Kändisvärlden

image2321

Det ryktas om att Blake och Chase från Gossip Girl har något ihop. Tro vad ni vill..
Så fort några har kul i hop kopplas dom ihop som par, fan vad jobbigt det måste vara att vara kändis ibland..

Magnum Strawberry White

image2320

Ni har säkert smakat den här glassen förut men eftersom att jag inte är förtjust i vit choklad har jag aldrig smakat den, men här om dagen var jag bara tvungen, den ser ju så somrig och god ut, och det var den verkligen, hehe så jag ångrar mig verkligen att jag inte smakat den tidigare, mumsigt!
Love Magnum

Dagens outfit

image2318

image2319

Dagens outfit
T shirt och linne: Gina Tricot
Jeans: BikBok

T Shirts

Förut var jag inte så förtjust i t -shirt men nu älskar jag det, äger bara några stycken, dessa tre hittade jag på Nelly, snygga va

image2315

image2316

image2317

Jaha

image2312

Det har verkligen varit bra väder länge nu, lite sämre idag men inte farligt. Om några timmar kommer gästerna hit. Älskling är kvar på jobbet, dom fick en leverans sent så det dröjer ett tag till..

Hoppas att ni får en trevlig valborg

Australien

image2311

En av min närmaste väninna är i Australien nu och har varit där sedan förra året. Kan tänka mig att det är jävligt häftigt där och skulle själv vilja åka dit, men det är ju långt borta. Längre bort än Thailand och bara det tar mer än elva timmar. Suck! Hehe men iaf , fick mess av henne här om dagen och hon ska flytta till ett ställe med pool och allt och bo där i ca 3 månader, sedan skulle det bära av till Nya Zeeland. Fan va häftigt! I miss you darling



Valborg

Valborg idag, hehe många ungdommar ska ut och supa. Kul. Not..Själv ska jag spendera kvällen med älskling, familjen, Samis familj och vänner. Ska bli jätte trevligt. Mamma håller på att laga pajer för fullt, mumsigt, och sallad och sånt till det. Så jag ska hämta älsklings familj vid halv sex. Eftersom att jag är nykterist kan de alltid räkna med mig. Hehe. Har inte druckit något på flera år vilket jag är stolt över. Jag har kul utan alkohol. Vissa dricker för att det är gott ( lagom mägnd) andra vill dricka för att stärka sitt självförtroende. Men mitt självförtroende är redan starkt och jag kan ha kul utan att bli full. Sedan tycker jag inte om sånt heller. Har aldrig gillat öl eller vin, xider gick bra men det har jag slutat med för länge sedan...

Så vad ska ni hitta på för kul ikväll då ?

Lånelöfte

Hallå kära läsare har inte haft så mycket tid till bloggen men nu har jag det, vi var ju på visning igår på ett annat radhus, skitfint, men det såldes redan i går efter vi varit på visning, men men har min drömbostad kvar. Ringde och pratade med mäklaren till det och lite sånt. Det är visning på söndag som vi ska gå på. Vi ska boka tid med banken också om ett sånt där lånelöfte. Det håller i ett halvår vilket är jätte bra. Så jag hoppas innerligt att vi köper lägenheten. Men mer om det på söndag. Spännande!

Annars i daghar jag kollat på greys, varit och köpt nybakat bröd och lite sånt, var skitsugen på det så jag drog och köpte det till frukost, mumsigt.

Här sitter jag nu med en handduk runt huvudet och väntar på älsklingen, om vi hinner ska vi dra ner till banken idag. Hoppas..

Jag tycker att det här med lånelöfte är skitbra, då får man verkligen möjligheter. Älskling kan ju ta ett högt lån vilket är bra medan jag fortfarande pluggar har jag ingen direkt inkomst. Men det skulle inte vara några problem det heller, mamma och B ska då gå i borgen för mig i såfall. Så vi kommer att få lån, frågan är på hur mycket, för vi vill ta ganska mycket så vi kan köpa nya möbler också..

Men fortsättning följer...

Solig tisdag

Godmorgon, härligt väder det är ute. Har precis kommit hem från skolan, ville träffa min lärare och gå igenom det jag gjort hittills på mitt examenarbete, det gick bra och han gillade det så nu är det bara att jobba vidare. Kul.. Det är inspelning för någon film i våran skola idag, intressant. Undra vad det är för film. Orkade inte fråga men nu blev man lite nyfiken.. Men men det visar väl sig..

Är skittrött då jag gick upp sex imorse, snark, hehe har ju legat i sängen till 8-9 på morgonen. Ska snart städa lite i stugan och fixa tills imorgon. Sedan blir det pangasiusfisk och sallad till lunch med en film.


Hasseludden

image2306 Vet ni vad jag och älskling ska göra på våran 3 års dag som vi firar snart. Jo vi ska till Yasuragi - Hasseludden, vi har nämligen fått ett presentkort på 3000 kronor där, jag funderar på att ta deras paket Yasuragi Iro.

Yasuragi Iro
Den optimala färgbehandlingen för balans.
Behandlingen börjar med Ljusterapi med färg och ljud under 25 min.
Därefter en Yin- och Yang balansering som följs av en helkroppsinpackning med färgad lera anpassad till din energi smt en asiatisk ryggmassage. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask med färgad lera och en asiatisk ansiktsmassage. Allt anpassat efter dina behov.

Mån-tor 70 min - 950:-
Fre-sön 70 min - 1.045:-  


Besök deras sida på yasuragi

kändisvärlden

Här ser vi Orlando Bloom med sin söta flickvän Miranda Kerr

image2303

image2304

image2305

Slappdag

Har precis käkat middag, det var jag som lagade till alla för en gångs skull, blev pangasiusfisk och bulgurris. Mumsigt. Jag hade även fetaost och citronpeppar till. Yummi, skitgott blev det och det tyckte ungarna med. Så det är något jag verkligen rekomenderar, det är inte svårt och det går fort..

Tänkte kolla på någon film nu. Är ensam eftersom att Sami och hans bror är på fotboll och kommer hem ikväll.. Hmm undra vad som går på tv i kväll. Blir att lägga sig tidigt då jag ska upp till skolan imorgon. Funderar på om jag ska ta bilen dit bort, hmm vet inte riktigt om jag hittar. Vi får se, annars blir det komunalt.

Idag har jag mest tagit det lugnt, glott på greys, fixat ordning här hemma, tvättat och pluggat.. Är jövligt trött så funderar på att lägga mig i sängen..


Vilken klänning

image2302

Vilken klänning är snyggast ?

Lista

Namn: Nicole
Födelsedag: 27 Juni
Familj:
Stor familj + en hund och en katt
Hårfärg: Mörkblond
Ögonfärg: Blå
Skostorlek: 38/39
Civilstånd: Sambo och förlovad :)
Shoppar mest gör jag på: Gina Tricot
Någon piercing eller tatuering?: 3 i öronen, piercing i svanken
Hur många skor har du: ca 10 st
Hur mycket pengar gör du av med på kläder varje månad?: Olika.
Hur många byxor har du?: 20+
Dyraste plagget?: Skinnjackan

FAVORIT;

Färg: Svart och grått
Maträtt: Pangasiusfisk med bulgur, lax och potatissallad.
Tjejnamn: Ariel och Anastasia
Killnamn: Alfons, William
Ämne i skolan: PS
Druckit:
länge sedan, är nykterist nu
Flugit utomlands: Massor

Schampo jag använder: Fruktis och Herbal
Vart vill du gifta dig?: Hemligt ;)
Choklad eller sega skummisar: Choklad såklart!
Tåg eller flyg: båda

Guld eller silver:
Silver

Grey´s Anathomy

Sitter här och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan slänga in en tvätt. Vill ha en egen tvättmaskin. Men den skulle snart bli ledig så.. Funderar på att gå och lägga mig en stund, mår inge vidare just nu, ont i huvudet och magen. Finns inget värre än att vara sjuk. Man har ingen ork alls. Suck.. Nog med gnäll. Vet ni vad jag är beroende av, jo Grey´s Anathomy. Så himla bra. Har bara sett två avsnitt men ska se några till om en stund. Varför har jag inte sett det tidigare, har verkligen missat något, hehe.

Nu ska jag vila!

image2301

Ben & Jerry´s

image2300

Smakade på Ben & Jerry´s för första gången för någon dag sedan. från GB eller nått tror jag det var. En kaka med glass. jätte god, kostade dock 25 kr vilket var lite dyrt men det var det värt, så i går åkte jag och älskling och köpte lite större. Jag köpte med Brownies, mumsigt, sjukt gott. Åt upp hela paketet i går. Haha.. Men det var ju så gott. Så ni som inte smakat den ännu, den rekomenderar jag verkligen. Ni kommer inte att ångra er..

Valborg

image2299

Ska snart börja plugga igen, mycket att göra, imorgon ska jag till skolan för att prata med läraren och gå igenom det jag gjort hittills. Hoppas att han gillar det.

Mexx är ute och springer runt på tomten, sötnosen! brukar spela fotboll med honom, han blir så sur på bollen och börjar skälla. Ska spela in det någon gång.. Låter verkligen så kul!

På onsdag är det valborg, mysigt, vi ska ha lite gäster här och äta gott och ha trevligt, självklart ska vi se en majbrasa också, en på vårat område. Mysigt.

Vad ska ni hitta på på valborg då ?

Singstar och fest

På lördagen åkte vi till min kusin som fyllde 25 år. Det bjöds på goda pajer och sallad. Trevligt sällskap och massor med paket, han fick bl.a  whiskey, Wii, och sedan fick han att flyga två mannarplan av oss.  Så vi ska ta en utflykt hela släkten den dagen han vill flyga och kolla på och ha picknick, mysigt. Spännande att se, jag skulle aldrig våga något sånt men shit vilken upplevelse det måste vara, jag önskar att jag var så modig men är flygrädd. Hihi.. Sedan blev det självklart tårtor. En med jordgubbar och två princess. Mumsigt. Gott med jordgubbar, årets första. Yummi..Efteråt blev det Singstar vilket är skitkul, önskar att jag hade det också. Vid tvåtiden agerade jag chaufför och vi begav oss hem, och jag somnade som en stock..

image2297

image2298

Måndag

Hoppas att ni mår bra, har inte blivit mycket bloggande på länge, har varit sjuk och är fortfarande inte bra. Men men tänkte skriva lite här iaf. I veckan har det inte hänt något speciellt, har varit sjuk hela tiden. Har pluggat en hel del och solat, har ju varit underbart väder. Varmt och soligt. Härligt! I fredags var vi på visning av ett radhus, det var väl okej, men det är bara ett ettårskontrakt, och om jag blir erbjuden den tar jag den bara om man får möjlighet att köpa den efter ett år, just nu är det en hyresrätt men den ska nog bli en bostadsrätt och då vill vi ha första tjing på den. Så vi får se. Den var mysig och gammal, det är en känd arkitekt som har ritat radhuset.

Vi ska på en visning imorgon också, en bostadsrätt, två rum och kök, skitfräsch. Den har ett dressingroom också, perfekt för mina kläder. Den var billig också och allt är nytt i den. Så det kommer bli mycket visningar ett tag fram över, sedan ska vi bestämma oss. Min drömlägenhet ska vi på visning i maj, ligger i ett jätte fint område som jag trivs i eftersom älsklings föräldrar bor i närheten. Men den är lite liten, men har ett drömläge, terass och allt, mysigt. Inte heller dyr.

Men vi får se hur det blir. Man ska inte ta första bästa heller.. Men det är kul att gå på visning.

Dagens

Dagens underbara låt :)


Rosa

image2296

Önskeplagg
rosa är så härligt och somrigt :)

Fredag

Har inte blivit så mycket bloggande idag heller, det är för att jag inte mår speciellt bra. Ont i huvudet och i magen och sånt, suckar!. Har legat ute i solen och pluggat en hel del.. Idag ska ju jag och älskling på visning av ett radhus, spännande. Det ser jag verkligen fram emot. Så det ska vi göra när han slutar, ska fixa lite hemma först. Ser rent ut sagt förjävligt ut, klädhögar överallt. Hmm. Har för mycket kläder :( men har inte shoppat på bra länge nu :) Jag spar vartenda öre.. Ska ju inte börja jobba föräns efter sommaren så man måste ha en liten slant att leva på.. Om jag inte får fast anställning på det jobbet jag helst av allt vill jobba på, fast det blir nog också efter sommaren då...

Jajja, fredag i dag och vädret är underbart, nu är det verkligen vår. Så himla skönt, och man börjar få färg sakta men säkert. Härligt. Kan inte bli bättre..

Imorgon ska vi på fest, ska bli kul. Min kusin fyller 25 år idag så vi ska dit och fira honom och även hans tjej Anni som har fyllt 22 precis. Ska bli skojigt.

Och på söndag kommer min syster hit och stannar tills på måndag.

Möblera om hemma

Mitt hår börjar bli solblekt vilket är kul :) börjar få riktigt fin färg. Ska snart ut i solen igen, passa på de sista timmarna. Skulle bli sämre väder.. Vid halv fyra ska jag i väg till förskolan och hämta mina brorsor. Hmm kanske åker lite tidigare.. Vi får se.

Sedan ska jag hem och fixa här, ska komma på någon bra lösning för att det ska se finare ut här.. Rensa, möblera om och sedan städa, tänkte ju göra det hela dagen men nu när det är soligt vill man ju bara vara ute.. Måste också vila så att jag blir frisk.. Suck!

Är ju en hel del saker som händer i helgen.. Mer om det senare

image2295

Utmaning

Tre namn du går under:
1) Nicole
2) Niki
3) Cole ( min lillasyster kan inte riktigt säga nicole)

Tre saker du har på dig (just nu):
1) rosa mjukisar från new york
2) blå fleesetröja
3) svart linne.

Tre av dina favoritlåtar just nu:
1) This kiss
2) Better in time
3) make love in this club

Tre sanningar om dig:
1) Jag har varit modell
2) Jag har ett bra självförtroende
3) Jag har en tatuering

Tre av dina intressen:
1) Shopping
2) Resa
3) Bloggen

Tre saker du verkligen vill ha:
1) Ett eget företag
2) En Laptop
3) Massor med pengar

Tre människor du utmanar:
Sandra, Sessan och Ellinor

Fred Perry

image2294

Jag älskar grått och den här tröjan var underbar :)
Så himla snygg, hade jag råd skulle jag köpa den på en gång

Pengar är bra att ha

Känns som att man har fått lite färg redan, härligt.. Vill bli brun ju. Det är ju så fint. Ska nog göra mig en god lunch nu , får se vad det blir. Äter nog ute iaf. Finns inget härligare än att sitta ute och käka, frågan är vad jag ska äta.. Jajja.. Mamsen är fortfarande sjuk och jag känner mig fortfarande hängig, men jag blir ändå tvungen att hämta mina syskon från förskolan igen.. Men får en slant för det idag vilket jag behöver. Har inte så mycket pengar, håller på att spara en hel del, B har hand om mina pengar vilket är bra så att jag inte shoppar upp vartenda öre.. Men har inte shoppat på länge nu. Sparsamma jag. Nä men jag känner att jag måste trygga min framtid lite. Om jag ska ha råd med att flytta och lite sånt. Vill ju också köpa egen bil.

Finns så mycket man vill ha, ibland önskar man att man var miljonär. Kunna köpa allt man vill ha. Men det skulle nog bli tråkigt i längden, att få allt man pekar på. Aldrig kunna spara till något man verkligen vill ha. Det skulle vara lite tråkigt.

Men att ha en god ekonomi och kunne leva lite lyxigt, ja det skulle jag vilja göra..

I solen med en smoothie

Nu har jag fixat lite här hemma, ska göra resten sedan, nu tänker jag ta en promenad med Mexx i solen sedan blir det att sitta i solstolen med pluggböckerna och dricka en smoothie, mumsigt. Hoppas på att man får lite färg i dag. Vill bli lite brun. Hatar att vara blek..

image2293

En dag till med sol

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott. Jag fick upp halv åtta. Tänkte uträtta en hel del i dag. Mår fortfarande inte toppen men finns saker jag måste göra. Städa, sola och plugga. Det är ju klarblå himmel i dag också, myyys. Så det blir nog en hel del solande..

