Shopping imorgon

Jag kom hem vid sex tiden idag då jag jobbade över. Så nu är jag "ledig" i helgen vilket ska bli härligt, imorgon ska jag upp tidigt då jag ska möta bästis och sen bege oss in till stan för en shoppingrunda vilket jag verkligen ser fram emot. Åhh vet ni, när jag kom hem hade älskling köpt färskt bröd och fyllt det med massor med godsaker, han är väl för underbar min kille. Jag är dödstrött och tänker snart bege mig till sängen som står ungefär två meter ifrån mig. Åhh vad härligt det ska bli att lägga sig, sova ut lite längre och bara få njuta av morgondagen + att hitta nya plagg. Det behöver jag.

image940

image941

Lista

PERSONLIGT

vad heter du?
Nicole
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag är nöjd med det jag heter
vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Hmm, jag tror det var bara Nicole :S
vilket stjärntecken är du? Kräfta
vilken årgång är du? 1986
vart bor du? Stockholm
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? Ja några
vart skulle du vilja bo? där jag bor
vilken skolklass? 2an på KY
vad vill du bli när du blir äldre? Framgångsrik, och lycklig :)

UTSEENDE

hur lång är du? 174 cm
hur mycket väger du ? min ensak
hårfärg och frisyr? JuBörjar få min naturliga, mellanblond
ögonfärg? Blåa
mest nöjd med? Ögonen
minst nöjd med? mina för spinkiga ben
skostorlek? 38/39
glasögon? Ja när jag kollar på Tv
har du några piercingar/tatueringar? 3 hål i öronen, en tatu i svanken

FAVORITER

filmer? Oj det är många
låtar? Piece of me
årstider? Sommaren
mat/dryck? Ramlösa och lax
Djur? har en hund och en katt
färg? Naturliga
parfym? Naomi Campbell, paris Hilton, Puma, Cascada + fler
ämne i skolan? photoshop
sysselsättning? Pluggar sista året till webbdesigner

KLÄDER

vad använder du just nu för jacka? Goose jacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar
favoritfärg på kläder? Naturliga
favoritmaterial på kläder? hmm ..
vilka kläder skulle du vilja ha just nu? mjukipysiskläder
favoritaffärer? H&M , Gina Tricot , Monki
för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika
favoritmärke? vet inte
vad har du för tröjstorlek? xs-s

DITT RUM

stort, litet eller mitt emellan? Eget litet hus
vilken färg på tapeterna? har inga tapeter
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, lila och vitt
vad vill du ändra där inne? utrymmen
vad har du där inne av följande: 
tv? ja
video/dvd? ja
dator? 2
stereo? nej
telefon? ja
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? våran tomt
vad gör du oftast i ditt rum? Allt förutom laga middag
favoritpryl i rummet? sängen helt klart

Nikon D40

Jag har bestämt mig nu, det blir en Nikon D40 kamera så snart som möjligt :D äntligen, men ska behålla min andra som en reserv. Den är ju trots allt inte så gammal och den funkar bra. Men det är dags för en ny känner jag.

är det någon som har den och kan rekomendera den?

Skumbad och myspys

Tog lunch som vanligt vid tolv tiden då jag först tog en promenad med Mexx och en kollegas hund. De funkade bra ihop, Mexx har en sån respekt till andra hundar och säger till när det verkligen behövs. Vi gick ner till vattnet, det är verkligen toppen väder ute, vi var ute i ungefär en halvtimme för att jag skulle hinna äta resterande tid. Det blev kyckling på donken. Mätt och belåten sitter jag här och gör inte speciellt mycket, och kan inte göra det heller föränn på måndag. Så min helg blir bra iaf. Yippie!

Vad ska ni hitta på i helgen?

Idag blir det att jobba över då jag har lite att fixa här, sen ska jag hem och ta mitt efterlängtade skumbad. Hoppas älskling vill bada med mig, myspys. Sen blir det att lägga sig framför Tv:n och sedan gå och lägga sig. Hmm undra vad det blir för middag ikväll, älskling har lagat middag varje dag i snart två veckor. Du är underbar. Men vi bestämde så eftersom jag har Mexx varje dag och går ut med honom minst tre gånger per dag, jag tvättar och städar också, desutom kommer jag hem senare. Vi hjälps åt helt enkelt.

Eftersom vi får känna på hur det är att ha eget nu har jag fått mersmak för att flytta till eget, Helst av allt vill jag bo i en villa, nära mammsen. Så man kan hoppas att det blir hus till salu snart. Troligtvis blir det flytt till sommaren då jag har gått ut skolan och allt. Man är inte speciellt rik när man är student och lån vill jag inte ta.

Beröm dig mera

Sitter här och ugglar på jobbet, snart dags för lunch vilket kommer att bli Mc donalds då jag inte hann göra matlåda. Men det är ju alltid lika gott, vet inte vad jag ska ta bara, finns massor med gott att välja på, antingen kyckling eller hamburgare. Vad tycker ni?, kanske unnar mig en chokladmuffins till efterrätt också, det är jag värd, som jag sa förut så måste man berömma sig lite ibland, även om det inte är stora saker. Jag är väldigt kritisk mot mig själv men jag har verkligen kommit igång med att berömma mig och säga positiva saker. Alla människor har både positiva och negativa saker, även om det inte verkar så.

Innan lunchen ska jag gå en långpromenad med mexx i det här härliga vädret. Så underbart när solen lyser, då mår man toppen även om man har tråkiga dagar.



Topp

image939

Den här underbara toppen ska bli min, gillar verkligen färgen

Sunshine

Bara av att solen lyser gör ens dag helt annorlunda


Tomt

Det märks verkligen att mamma är borta, kylen är rent ut sagt tom. Den som annars är fullspäckat med allt. Jag har försökt att hållit det rent och fräscht hemma och ska damsuga och skura på lördag. Min brorsa längtar hem nu, och jag saknar honom jätte mycket, även om vi går varandra på nerverna. Jag saknar livet i huset över lag, Skriket, gråtet, skrattet, allt. Det är typ helt dött. Vi är ju annars sju pers hemma och nu bara två, så det märks av kan jag lova. Men i övermorgon är dom hemma igen. Bruna och fina. Medan man själv har tappat nästan all färg och börjar bli sitt rätta jag. Blek. suck.

I går kollade jag på den nya bring it on filmen. Helt okej. Riktig tjejfilm.. Men den är värd att se.


En jobbig upplevelse

Snacka om att jag hade en nära döden upplevelse, eller ja lite iaf. Men iaf så här var det. Jag hade en bilist framför mig som körde i snigelfart, sen när vi kom till ett accelationsfältet ökar hon inte farten utan kör omkring 60 km i timmen. Redan då var det as jobbigt att hon körde så himla sakta och att jag inte kunde öka farten och köra lika fort som dom på motorvägen. Det kom bilar hela tiden och de körde 90 några fick nästan tvärbromsa för att släppa in oss  och när vi väl är på motorvägen kör hon 50. Hon saktar in helt plötsligt, nästan tvärbromsar och jag var nära på att köra in i henne, jag blev rent ut sagt galen, för hon ökade inte farten heller, och det var bra väglag. Jag blinkade åt henne men hon fortsatte, till slut kunde jag äntligen byta körfält och köra i från henne. Hmm vissa ska inte ha körkort, jag skulle ha förstått henne om väglaget var halt men det var det inte.. Och tvärbromsa sådär, hon hade ingen bil framför sig heller så..

Min morgon började inte bra. Men men kom iaf fram till jobbet och här sitter jag nu, förberedd att ta emot samtal. Lugnt och skönt och en behaglig värme, har frysigt rätt mycket men inte idag, okej det kanske är för att jag har långkallsingar på mig. Haha..

Chokladmuffins

Min goda chokladmuffins som jag åt igår, den var så god :)

image938

Vara på topp hela tiden

Slutade vid fem idag och höll nästan på att somna vid ratten vilket var jobbigt. Var helt slut.  Mexx har skött sig så bra som vanligt, han är en sån duktig hund, får beröm varje dag. Min lill kille.. Han gör mina dagar på jobbet bättre. När jag kom hem var det bara att sätta på en maskin med tvätt, äta middag, städa, ge alla djuren mat och fixa. Är helt slut så jag ska lägga mig i sängen när som helst. Sen upp tidigt imorgon för en ny dag.  Gud vad jag klagar jag vet, men det är stressigt just nu. jobba sex dagar i veckan + att ta ansvaret här hemma + att hinna plugga inför tentorna. Så JA jag har rätt i att vara grinig just nu.. Jag kräver så mycket av mig själv, att jag ska vara duktig med allt. Det är lite jobbigt för vissa dagar orkar man inte det, och då mår man skit.. Nä nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och förhoppningsvis somna direkt vilket jag skulle behöva.. Så att jag blir på humör, just nu är allt fel

Godnatt mina trogna läsare och ni andra också

image936

image937

Det är inte sant :(

Jag är inte ledig torsdag och fredag vilket betyder att jag har en ledig dag som jag måste stressa och fixa allt på. Hur ska det här sluta. Mina ögon är tårfyllda och jag försöker tänka på nått kul. Men vadå kul. Hinner inte med något kul. Är på dåligt humör just nu. Hela min planering för fyra dagar måste slås ihop på en enda. MIN LEDIGA DAG! snyft...

Kan det bli värre eller......

Det är så rätt

så rätt

image935


Fråga

En fråga till er läsare:

1. Vad är det med min blogg som gör att ni läser den?

2. och hur ofta läser ni min blogg?

Lunch

Jaha då har man precis avslutat lunchen och satt sig åter vid datorn för att jobba. Passar på att blogga lite. Mätt och belåten efter en härlig bananpizza. Längtar hem till jacuzzin, vill lägga mig i ett härligt skumbad och pyssla om mig själv lite. Det var ett tag sen man hann det, okej förutom i Thailand då. På tal om Thailand, snart kommer familjen hem, åååååååhhhh mamma. Har varit utan dem i två hela veckor snart. Men det har varit skönt. Så på lördag ska jag storstäda och fixa så det är rent och fint. Sarah hann du träffa dom?



Dagens

Dagens humör: Glad och idérik
Dagens borde: Sova mer
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens klädsel: Lee jeans, företagströja och korta stövlar
Dagens planer: Jobba, fixa lite hemma och tvätta, bada
Dagens materiella vill ha: hmm..
Dagens längtan: Ledighet
Dagens fundering: Är det såhär livet är, jobb 8-17 ..
Dagens beroende: Chokladmuffins från mc donalds
Dagens tråkigaste: lång dag
Dagens personer: Sami och dom på jobbet
Dagens roliga: När Mexx får sina ryck efter trasan, har spelat in det så video kommer ikväll
Dagens låt: Inte lyssnat på någon låt än, bara massor med babbel

Fel fel fel

Jag är i stort behov av skjortor, kavaj, väst och finbyxor. Men med mina extremt långa armar är det svårt att hitta skjortor som sitter bra. Måste börja ändra min stil nu. Så min stil är idag leejeans, företagströjan och grå stövlar. Mitt hår ska vi inte tala om. Nämner det bara med ett ord, förfärligt. Så jag är i stort behov av en frisör..

