Tårar

ibland orkar man inte vara stark, då låter man tårarna komma nerför sin kind i sin ensamhet där ingen annan kan se. För bland folk vill man visa sig stark och vara den som alltid är glad och skrattar. Men ibland orkar man inte. Gråten sitter som en stor klump i halsen, och det är först då man upptäcker hur ensam man är, man vill ha någon hos en, som kramar en, som säger gulliga saker, någon som bryr sig.. Våga visa sin sårbara sida för denne..

Smärtan man har med sig i hjärtat
saknaden efter någon
efter dig

image1930

Frukt och bär

image1929

mamma och jag var på coop för att handla lite, självklart gick vi förbi bokrean och där hittade jag fyra böcker :) Köpte även hallon och vindruvor, mumsigt :) älskar frukter och bär

Lejonkungen

Älskar verkligen den här låten :)


middag

image1927

Det blev lamfärsbullar, sallad , vitlökssås ,couscous och ribs till middag . Jätte mumsigt :)



Tjejdag

Imorgon kommer mina gummor hit :) en riktig tjejdag :) hjehe

Nicole

image1925

image1926

Nicole Richie ska iväg med sin lilla dotter.. Gud vad jag får bebislängtan när jag ser dessa små liv. Har själv massor med småsyskon och det är så kul att vara med när de växer för varje dag..

Studielån

Har precis kommit hem , jag och älskling åkte och köpte godis, mumsigt värre.. Åhh jag har sån jäkla ångest. Jag tog ju studielån, det VÄRSTA man kan ta. På xx antal tusen, och räntan bara tickar på och är hur mycket som helst vilket gör så att jag ska betala tillbaka ALLT på måndag, ska ringa csn då och kräva att betala allt, vill inte ha den jävla skulden på mig, mår verkligen skit över den... Suck.. Så ni som ska plugga, tänk igenom det en gång till om ni ska ta studielån.. Jag tycker inte det är något bra.. Har hört att det är det värsta lån man kan ta.. Kul... Där rök mina pengar. Så på måndag är jag fattig...Snyft. Jävla lån helvete..

Låt

Morgonens låt :)


IKEA

image1924

Ska snart åka till Ikea med mamsen och Sandra. Det ska bli kul. Mamma ska kolla på massor med grejer, min brorsa ska få ett eget rum bl.a, sedan en soffa och andra saker. Jag måste också kolla på en del saker till mitt och älsklings hus. Så vi lär inte komma hem tomhänta. Vi skulle egentligen åka på måndag men vi tar det nu. Älskar att gå där, man hittar alltid något. Så det ska bli kul.. Har precis tagit mig en dusch, ska väl trycka i mig en banan innan vi åker... Sedan ska jag hem och fixa lite till imorgon. Och mysa med min älskling såklart..

Vad ska ni göra i dag?

dagens outfit

image1923

I dag blir det bara myskläder :)

Lördagmorgon

Godmorgon
Vi hade jätte trevligt i går, min mun gick ganska mycket, som vanligt, jag brukar ha en förmåga att prata mycket, hehe.. Han fick fina presenter, av oss fick han en vinflaska, jätte fint kort och av mamma och dom, en jätte fin vinkaraff och en blomma.. Maten var hur god som helst, som vanligt var det min bror och jag som åt mest, jag råkade ta lite för mycket så jag blev proppmätt, men jag fick ändå plats med efterrätt som bestod av två olika rulltårtor med grädde, mumsigt.. Vid tio tiden drog vi hem, jag agerade chaufför som vanligt, det händer hela tiden eftersom jag är nykterist ..

Har nästan precis gått upp. ute blåser det som satan, ska snart ta en dusch och tvätta bort mig sminket. Efter det ska jag röja upp lite här hemma, kläder överallt. Har ju en sån liten gaderob så de flesta hamnar på min stol.. Ett helt berg här. Haha.. Nää jag behöver verkligen en ny gaderob. Det här funkar inte..

Älskling ligger och sover och han bad mig väcka honom vid elva. Om nästan exakt två timmar. Då hinner jag fixa mig själv och här hemma så länge. Får se vad vi hittar på idag, vi ska nog bara ta det lugnt..

Fest

Vi var ju på fest hos min morbror som fyller 31 år idag GRATTIS. Vi käkade middag där, Tacobuffe och sedan efterrätt, hur gott som helst. Trevligt med alla gäster. Kom hem för en liten stund sedan. Ska snart lägga oss och bara glo på tv och mysa.. Här kommer lite bilder från idag, min Lilla Joline är med på en bild, sötnosen nr 1.

image1919

image1920

image1921



ny mobil

image1918

Den här underbara mobilen fick jag från min praktikplats, blev skitglad, behövde en ny mobil, så det var jätte kul, älskar färgen också =) ska köpa en mobilstrumpa så jag verkligen skyddar den här nu :)

Vad har ni för mobil?

Kvällens outfit

image1917

Dagens outfit :)
cardigan: bikbok
Flashleggins och tunika: Gina Tricot
Väska:D&G

Trevlig dag

Tar mig tid att blogga lite innan jag ska fixa med tårtorna, det blev två tårtor, en frödinge chokladtårta sedan köpte vi en hallon och vit chokladtårta i ett konditori , så jag ska snart upp och fixa och göra det fint för min avslutning. Vi köpte även en present till min morbror. Ska ju dit ikväll. Jag och Sami köpte våran i går. Köpte ett fint kort idag. så nu är jag nöjd..

Vi lunchade på Burger King vilket var gott, men åt ingen hamburgare utan bara pommes, dip och juice.. Men vi ska få äta en härlig middag ikväll, Hemligt vad det blir. Men alla kommer att bli nöjda :)


Ussh vet inte vad jag ska ha på mig, suck men jag hinner iaf fixa mig i lugn och ro. Vi ska kanske åka hem vid halv fyra, men först ska vi handla lite..


Inredning

Vi håller på att möblera om och fixa här på jobbet, kommer nog bli jätte bra, jag önskar att jag fick inreda här för då skulle det bli grymt bra. Älskar att göra det och jag personligen tycker att jag är duktig. Har inrett mitt badrum själv från grunden. Okej storleken kunde jag inte ändra på men allt annat. Nytt handfat, mosaikplattor, hur de skulle sitta. Glasdörrarna, Toan, golvet m.m.. Jag hade ju funderingar på att bli inredningsakitekt men valde en annan väg nu. Men en sak som är säkert är att jag ska inreda mitt och älsklings framtida hus :) ..

Men men har iaf fixat och städat och dammat receptionen.. Så nu är mitt skrivbort tjusigt..

Ska fixa med en statistik snart, men det går fort. Är hungrig också. Sitter och funderar på vad jag ska käka för något, kommer nog bli en ceasarsallad som vanligt. Hehe min nya favorit..

Vad ska ni äta till lunch?

Tårta

Har frisserat blomman på mitt skrivbord lite, klippt topparna så nu ser den fin ut. Hehe.  Slutar ju praktiken idag så vi ska käka tårta halv tre, något jag ser fram emot. Hoppas det blir chokladtårta, Mumsigt värre... Är ju galen i choklad :)
Jag har för mig att Frödinges chokladtårta är jätte god. Någon som smakat den?


image1916

Diskussion

Godmorgon , jag har nästan precis anlänt till jobbet, idag är det sista dagen vilket är jätte tråkigt. Kommer att sakna att vara här, jag är nöjd med min tid här och jag har verkligen utvecklats både som person och inom design. Jag har lärt mig en del nya saker också vilket är jätte roligt. Jag tror dom kommer att sakna mig också. Hehe. Jag ser alltid till att det är fint här på jobbet och att det jag gör blir klart fort. Så dom får tid över till viktigare saker.. Så jag känner mig både glad och ledsen idag.. Men jag kommer inte sluta här för gott. Så lätt blir det inte av med mig , hehe.



