Svår tid även idag

Man önskar att man kunde hjälpa alla som har det svårt där ute
Finns vissa som lever fattigt idag vilket orsakar en inre stress för att få pengarna att räcka till
Att aldrig kunna vara säker på att få mat på bordet
Kanske inte ens får en chans här i samhället
Man får inte ge upp hur svårt det än är
Man måste kämpa vidare
Så länge man inte förlorar hoppet är allt möjligt

:(

image1369

Cinerella man

image1368

Hur bra film som helst. Vi ligger i sängen och kollar på den just nu. Den är verklighetsbaserad vilket gör den intressantare. Jätte bra film som jag rekomenderar starkt.

Mums

image1367

nu har älskling kommit hem och vi drog iväg för att köpa lite gott till kvällen, för min del blev det vindruvor och ramlösa. Mumsigt. Det var ett tag sedan man åt vindruvor. Vi ska snart kolla på lite filmen. kanske kan rekomendera någon om dem e bra.

Har städat och fixat här hemma så nu luktar det jätte gott och är fint. Love it.

Money leker

image1366

Busiga Money leker med sin favoritleksak, en gosedjursråtta som vi köpte på IKEA. Den älskar han. Kolla bara hur kul de har :) Hehe. Nu ska jag sätta igång med att fixa här hemma..

Pizza

image1365

Blev pizza för en gångs skull till middag, sällan jag äter det. Det var nog flera år sedan jag köpte en pizza, det blev en mexicana :) orkade bara halva så jag sparade en bit ...

Vilken är eran favoritpizza?


ändrade planer

Ändrade planer, fick just veta att Sami ska iväg och bada och basta med B och mina brorsor och då tänkte jag passa på att fixa här hemma..
Så min planering ser ut på följande...


¤ Städa
¤ Torka och damma av
¤ städa igen
¤ damsuga
¤ Skura golv och torka fönster
¤ Tvätta
¤ Damsuga igen

¤ Sedan ska jag fixa mig själv med ansiktsmask och hårinpackning
¤ Kolla på film

Lindsay Lohan

image1364

Dagens kändisbild blir på söta Lindsay
gillar hennes väska :)


Jordgubbar är mumsigt

image1363

Gud så gott med jordgubbar och glass. När min tjejkompis hade tjejmiddag förut så bjöd hon på hackade polkagrisar med glass och choklad, så himla gott. Har ni smakat det? Undra när jag ska smaka på årets första jordgubbe, de borde väl komma ut i affärerna snart, eller :S . hehe. Ingen aning.


Milkshake

Ett tips när man gör en milkshake är att ha krossad is i, hur gott som helst, har ni några goda milkshake smaker att dela med er?

Gud vad jag är sugen på det, ååååh vad gott :)

image1361

Vill hem

Åhhh vad jag längtar tills jag slutar, jag ingenting att göra, jag hoppas de säger åt mig att jag får gå hem istället, såhär kan jag ju nite sitta. Det är ju underbart väder ute också. Vill hinna njuta av det med. hmm jajja, har inte hunnit äta lunch eftersom jag ville göra klart vissa grejer. Så jag är verkligen inte på topp humör.

Ikväll blir det bara till att slappa. Kolla på filmer och äta massor med godis, innan det ska jag fixa ansiktet, ögonbryn och ansiktsmask, känner att jag måste fräscha upp mig lite.

Vad ska ni göra idag?

Sommar

image1359

image1360

Åhhh vad jag längtar till sommaren. Sitta ute i gräset och äta picnic och njuta av solen, eller sitta på ett cafe utomhus, gå i kungsan. ÅHHHH kom sommaren.


Brrr

image1357

image1358

Sitter här och fryser så jag satte på mig en halsduk och en grå kofta, mysigt. Ska snart åka iväg. Ska hämta in lite frukt att äta . Mums..

Fredag

Godmorgon
ska snart in och göra lite frukost. Gud vad jag satt länge i går och försökte klura ut hur mysql och php fungerar. Det andra funkade. Ska till jobbet idag och kolla om dom har tid att hjälpa mig, ska dra vid lunch för att jag fortfarande inte mår bra. Men men det är bara att bita ihop.

Idag är det äntligen fredag, älskar fredagar, även fast man jobbar. Idag blir det att ta det lugnt. Slappa framför tv.n och äta lite godis. Imorgon däremot ska jag fixa här hemma, som jag skrev förut så blev jag så äcklad av rent hus att varje liten fläck ska bort här. En riktig storstädning med andra ord. Ska ändå vara dåligt väder i helgen vad jag har hört. Sedan får vi se vad vi hittar på. Ska nog bara ta det lugnt och försöka vila upp min kropp så mycket som möjligt. Så att man orkar en ny vecka.

Vad ska ni göra i helgen?

image1356

dagens outfit

image1355

Dagens outfit :)
lite slappare outfit idag bara för att det är FREDAG äntligen

Vad tycks?



Mexx

image1354

När jag äntligen kom hem från jobbet, drog vid fyra för att jag har så ont i kroppen så tog jag med Mexx på en promenad, efter det så busade vi ute på tomten en kvart innan Sami kom och vi åkte iväg till affären. Nu måste jag ta det lugnt känner jag, inge kul att ha massor att göra när man är sjuk. Tycker lite synd om mig själv. Men imorgon ska jag försöka vara hemma. Ska fixa lite med hemsidan och försöka klura ut hur jag ska göra..

Home

Har inte bloggat mycket idag, har haft så mycket att göra. Först och främst åkte vi till en jätte fin restaurang för att fira the boss som fyller 40 idag, Han fick självklart presenter också. Jätte fina whiskey glas och sen 4,5 liters whiskey, skit ball. och sen en korg med massor med roliga saker. Det var trevligt..Jag beställde smörstekt strömming med hemlagad potatismos och sås. Det var gott förutom att fisken var full med ben så jag klarade inte av att äta den, suckar.. Efter vi hade varit där drog vi tillbaka till jobbet där jag försökte koda upp en hemsida men det gick åt helvete. Jag ska göra inloggningssystem bl.a och jag kan inte Php och Mysql så bra. Blev nästan gråtfärdig när jag inte klarade av att göra det.  Någon som är bra på att koda som har lust att hjälpa mig?

Hur har eran dag varit?

image1353

my shoes

image1352

De här stövlarna är mina favoriter, på bilden ser de skitiga ut men det är skuggor. Älskar mockaskor :) de har följt med ett par år och hållt sig jätte bra. Love them..

Sång

En duktig tjej på att sjunga som heter Frida :)


Torsdag

Godmorgon
Hoppas ni mår bra, själv mår jag inge vidare, samma som igår, men vi ska fira chefen som fyller 40 idag så jag ska vara med på lunchen och sen drar jag hem. Ska göra klart vissa grejer också så att jag i lugn och ro kan gå hem sedan utan att behöva tänka på vad jag måste göra klart och hur mycket. Ska ta hem lite jobb också. Jag ska beställa tid hos läkaren också.

Idag är det torsdag, veckorna går så fort, hinner inte med, i går kollade jag på rent hus. Som jag berättade var det jävligt äckligt i går men det blev ett bra resultat, älskling fick värsta rycket och började fixa i sovrummet även fast det inte var stökigt, hehe. Men man blir ju självklart påverkad. Sedan var det ju top model, har min favorit nu, Shaleisa eller vad hon heter. Grymt söt tjej och duktig. Gillar inte Biancas attityd. Sedan var det dags för fråga Olle, babsan och en annan tjej gästade, haha Babsan eller Lars-Åka heter han väl på riktigt om jag inte minns fel, han är rolig han. Så det blev mycket skratt.

Ska snart göra lite frukost. Jag Önskar att jag också hade sportlov nu, det skulle behövas..

Min lilla Money ligger nedanför mig, en lat liten misse. Och nej han är inte överviktig hehe, utan han väger som han ska, läkarna tycker att han har jätte fin kropp, han får bra mat från Hill´s som är godkänd av vetrenären. Finns att köpa i en zoo affär. Han mår jätte bra av den maten och har fått en finare päls.

image1351

Dagens outfit

image1350

Dagens outfit
Jeans: BikBok
Tröja: BkBok
Linne: Gina Tricot
Skor: Wedins( tror jag)
Väska: D&G



Fråga Olle och en CHOCK ;)

kollar på fråga Olle och fick chocken när jag såg två av mina vänner vara med där Haha Sarah och Nasim ni var ju grymma ju, Martin gick i gallerian och frågade något om gynekolog, hur ofta man är där och nått pinsamt eller vad det var. Sarah sa något om att han/hon hade sagt det var det finaste jag sett. Var det så? kommer inte riktigt ihåg men det var kul att se er där ;) hehe. Sarah är just nu i Australien och hon lär inte ha sett det där men självklart messade jag henne om det, även Nasim :) Mina tv stjärnor ;) HAHA.

Det var lite roligt :)

Nu ska jag se vidare


Vilken outfit

Vilken av dessa tre outfits är snyggast?

image1345

image1347

image1348

Smuts smuts smuts

Nu vet jag vad jag ska göra i helgen om jag mår bra. STÄDA hela vårat lilla hus, ÖVERALLT, blev så äcklad av det där programmet rent hus eller vad det hette, så det blir till att storstäda, även om jag inte har stökigt tänker jag ändå göra en rengöring och fixa. Fyfan vad äckligt att ha massor med sådana djur, att han ens kunde leva sådär :S shit vad det såg ut, det värsta jag någonsin har sett. Jag förstår inte hur man kan ha så skitigt hemma hos sig. Det är ju rent ut sagt farligt.

Nu ska jag se det igen undra hur det kommer att se ut efteråt :)

En sjukling

image1343

ska snart hoppa in i duschen och sen krypa ner i pjyamasen och lägga mig och kolla på tv, mår fortfarande inge bra. Värk i hela kroppen. Men men, jag vet ju varför. Så jag får skylla mig själv.


Hoppas att ni får en bra onsdagskväll, själv ska man se tre program, äta glass och mysa för mig själv. Ska bli mumsigt, speciellt när man har ont i halsen. Kallt och gott..

image1344

Ashley

image1342

Dagens bild får bli på Ashley Tisdale, älskar verkligen hennes hår här, helt underbart

Vem i kändisvärlden tycker ni har finast hår?

Britney spears

Hittade precis den här artikeln

Vår allas favoritpaparazzi Adnan Ghalis skryter nu brett till sin omgivning att Britney Spears väntar hans barn enligt den amerikanska sajten Starmagazine.com. Tydligen är ett barn med Britney Adnans största dröm med tanke på att han då skulle vara ekonomiskt oberoende restan av livet. Sajten skriver också att det är troligt att hon är gravid med tanke den mage Britney bär på.. trots upprepade danspass på Millennium Studio. Vi på Posh24 tror snarare att denna lilla mage är ett resultat av för många av Brittans favoritdrink: Frapachino!

image1341

Stackars Brittan

Favoritshampo

image1340

Mitt favoritshampo för tillfället är Herbal, håret luktar så gott efter att man använt det. Men jag är bra sugen på att beställa det där shampot som luktar cocos. Bara det inte var så dyrt, finns kanske billigare. Någon som vet?

Vilket är erat favorit shampo?

Sjukling

Okej jag har börjat inse att jag faktiskt är sjuk. Tror det är en förkylning eller något på gång, har så ont i kroppen och huvudet. Känner mig hängig och baran längtar hem till sängen. Ska bita ihop tills jag slutar. Ändå inte lång stund kvar. Blir hämtad av min kära pojkvän iaf. Inge kul att vara sjuk. Sitter här med halsduken och fryser. Har tryckt i mig två glassar. Jag hoppas inte detta beror på stress. Då är det kört. Hehe.. nä då.

Så efter jobbet ska jag bara köpa nått gott till ikväll. Byta om till pjyamas och glo på tv. Imorgon så ska vi ju fira chefen som fyller 40 så jag vill ju inte missa det heller. Kanske drar en snabbis imorgon och käkar lunch med dom och sen dra hem. Men jag får se, ska lyssna på min kropp nu.

Sami kommer om en kvart, tack älskling!

Hoppas ni mår bra iallafall

Vouge

image1335

Ser ni vem det är? ja det är söta Drew Barrymore. Gillar verkligen den här bilden.

Några andra tjejer om också varit på omslaget är bl.a Kate Moss och Mischa Barton




På tv

På tv idag
Fyran 20.00 -
Rent hus 
Trean 21.00 - Top Model 9
Femman 21.55 - Fråga Olle

Vad ska ni se på?

Fräscha upp sig lite

image1331image1332
När man inte är på topp känner man sig verkligen inte fräsch, så när jag kommer hem idag så blir det att sätta på en ansiktsmask, hårinpackning och fixa naglarna. Jag gillar HMs ansiktsmasker, billiga och bra..
Behöver även köpa en ny nagelpolerare. Finns tydligen på HM för 19,50 kr.

image1334

Vaccin

Läste precis Aftonbladet om en liten tjej som var nära på att dö i TBE. Det finns vaccin mot det men det värsta är att det ska höja priset för det med hela 25%. Det är helt sjukt. Jag förstår inte fästingens mening här i livet. Det lilla krypet kan orsaka dödsfall. Varje år köper vi fästingmedel till våra djur och det hjälper. Vi provade ett fästinghalsband på våran hund Mexx men han mådde jätte dåligt av det, sen köpte vi ett medel man sätter i pälsen och det gjorde vi även på min katt, de fick knappt någon fästing alls, djur kan också bli sjuka av fästingar.

Jag funderar på att vaccinera mig i år, det är det värt. Eftersom jag bor i sådana trakter där det finns mycket fästingar. Sprutorna kostar nu ca 300 kr styck, tror det är tre man ska ta?.

De dyraste vaccinet jag har tagit är nog det mot livmodershalscancer. Över 4800 sammanlagt, tre sprutor. Men sen varar det hela livet, jag tycker att det är en billig livförsäkring. Jag hoppas att fler tar den och att de snart blir billigare. För vissa årskullar är det gratis men det borde vara en självklarhet att det ska vara billigare också för de andra. Jag menar, många har inte råd, och de personerna måste också få chansen till ett vaccin. Det är den näst vanligaste cancerformen bland kvinnor.

Har ni vaccinerat er mot livmoderhalscancer?

Lunchtajm

Mitt humör är inte det bästa idag, känner mig inte bra. Håller nog på att bli sjuk. Jag får skylla mig själv när jag stressar min kropp till max. Men tyvärr är jag en sån person. Ställer höga krav på mig och kan inte ändra mig heller. Vill man nå framgång så måste man lägga ner mycket tid... Men man måste lyssna på sin kropp också. Jag har värk i hela kroppen och huvudvärken blir bara värre. Och sen är det tusen andra saker, det slutar väl med att jag måste träffa en läkare. Men jag vet nog redan resultatet, stress.



Sitter här och väntar på att klockan ska bli tolv. Vill ha mat, magen sitter här och skriker. Det blir räksallad idag. Mumsigt. Det ser jag fram emot. Ska nog sticka nu.

Vad ska ni äta för smarrigt till lunch då ?



Leighton Meester

image1330

Vad tycker ni Leighton Meester passar bäst i, brunt eller blont? i blond färg framhävs ögonen på ett annat sett, hon gästspelade i House i går och guuud så fina ögon hon hade, medan brunt ser mer naturligt ut på henne

Dagens

image1328
image1327

Gissa kändisarna

image1326

Gissa kändisarna
Vilka är de här?

Mysigt Café

image1324

Sitter här och tänker på hur mysigt det skulle vara att sitta på ett mysigt café och dricka varm choklad och äta någon god bakelse. Har verkligen ingen lust att jobba idag, men här sitter jag. De flesta är på konferans så det är väldigt lugnt här.. Kom hit en timme tidigare idag, så nu går tiden segt. Tycker att det är ganska skönt att jobba när det är dåligt väder, då får man inte ångest över att man sitter inne. Även om humöret inte blir på topp i ett sånt här väder, Regn och rusk. Blä!


Vad ska ni göra idag?

Onsdag

image1322

image1323

Godmorgon
Hoppas att ni har sovit gott, jag har sovit som en stock, gick upp halv sju idag. Regnet öser ner och jag har verkligen ingen lust att gå ut, vill bara krypa ner under sängen igen, vara ledig idag, men jag måste till jobbet och fortsätta med alla driftavtal och lite småsaker. Ska snart in och göra lite frukost. Blir nog frukt idag. Idag är det onsdag vilket betyder top model. Älskar onsdagar. Och idag är det väl Rent Hus också. Haha. Det måste vi bara kolla på. Jag förstår inte hur man kan ha så skitigt hemma. Jag skulle inte klara av att ha det så jag skulle må så himla dåligt. Så jäkla äckligt. Det ska bli intressant att se.