I need some clothes and hair makeover

En ny dag

Godmorgon

Kom till jobbet vid halv åtta, men innan jag kom hit svängde jag förbi donken för att köpa två chokladmuffins, deras är en höjdare, så himla god, så jag har redan tryckt i mig ena, den andra spar jag till eftermiddag. Imorse hade jag jätte svårt att komma upp, jag bara önskade att jag kunde få ligga kvar en stund till, men nej, upp var jag tvungen. In i duschen och sen ut i spöregnet med Mexx. Det var mindre kul då jag blev dygnsur om fötterna och var tvungen att byta både strumpor och skor. Hatar regn.

Idag ska jag prata med chefen om hur det blir imorgon och på fredag, jag hoppas innerligt att jag är ledig, för jag behöver fixa saker såsom, storstädning hemma, städa bilen, gå till ungdomsmottagningen, jobba med mitt vanliga jobb, plugga, tvätta, Sova ut lite, boka tid på vårdcentralen och så shoppa med bästis, snäääälla ge mig lite ledigt, jag jobbar sex dagar i veckan annars. Jag hinner inte med andra saker ju. Så håll tummen att det går. Jag tycker lite synd om mig själv nu, hehe men men det är bara att bita i det sura äpplet.. Hinner inte göra av med pengar vilket gör att man har god ekonomi så det är väl bra på det sättet.

Streeeeessigt värre... Snart kommer väl rynkorna också!!

Home sweet home

Äntligen hemma och har precis avnjutigt en god räksallad som älskling hade köpt, du är bara för underbar gubben. Ska snart lägga mig i sängen och se på AFHV och sedan unga mödrar, kommer nog somna tidigt ikväll eftersom jag är dödstrött och ska upp tidigt imorgon. Jag hoppas hoppas hoppas jag kan vara ledig torsdag och fredag, det skulle göra mycket i mitt liv. Så håll tummen..

Tina ringde precis och hon och Victor kommer över en snabbis för att låna lite filmer av oss :) Ni är så välkomna så

image933

Choklad är livet

En timme kvar till man slutar vilket betyder, en timme kvar till min chokladmuffins. Mums! det ska bli gott, ska höra om killen också vill ha en. Är det något jag älskar så är det choklad. Kan knappt vara utan det i en dag.. Men det gick bra i Thailand, iaf första veckan innan jag upptäckte Lindor och M&M, då var det kört.. Det värsta är att all choklad sätter sig på rumpan och magen. Så medan jag är spinkig på resten av kroppen så ser rumpan och magen jätte stort ut, asg, ja som ett päron typ.. Men men det får man ta.. Bara man kan trycka i sig choklad..

image932

En lista om mig..

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Niki
Hur svarar du i mobiltelefonen? beror på vem som ringer..
Ringer det mycket till dig? Fullt upp (ringer hela tiden på jobbet) Annars är det rätt lugnt :)
Ringer du mycket? Jadå
Vem ringde du senast? Sami
Hur mycket pengar har du? på telefon? jag har Abbonemang ..
Senast kramat och när? Mexx, för några minuter sedan
Antal timmar sömn inatt?nästan 8, är noga med sömnen
Sov du ensam? Nää det händer aldrig, Sami sover brevid och money och Mexx i sina korgar
Vem sov du hos senast? hmm, det var länge sedan jag sov hos någon men det var hos mina systrar
Vem sov hos dig senast? Förutom killen var det Mikaela
Vem vet mest om dig? Jag såklart..
Vem vet du mest om? mamma eftersom det är hon jag spenderat mest tid med, hela 21 år :D
Vad ser du fram emot? Ta examen och få ett jobb
Vad vill du ha just nu? en chokladmuffins och ett stort glas kallt vatten
Vem hånar du? Ingen , why?
Vem längtar du mest efter? Min pojkvän och mina systrar
Vem vill du helst slippa? Mig själv hihi , nä men det finns väl ingen jag vill slippa, umgås med dom jag vill så..
Vem stör du dig på? det får nog bli, mig själv. Jag stör mig väldigt mycket på mig själv! just nu pga huvudvärk
Vem vill du sova bredvid inatt? Pojkvännen som alltid
Vilken buss åker du oftast? Åker sällan buss nu för tiden, men bussar in mot stan
Vilken årstid är det nu? det är fan blandat mellan alla fyra på nått sätt :S
Anser du dig själv snygg? Jadå
Har du varit kär? Ja
Är du kär nu? Klart jag är
Är du en bra partner? Jag är en väldigt bra partner enligt mig själv, men min pojkvän borde svara på den frågan istället
Har någon varit otrogen mot dig? ja...
Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Ja........
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Jag har aldrig raggat..
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Off course my horse..
Vad åt du senast? tacos
Är du polare med grannarna? Våra grannar är fantastiska :)
Har du varit på ett party? jadå det har jag, senast var det lite party hos mig hihi
Har du varit utomlands? älskar att resa så JAAAAA
Var är dina syskon just nu? 3 av dom är i Thailand och roar sig. 2 är i skolan just nu. Love you guys
Vilken tid gick du upp imorse? 05.30
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov som en stock
Vad är det första du gör på morgonen? Duschar
Vad ska du göra efter det här? Fortsätta jobba och svara i växeln..

Det var det värt

Jag åkte som sagt till tanläkaren i går, och fyfan vad jag hade ont i tänderna på kvällen. Hon fixade dem och sen putsade hon dom med något starkt medel, vita blev dom men jag kunde knappt äta eftersom jag var öm. Men det var det värt, så nu ska jag inte dit föränn i december, sen måste jag köpa nytt abbonemang, det är värt att köpa det. Men eftersom jag inte haft hål nu på några år så kanske jag väntar lite med ett nytt, få se efter undersökningen i december.

Jag glömde berätta hur det blev med chokladmuffinsen, NEJ jag köpte ingen, utan jag gör det när jag åker hem, hehe. Då har jag något förutom Sami att längta efter, då kanske tiden går fortare här. Ler
Jag har inte speciellt mycket att göra just nu, chefen är hemma så kan inte gå igenom med honom, däremot har jag fått många samtal vilket är kul. Inte för att jag säger så mycket, men ungefär såhär låter det:

- Välkommen till ...
- Hej jag skulle vilja prata med ...
- Ett ögonblick så kopplar jag dig, sådär varsegod.
- Tack


Haha, inte mycket till en konversation men ändå. Jag tycker att det är skit kul.. pratkvarn som jag är .. Som jag definitivt ärvt av mamma och min mormor, mormor är värst alltså, Haha!! Men gamlingar är väl sådana..

Chipsgratäng

En halvtimme kvar till lunch, och jag dör av hunger, det är jordbävning i magen som låter extremt högt, pinsamt. Visste ni att man kan göra potatisgratängchips, det var min pojkvän som berättade det, han har tydligen ätit det, men då heter det chipsgratäng tror jag det var. Haha det måste det ju vara. Så det ska vi äta på fredag vilket ska bli smarrigt, och till det en feta och avocadosallad. Gud vad jag tjatar om mat, blir bara mer hungrig av det, tacosen i kylskåpet där nere ropar på mig. Börjar bli lite smått grinig och trött. Måste få nya krafter. Jag drar nog lite tidigare och äter.

Någon som ätit chipsgratäng?

image931

Tack för era kommentarer

Jag vill tacka för era gulliga kommentarer om mina bilder, blir jätte glad! TACK

Mmm chokladmuffins

Sitter här på jobbet och bara längtar till lunch, om ca en och en halv timme är det dags, vill ha mat nu. Idag har jag med mig tacos så det ska bli gott.. Jag sitter här och funderar över om jag orkar lyfta min rumpa och pallra mig ner till donken för att köpa en chokladmuffins, det skulle sitta fint till efterrätt. Hmm, ska jag eller ska jag inte. Det tar ca två minuter att gå dit så det borde jag väl orka, haha men jag vet inte. Ska först gå en prommis med mexx i en halvtimme, sen trycka i mig lunchen på resterande tid, och jag äter segt. Var alltid klar sist i skolan. Hmm. Svårt beslut. Kanske tar bilen ner för då kan jag ta drive in. Snacka om att jag är lat. Nä får fundera lite till. Återkommer med hur jag gjorde efter lunch.

image930

Mitt drömjobb

Nu vet jag vad jag skulle vilja hålla på med. Frilansare har jag länge funderat på och det blir troligen det inom webb och foto. Det skulle vara en dröm att få ägna sig åt det man älskar och framförallt styra över sig själv. Att lyckas som fotograf skulle vara det bästa. Jag älskar att hålla på med det och ska köpa mig en rejäl kamera så att jag kan kämpa för mig dröm.

Så länge man har viljan att lyckas kan man gå hur långt som helst.

Examenarbete

Mitt examenarbete börjar om ca 12 veckor och sitter redan nu och funderar över vad jag ska göra. Jag tror det hela går ut på att bygga en sajt. Frågan är, VAD för sajt jag ska göra. Jag har ingen aning, ni kan gärna ge mig lite tips på vad för typ av sajt jag ska göra :) Det viktigaste är strukturen på sajten.

Ge mig massor med tips nu , så skriv skriv skriv

Godmorgon

Åhh jag är så trött och vill bara gå och lägga mig i sängen igen, gick upp halv sex och gjorde de dagliga rutinerna, duschade, åt frukost och fixade mig. Ska snart ut med Mexx i mörkret, något jag inte ser fram emot. Sen ska vi åka till jobbet. Brukar vara där en halvtimme innan jag börjar för att bara koppla av, logga in på datorn och så.. Idag händer inget speciellt, ska hem efter jobbet, tvätta en maskin med kläder.. Hinner inte så mycket då man är hemma halv sex på kvällen, långa dagar.. Så man är helt slut..

Jag hoppas verkligen att jag är ledig på torsdag och fredag. Skulle behöva det för att hinna uträtta diverse saker. Och sen vill jag in till stan och shoppa ju, så idag ska jag prata med the boss, och höra hur det blir med mig på tor fre när de andra ska på KickOff..

Mexx ligger fortfarande och sover och snart ska jag tvinga honom ut i kylan, stackarn, hårt liv för en liten hund. Han saknar nog mamma, han är en riktig mamma gris. Ska bli kul att se när vi hämtar dom på Arlanda, Vi tar med oss Mexx då. Haha!

image929

Ingen är perfekt

Ingen är perfekt men alla har något unikt

image928



Mexx på promenad

Min mobil tar otroligt bra bilder, de flesta bilder på min blogg är tagen med den. Här kommer några bilder jag tog när vi var ute på lunchen, Mexx träffade på två hundar som han var väldigt intresserad av. Som vanligt kollar han inte in i kameran.. Men de stunder han gör det, vilka härliga bilder man får då. Sötnos.

image924

image925

image926

Glass med nonstop

Älskling överaskade mig med lite glass och nonstop för en stund sedan, gullunge. Älskar överaskningar. Men vem gör inte det. Ska snart lägga mig i sängen och kolla på Outsiders.. Upp klockan halv sex imorgon så det blir att lägga sig tidigt ikväll.. Plus att jag är trött som fan.. Men en stund till orkar jag..

image923

Vi fyra

I går när vi kollade I Am Legend låg både Money och Mexx i sängen med oss vilket var mysigt, Mexx blev intresserad när han hörde hunden på tv och satt länge och kollade han med, Haha, sötnosen.. Bildkvalliten är inte den bästa..

image921

image922

Fråga

Fråga: Om ni fick välja över att vara en kändis över en dag, vem skulle det vara och varför?



image920

Bilder från jobbet

Bilder från jobbet idag :) Mexx är verkligen en ängel på jobbet

image918

image919

Fika

Fikade som sagt med Tina idag vilket alltid är trevligt, vi satt på cafét i någon timme, sedan skiljdes vi åt och ska ses på fredag igen vilket jag ser fram emot, då blir det shopping :D . shoooooopping i massor. Men det värsta är att när jag verkligen vill shoppa, då hittar jag ingenting, sen när jag inte ska shoppa så dyker alla snygga kläder upp.. Haha men något hittar jag säkert..