Underbart väder ute. Riktigt soligt och fint. Kanske våren kommer snart ändå.. Vem vet..



Igår var jag dödstrött vilket innebar att jag inte orkade se klart hela efterlyst. Men lite såg jag iaf. Ussh jag tycker verkligen synd om den där 13 åriga pojken som blev våldtagen av en pedofil. Fyfan vad hemskt. Stackarn kommer att få men för livet. Men han fick fast honom. Jag hoppas att pedofilen får livstid, men det är ju bara att glömma. Max två år lär han få.. Vad fan, jag tycker Sverige ska bli strängare med straff. De som mördar eller gör något annat , de ska fan stå för sina misstag och straffas HÅRT.. Och vad har vi för fängelser då, det är ju rena lyxen om man jämför med fängelser i andra länder, nä de ska få ruttna i en liten cell med enbart en säng och en potta... Hmm...

Vad tycker ni om Sveriges fängelser?
Hur länge borde en pedofil få sitta i ett fängelse?

VB

Livet vore inte lika roligt utan dig Mexx ♥


Dagens outfit

image1915

Dagens Outfit :)

Filmkväll i helgen

image1914

Ska snart se filmen Djävulen bär Prada "igen" men den är helt okej, kanske ska titta på älskling med hundögon och be om lite massage, har jätte ont i nacke och ryggen. Ushhabussha inge kul alls, men jag får väl skylla mig själv. Hehe , för mycket datorsittandes. Hihi..

Ska mumsa lite godis också hade jag tänkt. Har precis tagit en dusch och smörjt in mig med bus. sitter och chattar med Tina, vi ska ju nämligen ha tjejkväll hos mig i helgen. Planerar lite och så. Jag ska göra det riktigt myspysigt här hemma. Mer kan jag inte berätta..Det var länge sedan vi hade någon riktig tjejkväll. Vi hade det jämt förut, men det får det bli ändring på, va fan det är ju en tradition :)

Just det, jag är lite trögfattad ibland, men när jag försöker skriva text BREVID en bild så går det inte, fattar inte vad jag gör för fel :S någon smart person som kan hjälpa mig ?

Är som sagt lite småkorkad :)

Mys

Kom precis hem, jag och Sami var iväh och köpte en present till min morbror, ska dit imorgon och käka och lite sånt, självklart ska jag ta med mig kameran. Hehe. Hmm det värsta är att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig .. Skit jobbigt. Men det blir något enkelt, jeans och någon snyggare top tror jag.Slänger upp en outfit som vanligt imorgon :). Behöver verkligen nya kläder, men jag ska ju hålla mig till nästa månad. Hittills har det gått bra så. Hehe. Känner att jag vill spara lite pengar också, gillar inte att vara pank. Men vi får se..

Skönt med fredag imorgon, har lite sovmorgon då också, åker inte föräns åtta, skönt. Blev inte så mycket sömn i natt. Hehe känner mig helt färdig. Ska nog ta en dusch och sätta på mig myskläder och gosa med min älskling. Titta på någon film eller något..

Ska ni göra något kul i helgen då ?

image1912




Jaha

Jag som trodde jag kunde dra från jobbet när älskling kommer, men icke sa nicke, det är någon som ska hämta en sak här och jag har fått "äran" att överlämna det, suck, ja innan fem skulle han komma, på pricken fem DRAR JAG hem, sådeså, hehe. Om tjugo minuter. Japp.. Aldrig att jag väntar hehe ;)

Älskling borde komma snart, skönt att han tog bilen imorse, förhoppningsvis har jag sovmorgon i morgon och åker med B. Skulle behöva det, är helt slut. Har jobbat sedan sju imorse så..

Jag vill till värmen NU


image1911

Sött litet hus

image1909

image1910

Reese och Jakes landställe, hur fint som helst. Med stall och allt , urgulligt hus. Det är ju såhär man ska bo varje dag, hehe, jag är en riktig lantis själv, så där skulle jag trivas utmärkt, precis som Reese..

News

image1908


En kvinna skulle flytta från sin lägenhet och fick en räkning på 400.000 kr för att hennes katter hade orsakat skador såsom fläckar som luktar kattkiss. Hon förlorade i domstolen men sedan gick hyresvärden med på att hon skulle betala 150.000 kr.

Själv tycker jag att om man har vållat så mycket skador och lukt ska man självklart betala för sig, vem vill annars bo där liksom? den stank ammoniak orsakar är fruktansvärd och man blir sjuk av den. Så jag tycker att det är rätt att kvinnan ska betala skadorna. Det tar tid och pengar att få bort en sådan lukt. Vem annars ska betala liksom?





Intervju med Lia

Har gjort en liten intervju med Lia, en jätte gullig tjej, läser hennes blogg dagligen
Lias blogg hittar du här

image1907

image1906

1.Hur kommer det sig att du började blogga?
 För i början så mådde jag dåligt & skrivandet har alltid varit ett sätt för mig att kunna uttrycka mina känslor.

2.Vad handlar din blogg om?
 Min blogg handlar bara om mig, och de som dyker upp i mitt huvud. Skriver om mitt liv, och saker jag tycker om helt enkelt.

3. Vilket land kommer du ifrån?
 Jag är född i Sverige men min mamma kommer från Chile och min pappa är halvspansk ;p

4. Vad pluggar du för något?
Jag går första året i gymnasiet, omvårdnad.

5. Favoritklädaffärer?
 Oj, en favoritklädaffär är lite svårt.. men h&m då, eftersom att de har allt och det blir ett och annat därifrån haha.

6. Hur ofta bloggar du?
Några gånger om dagen, försöker skriva 4 inlägg om dagen. Men ibland blir det mer och ibland blir det mindre.

7. Hur mycket tid ägnar du till bloggen varje dag?
Det är olika, beroende på om jag har mycket att göra eller inte. Har jag tid över så brukar jag alltid logga in på bloggen och fixa lite, men 3 timmar kanske.

8. När började du blogga?
Jag började blogga den 1 februari 2008. Snart 2 månader sen.

9. Hur många läsare har du per dag?
Olika men mellan 2 och 3 tusen ungefär.

10.Vad vill du jobba med i framtiden?
 Jag vill bli allt, nemen jag vill bli psykolog och författare mest av allt tror jag.

Kul att du ville ställa upp gumman :)




Gossip Girl

image1905

Har lite tråkigt just nu. Leker lite i Photoshop. Hehe. Just det i går var det ju sista Fråga Olle på länge. tråkigt, undra vad som börjar istället. Spännande..

Åhh jag längtar verkligen till Gossip Girl börjar, visst är det bra, jag har hört att det är någon som kommer att komma ut i gaderoben , alltså någon som är " homosexuell "  undra vem av killarna det är , vem tror ni ?

Man fick typ tre ledtrådar
1. det kommer att ha en signifikant inverkan på minst tre av karaktärerna
2. efterchocken kommer att kännas på båda sidor East River i New York
3. vissa tittare kommer bli förvånade, andra inte

Läskautomat

Vi har ju fått en läskautomat till jobbet, och jag gjorde precis klart listor med namn där man fyller i antal och lite sånt :) snygg design om jag får säga det själv.Jag invigde automaten med att köpa en loka citrus. Sedan har jag gjort lite statistikjobb i excel och självklart svarar i växeln, en rolig dag helt enkelt. Blir hämtad av älskling sedan..