Idag ska jag träffa Marina efter jobbet, om det är ett sånt här väder så sätter vi väl oss på ett café eller nått. Man kan hoppas att det blir bättre senare. Efter regn kommer sol. Hope soo. När jag får tid idag så ska jag beställa de där koftorna jag visade igår, ska beställa massor med olika färger, gillade dom skarpt, ska även kolla efter långärmade tröjor, fick ju tips av er i går..

Vad ska ni göra idag?

Dagens outfit

image1321

Serena vs Blair

image1320

Gud vad jag längtar tills de nya avsnitten av Gossip Girl kommer. Helt underbar serie, ska läsa böckerna också, ska få låna dom av min kära kusin. Jag älskar deras stil i serien. Så himla snygga allihoppa. Vill också ha hur mycket pengar som helst så att man kan shoppa hela dagarna, ja nästan iaf.

Vems stil är snyggast i serien av Serena och Blair??
Rösta :)

Sommaren

Sommar sommar sommar
Åhhh vad jag längtar till sommaren. Vädret (om det är sol) midsommar som alltid är lika trevlig, lukten av blommor och gräs, värmen, ja allt. Det bästa är väl att det är ljust. Jag älskar sommaren helt enkelt. Vi är tre i familjen som fyller i sommar, min bror, jag och syster, så då blir det kalas. Min andra syster slutar nian och jag tar examen. Jag önskar att det kunde vara sommar nio månader om året, resten en riktig vinter. Jag är en sommarmänniska helt enkelt. Jag klarar inte av kylan. Hmm vad har jag för planer då. Jadu inga speciella. Ska börja planera det snart, kan vara skönt att inte ha något planerat heller utan att man tar dagen som den kommer. Man får hoppas att det blir bra väder i år.



Att fira midsommar och umgås med nära och kära, äta god mat och ha det bra. Det är iaf något som är säkert. 


Vad ska ni göra i sommar? har ni några planer?

image1318

Bild tagen från google.se


Cocos

image1317


Skäm bort er själva tjejer genom att köpa de här shampoot och balsamet som luktar Cocos.
Kostar 260 kr styck och finns på  MRSH
Lite dyrt men värt att pröva en gång iaf

Nicole Richie

Jag har alltid gillat Nicole och hon har alltid varit en bra stilikon, älskar verkligen hennes stil. Är väldigt nyfiken på hur deras lilla dotter ser ut. Någon som har sett någon bild?  Kan tänka mig att hon är otroligt söt..

image1315


Money

image1314

Här kommer några nytagna bilder på min lilla sötnos. En riktig livsnjutare med andra ord. En lat sådan.

middag

image1313

Den här goda räksalladen bestod min middag av, mumsigt..

Vad åt ni till middag?

tada, im home

har precis kommit hem. Marina var hur trevlig som helst, bar ju lite smått pirrig innan men det funkade jätte bra. Tack för skjutsen gumman. Idag blir det pyttipanna hemma vilket jag inte gillar så Sami kommer snart och hämtar mig så ska vi köpa en färdigrätt åt mig på willys, ska även passa på att köpa matlåda. Sen ska jag bara slappa resten av kvällen, är sjukt trött.

Nog pratat om det. Money hoppade precis upp bakom min rygg. Sötnosen. Han gör alltid det när jag sitter här. Haha. Det passar bra nu när jag fryser som satan. När vi kommer hem ska jag ställa mig i en varm skön dusch, sätta på mig pjyamas och sedan sockorna. Så mysigt..



Ska även beställa de där koftorna jag la ut tidigare på bloggen. De ska jag ha så är det bara, de är ju jätte billiga och ser hur sköna ut som helst så. Väntar fortfarande på paketet från HM som innehåller två cardigans, en svart och en beige, de skulle komma i början av mars. Längtar..



Allt kan hända

Jag ska snart bli hämtad av Marina som jag har snackat med här på bloggen ett tag först innan vi snackade på msn, det kom fram till att vi bor ca 2 km från varandra, känner samma personer m.m. Och vi har så mycket gemensamt, har inte träffat henne så det här är första gången, hon ska skjutsa hem mig så hon kommer om ca en kvart. Vi ska även träffas imorgon. Pirrigt. På bloggen kan allt hända. Det ska bli jätte kul. Berättar mer sedan.

Har jobbat ett tag nu med massor med driftavtal som jag lagt in i ett program och fixat så nu tar jag en paus innan Marina kommer. Är helt slut i huvudet, är både yr och trött, mina ögon går i kors hela tiden. Vill hem och sova. det är nog vädret som gör mig såhär trött. Sitter här och fryser också, bara jag inte blir sjuk. Nej det får jag inte bli.

Är det något bra på tv ikväll?

Ge mig tips

Har ni några tips på vart man kan hitta långärmade, enfärgade, lite längre tröjor? de ska inte vara korta så att magen kan titta fram utan en lite längre modell,långa i armarna med eftersom jag har rätt långa armar,  har ni några tips på vart man kan hitta det så SKRIV :) finns det någon webbshop kanske..

Dags för lunch

Långlunch

Snart dags för lunch, tänkte dra lite tidigare, är värd en liten längre lunch idag så det ska jag unna mig, ska först ut med en kollegas hund, fast det blir en snabbis, inte så mysigt väder att vara ute i. Efter det ska jag ta mig till mc donalds, tar ju bara två minuter, får bli den maten idag, orkade inte göra matlåda. Suck. Men det blir nog en ceasarsallad, det var ett tag sedan man åt det, trodde inte den fanns kvar men det gjorde den tydligen. Så det ska bli mumsigt. Lite nyttigare iaf. Sitter här och fryser och drar mig för att gå ut. Men måste man så måste man, tur att jag tog min bruna fina halsduk med mig, annars skulle det vara lite kallt.. Brrr.. Min yrsel är inte borta än så jag kommer väl vingla fram, hahaha. Stackars mig.. Nä men det blir väl bättre om man går lite. Bara jag inte ramlar omkull. hihi...

Fortsättning följer...


Vad ska ni äta/ätit till lunch?

Två söta koftor

Nu hittar jag hur mycket som helst jag ska beställa, det är verkligen olika från dag till dag, men ska absolut beställa de här koftorna från Ellos fr 149 kr . Det är ju ingenting :)

Vilken tycker ni är snyggast? den grå eller vita?
image1309image1311

Underbar kofta

Den här underbara koftan från Ellos kostar fr 99 kr helt okej, den ska jag absolut beställa. Finns i alla möjliga färger, funderar på att köpa en grå och en mörkblå :)
image1308

Kladdkaka

image1304

Sitter här och funderar på om jag ska baka lite godsaker till helgen, Kanske kladdkaka med vispgrädde, det som är så himla gott. Mums. Den här bilden säger allt. Blir så suktad. Speciellt med jordgubbar till. Nä jag får helt enkelt baka en kladdkaka i helgen. Nu är det estämt.

Examen i sommar

Godmorgon
Hoppas att ni har sovit bra. Jag har sovit som en stock och gick upp tjugo minuter tidigare än vad jag skulle. Pigg och glad, men det varade inte länge, när jag tittade ut genom fönstret blev jag inte så glad längre, regn och grått. Ussh. Men men ett bra väder att sitta på kontoret iaf. Sitter just nu och går igenom ett produktblad och markerar vissa ord. Idag kanske jag ska vara med på en utbildning här på jobbet men jag vet inte, det är efter kontorstid och jag vill bara hem efter jobbet. Är yr och har ont i huvudet. Så det blir att ta det lugnt ikväll. Glo på tv och bara slappa.



De flesta har ju sportlov nu vilket jag också skulle vilja ha, tyvärr har man inte sånt på högskolan, iaf inte vi, vi har enbart jullov och sommarlov. Det har jag ju inte längre eftersom att jag slutar till sommaren, åhhhh kan ni fatta, då tar jag EXAMEN. Undra hur det ser ut, vad man brukar ha på sig och om man har någon speciell mössa, någon som tagit examen som kan berätta lite ? =)

skor

image1303

Mina underbara skor som jag fick av älskling i julklapp :) jätte sköna

Frukost

image1302

Till frukost blev det ostmacka med gurka på och sen ett glas oboy, inte så nyttigt men det händer inte ofta, ska snart bege mig till jobbet

Vad ska ni göra idag?

Dagens outfit

image1299

image1300

image1301

Dagens outfit
Tröja: Cubus
Linne: MQ
Jeans: BikBok
Väska: D&G
Halsband: Handgjord

Förlovning

Det var blandade svar på om ni bor hemma eller själva. Tack för alla svar, fortsätt gärna skriva. Har precis kollat klart på Anna Pihl och ska glo en stund på American Idol och myspysa med älsklingen. Vet ni, vi ska förlova oss, vi ska kolla på ringar i helgen :D ska bli så kul, vill verkligen det, har verkligen hittat den rätta. Jag är så lycklig. Sen på onsdag ska jag träffa en tjej jag har snackat med här på bloggen som bor jätte nära mig, så det ska också bli kul. Har en del att se fram emot denna vecka. Sen vill jag träffa Tina som jag tror kom hem idag från Thailand där hon har njutigt i tre hela veckor, lyckosten.

Jag hoppas ni har haft en bra dag, det har jag. Har verkligen varit på topp humör hela dagen.. Det har varit underbart väder också, hoppas det blir det imorgon också, har hängt in min vinterjacka i gaderoben nu så nu får man hoppas att det inte blir kallt igen..

Är ni förlovade? hur gick det till i såfall?


image1298

Äntligen hemma

Kom hem för ca en timme sedan. Till middag blev det fetaost sallad och broccolli, Mumsigt. Älskar sallad. Sen överaskade älskling mig med glass, blev en magnum classic, jag ska snart hoppa in i duschen och sen fixa matlåda. Efter det blir det nog bara slappa. Älskling tittar just nu på lediga lägenheter. Det börjar närma sig en flytt. Spännande.. Men ändå lite läskigt, okej vi ska inte flytta än på ett tag men ändå.

Bor ni fortfarande hemma eller bor ni själva?


image1297

dagens outfit

image1296

Slänger upp dagens outfit igen
Jeans: BikBok
Tröja: BikBok (En storlek större i tröjan)
Väska: Thailand
Skor: Din sko

Bästa modetidningen

Vilken är den bästa Mode Och Skvaller tidningen?

image1295

Recept

Grillad lax med hemlagad potatissallad och romsås
Färsk laxfile med citronpeppar
Färsk potatis som du blandar med fetaost, rödlök, olivolja och salt och peppar
Romsås som du gör själv
tex rom, grekisk yogurt, vitlök och rödlök.
När allt är lagt på tallriken så spruta lite citron över allt för att få en syrligare smak

Mumsigt


image1294


UGG

B ska åka till New York snart igen dit mamma och jag också vill. Shoppingweekend, men så lär det inte bli, men iaf han ska iaf få en låååång shoppinglista på saker han ska köpa när han är där. Bla de här underbara stövlarna. i båda de här färgerna. Jag har alltid velat ha sådana så nu ska jag få sånna :)

image1292image1293

Två underbara koftor



image1290image1291

Två underbara koftor från LaRedoute som jag funderar på att beställa , härliga färger

Arbetslösheten bland unga

många unga går idag arbetslösa pga olika orsaker. Jobben räcker inte till. Många pluggar inte vidare och har då ingen utbildning. De mår sämre både psykiskt och fysiskt då de bara går hemma och känner sig värdelösa. De kämpar inte tillräckligt för att få ett jobb för att självkänslan har sjunkigt. Jobben kommer inte till en själv utan man måste verkligen kämpa sig fram. Idag är det svårare att få jobb.

Jag förstår att det är jobbigt att gå arbetslös, att ha framtiden oviss, att inte få känna den ekonomiska tryggheten. Och framförallt sin självbild. Sin mening här i livet.


Lite tips

-
Det viktigaste är att ha ett bra CV som ser proffisionell och seriös ut. Om inte den gör det kommer ingen vilja läsa den. Se till att den sticker ut i mängden. Gör den lite personlig. Använd rätt typsnitt och ha marginaler. Ett bra CV är nyckeln till ett jobb.

- Sök minst ett 20 tal jobb om dagen, ofta är det bara en av tio som ens hör av sig. Så det gäller att ligga i.

- Var öppen för alla jobb. I början får man räkna med att det blir ett "skitjobb" , man får jobba sig uppåt.

- Du måste stå på dig, din personlihet gör mycket. Ge ALLT.

- Ge inte upp när de flesta säger nej, det är bara att kämpa vidare

Tro på er själva.



Hur ser erat liv ut idag pluggar/ jobbar eller arbetslös?

Skulle vara intressant att veta.

Dagens planer

Dagens planering

- Jobb mellan 9 -17
- Hem och träna mage, rumpa och armar
- Äta middag
- Planera the future
- Kolla på tv

En slapp dag helt enkelt

Lunch

En halvtimme kvar till lunch, suckar. Vill ha mat nu, är jätte hungrig. Idag blir det vegetariska vårrullar. Mumsigt. rester från i går när jag faktiskt bjöd Sami på lunch för en gångs skull. Det var mysigt.
Jag är faktiskt på TOPP HUMÖR idag, sitter här med ett leende på läpparna. varför jag är det är hemligt än så länge, men jag har lite planer för framtiden som jag hoppas av hela mitt hjärta lyckas. Fan va kul det skulle vara eller hur M. När man verkligen vill något ska man kämpa för det. I found my soulmate.  

Idag kommer Anna Phil och American Idol så det blir till att bänka sig framför Tv:n. Jag ska även träna lite mage, armar och rumpa idag hade jag tänkt. Mitt nyttiga liv sprack redan imorse då jag hade en halv liten schweizernöt chokladkaka liggandes vid datorn, och jag tyckte verkligen synd om den så självklart åt jag upp de tre raderna som återstod. Hmm . Jag är verkligen svag när det gäller choklad. Jag kan helt enkelt inte motstå det. Haha.

Två snygga scarfs

Två ursnygga scarfs till våren i härliga färger från HM finns även i vitt och svart och kostar 98 kr styck
image1287image1288

Måndag

Godmorgon
Hoppas att ni har sovit gott. Jag har sovit som en stock, gick upp tio i sju vilket var skönt. I går såg vi på en skräckfilm, tror den hette vacancy eller nått liknande med Luke Wilson i huvudrollen, den var bra, otäck. Hehe som vanligt hoppade jag till typ hela tiden. Var tvungen att hålla Sami i handen. Den filmen rekomenderar jag verkligen.
 
Idag är det måndag, en ny vecka på jobbet, kom till jobbet vid nio idag, fick ta bussen för en gångs skull, har bara använt mitt busskort tre gånger och det går ut den 4e mars. Onödigt med pengar, ska nog börja köra på sms eller nått, ändå inte jag som betalar räkningen :) men brukar ligga bra varje månad. Jag kollade mitt konto i går och jag blev glatt överaskad över hur mycket pengar som var sparade där, så idag ska jag kolla runt på nätet efter lite kläder, det är jag värd, jag sparar ju pengar till att betala av studielånet, möbler tills vi flyttar och sådana saker, en bil sparar jag till också, men man kan ju inte spara hela tiden utan måste unna sig lite ibland också. Bara man har koll på sin ekonomi så.


Jag älskar att shoppa kläder och spar varje månad till att kunna shoppa loss månaden efter. Hur mycket pengar lägger ni på kläder varje månad?

outfit

image1286



Dagens outfit

image1285

Vad tycks?

Härlig släktmiddag

image1284

Vilken trevlig och god middag med min underbara släkt. De åkte precis. Vi bjöd på rostbiff, potatisklyftor, kantarellsås, vitlöksbröd och sallad. Jag som inte äter vilket kött som helst åt allt utom köttet. Hoppas att ni har en trevlig söndags kväll. Vi ska snart lägga oss i sängen och glo på film, har lite sovmorgon imorgon så jag ska upp vid kvart över sju. Skönt. Älskar att få det på måndagar då man fortfarande har lite svårt att komma upp sen i helgen. Jag och Sessan gick ut med hundarna på kvällen en snabbis, hann att umgås lite iaf. Anni och Rickhard hade även med sig sin lilla Dobby som är samma ras som Mexx. Sötnosar. Mormor fick lite paket eftersom hon fyllde år i går, hon fick bl.a en body butter och tvål, en nessesär med massor med saker och en blomma.



Smink

Smink

Jag kommer ihåg när jag var lite yngre, jag spenderade massor med pengar på smink, jag gick inte utanför dörren om jag inte var sminkad. Jag mådde verkligen dåligt över att gå osminkad, jag kände mig så ful. Jag spenderade timmar framför spegeln bara för att lägga upp en perfekt make up. Det kostade en hel del och jag la ut flera hundra kronor i månaden. Min hy tog stryk.



Idag använder jag smink enbart om vi ska iväg på någon fest eller nått liknande, aldrig annars, och det har verkligen stärkt mitt självförtroende för att älska mig själv precis så som jag ser ut. Min hy mår mycket bättre. Nu använder jag bara b.u.s. Och jag känner mig jätte fräsch och fin.