Idag har jag som sagt varit på jobbet, från 8-13.40, sen efter det var jag hos tandis, polerade tänderna lite så nu är de vita och fina. Ska snart fixa lite här hemma och sedan lägga mig i sängen och koppla av. Mys med älskling, ska försöka flörta till mig lite massage *hundögon*.. Älskling besiktade sin bil idag och den gick igenom utan problem vilket var bra. Och när man kom hem stod middagen färdig, vad skulle jag göra utan dig gubben.. Du är bäst!

Här kommer lite bilder från fikat idag, och Tina jag sätter in en bild på dig, du är ändå alltid lika söt så :)
du är verkligen en underbar vän gumman, utan dig funkar det helt enkelt inte.. 


image917



image915

image916

Dagens outfit

Jag bytte om lite snabbt inför fikat, såhär ser dagens andra oufit ut
Linnen från Monki och Gina Tricot
Leggins: Gina Tricot
Tröja: BikBok
Skor: Wedins



image913image914

Fika med Tina

Har precis kommit hem från jobbet och hunnit tagit en lång härlig dusch, klockan tre ska jag vara hos tandläkaren där jag ska putsa och fixa mina tänder, efter det ska jag möta upp Tina och så ska vi ta en fika. Mysigt! har inte setts sen i december så det behövs verkligen.. Jag tar med kameran så ni får se bilder sedan. Just det, pappa kan fixa en Nikon D40 kamera till mig för 4000 kr, billigt ju. Ska jag slå till? :D Vill verkligen ha en sådan kamera.. Men tillåter min ekonomi det, hmm får fundera lite till.

Ni får ha en superduper dag och glöm inte min diskussion ett steg ner :)

Diskussion

Temat: Arbete

Tänkte ha en liten diskussion om arbete och höra vad ni tycker och så. Idag är det väldigt svårt att skaffa jobb för många, jag har själv aldrig sökt jobb utan de har kommit på ett silverfat. Bra på ett sätt eftersom då är jag säker på att få ett jobb, men sämre på det sättet att då får jag inte kämpa mig fram vilket jag tycker om att göra. Jobb är viktigt, både pg.a att man får en inkomst, men också att man får en del av sammhället. Man blir psykiskt starkare och man hamnar inte lika lätt i en svår depression. Jag vet inte hur det ser ut nu med det här med att om man inte har ett jobb kan man tvingas flytta. Det är dåligt. Inte konstigt att många mår så dåligt, när man kanske blir tvingad till att flytta till en annan komun och län.  Samtidigt måste man ställa lite krav på de som inte har jobb.

Skulle vara instressant att höra vad ni läsare tycker.

Fråga: Ska man behöva tvingas till att flytta till en annan stad pg.a att man inte har jobb i nuvarande?
             Vilka krav ska man ställa på de som inte har arbete?

Vårkänslor

Vårkänslor
Gud
vad jag älskar solen, man styrs verkligen efter vädret, iaf jag. Jag kan ha så tråkigt men bara det lyser in lite sol blir allt så mycket bättre. Härligt!. Vårkänslorna bara ökar med tiden. Snart är den här. Går mot ljusare tider. Jag är på topphumör idag eftersom jag lyckas mer och mer med intranätet, chefen är på möte nu så kan inte göra så mycket mer, det är snart klart. Hoppas de gillar det jag gjort..

Börjar redan bli hungrig och längtar till lunchen klockan tolv då jag ska äta min matlåda som består av hemlagad pizza, mumsigt.. Älskar verkligen den. Banan och curry, Yummi.. haha. En och en halv timme kvar. Iof har jag en banan med mig, kanske ska ta den nu. Det är verkligen lugnt och skönt här på jobbet, ett perfekt jobb för den som är stressad med andra ord, har lite för lite att göra och det blir lite långtråkigt, vill ha mer att göra. Men det kommer. får passa på att blogga mycket då! det är ju alltid lika trevligt, speciellt när man får så gulliga kommentarer, igår var det många som tyckte om bilderna vilket var jätte roligt. Tack!

image912


Ny kamera

Den ska bli min. Den här lilla skönheten ska bli min *någon gång*
Min Pentax kamera har snart sett sina sista dagar och det är dags för en ny. Jag älskar att fota så varför inte köpa en rejäl kamera :) Den här verkar helt okej. Kostar dryga 7000 kr. Ska lägga undan 1500 varje månad så kanske den här blir min till sommaren. Någon som har den? är den bra? den verkar iaf skit bra..



image911

jobbet

Nu passar jag på att skriva ett längre inlägg. Kom till jobbet ca tjugo i åtta då jag börjar åtta. Ute i god tid. Det var lite kö idag på motorvägen men det släppte rätt fort vilket var skönt, hatar köer. Gick upp vid halv sex imorse då jag ställde mig i en varm skön dusch som jag måste göra varje morgon för att vakna till liv. Sen blev det frulle som bestod av fil och flingor. Mumsigt. Klockan kvart i sju tog jag med Mexx på en halvtimmes promenad vilket är skönt att göra innan man ska sitta hela dagen på jobbet. Måste komma igång med träningen känner jag. Min kropp mår inte speciellt bra. när det blir varmare sedan ska jag börja springa igen. Först gå typ fyrtio minuter med Mexx och sen springa en halvtimme, åhh låter jätte skönt. Så får det bli. Och nu måste jag göra det.. Inte ge upp efter några dagar, Haha.. Sitter och chattar med Sarah som just nu befinner sig i Kambodja. Spännande. Dit skulle man vilja åka. Nära Thailand.. Samis föräldrar ska åka till Grekland i sommar och vi är inne på att följa med, om ekonomin tillåter det. Men det gör den nog, Så i sommar blir det Grekland igen.. Maybe, inget bestämt..

Åhh på söndag åker Tina till Thailand i tre veckor, hur ska jag klara mig. Jag längtar redan bort igen fast jag bara har varit hemma i dryga en vecka.. Skulle vilja åka på Spa weekend. Gud vad härligt! drömma sig bort lite när man sitter på ett jobb i nio timmar per dag.  Suckar. Vad är det här för liv. Haha...

Dagens outfit

Godmorgon, blir ett kort inlägg nu för jag ska snart gå ut med Mexx sen ska vi bege oss till jobbet. Blir en kort dag idag eftersom jag ska till tandläkaren tre.

Dagens Outfit
Linne: Monki
Jeans: Lee

image910

I Am Legend

Nu blir det mys i sängen med älskling till filmen I Am Legen, hoppas den är bra!

image909

Vad tycker ni?

Jag tycker att det här är den bästa Britney Spears låten , vad tycker ni?


Power of love



Veckans planer

Veckans planer

Måndag - Jobb 8-14, tandläkaren 15, efter det blir det troligen fika med bästis
Tisdag - jobb från 8-17
Onsdag - jobb 8-17
Torsdag - troligen ledig då ska jag storstäda hemma och sen iväg på ett annat jobb
Fredag - troligen Shoppa hela dagen om jag är ledig :D *det ser jag fram emot*
Lördag - storstädning hemma och hämta familjen på Arlanda
Söndag - slappa

Söndag

Det här blev min söndag, mycket gjort och nu kan man koppla av..

2 promenader med Mexx
tvättat två maskiner med tvätt + hängt upp det i torkskåpet
Tvättat akvariet och fixat med det
Städat
Duschat
Kollat på två filmer ( Hitman och National Treasure )
Handlat
Ätit

Det lär bli en film till vilket behövs för jag är trött och vill bara ta det lugnt, i veckan måste jag beställa tid hos en naprapa.. Min rygg värker som fan.. Har aldrig varit hos en tidigare.. Så det behövs..

image908

Tomt vid bordet

Såhär tomt ser det ut vid middagsbordet när bara jag och älskling är hemma, annars är vi fullt vid bordet. Skönt med lite lugnt och ro och slippa småsyskonen, för det är ett himla liv när alla är samlade, HAHA men det är mysigt tycker jag.. Älskar mina syskon så mycket, alla 5 :)

image906

image907

Tacos

Ikväll blir det Tacos här hemma. Mumsigt! Jag känner ingen som inte gillar det, nyttigt och gott .. Så det ser jag verkligen ifram emot, börjar bli hungrig så vi ska snart sätta igång.

Fråga: Vad ska ni äta till middag?

image905

Dagens filmtips

Har precis sett klart filmen National Treasure, jätte bra film. Det handlar om ett gäng som ska hitta en skatt. Spännande.. Bra skådespelare, speciellt Nicolas Cage, han är en av mina favoriter..
Men den här filmen måste ni se
den får en 4 av 5.. Värd att se med andra ord!

image904

Mysig eftermiddag i skogen

Jag tog med Mexx på en promenad i skogen nyss, det är ju så härligt väder så man måste passa på att vara ute. Alltid lika mysigt med Mexx. Vi sprang omkring på en stor äng och gick upp på klipporna och kollade på isen.

Här kommer lite bilder jag gillar speciellt bilden näst längst ner. Haha snemun ;)

image900

image901

image902

image903



Mitt hår

Som ni kanske vet har jag färgat mitt hår rätt mycket och det blev förstört och matt och livlöst. Varje gång jag gick till frisören kom jag därifrån gråtandes för att de klippte för mycket. Nu har jag inte färgat på ca ett år vilket har resulterat i att jag har fått ett tjockare, mjukare och fräschare hår. Det har blivit långt och fint och min naturliga hårfärg kommer fram mer och mer. Eftersom jag färgade det mycket så har det blivit mörkare. Jag har igentligen mellanblond. Jag älskar mitt hår nu och ska snart beställa tid hos frissan och klippa topparna. Nu ska jag verkligen ta hand om håret och inte färga det ingen, för jag vill verkligen ha ett långt fint hår. Det här är enda sättet..
Jag är glad över att mitt hår växer som ogräs. Om jag tex klipper till axlarna. Sen ett halvår senare har jag långt igen.. 











Dagens fråga

Vuxenlivet är nära för många och det ska bli spännande tycker jag. Att sluta skolan och ta ett steg till. Att jobba, tjäna pengar osv..

Fråga: Vad vill du jobba med i framtiden?


Jag pluggar som sagt till webbdesigner men vet inte riktigt om det är det jag vill hålla på med. Vi får se helt enkelt..

image896

Söndag

Godmorgon
gick upp 08.20 idag med för att gå en prommis med Mexx 40 minuter. Mysigt mysigt. Det är kallt ute men det är sol så det var verkligen skönt att komma ut. Efter det blev det dags för frukost och nu sitter jag här, ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite. Idag ska jag vara för mig själv medan älskling ska iväg och fixa sin bil och kolla allting innan han ska på besiktning imorgon. Så jag ska bara ta hand om mig själv idag, det ska bli skönt, ibland behöver man sådana dagar.