Idag kommer jag att vara själv hela dagen, älskling ska på fotboll (som vanligt) de ska dra lite tidigare i dag.. Äta och dricka och sånt. Skönt att det är sol så de verkligen får en toppendag. Jag tycker också det är kul att gå på fotboll men jag tänker inte betala flera tusen för säsongskorten. Never. Finns roligare saker att spendera sina pengar på. Som shopping. Love that..

Ska nog börja städa nu innan jag ska käka frukost och gå ut med lilla Mexx..

image2292

This Kiss

Jag bara älskar den här låten, visst är den underbar


Härliga vår

Fan vilket toppenväder det har varit i dag, man blir så glad. Har gått utan jacka vilket var skönt. Hehe. Har nog fått lite färg av allt solande också. Kan det inte vara så här jämt.. Underbart livet skulle vara då, hehe..

Jag ska nog köpa mig lite frukt i kväll när älskling och jag ska åka och handla och göra mig en smothie imorgon, det skulle ju bli fint väder då också. Härligt att sitta ute och plugga, det blir mycket roligare då. Har svårt att koncentrera mig ibland.. När vi var i Thailand så köpte vi en jätte god banansmothie som de hade blandat med coccosmjölk också, det låter äckligt men det var sjukt gott. Mumsigt. Vill verkligen tillbaka dit, stanna i en månad och bara njuta av livet. Älskling snälla vi kan väl åka tillbaka dit ?

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är inte frisk än så det blir att slappa framför tv:n till Unga mödrar, Rent Hus och Top Model. Som en vanlig onsdag med andra ord.

image2291

Älskar den här låten

The Fray - How to save a life


dagens våriga outfit

image2288

dagens outfit
Leggins och tunika: Gina Tricot
Skor: DinSko
Väska: D&G
Tröja: MQ
Sjal: Thailand

En av tio :)

åhhh vad härligt det är ute, har varit ute i solen hela dagen, så himla mysigt, det är fan såhär livet ska vara hehe. Har solat kanske 3 timmar, pluggat och lekt med Mexx som också har varit ute större delen av dagen. Soool

Just det, jag blev en av de tio som får komma på visningen av det där radhuset, jippie, men det är ingen stor chans att jag får det, är nummer åtta nu. Så nu får man bara hoppas att de sju före mig tackar nej. Men men.. Man får hålla tummarna, har försökt ringt hon som har hand om visningen men får inte tag i henne, men jag har tackat ja ändå. Alltså jag vill ha ett kontrakt, men vill ändå gå på visning innan..

Spännande, fortsättning följer

Onsdag

Godmorgon, lika underbart väder som i går, jag ska nog gå ut med hunden snart om ingen annan har gjort det, känner mig inte speciellt kry idag heller. Så det blir att ta det lugnt. vill ju bli frisk. Men det blir nog att sitta i solen med en bok idag, mysigt. Och en hel del pluggande, jobbsökande och ringa några samtal.

Just det, måste deklarera också, fan, har helt glömt bort det, inte för att jag får så mycket tillbaka men ändå. Alltid något..


Vad ska ni göra i dag ?

dagens

Dagens låt: Always be my baby
Dagens frisyr:slarvig tofs
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: myskläder
Dagens händelse: mysig promenad med Mexx
Dagens vill ha i allmänhet: massor med pengar
Dagens materiella vill ha: en laptop
Dagens beroende: geisha
Dagens tråkigaste: sjuk
Dagens köp: pizza
Dagens mat: pizza
Dagens mående: inge vidare

Shoppinstad?

Jag börjar tröttna på shoppingen i Sverige och vill ut och resa på en shoppingweekend, men har aldrig varit i någon storstad, vilket är det bästa shoppingstaden? det ska vara billigt och ligga i Europa..

image2287

Lite läskigt men ändå

Sitter här i min ensamhet, fast iof jag har Money som sällskap, men har inge att prata med. Kan inte precis ha en konvesation med en katt. Haha.. Tänk om man kunde det, häftigt det skulle vara.. Eller.. Jajja. Sitter här och väntar på älsklingen, han kommer väl hem snart. Då ska vi åka i väg och kolla på radhuset, inte på visning utan bara åka och kolla hur det ser ut och hur området är.. Det var ju idag jag skulle få veta om vi har möjlighet att köpa det, men tanten som har hand om det var inte där i dag så jag skulle återkomma imorgon.. Ska ställa klockan på en minut i åtta, haha. Nää men imorgon får vi veta, shit vad spännande..På ett sätt är det jobbigt, har ändå bott här i elva år, har mina syskon, djur och dom här, jag stormtrivs i mitt lilla hus. Men ändå, vi måste ha större. Så det är bara att ta ett steg till in i vuxenlivet, bara man flyttar dit man vill kommer det att lösa sig.. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att radhuset blir vårat... Snälla..

Ni vet väl att unga mödrar börjar tio i sju idag så att ni vet om ni kollar på det. Dåligt att ha så olika tider. Men men..

t shirt

en ursöt t shirt från Topshop, den skulle jag vilja ha :)
hur söt som helst :)

image2286

Bild

image2285

Här är en bild jag lekte lite med i PS :)
ändrade färg och så markerade jag tungan bättre.. Tycker att det blev fint..



Topp

Ursöt top från Forever21 :) visst är den söt ?

image2284

Låt

Fin låt med Mariah Carey


Soligt och mysigt

Gud vilket underbart väder det är ute, var ju tvungen att gå ut en stund, jobbigt att man ska vara sjuk. Men det hindrade inte mig.. Money kom precis in och käkade lite och sedan gick han ut igen. Sånt här väder ska det vara varje dag, då mår man toppen. Gud vad jag längtar till sommaren nu, den bästa årstiden.. Vi har inte planerat sommaren än eftersom att om jag får jobb blir det bara att jobba direkt.

Imorgon får vi veta om vi får komma på en visning, håll tummarna för oss nu. Vill verkligen flytta dit..

image2283

Sjukling

Godmorgon , hoppas att allt är bra med er, själv är jag sjuk, mår inge vidare alls så jag ska snart lägga mig i sängen igen. Tänkte bara skriva några rader, det är ju typiskt att man ska bli skönt när det är så här fint väder. Har nog blivit smittad av resten av familjen som är sjuka, alla är sjuka utom min pojkvän. Han har iof precis varit det.. Det är ju såååå tråkigt.

Men men får ta det lugnt och vila upp mig..

image2282

sommar

image2281

Ge mig sommar

Barnpassning

Har precis fixat mig lite, ska hämta mina brorsor på förskolan om en stund. Mamma ligger i influensa så då ställer jag upp. Lilla mamsen. Jag tar med mig dom till donken och köper med mig mat. Då blir de glada. Så jag har tre ungar och en hund att ta hand om i dag. Fan vilken tur att de har mig va. Hehe. Men jag tycker att det är kul. Man lär sig ju hela tiden något nytt. Så jag är väldigt van med barn och vet hur man ska ta hand om de. Det är ju bra när man själv ska skaffa barn.

Så om en stund ska jag ut med Mexx. Sedan blir det barnpassning. Skönt att man har körkort så att man kan ta bilen och hämta dom, har ingen lust att åka buss eller gå.

Ikväll ska jag iaf vara för mig själv en stund, älskling är på fotboll då med B och några. (som vanligt) så då ska jag slappa framför tv:n. Ska bland annat se Unga Mödrar klockan 19.00 på femman, sendan Anna Pihl klockan 20.00 på fyran.

Ska gå och lägga mig rätt tidigt idag, ska åka till skolan imorgon, hoppas på att få ta bilen dit för en gångs skull. Hehe frågan är hur man åker. Hmmm ...

Foto

Jag gick ut och fotade lite i det underbara vädret, Money hängde på och även Mexx. Fick inga bra bilder på Mexx då han bara vände bort huvudet. Men fick några grymt bra förra veckan så det får räcka, fick istället fina bilder på Money och naturen.

image2278

image2280

image2279

Radhus

Har suttit i samtal med alla möjliga, bl.a med banken och bostadsförmedlingen, ska kanske boka tid på banken för att prata med en rådgivare och lite sånt, och öppna ett sparkonto. Jag har lämnat ett intresse på ett radhus, en trea för 4700 i månaden vilket är skitbra. Jag ville också veta hur jag låg till i kön på bostadsförmedlingen. Och jag låg på sjunde plats vilket är bra. Älskling låg på tionde. De tio som ligger först får möjligheten att gå på visningen. Vilket vi får veta imorgon om vi får. Åhhh jag hoppas verkligen de är fina nu.  Ett radhus är ju en dröm. Vi har ju råd med det här så. Hoppas hoppas, ska ringa dit imorgon och fråga. Nu måste jag leta jobb också så att jag har något när jag går ut skolan. Tar nästan vad som helst nu bara jag får ett :) men det är bara att ligga i så får man ett. Fanns massor med jobb när jag kollade för en stund sedan. Ska bara fixa lite till på mitt personliga brev sedan ska jag skicka in det.

Och om jag får ett jobb så tänker jag ta lån så att jag kan köpa mig en egen bil.. Men nu ska vi inte hoppas på för mycket, en sak i taget..

image2277

2 klänningar

Två ursöta klänningar från Halens.

Vilken färg är snyggast ?

image2274


image2275

Pluggande

Godmorgon
Hoppas att ni har sovit gott, jag sover som vanligt som en stock, är utvilad nu så det var bara att stiga upp, ska snart ta en långprommis med Mexx, efter det blir det frukost och mycket pluggande. Det är ju underbart väder ute så det blir perfekt, ska ut och fota till min portfolie. Det är verkligen så mysigt att vakna upp till solen.

Idag kommer det bli en hel del pluggande, eftersom att jag ska till skolan och prata med läraren imorgon om hur det går och så.


Monki

Syrran och jag inne på Monki i skärholmen :) Hehe fast den på Götgatan är bättre
Men har tröttnat lite på Monki :(
Vad tycker ni ?
image2273

Dagen

Lite bilder från idag

Här är min syster inne på HM och köper smink :)
Jag tycker att HM har bra smink, billigt också :) eller ?
image2270

Det blev ju självklart käk där med :) jag åt sallad och tacopaj, mumsigt
image2271

Min syster Ellinor
Provade klännig på Gina Tricot som hon sedan köpte

image2272

Massage

image2269

Har precis kommit hem med Mexx igen, hehe det var verkligen en skön promenad, joggade lite också.

ska snart få massage av min kille, ska bli underbart skönt. Behöver verkligen det nu känner jag..
Skulle behöva träffa en riktig naprapat men det har inte blivit av.. Eller en akupunktör eller vad de heter :)

Skulle vara kul att testa om det funkar

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det film och massor med vatten :)

Powerwalk med Mexx

Nu hittade jag änrligen min mp3. Nu blir det powerwalk :)

image2268

träning

Nää nu ska jag faktiskt sätta på mig träningskläder och gå en powerwalk runda med lilla Mexx, måste komma i gång med träningen, sedan är det ju jätte fint väder ute :) så hej så länge..

image2267

Shopping

image2266

Medan min syster provade skjorts var jag bara tvungen att ta lite egopics. Hehe. Åhh älskar verkligen skorna jag hade på mig idag, dessvärre gick jag skoskav, men inte så konstigt, första gången jag hade dom. Men men som tur blev det värre när jag kom hem och inte när vi var i skärholmen. Gick jätte bra att köra dit, tog väl en halvtimme hem. Men det var kul. Hade ju "bokat" bilen hela dagen, tack..

Jag köpte inte så mycket utan det blev ett par örhängen. Men ska köpa lite kläder jag hittade på Gina Tricot, men orkade inte pröva idag, fick en slant av pappa, Tack, det var gulligt. Hehe.

Det var en toppendag helt enkelt. Inte bara dagen utan vädret också. Och det bästa av allt. det ska ju hålla i sig, Sunshine .. Varför kan det inte vara sol varje dag, och regn en dag i veckan i någon timme. Det skulle ju vara perfekt. Jag är en människa som styrs efter vädret, om det är soligt mår jag hur bra som helst, men när det regnar vill jag bara dra täcket över huvudet..

Skärholmen

Nu har jag kommit hem efter att ha spenderat typ hela dagen med mina syrror och dom. Det var jätte trevligt. Det är ju jätte bra i skärholmen. De har hur mycket affärer som helst, och BRA sådana. Min syrra och hennes kompis köpte likadana skor som jag har, de med blått med vita hjärtan.. De är ju så söta, stod i valet och kvalet om jag skulle köpa de vita men jag gjorde inte det..

Vi käkade där också, för min del blev det sallad och en tacopaj.. Mumsigt..


Bilder kommer upp snart

vår ?

image2265

Nu är väl våren äntligen här :) inge mer snö va

Soligt

image2264

Ska väl alldeles strax bege mig :)
Guuud så underbart väder det är, och det ska ju hålla i sig , man mår så mycket bättre när det är sol, iaf jag..

Så jag hoppas att ni får en underbar dag i dag :)

Underbar dag

image2263

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott :) jag somnade rätt så tidigt i går och hann inte se klart filmen på fyran :( men men. Har precis fixat mig klart, ska fixa lite i bilen nu innan jag ska i väg och träffa mina systrar och dom :) hehe ska bli kul. Det är underbart väder ute också så det här blir nog en toppen dag :)

De skulle ringa när det var vid Arlanda så kunde jag börja dra. De ringer nog snart tror jag så jag måste ut nu

Vad ska ni göra denna underbara söndag?

Dagens outfit

Dagens outfit:
Linne och tröja: Gina Tricot
Jeans:BikBok
Skor: Skopunten
Väska:D&G

Vad tycks ?

image2261

image2262

Money

Jag ska nog göra som min älskade Money och gå och lägga mig snart, men först ska jag se klart filmen Helens små underverk
image2260

image2259



Fear Factor

Sitter och kollar på Fear Factor, ussh de fick en utmaning att klippa sitt hår på ett speciellt sätt. Ussh fyfan , jag skulle aldrig klippa av mig håret alltså, så länge jag har kämpat för att få det långt, älskar verkligen långt hår :) .. Så never ever. Det var ett par som gjorde det och de andra gav dem 25.000 dollar :) det var snällt. Jag förstår verkligen de andra som inte gjorde det.

Hehe men det var kul att se..

Skulle ni klippa av håret för 25.000 dollar ?

Kvällens film

image2257

Handling
Amerikansk dramakomedi från 2004. Helen Harris gör karriär på en av Manhattans modellagenturer. Hennes liv är ett enda långt party. Dagarna tillbringar hon på modevisningar och kvällarna på Manhattans coolaste nattklubbar. Men en dag förändras allt när en av hennes systrar dör. Systern har i sitt testamente angett Helen som förmyndare till sina barn något Helens syster Jenny motsätter sig. Helen blir tvungen att flytta till Queens och att kombinera jobbet som modellagent och mamma är helt omöjligt. Frågan är om Helene ska klara av att uppfylla sin systers sista önskan, att ta hand om hennes barn, eller om hon kommer att ge upp och lämna över ansvaret till Jenny.

Den här filmen verkar jätte bra, typisk tjejfilm :) så den ska jag se ikväll ;) med älskling ? hehe ..

Myspys

Imorgon kommer som sagt mina systrar till Stockholm och jag ska självklart träffa dom. Har bokat bilen hela dagen, Hehe. Så jag ska köra till Skärholmen för att de ska dit och shoppa och lite sånt, sedan ska de även besöka Ikea. Givetvis hänger jag på. Vill ju träffa dom. Men det ska bli kul. Så det blir en tidig morgon imorgon, igen. Gick upp halv åtta idag. På en helg. Då brukar jag tidigast gå upp halv nio - nio. Men men får ta igen mig på måndag, då ska jag sova ut. Ska bli skönt.. Ikväll blir det bara mys igen. Jag är inte en direkt partymänniska, alltså jag går inte ut speciellt ofta, tycker det är mysigare att mysa hemma och sånt, bjuda över kompisar och ha filmkväll med god mat.  Mysigt !

image2256

Middag

Åhhh har precis ätit en god middag som bestod av detta + fläskfile, men jag försöker undvika kött så mycket som möjligt, speciellt sådan kött.. Men men det andra var skit god, älskar verkligen våran sallad som innehåller allt möjligt, speciellt avocado, mumsigt, älskar det..