Hur ofta sminkar ni er? och hur mycket lägger ni ut pengar på smink i månaden?

image1283

Miss my sisters

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you

♥ Love You sis forever ♥



kvällens outfit

image1281

Kvällens outfit
Jeans och tröja från BikBok
Jag kör en avslappnad men ändå snygg outfit ikväll. Med en fint linne, en stor tröja och tajta jeans.

OC

Jag har alltid gillat Mischa Barton. Hon är en duktig skådespeleska och en vacker sådan. Hon är lika gammal som mig. Första gången jag såg henne på tv var i serien OC. Saknar den serien :( . Hon har en fin stil och jag älskar hennes hår.

Kollade ni på O.C?

image1279

image1280



Money

image1278

Slänger upp en bild på min lilla Money. Kommer en kvällens outfit senare så kolla då : )

Hemma

Jag tog en snabbis till jobbet för att jobba lite, inte för att jag behövde det men jag ville. Så nu har jag lite bråttom då jag måste städa under sängen och sen fixa mig. Gästerna kommer om två timmar. Jag tänkte ju dra till jobbet vid sex imorgon men nu kan jag ta sovmorgon vilket är jätte skönt. Älskling har förtfarande inte kommit hem. Vill att det ska vara fint tills han gör det.

Vad har ni gjort idag då?

Dagens outfit

image1277

Dagens mysiga outfit
Byxor: New York
Tröja: HM
Linne: Gina Tricot


Thaimat

image1276

Jag bjöd älskling på Thaimat till lunch. Jag åt pangasiusfisk och vegetariska vårrullar. Och älskling åt tre små rätter, mumsigt. Nu är man mätt och belåten. Vi var även i väg och köpte en ny tvättkorg och förvaringslåda. Så medan älskling tvättar sin bil blir det att göra myspys här hemma. Ska först ut med Mexx en snabbis. Vid 18.00 tiden kommer min moster och hennes man och mina kusiner hit på middag. Så det blir trevligt.

Planering

Dagens planering

¤ Åka och köpa förvaring som man kan ha under sängen
¤ Städa och fixa
¤ Fixa mig
¤ Släkten kommer på middag klockan 18.00

Medan älskling ska fixa sin bil och göra den fin så ska jag göra lite mysigt här hemma. Nu ska vi åka och kolla på lite förvaring. Slänger upp en dagens mysoutfit när jag kommer hem.


Söndag

Godmorgon
har ni sovit gott? det har jag. Det blir inte ut och springa idag, inge bra väder alls, funderar på att köra lite styrka, mage och rumpa hemma i stället. I går kollade jag och älskling på filmen Shutter, en thailänsk skräckfilm, haha gud vad jag hoppade till hela tiden. Var tvungen att hålla Samis hand. HIhi. Men den var bra. Typisk "japansk" skräckfilm. Värd att se. Sitter här i stolen med Money bakom ryggen, han ska alltid sitta bakom mig när jag sitter här, visst det är jätte mysigt iof så jag ska inte klaga. Min lille kisse.

Ush idag är det söndag vilket betyder att imorgon är det dags för jobb igen. Vad fort det går. Om jag har räknat rätt så kommer Tina hem imorgon från Thailand, den lyckosten har varit där i tre veckor. Så nu kommer jag inte våga träffa henne på någon vecka eftersom att jag kommer att se ut som ett lik jämfört med henne. Hehe. Nä men Tina ska jag absolut träffa så fort som möjligt. Vill höra allt. Så i veckan ska jag dra med henne och fika och sitta och skvallra.

Jag ska snart gå in och göra lite frukost, men nu ska jag sätta igång och träna lite.

Vad ska ni hitta på idag?

image1275

Favoritdip

image1273

Ska snart se filmen Shutter med älskling och käka lite chips med dip.

Vilken är din favoritdip?

Vad tycks om hennes frisyr?

image1272

Vad tycker ni om Katies frisyr?

Äntligen Britney

image1271

Nu får man hoppas att Britney får ordning på sitt liv lite nu när hon äntligen kan få möjlighet att träffa sina söner. Stackars Britney har under lång tid mått dåligt vilket är förståligt.

Dressingroom

Sitter just nu och flyttar över alla mina bilder till våran externa hårdisk, jag hade över 20 GB bilder, shit vad mycket. Inte undra på att min dator segar, blir verkligen galen varje gång den håller på att ta år på sig. Nu lär den bli lite snabbare. Kollar på Fear Factor, vidrigt program men ändå kul att se, jag skulle nog inte göra de där grejerna för 50.000 dollar. No way. Börjar bli lite trött redan vilket är jobbigt, men ska iaf inte lägga mig än på ett tag, vi ska glo på film och svulla chips. Funderar på att ta en joggingtur imorgon om vädret tillåter det. Skulle behöva det. Det är så härligt. Måste få igång kroppen lite, jag är ju ändå 21 år. Nej nu kan jag verkligen inte ligga på latsidan längre, en hälsorisk ju.

Imorgon är det söndag och jag har absolut ingen ide på vad vi ska hitta på. Blir att ta det lugnt. Skulle behöva göra en stor rensning av min gaderob, börjar bli för mycket i den. Skulle vilja bygga ut den men ska inte bo hemma så länge till så det känns lite onödigt. Vi ska ju flytta när jag slutat plugga och fått ett jobb. Och där ska vi verkligen ha ett dressingroom. Min mamma berättade för mig idag att arkitekten ska göra så att mamma får ett dressingroom, jäkla lyckost. Det har jag alltid velat ha. Hehe. Men det är hon värd lilla mamma. Åhh tänk att få ha ett dressingroom, men det värsta är, att jag skulle shoppa ännu mer då.

Fika

image1269


image1270

Vi ska snart fika och fira min mormor som fyller år idag, hon ska sova över hos oss. Vi ska bl.a äta tårta och muffins. Av mig och älskling får hon en jätte söt tunika och sedan får hon fyra trisslotter, hoppas hon vinner nu då :)
Kolla in kortet :) hehe



Indisk mat

image1268

Middagen bestod av indiska köttbullar med burgurris, en god indisk sås och feta ost sallad. Jätte gott. Älskar verkligen indiskt mat. Mumsfillibabba.

Vad åt ni till middag?


Stackars Britney






Har alltid tyckt om Britney och gör det fortfarande. Jag tycker så synd om henne. Tänk dig att ha någon som är där och fotar dig för varje minsta steg du tar. De bara väntar på att du ska göra en skandal. Jag kan verkligen tänka mig hur jobbigt det är, jag tycker verkligen synd om den här tjejen. Jag hoppas hon får den hjälp hon behöver och att hon TAR den hjälpen också.

Underbar cardigans

image1267

Den här underbara cardigans finns att beställa på LaRedoute och finns även i brunt, ska snart gå in på swedbank och kolla min ekonomi hur den ser ut, om den är bra ska jag nog beställa båda två.

Arkitekt på besök

image1265

Det känns skönt att jag hittade iaf två plagg. Ska beställa lite kläder på nätet nu tänkte jag. Lite nya vårkläder kanske.

Vi har en arkitekt på besök just nu för att mamma och B ska bygga ut. Ännu mer suck, men jag är inte förvånad.  Våran familj blir bara större. Hehe. Men det ska bli kul. Nu är det bara att ansöka om bygglov som tyvärr tar något år. Mamma har självklart laddat upp med fika. Massor med godsaker att välja mellan.

image1266

Videoblogg

Älskling filmade mig när vi var ute och gick, inte så seriöst men men.


Kärleken

Efter det att vi hade shoppat och käkat lunch på burger king så tog vi med Mexx och gick en härlig promenad i solen. Jätte mysigt. Vi kanske var ute i fyrtio minuter innan vi drog hem igen.

image1261

image1262

image1264

Shopping

image1259

image1260

Det blev lite shopping i alla fall, kom hem med ett par nya jeans från BikBok 399 kr och en tröja därifrån för 249 kr. Jag tog en storlek större i tröjan bara för att den var snyggare i lite större. De här jeansen fanns även i lite kortare modell.  Jag köpte även diverse saker på HM, nytt herbal shampoo och balsam. Snygg färg, Allt är nästan blått jag köpte idag.

Dagens outfit

image1258

Dagens outfit


Härlig lördag

Godmorgon
Hoppas att ni har sovit gott, det har jag iaf. Har redan varit uppe och duschat och fixat mig, tänkte ta en sväng med Mexx snart innan jag gör frukost till mig och älskling. Ska överaska honom med frukost på sängen. Som sagt idag blir det shopping, men varje gång jag säger det så kommer jag hem med något litet :( och sedan när man inte alls ska shoppa då kommer man hem med hur mycket som helst. Idag fyller min mormor år också så jag ska titta på en present, hon kommer hit idag. Lite roligt, igår fyllde älsklings mormor år och idag min. Kalas igen.

Vädret är fint idag med och det ser ut som att det är ganska varmt.

image1257


Lot Like Love

Vi kollar just nu på A Lot Like Love, jätte bra film. Ashton Kutcher har huvudrollen. Har alltid gillat honom. Ni som inte sett den filmen måste göra det, den är värd att se. Här kommer lite bilder jag tog i dag när jag var ute med Albin. Härligt väder.. Ska snart kolla om jag har fått in lönen, för imorgon blir det att spendera lite pengar på diverse saker. Finns så mycket jag vill ha. Önskar att man verkligen kunde köpa nästan allt man ville, men iof så skulle inte det vara kul heller. Pengar gör en lycklig. Pengar styr ens vardag. Ibland räcker inte pengarna till. Man önskar att alla kunde ha så mycket pengar att man kunde leva ett någorlunda normalt liv

image1252

image1253

image1254

image1255

Shoppingdag imorgon

Imorgon blir det shopping :) får hoppas att jag hittar något imorgon då, brukar ofta komma hem med bara något litet, hittar mer på nätet istället. Mina cardigans har fortfarande inte kommit. Suckar, längtar verkligen till dom nu. Gillade verkligen färgen, sen köpte jag en svart också. Är det någon mer än jag som tycker att HMs hemsida laddar segt. Det funkar ju inte att komma in på plaggen.

Jag ska bl.a försöka hitta lite nya tröjor och linnen, ett par jeans, och tofsar, för jag lyckas aldrig tappa dom. Kanske äger två tofsar nu, vetefan vart alla tar vägen, men det är samma sak med strumpor, det bara går upp i rök, haha.

image1251



Kates tröja

image1250

Gillar Kates tröja här. riktigt stor och mysig, skulle passa jätte bra till ett par mjukisbyxor.
Jag gillar verkligen att klä mig slappt på helger. Inte fixa till sig alls utan bara vara. Så himla skönt. Visst man fräschar ju upp sig varje dag men inte hålla på med smink (som jag aldrig använder lämgre) fixa håret, utan bara göra en slarvig uppsättning.

Mums med tårta

image1248

Nu är vi hemma från älskling mormor, där det bjöds på god mat och självklart tårta, som var hur god som helst. Mumsigt. Älskar jordgubbar och choklad. Det var lite jobbigt att vara där då alla pratade finska så jag förstod inte ett ord, så när alla skrattade såg jag ut som ett frågetecken. Vi spenderade två timmar där innan vi begav oss hemåt, resten är kvar, vi drog för att jag har så sjukt ont i min rygg. Snart måste jag till en naprapat för så här kan jag inte ha det längre. Snyft, är nästan nära på att börja gråta hela tiden..

Hoppas ni har haft en underbar fredag och att ni får en underbar kväll med

När vi åkte hem så köpte jag två filmer.

image1249

Kvällens outfit

Nu ska vi dra på 75 års fest, ha en trevlig kväll :)
Vad tycks?

image1247

Åter till arbete

Nu har man jobbat lite till. Ska fixa två till produktblad. Jag är väldigt duktig tycker jag själv och får beröm för att jag är så snabb, kanske har ett jobb här i framtiden? man kan hoppas. Skulle vara jätte kul. Älskar att vara här. Vi lunchade på en jätte mysig restaurang. Idag blev det torsk med potatis i dill och vitvinssås. Mumsigt. Vi träffade även två gamla kollegor till B där som jag också känner, det var trevligt. När jag kom tillbaka gick jag ut med sötnosen Albin. Underbart väder ute. Förutom att det blåser fortfarande, jäkla storm, så ni som ska ut idag, ni behöver inte fixa håret, hehe. Om ca två timmar kommer älskling, skönt att gå hem lite tidigare på en fredag.

Ussh jag kollade på Efterlyst igår, tycker att mordet i Mora var otäckt. Jag fattar inte hur man kan begå sådana brott. Jag finner inga ord.. Det är bara så hemskt. Onödigt. Varför....

Nu ska jag sätta mig en stund och pillra med två produktblad till

Äntligen fredag

Godmorgon
vilket underbart väder, dock blåser det en hel del, har snart lunch och jag försöker göra så att det blir indisk mat, hoppas det. Ska snart ut med en kollegas hund som vanligt, men det är bara bra, ut och röra på sig :) . Idag har jag haft mycket att göra igen, har gjort klart ett produktblad på fyra sidor. Blev skitsnyggt. Jag är faktiskt duktig. Det var skönt att fixa det innan lunchen så kan man i lugn och ro fixa allt annat, ska uppdatera deras telefonlista bl.a. Idag ska jag dra tidigare från jobbet eftersom att jag och älskling ska åka till hans mormor vid fem på fest, hon fyller nämligen 75 år. Ska bli kul att träffa hans släkt, har träffat de flesta men idag ska jag få träffa lite nya. Hmm undra vad jag ska ha på mig, jag har ju funderat på att ha mina ljusblå stuprörsjeans från Bikbok, men jag funderar på att ha det mörka istället, sen någon fin top, enkelt men ändå lite festligt. Ska självklart ta en massa kort, de skulle tydligen bli tårta m.m. Mumsigt. Jag som älskar tårta, hehe. Efter det åker vi nog hem och myser framför någon film med en godispåse och njuter av lite ledigt.

Vad ska ni göra i helgen?

dagens outfit

image1246

Dagens outfit
Jeans: pussochkram
Linne: Monki
Tröja BikBok
Skor: Reebook
Väska D&G


Mina fina smycken

image1245

Här är några av mina älskade smycken, alla är presenter från min underbara familj. Ni när underbara.

Ska gå ich kolla på efterlyst och dricka lite ramlösa med blåbärssmak. Mumsigt.



Smycke till SALU

Tänker sälja mitt snö smycke för att jag inte använder det
skriv en kommentar samt mailadress om du är sugen på det
 den som ger det bästa priset får köpa den :)
ps: smycket är aldrig använt


image1243

image1244

Mc donalds

image1242

Det här blev min middag idag, bara för att vi kom hem så sent, imorgon har jag iaf sovmorgon till klockan sju. Älskling kommer och hämtar mig vid fyra imorgon från jobbet då vi ska åka till hans mormor som fyller 75 år. Så jag får träffa nästan hela tjocka släkten där, ska bli kul. Hmm undra vad jag ska ha på mig, funderar på att ha mina ljusblå bikbok jeans. Har inte haft dom på länge eftersom dom legat i smutsen men nu har jag tvättat dom. Kunde ju inte bara tvätta ett par jeans, jag tvättar dom för sig eftersom man inte ska ha sköljmedel till jeans.

Nyheter från Cocco

Nyheter från Cocco
Här kommer det lite nyheter om nytt från Cocco, lite armband som jag tycker är jätte snygga.

image1241

Vilken outfit?

Vilken outfit?
Här kommer både nya och gamla outfits, vilken är snyggast av dom ?


image1240

Mycket att göra på jobbet

Har precis kommit hem. Snacka om en " mycket att göra på jobbet " dag. Ena dagen hur lugnt som helst, nästa stressigt som fan, jag ställer ju så höga krav på mig själv också. Fick lära mig ett nytt program idag och sen skulle broschyrerna vara klara tills idag också. Så jag har knappt haft tid att andas, nä men det har varit jätte mycket, och jag är en sån person som vill göra klart allt på en gång. Så jajjamensan, jag hann klart, och vad snyggt det blev, är verkligen jätte stolt, dom på jobbet gillade det också. Wiie. Jag älskar verkligen att få beröm för något jag verkligen kämpat med, började sen åtta imorse liksom. Älskling var så gullig och kom och hämtade mig och Mexx. Tack gubben vad skulle jag göra utan dig. Efter jobbet drog vi till coop för att jag skulle inhandla diverse saker till jobbet. Köpte även godis, nu är älskling och köper mc donalds till oss. Sen blir det bara mys. Det är vi båda värda. Så det har varit en toppen dag. Va undrar ni, hon har ju stressat som fan, japp det har jag, men jag älskar att ha mycket att göra och känna den glädjen över att nu är det gjort, det är värt det.

image1239



Stilen är kanon

image1238

Vanessa
ser jätte fräsch ut på den här bilden. Gillar outiten jätte mycket, och vi ska inte prata om det fina håret. Min stil på pricken. Vad tycker ni ?