Det här ska jag göra idag!

Städa
Tvätta
Plugga
Se på film
Gå ut med Mexx
Fixa naglarna

Inte så mycket som händer vilket är skönt, det är ju söndag då man bara ska ta det lugnt inför en ny vecka..


image893

image894

image895


Nyttigaste grönsaken

Det finns inget godare än grönsaker, och det bästa är att det är nyttigt. Jag är speciellt förtjust i Broccolli och svamp. Broccolli ska ju vara den nyttigaste grönsaken.. Bra där!

Kvällens fråga
: Vilken är eran bästa grönsak?

image892

En lugn kväll

Ikväll blir det som sagt myskväll, glo på film och bara ta det lugnt. Vila upp sig för en ny tuff vecka..
Jag måste bara nämna det igen, är sjukt nöjd med designen på min blogg.

Åhh vad jag saknar dom i Thailand, Kom hem. Det är så tomt här.. Men ändå rätt skönt.

image891

Pizza för hela slanten

Till middag blev det hemlagad pizza vilket var jätte gott
min pizza innehöll svamp, tonfisk, banan, curry och ost, både cheddar ost och pizzaost. Det var hur gott som helst så det blev en lyckad middag.. Mums.
Enkelt och gott

image889

image890

VB med Mexx

Här är en av de första videor jag har på Mexx, dryga nio veckor gammal och har nästan precis kommit till oss
Så himla liten och så söt...


Härlig lördag morgon

Dagen hittills

08.20 ringde mobilen och en ny dag börjar,  jag gick ut i 45 minuter med Mexx, Mysigt väder och helt tyst, bara fåglar som lät.. Älskar morgon promenader.. Efter det slängde jag ner Mexx i badet vilket han inte gillar. Ren och fin blev han.. Det behövdes verkligen.. Jag har fortfarande vårkänsla i kroppen vilket är jätte skönt.. Jag gillar våren, men mest sommaren, åhh gud vad jag längtar, jag funderar på att köpa en bil till sommaren. Så ska kolla runt på lite sånt. Vill ha en egen liten bil. En svart. Tycker det är snyggast. Jag är inne på en peugeot, mitt jobb ligger precis brevid en peugeot återförsäljare så man kikar in där varje dag.

Jag har mest tagit det lugnt idag eftersom magen inte mår speciellt bra. Jobbigt jobbigt.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt och hoppas på att man mår bättre snart. Har fullt upp i veckan.. Då vill man vara på topp..


Mexx gillar att titta på vattnet, men inte att bada... Jag är lite orolig över hans ben. Tycker han går konstigt :S
Hmm vet inte vad som hänt..

image884

Jag med älsklings mössa

image886

image887

Ändring i bloggen

som ni ser är det lite ändrat här inne i bloggen, det är inte jag som har gjort det utan jag fick hjälp av en jätte duktig tjejMimmi

Jag är jätte Jätte tacksam för hjälpen Mimmi du är så otroligt snäll

En stor KRAM till dig

image877



Kate Moss

image874

Gillar den här bilden på Kate

Shopping

Jag ska snart sätta på mig mjukisbyxor och en t shirt och raggissarna , lägga mig i sängen med massor med tidningar och vårens nyheter kataloger från bl.a h&m och ellos. Få se om det finns nått snyggt, har ju en del pengar jag spart till att verkligen shoppa av mig, men nästa vecka ska jag slita med mig Tina in till stan för jag har äntligen upptäckt lite nya affärer :D så Tina next week we go SHOOOOOPPING. Miss you darling :( Är troligen ledig tors och fre nästa vecka så det är skit bra. Hoppas hoppas hoppas.

image873

Mode

Den där tröjan ska bli min min MIN så himla snygg
finns på Nelly
Det är verkligen min stil på kläder

image872

Share point

någon som är kunnig på SharePoint ?

Varför träna

Tio orsaker till att börja träna
·kroppen blir starkare
·Man mår bättre psykiskt
·Immunförsvaret stärks
·Du håller en fin form på kroppen
·Undviker vissa sjukdommar
·Man blir gladare
·Piggare
·Blir mer nöjd med sig
·Förlänger livet
·Du undviker fetma

Att röra på sig 20 minuter om dagen räcker. Det är inte mycket.. Om kroppen ska orka livet ut så.. Sätt på er träningskläder, ta med en flaska vatten och ut och gå.. Start today!


Man får vara glad för små glädjestunder här i livet..

Sitter här på jobbet och gör deras intranet, på två dagar har jag lärt mig ett helt nytt program som heter SharePoint. Skit kul. Har gjort jätte mycket på det och ska börja flytta över deras mappar dit. Har fått tagit emot x antal samtal vilket alltid är lika trevligt. Jag tog med mig min swedbankdosa för att kolla min ekonomi, jag blev glatt överaskad, 3 dubbelt mer än vad jag trodde jag skulle få in den här månaden så det är kul.Det innebär shopping som aldrig förr.. Nästa månad kommer jag få mindre för att då ska mitt lån avslutas, tog lån på 20.000 så det borde vara slut nu. Ska betala av det så fort som möjligt. Vill inte starta mitt liv med att betala tillbaka massor med lån när jag ska börja bygga en ekonomi som fungerar..

Just det har inte nämnt hur det går för min knöl i halsen, Va ju hos läkaren i måndags och gjorde tester, som vanligt. Den här gången var det bara tre stycken och jag bad så in åt helvete att dom skulle säga något positivt den här gången. Läkningen hade blivit lite bättre i näsan men knölen är desamma, så det är inte bra. Jag har tappat räkningen för hur mycket jag springer hos läkaren, men ska dit i början av Mars igen. Så det är varje månad jag drar dit vilket är jobbigt, För det första tar det mycket tid från arbete och skola, för det andra så gillar jag  inte sjukhusmiljö och för det tredje är det jobbigt att inte veta vad det är riktigt och hur det blir i framtiden. Jag har stora problem med andningen, speciellt på nätterna, då gör det så ont i munnen så jag vet inte vad jag ska ta vägen, som en taggtråd typ. Måste ligga med öppen mun för att kunna andas. Sen att jag inte kan säga vissa bokstäver som m,n,g som är värst, det gör ont i käken när jag ska säga dem och så blir det helt fel. M blir B liksom. Läkarna vill inte operera mig än för diverse saker, och jag vill inte heller. Jag önskar bara att det läker som det ska, att knölen försvinner och att jag får bli frisk.. Det är det enda jag vill.. Såhär skulle det inte bli. Man får lära sig att leva med det även om det är skit jobbigt. De närmaste halvåret vill man inte göra något..

Nog pratat om det. Idag är det en till hund på jobbet, vilket Mexx tycker är kul, han ligger och stirrar på den hela tiden, haha. Jag längtar till lunch, speciellt till fiskisarna.. Haha

Fredag

Godmorgon

Hoppas ni har sovit bättre än vad jag har, jag vaknade ungedär vid halv ett med den värsta magsmärtan någonsin på högra sidan vid buken. Jag kunde inte resa mig upp utan varje gång jag gjorde det höll jag på att svimma och blev alldeles varm. Så ont har jag aldrig haft, smärtan varade dryga halvtimmen. Nä det va hemskt, idag kan jag iaf resa mig upp men jag är fortfarande öm, men måste till jobbet ändå, får knapra treo om det skulle bli för smärtsamt. Det var verkligen en mardröm.. Men men här sitter jag nu. Trött och ska snart gå ut med Mexx på en långis prommis. Han följer med till jobbet idag vilket ska bli kul. Som vanligt står älskling för matlådan som innehåller fiskpinnar, hemlagad potatismos a la Sami fetaost och svamp. Mums..

Det är skönt att det är fredag idag, vilket betyder att jag har en ledig dag.. Den uppskattas. Så ja jag jobbar sex dagar i veckan, men det har jag gjort förut med, man måste få en inkomst på något sätt så. Man får lära sig att leva med det. Man tar mer vara på den tid man är ledig då.. Jajja. Som sagt det är fredag idag och jag slutar väl fem idag i guess om det inte är så att man får gå tidigare på fredagar, man kan hoppas. Idag ska älskling och jag köpa hämtmat, är så sugen på en sallad så det får bli det, sen blir det att glo på film i stort sett hela kvällen vilket ska bli mysigt..

Nu ska jag fixa klart mig och sen sticka ut på en långpromenad i mörkret.. Ussh

Ha en trevlig fredag

Natti natti

Jag glömde skriva godnatt.. Glöm inte att svara på kvällens fråga lite längre ner :)

Godnatt

Växeln hallå ?

Ska snart lägga mig i sängen och glo på Tv så det här blir sista inlägget för idag. Jag hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit helt okej. Imorgon är det fredag vilket är jätte skönt. Har fullt upp hela helgen men det berättar jag vidare om på söndag. Nu ska jag ta min skönhetssömn så att man orkar med morgondagen. Jag ser verkligen fram emot att sitta i växeln. Det är så roligt.

Jag bjuder på en mindre snygg bild på mig, osminkad och trött...ZzzZzz

image871

Kvällen fråga: Semester

Det här är en bra årstid att åka iväg på en semester och sola och bada, men alla tycker inte det. Vissa föredrar någon annan slags semester. Vad skulle du välja av dessa två förslag..

Bad
och solsemester? eller storstadsemester?

Lampa

Här är en sak till som fick följa med mig hem från Thailand. Det fanns hur många snygga lampor som helst så jag hade svårt att bestämma mig, men eftersom att jag gillar rött ljus fick det bli den här. Formen är jätte snygg tycker jag. Stilrent och fint.

image870

träning och lata jag

Nu får jag för fan rycka upp mig, jag sitter på mitt feta arsle hela dagarna på jobbet eftersom att det är ett kontorsjobb. Så då borde jag ha motivationen till att träna när jag kommer hem, men nej det är jag för lat för. Då spenderar jag timmar till att sitta vid datorn. Jag säger bara en sak, jag är LAT. frukstansvärt lat.. Jag har ingen motivation alls, visst jag vill träna, som tur är har jag en kropp man inte behöver träna speciellt mycket, man ser ändå ut som att man har tränat, men jag vill ha lite muskler och inte så spinkiga vader och armar... Jag ser typ ut som ett päron. Men det får jag väl leva med tills jag gör nått åt mig.. Ett päron är väl inte helt fel. Eller . Haha..


Jag tycker att det är kul att ni läser min blogg och jag hoppas att ni gillar den..



image869




Dagen idag

Sammanfattning för denna dag

05.30 stiger upp
07.00 går ut med Mexx vilket resulterar i att jag fönade mina byxor
07.30 åker till jobbet
08.00 -14.15 jobbar
16.00 gör prov i skolan
17.10 träffar Nasim på bussen, massa prat.. Alltid lika trevligt gumman
17.40 äntligen hemma där älskling gjort middag. Tack ♥

Lite smått jobbig dag eftersom att det var ett prov. Men det får gå som det går, klarar jag det inte har jag en chans till.