Har inte haft tiden till att blogga föräns nu. Vet inte vad vi ska hitta på idag, skulle behöva åka till Ikea och köpa bestick hit. Hmm ska ringa Sami och kolla om vi kan ta en sväng förbi där..

känns lite konstigt att det är sista dagen imorgon på praktiken, jag som trivs så bra här.

image1904

Torsdag

Har precis ätit en jätte god ceasarsallad på ett ställe i närheten. Mumsigt. Min lärare var här för en stund sedan, det gick jätte bra. Jag som var så nervös, förstår inte varför hehe.. Just nu sitter jag och gör lite grafisk design :) , ska snart ringa älskling och se om han kan hämta upp mig på vägen, orkar inte ta bussen.. Idag är det väl Efterlyst på tv:n , det måste jag absolut se. Är det inte ikväll Anmäld försvunnen också börjar? eller är det jag som är lite virrig som vanligt, hehe..

Jag ser verkligen fram emot långledigt igen. Men jag ska ägna mycket tid till att fundera ut vad jag vill göra för examenarbete..

Vad ska ni göra idag?

image1903

Orginalet

Hade fixat ordning intervjuen i PS men texten blev för liten så det gick inte, men här är orginalet iaf. Ni kan läsa intervjuen i inlägget nedanför :)

image1902

Intervju med Karin

Här kommer min Intervju med Karin

image1899

image1901

1. Hur kommer det sig att du började blogga?
Svar: En kompis sa det en kväll "du kanske borde starta en blogg, du gillar ju sånt!" Jag svarade typ "öhh vad är en blogg" :)


2. När började du blogga?
Svar: november 2006


3. Varför tror du att det går så bra för din blogg?
Svar: ingen aning, många bilder, egna tankar?


4. Hur många läsare i veckan har du?
ca 12000 unika, beror på var man kollar, bloggportalen säger ca 20000, men beror pår hur man mäter


5. Du gillar att resa, vilket är ditt favoritställe?
Svar: jag älskar att resa och har varit lite överallt, men Nice är det inte mycket som slår. Men efter påskhelgen ligger såklart Rom tätt intill hjärtat.. och San Fransicso..


6. Favoritklädaffär?
Svar: Monki, UrbanOutfitters, MQ, TopShop, Hm, Vila


7. I vilken kategori tillhör din blogg?
Svar: foto, vardagsbetraktelser


8. Hur ser ditt liv ut om 5 år ?
Svar: Man, kanske ett barn? Fint hem:) Coolt jobb, reser och lever typ som idag


9. Tror du att du kommer att blogga länge?
Svar: Ja det tror jag, jag jobbar ju på ett bloggföretag också


10. Hur mycket tid spenderar du varje dag med bloggen?
Svar: bloggar tar ju sammanlagt mycket tid. jobbar ju nio timmar om dagen med att läsa och pyssla om alla bloggar på blogg.se.. just min egen? lite svårt att säga.. nån timme kanske:)


11. Hur ofta bloggar du?
Svar: olika, ca 6 ggr/dag.. beror ju helt på vad jag gör. När jag reser ingenting


12. Favoritprogram på tv?
Svar: so you think you can dance


Intervju

Jag har intervjuat några kända bloggare som jag publicerar snart i bloggen :) Håll utkik

Helgens planer

316879-1892

Planer för helgen

- Fredag, jobba 9-17 , morbror fyller år så då ska vi dit på fest så där lär vi vara hela kvällen
- Lördag, slappa med älskling, fixa hemma , sen får vi se vad som händer
- Söndag, älskling åker på Fotboll,städa och fixa myspys innan Tina och Sandra kommer på tjejkväll hos mig
- Måndag, ledig, kanske Ikea med mamma
- Tisdag, slappa och ta det lugnt innan skolan börjar igen på onsdag


Torsdag

Godmorgon ussh i natt hade jag en mardröm, drömde att det var krig här och någon i en helikopter brände ner mitt hus och jag var tvungen att fly men det gick inte, det var eld överallt.. Ussh, vaknade av att hjärtat bankade jätte hårt, efter det hade jag svårt att somna om och låg vaken ett tag.. Men jag är inte farligt trött fast jag sovit typ sex timmar bara.. Åkte med älskling imorse, så jag var på jobbet redan halv sju, så jag har fixat och donat här. Min sista dag imorgon, hur ska det klara sig utan mig. Hehe.. Idag kommer min lärare på besök vid lunchtid. Jag och B ska prata med henne och lite sånt. Lite pirrigt är det. Men det går nog bra..

Gud vad den här veckan har gått fort, redan torsdag, skönt.. Jag kollade precis mitt schema på intranätet, jag börjar skolan på onsdag vilket betyder att jag har långhelg, igen vilket är jätteskönt. Vila upp sig lite och så :) men det känns jätte bra. Kul att börja skolan igen och lära sig nya saker.. Vi ska ha kreaktiva Processer 3 .. På tal om skolan, har lite frågot jag måste ta upp med min lärare, bl.a mina betyg, examenarbetet och när vi slutar skolan. Vill nämligen vara med när min syster går ut nian ju. Lilla gumman. Min lillasyster börjar bli stor :) shit vad tiden går, känns som att det var i går jag gick gymnasiet och nu ska hon börja det liksom.. Hoppas bara hon kommer in på sitt första val. Men det gör hon nog..

I Love You Sis ♥
image1895

Dagens outfit

image1886

Dagens outfit :)

Nyckeln till framgång

Sitter här och väntar på att Fråga Olle ska börja, det är om en halvtimme :) älskar det programmet hehe. Roligt roligt.. Sitter och funderar lite på framtiden, jag går ju ut skolan snart om ca 3 månader, shit vad tiden går. Hehe.. Lite läskigt men nu ska jag fan ta vara på varje sekund av livet och inte slösa bort det. Okej kanske inte varje sekund men mesta delen av det. Det är nu jag måste börja planera för framtiden. Hur det ska se ut, vad jag vill osv. Jag vet vad jag vill och jag brukar få det som jag vill eftersom att jag kämpar. Det ska jag verkligen göra nu. Imorgon ska jag sätta mig ner och jobba med mitt CV och personliga brev för framtida jobb. Jag ska desutom argumentera varför jag tycker de ska anställa MIG på den praktik jag har idag. Där trivs jag utmärkt. Så det ska jag göra så kanske kanske man får ett jobb.  Jag hoppas och TROR på det bästa..



Nyckeln till framgången ligger hos en själv.

image1885


Tyra Banks

image1882

 Åhhh Nej , Tyra kanske ska sluta som programledare i Top Model :( det hoppas jag verkligen inte. Skulle vara jätte tråkigt. Hon har tröttnat lite på Top Model och vill ägna sig åt sin talkshow .. Hon letar efter en ny supermodell som ska leda programmet .. Undra vem det kan vara..

Vad är riktiga Top Model utan Tyra ? :(

Thailand

image1880

image1881

De här underbara vykorten hänger på mitt kylskåp =) den ena är från bästa väninnan Tina när hon var i Koh Lanta

Och den andra från mamsen och dom :) Underbara Thailand. Var där för nästan exakt två månader sedan men det känns som en evighet. Jag lovar att jag kommer att åka tillbaka för tredje gången, om man en gång besökt Thailand vill man bara tillbaka :)

Jag har varit i bla Krabi, Khao Lak, Kata och Karon, Phuket, Ao Nagn och massor med andra ställen i Thailand, Krabi var nog bäst ändå , underbara Krabi :) Vill tillbaka

Har ni varit i Thailand, i såfall var ?

Fullt upp

Glöm det jag sa om att blogg funkar någorlunda :) hehe. Jag hoppas det blir bättre när de ska fixa till allt. Har precis kollat klart på filmen Man on Fire, det är bland de bästa filmer jag har sett. Shit vilken bra film. Den får en stark femma av mig.. Så den rekomenderar jag er att se..

Idag har jag jobbat från 9-14 sedan var jag iväg på ett möte, gått ut med hunden och lekt med honom, städat här hemma, tvättat, passat barn, fixat middag, hängt upp tvätt, ätit sen nu ska jag lägga mig och ta det lugnt en stund..