Snart slutar jag jobbet

Har inte hunnit blogga så mycket idag pga jag har hållit på och gjort en broschyr till jobbet, blev precis klar, har hållit på sedan åtta i morse. Så jag är helt slut. Vill bara hem och äta och sånt nu. Är jätte hungrig, har iof lite frukt kvar så. Kanske delar en banan med Mexx, han är mede mig på jobbet idag. Han är så himla snäll som vanligt. Nä nu vill jag åka hem och ta det lugnt. Undra vad som kommer på Tv ikväll. Ni kan väl tipsa mig om nått program?

Frukt

image1237

Min frukost :)

Dagens outfit



image1236

Torsdag

image1234

Godmorgon, hoppas ni sovit bra. Jag gick upp lite tidigare idag, typ tjugo i sex så jag är trött. Vill bara lägga mig och sova några timmar till. Men måste upp och jobba. Men det är roliga saker jag ska göra idag. Berättar mer sedan. I går var det ju Top Model, spännande, jag tyckte rätt person åkte ut. Eller, jag vet inte, det var någon annan som var sämre, vet inte vad hon heter. Men men, har iaf två favoriter, En börjar på S och den andra heter Lisa. De var grymt duktiga, jätte fina bilder för att vara den första plåtningen. Har ni någon favorit?

Åhh imorgon är det fredag, äntligen, jag tycker att både helgen och vardagar går fruktansvärt fort. För fort, måste börja tänka på framtiden nu.

Ska snart göra lite frukost som jag ska ta med mig till jobbet, massor med frukt.

Vilken är eran favoritfrukt?
Min är nog vindruvor

image1235

Är helt slut

image1233

Nu har jag passar ungarna och ska snart fixa mig och käka lite, S är och hämtar mat på pizzerian, jag ska äta räksallad, mumsigt. Är jätte hungrig. Det gick bra att passa småbarnen, vi lekte kurragömma, jag slängde i dom i ett skumbad och sen lekte vi lite till. Nu ligger båda och sover, och min andra brorsa kom precis hem från innebandyträningen. Imorgon ska jag åka vid sju till jobbet så det blir att lägga sig tidigt ikväll. Men självklart ska jag se Top Model. Imorgon ska jag leka lite i Photoshop på jobbet, ska bli jätte kul, älskar det programmet.

Helgen närmar sig, ska ni hitta på något kul?
själv ska jag försöka dra med killen och shoppa lite. Stackarn.

Bilder

Lite bilder från min och syrrans promenad med Mexx

image1229

image1230

image1231

image1232

Barnpassning

image1228

Har nästan precis kommit hem. Har varit ute på en långpromenad med Mexx och lillsyrran. Härligt att röra på sig lite. Sen slängde jag i Mexx i badet, vi ska snart passa min bror och syster, för min andra bror och B ska på innebandyträning. Efter att dom kommit hem igen ska vi bege oss till en thai restaurang och köpa med oss lite gott.. Mumsigt..

Vad ska ni äta till middag?

Bra Shopping Online sidor

Bra Shopping Online sidor

hm
ellos
nelly
halens
forever21
Topshop
ZooVillage
Stellakei
efashion
Breeze
T-Shirtbutiken
Shirtstore
LaRedoute

Online shopping

Tänkte skriva lite om onlineshopping eftersom jag själv gillar det och vet att många andra gör det, fick ett tips från en tjej om att skriva ner alla kläd onlineshopping adresser så det tänkte jag pyssla med när jag kommer hem, har hittat massor med intressanta sidor. Så kolla in lite senare om ni vill ha lite tips på bra hemsidor :)

Så om ni har några tips på bra sidor så skriv en kommentar :)

Ingen ålder på bloggare

Man blir verkligen så glad för alla fina kommentarer man får. Fick en kommentar av Vivian 59 år, hon påpekade bilden då jag har mina solglasögon och skrev att jag såg ut som en star, hehe. Det var roligt. Finns verkligen ingen ålder på bloggare. Så det var intressant. Gammal som ung.

Jag ska dra från jobbet om ca 40 minuter vilket ska bli jätte skönt. Jag och älskling ska stå för middagen själva idag, få se vad vi ska hitta på för nått gott. Jag är jätte sugen på Thaimat. Så troligen blir det det. Mums. I såfall blir det pangasius fisk, vårrullar och chillisås. Åhhh vad gott. Jag är verkligen elak mot mig själv som sitter här och suktar mig. Hehe..

Ge mig lite tips

jag har ju blivit galen i att beställa kläder på nätet, just nu sitter jag och väntar på två plagg från HM, två jätte snygga cardigans. Kan ni inte ge mig massor med tips på klädwebbadresser. Jag kan typ bara de vanligaste. HM, ellos, LaRedoute och Nelly. Men det borde ju finnas mer, så ge mig tips nu :)
TACK ♥

Indisk mat

Ska dra om en kvart ut med en arbetskollegas hund innan vi ska dra och käka lite mat, blir troligen indiskt, hoppas verkligen det, mumsigt. Är det något jag älskar så är det indisk mat, vi hade en period då vi åt indisk mat på helger och de saknar jag verkligen. Jag älskar när det är Buffe när man kan ta allt möjligt gott. Så lunchen ser jag verkligen fram emot.

image1226

Serier

Idag är det som ni vet onsdag vilket betyder Top Model klockan 21.00Trean och sedan är det Fråga Olle klockan 21.55femman, ikväll skulle det tydligen handla om matsex :S hmm. Det har jag aldrig hört förut.. Designern Bea Szenfeld och MTV-programledaren Per Lernström ska vara gäster ikvällen program.

image1225

Vilken är eran favoritserie?

En busig liten katt

Anlände för en stund sedan till jobbet, har så himla ont i ryggen på höger sida, kunde inte ens ligga på den sidan i natt, kan knappt röra mig idag, det gör så ont. Det slutar väl med att jag får gå till en naprapat. För så här kan jag inte ha det. Jag haltar när jag går och det ser förjävligt ut. Jag har nog fått det här på jobbet eftersom att jag sitter större delen av dagen. Har ni några knep på hur man kan träna ryggen?
 
Imorse gick jag upp halv sju då min katt väckte mig, han sprang runt och lekte och lät som fan så jag kunde inte somna om. Slängde min kudde och allt så att han skulle bli rädd men inget hjälpte haha. En riktig liten elaking. Men det gjorde inte så mycket, var ändå rätt pigg. Kolla in den här minen på bilden, HAHA

image1224

Godmorgon

image1223

Godmorgon hoppas ni har sovit gott. Jag ska snart gå in och göra lite frukost sen blir det att åka till jobbet som vanligt. Hoppas att jag har lite att göra i dag. Ska inte vara hela dagen där utan vid halv fyra måste vi åka hem för att jag ska sitta barnvakt. Ska bli kul. Det är fint väder ute idag, men det ser kallt ut. Nä nu ska jag göra två mackor och lite oboy. Just det, ikväll är det Top Model 9. Missa inte det.

Vad brukar ni äta till frukost?


Solglasögon

image1222

Jag älskar verkligen de här solglasögonen, tror att jag köpte dom på Gina Tricot

Dagens Outfit

Dagens Outfit

image1221

Pysslat om mig själv

image1219

image1220

Nu har jag pysslat om mig själv vilket behövdes, så nu känner man sig som en ny männisa

Träna för en bättre hälsa

image1218

Gud vad jag längtar till våren och sommaren nu, jag är trött på "vinter" om man kan kalla den så. Nu vill jag ha ljus och värme. Ska snart lägga mig i sängen och äta marabou nonstop. Ussh borde inte äta godis på vardagar, får sluta med det. Eftersom att jag kom hem så sent idag orkade jag inte träna. Men jag känner att min kropp mår inte bra av så mycket stillasittande hela tiden, jag är van att röra på mig. Ussh vad gör jag mot min kropp, förlåt. SKA verkligen ta tag i det här imorgon. Ussh och fy på mig. Det är ju inte precis hälsosamt. NEJ NEJ NEJ, verkligen inte. Jag vill ju leva i några år till. Så då måste något göras nu. Innan det är för sent, igentligen ska man inte vänta tills imorgon utan göra något redan nu. Man behöver ju inte gå på gym utan det räcker med en 30 min rask promenad per dag, det kan man väl inte vara för lat för. Eller?

 Ska snart kolla på House.

Hur ofta per dag tränar ni? vad för träning då?

Britney Spears

image1216

Man undrar ju hur Britney mår egentligen, men jag skulle nog inte heller på så bra om jag hade papparazzis med mig vart jag än gick, att aldrig få vara ifred. Nu ryktas det om att hon är gravid, vad tror ni?

Marabou

image1215

Nu har jag precis tagit en dusch och fixat mig, ska snart kolla om det är något på tv och äta lite choklad, det finns ju massvis med olika marabou, vilken är din favorit?

Fotbad

image1214

Nu ska jag snart sätta på lite musik och sen blir det att ta hand om fossingarna i ett varmt härligt fotbad. Passa på att fräscha upp sig när man är ensam. Ta hand om sig själv lite. Jag köpte en geischa och en marabou nonstop när jag var på väg hem till ikväll, mums.

Middagen var serverad

image1213

Mamma hade som vanligt gjort middag tills jag kom hem. Det blev köttbullar och potatis med brunsås och mammas hemmagjorda vitlökssås. Mumsigt, så nu är man mätt och belåten. Ska snart fixa mina fötter och naglar.

Sista halvtimmen går segt

Slutar om dryga halvtimmen då jag äntligen kan ta bilen hem. Men först måste jag åka och handla. Ska passa på att köpa lite choklad då till ikväll. Undra vad det blir till middag, mamma har säkert förberett något, annars tänkte ju jag köpa med mig hem, men ska slå en pling till henne sen och kolla. Jag har tänkt på mat hela dagen, är så hungrig. Jag älskar verkligen mat. Har fått höra hur mycket som helst att, ja du har ätstörningar det ser man på din kropp. Vadå bara för att man är smal betyder det inte att man inte äter, det kan man inte rå för. Jag kan lova att jag äter som en häst, men det sätter sig ändå inte, så har det alltid varit. Thats it.

Vad gott det skulle vara med något gott bröd, sen fyller man det med massor med godsaker.

Nä nu får jag helt enkelt sluta med att prata om mat, hungrar ju ihjäl. Tiden går verkligen jätte segt den sista halvtimmen. Vill hem. Gud vad fint jag och älskling har fått det hemma, känns så skönt att komma hem till ett fräscht och välstädat hem och inte behöva börja städa det första man gör. Tack Ikea för era bra saker, älskar verkligen Ikea. Kan gå där i timmar. Man hittar ALLTID något.

Linnen

Fyra snygga enkla bas linnen från Topshop 

Vilken är snyggast?

image1208image1209


image1210image1211


Minispa

Jag kom just på att jag ska vara ensam ikväll. Sami ska på Hockeymatch. Får se vad jag ska hitta på , ska nog bara slappa och ta hand om mig själv. Göra ett mysigt fotbad och beställa lite mat, hmm ja jag får se. Är sugen på att baka något, som kladdkaka eller bullar, mumsigt. Min syster skulle baka kladdkaka och då blev jag så suktad så jag måste nog göra det, jag älskar verkligen choklad. Finns inget godare. Sen tänkte jag ta en långpromenad med Mexx också, komma ut och röra på sig, inge kul att sitta stilla hela dagarna. Men så är det när man har kontorsjobb. Många här går ju och tränar på lunchen, men det är jag för lat för.  Nä men jag ska verkligen ha ett litet minispa när jag kommer hem.

Det här ska jag göra

¤ Gå ut en långpromenad med Mexx
¤ Äta middag
¤ Fixa ögonbryn, naglar, fötter och ansikte
¤ Ta en dusch
¤ Ta b.u.s
¤ Äta glass och kolla på Tv
¤ Sova

Ett litet tips

image1203

En underbar kräm som doftar Kakao. Det här är något jag verkligen vill ha
Finns att köpa på Heavensbox och kostar 250 kr


Två ursöta toppar

Två ursöta toppar från Topshop 
Jag har problem i att hitta några snygga kläder i affärerna, men på nätet hittar jag hela tiden så nu funderar jag över om jag ska beställa hem lite. Nackdelen är att man inte kan prova men man kan ju alltid skicka tillbaka.

Några tips på hemsidor

HM
Ellos

Nelly
Topshop
LaRedoute



image1201image1202

Ny design

Vad tycks om min nya design?

image1200

Armband

Ett urgulligt armband från Cocco och kostar 79 kr
kanske ge bort till en kompis eller köpa till sig själv

image1199

Drömklädsel

Drömklädsel
Lite Mary-Kate inspiration. Är inte så förtjust i skjortor men den här var snygg. Lite längre också

image1197image1198

Stilikon

Jag har alltid gillat Mary-Kates stil. Har tagit inspiration av henne när jag har handlat något. Ibland är det jobbigt att vara lång då man inte kan gå i för höga klackar..
 
Har ni någon stilikon?


image1194

image1195

image1196

Önskeklädsel

Är sugen på den här koftan från La Redoute, sen har jag alltid varit sugen på att köpa mig ett par röda pumps, men jag vet inte.

image1192image1193

Bad hair day

Godmorgon
Hinner inte blogga så mycket när jag är hemma på morgonen men det tar jag igen nu. Kom till jobbet vid nio idag och just nu är vårat intranät nerkopplat så jag kan inte jobba med det. Så då blir det massor med bloggande. Åhh jag har verkligen en sån här bad hair day idag, ingenting funkar, det ser bara förjävligt ut, jag hatar desutom min hårfärg som den är just nu så jag funderar på att göra blonda slingor. Gud vad jag tjatar om mitt hår men nu är jag verkligen desperat. Ussh mår dåligt över att ens tänka på det, hehe.  Nä nog pratat om det, idag är det tisdag och det blir jobb till fem idag, efter det ska jag träna, nu har jag verkligen kommit igång. Lunchen består av wok, mumsigt. Snart två timmar kvar till lunch. Sitter här och chattar med en jätte gullig tjej som jag började snacka med här på bloggen. Det kom fram till att vi bor jätte nära varandra. Roligt.

Vilken färg

Ska snart åka till jobbet, det är väldigt skönt ute. Känns nästan vårigt. Äntligen

Dagens fråga: Vilken är eran favoritfärg?

image1191

Dagens outfit

Dagens Outfit

image1190

De oranga kuveret

Ska snart fixa mig lite sedan lägga mig i sängen och glo på Tv och jobba lite med mitt hemliga projekt som ni nog får reda på innan veckans slut, spännande va. Det är inte många som vet om det och så vill jag att det ska vara tills vidare. Fick hem det oranga kuveret idag, ni vet om pension, haha och det var inte mycket, men lite iaf. Några tusen. Jag pluggar ju fortfarande och har inte hunnit jobba så mycket. Så det var väl okej. Jag ska nog inte spara i pension utöver det man ska ha, ska spara på ett eget konto istället så jag har koll på mina pengar. Vet ni jag har faktiskt tränat lite idag, med hantlar på fem kilo och sen vader och rumpa. Så nu är jag igång.

Veckan ser ut på följande
- Jobb varje dag 9-17
- Barnvakt
- Bjudna på fest hos älsklings mormor
- Mitt hemliga projekt
- Träna
- Massor med bloggande

Jag vill bara tacka er för era gulliga kommentarer, jätte kul :)

Hur ser eran dag ut imorgon ?

image1188



Choklad

Har ni smakat de nya Fazer?

image1187

Mina mål

Mina mål för den här veckan

¤ Komma igång med träningen, minst en timme per dag
¤ Få igång mitt hemliga projekt
¤ Förbättra bloggen
¤ Äta nyttigare
¤ Ta hand om min hy bättre
¤ Äta frukt och grönt varje dag

image1186



Önskeklädsel

Önskeklädsel
image1185

Glassigt

Kände för en liten vårigare design här. Kändes så mörk med den innan. Inte riktigt klar, lite små saker. Sitter här och väntar på middagen. Älskling hade köpt med sig glass till ikväll. Vi är riktiga glassfreaks. Men det är ju så GOTT.

Har ni någon favoritglass?

image1184

Men Whatever

Har nästan precis kommit hem, tog en sväng med Mexx med brorsan. Har uträtt lite ärenden idag. Hinner ju inte annars när jag jobbar till fem. Sitter här och väntar på älskling, ska försöka dra med honom och köpa glass. Ja jag vet det är måndag, men whatever livet är till för att njuta, och då ska man fasiken göra det varje dag, eller hur. Sen kan man ju äta måttligt så att det inte läggs på kroppen, men då är det bara ut och röra på sig, sen kan man äta hur mycket som helst, ja nästan iaf. Blir en underbar middag idag, nämligen wok med kyckling, älskar wok. Mumsfillibabba säger jag bara. Nä men det ser jag fram emot. Ikväll är det Anna Pihl på tv som gäller, vet inte vad det kommer mer.