Vad ska ni äta ? :)

image2254

image2255

Lilla Joline

Kom precis hem från kalaset hos min kusin :) hon fick massor av fina presenter :) det bjöds på tårtor, rulltårta, bullar och kakor. Mumsigt. Lilla Joline verkade nöjd och var glad hela tiden. Jag satt självklart brevid födelsedagsbarnet. Hehe mycket av det hon åt hamnade dock under bordet och självklart sätter jag fötterna i en bullsmula, hehe. Men vad gör det ;) Vi hade jätte trevligt.

Grattis Lilla Joline på 1 års dagen

Här är lite av det hon fick..

image2250

image2251

image2253



Vilken bild?

Vilken bild är bäst ?
1, 2 eller 3 ?

image2247

image2248

image2249

Kalas

Har fixat mig klart nu och varit på långpromenad med lilla Mexx. Vi ska snart åka till min kusin, ska bli skit skoj, älskar "kalas" hehe. Är nog för att jag är lite barnslig av mig och sen är det ju kul med barn. Längtar verkligen tills jag får egna, gud vad kul.. Ska iaf inte vara för gammal. Om nått år sådär.. När vi kommer hem sedan ska vi kanske åka på middag och grilla, få se bara vilken tid vi kommer hem först :)

Vad ska ni göra i dag och ikväll ?

image2246

Dagens outfit

Dagens outfit
kläderna från Gina Tricot
Skor: Skopunkten
Halsband: Present :)

image2243

image2244

image2245

Bilson

image2241

image2242

Söta Rachel vid inspelningen av sin nya film. Längtar tills den kommer ut, hon är en bra skådis, älskar hennes röst, haha. Den låter så gullig. hihi.. Hon passar i sin oranga jacka :) vad tycker ni om den ?  jag tycker faktiskt att den är helt okej, jag skulle nog inte passa i den. Men den var snygg. Eller?

Godmorgon

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott, själv har man vaknat flera gånger pga älskling låg precis brevid mig vilket var lite jobbigt så jag fick hålla på att putta på honom hela tiden, för han snarkade i mitt öra också. Hehe men uppe med tuppen var jag iaf. Tog med mig Mexx och åkte och jobbade en stund. Hinner inte det imorgon då jag ska träffa mina systrar. Äntligen. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig. Vi ska ju på ett års kalas i dag, min kusin fyller år.. Jag har köpt ett par vita piratbyxor, en tunika med fjärilar på och en grå kofta, jätte sött.

Ussh jag såg en hemsk dokumentär i går, Tsunamin, fyfan. Man kan inte föreställa sig hur det var, en ren mardröm. En våg var ju ca 30 m. Alltså shiiit. Fy vad hemskt. Jag skulle ju ha varit där när det hände och jag får tacka min lyckliga stjärna att vi inte åkte dit just då. Thailand alltså. Vi hade bokat resa till Khao Lak, vi skulle åkt den 17 december och firat julen där. B fick veta att om vi åkte lite senare i början av januari skulle det bli 20.000 kr billigare, vilket han bokade om då. Den dagen då allt hände ringde många oss och kollade så att vi var hemma. Det var vi, tack gode gud. Sedan var vi tvungna att boka om igen. Den gången blev det Dominikanska republiken. Det är så sorgligt att det hände och att så många dog.

Tack B att du bokade om..

Dagens fråga

Jag älskar verkligen att resa, finns inget underbarare :) finns många länder man kan besöka, både storstäder och annat. Men vilket är det absoluta drömresmålet ? vilket är det bästa landet ? skriv en kommentar och så sammanställer vi det :)

image2239

image2240

Mexx världens bästa hund

Tänkte skriva lite om lilla Mexx eftersom att det är många som undrar, Han är en blandras på Shih Tzu Illhapsa :) en väldigt fin ras, lättlärda hundar med mycket päls, så det gäller att ha den tiden det krävs för att sköta om en sån här hund, våran är helt otrolig, han är världens bästa hund. Han fyller två år i maj eller juni minns inte riktigt. Kommer i håg när vi hämtade honom i Uppsala, oj oj vad han gnällde i bilen hemåt, lillen, han var så himla liten, bara nio veckor, katterna såg enorma ut. Han är en social och glad hund som njuter av livet som är fullt med barn (jag har många syskon ).. Det funkar jätte bra. Jag vill verkligen ta med honom när jag flyttar...



image2235

image2236

image2238

Fredagskvällen

Kom hem för en stund sedan, älskling och jag har varit och köpt godis till ikväll. Sedan åkte vi och besökte hans föräldrar för att träffa Samis brors lilla dotter, så söt, så där var vi en stund innan vi åkte till donken för att köpa lite mat. Älskling ska snart få sin olje massage.. Han är verkligen trött och de förstår jag, så det är han verkligen värd..

Jag sitter och kollar på Talang just nu, vissa är grymt duktiga, men än så länge har jag inte sett någon duktig i Falun. Men men, det är paus just nu..

Jag hoppas att ni har en bra fredagskväll :)

gossip girl

image2234

Söta Blake från Gossip Girl i en söt klänning och sin lilla vovve på armen, nu är det inte långt kvar innan de nya avsnitten kommer :)

Myskväll

Sitter här och väntar på att bli hämtad av älskling, vi ska åka iväg och köpa käk och godis, myskväll :) vi ska bara ta det lugnt då älskling har jobbat från halv sex till halv fem, ska ge honom massage ikväll, oljemassage, det är han värd. Hehe.. Medan jag sitter här hemma och latar mig sliter han häcken av sig, nä riktigt så är det inte..

Jag antar att det blir donken i dag, mmm en god ceasarsallad, yummi..

Vad ska ni göra i kväll ?

image2233

Paus

Pust, har jobbat med mitt cv nu i flera timmar. Det tar tid om det ska bli bra. Men nu är det äntligen klart och jag blev mycket nöjd, har redan skickat in till företag. Nu får man hoppas på det bästa, vill ju veta redan nu hur mitt liv kommer att se ut efter jag tagit examen i juni. Man är ju självklart lite orolig men letar redan nu efter jobb så. Det löser sig nog. Har tid på mog, ska ha ett litet sommarlov först, har pluggat nu i 2 år på högskolan direkt efter gymnasiet så jag är värd lite ledighet. Hehe. Eller hur ;)

Skulle vara roligt att veta om ni tar studenten, hur långt ni har kvar i skolan eller om ni jobbar :) skriv gärna en liten kommentar..

Ni vet väl att ett BRA cv är viktigt när man söker jobb

tips är att
- kolla på andras cv för att få lite tips
- Kanske designa cvt lite och inte bara använda svart och vitt
- Ha bild på dig
- Jobba mycket med personliga brevet
- Använd marginaler och jobba mycket med texten
- Var personlig och unik
- Stick ut
- Be någon kolla på det innan och ge dig kommentarer
- Skriv personliga brev för just det företaget, så att man inte använder samma hela tiden

Googla runt lite och få tips.. Men kom i håg att vara DU och gör det på ditt eget sett..


Mera Mexx

Kom precis in, har varit ute och lekt med Mexx, spelade bl.a fotboll och han blev som vanligt sur och skällde på bollen, hehe. Men oj vad vi sprang, i över en halvtimme var vi ute och busade.. Det behövde han verkligen.. Passade på att fota honom till min portfolie, svårt att få unika bilder på en hund, speciellt Mexx som inte gillar att bli fotad, men några bra bilder fick jag.. Älskar tungbilder, lyckades få 2 tungbilder av ca hundra.

image2229image2230
image2231
image2232



Foto

Håller på att leka lite med bilder i photoshop till min portfolie, de här två bilderna är bland de bästa på Mexx som jag självklart kommer att jobba vidare med. Så himla fin. Funderar på att gå ut och fota lite nu :) passa på när det är soligt ute..

image2227

image2228

Mexx på besök

Jag har finbesök i mitt lilla hus, Mexx är här. Håller mig sällskap i min ensamhet, hehe. Ska snart börja plugga och fixa lite med bilder och lite sånt. Jobba på designen av cv sajten också..

image2225

image2226

Dagens outfit

image2224

Leggins och tunika: Gina Tricot
Skor: Skopunkten

3 års dag snart

Snart firar jag och älskling tre år, shit vad tiden går fort. Hehe.. Den 8 maj är våran tre års dag,
men vad ska vi hitta på ? ge mig tips på vad man kan göra :)

image2223

Du betyder ♥

Fredag

Godmorgon :) har verkligen sovit som en stock, blev väckt av älskling flera gånger för att jag snarkade , haha. Måste ha sovit djupt.. Jobbigt jobbigt, är iaf vaken nu. Vaknade för en stund sedan. Har kollat lite på vakna med the voice. Brukade alltid lyssna på nrj på morgonen när jag åkte till jobbet, Knappen och Hakim. I miss that.. Men men..

Idag är det fredag, vilket nog ingen har missat, underbara fredag. Tänkte göra det myspys till älskling kommer hem. Han började sex i dag, stackarn. Så ikväll blir det bara slappa och äta godis och glo på filmer, något ni kan rekomendera ? vi hade tänkt gå på Bio idag men vi orkar inte, har fått två gratisbiljetter ;) så det ska vi göra inom en snar framtid, länge sedan jag var på bio, undra om det går någon bra film, hum..

Ska göra lite frukost nu och sedan fixa lite här, sedan blir det pluggande som vanligt. Suck.. Men som sagt, det är ju FREDAG... Nu ska jag göra lite äggmackor och ett glas oboy..

image2219

Rachel och Hayden

image2218

Rachel och Hayden ska för andra gången spela mot varandra,  det kommer nog gå hur lätt som helst med tanke på att de är ett kärlekspar på riktigt.. Filmen heter New York, I love you.. Trodde först att Rachel hade klippt sig och färgat håret, men det är bara en peruk. Tur, för hon passade inte som blond eller vad tycker ni ?

Mord

Ska snart se Insider, väldigt intressant program.. Kollade på en snabbis av Efterlyst där de spekulerade vad straffet blir för anders eklund, 10 år eller något, alltså livstid, ehh??? han ska stanna där inne tills han dör, med vatten och bröd i en kall cell med ett jävla hål i golvet där han får skita.. SÅ ska mördare ha det i fängelser i Sverige, inte som de har idag.. Jävla svin alltså. Blir så förbannad.. Mördare ska aldrig komma ut i samhället igen. ALDRIG, never ever ..

Varför är inte straffen strängare i Sverige?

Det är ju rena lyxen här ju med jämfört med andra länder.. Det kanske skulle bli mindre mord och diverse om straffen var strängare ? vad tror ni ? tycker in Sveriges straff är för klena ?

Medium

Hoppas att ni har en underbar kväll ? vad gör ni för något ? själv kollar jag på Medium just nu, så himla bra, har sett varje avsnitt, just nu är det paus så jag skriver ett snabbt inlägg.. Är ledig imorgon, får se vad jag ska hitta på..

Vad ska ni göra i helgen ? något skojigt ?

image2217

Myggbett

image2216

Jag har fått mitt första myggbett för i år, och det kliiiiar så jag blir galen. Tur att det var på armen och inte på något jobbigt ställe såsom, fingrarna eller tårna, det gör så ont att få ett myggbett där tycker jag..

Men nu börjar väl våren komma ;)
idag har det varit underbart väder, dock har det blåsigt och det har varit rätt så kallt, men mycket tid har jag spenderat ute iaf. Med lilla Mexx..

God middag

image2215

Har nästan precis käkat middag, pasta med köttfärssås, mumsigt. Älskar dessa stora pasta, de är hur goda som helst.  Godare än de små, så ni som inte smakat dem tycker jag ska göra de.

Om en timme börjar Unga Mödrar, ska självklart se det, sedan är det ju Spårlöst också, det får man ju inte missa..

Har fullt upp ett tag fram över nu eller iaf i helgen, i helgen ska jag jobba, på ett årskalas och sedan träffa mina syrror och dom :) de var ett tag sedan man träffades, men så blir det när man bor 30 mil ifrån varandra, så det ska verkligen bli skitkul. En av mina systrar ska även komma nästa helg och sova över, myspys..

Sedan i veckan ska jag till skolan på tisdag för att gå igenom mitt examenarbete.. Träffa Tina och Sandra någon dag? Plugga en massa. Läkarbesök och lite annat.

Badrum

image2213

Vad tycker ni om det här badrummet ? Jag tycker att det är snyggt, svart är snyggt i badrum. Jag har svarta små mosaikplattor i mitt badrum på golvet och sen klättrar det upp lite på väggen i duschen, skit snyggt. Det här är lite min stil. Men jag vet inte om jag skulle kunna ha det såhär i mitt badrum. Hmm nää det är svårt..

Men svart golv tycker jag är fint. Gillar även att det är träfärg på golvet i duschen. Det passar verkligen till det svarta.

Permanent hår ? Hmmm

image2212

Vilken somrig frisyr Lindsay, har länge funderat på att permanenta håret, gjorde det som liten. Men då gillade jag inte det, men nu på senare tid har jag verkligen fått smak för det. Haha.. Lindsay passar iaf jätte bra i det,

Vad tycker ni?

Miljonär JA TACK

Var ute med Mexx nyss och såg att det var ett till salu hus på vårat område för jäääävligt mycket pengar. Fan vad man önskar att man hade de pengarna. Suckar. För det är värsta drömläget.. Fan att man inte hade de pengarna.. Hmm. Om man ska ha råd med det huset måste man vara miljonär. " tänk om man var det " okej pengar är inte allt här i livet men det underlättar.. Verkligen..

Jag ska satsa stort på framtiden och tjäna bra med pengar så att jag och älskling får de liv vi vill leva som vi i stort sett lever nu men vi måste ha pengarna själva också.. Jag har redan nu lite planer men måste se till att förverkliga de först. Måste ta itu med det snarast. För både mig och älsklings och min familjs skull. Hehe.. Dags att planera sin framtid, visst man blir inte miljonär över en dag, men man kan ju kämpa för det right..

image2211





Gossip Girl

image2209

image2210

Vet någon när de nya avsnitten kommer? glömmer alltid bort :)

Soligt väder

Nu är det verkligen hur soligt som helst ute, funderar på att gå ut och sätta mig i solen och läsa en bok. Man måste ju passa på när solen är framme.. Har ju massor med böcker som jag inte börjat läsa så det är väl dags, älskar att läsa.. Gick ju lång promenad med Mexx i morse vilket var skönt.. Var typ bara vi ute..  Här kommer lite bilder från imorse..

image2207

image2206

image2208

Paus

Har tagit en liten paus i pluggandet nu. Har pluggat i två timmar i sträck så nu har jag börjat städa lite, ska väl sätta i gång att plugga igen efter lunchen. Tänkte göra en avocadosallad. Mumsigt.  Har faktiskt kommit på en bra design till min cv sajt så jag skickade in det till läraren för att få kommentarer, hoppas han gillar det, då kan jag jobba vidare på den. Tycker det är skitkul att göra designer, men svårare att koda upp det sedan, få se om jag lyckas.

Har precis städat klart badrummet och skurat golvet där, ska fortsätta med köket och sovrummet nu.. Mycket att göra.

image2204

Torsdag

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott. Jag skulle egentligen gått upp halv åtta men var för trött, var verkligen hur trött som helt så jag gick upp halv nio i stället. Sitter här och kollar igenom olika hemsidor för att få lite tips på hur min cv sajt kan se ut. Måste komma i gång med den nu. Så jag ska gå ut med Mexx om en liten stund sedan blir det att plugga hela dagen. Ska göra så mycket som möjligt.