Vad har ni gjort annars idag?

image1879

Äntligen?

image1877

Idag är verkligen blogg.se på dåligt humör, ingenting funkar, har försökt sedan klockan fyra och först nu fungerar det någorlunda, suck..  Man börjar bli van..

Har precis tryckt i mig en ceasarsallad och lite Loka. Satt på en tvättmaskin och passat mina två yngsta småsyskon i tre timmar, här är det full rulle. Hehe..

Om en halvtimme börjar rent hus och det ska jag självklart se. Man får ju tips också på hur man håller saker och ting fräscha :)

Mexx

När jag kom hem tog jag först en promenad med Mexx sedan gick vi ut på våran baksida och busade runt i snön :)Han tycker det är jätte skoj :) Hehe lilla Mexx







Cv

Sitter här och chattar med mina närmaste vänner Tina och Sandra, den största diskussion är hur man skriver ett bra CV och personligt brev. Hur viktigt det är att man verkligen skriver det på ett bra sett. För det är en stor nyckel till ett framtida jobb.

Några tips på hur man kan förbättra sin CV och personligt brev

- Se till att ha bra marginaler och sidbrytning
- Stick ut
- Vad är viktigast
- Skriv på ett seriöst sett
- Ta med bild
- Ha någon färgklick på rubriker och sånt
- Nämn alla jobb du haft och utbildningar
- Be några kolla på det innan du skickar ut det

Snygging

image1876

Snygga Ashton Kutcher med sin motspeleska, hehe här går det hett till även utanför inspelningen..
Men han är ju så snygg så vem kan hålla fingrarna borta :)

Dåtid

image1875

Haha sitter här och tänker tillbaka när man var liten, en rolig grej var att jag trodde att människor var svarvita förr i tiden, ja inte bara människor utan att allt var det, HAHA, eftersom att bilderna och filmer var alltid svartvita. Jag förstod inte hur vi hade fått färg och allt medan de fick leva i en spökliv värld utan färg, hihi.

Knäppa saker man trodde ..

Känns inte som att det var sådär jätte länge sedan man var liten. Och nu sitter man här och det riktiga vuxenlivet tar fart.. Allt var så mycket enklare när man var barn, men ändå inte.. Nu bestämmer man över sitt eget liv.. Utan att någon ska säga, nu ska du gå och lägga dig, nu äter vi middag, nu gör vi det och nu gör vi så. Och att aldrig "nästan" bestämma vad man vill ha för kläder på sig.. Hmm. Men det fanns inga bekymmer på samma sätt som det gör nu. Allt man måste klara av, det folk räknar med, ekonomi, räkningar, mat, bil, barn osv.. ja ALLT. Man ska ta hand om sig själv och sin familj..

Skönhetstips

image1872

Eftersom att det är så många som frågar mig om bra ansiktsprodukter tänkte jag tipsa er om den här från Garnier. Den finns på HM och kostar inte mycket. Jag tycker att den är jätte bra. Först rengör man ansiktet med steg 1 som är en liten peelingaktig cream. Tvätta bort det och ta och fyll korken med steg 2 och smeta på i ansiktet med bomull jämt och fint, Låt det verka under natten och tvätta bort det sedan. Jag tycker att den är jätte bra och huden känns fräsch efteråt och jag har inga finnar heller, men det vet jag inte om det beror på denna men det verkar så :)

Vad använder ni för ansiktsprodukter?


HSM

image1871

Hoppas Vanessa och Ashley är på väg till inspelningen av nya High School Musical 3.
Jag gillar Vanessas Miu Miu väska här :) snygg va ?

Onsdag

Godmorgon
drömde att jag var utomlands i natt, men det kom värsta vågen och det var inte ett fint ställe, vi var typ fångade mellan höga klippor. Skit äckligt. Men det var stort.. Mycket människor. Och alla verkade vara glada över att vara där, alla utom jag...Jajja, sen vaknade jag av att älsklings mobil ringde, halv sju så då gick jag hellre upp än att somna om i 20 minuter.. Har precis duschat och klätt på mig, ska väl gå in och göra frukost snart..

Sitter och lyssnar på J Holiday just nu med låten Bed, har säkert sagt det förut men den är jävligt bra..

Jag tror inte att den här snön kommer att försvinna, känns inte som det. Det kommer att  vara såhär hela året. Nä nu ska jag inte vara negativ, det blir väl vår och sommar så småningom. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge , right?

Nej, det är ingen Top Model idag, kollade nyss på tvplaneten, men vad det står ju att man kan snacka om kvällen program och då står top model högst upp. Antingen är det jag som är blind eller så är det så att det inte är det ikväll. Istället är det fotboll. FAN.. Där förstördes min onsdagskväll. Hehe. närå, Rent Hus och Fråga Olle kommer ju.

Dagens outfit

image1870

Tröja: Gina Tricot
Cardigan och jeans: BikBok
Väska:D&G

Resa

image1869

Vill att snön ska försvinna snart så att våren och sommaren kan komma. Pallar inte kylan längre. Brrr.. Om det inte slutar snöa om en månad så åker jag utomlands snarast möjligt.

Ska ni resa i år? Var?

Man on Fire

image1865

image1866

Älskling och jag kollar på en jätte bra film, Man on Fire, med Dakota Fanning och Denzel Washington i huvudrollerna. En mycket bra och spännande film som jag rekomenderar starkt. Den är verklighetsbaserad vilket gör den ännu bättre. Ni måste se den om ni inte redan gjort det :)

Snart börjar House också, om ca tio minuter. Efter det ska jag nog sova om det inte kommer något bra på tv, är så himla trött. Har varit det hela dagen, hehe. Ussh hur ska det bli när jag börjar i skolan igen. Fast om jag förstår det rätt så har vi bara två veckor i skolan sedan åtta veckor examenarbete då jag hoppas att man får jobba hemma. Gör det bäst hemma så. Men det tror jag. Skönt i sådana fall. Men det blir en hel del pluggande. Men man kan iaf sova lite. Hehe.

Förut hade jag inga problem alls med att gå upp så här tidigt, men nu har jag det, skit jobbigt.





Dakota Fanning

image1864


Dakota Fanning, född Hannah Dakota Fanning 23 februari 1994 i Conyers, Georgia, USA, är en amerikansk skådespelerska. Fanning började sin karriär med reklamfilmer och statistroller i olika filmer. Hon fick sin första stora roll i filmen I Am Sam där hon spelade mot Sean Penn som flickan Lucy Diamond Dawson. Efter det upptäckte man hennes skådespelartalang och hon fick fler och fler roller. Hon har gästspelat i många TV-serier. Vänner, Ally McBeal, Cityakuten och Strong Medicine är några av dem. Dakota är nog mest känd från War of the Worlds och Charlotte's Web och hon har vunnit många priser.

Här är lite av vad Dakota har gjort
 
2008 - Push
2008 - The Secret Lifes Of Bees
2008 - Coraline 
2008 - Winged Creatures
2008 - Hounddog
2006 - Charlotte's Web
2005 - Dreamer: Inspired by a True Story
2005 - Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch
2005 - Vänner, avsnitt The One with Princess Consuela (TV-serie)
2005 - Världarnas krig
2005 - Hide and Seek
2004 - Man on Fire
2004 - Uptown Girls
2003 - Katten i hatten
2002 - Trapped
2001 - I Am Sam

Jag tycker att hon är jätte duktig för att vara så lite, och så himla söt !

Dagens

Dagens låt: Usher - Make love in this club
Dagens frisyr: ruffsigt :)
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: vitgrå tunika från Gina, svarta flashstrumpbyxor och en grå tröja
Dagens händelse: när jag åt våfflor HAHA
Dagens vill ha i allmänhet: vill ha en ny gaderob
Dagens materiella vill ha: plattv och en kamera
Dagens beroende: underbart
Dagens tråkigaste: lång jobbdag
Dagens köp: mat och godis hehe
Dagens mat: Våfflor
Dagens mående: förutom ont i magen så är det bra

Vilken mysoutfit?