 Hur har eran måndag varit?

Här kommer en bild på min busiga lillebror Felix

image1183

Dagens outfit

Eftersom att jag är ledig idag kör jag på en avslappnad outfit :) Älskar mjukisbyxor.

image1180

Lost

Sitter här och kollar på Lost, missade det i onsdags pga att Top Model 9 gick samtidigt och jag prioriterade det först. Ska snart göra lite lunch som består av rester sedan igår. Indiska köttbullar med Burgurris. Mumsigt. Min favoriträtt typ. Eller jag har iof många. Nu börjar det bli grått ute vilket är synd, jag som tänkte ta en promenad sedan. Hmm får se vad jag gör. Har ingen bil jag kan låna heller, så det kommer sluta med att jag får gå. Jaja. Bara det är uppehåll så är det ingen fara. Jag har inget direkt planerat denna vecka, utan får se vad som händer, jag har lite planer med en sak men det kan jag inte avslöja än föränn det är klart. Jag ska iaf jobba varje dag från klockan 9-17, så det är som vanligt. Mycket bloggande vilket är skitkul. Ni får gärna ge mig lite tips på vad bloggen ska innehålla. Jag är öppen för förslag.

image1179

Paris Hilton

image1178

I går fyllde Paris Hilton 27 år. Hon firade det bl.a med lillasyster Nicky Hilton. De firades i Las Vegas, och underhållningen bestod av Pussycat Dolls. Jag tycker om Paris ursöta klänning hon hade på sig. Och skorna ska vi inte ens prata om :) Hon har bra smak.

Olja för naglarna

Den här oljan har verkligen förbättrat mina naglar och nagelband, en gång i månaden smörjer jag nagelbanden med den och det hjälper jätte mycket. Den var väldigt dyr. Fick ge för ett set med fil,handcream och olja 500 kr typ. Men det var det värt, tyvärr kommer jag inte ihåg vart jag köpte det. Men det finns säkert andra affärer med bra oljor. Olja gör mycket.

image1177

Dagens fråga

Vilket är erat favoritplagg?

image1176

Måndag morgon

Godmorgon
Har ni sovit gott?, jag har dessvärre drömt mardrömmar typ hela natten, en var riktigt otäck, jag blev skjuten i ryggen och det gjorde så himla ont och ambulansen tog jätte lång tid på sig. Nä men den drömmen var riktigt otäck. Men nu är jag uppe och på glatt humör, det är ju SOL ute. Mysigt. Det skulle väl bli rätt varmt också har jag för mig. Får ta en promenad sedan. Ska snart göra lite frukost, ska iväg vid ett tiden. Skönt att vara ledig en måndag, då går veckan rätt fort. Imorgon är det jobb igen, jag ser faktiskt fram emot det. Jag gillar att ha rätt mycket att göra. Aktivera hjärnan. Hehe. Helgen har gått fort som vanligt vilket är tråkigt, man hinner inte med allt man vill göra. Men fick mycket gjort här hemma. Just det jag beställde ju två cardigans förra veckan, undra när dom kommer, längtar verkligen.

Vad ska ni hitta på idag?

image1175

Glassigt värre

Nu blir det King Kong och chokladglass. Mums

image1174

Söndagen drar mot sitt slut

Ni kanske har märkt att jag ändrat lite i designen. Men den är inte riktigt klar än. Jag vill bara tacka er för era gulliga kommentarer. Jätte kul att få. Sedan finns det ju vissa som måste skriva något elakt, jag fattar inte varför man ens måste skriva då. Men men idioter finns det ju alltid och kommer alltid att finnas. Jag bryr mig inte om det.

Det kommer verkligen ingenting ikväll, skit tråkigt. Får väl glo på någon film eller nått. Fick en film i julklapp som jag inte har sett, så det blir säkert den. Imorgon är jag ledig vilket ska bli underbart, har lite att fixa dock. Men jag ska ta en välförtjänt sovmorgon till att börja med.

image1173

Middagen

Middagen bestod av indiska köttbullar med lammfärs, burgurris, fem stycken olika såser som mamma har gjort. Efterrätten blev kladdkaka med vispgrädde, mumsigt :)
Vad ska ni äta/ätit till middag?

image1172

Dagen hittills

Det här har jag gjort hittills idag

¤ Städat hela huset
¤ Skurat och damsugit
¤ Möblerat om
¤ Fixat i gaderoben
¤ Varit ute på långpromenad med Mexx
¤ haft spa behandling på mig själv
¤ Ätit på restaurang

image1170

Thaimat

Älskling och jag drog i väg och lunchade på en Thai restaurang. Jag åt Pangasiusfisk med chilisås och sallad, och älskling åt tre små rätter,älskar thaimat, finns typ inget godare. Mumsigt. Billigt också. Innan vi åkte och käkade var vi ute med Mexx på en långpromenad i det härliga vädret, det är verkligen hur skönt ute som helst. +8 , börjar bli VÅR. Hehe.

Vad har ni hittat på hittills denna underbara söndag?


image1169

dagens outfits

Här kommer dagens outfits :)
Vad tycks?

image1166
image1167


image1168

Ansiktsmask

Nu är det rent och fint här hemma och nu är det bara jag som är ofräsch, så jag ska tvätta ansiktet och sedan sätta på en ansiktsmask och sedan ta en dusch. Sedan ska jag och älskling göra lite ärenden.

image1165

Inredning

Nu är jag klar med storstädningen, och nu luktar det jätte fräscht här, och sen är det jätte fint :)
De här gardinerna köpte jag på Ikea, jag älskar ju lila så det här var ett måste, sen är det ju snyggt till min svarta fondvägg.


image1164

Shopping

Här är två saker jag kom hem med från Ikea igår. Billigt och bra. Tror förvaringslådan kostade 249 kr och tvålfatet 10 kr eller nått sånt.

image1163

image1162

Nyhetsmorgon

Har precis kollat klart på nyhetsmorgon om bloggare, där bl.a Stinalee och Blondinbella medverkade. Väldigt intressant att lyssna på dom. Det har verkligen blivit stort det här med bloggar. Medan jag kollade på det åt jag lite frukost, ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite innan jag ska väcka älskling. Det börjar bli bättre väder ute. Härligt. Slänger upp en dagens outfit senare.

image1160

image1161

Frukost tajm

Har tagit en liten paus i sädningen, har typ bara sovrummet och golven kvar men kan inte göra det än för att älskling sover. Tänkte gå in och passa på att göra lite frukost, det blir nog äggmacka och varm choklad, mumsigt. Jag ska försöka dra med älskling och shoppa lite sedan, vill köpa lite nya plagg och så. Skulle behöva köpa lite nya sängkläder med, men men vi får se. Skulle väcka honom runt elva. Snart kommer min bästis hem från Thailand. Brun och fin. Har inte setts sedan i Januari. Vill också komma bort lite nu känner jag, vi håller fortfarande på att diskutera om vi ska resa någonstans i sommar en vecka, skulle vara mysigt. Då blir det inom Europa den här gången. Nu skriker min mage efter lite frukost.

image1159

Tv 4

Missa inte nyhetsmorgon klockan 10.15 då Stina och Bella ska vara med och prata om bloggar. Ska bli spännande ...

Söndag

godmorgon
gick upp för en stund sedan, ska snart sätta igång att möblera om och städa här. Ni får se bilder sedan. Idag är det inte soligt som det har varit nu flera dagar i rad nu, utan det är grått. Perfekt väder att städa i. Kommer att bli så fint här. Nu längtar jag verkligen till våren. När man kan ha tunnare jacka och inte behöva sätta på sig den tjocka vinterjackan. Vad jag har hört så ska det tydligen bli en kanonsommar, det återstår att se. Tror inte riktigt det, det var länge sedan det var en bra sommar tycker jag. På tal om sommaren, har ni några planer vad ni ska göra? själv vet jag inte riktigt. Det blir väl till att leta jobb och så. Nä nu ska jag börja sätta i gång här hemma, älskling ligger och sover och det ska vara tipptopp när han vaknar :)

image1158



Unga tonårsmödrar

Jag har läst lite bloggar där många skriver om tonåringar som blir gravida.  Har även läst om unga mödrar, ser deras bloggar som väldigt intressanta att läsa. Både positivt ovh negativt. Det är många som hackar på dom för att de är unga och o.s.v. Jag själv tycker att man borde fundera lite extra om man verkligen är mogen till att ta hand om ett barn i en sån ung ålder som vissa är. Man måste kunna ge sig själv och framförallt barnet en trygghet. Det känns som att det håller på att bli en trend att skaffa barn i så ung ålder. Man kan väl ändå vänta tills man gått ut skolan och fått ekonomi så att man har råd att ta hand om sin lilla familj. Jag tycker iaf att man ska vänta tills man klarar av det ekonomiskt, har mognaden och att man skaffar ett eget. Man behöver inte ha så bråttom utan man ska fundera en extra gång innan man tar ett sånt stort beslut, man måste ju iaf tänka på den lilla. Det är ju tyvärr många problem som dyker upp om man är för ung, tex att man inte gått klart skolan och får svårare att få ett jobb. Många bor fortfarande hemma av olika orsaker. Skulle vara intressant att höra eran åsikt om allt det här eftersom att det pratas väldigt mycket om det.

Vad tycker ni?

AFV

Sitter här och kollar på AFV så himla roligt, haha, speciellt djuren :) dom är inte så dumma som vissa tror.

image1157

Min lilla Money

Finns inget roligare att fota än sina husdjur, man kan få de mest flummigaste bilder. Mexx gillar inte att bli fotad, men däremot gillar min lilla Money det. Det kanske märks på den första bilden. Hehe..

Vilken av de här bilderna blev bäst?

image1156

Fixardag hemma

Morgondagens planer

¤ Äta frukost
¤ Möblera om
¤ Damma av allting
¤ Torka med ajax och trasa
¤ Damsuga
¤ skura golvet
¤ Damsuga igen

Hehe en riktig städdag och fixardag här hemma, visar bilder sedan hur det blir.

image1155

Vilken outfits?

Vilken outfits är snyggast här då?
1,2,3,4,5
Rösta :)

image1154

Myspys

Har precis kommit hem, vi har varit på middag hos S päron, det blev lasange och vitkålssallad :) så himla gott. Vi ska väl glo på film eller nått ikväll. Få se om det går någon bra på TV.

image1153

Mexx

Mexx gillar verkligen inte att bli fotad, det kanske märks på de här bilderna från i morse. Haha. Man ska vara glad om man får någon ansiktsbild över huvud taget..

image1152

Kärlek

Mina två sötnosar ligger och gosar i sängen ♥

image1151

hemma från Ikea

jag och älskling åkte till Ikea idag där vi köpte, lila jätte fina gardiner, en stor låda, tvålfat, en gossedjursråtta till min kissemiss, hylla, klädförvaring och lite annat. Fanns massor med annat jag ville köpa men men. Vi fikade där, jag åt kladdkaka med vispgrädde, S åt tunnbrödrulle men det gillade han inte då han upptäckte att det var gravad lax i, HAHAHA, ni skulle ha sett hans min.. Har iof lite bilder. . Vi gick även i Skärholmens centrum, men hittade ingenting. Sedan åkte vi till biltema där vi köpte lite smått och gått. Nu håller vi på att fixa lite här. Kommer bli så tjusigt. Men just nu ser det ut som ett bombnedslag, saker överallt. Haha! Blir galen på röran. Gillar ordning och reda.

Nu måste jag hjälpa till lite :)

image1150

Lördag

godmorgon
gick upp för en stund sedan, ska snart fixa mig och sen gå ut med Mexx och busa lite i snön. Underbart vinterväder men den lär försvinna lika fort som den kom hit. Kollade på en Jhonny Depp film i går där han sjunger väldigt mycket, kommer inte på vad den heter just nu. Men den var väl sådär. Ingen riktigt höjdare. Men en snygg Jhonny Depp :P hehe han är så snygg, eller hur. Ska hoppa in i duschen nu.

Vad ska ni hitta på idag?

image1149

Middagen

Såhär såg de underbart goda mackorna mamma gjorde ♥

image1147

image1148

Lilla Mexx

Visst är våran lilla Mexx söt. Han var med mig på jobbet i går, så otroligt snäll.

image1146

Brrr vad kallt det är

Kom hem för en stund sedan. Har inte hunnit blogga så mycket, hade så mycket på jobbet och sen följde jag med B på kundbesök, det var intressant att lyssna. Höll på i 1,5 timme efter det begav vi oss till coop för att handla middagsmat som kommer att bli min mammas goda mackor med allt möjligt på. Mumsigt. Det brukar vi köra på fredagar. Hehe idag blir det myspys med älskling. Kolla på filmer och äta chips och glass.

Gud vilket väder det varit idag, först på dagen var det sol, sen när vi åkte hem var det snöoväder. Brrr .. Så nu är snön tillbaka, få se hur länge den stannar denna gång

Vad ska ni äta till middag ikväll?


Bjuder på lite flummiga bilder när jag står och väntar på bussen imorse i min skinnjacka, det var jävligt kallt.

image1144

image1145

Mina helgplaner

Mina helgplaner

- Njuta av att det är fredag
- Åka på mässa ( kanske )
- Mysa med min underbara pojkvän
- Se på filmer
- Äta gott
- Middag hos Samis föräldrar
- Träna
- Åka till Ikea
- Möblera om hemma
- Shoppa


Underbara skor

image1142

Underbara skor, söta Paris

Har alltid velat ha sånna skor :)

Äntligen fredag

Godmorgon
Hoppas ni har sovit bra? jag har drömt så himla sjuka drömmar ibland, vill inte ens prata om det. Idag är det lika fint väder som igår, men så mycket kallare, brrr. Så nu sitter jag här och försöker tina upp lite. Tog bussen till jobbet för en gångs skull, vill hinna fixa klart en del eftersom jag inte kommer hit på måndag. Ta igen lite. Gick upp halv sju imorse och fick stressa för jag bestämde mig då för att ta kvart över sju bussen. Så det var bara att hoppa in i duschen, fixa sig, göra frukost och iväg. Men jag hann. Hehe. Stressat. Skönt med fredag idag. Jag ska försöka följa med på en mässa om det är okej för jobbet. Sen ska jag bara ta det lugnt idag. Mysa med älskling och äka glass. Mumsigt. Vi hann ju inte fira så mycket igår. Åt god middag och bara mös. Mamma fick ett kort och en noblessask med smak av apelsin. I helgen ska vi åka till ikea och kolla på förvaring, sen ska vi fixa på söndag. På lördag ska vi på middag hos älsklings päron. Sen får vi se vad vi hittar på. Skönt att bara ta det lugnt på helgerna eftersom det är så mycket på vardagarna.

Vad ska ni göra i helgen?

Kolla vilken liten Mexx. Min fd katt ser ut som en jätte

image1140

image1141

Dagens outfit

Hinner inte blogga nu men gör det när jag kommer till jobbet. Här kommer dagens outfit, vad tycks?

image1139

Middag

Middagen bestod av kyckling, pasta och massor med svamp och sås, mumsigt. Vi fick två vaniljhjärtan av mamma
Ska fortsätta mysa med S nu :)

Vad har ni ätit idag?

image1137

image1138

Vilken hårfärg :)

Jag har haft många hårfärger, så här kommer det lite gamla och nya bilder,
Vilken hårfärg passar jag bäst i?

image1132

image1134

image1135

image1136



Indien

Min dröm är att någon gång i mitt liv åka till Indien. Har alltid velat det och så kommer det förmodligen att bli.

Vart skulle du helst vilja åka?

image1131

En bra början

En timme kvar sen slutar jag, sitter här och svullar i mig gelehjärtan som jobbet fick idag. Mumsfillibabba säger jag bara, och eftersom jag sitter närmast den så slinker det ner ett hjärta lite då och då. Och jag som skulle börja vara nyttig, men va fan det är alla hjärtans dag, då ska man unna sig. Har fått lite gulliga sms och ett telesamtal från pojken så det börjar bra iaf, återstår att se vad vi hittar på ikväll. Mexx är helt underbart snäll, man märker inte av honom. så himla duktig Mexxipexxi ♥ Har tagit lite bilder på honom som ni ska få se senare ikväll.

image1130

Bra att ha körkort idag

Tar en liten paus nu från allt jobb, har hur mycket som helst att fixa, och det tar tid, men jag måste vila hjärnan lite nu. Fortfarande fint väder ute, men dock kallt som satan, var ute med hundarna på lunchen och mina fingrar blev nästan till is. Men det är ändå riktigt härligt ute. Längtar tills klockan blir fem då jag slutar, då ska jag ut med Mexx först sen ska vi dra in till stan och hämta B. Ussh har inte vant mig att köra inne i stan än, haha, måste se roligt ut när jag kör där, jag vill inte ens veta. hihi. Men men måste öva mig att köra ensam så. Längtar tills jag får egen bil. Jag är verkligen glad över att jag har körkort, men det var många tårar, mycket pengar och arga miner innan det till slut blev mitt. Mer än ett halvår sedan.