Non Stop

Den här lilla godbiten köpte jag till mig själv . Mumsigt
men den tog snabbt slut vilket resulterade i illamående..
Suckar.


image868

Tro på dig själv

Har precis anlänt till skolan, min tenta börjar fyra och ska snart sätta mig och plugga lite men tänkte skriva lite här först. Bloggen tar jag mig alltid tid till. Hehe. Det har verkligen varit skitkul på jobbet, jag är inte så korkad som jag tror, jag är faktiskt duktig och jag berömde mig själv genom att köpa en marabou chokladkaka med non stop i. Mumsigt. Vi tjejer borde berömma oss lite mer och inse att vi också kan bidra här i samhället. Jag är iaf stolt över mig själv. Jag blir bättre och bättre på det jag jobbar med. Och det är min inställning som har påverkat. Motgångar kommer och går det är bara att inse. Men jag gick iaf från jobbet med ett leende på läpparna vilket var otroligt skönt. Jag är faktiskt nöjd med mitt liv och mig själv.

Det här trodde jag inte om mig själv men det här fixade jag
Jag gick ut med jätte bra betyg från gymnasiet
Fick jobb på en gång efter studenten men valde att plugga vidare och kom in
Jag klarar skolan bra och har jätte bra betyg i vissa ämnen
Jag tog körkort och opererade mig
Jag fick 2 praktikplatser och på ena så designade jag en hemsida, den andra är jag på nu i tio veckor
Jag har varit modell

Mitt självförtroende har ökat enormt, jag tror på mig själv, jag ska bli framgångsrik och det kommer att gå bra för mig i framtiden. Jag har kämparglöden att lyckas. Så länge den inte slocknar finns det möjligheter :)




sveket gör smärta

Jag känner mig ledsen
besviken
fast inga ord kan beskriva
hur jag känner
Fast du är inte värd några tårar
Du finns inte längre i mitt liv
Ett svek gör smärta
ett ärr i hjärtat
Bye bye


4 snygga toppar

image864image865

image866image867

Lite söta toppar från topshop. De här fyra gillar jag skarpt och de ska bli minna :)

Vilken tycker ni var snyggast?

Brun utan sol


Vad är bäst?

Dove
eller Nivea. Jag använder brun utan sol ibland för att jag hatar verkligen att vara blek, finns inget värre. Men jag tycker Dove för det mesta bara ger fläckar vilket inte är snyggt. Någon som vet någon annan brun utan sol? Nivea är den bra?

image862

åhh gud vet ni vad jag blev sugen på nu. Ett varmt skönt skumbad och en skål frasse. Åhh vad mysigt. Det ska jag göra i helgen. Eller varför inte redan ikväll? , hmm men kommer hem rätt sent så då vill man bara sätta på sig pjyamas och äta middag.. Men vi får se!!

image863

Ett eget dressingroom

Dressingroom
Vafan Tina se till att bli frisk så vi kan ses, saknar dig som fan. Och jag har inte shoppat på länge ( i sverige) så det är dags, och om inte du blir frisk snart vem fan ska jag dra med mig in i alla affärer. Haha!

Nä men jag har faktiskt inte varit inne i stan på länge så jag känner suget på att shoppa shoppa shoppa massor med nya kläder. Det kanske är därför jag känt mig lite nere på sistonde. Gina måste ha fått in massor med nyheter. Nyheter varje vecka ju, så jag ligger efter dryga fyra veckor.. Hmm. inte bra inte bra. Jag är verkligen i stort behov av nya kläder. Just nu sitter jag här med en tröja med ett litet hål i. Pinsamt. Och det blir bara större och större. Sy kan jag inte heller, sånt förstår jag mig inte på. Min symaskin gick sönder direkt och då gav jag upp. Jag skulle kunna diskutera kläder i all evighet, finns inget roligare att prata om (nästan iaf) man önskar att man hade så mycket pengar att man kunde gå in i en affär, roffa åt sig en hel hög med plagg, utan att kolla på prislappen. Livet skulle vara härligt då inte sant.. Men här sitter jag, fryser,hungrig på halvdåligt humör, hål i tröjan och är en helt vanlig fattig student som sliter arslet av mig för att kunna ha råd med diverse, visst dom betalar åt mig hemma, det mesta, men kläder står jag för själv. Och ni vet ju att jag älskar kläder så det blir en del. Men det mesta ges bort då jag inte får plats i min lilla gaderob som jag delar med min pojkvän. ni skulle bara se hur den ser ut, jag säger bara shame on me som jag behandlar mina kläder. Fyfy. Så snälla älskling, gör en ny gaderob, du är för fan snickare.. När vi flyttar sen till hösten troligen så ska jag ha ett dressingroom. ett EGET sådant.. Åhhh vad jag längtar. Vi ska ju flytta till en bostadsrätt så det är inga problem.

image861

Växeln

Nu har Mats lärt mig hur softphone fungerar, jag har även tagit emot samtal vilket var jätte kul. Det här kan jag tänka mig att jobba med, bara jag får något mer att göra. Älskar att skriva på datorn så nått sånt också. Brrr jag sitter här och fryser och önskar att jag hade en varm mysig kofta eller min älskling här som kunde värma mig lite. För det är kallt, Men det är nog för att jag sitter stilla. Snart är det dags för lunch om dryga en timme, mums. måste även kolla upp med bussar och sånt till skolan och se när jag måste dra, Ska försöka hinna plugga lite mellan samtalen.

Nu har jag lite att göra.

Dåligt väder = dålig dag

Fyfan för det här vädret. Det var inge kul att gå ut med Mexx imorse men var ju tvungen. Blev dygnsur. Hittade inte paraplyet så innan jag drog till bussen fick jag stå och föna mina jeans. Och här sitter jag nu på jobbet, blöt om fötterna och på dåligt humör, ska fixa med fakturorna nu..

Vad ska ni göra idag?

Godmorgon

Godmorgon. Jag har sovit jätte bra i natt och känner mig utvilad vilket är bra eftersom jag har ett stort prov i eftermiddag från 4-17.30 så jag är nog inte hemma föränn vid halv sju. Lite sent men men. Ska snart ut med hunden innan jag ska bege mig till jobbet, idag får han stanna hemma, älsklings pappa går ut med honom vid lunch och då klarar han sig till älskling kommer hem. Jag ska själv ta bussen till jobbet idag för det blir enklare så. Ska vara där halv nio då Mats ska hjälpa mig att koppla in växeltelefonen. Sen ska jag fixa lite med fakturor och sen får vi se vad som händer, jag bloggar från jobbet sen också.. Vad är det här för väder vi har. Ska det här kallas vinter eller.. Suckar.

Dagens outfit
linne: Gina Tricot
kofta: Cubus
Jeans: BikBok
Scarf: Thailand
Leksaker: Mexxs

image860

Vi hörs om en stund .. ♥



Önskelista

Jag fyller år i sommar och vet redan nu vad jag ska önska mig, inga billiga saker men man kan ju alltid önska sig. Det kostar iaf inget...

En svart liten peugeot bil
Nikon kamera
Presentkort Gina Tricot eller H&M
Pengar
Ny mobil
Bärbar dator
Inredningsprylar
Ny gaderob
Smycken

Så nu har ni dryga halvåret på er att spara. Skoja bara..


Dagens outfit

Lekte precis med Money och Mexx, för en gångs skull var det Mexx som ville bli fotad och inte Money.. Alla har väl sina dagar. Hehe..

image858

Dagens outfit är enkel och stilren.
Stor dieseltröja
Puss och Kram jeans och mina svarta stövlar..

image859

Livet är hårt ibland..

Nu har jag pluggat i ca en timme och har kommit en bra bit på väg, Ska snart köra igång igen men jag måste ta en liten paus.. Annars blir det för mycket att ta in på en gång. Kollade lite på Unga Mödrar som gick på Tv nyss, jag längtar efter att få en bebis nu. Men jag ska vänta lite. Men man blir lite sugen..

Börjar redan bli trött och jag lär somna rätt tidigt ikväll. Tänkte se dokumäntären som börjar åtta om fettman tog hennes liv eller nått sånt. Sen efter det är det Mord i Sinnet. Helt okej!.

Älskling stod för matlagningen som vanligt, när man kom hem var det redan klart, du ska veta hur mycket jag uppskattar det älskling. Det blev tonfisksås med broccolli och svamp och tomat, och pasta till det, mums. Jag är seg i kroppen och jag hoppas inte att jag blir sjuk, för det får jag inte bli, det har jag inte tid med. Har en hel del att göra. Stress stress stress.. Allt arbete med fakturorna tog på min rygg, har svinont.. Funtar på att uppsöka en naprapat innan jag förstör den helt..  21 år och redag ryggproblem, hur ska det här sluta, och hur fan blir det sen när jag skaffar barn. Jag ska börja simma med Tina senare och då får man upp ryggmuskelaturen lite. Någon som vet någon bra övning man kan göra?

Full rulle

Har varit hemma i en timme lite drygt. Idag har jag haft fullt upp på jobbet, ingen lugn stund, Var på jobbet vid halv nio i morse då det var dags att sortera över 2000 frakturer och lite annat, bara det tog i stort sett hela dagen, Mexx skötte sig bra som vanligt. Jag har fått i uppgift att strukturera upp deras intranet vilket ska bli kul. Jag gillar att ha något att göra, imorgon ska dom koppla in min softphone så ska jag sitta i växeln, spännande. Så då måste jag vara där halv nio. Måste dra tidigare imorgon för att jag har prov i skolan fyra, ska flörta med Sami och kolla om han kan hämta mig. Så jag inte kommer hem för sent. Mycket att göra och lite tid till annat vilket kan både vara positivt och negativt, man orkar inte göra husshållsyslor när man kommer hem utan man är för trött och måste spendera all sin tid till att plugga vilket jag ska göra när jag skrivit klart det här inlägget. Ush! Sånt är livet..


Kyla och sorg

Godmorgon
Brrr vad kallt det är ute, vill inte ut i kylan men jag måste, ska snart gå ut på en långpromenad på ca en timme med Mexx som just nu ligger och sover på mattan.. Efter det ska jag bege mig till jobbet där jag bl.a ska lära mig växeltelefonen. Ska bli spännande. Jag har ännu inte fattat att Heath Ledger är död. Sitter och kollar på lite klipp på youtube om honom. Sorligt!

När jag kommer hem från jobbet idag måste jag plugga som en galning, för imorgon har jag mitt prov. Ush! Hoppas verkligen att det går bra.. Tycker att det har varit lite svårt med flashprogrammering, men programmering överhuvudtaget är svårt, det tar tid att lära sig. Jaja det går säkert bra, bara jag ägnar några timmar till att plugga idag så borde det inte vara några problem..





Heath Ledger död

image857

det är bara så tråkigt, han var en fantastisk skådespelare :(
R.I.P

Flux

Nu har jag precis borstat tänderna och sköljt munnen med Flux. Ett jätte bra munskölj som motverkar hål och sen känner man sig fräsch efter. Jag kör på det morgon och kväll.. Bra för tänderna, dem måste man ju ha livet ut...

image856

Sammanfattning av dagen

06.40
Går upp
08.30
Åker till jobbet
16.00
Slutar
17.30
Middag
21.00
Bridget Jones på Tv

Nä nu är det dags för tv och sängen

GODNATT ♥



I belive

Man måste verkligen tro på sig själv för att lyckas och få en bra självkänsla, även om man har motgångar, det har alla så måste man kämpa vidare. Man ska inte bara ge upp. Då kan det gå åt helvete. Man lever en gång då ska man passa på att göra tiden här på jorden till den bästa.. Låt aldrig hoppet svika dig...