Vad ska ni göra i dag ?

image2203

Gossip Girl

image2202

Snart ska Gossip Girl börja igen , äntligen, ni visste väl att det är Kristen Bell som är rösten i serien..
Åhhh vad jag läntar tills de nya avsnitten kommer :)

Morgondagens planer

Har en hel del att göra imorgon , så här ser planeringen ut

- Ut på en promenad med Mexx och sedan jogga lätt, ca 1 timme
- äta frukost, yogurt och musli
- Plugga
- Städa
- Äta lunch
- Plugga till fyra
- Ut på en promenad
- Gosa med älskling som kommer hem från jobbet

image2201

Resa

Sitter och pratar med min syster som vill åka till Thailand :) förstår dig gumman, det är ett underbart land, finns inget bättre. Hehe, det är rent ut sagt paradiset.. Så jag hoppas att de åker dit :)
Vill också åka dit igen. Var där i Januari och längtar redan tillbaka. Jag skulle vilja resa snart igen. Vill verkligen komma bort lite med älskling, bara ta hand om varandra ..
ska ni resa något i år ? vart ?

image2200

Mexx

image2196

Här sitter Mexx mellan oss och glor på tv han med, hehe vi kollade på AFV och han blev intresserad när det var hundar med i programmet, då satt han som fastklistrad, det lilla livet, sötnos :) åhhh vill verkligen ta med honom när vi flyttar sedan, min lilla Mexx. Världens bästa och sötaste hund.

Skopunkten

Vi var ju som sagt i Sickla i dag där vi gick in på skopunkten, hittade dessa tre söta skor, första paret kostar 199 kr finns även i vitt, de andra kostar 99 (REA) och stövlarna kostar 49 kr (REA) tillsammans blev det ca 298 kr, man får ju det billigaste paret på köpet, bra va :)
Ta tre betala för två
SKOPUNKTEN

image2192

image2195

image2194






Unga Mödrar

image2191

Lägger upp en äldre bild på mig, hehe vet inte varför hade bara lust med det.. Idag har det varit en helt okej dag, har ju shoppat massor med fina kläder vilket är bra eftersom jag verkligen behövde det, sedan fick jag ju umgås med tjejerna, jävlar vad Sandra shoppade, det var iaf en helt ny gaderob haha.. Har aldrig sett något liknande, så välkommen in i shoppinggänget Sandra.

Sedan kom jag hem, där jag möttes av strömavbrott.. Hmm någon mer som haft det i dag?
Men det kom i gång efter ca en timme igen. Skumt.. Då glodde jag och mamma på unga mödrar. Intressant.. Blir lite irriterad på en av tjejerna där, hon rökte under gravidiliteten, vilket man inte ska för barnets bästa, det tar visst skador av det, men hon ba, jag gör väl vad jag vill.. Självisk?? Hmm stackars barn. Och så säger en att om man skaffar barn mellan 35-45 så är det jätte synd om barnet, Ehh ? jag vill hellre att mina barn ska ha det ekonomiskt och en bra trygghet, sedan spelar väl åldern inte speciellt mycket, okej man kanske inte ska vara för gammal, man vill ju ändå vara med under hela sina barns uppväxt. Men jag tycker att man ska tänka sig för innan man skaffar barn, man kan inte bara tänka på sig själv, men det är ju bara vad jag tycker..

Nej jag ska iaf skaffa barn inom en snar framtid, så fort jag har ett fast jobb, egen bostad och känner att jag klarar av att ta hand om barnet och försörja den och ge den en trygghet så blir det barn för min del :) Vill verkligen ha barn

myskväll

image2190

Idag är det ju onsdag vilket innebär MYSKVÄLL med godis och bra tv program.
Och självklart mys med älsklingen min ;)

Massor med nya plagg och skor

Det blev en hel del shopping i dag, förutom en present till min lilla kusin Joline som fyller 1 snart så köpte jag massor till mig själv. Detta kom jag hem med :)

image2184

image2185

image2186

image2187

image2189

Snygg klänning

image2183

Gud vad Mileys klänning är snygg här, hennes hår också, men klänningen är verkligen skit snygg

Vad tycker ni ?

Dagens outfit

Jag kunde inte bestäma mig för vad jag skulle ha på mig så nu har jag bytt om. Blir hämtad av Tina och Sandra om tio minuter. Vi tar bilen till Sickla, skönt :)

image2182

Bikini

HM har fått in massor med snygga bikinis, här är en av mina favoriter :) Snygga möster

image2181

Dagens outfit

image2180

Dagens Outfit
Jeans: BikBok
Skor: Din Sko
Väska: D&G
Linne: Gina Tricot

Examenarbete

Jahapp där rök mitt inlägg jag precis hade skrivit, vad är det för fel på bloggen, jävla krångel hela tiden tycker jag, blir trött. Undra hur många som har bytt till typ tjejsajten eller liknande ? Ajja, hoppas det blir bättre snart.. Sitter här med handduk på huvudet och morgonrocken, ska snart fixa mig. Föna håret och sånt, ska slänga upp dagens outfit, ofta brukar jag ha mjukiskläder eller sånt när jag shoppar men tänkte ha jeans på mig idag. Intressant va.. Hoppas vädret blir bättre också, imorgon ska det ju bli jätte fint, hoppas verkligen det. Då blir det att sola och gå långpromenix med Mexx. Mysigt..

Har ju inte berättat om mitt examenarbete, jag ska jobba med att göra en bra cv sajt. Tycker det är så viktigt och då kan man lika gärna göra den unik. Så det ska jag designa, sedan koda upp och så. Ta massor med fina foton och andra arbeten och lägga i portfolien. Varför jag valde att göra en cv sajt är för att det är ju så viktigt att ha en bra cv med tanke på att det är det första företaget läser om dig. Så det var en självklarhet att jag ska göra det.. Ska bli intressant och kul...

Nu måste jag fixa mig, slänger upp dagens outfit snart. Det vill ni inte missa Haha..

image2179

Happy

image2177

Söta Katherine blev glad över att se mig ;) hehe skojja, men slänger upp den här bilden för att det gör en så glad, iaf mig.. Smiiiiile

Onsdag

Godmorgon, har ni sovit gott ? jag har sovit som vanligt rätt så djupt och drömt en massa. Älskling och jag vaknade samtidigt klockan sju, han försvov sig, jag skulle egentligen gått upp åtta men orkade inte somna om. Ska träffa tina halv tio för en shoppindag vilket ska bli trevligt. Skönt att inte behöva stressa på morgonen. Är ändå pigg..

Idag är det ju onsdag vilket innebär Rent Hus och Top Model..

image2176

House

image2175

Jag känner mig sjukt trött och ska nog gå och lägga mig snart, men först ska jag se klart på House. Så himla bra, undra hur det ska gå för honom, om han får fängelse? ska bli intressant..

Han är så himla grym alltså, tänk om fler läkare var som honom :) hehe..

Visst är House bra ?


Brunch

Det var årets första brunch ute i det härliga vädret, hur skönt som helst, soligt och varmt, vi satt i bara tröjor och det var hur skönt som helst, hoppas vädret håller i sig, på torsdag ska det ju bli jätte fint :)
är vären här nu ? åhhh..

Mysigt att sitta ute och käka. Älskar verkligen det. Nu vill jag ha sommar...

image2173

image2174

Landet

Vi var ju som sagt på Tinas land och firade Sandra, hur mysigt och fint som helst.
Diggar Tinas inslagning ;) hehe .. Ni är underbara det vet ni va. Är så glad över att ha sådana underbara vänner som ni alltså. Älskar er tjejer <3

image2169

image2170

Duktig tjej

Så himla duktig tjej :) 10 år liksom


Underbar dag

Nu är man hemma från en underbart mysig dag, vi firade min kompis Sandra som fyller 21 idag, av mig fick hon ett diadem, 2 örhängen och en tröja. Vi käkade en god kycklingsallad i solen vilket var skitmysigt. Till efterrätt blev det vaniljglass med krossad polkagris, turkiskt peppar och choklad, älskling hämtade mig och nu är man som sagt hemma, känner mig skittrött och ska snart lägga mig i sängen, imorgon ska vi bege oss till Sickla och Nacka forum för en shoppingrunda, ska även köpa lite presenter.

Får iaf lite sovmorgon. Vilket ska bli skönt. Har ju examenarbete så nu blir det att jobba hemifrån, ska planera lite nu ikväll och kanske komma igång med det redan imorgon. Vill ha gott om tid på mig.

Åhh min syster ringde mig idag också, hon kom in på It/Media programmet vilket är jätte skönt, det var hennes förstahandsval. Spännande, de får ju egna laptop och allt.. Hehe. Lyckostar. Det skulle jag vilja ha.. Det ska jag önska mig när jag fyller år, så nu vet ni vad ni ska köpa till mig, hehe skämta :) Är verkligen jätte glad för din skull syster

image2168



Godmorgon

Äntligen har jag kommit till skolan, men kom egentligen för en stund sedan men då var det brandlarm här, suck. Stod ute i solen i en halvtimme, vilket var skönt . Underbart väder i dag, hoppas att det håller i sig. Man ser mycket intressanta människor när man åker tunnelbana, i dag såg jag en liten tjej som åkte tunnelbana själv och som stod och läste Madicken, så himla gulligt, vad kan hon ha varit, inte mer än nio. Hihi tyckte det var så gulligt, när jag var liten älskade jag Madicken, haha, brukade leka det med Ebba. Hehe det var gamla goda tider det.. Sedan såg jag världens sötaste lilla hund som hade en kofta på sig, gulligt, den var hur liten som helst.

Vad tycker ni om djur med kläder på sig ?

Jag tycker att det är okej så länge det inte blir överdrivet. Hundar behöver ibland extra värme när det är kallt ute, då är det okej, men jag tycker inte man ska ha det för sakens skull....


ill Stand By You

Dagens låt


Grattis

image2166

Grattis Gumman

@-->---

See you soon ;)

Tisdag



image2165

Godmorgon hoppas att ni har sovit gott? jag har sovit som en stock och drömt massor. Men nu är jag uppe, ska snart fixa klart mig. Ska till skolan på genomgång av examenarbete och sedan ska jag träffa Tina och Sandra. Vi ska till Tinas land och fira Sandra där, mysigt.

Så jag ska möta upp tjejerna direkt efter skolan.. Trevligt.

Vad ska ni göra i dag ?

Dagens outfit

image2163

Linne och leggins: Gina Tricot
Skor: Wedins
Väska: Gucci
Sjal: Thailand

Trötter

Har precis sett klart Anna Pihl, spännande, Ussh nästa måndag är det säsongsavslutning, tråkigt.. Ska snart se American Idol och sedan tänkte jag gå och sova, är skittrött och måste upp tidigt imorgon för att bege mig till skolan, men lär sluta jätte tidigt, kanske bara går någon timme vilket ska bli skönt. Sedan ska vi fira Sandra. Berättar imorgon vad hon ska få, för hon är en trogen läsare av bloggen, right gumman ;)

Känner mig ungefär såhär som jag ser ut på bilden, trött och sliten
image2162

Gossip Girl

image2161

Michelle och Blake är ute och festar.
Guuuud vad jag längtar till de nya avsnitten :D
jag vet jag är tjatig men va fan det är ju så bra, right?

So you think you can dance?

Grym dans och grymt duktiga, kolla in rörelserna, ser sjukt enkelt ut men ändå inte :) vill också kunna dansa bra, älskar att dansa :)


Spa

image2160

Måste börja ta hand om mig själv lite mer. Som jag tog mig tid i dag, så skönt och man känner sig så fräsch efteråt. Jag och Tina har pratat om att åka på ett riktigt spa någon gång och det nåste vi verkligen, skulle verkligen vara sjukt skönt att bli ompysslade och så.

Någon som vet något bra och billigt ställe i Stockholm eller i närheten ?

Djurgården

image2159

Gud vad jag längtar till sommaren kommer nu, jag hoppas verkligen det blir en bra sommar, något jag tänker göra i sommar är att dra med tjejerna på picknick på Djurgården, ta med mig Mexx dit. Mysigt. Jag är verkligen en sommarmänniska, det är då jag trivs som bäst, åka ut med båt, sola, grillkvällar, åhhh det har jag haft mycket hos mig, så himla roligt. Gud vad jag vill spola tillbaka tiden ibland. Det går för fort. Man hinner inte riktigt med. Det är därför man ska passa på att njuta av varje sekund i livet..

Klänningar

Gud vilka söta klänningar forever21 har. Hur fina som helst. Den här översta sulle vara fin att ha till midsommar, eller vad tycker ni ? visst är de söta :)

image2156

image2157

image2158

Forever21

Urgullig blush från forever21, den skulle jag vilja ha :)

image2154

image2155

Härlig måndag

Har nästan precis kommit hem. Har varit och köpt present till Sandra som vi ska fira imorgon, blev nöjd även om det var tänkt att jag skulle köpa en annan sak. Men men blev bra till slut. Måste sätta min kamera på laddning under natten så att jag kan ta massor med bilder imorgon. Idag har det varit en rätt så slapp dag.. Har varit ute rätt mycket och sedan bara pysslat om mig själv.. Kan vara skönt i bland.

Har ni också problem med bloggen ?image2152

Skumbad

image2151

Nu ska jag lägga mig i ett varmt skönt bad och bara ta hand om mig själv. Har inte hunnit det än, har fixat lite med bloggen, får fixa resten sedan. Det är iof bara en header som fattas, ska nog klura ut något snyggt och somrigt.



design

Håller på att fixa till min design så att den blir bra igen :)

Bloggproblem

Vad har hänt med min blogg :S

Måndag

Godmorgon hoppas att ni har sovit gott, själv har man varit vaken en stund, gått en långpromenad med Mexx i solen vilket var jätte mysigt. Jätte skönt väder, hoppas det är så imorgon också då vi ska fira min väninna Sandra som fyller 21 år. Ska bli trevligt, skönt att man slutar tidigt i skolan då, slutar 12. Så ska möta upp tjejerna vid ett tiden för att handla mat och lite sånt, ska bli jätte trevligt så det är något jag ser fram emot. Så jag hoppas verkligen vädret blir bra. Jag badade aldrig i gå så tänkte lägga mig där en stund nu och fixa mig lite med ansiktsmask och hårinpackning och lite sånt, fräscha upp mig för morgondagen.

Imorgon tänkte jag sminka mig, händer inte så ofta nu för tiden. Tänkte försöka göra någon anorlunda och cool sminkning, får se hur det blir. Vet redan vad jag ska ha på mig, det får ni se imorgon. Men det kommer att bli snyggt.


Ny Loka

image2147

De har ju kommit nya Loka också, inte bara ramlösa, smaker från Asien :) Mmm väldigt intressant, den här var jätte god :) tack för tipset Tina :) den rekomenderar jag er..

Nu ska vi poppa lite smörpopcorn och glo på filmen A beautiful Mind

10 åriga Engla

image2146

Nu har 42 åringen erkänt att han mördade 10 åriga Engla.
Blir så jävla förbannad. Vet inte vad jag ska säga
förstår inte ens varför han fick längre straff för allt han gjort innan detta, då kanske lilla Engla hade levt idag
Fy fan säger jag bara...

@-->----

Glass

Underbara glass, Mumma, och med vindruvor, åhhh kan det bli bättre :)

image2143

image2144

Monopol

image2142

Älskling och jag har precis spelat lite Monopol, inte så kul när man är två men jag fick värsta rycket och ville spela det. Vi spelade en timme sedan var det inge kul längre. Jag vann *säger vi, eller rättare sagt jag* Men enligt Sami lär det vara jag som förlorade, skit samma.

Paris Hilton

image2141

Dagens bild blir på söta Paris Hilton, här visar hon upp sitt löshår, tycker hon passar bättre i det än i sitt korta hår :)
Vad tycker ni ?

Krabi

image2134

Är så trött på det här vädret nu. Vill åka till varmare breddgrader, det bästa stället jag har varit på är Krabi i Thailand, så himla underbart. Vill verkligen dit igen. Men nu vill jag stanna en månad, och bara njuuuuta.