Fördelar med körkorten är många, man får frihet att ta sig vart man vill när man vill. Det underlättar i många situationer när man tex i framtiden skaffar barn, åker och handlar osv. Man får lättare jobb eftersom många jobb kräver körkort. Man behöver inte stressa för att hinna med någon buss. Sen finns det väl andra positiva grejer.

Har ni körkort?

image1129

Härlig dag med sol

Sitter här och väntar på att klockan ska bli tolv, är jätte hungrig. Har precis tryckt i mig en banan men blev inte speciellt mätt. Jag har med mig en färdigrätt idag, var för lat för att göra en matlåda. Så det blir Ostschnitzel, hackad potatis och broccolli, mumsigt. Längtar tills jag får gå ut i solen med Mexx, synd bara att jag glömde min kamera hemma, får ta bilder med min mobil istället. Åhh vad glad man blir av den underbara solen. Perfekt på alla hjärtans dag. Jag kommer att komma hem sent idag så det blir inget speciellt firande, bara mysa med älskling och äta något gott. Vi får göra något speciellt i helgen i stället. Har lite planer, men det är hemligt, ni får veta på måndag.

Vad ska ni äta till lunch?

Dagens plagg


Underbar skjiorta från HM
Jätte snyggt till ett par svarta jeans eller leggins
image1128

Ursöta Mischa

image1125

image1126

Ursöta Mischa i en reklamkampanj för det japanska varumärket "Smacky Glam. Jag gillar verkligen kläderna. Mischas hår är hur fint som helst

Tordag

Godmorgon
Anlände till jobbet för en stund sedan. Gick upp runt sex tiden för att hinna gå ut med Mexx innan vi begav oss hit, så han fick följa med idag, stackarn, han som är så morgontrött och så fick jag tvinga upp honom. Hehe.

Min frukost bestod av frukt. Ska börja äta nyttigt nu. Måste tänka på min kropp och hälsa, så att man får vara med några år till :)

Igår kollade jag och mamma på Top Model 9, det blev en hel del skratt. I år är dom på en kryssning, har redan några favoriter men har inte lärt mig namnen än. Det kommer nog bli en bra säsong.
 
Idag är det alla hjärtans dag då jag ska visa dom som betyder något lite extra. Det behöver inte vara någon stor sak utan bara att visa hur mycket dom betyder för en.     

Vilket underbart väder det är idag med. härligt, ska ta med Mexx på en långpromenad på lunchen, hoppas det är sol då också.                                 

Alla hjärtans dag

Ni får ha en bra alla hjärtans dag idag


image1124

Dagens outfit

Dagens outfit

image1123

Dags för mys

Nu blir det mys hos mamma med en påse Frasse och Ramlösa till Top Model 9

image1122

Tjejsnack

Ni kan gärna komma på ideer om vad "tjejsnacket" ska innehålla. Den här kvällen var det ord som vi tjejer måste säga oftare till sig själva.

image1121

tävling

Nu är jag på tävlingshumör och vill jätte gärna vinna dessa par örhängen som är sponsrade av Chique
Va med och tävla du med hos Maria här

image1120

Myskväll med mamma

Har precis varit ute med lilla Mexx och vilken underbar himmel det var ute, Massvis med stjärnor, jätte fint. Middagen idag bestod av tonfisk, ris och fetaost sallad, mumsigt. Jag och S var iväg en snabbis för att köpa frasse till mig och mamma till ikväll. Vi ska nämligen kolla på Top Model Nio som börjar klockan 21.00 på trean. Har nog sett alla säsonger. Så det blir en liten tjejkväll med mamsen. Mysigt. Mexx ska följa med mig till jobbet imorgon vilket betyder att jag måste upp runt sex. Och imorgon är det ju alla hjärtans dag :D åhh vad mysigt. Får se vad vi hittar på då.

Vad ska ni göra imorgon?

image1119

Önskeplagg

Jag funderar på att beställa de här två plaggen från Lindex Urtjusiga eller hur :)


image1117image1118

Vilken klädaffär

Jag älskar att shoppa kläder. Finns inget roligare (nästan iaf) , nu vill jag veta
vilken klädaffär som är eran favorit?
Resultatet kommer upp imorgon !



Min andra semla i år

Har just tryckt i mig en semla som jag fick av en här på jobbet, mumsigt. Så jag tog en liten paus vilket jag behövde, kryper i benen på mig, vill bara ut och njuta av det här underbara vädret. Ut och röra på sig, har suttit stilla alltför länge nu. Suck. Tiden går så sakta, en och en halv timme kvar. Hur ska jag stå ut.

image1116

Solen är här

Solen skiner fortfarande ute och här sitter jag och jobbar, jag vill ut, ut och njuta av att solen är här, för det händer inte speciellt ofta. men nej det kan jag inte, måste sitta här till klockan fem, och då är förmodligen solen redan borta och mörkret kommer alltmer. Får hoppas att det blir en solig helg. På tal om helgen, tror inte jag har några planer som det ser ut nu. Eller jo, vill få ordning i mitt lilla hus genom att köpa förvaringsgrejer och sen storstäda, möblera om och göra det fint. Ja, det ska jag göra. Gillar att hålla på med det. Sen ska jag bara ta det lugnt, äta massor med godis och njuta av ledigheten.

Vad ska ni göra i helgen?


image1115

En liten tävling

Nu är jag med i en ytterligare tävling där man kan vinna bl.a de här tjusiga skorna, Ta chansen du också här

image1113


1.pris Satin pumps valfri storlek
2.pris Satin pumps valfri storlek
3.pris Satin pumps valfri storlek
4.pris Valfritt par Bamboo
5.pris Valfritt par Bamboo
6.pris Valfritt par Bamboo


Krock på tv ikväll

Solen lyser fortfarande och jag har precis varit på lunch. Åter till jobb, har inte så mycket att göra idag eftersom jag har ett litet problem med deras intranät som dom ska kolla på lite senare, men då får jag iaf tid till att blogga lite. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på efter jobbet. Borde åka till Ikea. Får se om jag orkar.
Åhh nej vet ni vad jag såg, Lost och Top Model 9 är samtidigt ikväll klockan nio, och jag som vill se båda, blir galen. Suckar..

Vad ska ni se på TV ikväll?

image1112

Tävling

Jag är med på en tävling hos Helena där man kan vinna den här underbara piercingen, jag har själv ingen piercing i naveln men jag vill vinna den till min syster, så nu får man hålla tummarna på att JAG vinner och inte någon annan, hehe. Men ni kan iallafall tävla här
http://metrobloggen.se/helenascity

Lycka till

image1111

Underbar onsdag

Nu har man precis anlänt till jobbet och jag är på TOPPENHUMÖR, glad och sprallig, haha. Kan bero på att solen är framme, för en gångs skull. Underbart. Jag fick skjutsa B till centralen imorse och körde för första gången inne i stan själv, vilket gick hur bra som helst. Älskar att köra bilen och känna friheten att ta sig vart man vill, när man vill, man behöver inte tajma in med några bussar. Härligt..

Idag har jag mammas lasange till lunch, ska bli smarrigt. Våra datorer skulle stängas av mellan elva och ett, så då får jag se vad jag hittar på. Fixa lite här på jobbet. Eller kanske gå en promenad i solen. Hmm, men vi får se helt enkelt.

Just det, någon som kan ge tips på vad jag kan ge pappa som fyller 45 år ? Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ge. Så ge mig lite tips nu :)


Dagens outfit

Jag bytte om lite så här kommer dagens outfit
Jeans: Lee
Tröja: Gina tricot
Kofta: MQ
Väska: D&G
Skor: Dinsko

Vad tycks?

image1109


image1110

Dagens outfit

Godmorgon
Åhh vad härligt det är att vakna upp till sol :D mysigt. Ska snart göra lite frukost och sen åka iväg till jobbet. Skönt med lite sovmorgon. Har sovit jätte bra i natt. Så nu är man pigg och glad.

Slänger in en dagens outfit nu

Jeans: Lee
Kofta: Gina Tricot
Skärp: Gina Tricot

image1108

Favoritmat

Vad är eran favoriträtt?
Min är helt klart lax med citronpeppar, romsås och ris :) Mumsigt

image1107

Hört på stan

Ska snart lägga mig i sängen för att se på House, väldigt bra serie. Fick veta att jag har lite sovmorgon imorgon vilket är skönt, vi ska åka hemifrån vid nio så jag behöver inte gå upp föränn tjugo i åtta. åhhhh vad skönt. Hehe.

Hört på stan
Två tjejer på Stureplan

Den ene - Alltså jag fattar inte att man ska behöva gå upp såhär tidigt.
Den andra - Eller hur, jag gick upp klockan tio imorse.

Jag säger bara en sak. Vänta ni bara till det verkliga livet börjar. Undra hur det ska gå för de stackars tjejerna.

En gammal bild på mig med svart hår :)

image1106

Stil

image1105

Jag älskar Cassies jacka och jeans här :) så snyggt

Cassie

Jag älskar verkligen den här låten med Cassie - Is it you
Har ni någon favoritlåt?


Glass

Har precis duschat och städat, smörjt in ansiktet med b.u.s och satt på mig pjyamas. Ska snart äta lite glass och mysa. S är hos sina föräldrar så jag är ensam just nu, kan vara skönt ibland. Men han lär komma snart.

Vilken är eran favoritglass?

image1104

Home

Kom hem för en stund sedan och ska snart börja fixa lite här hemma, sen ta en efterlängtad dusch. Middagen bestod av hemlagad lasange och sallad :) mumsigt. Kommer inget speciellt på TV idag så det blir väl någon film. Kan kanske rekomendera den sedan, om den är värd det, det återstår att se, hehe.

Vad ska ni äta/ätit till middag?

image1101

Dagens outfit

Dagens Outfit:
Kofta: Hm
Linne: Gina Tricot
Jeans: BikBok
Skor: Skopunkten
Väska: D&G

image1098image1099

image1100

Shopping på gång

Som ni kanske redan vet har jag beställt två cardigans idag, men det räcker inte, jag vill shoppa mer, komma hem med massor med nya plagg som jag kan fylla min gaderob med. Jag behöver det och jag funderar på att göra det också. Upptäcka nya affärer, nya plagg, en ny mig, haha. Men allvarligt, det måste göras, kanske nu i helgen, och sen frissan på måndag. Ett helt nytt liv, eller, mest en helt ny jag, lite iaf. Räcker tiden till, det får del lov att göra.

image1097

Some help here please

Just det, någon som vet hur man gör för att kunna skriva brevid bilden i inlägget, Alltså bilden till höger och text till vänster, funkar aldrig för mig. I need help :P

Underbara tofflor

Har alltid velat ha dessa tofflor, men på DinSko och de andra skoaffärerna har de kostat en del så då snålade jag, men nu hittade jag dom här på skopunkten och får åka dit och prova och kanske köpa dom :D ser så himla sköna ut.

image1096

Vilken väska ska jag ha?

Slutar om nästan exakt en timme, har inte så mycket att göra just nu så då kan man lika gärna blogga lite, det är ju alltid lika kul. Som ni alla kanske vet så är det alla hjärtans dag om två dagar, spännande, inte för att jag brukar fira det med något speciellt. Hmm sitter här och funderar över vad jag gjorde förra året. Kommer inte ihåg. Dåligt minne. Tur att jag har bloggen nu så att jag kan blicka tillbaka på vad som kommer att hända det här året.

Jag har berättat tidigare att jag älskar väskor, finns inget bättre än det, nästan iallafall. Men iaf, nu har jag haft samma väska de här veckorna så nu funderar jag på att byta.  Frågan är vilken.

Vilken väska ska jag använda nu?

image1093

image1094

image1095


Alla hjärtans dag

Två dagar kvar till alla hjärtans dag
Den dagen man ska visa extra mycket hur man tycker om varandra
Det behöver inte vara en stor grej, utan bara en kram, vad som helst
Viktigaste är inte priset utan tanken

Ta vara på dom som betyder något


En bra hårinpackning?

Har precis kommit tillbaka till kontoret, fick nämligen en uppgift att gå till polisstationen och anmäla våran kamera som är snodd, någon gick igenom mammas och B väskor, när dom kom hem från Thailand, rotat och hållt på. Att det finns sådana människor, det är pinsamt. Men men tur att man har försäkring så det gick bra hos polisen, men ändå. Att rota bland någon annans saker. Efter jag hade varit där drog jag till mc donalds, min hunger blev för stor, så jag köpte mig en stor pommes och två dipsåser, onyttigt men gott. Nu är man mätt och belåten och har nya krafter. Är så trött fast jag sover typ nio timmar per dag. Hur är det möjligt. Jag kanske sover för mycket helt enkelt för vad jag har hört ska man typ sova sju timmar. Jaja. Längtar hem, ska göra en hårinpackning på mitt hår och fixa mig lite.


Någon som vet en bra hårinpackning?

Veckan

Veckan måste göra lista

   - Jobba
   - Åka till Ikea
   - Komma igång med träningen
   - Fika
   - Rensa gaderoben
   - Beställa tid hos frissan
   - Storstäda hemma
   - Fundera ut ett examenarbete

Lunch

Nu är lunchen snart slut och jag har inte ätit någonting vilket jag borde ha gjort för nu har jag huvudvärk och jag slutar inte föränn vid fem, hur ska jag klara mig. Eller lättare sagt hur ska dom stå ut med jordbävningen från min mage, Haha. Jag är hungrig. Men får skylla mig själv. Jag kunde ha luft mitt feta arsle och gått och köpt något, men nej, jag var för lat, men det var igentligen för att jag har min skinnjacka idag och jag skulle frysa som fan och jag har inte lust att bli sjuk igen.


Hoppas ni får en bättre dag än vad jag har hittills :)

Två mysiga cardigan till våren

då har jag beställt den underbara cardigan från HM , beställde även den svarta också. Ska bli spännande att se hur de sitter. Det är min första gång jag beställer genom internet, men någon gång måste vara den första, om de inte sitter bra kan man alltid skicka tillbaka dom. så nu är jag glad, gillade verkligen dom och det är mysigt att ha i vår. Fina färger. Unnade mig lite för en gångs skull.

image1091image1092

Cardigan från HM


Den här lilla skönheten är jag sugen på att beställa från HM. Frågan är om jag ska ta storlek S eller om jag ska ha den lite större. Vad tycker ni?
image1090

Söt topp

Den här söta toppen gillade jag, finns på Nelly

image1088

Tisdag

Godmorgon
Hoppas ni har sovit gott? jag har sovit som en stock, och drömde ännu en gång att jag var gravid, magen kom på en dag och den var hur stor som helst, vaknade till och var tvungen att känna på magen, men där fanns ingen gravidmage. Jag börjar tänka på barn mer och mer. Jag längtar efter barn. Men jag känner mig inte redo än, massor med saker att fixa innan. På tal om att fixa saker, det är inte långt kvar tills jag tar examen och jag är lite stressad över att skaffa jobb. I början får man väl ta vilket jobb som erbjuds men sedan vill jag verkligen starta eget. Det är min stora dröm. Först ska jag fixa ett bra namn och sen gå till banken och så.

Jaja, nog pratat om det. Idag är det tisdag, grått och trist ute, och inte minst sagt kallt, brrr vad jag fryser, sitter här med skinnjackan och skakar tänder. Så kallt. Nu vill jag ha sommar. Jag vill jag vill jag vill. Mamma och dom planerar ännu en resa till Thailand och jag är sugen på att följa med. Tre veckor denna gång. Underbara Thailand. En vecka i Khao Lak och resten i Krabi. Krabi var vi för första gången för snart sju år sedan, ett underbart ställe. Dit vill man igen.



Kom nu sommaren

Nu vill jag att sommaren ska komma, och jag hoppas att den här sommaren har bättre väder än förra. Okej det gjorde inte mig så mycket då jag jobbade typ hela sommaren men ändå. Den här sommaren ska bli den bästa så då ska det vara fint väder också. I wish.

image1087

fet hudcream

Sitter och kollar på lite kändisar och deras hårfärg och frisyrer för att få lite tips på hur jag ska göra med mitt hår. Ska nog beställa tid till på måndag. Spännande, var ett tag sedan jag klippte mig så det börjar bli slitet.