Vilken Mysoutfit?
1,2,3,4 eller 5 ?

image1859

image1860

image1861

image1862

image1863

Våfflor

image1857

Gud vad jag blev mätt på våfflorna, men det var sjukt gott, jag som trodde jag skulle äta minst tio men åt bara fyra, man blir mätt fort. Provade att ha banan på och det var hur gott som helst :) sen massor med glass också Yummi.. Min syster Felicia tyckte också det var gott :)

image1858

Hemma

image1856

Slänger upp en bild jag tog nyss, rufsade om i håret så det ser förjävligt ut men whatever.. Haha, den bjuder jag på.. Orka vara seriös på bilderna hela tiden.. Sitter här och väntar på mumsiga våfflor som mamma nu håller på med. Tack mamma ♥. Vi köpte även 3 olika smaker på glass till också, jordgubb/choklad och vanilj. Yummi.. Funderar på om jag ska hoppa in i duschen nu innan maten eller efter. Få se hur jag gör. Kan vara mysigt att slänga på sig pjyamas och raggisarna innan. Det lär dröja ett tag innan maten är klar så. Big Family.. Hehe..

Älskling sitter här brevid mig vid hans dator och spelar fotbollsspel. Hehe. Jag hade en period för länge sedan då det var så jävla kul att spela spel på datorn, jag var helt galen. Speciellt i spelen Quake, wolf och the sims. Haha.. Kunde sitta flera timmar per dag och bara spela. Det var tider det.

Chokladägg

image1855

Det slank ner lite godis när vi var och handlade, kunde inte motstå dessa chokladägg, mina favoriter. Galet gott. Mumsigt..  Men man måste unna sig lite. Hehe..



Mysdag

image1854

Det blir våfflor för våran del idag :9 mumsigt. Jag och älskling ska köpa det till resten av familjen när vi åker hem, blir hämtad av han i dag för han tog bilen till jobbet. Skönt. Men jag har iaf använt mitt busskort några gånger denna månad. Suck, fattar inte varför jag kpte det över huvud taget, speciellt inte nu när de har höjt priserna. Blää vad dyrt allt ska bli.

Men men, Ska väl dra hem om ca 20 minuter. Ikväll blir det slappa framför tv:n klockan 21.00 då House kommer på fyran. hehe. Sen är det inget speciellt som kommer så det blir väl att glo på någon film..

Vad ska ni se på ikväll då ?


Våfflor

image1853

Jag läste på en tjejs blogg att det är våffeldagen idag, vilket jag inte hade en aning om, hoppas mamma kommer i håg det, skulle vara skitgott :) älskar våfflor, med glass, jordgubbar och grädde på. Mumsigt. Riktigt somrigt tycker jag att det är med det. Nu längtar jag verkligen till sommaren..
 
Ska ni äta våfflor idag?

Önskeklädsel

image1852

Önskeklädsel

Händelselös dag

Gud jag har fruktansvärt tråkigt.  Haha somnar snart.

Idag har jag
- 07.00 Gick upp
- 08.15 Åkte till jobbet
- 09.00 - 12.00 bloggat, gjort en inbjudan i PS och ätit godis
- 13.00 - 15.00 har tagit emot ETT samtal. Blogg.

En relativ händelselös dag. HAHA

Nu ska jag pilla lite med kod...

Vilken hårfärg?

image1851

I vilken hårfärg och frisyr  passar Nicole i ?

Beroende

image1850

Åhh satan vad jag är chokladsugen, jag kunde inte hålla mig borta från godiset på jobbet, fy på mig. Det tråkiga är att det bara är sådana här färgade ägg, hmm. INGE choklad med andra ord, och jag som är så sugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen, hehe. Jag ÄR chokladberoende, tyvärr, lite jobbigt ibland. Det är så sjukt gott. Finns inge godare.. Och doppad jordgubb i smält choklad, Mmmmmmmm.

Har ni något ni är beroende av ?


Snygg skjorta

image1849

Gillar verkligen den här skjortan :)

plugg

Har suttit och pluggat en stund nu. Har läst ca 100 sidor och boken är på 600 sidor så jag har en bit kvar, boken heter ActionsScript for Flash 8 och är på engelska vilket gör att det tar längre tid, och nu behövde jag en paus för jag började bli trött i huvudet, hehe. Jobbigt att läsa sakta så att man fattar sammanhanget, är egentligen värdelös på engelska men måste man så måste man, jag ska läsa ca 100-200 sidor per dag, har provet den 13e maj så. Sedan har jag en bok till att läsa, nämligen dhtml. Suckar. Tycker lite synd om mig själv hehe.

Så det kommer bli en hel del pluggande framöver, men jag gillar det, gillar att utvecklas.

Ska snart sitta och pilla lite i kod till en hemsida jag håller på att koda. Svårt men skitkul. Det tar sin lilla tid. Kul att ha mycket att göra...

image1848

Gissa kändisen

image1847

Ser ni vem det här är ?

Mysig dag

Det är en rätt så mysig dag i dag fast det är snö ute. Kallt men soligt.. Sitter här och försöker hålla mig borta från det stora påskägg vi har på jobbet, hehe. Jag blir suktad eftersom att godiset står en armlängd i från mig. Men nej nu ska jag fan hålla mig till på fredag..

Jag har fått en arbetsuppgift som jag ser fram emot att göra. Ska när som helst få den, jag ska nämligen göra chefens inbjudan till en 40 års fest, han fyllde år för inte så länge sedan och jag får äran att göra den. Ska bli skit kul. Tycker verkligen sånt är jätte kul. Så då får jag lite att göra, sedan tänkte jag fixa lite småsaker här på jobbet, bl.a rengöra kylskåpen och microvågsugnarna.

Jag älskar att hålla på i photoshop, finns inget roligare program, nästan iaf. Det är nog det jag är bäst på. Kan även andra program men inte lika ingående som ps. Jag sitter minst en timme per idag och pillar där.

Tisdag

image1846


Godmorgon hoppas att ni har sovit gott, jag har sovit lite oroligt, drömde sjuka drömmar som vanligt haha, sedan trodde jag att vi hade försovit oss så jag fick värsta rycket, men här sitter jag nu, ska snart äta två bananer och massor med vindruvor. Min frukost.. Ute är det fortfarande hur mycket snö som helst. Och det är rätt så kallt, så det blir väl att sätta på sig vinterjackan.. Idag tänkte jag plugga flashprogrammering, jag tar med mig boken till jobbet så kan jag plugga när jag får tid över..

Skönt att det är tisdag idag, hehe. Få se vad jag hittar på idag. Ska nog plugga en hel del.

Vad ska ni göra idag ?

Dagens outfit

image1845

Vad Tycks ?

Dagens outfit
strumpbyxor och tunika: Gina Tricot
Väska: D&G
Skor: Wedins
Tröja: MQ

Snygga plagg

image1842

image1843

image1844

I de flesta yrken måste man klä sig seriöst så det passar de typ av jobb man har, De här plaggen gillar jag jätte mycket :)

Skor

image1841

Gillar verkligen den gula och svarta skon här :) det känns så himla somrigt på något sett. Vill ha massor med nytt nytt nytt.. Ska spara pengar och shoppa till nästa månad :) Massor med nytt fräscht :)

Bikini

image1839

image1840

Två ursöta Bikinis från Victorias Secret, i år tänker iaf jag köra på en färgglad bikini, jag har en som liknar den från bilden högst upp. Så himla söta. Vill ha dessa två..

Vilken tycker ni är finast?