Britney Spears

Här är några scener där Britney är med i How I met your mother


Sommarklänningar

image2132image2133

Gud så söta klänningar från Luella
Fina att ha i sommar :) Vilken var snyggast ?

klänning

image2131

Något jag vill ha till sommaren är en klänning, den här var ju gullig, eller vad tycker ni ? hehe

Söndag

Hej hej, hoppas ni har en bra söndag, mamma och dom kom precis hem så nu kan jag vara lite för mig själv, älskling Felix och B drog i väg på fotboll. Så jag sitter här helt ensam. Får se vad jag ska hitta på. Kanske krypa ner i ett varmt skumbad med ett stort glas med ramlösa och massor med isbitar? hmm låter lockande. Kanske ska ta med mig en bok också. Mysigt. Jo men det ska jag nog göra, fräscha upp mig lite från i helgen. Har knappt hunnit tagit hand om mig själv. Hehe har haft fullt upp. Men det har varit kul också.

Är ju ändå ledig imorgon så då får jag sova ut. Ska bli skönt

image2130

Mysig kväll

Hej hej, hoppas att ni har haft en bra kväll. Själv har man haft fullt upp, ungarna sover nu och älskling och jag glor på filmen  The Contract. Den är skitbra hittills, så den rekomenderar jag er.Väldigt spännande.. Ussh har vräkt i mig massor med godis så man mår lite illa nu. Ska bli skönt att krypa ner i sängen sedan och sova, är verkligen jätte trött. Men vill inte gå och lägga mig än. Fast ändå, lär bli väckt rätt så tidigt, men på måndag är jag ledig och då ska jag sova ut. Sedan är jag ledig åtta veckor från skolan vilket jag verkligen ser fram emot. Eller ledig och ledig. Massor med pluggande blir det. Vi får se hur det går, hoppas på det bästa.

Längtar verkligen till sommaren nu, vill ha lite ledigt innan det är dags att börja jobba. Har inte haft ledigt på länge. Förutom loven då. Men det är svårt att veta vad man vill nu, vill ju starta eget, jag hoppas verkligen på det, så det är nog ett projekt jag kommer ta tag i i sommar för nu har jag inte riktigt hunnit.. Vill starta en webshop bl.a, där jag säljer väskor m.m.Älskar ju väskor och ni älskar ju dem jag har :) så varför inte ? någon som har egen webshop som kanske kan hjälpa mig lite ?

Älskling är just nu ute med Mexx, sedan ska vi fortsätta att se filmen

image2129

Cameron Diaz

image2128

Fina Cameron Diaz , alltid lika fin :)

Mexx badar också

Det var inte bara Felicia som fick sig ett bad, utan jag slängde i Mexx i badet med, klippte bort tovar, fönade och borstade honom så nu är han en riktig snygging ;) och så snäll när man ska göra honom fin :) visst är han en riktig skönhet ;) hihi

image2125

image2127

Flisan badar

Flisan och jag sitter och väntar på de andra som är och köper godis och mc donalds. Vi har precis varit ute på en långpromenad med Mexx och Flisan gick hela biten själv, vi var ute i en halvtimme, sedan har lillguman badat skumbad som hon tycker är så roligt. Just nu springer hon efter Money. Hehe..

image2122

image2123

image2124

Spears

image2121

Det här är första gången jag har sett jamies mage, nu syns det att hon är gravid, undra när hon ska föda ? någon som vet vilken månad ? det måste väl vara snart



Lördag

Ush vad jag är trött, att gå upp halv sju på en lördag är nite speciellt kul. Vill bara krypa ner under täcket nu. Men icke sa nicke, har tre barn att ta hand om. Fast älskling hjälper mig. Min ena bror är hos en kompis just nu och Flisan sover. De andra glor på film och då passar jag självklart på att blogga lite. Ussh sitter här och svullar godis. Mår lite illa. Men får skylla mig själv. Ikväll ska vi köpa hem pizza, ungarna ville ha det, själv ska jag nog ta en sallad, hmm, eller. Pizza var länge sedan, skulle nog vara gott, äter för mycket sallad så varför inte. En Azteka, mumsigt. Eller bananpizza. Mumma, men då ska det vara en hemmagjord bananpizza, fan vad det är gott. Det kanske man ska bjuda på när jag fyller år, Måste börja planera lite, okej det är iof två månader kvar lite drygt, men ändå. Jag önskar mig en bil när jag fyller år, men det kommer jag ju inte få, fast man vet ju aldrig. Man kanske vinner på triss. Åhh det skullle jag vilja göra, några miljoner. Kpa ett fint hus, bil och RESA. ÅÅÅÅÅHHHHH....
Drömma går ju ;)

Vilken är eran favoritpizza ?

image2120

Veckans planer

image2119

~~ Söndag - Barnvakt och jobba
~~ Måndag - Ledig ( får se vad jag hittar på då )
~~ Tisdag ,skola till 12 , Fira en kompis som fyller år :)
~~  sätta i gång med examenarbetet
~~ Köpa presenter till några ( många som fyller år )
~~ Fira min kusin Joline
~~ Shoppa



Djurö

Vi åkte som sagt till min brors innebandyträning, det var kul att kolla på, det tyckte även min lillasyster Felicia, Hehe. hon satt så snällt och kollade på, visst självklart skulle hon klättra runt lite med jag tyckte hon var jätte duktig, vi satt ju där i över en timme.. Just nu sover hon. Lillstumpan. Min bror hade match ända ute på Djurö så det tog ett tag att åka dit. Men det var kul med en liten utflykt, fin utsikt över Djuröbron, vi åkte även förbi kustbevakarnas ställe, ni vet den där dokumentären om kustbevakarna, det är ju ute vid Stavsnäs och Djurö hållet.

image2116

image2117

image2118

Vilken outfit?

Vilken Outfit är snyggast ?
1,2,3 eller 4?

image2109

image2110

image2111


image2113

image2114

M&M

Mina två sötnosar :)
söta va ;)

image2107

image2108

Lördag morgon

Godmorgon hoppas att ni har sovit gott, själv gick jag upp halv sju, på en lördag, suck. Hehe, vi ska ju vara barnvakt i dag till 3 av mina småsyskon tills imorgon. Och min bror har innebandymatch klockan kvart i nio en bra bit härifrån. Så vi tänkte följa med allihop. Ska snart göra lite frukost, fixa barnen och gå ut med Mexx, ingen rast ingen ro. Hehe men det ska bli kul. Sova kan man göra i graven sedan. Så det kommer att bli mycket lekande i helgen vilket ska bli kul. Hoppas bara på fint väder så man kan vara ute lite. Så här ser min lördag och söndag ut. Imorgon ska jag desutom jobba när de kommer hem, älskling ska på fotboll som vanligt. Men jag är iaf ledig på måndag. Ska bli skönt.. Dagens outfit består av enbart myspys kläder.

Vad ska ni hitta på idag ?

image2104

Ond Aning

image2103

Vi kollar just nu på Ond Aning, den filmer verkar sjukt bra, spännande som fan så den rekomenderar jag verkligen, en stark 4a får den :D


Film och mys

image2102

Ska lägga oss i sängen och glo på Ond Aning nu, talang var lika roligt som vanligt, den där lilla tjejen i slutet sjöng grymt bra, önskar att jag sjöng så bra. Suck, älskar att sjunga, men sjunger inge vidare, hehe får hålla mig till duschen, där kan jag iaf sjunga utan att förpesta de runt mig , hihi

Vad ska ni göra i helgen då ? något kul ?



Talang 2008

Sitter och kollar på talang :) hehe så himla roligt, vissa är verkligen skitduktiga, jag tyckte förra årets vinnare var värd det, hon den där buktalaren och lilla Totte, så himla söt. hehe. Ussh har vräkt i mig för mycket godis, men har inte ätit speciellt mycket, men blev mätt ändå, har börjat tröttna lite. Det är vindruvor som står mig närmast om hjärtat.. Man blir så äckligt mätt av choklad, men det är ju så gott..

Föresten, nu har jag smakat på Ramlösa jordgubb/lime , skit god så den rekomenderar jag er..

Ikväll ska vi se två filmer, en heter Ond aning med Sandra Bullock och den andra heter The Contract med Morgan Freeman och John Cusack. Tror att båda är okej.

image2101

Godis

image2100

Ikväll blir det svull av godis, massor med choklad av alla dess slag, karamellkungen har fått in nya smaker. Intressant. Chokladlöven är jätte goda, apelsinchoklad, mumsigt. Nu måste jag ta igen mig för hela veckan. hehe.

Har ni något favoritgodis?



Ramlösa Jordgubb och Lime

image2099

När vi var och köpte godis på ICA fick jag syn på en ny ramlösa smak :) Jordgubb och lime, somrig :D ska bli intressant, kanske blir min nya favorit =)

Mc Donalds

image2098

Middagen består av ceasarsallad med crispy chicken, 9 pack kyckling med två cheddar, och en ramlösa

Vad ska ni äta ?

Choklad

Det har verkligen varit en underbar fredag. Har hafft fullt upp och sitter nu och väntar på Sami som kommer hem snart från jobbet, ikväll ska vi käka middag ute, få se vad det blir för något gott. Sedan ska vi hyra filmer och äta godis, har saknat godis lite, jag har inte ätit det sedan i söndags eftersom jag ville rensa min kropp från sånt, det gick väldigt bra, åt massor med frukt i stället, min favorit är röda vindruvor från Afrika, det kan skilja rätt så mycket på var de kommer i från, köpte några från indien i går och de var inte goda alls :( Så om ni vill ha goda vindruvor, köp dem från Afrika, de röda, så himla goda. Men ikväll blir det massor med choklad för min del. Mumsigt.

Kommer självklart rekomendera filmerna vi hyr, om de är bra vill säga :)

image2097

Mexx spelar fotboll ;)

här kommer fler bilder från idag , Mexx och jag spelade lite fotboll på baksidan, han blev sur på bollen och började skälla på den, hihi sötnos. körde slut på honom så vi vilade lite

image2094

image2095

image2092

image2093

image2096

Mexx i solen

image2091

Mexx och jag var ute på tomten och busade och sedan satte vi oss på berget i solen, mysigt. Fick in en fullträff med mobilen ;) söt bild va , hehe.


Vår ?

image2090

Titta, våren kanske är påväg iaf, idag har det varit underbart väder, hoppas det håller i sig och att det blr varmare. Vill ju sitta ute, utan jacka. Mysigt!!!

Vååååååår :D


Promenad i solen

Har inte blivit mycket bloggande i dag. jag tog med Mexx på en långpromenad i solen i morse, vi var ute över en timme. Hälsade på hästarna i hagen och så mötte vi två andra hundar. Mexx älskar verkligen hästar, så fort man säger häst blir han jätte glad och viftar på svansen. Hästar som är enorma mot lilla Mexx, nä men han går ändå in i hagen och hälsar, hehe. Min lilla bebis..

image2089

Dagens outfit

image2088

Dagens outfit, allt är från Gina Tricot utom strumporna :)

Nicole Richie

image2087

Söta Nicole Richie med sin syster och pappa, jag gillar hennes klänning :) jätte söt

Ut och jogga

image2086

Godmorgon, har precis gått upp som man kanske ser på bilden. Jag som trodde det skulle bli soligt idag, men det kanske kommer. Tänkte pilla lite på designen på min blogg nu, göra den lite somrigare. Skönt att vara ledig i dag. Har lite att fixa. Money ligger här brevid mig som vanligt, hehe sötnosen. Han ska alltid vara med, överallt. Oftast brukar han sitta bakom mig när jag sitter vid datorn.

Funderar på att sätta på mig träningskläderna och gå ut och jogga ? kanske ska göra det innan jag äter frukost. Måste komma i gång med det nu känner jag, förut gick jag alltid upp en timme tidigare varje dag för att gå ut och jogga innan skolan.. Det var så skönt.. Jo men så får det bli. Går kanske en runda med Mexx först och sedan springa samma runda. Det låter bra.

Ledig imorgon

image2085

Gud vad skönt att vara ledig imorgon, behöver lite sömn känner jag, känner mig helt slut i kroppen, har varit en tuff vecka. Men nu är det lite ledigt iaf, men det kommer inte bli mycket sömn i helgen när vi ska vara barnvakt, men får iaf sova inatt. Imorgon ska jag fixa här hemma, göra myspys för kvällen då älskling och jag ska köpa massor med godis och glo på massor med filmer, mysigt. Det ser jag fram emot..

Nu ska jag se Spårlöst :)

Kärlek

image2083

Kärlek är bland det finaste som finns men ändå är det jobbigt ibland, jag och min pojkvän firar tre år i maj, tiden går fort. Jag är verkligen kär. Kär och galen.

Alla ska få känna kärlek, det kan vara vänskapskärlek, kärlek till sina djur m.m. Att känna sig älskad. Att veta att man har någon hos sig som man kan dela sitt liv med, bygga upp och ha det underbart tillsammans.



Tariyaki

image2082

Alla åt pannkaka hemma och jag är ju inne på nyttiga veckor så jag drog i väg till suschi bar och köpte Tariyaki :) Mumsigt. Till ikväll har jag köpt lite vindruvor som vanligt, jag har hållt mig borta från godis hela veckan *stolt*

Vad ska ni äta ?

Money

image2081

Lilla Money älskar sin säng och råtta :)

Mischa

Söta Mischa njöt av solen i LA, åhhh nu vill jag också ha sol och värme
Ligga på en strand och läsa och bara ha det bra, äta massor med frukter och njuta av livet.
jag måste nogh resa snart.



image2079

image2080

Johnny Depp

Finns ingen snyggare än Johnny Depp eller hur, han är så otroligt snygg, är det någon kändis jag skulle vilja träffa är det han :) Vem skulle ni vilja träffa ?

image2076

image2077

image2078

Silvershampoo

Har varit hemma sedan halv ett. Käkade ägg och majskolvar till lunch, mumsigt. Älskar verkligen majskolvar, med citronpeppar och smält smör på, yummi. Vi slutade tidigare i dag vilket var jätte skönt, Vi gick igenom allas arbeten och så, och läraren sa att min ide var jätte bra vilket var kul att höra. Hoppas på vg i den kursen. Håll tummarna. Fick springa mellan tunnelbanan och bussen för att hinna med min buss hem. Har varit ute en stund i solen med Mexx och fixat här hemma lite, damsugit och sånt. Ska hoppa in i duschen och så snart. Älskar verkligen att duscha. Tyvärr gör jag det lite för ofta vilket har förstört min kropp lite. Okej man ska duscha varje dag men jag duschar tre gånger per dag :( har försökt sluta med det men det går inte. Men håret tvättar jag iaf bara en gång per dag. Hehe annars vete fan hur det hade sett ut, förstört iaf. Många skriver om silvershampoo vilket jag skulle vilja prova, någon som provat det, är det bra ? var kan man köpa det och för hur mycket ?

Nu är det dags för en dusch.

Kladdkaka

Jag funderar på att baka en kladdkaka :) blev sjukt sugen på det tillsammans med hallon och grädde, mumsigt. Men det får det bli ikväll. Det är det bästa som finns, mums. Åhh nu längtar jag verkligen till sommaren då man sitter i gräset med en bra bok och kladdkaka , kan det bli bättre..

image2075

Fullt upp i helgen

Det skulle ju bli sol i dag, var är solen ? men om det blir soligt senare tänker jag ta med mig Mexx på en långpromenad och efter det jogga. Sitter i skolan nu men vi går nog inte länge i dag. Skönt. Tänkte skriva min projektplan till examenarbetet också. Så har jag det gjort så jag inte behöver göra det i helgen, då är det fullt upp hemma, ska passa tre små barn. Hehe. Jag och min kille ska passa mina småsyskon lördag till söndag. På lördagen blir det att gå upp extra tidigt då vi ska ta med oss alla till min brors innebandymatch.  Så det kommer inte bli mycket sömn i helgen men det blir mycket lek kan jag lova, hehe. Får vila upp mig imorgon då jag är ledig, är även ledig på måndag.

Håller på att skriva mitt arbete som ska in i dag, kommer nog bli fyra sidor, är på tredje nu. Åhhhh äntligen ska vi lämna in det så man slipper det ;) hehe..

Men jag hoppas iaf att solen kommer idag, vill verkligen komma i gång med träningen.. Behöver köpa nya träningskläder och skor. Ska kanske springa in på Staduim efter skolan..