R.Kelly - I Belive I Can Fly



Mexx VB

Här kommer en video Mexx idag på jobbet. Sötnos!


Tips på resmål i Thailand

Upptäck Thailand
Eftersom jag har varit på många platser i Thailand tänkte jag skriva lite om det för de som är intresserade att åka dit. Det är mina egna ord om hur jag upplever ställerna sen vet jag inte vad ni tycker..


Krabi, Ao Nag
Den första platsen jag besökte i Thailand, jag älskar Krabi och vill åka dit igen. Passar dem som vill ha något mittimellan. Man kan snorkla, vattnet är kristallklart. Finns många öar i närheten man kan besöka och stränder. Tex Railey Beach.. Underbart. Fina restauranger och lagom med shopping. Besök även Poda Island, perfekt för snorkling.

Khao Lak
Där var jag senast för några dagar sedan. Ett mycket lugnt ställe men för mycket turism och för lite Thailand för min smak. En bra början på en semester. Inte så jätte mycket shopping men billigt att äta. Långa stränder som har sin historia om Tsunamin. Vill man besöka en strand ska man absolut åka till Pakarang, tar runt en kvart från Khao Lak. Vit strand, folktomt och underbart vatten. Platsen håller på att återhämta sig från Tsunamin.

Kata
Liv och rörelse. Här händer det grejer och man har aldrig tråkigt. Billig och massor med shopping. Klart vatten och härlig strand. Här finns massor att göra.

Karon
Kanonställe. Stränderna är hur långa som helst. Ligger ca 5 minuter från Kata med Tuktuk.

Ni som ännu inte har varit i Thailand, ni har missat något så åk dit. Det är Paradiset.

image855

Min nya blogg

Nu har jag piffat upp min blogg lite, vet inte om jag är sådär jätte nöjd men det får duga så länge. Älskling gjorde som jag nämde tidigare middag till mig, han hade ost, svamp och lök på den japanska fisken vilket var jätte gott. Tack!

Recept på fisken

2
Pangasius fileèr
Massor med svamp
Lök och massor med ost
Smaksätt med krydda, jag använde citronpeppar  "som alltid"
Låt fisken med alla ingridienser stå i ugnen och gratineras
Ha gärna Fullkornspasta med olivolja till

image854

Mys framför Tv:n

image853

Idag blir det mys framför Tv:n klockan nio då det är Bridget Jones. Missa inte det.
Älskling köpte en påse Frasse igår så det passar bra, länge sedan jag åt godis så det ser jag fram emot..
Tofflor, pjyamas och täcke, det är jag. Mmmm!!! Mys

Lugnt och skönt

Nu har man varit hemma i ungefär femtio minuter. Det var mycket trafik när jag skulle köra hem men kom hem tidigt iaf, tog bara tjugo minuter vilket var skönt. Mexx har varit så himla duktig idag, han är så snäll att ha med. Säger inte ett ljud. Lillen. Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag utan det har varit lugnt. Har spanat lite hur jag ska strukturera upp saker i intranätet så att det blir enklare att hitta. Jag har även kodat lite för skojs skull, jag tycker att det börjar bli riktigt kul med kodning, svårt men skit kul. Finns så mycket man kan göra om man kan koda. Jag är inte bra på det men nu vill jag lära mig. Mina arbetstider är 8-17 vilket är lite jobbigt men imorgon kan jag komma runt halv tio så det är skönt. Just nu håller älskling på att göra middag åt mig, fisk och pasta. Är glad att jag har honom..

Ska snart sätta mig ner och plugga flashprogrammering. Har lite problem med skillnaden mellan strikt och typad kod. Någon som kan? Och sedan GetNextHighestDepth.. Är väldigt tacksam om någon där ute kan hjälpa mig med det :)

image852

Hard work

Hard work work

Semlor, mums

Min blogg har inte haft så många läsare när jag var i Thailand men nu börjar ni hitta tillbaka vilket är jätte roligt. Kul att ni gillar min blogg. Jag har lite planer för framtiden här på bloggen. Jag kommer utöka bilder på dagens outfit, bilder på diverse saker + mycket annat..  Hittade precis en repa på min mobil, jag blir galen. Jag hatar repor på skärmen. Har provat allt möjligt. Ska kolla på expert eller något annat om dom kan hjälpa mig, för det här går inte längre. Hehe.. Nä, nästa mobil jag skaffar ska vara med lock så jag slipper det här. Men jag älskar ju min mobil.. Ajja.. Jag sitter här och tänker på älskling som jobbar inne i Stockholms city.. Miss you darling.

Igår var jag inne i bageriet för att hitta något gott bröd att köpa, och då såg jag massvis med semlor, vaniljsemlor. När är det semmeldagen?, jag var sugen på att köpa två i går men jag avstod. Men nu ångrar jag mig. Dricka varm choklad och äta semlor skulle inte vara så dumt, och sitta vid våran öppna spis. Åhh så mysigt! drömma kan man.. Men jag ska göra det verkligt.. ;)

Lunchtajm på jobbet

Lunch

Har tid att blogga lite nu på lunchen här på jobbet, hittills har jag inte gjort så mycket. Har lagt in massor med kontakter på softphone, jag ska sitta i växeln vilket ska bli kul. Ska göra lite annat som jag och chefen ska gå igenom efter lunch, pirrigt. Har precis varit ute med Mexx på en prommis, och har själv hunnit ätit lunch som bestod av en big mac meny från donken. Ska börja ta med mig matlåda men idag unnade jag mig lite. Jag trivs väldigt bra här och jag hoppas att det finns en plats här för mig i framtiden, inget jag skulle tacka nej för. Så jag måste visa vad jag går för nu :) .. Har pratat med dom i Thailand idag också, dom skulle äta mc donalds till middag, haha.. I går var dom på Full Moon Bar. Har för mig att du har varit där Sarah, right? . Jag hann inte träffa Sarah när jag var i Thailand, hennes visum hade gått ut så hon åkte till Kambodja istället, men det var kul att prata med dig gumman, saknar dig så mycket. Hoppas du har det bra på andra sidan jordklotet..

Dagens outfit

Blir ett snabbt inlägg innan jag måste sticka till jobbet, men såhär är jag klädd idag, enkelt men seriöst :)

image850image851

Karon Beach

Med den här bilden säger jag godnatt

Bilden är tagen i Karon Beach i Phuket

image849

Snart är sommaren här...

Om några månader är sommaren här igen, längtar dit.. Jag som precis varit i värmen, men inget är som en svensk sommar, man får hoppas att vädret blir lite bättre i år.. Jag är så himla sugen på att bila någonstans i Sverige, någon som kan rekomendera något ställe att åka till?

Sommar sommar sommar

image848

trötter

Klockan är sju och jag är så trött så att jag känner mig sjuk. ska snart borsta tänderna och krypa ner under täcket. Jag kommer nog att somna rätt tidigt idag med. Bara jag håller mig till halv nio. Om det nu går. Im tired. Älskling ska gå kvällskissen med Mexx vid tio eftersom att jag har varit ute på tre promenader idag. Gud vad jag gnäller om att jag är trött men det skiter jag i. Haha!!

Nog pratat om det, imorgon ska jag prata med Tina om hur det blir i veckan när vi ska ses, Har inte setts sen i december, vi ska även prata om att ses i helgen och laga middag ihop vi fyra. Trevligt trevligt!
Ikväll är det outsiders, ett väldigt intressant program, undra vad det handlar om ikväll. Det börjar klockan åtta femman för er som vill se det..


Kvällens fråga: Guld eller silversmycke?

image847

Lista

Vad gör du just nu?: Bloggar och glor på film!
Drömde du nått inatt?: Japp det gjorde jag, men mina drömmar vill jag hålla för mig själv.
När var du på bio senast?: Oj, det minns jag inte :S
Vad heter du i mellan namn?: Haha det vill ni bra gärna veta, men icke sa nicke!!
Tränar du?: Ja, när jag orkar :D
Hur lång är du?: 174 cm
Vill du vara längre?: Jag är nöjd med min längd
Vad heter din närmaste kompis/ar?: Tina <3 du betyder gumman!
Har du husdjur?: Ja, en Shih tzu och en katt
Dricker du kaffe?: Nej
Har du en digitalkamera?: Japp
Photoshop?: Japp
Varför skriver du din blogg?: Tycker att det är kul
Vad vill du få ut av din blogg?: vet inte riktigt
Vad tycker du om mode bloggar, är din en modeblogg?: nja , lite kanske :)
tre snabba!
naturdiet vs. marabou?: Marabou, älskar choklad
Datan vs. Fotboll?: Datan off course hehe
Filmkväll vs. Fest?: Filmkväll

En bra frissa

image846

Jag har länge funderat på att färga tillbaka till mitt blonda hår. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt ogräs, måste beställa tid hos frissan snart, förra gången klippte dom för mycket vilket gjorde mig irriterad. Så jag ska nog gå till någon annan frissa, någon som kan rekomendera någon bra? jag tror iaf att det blir blonda slingor den här gången :)

Dagens fråga

Vad ser ni mest fram emot 2008?

För mig var det Thailandresan, och nu ser jag fram emot sommaren.. Har inga direkta planer då men jag älskar sommaren. Jag klarar inte av det här mörkret, man blir fan deprimerad. Eller?

En bild jag tog idag, mitt sanna osminkade trötta jag.. ZzZzzzz

image844

Sakta men säkert

Jag sitter här och längtar till sängen, få krypa ner i pyjamas och sova. Jag är jätte trött. Men det kan jag inte, har saker jag måste fixa först, runt klockan sex ska hunden ut, måste äta middag och ta en dusch. Ta fram kläder till imorgon, hänga upp tvätt, plugga. Sen måste jag hålla mig till klockan tio för att jag måste vända tillbaka dygnet nu. Det var lättare i Thailand. Nä nu ska jag inte sitta här och gnälla.

Imorgon kan jag åtminstonde sova till klockan sju. Om jag nu kan ligga kvar till dess, haha, imorse vaknade jag fem och gick upp halv sex. Fyfan. Jag vaknade av Samis klocka, han gick nämligen upp då, stackarn! men jag kunde ha fortsatt sovit, men nej pigg var jag och klev upp, vilket jag ångrar nu. Ska snart ställa mig i duschen. Åhhh vad jag längtar till våren nu, igår hade jag vårkänslor, vilket var underbart. Vi går sakta men säkert till ljusare tider. Det gör så att man känner sig gladare.

Mexx har blivit klippt av Anni

image843

Massor med sysslor

Nu har jag varit hemma i ca en timme och har under den tiden hunnit ätit och varit ute med Mexx. Jag var i skolan och fixade med mina csn papper som jag inte hade hunnit skicka in, skönt att ha det gjort nu. Nu är det bara att vänta på pengarna. Sen pratade jag lite med min lärare. Har prov på torsdag och ska snart sätta mig ner och plugga igen. Ska klara det, det är på fem poäng så det är rätt mycket. Skulle vara skönt att ha det gjort .. Sen har jag inte hunnit med så mycket annat idag, så det har varit en rätt slapp dag. Jag har badat och fönat Mexx så att han är fin till imorgon då vi ska åka till jobbet. Pirrigt, undra vad jag får göra där :) Ska bli spännande. Hoppas bara inte det är allt för avancerat. Så där ska jag spendera de närmaste tio veckorna. Det bästa av allt är att vi har tre bilar hemma vilket underlättar mycket.