Semester

Åhhh sitter här och verkligen längtar till att ligga på en strand och sola och bada, äta god mat och bara ha det bra. Jag vill verkligen utomlands i sommar, iaf en vecka. Fast iof om det blir en bra sommar kanske man ska passa på att njuta av den här hemma och åka lite senare i höst :) hmm så blir det nog, ska prata med älskling om det, så han typ bara tar fyra veckor ledigt. På tal om ledigt, den här påskhelgen har gått läskigt fort, och imorgon är det jobb igen. Tur att jag har lite sovmorgon iaf, vi ska åka vid åtta vilket betyder att jag kan gå upp sju. Så det är skönt.

Men för att återgå till resplaner, jag vet inte vart vi ska åka, helst Grekland, finns ju så otroligt många öar där, frågan är vart man ska åka då ? några tips ?



image1838



Vanessa Hudgens

image1836
Söta Vanessa Hudgens singerar en bild på sig själv till ett fan :)
Älskar hennes hår :) jag kanske ska krulla till mitt hår nästa gång jag besöker frissan, vill verkligen göra en förändring hehe så varför inte

Borderland

image1835

Vi har precis sett klart filmen Borderland, otäck film som jag mår lite skit av nu. måste se någon annan typ av film om jag ska kunna sova, för den här var verkligen otäck, men bra.

Future

Det är helt vitt här ute. Hehe ja det skulle varit mysigt om den här snön kom vid december för nu ska det väl ändå börja bli vår. Jajja.. Idag har det varit en slappardag. älskling och jag började dagen med att ligga i sängen och äta godis (iaf jag) och kolla på filmen, Dead silece, den var jätte bra. Otäck. Så den rekomenderar jag. Tur att jag såg den på dagen annars hade jag nog blivit räddare än vad jag blev imorse. I veckan tänkte jag fixa min framtid, alltså fixa med skolan, fixa med ett jobb och sånt där. Så jag har det klart tills jag går ut skolan. Vill inte gå hela sommaren sedan och oroa mig..


Efter det att vi kollat på filmen drog vi iväg och köpte lite Thaimat. för min del blev det vege vårrullar och pangasiusfisk i en stark sås och sedan ris till det, jätte gott förutom att det brann i munnen så jag nästan började gråta haha.. Har sparat vårrullarna, ska ha det till lunch imorgon på jobbet.. Ska snart föna håret och duka till middagen, idag blir det hämtmat, jag tog en räksallad, mumsigt, längtar tills min underbara älskling kommer för då ska vi se klart en film vi började kolla på innan han drog..


image1834

Gissa kändisen

image1833

Vilken kändis är det här ? =)

Snö

Har precis fixat lite här hemma ( som vanligt ) har tänt lite rökelser och sånt. Myspys.. ute snöar det som aldrig förr, iaf inte på bra länge, det är hur mycket snö som helst och det bara fortsätter, hehe Mexx tycker verkligen det är skitkul att springa på tomten nu och busa.. Men det är mindre kul sedan när han kommer in och blöter ner, hahaha.  Ska snart ställa mig i en varm skön dusch och fixa mig lite tills imorgon, måste fixa mina ögonbryn, har inte noppat dom på jag vet inte hur länge, hehe. sen ska jag färga dom också, fixa naglar m.m.  Älskling är hos sina föräldrar just nu och ska käka middag där så jag har en stund för mig själv just nu..

image1831





Snö

Har precis fixat lite här hemma ( som vanligt ) har tänt lite rökelser och sånt. Myspys.. ute snöar det som aldrig förr, iaf inte på bra länge, det är hur mycket snö som helst och det bara fortsätter, hehe Mexx tycker verkligen det är skitkul att springa på tomten nu och busa.. Men det är mindre kul sedan när han kommer in och blöter ner, hahaha.  Ska snart ställa mig i en varm skön dusch och fixa mig lite tills imorgon, måste fixa mina ögonbryn, har inte noppat dom på jag vet inte hur länge, hehe. sen ska jag färga dom också, fixa naglar m.m.  Älskling är hos sina föräldrar just nu och ska käka middag där så jag har en stund för mig själv just nu..

image1831





dagens mysoutfit

image1830

Dagens outfit
Linne, tshirt och leggins: Gina Tricot
Sockor: Cubus

Vägen till ett bättre liv

Många ungdommar har dåligt självförtroende och kränker sig själva och mår dåligt och försöker sträva mot sina ideal. Jag förstår varför det är så. Själv har jag alltid haft ett bra självförtroende och trott på mig själv och vågat vara mig, utan några spel eller liknande, orka vara som alla andra. Man vill ju vara unik och speciell. Om man inte tror på sig själv så gör ingen annan det heller och man ser på en person när den inte är säker på sig själv. Man blir tyst, blyg, man ser att personen inte mår bra. Vägen till framgång är att man tror på sig själv, utvecklar sig och kämpar för att nå sina drömmar och högre makter. Vill man något här i livet måste man kämpa. Sakerna kommer inte av sig själv utan det krävs tid. Annars går det åt helvete. Det viktigaste är att man inte ger upp. Ger man upp är det kört.

Sen det här med att man vill vara sjukligt smal. Många svälter sig själva och tror att de kommer må bättre av det. FEL FEL FEL. Man förstör sin kropp, ibland kan man förstöra den så mycket att det blir farligt. Man mår inge bra alls. Både psykiskt och fysiskt. Om man nu vill vara smal. Varför inte äta rätt mat. Rätt mängd och sedan träna någon gång i veckan. Kroppen orkar inte om man inte äter tillräckligt. Jag tycker inte det är snyggt att vara för smal. Smal visst det är snyggt , men vafan det finns gränser..

Mina tips till ett bättre självförtroende

¤ Se det positiva i dig och utveckla det
¤ Va nöjd med den du är
¤ Våga vara DU
¤ Skit i vad andra tycker
¤ Le och var glad och våga göra bort dig
¤ Titta dig själv i spegeln varje morgon du går upp och säg dessa ord, Jag är faktiskt nöjd med mig själv
¤ Tro på dig själv så gör andra det också

Man ska inte slösa bort sitt liv, ta vara på varje sekund och lev livet som om det vorde det sista.

Hur vill du minnas ditt liv?
Vad vill du här i livet, kämpa för det då
Vill du må dålig? tror inte det va
drömmar KAN bli verklighet om man kämpar tillräckligt
Tyck inte synd om dig själv hela tiden
Livet är vad du gör det till
Och hur vill du att ditt liv ska vara?


Det är bara DU som kan ändra dig själv och ditt liv, INGEN annan. Så varför inte starta redan idag med ett nytt liv?

Vi lever inte i evighet så varför slösa bort det? det finns dom som har det värre...

Jag blir så arg när jag ser folk som inte gör något med sitt liv, inte tar vara på det utan lever i overkligheten.

Men om man vill leva så, så säger jag bara skyll er själva.. Jag tycker inte synd om er då.

Om man förlorar hoppet, förlorar man allt..

image1829


Måndag

Godmorgon
Hoppas att ni har sovit gott. De här dagarna har gått för fort och imorgon börjar verkligheten igen, nämligen jobbet. Men det är bara fyra dagar, sedan har jag långhelg igen, är nämligen ledig på måndag, sedan börjar skolan. Sitter just nu och äter vinduvor och banan. Mumsigt. Det blir min frukost idag, nu har det blivit för mycket godis så dags för något nyttigt.. Jag rekomenderar verkligen INTE filmen Black Christmas, den var ju helt värdelös, okej nu råkade vi ta den från 74 så jag vet inte hur den nyare versionen är. Den andra filmen hann jag inte se i går, får göra det idag.