Frukost

image2074

Till frukost blev det som vanligt macka och actimel, ska testa det i två veckor och se om magen mår bättre. Hehe annars får man ju pengarna tillbaka, right? men men, orka lämna tillbaka om de inte funkar.

Torsdag

image2073

Godmorgon
hoppas ni har sovit gott. Jag känner mig rätt så utvilad, ska snart göra frukost och bege mig till skolan. Idag ska vi lämna in våra arbeten, mitt blev två sidor. Idag skulle det bli sol och typ 8 grader. Skönt. Inge mer snö, eller ? Imorgon är jag ledig och på måndag vilket ska bli jätte skönt. Tänkte åka förbi hm efter skolan och köpa lite skönhetsprodukter, någon bra hand och kroppscream och lite sånt.

I går var det ju top model, jag tyckte rätt person åkte ut. Mina favoriter är kvar.

Tyckte ni rätt person åkte ut ?



dagens outfit

Dagens outfit

image2067

image2068

image2069

image2070

image2071



Next top model

Här kommer ett klipp med Enrique och deltagarna i Americas Next Top Model


b.u.s

image2066

Jag har provat massor med olika b.u.s, den här gillar jag skarpt, man får två våtservetter och kostar ca 30 kr. Tycker att man får en fin och jämn färg :)

Parfymer

image2065

Dessa underbara parfymer äger jag, min favorit är nog Naomi Campbell - At Night. Jag och Tina var inne på Kicks idag och kollade runt, hittade massor med fräscha nya lukter. Kanske är dags att köpa en ny ? Hmm ja någon härlig sommardoft.

Har ni någon parfym ni kan rekomendera?


Cola

image2064

Något jag inte druckit på länge är cola, man fick med sig en sådan när man köpte en salladsmeny på mc donalds, och fan vad gott det var. Hehe. Men ikväll blir det Ramlösa blåbär som gäller framför Rent hus och top model. Självklart vindruvor också. Så himla gott.. Finns inget godare, jag är beroende. Thats it!

Nu har snön försvunnit här hemma och jag hoppas inte det kommer tillbaka förän in vinter, för nu ska det bli vår och sommar.

Gratis saker

image2063

När vi var i Huddinge i dag så fick vi en gratis tidning och Bon Aqua, jag gillar inte Bon Aqua, Ussh smakar jätte skumt, men flaskan är bra att ha vatten i sedan. Tidningen var ju gammal, från i januari tror jag det var, där Kenza gör reklam för ur & penn.



Shopping

Hej mina kära läsare och ni andra också. Idag har det varit en underbar dag trots det tråkiga vädret. Har inte skrattat så mycket som jag gjorde idag. Men så brukar det bli när man är med Tina. Förstå åkte vi till läkaren där vi fick vänta en halvtimme, men det var nog den roligaste halvtimmen i mitt liv, Haha. Vi spelade Fia med knuff som var enormt stort. Jag blev utklassad av Tina, suck. Men vann en gång iaf. Sedan blev vi lurade av en snubbe rejält så det slutade med att vi garvade så mycket att vi började gråta, hahaha. Sedan begav vi oss till stan där det blev lite shopping.

Detta kom jag hem med
Skärp och linne från Gina Tricot ( köpte även ett beigeaktiga strumpbuxor där )

image2058

Örhängen från Glitter

image2061

XoXo

image2057

Snart börjar väl Gossip Girl? har glömt bort när de börjar igen, någon som vet ?

kommentarer

Svarar på era kommentarer sen när jag kommer hem :)

Shopping idag

Då var vintern här igen då. Så det är bara att sätta på sig vinterjackan igen. Suckar.. Men men snön ska inte förstöra min shoppingdag med Tina, hon ska följa med mig till läkaren först, vi ska träffas 20 i nio. Efter det blir det shoooppping. Massor med shopping, hehe, som jag sa tidigare så har jag rensat lite i gaderoben så nu finns det plats..

image2056

Osminkad är BÄST

image2054

image2055

Här är en före och efterbild, ovanför är helt utan smink :) och på den andra bilden är jag lite sminkad, men jag måste nog erkänna att jag gillar den osminkade bilden bäst, älskar att vara utan smink. Minns inte när jag köpte smink senast :) Det har man tjänat en slant på :)

Jag känner mig smutsig med smink på nått sett, man känner att huden inte får andas tillräckligt med all spackel, och min hy har blivit fantastisk :) Den tackar mig nog för att jag inte använder smink

Hur ofta sminkar du dig?

Nyttig

image2052

Jag hoppas verkligen vädersnubbarna har fel angående imorgon, det får INTE komma snö, jag som ville ha tunnare kläder och framförallt vårskorna. Men nu kanske man tvingas ha vinterjackan, suckar. På med allt igen. När ska våren komma?

Jag har hållt mig borta från onyttigheter idag vilket jag är stolt över. Till middag blev det massor med rotfrukter och grönsaker, mumsigt. För er nya läsare vill jag bara säga att jag INTE bantar utan vill bara rensa min kropp lite och äta nyttigt.. Älskling är hos sina föräldrar nu, han skulle köpa med sig röda vindruvor, yummi, åt en halv liter vindruvor i går, men det är ju så gott. En av de nyttigaste frukterna faktiskt.. Så jag sitter här och suktar efter dom. Ska se Unga mödrar som börjar klockan sju :)

image2053

Veckans

image2051

~ Mycket pluggande
~ Skola tis och torsdag
~ Shopping imorgon med Tina
~ Träna
~ Planera Examenarbetet
~ Jobba
~ Barnvakt i helgen




Blondinbella dokumentär

Här kan du se en liten dokumentär om Blondinbella


Linne

image2049

Sött linne från Victorias secret

Åhh vad jag längtar tills imorgon, shoooopping ;)

Tråkväder

image2048

Min lilla kisse ligger och latar sig på badrumsgolvet, där är det ju värmeslingor så det är varmt och skönt för lilla Money, hehe. Han vill inte ut i det här vädret och det förstår jag, det öser ner här, suckar.. Sitter och leker lite i PS med lite bilder, alltid lika kul. Älskar verkligen det.

Åhh hoppas det blir fint väder imorgon, men när jag kollade på smhi i morse så såg det ut som att det skulle regna och snöa? Vad är det här, vi är ju snart inne i mitten av April.

Ajja bara det blir en bra sommar, annars är det jag som åker till varmare breddgrader. Har varit inne lite på någon storstad, Rom kanske :) dit har jag alltid velat åka. Men det kommer nog bli en Greklandsresa.

Plugg

image2046

Har precis tagit en varm dusch, frös som fan. Satte på mig lite mjukiskläder. Skönt. Funderar på att lägga mig i sängen och läsa min Dhtml bok. Har ju prov om nästan exakt en månad, och det är mycket att läsa, jo men så får det bli. Suck. Hehe mycket pluggande tyvärr. Men har mycket nu sista månaderna. Tar ju examen 13 juni. Skönt det ska bli. Spännande att se vad nästa steg här i livet bär av.

Gott bröd

image2045

Har precis tryckt i mig två äggmackor på mörkt färskt bröd som jag köpte på vägen hem. Mumsigt, dock råkade jag hälla för mycket olivolja på så det var inte sådär jätte gott. Men men. Riktigt skitväder ute. Ska plugga en stund nu så har jag det gjort. Kommer inte hinna plugga mycket imorgon.

Shit vad trött jag har varit hela dagen, somnade på bussen till och från stan vilket var jätte jobbigt, för det tar en stund för mig att fatta vart jag är, haha. Sen blir jag extra trög i huvudet så det gör inte saken bättre.. Men men är van, så brukar det vara. Har jätte lätt att somna på bussar, inge kul alls, tänk om man typ råkar snarka eller något, haha.. 

Åhh egentligen vill jag inte sitta hemma nu , skulle vilja sätta mig på ett mysigt cafe och snacka lite skit med någon kompis. Men det är skönt att få arbetet klart också.


Sallad

Gud vad jag är hungrig, vi håller på att gå igenom allas arbeten hittills och min mage bara skriker, hehe. Är så sugen på en sallad nu. Mums. Jag och mitt tjat om sallad, men det är ju så gott. Älskar verkligen sallad. Hehe lite lustigt det där, när man är liten gillar man inte mycket grönsaker men nu när man är äldre älskar man det, ja iaf jag. Jag kollade på tvplaneten om vad som kommer på tv i dag, blev glatt överaskad över att Unga Mödrar börjar igen, har missat de två första avsnitten men ska ändå kolla, tycker det är intressant. Sedan är det ju House, funderar på att göra någon god smoothie, någon som har ett bra recept ?

image2044

Ny design

Jag ska nog ändra lite på min design så den blir lite vårigare :)

Två snygga shorts



image2041image2043

Två underbara skjorts från HM 98 kr styck
är det något jag behöver till sommaren är det just shorts, äger ett par korta shorts som är från Gina Tricot, i love them. Så det är något jag ska lägga pengarna på.



Tisdag

image2040

Har precis kommit till skolan, somnade på bussen imorse, skit jobbigt. hehe. Ögonen gick i kors hela tiden och till slut kunde jag inte fokusera blicken på något. Men men.. Det är bara jag som har kommit än så länge. Men vi börjar ju inte förän klockan nio. Jag hoppas att vi går halvdag i dag. I think so, hoppas, för jag har ingen mat med mig, tänkte ju köpa något på vägen hem. En ceasarsallad. Mitt nyttiga liv har börjat bra, inget godis på två dagar, mycket vindruvor och frukt.

Ska inte heller dricka något med socker i såsom läsk och oboy. Blir bara ramlösa och vatten för min del. Rensa bort kroppen från all skit. Hehe..Tror min kropp kommer att må mycket bättre efter en sån här period. Kommer ju inte sluta äta godis helt utan jag äter det på helgerna bara. Kan vara skönt att ha lite sådana perioder och se om det gör någon skillnad med hur man mår i kroppen.

Gud vad jag saknar O.C, jag kollade jämt på det när det gick förut. Funderar på att köpa alla säsonger. Och sedan ha en riktig oc helg, hehe.

Vinter igen?

Godmorgon har varit vaken sedan klockan fem vilket var jobbigt, kunde verkligen inte somna om, men jag gick iaf upp klockan tio i sex.. Ska dra om en halvtimme. Jag hoppas verkligen inte smhi prognoserna stämmer, då kommer ju fan vintern tillbaka :( vad är det här, nu ska det ju vara sol och värme. Åhhhh.. Kommer det någonsin bli vår? ..Jag som tänkte ha vårskorna på mig idag. Men icke sa nicke, skulle ju regna så det får väl bli gympaskor. Jajja. Nu ska vi inte vara negativa. Våren kommer väl när man minst anar det.


image2039


Dagens outfit

image2038

Dagens Outfit

Nya vanor

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Har inte haft orken med mig. Men men kan vara skönt ibland, imorgon börjar allvaret igen. Skola.. Men det ska väl bli kul :) Tror att jag går halvdag, sedan tänkte jag ta en sväng på stan och sedan äta en ceasarsallad, mumsigt.. Jag ska försöka börja mitt nya liv med att äta rätt och motionera regelbundet. Vill att min kropp ska må bra. Jag ska börja med att ändra mina kostvanor lite mer. Även om jag äter rätt så nyttigt ska jag äta ännu bättre nu. Massor med sallad, grönt, frukt och vatten och ramlösa. jag vill INTE gå ner i vikt utan ska bara äta nyttigare. Ceasar och tonfisksallad ska det bli mycket av.. Mums.. Nä men det ska jag verkligen börja med nu. Nu har jag skadat min kropp tillräckligt.. Tänkte sluta med godis nästan helt och äta det en dag i veckan. Motionera minst en timme per dag :)

image2037

Lindex


Lite snyggt från Lindex

image2033

image2034image2035

image2036

Shopping

Här är lite av vad jag shoppade i helgen, två baslinnen från gina tricot, den längre modellen, 99 kr, älskar långa linnen :) sedan köpte jag lite strumpor, hudfärgade strumpor, b.u.s och ansiktsmasker :) jag funderar på att köpa ett gult linne, jag gillar ju mest att gå i diskreta färger, men skulle vara fint att ha ett gult linne till sommaren :)

image2031

image2032

Shopping är livet

Sitter här med en ansiktsmask och fräschar upp ansiktet också, ska smörja in mig med b.u.s sedan, känner mig en aning blek. Trivs inte med det.. Men men.. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, äta vindruvor och dricka ramlösa.. Tänkte fixa min ena gaderob också som jag inte orkade göra i går, sedan måste ni ju se vad jag shoppade. På onsdag ska jag in igen, har fått lite pengar för att shoppa för. Tack.. Så då ska jag och min bästa väninna Tina shoppa, som vanligt. Hehe.. Men det längtar jag verkligen efter..

Sedan kommer det bli en hel del pluggande, har som sagt mitt arbete till på torsdag.

Fredag är jag ledig och får se vad jag hittar på då. Beror på vad det är för väder..

Mmm vad gott med Loka smultron och citron, man får en liten sommarkänsla :)

image2030

Klänningar

image2029

Jag rensade ju i min gaderob igår och då hittade jag alla mina klänningar jag äger, (3 stycken) alla är svarta. Kanske borde köpa mig en somrig klänning, den här gillade jag skarpt :)

Toppar

Två ursöta toppar från forever 21

image2027
image2028

Sko

image2026

Jag var inne på DinSko i helgen och provade lite skor bl.a den här. Vet inte riktigt vad jag tycker om den, den var skön och så och skulle vara skön att ha i sommar. Behöver lite nya skor, men jag vet inte, vad tycker ni om den?

Tufft ibland

image2025

Money gillar verkligen sin råtta och har den som huvudkudde när han sover, hehe så himla gulligt.. Idag är det inte sådär jätte bra med mig, har fått en tid hos läkaren klockan fyra. Det var på tiden att jag tog tag i det, för det blir bara värre och värre med magen. Men men.. Hoppas det inte är något allvarligt..

Tänkte plugga en stund innan jag ska iväg. Har skrivit en sida på arbetet men det är mycket mer som måste skrivas. Så det är bara att sätta igång. Den här veckan kommer att gå fort, går bara två dagar i skolan vilket ska bli skönt. Har två läkarbesök på onsdag med, lite mycket läkarbesök men min operation gick ju inte som den skulle så en ny operation kommer att ske, när vet jag inte.. Vill verkligen börja leva mitt liv snart alltså. Slippa må dåligt och bara njuta. Är inte så lätt när man inte mår speciellt bra. Suck.. Har varit ett jobbigt år, men jag måste tänka positivt. Smärta gör en bara starkare, right? Jag ska klara av det här, så är det bara.

Även om man mår dåligt så måste man försöka leva vidare

Solstorm

image2024

Har precis sett filmen Solstorm med Isabella Scorupco i huvudrollen. Den var helt okej, spännande
Så den rekomenderar jag.
Den får en fyra av mig

Hårinpackning

image2023

En perfekt hårinpackning för mig, med choklad lukt..
Kostar 285 kr och finns att beställa på Eleven

Måndag

Godmorgon, ussh vilket väder det är ute, tur att vi hyrde filmer i går, vi har inte hunnit se solstorm än, ska göra det snart. Ska göra lite frukost först, äggmacka och oboy, mumsigt.. Gud vad skönt det är att vakna till en nystädat hus, det är verkligen hur fint som helst här. Och jag som skulle städa i dag, hehe. Men men blir väl att slappa framför tv:n och lite sånt. Tänker intre gå ut i det här vädret iaf. Älskling som sa att det skulle bli sol. Hmm hoppas det blir det snart då.. Gud vad skönt att vara ledig i dag. Men jag trodde att det var söndag så jag blev lite sur över att älsklings klocka ringde sex, men sen förstod jag att det var måndag.. Hehe.. Tänkte plugga lite i dag också, har ett arbete som ska in på torsdag, och jag kommer bara vara två dagar i skolan denna vecka..




Flood

image2022

Vi har precis sett klart filmen Flood, den var jätte bra, otäck. Mådde lite dåligt under den filmen men det är verkligen något jag rekomenderar, en klar fyra får den..