Ska snart ta en dusch och fixa mig lite sedan krypa ner i sängen och bara slappa. Blir nog en film, just det, har ni några tips på bra hudcream som är ganska fet?

image1086

by Nicole




dagens outfit

Dagens outfit

image1084image1085

Hur väl känner du din pojkvän

Namn: Sami
Ögonfärg: Blå
Födelsedag: 19 september
Klädstil: snyggt
Hårfärg: brunt
Favoritfärg: grön
Favoritmat: hmm
Har han färgat håret nån gång? slingat
Har han klippt sig någon gång? det är väl klart
Har han piercat sig? hål i öronen, men inte längre
Dricker han? Ja men inte mycket
Röker han? nope
Vad heter gatan han bor på? det är hemligt, han bor hos mig.
Vad har han för mobil? samsung z400v någonting
Vad har han för färg i sitt rum? svart och vitt
Har han någon/några systrar? nej
Har han någon/några bröder? ja
Vilken mat hatar han? Lax och sylta
Vad tror du att han skulle göra om han vann en miljon? bjuda mig på en semester, köpa en snygg bil och en bostadsrätt till oss.
Vad brukar han göra efter skolan/jobbet? vara hemma eller något
Vad heter hans pappa och mamma? Kari och Sinnika
Har han bråkat med nån någon gång? ja
Vad brukar han göra på helgerna? umgås med vänner och mig m.m.
Vad har han för musiksmak? bra musiksmak
Hur träffades ni? vi var nära vänner först, träffades i skolan
Vad påminner dig om han? bilspel, för det körde vi mkt när vi var vänner
Vad var det första du sa till han? hej
Vad brukar ni oftast skicka sms om?hur mycket vi betyder för varandra
Är han beroende av något? av mig ? hihi, snus
Vad kallar du han? olika
Vad kallar han dig? pippi
Idrottar han? inte längre jobbet tar för mkt tid.
Vad har ni gemensamt? Massor, vänner, intressen, filmsmak, älskar att resa.
Om du skulle ge han en present då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? Vit ros
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vilka skulle det vara? omtänksam, rolig och snygg
Gillar du han? Jag är KÄR

Dagens fråga

Snart är det alla ♥ dag och jag tror att jag vet vad jag ska ge. Kan inte skriva det här eftersom min kära pojkvän läser min blogg.

Vad ska ni göra på alla hjärtans dag?

image1083

Urgullig topp

Urgullig topp från Topshop, lite GG över det hela, eller . Hehe har verkligen fått serien på hjärnan

image1082

Vilken handväska är jag

Jag gjorde ett litet test på Vecko Revyn om vilken handväska jag är

Såhär blev svaret

Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR - vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen

Mätt och belåten

Lunchen
Lunchen bestod av potatisgratäng och god svampsås. Mumsigt. Efter det hade jag mycket att göra, flytta över deras mappar till intranätet jag har fixat, skit snyggt, är verkligen stolt. Fick ju lära mig ett nytt program och allt. Klockan är just nu två och jag slutar om tre timmar. Jag har pratat om att komma igång med träningen men jag måste nog vänta lite eftersom jag inte mår på topp, men däremot mår man bättre av motion, hmm ja vi får se.

Jag funderar på att åka till Ikea i veckan också. Behöver lite förvaringsboxar, Tänkte fixa lite hemma eftersom jag inte hunnit det än.. Ska fräscha upp det jätte mycket. En liten vårstädning.

En Lista

Musik just nu: Inget just nu men i huvudet tänker jag på musiken i Gossip Girl
Sommarplaner: Få ett fast jobb, ta examen, flytta, köpa bil, fylla år, roadtrip och kanske Grekland
Hur många kuddar sover du med: två
Spelar du nåt instrument: Nej men jag älskar att spela piano
Morgon- eller nattmänniska: Morgonmänniska
Vem är viktigast för dig: Min pojkvän, min familj och vänner
Bio eller promenad: Både och, beroende på väder
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga eller vara odödlig
Vad vill du jobba som? Inom webb men helst av allt inom Foto
Stökigt eller välstädat: Välstädat off course
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? NEEJ, jag har höjdskräck hehe
Gillar du att sjunga? jag älskar att sjunga, men däremot inge bra på det
Vad längtar du mest efter just nu? Sommaren

Gossip Girl

En sak jag älskar med serien Gossip Girl är deras kläder. Så himla fina.

image1080

image1081

Måndag morgon

Godmorgon
Hoppas ni har sovit gott. Jag har drömt massor med drömmar inatt, jag födde bla en liten bebis, så himla söt, en liten kille. Åhh vill ha en bebis nu. Hehe. Men ska vänta nått år. Men gud den var så verklig, kan ha nått med att göra att jag såg på Juno i går. Spännande det här med drömmar, man kan verkligen drömma om vad som helst, häftigaste är nog att flyga.

Sitter på jobbet nu. Har fått i uppdrag att uppdatera telefonlistan och så, de flesta är på morgonmöte så dom kan jag inte fråga. Jag mår inte bättre idag men har inte spytt så jag åkte iväg till jobbet iaf. Här sitter jag nu och lyssnar på någon som håller på att borra, vilket jävla oljud. Aj mitt huvud.

Gud vad jag läntar tills de nya avsnitten av Gossip girl kommer, ska få låna böckerna av min kusin Sessan som har allihopp, tack gumman.

Vad ska ni hitta på idag?

Disneyfilm

Sitter här med min Money. Han ska vara med överallt. Sötnosen. Det värsta är att han dreglar på mina kläder, haha. Har precis sett Guldkompassen, den var bra. Den måste ni se. Vi ska se en till film, Shutter, hoppas den är bra. Jag har så himla ont i svanken och magen så jag vet inte vad jag gör snart. Rumpan ska vi inte ens prata om. Men jag har iaf inte spytt än vilket gör att jag drar till jobbet imorgon iaf om det inte blir värre under natten. Hmm, kanske kan fråga Sami om jag kan få lite massage, det kanske skulle hjälpa lite. Vi får se, ska iaf byta om till pjyamas nu och lägga mig i sängen. ♥

Kvällens fråga: Vilken är eran favorit disneyfilm?

image1078




Lindsay som brunett

image1077

Lindsay har blivit brunett vilket jag personligen är snyggast på henne, älskar hennes hår, så himla fint. Men Serenas hår i GG är det finaste. Så fint, man önskar att man hade hennes hår, kanske ska krulla till det lite iaf :) Hmm det återstår att se, innan denna vecka ska jag ha bestämt mig vad jag ska göra med mitt ogräs..

Att se det svåra

Ibland är det så svårt att förlåta en vän, man försöker hjälpa en, man får vara med när denna går under mer och mer, ska man då bara stå där och se på. Man får skit om man hjälper en, men man är ingen vän om man bara ser på heller. Jag vill räcka min hand i hopp om att jag gör denna människas liv bättre, men den släpps innan jag hinner blinka.

Man måste inse det svåra och försöka göra det bättre. Man kan inte blunda och lossas som att allt är frid och fröjd.
Att förstå sina problem måste man göra för att kunna få den hjälp man behöver.
Att leva ett liv i ett mörker det vill ingen
Men när man verkligen försöker
Då kan man se ljuset
Alla har det svårt
Det är först när man klarar av det svåra som man blir stark och klarar av nästa hinder här i livet
För det kommer att komma fler och fler
Men man får inte ge upp
då har man förlorat

~~ Nicole ~~

image1076





Cassie

Cassie - Is it you


Betydelsefull låt

Den här låten vill jag tillägna till en mycket speciell...


vilken outfits?

Lite dålig kvallitet på bilderna men hoppas att ni ser
Vilken Outfits är snyggast? 1,2 eller 3

image1072image1073image1075

Blonde or not

Har precis var ute med Mexx vilket inte var så roligt, mådde illa som fan, men var ändå ute en halvtimme. Frisk luft och lite motion. Ska snart se på filmen Juno. Verkar bra, iaf vad jag har hört. Så det blir bara slappa idag och hoppas på det bästa att man mår bättre snart. Har inget inplanerat i veckan vilket är skönt. Få ta dagen som den kommer. Okej jag har iof jobbet mellan 9-17 men inget utöver det. Funderar på att komma igång med träningen. Ut och springa när man kommer hem. Skulle vara jätte skönt. Dock måste det bli lite varmare först. Men sen så. Var inne på Adlibris för att beställa Gossip Girl. Många var slut så jag får vänta ett tag. Kanske är billigare att köpa i bokhandeln? får springa över dit någon dag efter jobbet. Klockan är nu 15.15 och jag har inte gjort så mycket idag. Kan vara skönt, men jag är en sån som vill ta vara på tiden, hinna göra så mycket som möjligt och kan knappt koppla av. Lite jobbigt ibland men. Men det är nog bäst att ta det lite lugnt när man inte är på topp. Sitter här och kollar på gamla bilder på mitt hår. Jag gillar definitift mitt långa blonda hår mest. Men fick utväxt så snabbt så jag bestämmde mig för att låta min riktiga hårfärg komma tillbaka. Och nu har den det. Hmm har tröttnat på den, vill göra något med ogräset, men vet inte riktigt vad. Vill absolut inte klippa av det iaf. Kanske göra några slingor och bara klippa topparna. Hmm. Ja vi får se, har inte bestämt mig än.

image1071

Im in love with...

Nu har jag sett avsnitt 13 i GG och undra hur jag ska orka vänta till nästa. Jag måste absolut köpa böckerna. Ska beställa de redan nu. Gud vad jag tjatar om den serien, men jag är helt besatt. Hehe. Har inte tid med annat än att tänka på de. Och kläderna då, så jävla snygga. :D Kan dom inte öppna en affär med inspiration därifrån. I am in love thats it.

Ska gå ut med Mexx vid halv tre. Tänkte möblera om live här hemma och fixa. De skulle behövas fräschas upp lite. Vänta ett tag. Jag tror inte jag har sett alla avsnitt. Eller börjar det på S1E1? Eller S1E0 ? Hmm. Ge mig svar fortast möjligt. Hehe.

image1069

Dagens outfits

Dagens outfits
Linne: MQ
Musbyxor: New York
Strumpor: Thailand
Tröja: MQ

image1066
image1067


image1068

My bag

En till av mina skönheter

image1065

Söndag

Godmorgon
Jag har sovit jätte bra och bara längtat till den här dagen. Vet ni varför. haha jo för att kunna se Gossip girl såklart. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite. Ussh har börjat bli lite blek igen så det är dags för mer B.U.S. Jag gillar verkligen Niveas. Idag blir det slapp dag igen, ska fixa lite här hemma. Tvätta och lite sånt. Imorgon är det dags för ännu en jobbdag och då måste man vara på topp. Hmm undra vad jag ska hitta på till lunch, är lite smått hungrig nu. Äggmacka och varm choklad kanske. Hehe vi får se. Åhh jag har träningsvärk i vänsta armen efter bowlingen. Har verkligen otränad kropp. Och inte nog med det, jag har ont i rumpan också. Har ingen aning om varför. Skumt. Nä nu ska jag duscha. Blir mer bloggning sen.  Vad ska ni hitta på denna underbara söndag?

image1064

Hur ska detta gå :)

Jag kommer att drömma om Gossip Girl, så mycket jag har sett det idag. Haha Ska snart lägga mig i sängen, hur ska jag klara mig utan ett avsnitt till. Spännande.. Älskar verkligen Serenas kläder. Åhh önskar att man hade så mycket pengar att man kunde shoppa hur mycket som helst. Och låtarna i serien ska vi inte ens prata om. Så bra, det var en låt jag fastnade för, den spelades bl.a när dom var på maskeraden. Hmm. Någon som vet? Jajja.

Nu vill jag veta vilken eran favoritserie är, så tell me :)


image1063

lista

Dagens humör: sådär
Dagens mående: hängig
Dagens borde: vara gladare
Dagens kändis: Alla i Gossip Girl
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Mjukiskläder
Dagens planer: glo på film
Dagens materiella vill ha: allt möjligt
Dagens längtan: hemligt
Dagens fundering: hmm, ere såhär livet är.
Dagens beroende: Gossip girl
Dagens tråkigaste: massor
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: en jätte bra låt från GG vet inte vad den heter
Dagens serie:GG
Dagens film: none
Dagens naglar: Snygga
Dagens hemsida: blogg.se hehe

Gossip girl


Film i min ensamhet

Sitter här och längtar till middagen, fast jag snodde lite pannkakor av småbarnen. Mumsigt. Pannkakor med glass,banan hallonsylt och grädde, yummi. Vi "vuxna" ska äta lamm, potatisgratäng och hemlagad svampsås. Ska bli gott. Älskling är fortfarande sjuk och min mage är inte sådär på topp men svullar som vanligt ändå. Inget kan få mig att sluta äta, nästan iaf. Är verkligen ett matvrak. Jag älskar mat. Har fixat mina naglar idag. Har verkligen problem med mina nagelband och där uppe, spricker hela tiden, fast jag använder handcream och olja :S om ni har några bra tips så ge mig :) Ska kolla om det kommer något intressant på tv idag, hmm då ska vi se. AFV är ju iof roligt att se men utöver det fanns det inget som lockade, blir väl mer Gossip Girl och några filmer. Ha en riktig filmkväll med mig själv. Har ni någon film att rekomendera?


image1061


image1059

Gossip girl

Jag måste erkänna en sak. Jag är beroende av Gossip Girl. Har sett två avsnitt och jag vill bara se mer och mer, så himla bra. Ni som ännu inte sett det, ni måste. Åhhh jag är helt fast i den serien. Vill bara se mer och mer :) Så det är verkligen en slapp lördag idag vilket är skönt när man inte är helt kry. Har säkert blivit smittad av min pojkvän. Inge kul inge kul. Men än så länge håller jag skenet uppe. Pratade precis med syster som är i Sthlm, som jag skulle ha träffat. Hon hade varit inne på Second hand och hittat tre plagg. Spännande. Vill också ta en tripp dit. Suckar. Inge kul att vara sjuk. Finns inget värre typ. Men jag har iaf städat, damsugit och skurat golvet, så nu är jag värd lite vila. Ska ut med Mexx nu, sen blir det ännu mer Gossip girl.

image1058

Mexx som valp

Tre underbara bilder på Mexx som valp. Gud så söt han var då. Okej han är fortfarande söt men det går inte att jämföra med när han var en liten valp :)
Vilken bild är bäst?

image1055

image1056

image1057

Lilla Mexx

Vill hälsa alla nya läsare välkomna :)
Här är en bild på Mexx när vi kollar på AFV, han tyckte det var väldigt intressant när det var hundar. Han blev helt inne i tv:n då. Sötnosen. här kommer även andra bilder på vårat lilla äventyr.

image1051

image1052

image1053

Det var väl typiskt!

Godmorgon
Hoppas det är bra med er, själv är jag dödstrött. Min pojkvän drabbades av magsjuka i natt så det var inge kul alls, så nu lär man vara smittad. Ussh och fy, inge vidare kul. Och jag som skulle träffa mina syrror och dom idag :S vet inte om jag kan göra det, vill inte smitta ner dom. Fan. Jäkla otur då. Så snart sitter man väl här med en hink och spyr, hehe nä men man får väl hoppas på det bästa att man inte får den, brukar vara tålig med smitta. Nä nog pratat om det. Inte sådär värst fint väder är det idag. Men det var inte så kallt. Har precis tagit mig en lång härlig dusch och ska snart äta två bananer och dricka Ramlösa. Köpte en ny smak i går som jag aldrig smakat förut, skogshallon, Mm den var god. Annars har mina favoriter varit granatäpple och kaktus så jag har inte köpt några andra. Nu måste jag smaka på alla ju, kan ju ha missat en jätte god.

Vilken är eran favorit när det gäller Ramlösa?


image1050

Hemma från Bowlers

Då har man nästan precis kommit hem från bowlingen. Och tjejer, jag måste göra er besvikna, jag kom bara tvåa :( men jag ledde jätte länge och satte as många stikar. Men det räckte inte, förlorade poäng bl.a på övertramp. HMMMM. blev lite grinig. Stället var hur bra som helst, discobowling på bowlers i Sickla :D . Vi hade jätte roligt, Synd bara att vi bara körde en timme, skulle kört två. Jag tycker det är as kul med bowling, så det kommer vi göra fler gånger..Nu ska jag lägga mig och glo på film i min säng, mysigt.

Om ni skulle hålla på med någon sport, vad skulle det vara?

image1048

image1043

image1045

image1046







Dags för bowling

Ska åka om en kvart och bowla med älskling och två killkompisar. Så jag blir ensam tjej, håll tummarna för att jag vinner ikväll då ;) Hehe. Vi tjejer måste hålla ihop. Till middag blev det räksallad för min del. Mumsigt, så nu är man mätt och belåten och kan fokusera på bowlingen, spännande..