Ska snart fixa ansiktet lite och smörja in mig med bus så man ser lite fräschare ut när jobbet börjar.. Idag är det inge fint väder alls, grått och trist och nu börjar det snöa igen. Tror inte att våren kommer, känns inte som det.

image1828



Våga vara lång

image1827

Jag har ju alltid tyckt att jag är för lång för att ha högklackat, de här är inte höga alls, men jag tänker faktiskt köpa ett par lite högre tror jag :) jag är 174, bara jag inte är längre än älskling så :)

Gissa kändis

image1826

Slänger in en gissa kändis, väldigt enkel :) ni ser väl vem det här är?

Kvällen

har inte blivit mycket till bloggande, håller på att spela bingolotto hehe och vinner inte ett skit.. Suck.. Jag som räknade med att få färgfemman :( Hehe.. Vi har ju kollat på filmen Black Christmas, ingenting jag rekomenderar, råkade ta den äldre versionen från 75 eller nått så den var lite b. Har inte sett klart hela, ska väl göra det..

Till middag åt vi kött och potatisgratäng, sallad och 2 olika såser.. Mumsigt.. Är inte så förtjust i kött men det andra åt jag. Ska börja köpa tillskott för jag äter sällan kött.. Vet inte varför, men jag pallar det bara inte..

Senare ikväll ska vi se den andra filmen vi hyrde, just nu kollar B och mamma på den, slår vad om att mamma är skit skraj hehe. Om hon nu inte har somnat, som hon har en förmåga till att göra.. Lilla mammsen..

Imorgon är det måndag, ledig. Ska ta en liten sovmorgon, sen får vi se vad som händer, inget planerat..

Gossip

image1825

Dagens kändisbild
Gossip Girls ;)


vilken outfit?

image1823

image1824

Vilken outfit är snyggast?

glass

Nu har jag hämtat dom från stan och han även varit och handlat med älskling, jag köpte bananer och vindruvor, ska käka glass och smoothie ikväll :) Mumsigt, nu ska vi bara mysa en stund, älskling har ju storstädat här hemma så det är jätte fint , tack ♥


Just det, när vi var och handlade såg jag en ny smak på sandwish glassen, med jordbubb, den var helt okej =) somrig smak , mumsigt.. Nu vill jag att sommaren ska komma.

image1822

B.U.S

Har precis tagit ett bad så nu känner man sig lite fräschare, passar på när vi är ensamma hemma :) hehe. Tog en ansiktsmask och hårinpackning också. Ska snart smörja in mig med bus. Jag känner mig inte fräsch med smink alls,  jag känner mig mest skitig :S hehe. Huden mår inte bra av för mycket spackel. Jag har faktiskt inte haft en enda finne på hur länge som helst. Jätte skönt. Nä min nya kärlek är Bus.. Vilket tjat om det här bus va men det är ju så bra :) ni som ännu inte provat det tycker jag absolut ni ska göra :) ..


Sitter just nu och lyssnar på Usher med låten Make love in this club, älskar den låten :) har alltid gillat Usher. Snygg är han också =)


Ut i solen

image1821

Har precis plockat ordning lite här hemma. Ussh jag har verkligen ingen idé på vad vi ska hitta på idag, tänkte iaf tvätta av mig sminket och sätta på en ansiktsmask efter jag varit ute med Mexx. Känner mig lite ofräsch just nu. Hehe. Och känner mig lite ovan med smink, inte ofta jag använder det längre.. Jag tycker man är finare osminkad och naturlig.. Solen är uppe just nu så jag ska nog gå ut med Mexx nu :) måste passa på ju.

Hmm undra vad jag ska göra för gott till frukost, kanske en fruktsallad? hmm ja vi får se :)


Godmorgon

Godmorgon, som vanligt är jag uppe med tuppen. Är pigg så det var ingen idé att somna om, då skulle jag bara bli trött. Idag är det söndag, funderar på att storstäda nu på förmiddagen och sen får vi se vad som händer, Money ligger i stolen här brevid och Mexx ligger och sover nedanför mig. Hehe mina sötnosar.. Ska gå ut med honom runt halv tio . Det är som tur är fint väder ute, men fortfarande hur mycket snö som helst, Hmm ja då kan man börja undra när våren kommer, inte än på ett tag tror ajg, det blir väl typ i slutet av april..

Vad skönt att ha långledigt, men det ska bli kul att börja vardagen igen. Har praktik hela veckan och sedan börjar skolan. Det ska också bli kul. Har inte varit där sedan i December så.

Snart är det sommar också och långledigt, få se vad vi ska hitta på då, jag är inne på att resa lite men Sami verkar inte vara det, jajja få se vad vi hittar på, något kul blir det. Inte bara gå hemma..

Vad ska ni göra idag?

image1820

Arkiv X

image1819

vi ligger och kollar på Arkiv X hehe jag var typ beroende av det för några år sedan :) spännande va .

Vad gör ni ikväll då ?

Bingolotto

image1817

Ska snart lägga mig i sängen och kolla på film med älskling, få se vad det blir, är helt seg efter all mat Hehe.. Men mumsigt var det, Mexx är också helt slut :)

Just det, vi köpte ju Bingolotter till ikväll. Men det är ju INTE ikväll utan imorgon, och vi som var så peppade att spela hehe, men så kan det gå :) Hoppas vi har turen med oss imorgon, färgfemman och miljonen ska bli min så är det bara :)



Chokladreklam

image1816

Jag kanske ska göra reklam för choklad eller ? HAHAHA den bjuder jag på

GLAD PÅSK

image1815

GLAD PÅSK igen :)



Påskmiddag

Nu är vi hemkomna från Samis päron där vi hade en jätte trevlig påskafton, med god mat och efterrätt och massor med godis, vi pratade och skrattade och hade det jätte mysigt :) Mexx var självklart med och fick lite godsaker han med :) jag är så mätt så det blir nog inge mer för mig ikväll hehe :) Åt tre portioner + glass + godis

image1814

Food

image1812

Nu ska vi snart bege oss till älsklings föräldrar, mmm börjar bli hungrig men spar mig till påskmiddagen, Mums. Ska bli gott och ska svulla som fan så därför åt jag ingen lunch idag för att vara extra hungrig och få plats med mer mat :) Hehe.. Hoppas vi hittar någon fin blomma också :)

För mig är det viktigt att äta både frukost, lunch middag och nått därimellan :) Mat är viktigt, även om man vill banta ska man äta för annars förtör man kroppen, äter man bara rätt mat, och vid dessa tillfällen så blir vikten bra. Blir så arg när jag ser ungdomar förstöra sin kropp genom att banta, det är farligt.. Kroppen mår INTE bra av det, så i stället så ÄT BRA OCH RÄTT MAT 4 gånger per dag, träna och sånt så går man ner. SUCK ...  Man blir sjuk och orkar inget annars... Farligt farligt...

Promenad

Lite bilder från min och Mexx promenad

image1808

image1809

image1810

image1811



Påskfin

image1807

Har precis fixat klart mig, blev en enkel sminkning sen fixa håret lite med hårspray. Ska snart ut med Mexx på en prommis innan vi ska åka till Samis föräldrar, ska springa in och köpa en påskpresent till dom också :)

Hoppas ni också får en trevlig kväll och äta massor med god mat :)


Mexx ligger här nedanför mig och vill verkligen gå ut nu.. Ussh får sätta på mig tjocka jackan nu för det är rätt så kallt, frös när jag hade min skinnjacka i stan..

Kvällens outfit

image1806

Kvällens outfit
tunika och leggins: Gina Tricot

Bhn är inte så synlig som det ser ut på bilden när jag lekte lite med ljus i PS

Dagens fråga

image1805

Vad tycker ni är det bästa med påsken?

Vad är det godaste på påskmiddagen?