När älskling kommer hem ska vi åka till willys och köpa lite frasse till ikväll. Sen blir det hem och göra lite middag, skönt att älskling är så bra på det, då får han stå vid spisen medan jag gör annat, som att fixa med tvätt och lite sånt. Hushållssysslor som måste göras. Vi ska ju ändå vara ensamma hemma i två veckor medan resten av familjen är fortfarande i Thailand där dom ska vara sammanlagt en månad, så det är väldigt tyst här när man kommer hem, jag som är van med liv och rörelse. Lite ensamt men det är skönt det med. Älskling slutar ändå fyra på dagarna, vet inte än när jag slutar utan det får jag reda på imorgon.

♥ Utan dig skulle inte livet vara lika underbart ♥

image841

denna dag

Idag ska jag

08.00 Äta frukost som består av flingor, fil och en banan..
08.30 - 09.20 Gå ut med Mexx

Åka till läkaren

Efter det ska jag iväg och köpa frasse och sen hem och mysa för mig själv
Plugga till flashprovet på torsdag..
Göra middag till mig och älskling och sen förbereda morgondagen



uppe med tuppen

Klockan är kvart över sex och här sitter jag, rätt pigg, somnade vid åtta igår, haha, så tidigt har jag nog aldrig somnat. Var så himla trött... Har fortfarande inte ställt om mig för svensk tid, men nu ska jag tvinga mig att vara uppe till åtminstonde tio och sen gå upp vid sju. Min praktik börjar imorgon och det bästa av allt, det tar bara en kvart med bil dit. Så himla skönt, lilla Mexx ska vara med mig där också, vilket gör det ännu roligare. Han ligger här nedanför mig och sover. Money också. De låg brevid varandra inatt vilket var jätte sött, dom har verkligen saknat varandra. Det märks, så fort dom såg varandra pussades som, hehe. Gulligt värre. Jag ska dra härifrån vid halv tio tiden och ska gå en långprommis med Mexx innan. Bara det slutar regna någon gång.

image840

En lugn kväll

Har precis kommit hem från Samis päron där det bjöds på god mat, lax i massor, kyckling med inbakad skinka och ost, tomatsås och pasta. Mums, sedan kollade vi på bilderna från Thailand. En mysig kväll helt enkelt. Jag är så himla trött nu. Ska snart krypa ner i sängen och se en skräckis med älskling. Någon Japansk.. Om den är bra kan jag skriva lite om den imorgon..

Jag har verkligen inte ställt om tiden utan jag är helt DÖD jag är så trött, då menar jag verkligen jätte trött, men jag kan inte gå och lägga mig nu liksom, eller.. Hmm det känns lockande, nä jag ska hålla mig en stund till. Fixa lite och så.. Måste upp tidigt imorgon för att jag har ett läkarbesök, men har inte den blekaste aning om vilken tid det var så det är väldigt frustrerande, visst om det var nära skulle det inte vara några problem men nu tar det mer än en timme att åka dit så.. Suckar.. Sen innan jag åker måste jag ut med Mexx.. Men det löser sig, jag har en "liten" aning om att det var runt tolvtiden jag ska dit, jag har lämnat meddelande på avdelningens telesvar så de ska ringa upp imorgon.. Det här är inte likt mig. Jag som alltid fixar allt i tid. Men jag har lärt mig en läxa. I värsta fall får jag ta bilen dit så det är inte hela världen.. Men det är jobbigt. Det är det.. Nä skit samma nu. Hehe..

Mina väskor


Det blev en del shopping i Thailand för min del, jag inhandlade 5 väskor bla. Resten visar jag imorgon. Den sista väskan har jag inte orkat fota än. Men här kommer det en del. Den längst ner är min favorit..

image839


image836

image837

image838

Älsklings tatoo

Älskling tatuerade sig i Thailand, den blev verkligen skit snygg. Det här är direkt efter den blev klar. Tog två timmar, jag var sugen på att ta en till, men sket i det. Men jag kommer nog tatuera mig snart igen :)

image834

ja jag är redo, eller :)

Det var verkligen en härlig semester och nu är jag utvilad för ett nytt år med saker som kommer att hända. Det här är året då mitt liv övergår till ett vuxenliv och allt som har med det att göra. Ja jag är redo. Eller lite iaf, hehe

image833

Höga berg nära Indien

När vi hade åkt genom Indien kom det en jätte fin utsikt, massor med höga berg. Självklart var jag framme med kameran. Bilden blev inte jätte bra men men, man ser iaf bergen..

image831

Zoo

Zoo
När vi var i Kata Beach så besökte vi en bar som har elefantridning och två apor, vilket var jätte kul. Klappade apan och det är verkligen en häftig känsla, Charlie heter han, så himla söt.. Vi besökte även ett zoo i Phuket, och det gör jag inte om, har inga kommentarer förutom att jag ville hem när jag såg första buren... Så jag och Sami posade med fejk djuren i stället :)

Lilla Charlie sitter i sin ägares bar där han får leva fritt

image827

image828

image829

image830



verkligheten börjar

Godmorgon
jag har inte riktigt vant mig vid svensk tid det skiljer ju ändå sex timmar på Thailand och Sverige så det är lite jobbigt, så både jag och Sami gick upp sju. Hehe, ska väl snart äta frukost. Hungrig som fan eftersom jag inte orkade äta middag igår. Idag ska vi hämta lilla Mexx, så det ska bli kul. Money blev jätte glad när vi kom igår, ropade på henne så kom hon springandes och ville kela. Sötnosen, efter vi har hämtat Mexx ska vi hem och fixa, ska även plugga lite. Sen ska vi hem till Samis päron på middag och ska ge dom lite presenter eftersom dom tog hand om våran katt i två veckor. Sen ska vi hem och bara glo på film, imorgon börjar verkligheten igen..

Veckans planering

Måndag -
Åka till skolan och lämna in csn papper efter det ska jag träffa mina läkare..
Tisdag - Praktikens första dag, plugga inför flashprovet
Onsdag - Samma som tisdag
Torsdag -
Praktik och prov
Fredag - Praktik sen slappa
Lördag - Träffa lite vänner och äta middag
Söndag - Jobba och fixa lite här hemma

Hemma från Thailand

Nu är jag hemma från Thailand, trött som satan och ska snart lägga mig i sängen, åhhh MIN säng, den har jag längtat efter. I Thailand var sängarna så himla hårda så det gjorde ont i ryggen, suckar, planet var inte försenat vilket var skönt, det enda jobbiga var när vi skulle landa, det var mycket turbulens då, resan tog 11 timmar vilket var jobbigt, så jag känner mig ofräsch och som en zombie.. Men men..Det var det värt för vi har haft en oförglömlig resa, Vi var lite här och där i Thailand, en vecka var vi som sagt i Khao Lak, lugnt ställe, där vi bla besökte den mest drabbade delen av tsunamin. I Khao Lak såg vi en militärbåt som hade åkt ca 2 km upp på land, vi såg begravningsställen för svenskar. Man kan inte förstå förän man sett det. Efter andra veckan åkte vi till Phuket och Kata beach där vi bodde på ett jätte fint hotell med pool från terassen, skit härligt. Där var det lite mer liv och rörelse.
Vårat rum i Khao Lak

image822

Pakarang Beach

image823

Jag posar med Buddha

image824

Pakarang Beach

image825

Jag och elefanten


image826

Det blev en hel del shopping för min del och det tar jag kort på imorgon, väskorna står nämligen kvar i bilen och vi orkar inte fixa det ikväll.. Mer bilder kommer imorgon då jag berättar lite mer hur det var i Thailand :)



Katta katta katta

ar i kata beach har varit har sen i lordags, imorgon aker vi hem till kalla sverige, men jag langtar hem. hehe. hinner inte skriva sa mycket nu men nar jag kommer hem ska jag beratta allt. hoppas ni har det bra och att det inte ar sa jatte kallt hemma. Hehe. Saknar er , Tinaaaaaaaaaaaaaa i miss you darling , maste ses sa fort jag kommer hem, har du fatt mitt kort? nu ar det samis tur vid datorn, vi hors imorgon , halsningar fran oss i Thailand da kommer bilder med <)


Har i Khao Lak

♥ hejmina kara lasare. sitter pa internet i hotellet i khao lak, valdigt fint har men man ser verkligen vad tsunamin gjorde och hur langt upp det var, man kan inte forestalla sig, varat hotell var helt borta, vi ska besoka ett tsunami museum nagon dag. klockan ar eftermiddag har och jag har precis duschat. vi ska dra lite senare och ata och shoppa. jag har shoppat tre vaskor. hehe. havet ar underbart, stora harliga vagor och VARMT.. Det ar nara och bra. Jag har atit fisk nastan varje dag maten ar gudomlig. Det ar verkligen ett kalas stalle. Sami och Uffevar och kolla lite runt om har och da sag dom en militarbat som var hur langt upp som helst. Chaufforen hade forlorat 7 familjemedlemmar, sorligt som fan. Bakom oss befinner sig djungeln. hogt berg. Kan ju inte anvanda vissa bokstaver sa jag hoppas ni forstar det jag skriver.. Vi ska flytta till ett hotell i phuket sista veckan. Kata Beach. Ska bli kul att aka runt lite. Har sett elefanter.Jatte sota. Trafiken ar galen har, gar inte att beskriva men jag sager sahar fartdarar. Vi har iaf overlevt.

Jag saknar er dar hemma. Ska kopa kort idag och skicka . Hit ska vi definitift aka igen, men inte samma stalle sakert..
Ni far ta hand om er sa syns vi om ett tag

Påväg till Thailand nu

Sista inlägget innan Thailand
Ska åka om senast en halvtimme, vi ska möta upp några vänner på ett ställe och käka innan. Har packat klart allt och sitter redo att spendera ungefär elva timmar i luften. dricker upp min ramlösa nu eftersom man inte får ha det på planet. Snackade med Tina för en stund sedan. Kul att du ringde gumman. Den lyckosten ska åka till Thailand snart i tre veckor. Hur ska jag klara mig då hade du tänkt gumman? VA VA VA.. Utan dig *Buhhuuuu* .. Men vi träffas ju innan du åker. Tjejkväll right? .. Pratade även med mina syrror också, kändes bra att höra deras röst. Kommer sakna Sverige. Låter som att jag ska vara borta i en evighet, Haha, men det är bara i två veckor, Suckar. Sen efter det ska jag jobba i tio veckor. Ska bli spännande, sen är det massor med saker att göra i skolan innan jag tar min efterlängtande examen. Sen blir det att skaffa bostadsrätt och flytta med älskling till hösten. Ska bli mysigt att skaffa eget där man kan inreda hur man vill. Visserligen har jag inrett min stuga själv men det är inte samma sak. Nä det ska bli spännande att se hur mitt liv kommer att bli efter skolan. Det kommer att bli bra. Jag tror verkligen det och det ska jag se till. Im ready for the future. Nästan.. Hihi.. Nä men ha det så bra här i Sverige nu allihoppa, Ska sola och bada åt er.. Bye ♥

Thailand idag

Godmorgon
Har fortfarande inte fattat att jag snart är i Thailand, kommer att bli underbart. Länge sedan jag var där. Gick upp för en stund sedan och ska snart fixa mig lite. Har mycket att göra innan vi ska åka. Det ska bli skönt att bli lite brun nu, är så himla blek annars :/ Nu måste jag sätta lite fart men jag bloggar innan vi ska dra. Som blir mitt sista på ett tag, om jag inte har tid att blogga när jag är där nere :D

Puss ♥

Dagens fråga

Vad ska ni göra i sommar ?