Håll tummarna för mig tjejer ♥

image1042

Mot ljusare tider

Har precis fixat klart mig helt inför kvällen. Håller på att ladda kameran så att jag kan ta massor med bilder som kommer upp imorgon. Spännande va, nä skoja bara. Det är fortfarande ljust ute vilket är jätte skönt, hatar när det är mörkt. Vi går mot ljusare tider, det är en sak som är säkert :D . Snart är våren här och förhoppningsvis lite varmare ute. Jaja hoppas ni får en underbar fredag.

Vad ska ni göra denna fredag då ?

image1041

Musikvideo

Akon


Dagens outfit

Här kommer lite bilder på dagens outfits
Brunt linne: Gina Tricot
Turkos tröja: MQ
Jeans: BokBok
Sockor: Cubus

Får snart sluta använda mina kära raggisar, men jag kan inte. Jag är helt enkelt förälskad i dom.

image1038

image1040

image1039

Osminkad är bäst

Har precis duschat och fixat mig lite. Är det något jag gillar så är det att gå osminkad. Börjar älska mig själv mer och mer och skäms inte för att visa mig osminkad, perioder har kommit och gått då man verkligen inte trivs med sig själv och måste sminka sig flera lager med smink för att ens våga visa sig ute. Det var verkligen jobbigt en period. Så här kommer det två bilder som jag tog nyss. En innan jag fönat håret och en efter :)

image1036

image1037

Vilken outfits?

Eftersom jag måste klä upp mig någorlunda på jobbet kör jag på mjukistema på helger

Vilken mjukisoutfits är snyggast?
1, 2, 3, 4

image1035

En underbar fredag

Gud vad härligt att det är fredag idag. Sitter här och funderat ut vad jag ska käka till lunch, börjar bli en aning hungrig , men vet inte vad jag ska hitta på. Hmm någon sallad kanske, som vanligt. Men det var länge sedan jag gjorde en hemlagad sallad. Tycker själv att jag är bra på det, speciellt kycklingsallad. Mumsigt. Hoppas vi har allt hemma, annars kanske det ändå blir att man åker iväg och köper, eller kanske ska ringa mamma som är påväg hem och fråga om hon kan köpa med sig något gott. Hmm får se. Har iallafall storstädat här hemma, ska bara skura golvet sedan är allt på topp. Det behövdes verkligen. Åhh ikväll ska vi bowla vilket ska bli skitkul, jag är as grym på bowling, eller nja, lite iaf. Men det ska bli jätte kul. Skönt att vi ska åka bil dit. Sedan ska vi käka middag ute också, får se vad det blir. Helt enkelt en toppen fredag med andra ord. Jag slänger in en dagens outfits senare. Har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig, men troligtvis jeans och någon topp. Skönast att ha om man ska bowla.

Flisan sitter här brevid och sjunger för mig, och as garvar.
Nä nu ska vi gå och leka lite med hennes dockor



image1033

Jag älskar väskor

Har precis kommit tillbaka från promenaden, vi var ute en timme vilket var jätte skönt. Ska sätta igång och städa lite här hemma. Det skulle behövas. Flisan sitter i mitt knä och kollar på mina örhängen vilket hon älskar. Hon är helt facinerad av smycken. Direkt när jag sätter på mig ett par örhängen så ska hon kolla. Hehe gullungen!

Här kommer två till av mina väskor som jag älskar. Jag är galen i väskor och har nio stycken som jag använder. Finns inget bättre än väskor.

image1030

image1031

Fredag

Godmorgon
gud jag har sovit som en stock i natt och känner mig utvilad. Jätte skönt. Ska snart passa syster, det blir att gå en långpromenad med Mexx, jätte mysigt väder ute ju. Undra om det är kallt, vänta ska ut och känna, nä så farligt var det inte. Sen får Flisan hjälpa mig att städa lite, inte för hon kommer att göra så mycket men ändå. Lilla busfröt. Hon tycker att det är mer intressant att ligga i min katts korg.


image1029


image1028

Vilken väska

Vilken väska är snyggast?

Ettan eller tvåan

1
image1026


2
image1027

Ledig imorgon

Fick veta för en stund sedan att jag ska vara ledig imorgon då jag ska passa systeryster. Lills busiga Flisan. Hehe. Så det är skönt att få lite sovmorgon. Jag hoppas på bra väder så att hon och jag kan gå ut på en långpromenad med Mexx. Det är något vi båda gillar. Sedan måste jag städa och fixa hemma hos mig och älskling, ser inge kul ut. Högar med kläder och saker överallt. Haha. Jag förstår inte hur jag lyckas. Men jag skyller på min pyttelilla gaderob..

Så morgondagens planer ser ut på följande


¤ Passa syster 9-12
¤ Käka lunch
¤ Städa
¤ Spa behandling och bada Jacuzzi
¤ Fixa mig
¤ Kolla på Gossip Girl
¤ Bowla och käka middag med älskling och vänner
¤ Sova


Mitt lilla busfrö till syster ♥

image1025

Mina kära vantar

Vi går mot varmare tider nu, får man hoppas, inte för att det varit sådär jätte kallt ute. Vädret blir alltmer flummigare, Det har inte varit någon riktig vinter och den lär inte komma heller. Så det har inte blivit mycket till användning av mina kära små vantar som jag fick av mamma i julklapp. Gillar verkligen färgen.

image1024

Ett litet tips

Jag har ett bra skönhetstips som jag bara måste förmedla vidare, köpte de här två ansiktsprodukterna H&M för en tid sedan, jag tycker dom är bra. Den första ska man skrubba rent ansiktet med, den andra är en "ansiktsmask" som man ska sova med och tvätta bort på morgonen. Jag har fått bort många finnar tack vare detta. Min hy har blivit bättre och ser fräschare ut. Så det är ett litet tips.

image1023

Snygga ögonbryn

Nu är det dags att fixa buskarna till ögonbryn jag har. Nä så farligt är det inte men vill fixa till dom lite och sen ska jag färga dom. Är den någons ögonbryn jag gillar är det Haydens :) Väldigt snygg form och färg.


image1022

Några av svaren på frågorna

Jag tar några av svaren på frågorna nu :)

Sofie
baddräkt vs. bikini, vad kör du på i sommar? =)
Jag kör på bikini, helst utan band också för att undvika att få ränder :)

Jossan
Hejhej :)
Vad pluggar du till?
Jag pluggar till webbdesigner och är klar till sommaren.

Anonym
har du köpt de jeansen i bikbok?
Japp det har jag. Köper nästan alla där :)

Tilda
favoritbloggar? favoritmat? :D
Mina favoritbloggar är Kenzas, Karin Olofsson och Stina, ni vet förmodligen vilka de är men deras bloggar läser jag dagligen. Gillar verkligen dem.
Min favoritmat är Indiska köttbullar och sen Lax :D Mumsigt. Lax med massor med citronpeppar är det bästa som finns.



Dagens Outfits

Tentan gick bra, kändes bra iaf så nu får man hoppas att det gick bra också. Ska snart bänka mig framför Unga Mödrar. Börjar 19.00 Femman.


Dagens Outfits igen

Stuprörsjeans: BikBok
Jacka: Rock N Blue
Tröja: Forrarina
Väska: D&G
Skor: Wedins

Min lilla damsugare fick vara med på bilden


image1020

image1021

Frågestund

Vill bara välkomna alla nya läsare, jag hoppas ni gillar min blogg :) tänkte ha en liten frågestund för att ni ska lära känna mig mer, det är ju alltid intressantare att läsa någons blogg om man vet lite om personen :) så fråga på om vad ni vill :P Ni får svaren ikväll :)

tenta om tio minuter håll tummarna
*Nervös*


Snart dags för tenta

Har precis kommit till skolan och ska snart sätta mig och läsa lite innan jag har min tenta. Ussh jag var så trött så jag somnade till flera gånger på bussen vilket är skitjobbigt. Tur att jag inte hade någon brevid mig så att jag inte vaknade upp och låg mot någon annans axel. Hihi. hade varit lite pinsamt. Få se hur det går på tentan nu, lite nervös är jag. Men det går nog bra, har pluggat mycket, men brukar ändå få mina hjärnsläpp och då går det rent ut sagt åt helvete.. Så håll tummarna för mig klockan fyra.

Idag är det inget speciellt på tv förutom Unga Mödrar. Så vi lär se några filmer istället. Kan rekomendera några ikväll eftersom jag ser mycket på film. Runt tio varje vecka kanske. Men jag älskar verkligen att krypa ner under täcket till en film och sen en påse godis. Mysigt.

Tack för era gulliga kommentarer, De betyder jätte mycket ♥

Mitt jeanstips

Om ni vill ha några jeans som sitter snyggt ska man köpa BikBoks egna märken jeans. Jag har två par jeans därifrån och dom sitter as snyggt. Har aldrig haft problem med dem. Däremot har jag problem med mina Lee jeans som sitter as fult. Töjer sig efter andra tvätten även fast jag köpte en storlek mindre. För ni vet väl att det är det man ska göra. Och använd inte sköljmedel när ni tvättar jeans. Så satsa på BikBoks jeans. Billiga och jätte bra. Det är mitt bästa tips jag kan ge er som har problem med att hitta jeans som sitter snyggt. Har själv samma problem. Men nu är det löst.

image1019

Dagens outfit

Dagens enkla outfits består av
T Shirt, tröja och jeans från BikBok

image1017

image1018

Lunch

Har precis käkat lunch som bestod av en räksallad och Loka. Även mamma fick en likadan. Så nu är man mätt och belåten och har fått nya krafter till att orka plugga lite till innan jag ska dra.

image1016

Behöver lite hjälp

Vet någon hur det här med kommentarer fungerar? för just nu har jag ingen koll alls. Hur man får bättre koll på vilka man har svarat på. Alla är ju godkända från början. Man vill heller inte ta bort några. Utan det är kul att ha dem kvar.

image1015

En liten paus från pluggandet

Har tagit en paus med pluggandet. Har nästan läst ut hela boken på ungefär 300 sidor. Blir för mycket att ta in i min lilla hjärna. Så en paus är jag värd. Sitter här och dricker min Yoggi Yalla med hallon-boysenbär och blåbär. Mumsigt! Tänkte hinna käka lite lunch innan jag sticker till plugget också, är sugen på en god sallad. Har dom kvar ceasar salladerna på mcdonalds? Hmm det var så länge sedan jag åt sallad därifrån. Men jag ska nog beställa en sallad från pizzerian. Deras är jätte goda, ska fråga mamma också om hon vill ha. Räksallad med garlicsås. Mums. Jag tänker fan alltid på mat. Haha, jag är ett litet matvrak helt enkelt. Det var några som frågade vilket parti jag vill ska vinna nästa val. Hmm svår fråga med tanke på att de säger så mycket som inte blir av, så man kan inte lita på något. Men okej, jag skulle rösta på miljöpartiet. Vi måste börja tänka mer på naturen. Jag är inte så insatt i politik men jag skulle iaf rösta på miljöpartiet..

Vilken Yoggi Yalla är din favorit?

image1014

Ldb

Är det något jag gillar så är det Ldb. Speciellt deras Deoderanter. Jag har dessa tre, jag gillar mest den lila. Den luktar bär. Så jag tycker absolut ni ska prova dessa om ni inte redan gjort det.

image1013

Vilket parti

Vilket parti tycker ni ska vinna nästa val?





Torsdag

Godmorgon
Har nästan precis gått upp, ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite. Sen blir det att sätta sig med Dhtml boken och plugga. Det värsta är att boken är på engelska och jag är sämst på det. Men det får gå. Ute regnar det, som vanligt. Jag förmodar att det är jag som blir tvungen att gå ut med Mexx, vilket inte är kul i det här vädret. Så det är bara att sätta på honom overallen. Ska slänga på mig lite kläder nu och gå ut.

image1011

Fråga Olle

Sitter just nu och tittar på Fråga Olle där Elin Kling och Karl-Petter Bergvall är gäster i kvällens program. De handlar bl.a om sexleksaker och lite annat, har skrattat en hel del. De frågade bl.a folk ute på stan om sexleksakerna och då fanns där en "penisring" och då frågade Martin en dam om vad det var för något. Konversationen var ungefär såhär:

Damen - En tuggring som små barn har när de får tänder..
Martin    - Men den vibrerar ju..
Damen - Ja men det är bra för tänderna ..

Hehe kunde inte låta bli att skratta då :)



Cardigan från Glitzy

Den här fina cardigan är jag sugen på att beställa, den är från Glitzy och kostar 450 kronor.
Vad tycker ni, ska jag beställa den? den är otroligt snygg. Speciellt till blåa eller svarta stuprörsjeans.
Gillar den annorluna färgen också.

image1010

Mexx Videobloggar

Nu börjar LOST snart och ska bänka mig framför Tv:n nu . Ni får inte missa det bara. Klockan 21.00 på Fyran :) Det är ju så bra. Bjuder på två filmer på Mexx, en när han är valp och en på hur han ser ut idag. Dom kom i fel ordning nu men skit samma :)








Väska och klocka

Den här är min kärlek nummer två. Den är hur bra som helst, speciellt att ha i skolan när man har massor med böcker och annat skit. Har inte hunnit använda mina andra nya väskor än för den här har tagit upp all min tid. Den är bra på alla sätt och vis min "lilla" väska. Jag är verkligen faccinerad av väskor och om det är något jag spenderar mina pengar på så är det just väskor. Men nu har jag köpt så det räcker. Nu ska jag lägga pengar på annat. En sak till som jag älskar är min klocka från One. Det var en present från min kära kusin och moster för ett tag sedan. Jag älskar verkligen stilen.

image1008

image1009

Ge mig sommar nu

Nu vill jag att sommaren, eller åtminstonde våren ska komma

image1007

Mycket man vill ha

Jag sitter här och funderar över två saker jag vill köpa inom den närmaste framtiden, visst det är massor med saker igentligen men de här två är det jag prioriterar mest. En ny mobil och en Nikon kamera. Jag har hittat den kameran jag vill ha, men den kostar lite över fem tusen viket gör att jag måste tänka på ekonomin, och om jag verkligen behöver en ny. För min Pentax kamera är helt okej den med. Men däremot älskar jag att fota och då ska man ha en rejäl kamera.. Min mobil ska vi inte prata om. Känslig för allt så det är typ tusen repor i den. Längre ner ser ni de bilder jag fotade till mitt projekt i 3an på gymnasiet, där skrev jag om skillnaden mellan tigern och katten. Jag fick MVG vilket var jätte kul

image1005

image1006

En god tonfiskmacka

Jag och älskling äter nästan på samma ställe när vi är iväg på något. Ill Piatos tonfiskmacka är så himla god. De mesta är gott men jag älskar den här mackan. Jag rekomenderar att ni provar den. Iallafall om ni gillar tonfisk.

image1004

Och vinnare är

Och vinnare är Magnum Mandel, som jag själv också tycker är godast.
Mandel vann med en poäng över Dubble

image1003

Boxer

Det finns inget värre än när boxen håller på. Just nu får vi inte fram någon bild på femman och trean vilket gör mig galen, fick springa in till mamma och glo på tv. Men nu har vi iaf ringt boxer så ska dom komma hit och fixa det för så här kan det inte vara, visst det är inte så varje dag men det händer för ofta nu liksom. Nä men man blir en aning irriterad, här betalar man för något som hakar upp sig då och då.  Har ni problem med eran boxer?

Mem men fick iaf se Unga Mödrar. Det var väl bra, jag följer det nu. Ett mycket intressant program.

Resultaten av Magnum kommer upp vid åtta :)


image1002

En liten filur

Har nästan precis kommit hem och tryckt i mig lite mat som bestod av Kebab och lite smått och gott. Gott! mamma som gjorde. Tack ♥ ska snart sätta mig ner och läsa era kommentarer. Kul att så många svarade på frågan.

Kan ni gissa vad det här är

image1001

Brun utan sol - Make my day

Sitter här och väntar på att klockan ska bli fem. Då ska jag hem och ställa mig i en varm skön dusch, sedan fixa ögonbrynen och färga dom. Jag nämde det tidigare och jag gör det igen, använd Niveas brun utan sol. Så himla skönt, man känner sig fräsch och det bästa är, man behöver inte sminka sig. Det är jätte skönt att gå osminkad, det är sällan jag sminkar mig nu, vilket är både bra för hyn och man behöver inte spendera massor med pengar på det. Självklart finns det stunder då jag sminkar mig. Men till vardags går jag helst utan.. Så om ni inte provat brun utan sol än så gör det.

Pratade med älskling för en stund sedan som är påväg hem nu, lyckosten. Imorgon är jag "ledig" iaf och kan sova lite längre för att sedan sätta mig och plugga hela dagen. Får hoppas att provet går bra. Ska verkligen vara förberedd den här gången. Jag brukar få totalt hjärnsläpp på prov även om jag kan svaren. Det är verkligen något jag har haft problem med. Jag har svaret i huvudet, men sen får jag inte ner det på pappret.

RSS 2.0