Nu ska vi se en skräckfilm :)

3 filmer

Dessa tre filmer hyrde vi till ikväll :) skriver en recention om dem sedan, om de är bra vill säga :)

image2020

Myspys

Ni får se vad jag shoppade imorgon :) orkar inte lägga in bilder i dag, ska se film med älskling snart och bara myspysa, jag är ju ledig imorgon vilket ska bli skönt :) Hmm men vad ska jag hitta på ?

image2019

Shopping

Har verkligen inte hunnit blogga mycket idag, har varit och shoppat lite, sedan var jag och älskling iväg och köpte saker till gaderoben för att få bättre förvaring, sedan har vi möblerat om och fixat så nu är det jätte fint här. Vi var i både Nacka Forum och Sickla och lite andra ställen, sedan käkade vi lunch på Il Piato i Forum, jag åt deras ost sallad, mumsigt. Här kommer lite bilder från idag

image2016

image2017

image2018



Shopping

Ska äka i väg och shoppa lite nu , hoppas jag hittar något, men det gör jag säkert. Ni får se vad jag köpt sedan

Bio

image2015

Gud vad länge sedan jag var på bio, jag kommer inte ihåg när jag sist var där, tror det var när jag såg one missed call 2. Hehe. Så det var väl nått år sedan, jag föredrar att kolla på film hemma med några vänner i stället.

Hur ofta går du på bio ?

Godmorgon

image2013

Godmorgon, hoppas att ni har sovit bra, det har jag, känner mig utvilad och pigg, idag ska älskling och jag hitta på något kul. Får se vad det blir. Det är som lördag för mig i dag eftersom att jag är ledig imorgon, då tänkte jag storstäda och möblera om lite, ta bort massor med saker och lite sånt. Kanske ska köpa lite korgar och ha på gaderoben. Men en hel make over behövs här hemma. Ska försöka måla om också, men det får älskling göra. Hehe. Ska gå in och göra lite frukost och sedan hoppa in i duschen och fixa mig lite.

Gud vad jag saknar mitt blonda hår, men blev så trött på att jag fick utväxt direkt så jag har bara låtit mitt hår vara. Synd att man inte var naturlig blond..

Min modell


Här kommer mer modellbilder på min syster. Min andra syster är det som fotar och sminkar henne :) så himla duktiga sötnosar ♥

image2011
image2007

image2009

image2008

image2010

image2012



Tacos

image2005

image2006

Blev tacos till middag, det var ju bara jag min bror och syster som skulle äta så det blev inte så mycket. Hehe men gott var det, Delix åt 4 portioner. Hehe. Så nu är man mätt och belåten.

Vad har ni ätit/ ska äta?

Vill ha

image2004

Snyggt från Nelly
Här är några plagg jag kan tänka mig att beställa, skitsnygga. Älskar verkligen skjortsen och pumpsen..

Gossip Girl

image2003
                                   

Michelle Trachtenberg är med i de nya avsnitten i Gossip Girl där hon ska spela Georgina Sparks, den rollen som Mischa Barton tydligen hade fått men tackade nej till. Åhh ska bli spännande att se de nya avsnitten av Gossip Girl. Längtrar verkligen.

Solig dag

image2002

Har inte haft tid att blogga så mycket idag, har passat på att varit ute i solen, åhh vilket underbart väder det har varit i dag, var ute med Mexx och min brorsa, han ville cykla, så vi var ute en stund. Nu hoppas jag verkligen våren är tillbaka så att det inte blir mer snö igen. Vill ju börja använda vårkläderna och vårskorna. Suck. Men man kan väl inte hoppas för mycket än..

 Sedan har jag bara tagit det lugnt. Låg i ett varmt bad vilket var skönt. Nu kom vi precis hem, vi har varit och handlat middagsmat, det blir tacos, halva familjen är ju på fotboll. Vi köpte självklart godis också. Mumsigt. Mitt lösgodis innehåller självklart mest choklad. Yummi. Finns inget godare.. Tänkte fixa till det lite i älsklings och min stuga. Så att det blir lite myspys innan han kommer hem.

Ikväll blir det väl att kolla på film.

Har ni någon ni kan rekomendera ?

Resor

Sitter här och tänker tillbaka på alla underbara resor jag har gjort. Jag älskar att resa. Har inte varit i samma land två gånger förutom i Thailand. Underbara Thailand, ni som ännu inte varit där, ni måste åka dit, världens underbaraste ställe.

Men alla platser har sin charm, jag gillade Bulgarien jätte mycket, förutom maten.

image1999

image2000

image2001

Sol

Har nästan precis kommit hem från jobbet. Skönt att ha det gjort, det är ju underbart väder ute. Tänkte lägga mig i ett skumbad med ansiktsmask och lite sånt och fixa mig, sen ska jag ut i solen.. Inte ska man sitta inne en sån här underbar dag, så ut i solen med er

Gissa kändisen

Ser ni vem det här är ?

image1998

Lördag

Godmorgon
hoppas ni har sovit gott, jag tänkte åka till jobbet om en stund. Måste handla lite också. Ska kolla om jag kan låna någon bil. Orkar inte åka komunalt. Kanske tar med mig Mexx.. Hehe får lite sällskap. Idag ska ju älskling på match så jag får se vad jag hittar på när jag kommer hem sedan. Kolla på film och ta det lugnt, kanske måste plugga lite också. Har ett arbete som ska vara klart till på torsdag. Eftersom jag fick vg i både kreaktiva processer 1 och 2 så vill jag ha det i 3an också.. Åhhh vad skönt, det är som fredag för mig i dag, eftersom jag är ledig på måndag. Funderar på att fixa i gaderoben lite. Måste komma på en lösning till att få plats med alla plaggen.. Kommer shoppa på onsdag igen med Tina så. Hehe. ska försöka att hålla mig tills dess. Om det nu går.

image1997

Angelina Jolie som 16 åring

image1995

image1996

Här ser vi Angelina Jolie som 16 åring, hon var jätte söt redan då :) man ser verkligen att det är hon :)

Modell

Min syster gick ju manekäng i går och här kommer lite bilder från modevisningen. Lill gumman så duktig :)

image1992

image1993

image1994



Spårlöst

image1990

image1991

I går var det ju Spårlöst där vi får följa med personer som letar efter någon. I går handlade det om 20 åriga Emelie som fick veta att hennes pappa inte var hennes riktiga pappa utan hennes pappa bor i Japan. Hon bestämde sig för att åka dit och leta efter honom. Oj oj oj mina tårar bara vräkte ut i går. Glädjetårar då hon fick träffa sin biologiska pappa för första gången. Shit vilken känsla..

Det här programmet måste jag bara följa

Någon mer som såg det ?

Money

Det är ju underbart väder, synd att det inte var lite varmare, då kunde man ta en filt och gå ut och sätta sig och läsa en bok. Mysigt, älskar verkligen det, finns ingen bättre avkoppling. Men men, har iaf varit ute en timme idag. Tänkte försöka hitta Money som är ute någonstans , tänkte borsta honom lite. Han hårar ju rätt mycket nu när han tappar vinterpälsen..

image1989


Full rulle

Har haft fullt upp idag
- 08.00 -ö 9.20 städat
- 9.20-10.00 var ute med Mexx och Felicia
- 10.00 - 11.00 Fixade Mexx, duschade, fönade, klippte och borstade honom så nu är han stilig
- 11.00 - 13.30 Fixa med vårat akvarium, rengjorde, åkte till zoo och köpte alger fiskar, växet och sånt
- 13.30 åt brunch och sedan duschade
- 13.50 - 14.20 skrev ett arbete
- 14. 20 - 14.40 ute med Mexx

Sitter nu och passar Flisan som sover


Palle Kuling

image1988

När jag skulle köpa godis i går så var jag bara tvungen att köpa dessa två Palle Kuling, älskade det när jag var liten och jag älskar det fortfarande. Vissa grejer finns kvar, en sak jag saknar är disneychokladen, vit och vanlig choklad, sen fick man alltid ett vykort också, åhhh vad jag saknar den chokladen. Jag hoppas att den någon gång kommer tillbaka. Mumsigt..

Ska snart fixa lite här hemma så det blir mysigt till älskling kommer hem, sedan tänkte jag lägga mig i ett varmt skumbad. Läsa en bok och sätta på en ansiktsmask och pyssla om mig själv lite. Inget härligt väder ute, grått och trist. Så håller mig inne i dag.. Funderar på att ta en rejäl storstädning antingen i dag eller  på lördag då älskling ändå ska på match med några. Men tänkte jobba imorgon så kanske gör det nu. Hehe..

Vad ska ni göra för skoj i helgen?

Aspuddens badhus

Godmorgon!
Hoppas att ni har sovit gott, jag har drömt massor med sjuka drömmar. Mardrömmar bl.a. Orkar inte ens skriva opm dom för de fick mig att må dåligt. Meen men, här sitter jag iaf, ska slänga på mig lite kläder snart men först ska jag hoppa in i duschen, sedan äta lite, och sen sätta i gång med mitt arbete, ska nämligen skriva om ett bad här i Stockholm som kommer att tvingas stängas. Och vi ska skriva om hur man kan förhindra det och lite sånt. För politikerna vägrar att ge 6 minljoner för renovering. Och det här är ändå bland Sveriges äldsta badhus. nämligen Aspuddsbadet..
här kan du skriva på protestlista och det tycker jag att du ska göra det går snabbt  www.raddaaspuddsbadet.nu

Här kan du besöka hemsidan


vilket linne?

Vilket var snyggast? blått eller hallonrött?

image1987

Mums

Har kommit hem från en jätte god middag. Mumsigt. Tycker lite synd om Samis päron, jag babblade stup i ett. Älskar att prata. Har ju varit rätt tyst i skolan så man måste ta igen sig lite. Sitter här med en godispåse. Mums. Tänkte vara hemma från skolan imorgon, Vi har ändå eget arbete så. Blir väl en hel del pluggande imorgon.. Men det är kul.. Gillar att plugga..

Snart börjar ju spårlöst också, ska bli intressant..


Mjukiskläder

image1985

Har precis duschat och klätt på mig mjukiskläder, älskar verkligen det. Vi ska åka till Samis päron nu

Linnen

image1984

Jag är kär i mina toppar från Gina Tricot, har en blå och en hallonfärgad. Helt underbara, ska nog köpa fler färger, jag gillar när linnen går ner nedanför rumpen. För om jag köper de som sitter högre upp så brukar ofta magen titta fram vilket är skit jobbigt.. Någon som känner igen sig ?

Dessa linnen kostar enbart 99 kr vilket är skitbra. Så spring till Gina nu och handla massor :)

Home

äntligen har jag kommit hem från skolan, vägen hem är inte kul. Tunnebana i rusningstid säger allt, finns inget värre än att stå där och trängas, bli trampad på fötterna och allt annat.. Suck.. Haha vet ni vad jag tydligen har gjort, hängt in jackan i badrummet, hahaha. Älskling sa det precis, snacka om att jag är trött.. Men är ledig imorgon, få se vad jag hittar på då. Ska försöka plugga ikväll så att det inte blir så mycket imorgon. Fick massor med ideer om vad jag ska skriva.. Har också kommit på ett examenarbete, men som jag kanske har sagt tidigare, ni får veta vad jag ska göra om det godkänts.

Vi ska snart åka iväg till Samis päron och käka middag, undra vad det blir för gott.. På väg hem sedan tänkte jag köpa mig en påse godis..

Idag är det tre bra program, Spårlöst, Efterlyst och Insider..

Vad ska ni se på ?



image1983

Modevisning

Urgulliga eller hur, hehe


Gossip Girl

image1982

Gud vad jag längtar tills de nya avsnitten av gossip girl börjar, det är det bästa program hittills. Men man blir lätt avundsjuk på deras kläder, liv och utseende, mest fascinerad är jag av serenas hår, det är ju så otroligt fint.. Hennes stil i serien är inte helt fel den heller..

Någon som vet när de nya avsnitten ska börja?
var det inte i april?

XoXo/ N I C O L E

Gåta

Har precis tryckt i mig lite mat, blev wok med pangasiusfisk i cocosmjölksås. Mumsigt. Har en timmes rast nu, suckar. Sjävklart passar jag på att blogga lite.

Tänkte köra en gåta som vi gjorde i klassen hehe.. Men okej såhär går den

Tommy hittades död med ansiktet ner i maten utanför sin dörr
Över nacken hade han en järnbalk

Fattar ni den ?

Jessica Alba

image1981

Jessica Alba ska få en dotter, de har t.o.m bestämt namnet, den lilla ska heta Honor Warren. Själv tycker jag inte det är sådär jätte fint , vad tycker ni?

Tiger

image1980

Är det någopt jag älskar att göra så är det att fota djur. Finns inget roligare. De är så naturliga. Man kan få hur roliga bilder som helst. Ett djur jag är facsinerad av är den vita tigern, har hur många bra bilder som helst på den. Jag åkte till Eskilstuna för att jobba med mitt projektarbete jag hade i 3an i gymnasiet. Jag skrev om skillnaden mellan tigern och katten sedan hade jag fyra stora foton i  snygga ramar, tyvärr använde jag inte den här bilden utan hade ännu häftigare bilder.

Men det var jätte kul. Vi var där typ hela dagen och man kom verkligen djuren nära, mest tid spenderade jag här, ca 3 timmar. Jag var beredd att fota varje rörelse den tog.

Som ni kanske förstår så är tigern en av de häftigaste djuren jag vet. Speciellt den vita.

Andra djur jag gillar är elefant och delfin, tänk att få göra ett arbete om det.

Har ni något favoritdjur?



Skola

Har nästan precis kommit till skolan, är hur trött som helst, höll på att somna flera gånger på bussen, lite jobbigt att det är så långt ifrån, tar över en timme att komma hit.. Vi ska ha ett litet klassmöte innan vi ska arbeta igen, det har bara kommit sex hittills, de flesta kommer prick nio, jag är först som vanligt, tänkte plugga lite nu innan vi börjar..


Vad ska ni göra idag?

Modevisning

Godmorgon
hoppas ni har sovit bra. Jag har inte sovit så himla bra, så jag hade jätte svårt att komma upp imorse.. Men men ska snart bege mig till skolan. Jag hoppas verkligen att det bara är halvdag. Skulle behöva fixa lite saker.. Ussh i dag är det kallare ute. men ska ända ta skinnjackan. Får hoppas att det blir varmare sedan, orkar inte ha min tjocka jacka.. Hehe. Men halsduk och mina turkosa vantar får det bli iaf. Det är snyggt till svart.

Just det, idag ska min lillasyster gå sin första modevisning. Gud så spännande, i går var hon jätte nervös. Men så länge hon tror på sig själv och har kul så kommer det att gå bra. Det är bra att vara nervös också. Jag minns själv när jag gick mina modevisningar, jag höll nästan på att spy varje gång, så nervös var jag, men så fort man stod där själv på scenen och alla blickar var på en så njöt man bara. Man kan ju fästa blicken på en punkt längre bort, så att man inte ser alla dessa människor. Me det kommer att gå jätte bra för dig gumman :) ska tänka på dig. Lycka till älsklingen min.. ♥

image1978



Dagens outfit

image1977

Dagens outfit
Linne och leggins: Gina tricot
Väska D&G

Outfit

Vilken outfit är snyggast på Vanessa?
1,2 eller 3?

image1975

Vilken outfit är snyggast på Rachel?
1,2 eller 3?

image1976

Money

image1974

Funderar på om jag ska läsa någon av de böcker jag köpte på bokrean. Kanske denna.. Har massor med böcker jag inte läst än, men det får de bli ändring på.. usshh ska snart gå in på Swedbank och kolla lite hur mycket pengar jag har och så, blä.. Hoppas att det är mer än vad jag tror.. Ibland hatar jag pengar..

Många säger att man inte kan köpa lycka med pengar, men pengar gör så att man får ett roligt liv och kan göra det saker man blir glad av att gör. Det finns massor av annat pengar också är bra för..