The Beach

Den här låten kommer alltid att påminna mig om Thailand



Lady in red

Jag tog lite kort på mina naglar ändå, men nu ska jag ladda kameran igen, så jag har lite bilder att visa sedan :)

image820

Morgondagen är nära

Morgondagens lista

¤ Gå upp relativt tidigt
¤ koka ägg och göra äggmacka med varm choklad
¤ Tänkte skriva här att jag skulle ut med Mexx, men det lilla livet är inte hemma. Känns tomt..
¤ Ta och blogga
¤ Packa
¤ Städa
¤ Ansiktsmask och hårinpackning
¤ Fixa fötterna
¤ Duscha
¤ Blogga igen
¤ ÅKA

Pirr pirr pirr, börjar få lite resfeber nu. På planet blir det massor med tidningar och en bok jag fick av Ellinor, tack gumman ♥ tänkte även prova att ha sockor på mig på planet, för mina fötter svullnar som fan och om jag har varma mysiga sockor kanske det inte blir lika mycket. Om jag får plats i väskan tänkte jag även ta med mig min lila filt. Mysigt!! Tre personer kommer jag sakna extra mycket, Tina, Mikaela och Ellinor, älskar er gummor..

image818


Fiskrätt a la mama

Tänkte dela med mig av min mammas goda fiskrätt

Recept
Pangasiusfileer
Coccosmjölk
Champinjoner
Lök
Valfri krydda (om man vill ha lite mer smak)
Blanda det i en form och ha i ugnen en stund tills ni tycker det ser färdigt ut
Bandpasta eller ris till. Mums

Vi brukar göra någon god sallad till också. Älskar sallad

Smaklig måltid


värmen närmar sig

Nu är det inte långt kvar till värmen

image817

Rött nagellack

har precis målat mina naglar röda, blev jätte fint. Var länge sedan jag hade nagellack på mig. Men jag tänkte piffa upp mig lite innan resan. Tyvärr blir det inga egna bilder för att jag håller på att ladda min kamera. Ikväll blir det att glo på film och dricka ramlösa. Mums, älskar verkligen det.

image816

bild tagen från google

trött och sliten efter en lång dag

06.30 ringde klockan i morse och vi hade bråttom hem till Samis föräldrar för vi hade hyrt föreningens tvättstuga, där spenderade jag och älskling typ fem timmar. Vad trött jag var. Efter det åkte vi med Mexx till min kära kusin där han ska bo ett tag framöver. På vägen dit somnade jag, och vet ni vad jag vaknade av, HAHAHA, min egen snarkning. ASG. Hur lyckas man, men jag lyckas med det mesta. Men men. Sa hej då till mitt lilla charmtroll innan vi begav oss till nacka för att köpa poleringsmedel till min mobil, nej det funkade inte. Skit dåligt.. Hmmm.. Jag som hatar repor, Någon som kan rekomendera något bra poleringsmedel?

Efter besöket i forum begav vi oss hem till Samis päron för att hämta all tvätt. Mycket var det. Nu har vi packat det mesta och vi känner oss redo att åka imorgon till värmen. Längtar verkligen. Men ändå känns det inte som att vi ska åka imorgon. Lite pirrig är man men inte överdrivet. Har med mig sju tusen i fickpengar vilket borde räcka, Det kommer bli en del shopping, men dit vi ska är det rätt lugnt, så vi får väl ta taxin till Phuket och shoppa där. Det är skönt att vi åker på kvällen för då kan man sova det mesta av tiden på planet. Tar ju ändå elva timmar. Har rest sexton timmar som mest så det här går bra. Flygrädd? ja lite. Men man ska ju utsätta sig för det man är rädd för för att få bort rädslan..

Kvällens fråga

Dagens fråga: Om ni kunde bli vad ni ville, inom ett yrke, vad skulle ni bli då?

Pluggande

Som jag skrev igår så pluggade jag, inte bara en timme utan mer. Är stolt över mig själv. Satt där och antecknade medan jag läste böckerna på engelska, förstod en hel del. Inte allt men mycket, jag kunde iaf förstå sammanhanget. En bit påväg. Nä nu ska jag inte prata om skola längre. Börjar inte där föränn i ,hmm låt mig tänka, i slutet av Mars, eftersom att jag snart har tio veckor praktik.. Jag kommer nog sakna skolan sen när jag väl slutar, känns lite tråkigt men men.

Eftersom älskling och jag ska upp vid halv sju så tänkte jag glo på tv och koppla av lite nu..

Vi hörs imorgon ♥

image815

Morgondagens planer

morgondagens planer

07.00 - 13.00 Tid i tvättstugan

· Efter det ska vi hämta Mexx och sedan åka med honom till min kusin.
· Hem och packa ner kläder och fixa.
· Städa.
· Raka benen.
· Måla naglarna.
· Ha ansiktsmask och hårinpackning.
· Fixa ögonbrynen.
· Fotbad.

Gå igenom allt man packar ner så att vi inte glömmer något, stress stress stress.. Sen blir det avkopplng :)


Snygging



image814

Johnny Depp är grymt snygg på den här bilden eller hur ?
Vem är eran favorit bland skådisar?

Under Ytan

Jag har precis kollat på filmen under utan med Johanna Sällström i huvudrollen. Den var verkligen stark. Den var bra. Som ni kanske vet så tog Johanna livet av sig för snart ett år sedan, sorligt, hon var en fantastisk skådespeleska...  :(


låt

Så himla fin ♥


thailand

Har inte blivit så mycket bloggande idag, har haft fullt upp. Hade lilla kusin Joline här med familj. Trevligt, vi åt thaimat. Hade köpt ett pussel till henne i julklapp, hennes första pussel så det var kul. Hon är för liten för det nu. Sen har älskling och jag varit på apoteket och inhandlat olika grejer till resan, köpt tre tidningar och andra saker. Har packat en hel del. imorgon klockan sju ska vi till tvättstugan hos Samis päron och tvätta upp alla kläder och jag kan lova att det är mycket. Har bokat sex timmar där så det är skönt. Sen ska vi hem till Sessan och lämna Mexx :( kommer sakna honom jätte mycket, kommer inte träffa honom på en månad, om jag inte tar hem honom när jag och Sami kommer hem :) beror på om jag kan ha honom på jobbet. Sen ska vi köpa poleringsmedel till min mobil som har blivit lite repig på skärmen, och om det är något jag är rädd om är det just min mobil, klarar mig inte utan den. Haha! Vi kollade precis upp vart man kan köpa poleringsmedel, det kostar 65 kr på teknik magasinet, så det är ju skit bra :D fan vad glad jag blev att det fanns..

Snart beger jag mig till värmen, lättare sagt, på FREDAG, jag ska tänka på er här i kalla Sverige medan jag ligger på stranden. Nästa gång vi reser till Thailand blir vi nog borta längre..

image813

mystestet

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan (på loven och på kvällarna)
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
(x) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(/) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(/) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig (ibland)
(x) du är en lugn person
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
() du höjer nästan aldrig rösten
(/) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet (bland det bästa jag vet ja)
(x) du har somnat på en lektion

(x) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


Jag fick 23,5 p


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


Dagens kändisbild

image812

Jag gillar Paris klänning här, jätte fin :)

Dagens fråga

Hur ska ni spendera/har spenderat den här dagen?

image811

Filmtajm

Filmtajm
Nu har vi farit runt lite här och där för att hitta en affär som är öppen, och till slut åkte vi till Ica som var öppet, där köpte vi lite gott och köpte även två filmer, nu ska vi lägga oss i sängen och glo på film hela kvällen, snacka om slapp dag..Skönt!

image810

Första låten 2008

Det här var den första låten jag hörde 2008 :)
Den är verkligen jätte fin, tog den från min lilla Sessas blogg www.color.blogg.se
♥ älskar dig gumman, du är verkligen en fin person ♥
Njut av den här fina låten


mysdag

Den här dagen har gått fort fast man gick upp rätt tidigt, tio. Jag har verkligen inte hängt med i svängen utan varit rätt trög idag, haha. Nä men seriöst, tiden går fort. FÖR FORT.. Man hinner ju inte göra någonting föränn man ska gå och lägga sig igen. Det är bäst att man tar vara på den lilla tiden man har. fick just ett mejl från Tina, du är så himla gullig gumman, vad skulle jag göra utan dig. Utan dig inget mig. D2 föralltid, right?.. Idag blir det bara en slappardag, tänkte pyssla om mig själv lite. Göra ett fotbad och lite sånt myspys. Är verkligen seg idag då det bara blev fem timmar sovande. Men får ta igen mig imorgon, jag har lite smått panik nu, Thailandresan närmar sig och jag har inte packat än, vi har ju bokat en stor tvättstuga på torsdag då vi ska tvätta upp alla kläder så jag kan inte packa föränn då. Suckar. men har ju annat jag kan packa iof. Vill inte ha för mycket med mig så att jag kan köpa mer där borta. Nu ska jag sätta på lugna favoriter, göra ett fotbad och ta fram en bok. Sen blir det nog film. Ha en mysig dag ♥

image809

Plugga

Nu när vi är i år 2008 så måste jag börja tänka mer på framtiden, mitt liv. Så nu ska jag sätta mig och plugga i en timme. Både flashprogramering och Dhtml. Så att jag får mina betyg i det, skolan är som sagt viktig för mig, den styr lite av min framtid, med jobb och ekonomi o.s.v. Så nu ska jag inte ligga på latsidan längre. Dags att ta tag i livet.

image808

Ett nytt år, nya tag

2008
Då var det 2008 nudå och snön vräker ner och lägger sig för en gångs skull på marken. Nu blir Mexx glad som älskar att busa i snön. Tänkte berätta lite hur vi firade nyår. Vid fyratiden kom de första gästerna. Sen vid åtta bjöds det på middag, förätten bestod av avokado, någon gucka och räkor och citron. Gott. Varmrätten var rostbiff, potatissallad, sallad och kantarellsås. Och till efterrätt cheesecake med pepparkaka på och blåbär och hallon. Vi var redan tolv pers redan då och vid nio tiden åkte jag och Sami och hämtade tio pers till, Samis släkt + Micke och Angelica. Skit trevligt hade vi, dock blev det lite för mycket alkohol för vissa, inte jag då som är stolt nykterist. Vid tolvtiden blev det att skåla och skjuta raketer. Jag kom inte i säng föränn vid halv fem i morse, agerade chaufför åt nästan alla. Några kommer att ha bakfylla idag medan man själv mår toppen. Jätte kul att Micke och Angelica kom, andra året i rad vi firar med dem och jag lovar att det inte blir den sista, vi firar typ alla högtider med dem. Blivit en liten tradition. Ska hoppa in i duschen nu ...

image806

image807

RSS 2.0