För liten gaderob

suck varför ska det vara återblick på top model just nu :(  tråkigt. Jag och älskling kollar runt på hus som fan nu, vi vill ju ha ett elementhus, ett färdigt hus som vi kan ställa på en ledig tomt, finns hur många fantastiskt fina hus. Verkligen skitsnygga. Ska kolla vidare imorgon också.. Ska snart lägga mig i sängen igen och kolla på top model. något måste ju vara nytt. Suck.. Imorgon är det torsdag, har inget planerat, blir nog inte shopping imorgon. Kanske tar en sväng för mig själv efter skolan, förhoppningsvis slutar vi tidigt vilket jag verkligen hoppas. Skulle vara skönt. Kan vara skönt att vara en stund för sig själv också. Att bestämma vilka affärer man vill gå i och hur länge. Inte lyssna på andra. Men ändå, skulle vara trevligt med lite sällskap. Men vi får se vad jag gör.. Ska iaf plugga en hel del. Vill inte sitta med skolarbete under helgen.. Då vill jag hitta på annat skoj.. Har inget direkt planerat än så. Funderar på att dra med älskling till Ikea för att kolla på en gaderob. Det skulle behövas då jag får plats med hälften av mina kläder typ. resten ligger lite här och där, inte just nu för nu har jag verkligen tryckt in allt i gaderoben, men i vanliga fall. Hehe.. Drömmen vore ju ett dressingroom, men det får det bli sedan när vi har eget, det har älskling lovat.

Top Model

jag hoppas att ni har haft en underbar onsdagskväll. Själv ska man kolla på Top Model snart. Har myst lite med älskling. Har inte hunnit plugga så mycket idag men jag kommer att göra det imorgon bitti istället, är för trött för det nu.. Shit den här veckan har gått sjukt fort, redan torsdag imorgon. Hehe.

Vad ska ni göra i helgen?

image1973

Myskväll

image1971

Har precis varit och köpt lite gott till ikväll. Ramlösa skogshallon och Geisha, mumsigt.. det är ju onsdag ju. m;ste unna sig något gott. Yummi.. Ska snart hoppa in i duschen och sedan sätta på mig myspjyamas, tända lite rökelser och mysa med min älskling..

Denna dag har varit lång
05.30 - 06.20 jag fixar mig för att åka till Aspudden
08.00 - 15.00 skola
Efter det tog jag och Lejla en runda vid Götgatan
Sedan har jag
tvättat
städat
bloggat
handlat

Nu ska jag duscha..

Leona Lewis

Så underbar låt med Leona Lewis - Better in time


snygg väska

image1969

Jag är kär, så jävla snygg, min stil på pricken, jag och mina väskor va ;)

Vem ?

image1968

Ser ni vem det här är ?

Mer shopping?

Då har man precis ätit middag, ska se om jag kan sätta på en maskin till. Skulle vilja ha mina grå mjukisar imorgon, men de ligger i smutsen, men ska nog springa in och paxa tvättmaskin, hehe. Vi är ju ändå sju pers som måste samsas. Ska snart sätta igång och plugga lite hade jag tänkt. Älskling jobbar över två timmar idag så tänkte ha det gjort innan han kommer hem. Så man bara kan koppla av ikväll. Gud jag har blivit kär i dessa linnen jag köpte idag. Ska försöka träffa Tina och Sandra imorgon så att vi kan ta en tur i stan, tror jag slutar vid lunch, eller vi har eget arbete då men då kan jag jobba hemma..

Fan jag HATAR att vara pank. Det är nu man hittar alla kläder, SUCK. men om jag får pengarna B är skyldig mig ikväll så är det nog lugnt, då kan jag unna mig lite.. Älskling är också skyldig mig en slant.

En affär till jag blivit kär i är Cubus, hehe hittar hur mycket som helst där, jag och Annelie tog en snabbis i stan vid lunch. Ville bara roffa åt mig allt. Suck..

Jag måste erkänna en sak, jag ÄR beroende av SHOPPING...

Shopping

image1966

Efter skolan tog jag och Lejla en snabbis på Götgatan innan vi åkte hem. Vi köpte lite linnen på Gina Tricot. Jag köpte dessa två, funderar på om jag ska köpa några till. Älskar hur dom sitter. Det finns massor med olika färger. Lejla köpte vit och turkos, jag funtar på att köpa vitt, svart och gult :)

De kostar bara 99 kr styck så det är inte mycket alls.

Just det, vi såg Eva Röse tror jag hon heter på Gina tricot. Ni vet hon som är med i  att göra en pudel och massor med andra filmer..

Väskor

Något jag är galen i är väskor, har nio stycken väskor som jag använder, men har bara färger i brunt, kopparfärg och svart. Kanske skulle vara kul att köpa någon i färg, dessa gillar jag skarpt, dom finns på chique
och kostar 569 kr styck. Men vet inte vilken av dessa jag ska välja, har nog inte råd med båda :(
vilken skulle ni välja då ?
image1964image1965

Brun Skinnjacka

Den här färgen på skinnjacka var skitsnygg. Jag har en svart idag, vill ha en brun också.. :) Visst är den snygg?

image1962image1963

2 plagg

Två snygga plagg jag nog ska köpa :)
image1960image1961

Bilder


Jag älskar ju att fota, här kommer några bilder jag har tagit
Vilken är bäst
1,2,3 eller4 ?


image1954

image1955

image1956

image1957

Pengar

Just det, när vi var inne i stan kom det massor demonstranter, Massor med poliser och andra grupper. Men men.. Gud vad jag är trött. Hade verkligen jätte svårt att komma upp imorse. Gick upp halv sex. Suck. Men jag somnade inte på bussen som jag brukar göra vilket var skönt. Men jag är en zombie idag, gäspar var tionde sekund. Hehe. men men så är det väl alltid första skoldagen, känns bra att vara tillbaka. Veckan kommer att gå fort, idag är det ju som ni vet min bästa veckodag, onsdagar. Då är det Rent hus och Top Model. Vi brukar äta extra god mat och sen lite gott.

Idag ska jag inte göra så mycket förutom att först gå i skolan till fyra, sedan tar det ju dryga timmen hem. Tänkte plugga en hel del så att arbetet man ska göra blir klar så fort som möjligt. Så att man inte behöver sitta i helgen. Har ju rätt så lång helg i helgen, är ledig på måndag och fredag nästa vecka. Skönt. Men ska jobba en dag i helgen. Måste verkligen få lite mer pengar nu. Känner mig pank.. Och självklart är det ju då man hittar alla snygga plagg man vill köpa.. Någon som kan ge mig lite pengar? =D


Kläder

Godmorgon
hann inte plugga i morse då jag försov mig lite. Vi skulle mötas vid ett ställe inne i stan med klassen. Men nu är jag vid skolan igen. Jag och Annelie tog en snabbis inne i stan och käkade lunch och gick i lite affärer. Cubus och Gina har fått in massor med snyggt, hittade massor jag vill köpa, men är lite pank nu. B är skyldig mig en hel del pengar så jag hoppas jag får det snart, då kan jag iaf shoppa lite. Vill ha lite nya vår och sommarkläder. Hittade en brun skinnjacka också på Cubus, för bara 399. Jätte billigt ju, min som jag har nu kostade nästan 2000 så jag blev väldigt glad..

Vi börjar om ca 2 timmar så jag köpte lite godis och ska passa på att blogga lite..

Vad ska ni göra idag?

DAgens outfit

image1953

Carrie Underwood

Så himla fin och stark


Modell

image1952

Sitter och pratar med min lillasyster på msn, hon har ju drömmar om att bli modell. Hon är ju i den åldern då jag började, men har ju slutat då jag ville satsa på studierna till 100%..

Ska snart se på House som vanligt. klockan 21.00 på fyran. Börjar bli riktigt trött, ska ju upp tidigt imorgon, halv sex. blä. Hehe börjar ju skolan imorgon, tar ju en timme att åka dit. Suckar. Men det är typ bara 6 dagar vi går sedan har vi examenarbete. och jag har lite planer på vad jag ska göra. Mer får ni veta om de godkänner det, Hoppas de gör det *håller tummarna*

Kanske ska fundera ut några reservideer ifall de inte godkänner detta jag har planerat.. Men men vi får se.. Sitter här och mumsar i mig vindruvor för fullt. Älskar det. Bästa som finns, eller, nja det är choklad. Hehe har tryckt i mig en geisha. Mumsigt..

Åhhh vad jag läntar till det blir varmare. Vårigare och soligare, HAHA . När man kan ha vårskorna och tunnare kläder. Åhhh

Vackra syster

Var bara tvungen att lägga upp de här urfina bilderna på min lillasyster Ellinor, hon är så himla gullig, fyller 14 till sommaren. Visst är bilderna fina :)

image1943

image1944

image1945

image1947

image1948

image1949

Tack :)

Vill bara passa på att TACKA för alla gulliga kommentarer jag får av er, får även mejl och det är jätte kul. Ni ska veta att jag läser ALLA och svarar på det mesta.. Man blir verkligen jätte glad när man får en fin kommentar. Många gillar min design på bloggen och det är ju jätte kul :) så jag har nog kvar denna design ett tag till, eller  ;)

image1942

Filmtips

image1940


Ska rekomendera två filmer som jag har sett i helgen. Den ena heter The Heartbreak Kid med Malin Åkerman och Ben Stiller i huvudrollerna. Den var rolig och bra så den rekomenderar jag starkt. Malin är en svensk skådespeleska som det går bra för i Hollywood just nu. Hon är väldigt duktig och det är kul att det även går bra för svenskar i Hollywood..

Här är lite av vad hon har gjort

The Proposal (2009) (pre-production)
Watchmen (2009) (post-production)
27 Dresses (2008)
(2007) The Heartbreak Kid



image1941


Den andra filmen även där medverkar Malin, där hon spelar mot katherine heigl. Malin spelar Katherines lillasyster i filmen 27 dresses också den väldigt bra. Hehe. Riktiga tjejfilmer. Men den var verkligen jätte bra. Även den var väldigt rolig..

Så båda får en 4 av mig



Roliga Money

image1939

Hehe ibland kan man få riktigt roliga bilder på sina djur, den här tog jag nyss, sötnos eller hur ;).. Ska snart in och käka middag som blir Tortelini. efter det ska jagoch älskling åka förbi Coop och panta alla mina ramlösa flaskor, det blir en hel del. Sedan blir det filmen Into The Wild..

Money

image1938

Min Money gillar faktiskt att bli fotad, önskar att Mexx också gjorde det, inge kul att ta bilder då han alltid kollar bort, ibland har man tur, man får locka med godis annars. Hehe. Ska ut med honom nu . Rätt så fint väder så man måste passa på.. Jag väntar med att kolla på filmen till älskling kommer hem. Han slutar fyra så han kommer väl snart. Just det har ju en tvätt att hänga upp också, Suck..

Framtiden

Ska snart se filmen Into The Wild tänkte jag, käka lite popcorn och vindruvor, men först ska jag ta en snabb promenad med Mexx. Älskling kommer väl hem om ca en timme. Har fixat här hemma, pluggat, förberett för skolan imorgon och lite sånt, har även varit inne på hemnet och arbetsförmedlingen för att kolla jobb och bostad. Det är inte billigt, men älskling och jag ska väl ta ett lån. Jag hoppas jag får svar på jobb innan fredag, skulle vara så skönt att veta att man har ett jobb innan man slutar skolan så att man inte behöver gå hela sommaren och oroa sig.. Allt ska vara förberett.. Ska ju inte börja jobba föräns i Augusti, men om jag får en fast anställning blir det väl kanske att jag börjar tidigare, beror på. Men lite ledigt behöver jag. Det är jag värd. Iaf några veckors semester, umgås med älskling, planera framtiden m.m...

Jag hoppas min lyckostjärna är med mig även i fortsättningen...

Vad gör ni? pluggar eller jobbar?

Två bäddar

image1936

image1937

Två ursöta bäddar till din katt, dyra men fina :) det skulle min katt gilla hehe.

Hund

4leggedfriends.se


Har du en hund hemma? då är det här en bra sida =) jätte fina saker

Baslinnen


Här är två snygga somriga baslinnen. Behöver lite nya vår och sommarkläder. Jag har inte så mycket färg på mina kläder utan kör ofta med grå,svart,vitt och brunt, men till sommaren är det ju snyggt att ha lite färg på kläderna =)

image1934image1935

Hus

Har precis varit med mamma och Felicia på långpromenad med Mexx, härligt väder, vi var ute över en timme vilket var jätte skönt, ska snart göra lite mat, blir fiskgratäng idag, mumsigt, har aldrig ätit det faktiskt.. Är jätte hungrig.. När vi var ute och gick pratade vi om hus, hur dyrt det är och sånt, för jag och älskling ska väl flytta hemifrån snart och funderar på ett hus. Vill helst inte bo i lägenhet.. Men det är jävligt dyrt. Bor ju ute på Värmdö så här kostar det tyvärr om man jämför med andra platser i Sverige.. Men det skulle ju vara en dröm.

Men men som sagt. Det kostar att ligga på topp.

image1933

Tisdag

image1932

Godmorgon. Hoppas ni har sovit gott och att ni har haft en trevlig helg. Jag har gått upp mellan 7-8 de här två dagarna. Måste vänja mig lite inför skolan imorgon, hehe, pirrigt. Har inte varit där sedan i december. Men det ska bli kul. Så idag ska jag fixa väskan, ladda min mp3, fixa låtar på min mobil ( kanske anvbänder den i stället för min mp3) fixa matlåda och fixa mig.. Oo nu måste man börja gå upp vid halv 6-6 kommer vara zombie då. Blä.. Så tidigt har jag inte gått upp på länge.. Suckar.. Men det skönaste är att vi går tre dagar i veckan vilket innebär att jag får massor med tid över till annat, träffa kompisar och fixa med saker..

Men men idag ska jag nog bara ta det lugnt, ska snart hoppa in i duschen och sedan gå ut med Mexx, efter det blir det nog frukost. Sedan ska jag fixa här hemma lite, tvätta skulle behövas, slängde in en tvätt i går men jag tar nog och slänger in en till idag.

Åhhh vädret i går var helt underbart, och i söndags, har solat lite. Det har verkligen varit helt underbart. I dag är det grått och trist. Hoppas det blir bättre i morgon :)så humöret är på topp första dagen.

Lån

I går betalade jag tillbaka hela mitt csn lån. Det var verkligen en lättnad, jag har ju alltid haft som mål att när jag slutar skolan ska jag inte ha ett enda lån, vill inte börja mitt liv genom att betala tillbaka sånt, och sedan är det ju lättare att få lån om man inte har något, men det var jävligt jobbigt att betala tillbaka hela summan i går, jag kan säga att där rök alla mina pengar nästa. Snyft, så nu får man leva fattigt. Vill ju ha pengar i sommar också.. Fan och jag som ville köpa bil och allt, jajja, det är väl bara att spara igen.. Blir inge shopping på ett tag nu iaf, hur ska jag klara mig. Hehe..


Återblick

image1931

Tänkte börja med en återblick på vad jag gjort i helgen. I lördags var jag som sagt på Ikea med mamma. Vi köpte bara småsaker såsom skärbräda, saxar och sånt till köket.. På söndagen skulle jag ha tjejerna här, Sami och dom åkte till Norrköping för att se djurgårdsmatchen. Vid halv ett kom Tina hit och vi tog med Mexx på en långpromenad och mötte Sandra. Vi hyrde två värdelösa filmer, Flickan i källaren och deap feer, inget jag rekomenderar. Vi käkade gott och vräkte i oss godis och pratade och skrattade till klockan blev ca halv nio..

Sedan kom Sami hem så vi mös.. Har ju varit ledig måndag och idag också, börjar skolan imorgon. Så i går storstädade jag, va ute på långpromenad med Mexx och bara tog det lugnt.. Sedan när älskling kom hem kollade vi på The heartbreak Kid. Den var rolig, hehe.. Så den rekomenderar jag..Innan Sami kom pluggade jag rätt mycket. Läste ut boken på 600 sidor och skrev ner massor.. Jag vill verkligen klara provet..


Blogg

Då verkar bloggen funka igen, det var på tiden.. Hoppas de inte är några preoblem, det var segt att komma in.. Men men

RSS 2.0