Stan

image1804

Sami och jag tog bilen in till Götgatan för att gå in på Gina Tricot bl.a för att hitta något fint att ha på sif till ikväll, men hittade ingenting, ville även gå in på BikBok där men det öppnade inte föräns klockan ett, så det blev inte mycket till shopping, men det var kul att köra runt lite i stan. Vi satte oss inne på Seven eleven och tog något att dricka, för min del blev det en pucko. Ska väl kolla på någon film snart och äta lite påskgodis, sedan måste vi fixa oss för påskmiddagen, mumsigt.. Självklart tar jag med mig kameran :)

Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig, Ska nog sminka mig också för en gångs skull. Lägger upp kvällens outfit senare

Glas Påsk

image1803

Hoppas att ni får en underbar påsk :)





Lördag

Godmorgon
Hoppas ni har sovit bra, jag drömde lite roliga drömmar som vanligt, bl.a att jag var gravid och det var för sent för en abort, och jag har för mig att man inte ska äta lax när man är gravid och innan jag visste det hade jag ätit det varje dag så jag var lite orolig. Hehe, det kändes så verkligt. Jag har drömt ofta att jag är gravid men det kanske är för att jag har en längtan till ett barn. Men jag ska vänta lite till med det :)..

Dte snöar fortfarande här så det är hur mycket snö som helst, himlen är blå och solen lyser, men det ser rätt så kallt ut, ska snart ut med Mexx.. Brr.. Sen ska jag göra varm choklad och mackor till frukost, mums.

image1799

image1800

Gissa kändisarna

Kan ni gissa vilka dessa två kändisar är ?

image1797

image1798

Kvällens låt

Kvällens sköna låt
R Kelly - World´s Greatest


Ice

image1795

Här är en bild jag tog imorse :) ser ut som en gubbe ;)

Bingolotto

Ska snart lägga mig i sängen och kolla på en skräckis med älskling som just nu är ute med hunden. Ussh känner mig redan jätte trött men vill inte gå och lägga mig redan. Brr sitter här i morgonrocken ich fryser, funderar på att sätta på mig raggisarna för jag fryser sjukt mycket. Money ligger här brevid i Samis datorstol.. Hehe. Den lilla latmasken, ibland önskar man att man vore en katt. att bara få njuta av livet och ha den friheten. Då skulle jag nog likna katten Gustav, HAHA, Lika lat och älska mat. ;) Älskar verkligen dom filmerna. Han är så skön, och söt. han påminner om min fd katt James, i både utseendet och i sättet.

I morgon kan jag iaf sova längre än jag gjorde imorse, undra vad vi ska hitta på imorgon. Blir nog bara att mysa på dagen, ta det lugnt, läsa någon bok, äta en god frukost och lite sånt, sen senare ska vi över till älsklings föräldrar och äta påskmiddag.. Efter det ska vi spela Bingolotto :) Då jävlar ska jag bli miljonär ;) Haha. Men jag hoppas det går bra och att vinna en sjysst summa skulle inte sitta fel, speciellt inte nu när man är en fattig student. Hehe men det ska iaf bli kul att spela. Det var ett tag sedan man gjorde det..

Tänkte kanske komma igång riktigt med träningen nu. Om det inte är alltför kallt ute kanske man först går ut med Mexx och sedan kör en joggingrunda. Men vi får se :) annars blir det nog styrka och lite annat hemma..

image1794

Outfits

Vilken Outfit är snyggast?
1,2 eller 3
image1791

image1792

image1793



Bloggar

image1789

Vad är det som gör att vissa bloggare blir större än andra, man skriver liknande saker, men ändå är det just dessa som tjänar miljoner på sin blogg, då kan man undra vad det är som gör det? Har ni någon idé?

Jajja jag tycker att dessa är intressanta att läsa och det är bra att de tjänar en slant på sina bloggar. Men fler borde få möjlighet till det.

Vad tycker ni?



Lohan

image1787

Gud  vad jag älskar Lindsays hår :D gllar den här bilden på henne

Video på Mexx

Mexx älskar verkligen snö så jag och älskling busade med honom en stund på tomten :) här kommer några filmer från idag :)








image1786

Middag

image1784

Medan jag var ute på långpromenad med Mexx gjorde Sami middag till oss, en god fisk med vitlök och pesto på, majskolv och ris till. Mumsigt.. 

Vad har ni ätit/äta till middag?

Dagens fråga

image1783

Hur ska ni fira påskhelgen?

Fredag

image1782

Har inte blivit mycket till bloggande i dag men nu har jag lite tid till det. Har inte gjort något speciellt idag vilket är skönt. Ikväll ska vi bara mysa och kolla på film och äta någon god mat, få se vad det blir, jag hoppas på fisk och någonting till det. Mumsigt.. Älskar fisk. Lax och pangasiusfisk är två av mina favoriter.

Mexx ligger nedanför mig och sover, lilla sötnosen. Ska gå ut med honom om en stund igen sedan får älskling ta kvällskissen.. Är lite mörkrädd av mig haha.

Jag ska försöka dra med älskling till stan någon dag, behöver shoppa lite, hittade inte så mycket plagg när vi var inne sist :( Får hoppas på att man har bättre tur nu :)

Kärleksspel

Älskling och jag har storstädat här hemma och tänt lite luktljus så att det luktar gott :) just nu kollar vi på filmen Meet The Spartans. En parodifilm. Vet inte vad jag tycker om den. Inget jag rekomenderar.

Vi var i väg och köpte lite roliga saker för en stund sedan, bl.a ett kärleksspel :) Haha och lite annat..

image1781

Dagens låt

Colbie Caillat - Bubbly


Mexx

image1780

Nu sitter Mexx nedanför mig och bara väntar på att få gå ut i snön och busa, först ska vi ta en promenad sedan får han springa löst på tomten och leka :)

Parfym

image1779

Den här parfymen köpte jag i går och det är en utav mina favoriter, luktar så gott :)

Vilken är eran favoritparfym?

dagens outfit

image1778

Dagens mysoutfit

Tunika och leggins : Gina Tricot
Sockor: Cubus

valpar

så här såg Mexx ut när han var liten :)


Spa

image1777

Det gick rättt bra att köra hem idag fast det var kaos på motorvägen, ute snöar det jätte nycket, helt vitt ute, jag och älskling tänkte tappa upp ett varmt skönt skumbad och bara mysa lite, ska göra en spa behandling också för att fräscha upp mig lite :) Mysigt

Jag köpte en hårinpackning som luktar jordgubb så det ska bli intressant att se hur håret luktar efter det :) den var billig också. runt 30 kr på hm :)

Bilder från i går

Här kommer lite bilder från stan i går med flickorna hehe

image1772

Här är en skjorta jag tänkte köpa i går men fanns inte i S

image1773
image1774image1775

image1776

Fredag

Godmorgon
uppe med tuppen, ska snart agera chaufför till familjen som åker idag. Lite tråkigt att köra bil själv hem sedan och det värsta är att radion i bussen är trasig, får väl sitta och sjunga i min ensamhet då. Hehe. Tur att ingen hör då. Jag känner mig rätt utvilad idag, somnade rätt tidigt i går, var så trött, när jag kommer hem sedan igen ska jag ta ut Mexx på en långpromenad i snön, han älskar snö. Ska dra med Sami också :) mysigt, det är lite skönt att det är snö för då blir Mexx inte så skitig som tur är. Sen får vi se vad vi hittar på idag :)


Vad ska ni hitta på för kul idag?

image1771

Frågor

Lite frågor till er läsare

1. Vems blogg är den bästa?
2. Hur ofta läser ni min blogg?
3. Vad är det bästa med min blogg?
4. Vad vill ni läsa om mer i bloggen?

Trött

Jag har nästan precis masserat älskling med den där massage oljan jag köpte, den luktar jätte gott :) ska skriva lite om den imorgon :) hehe. Är så trött nu så ska bara krypa ner i sängen, måste upp nio i morgon då jag ska agera chaufför. ZzzzzZ. Ingen rast ingen ro. Haha. Få se vad vi ska hitta på imorgon  :) något kul blir det nog  :)

Vad ska ni göra imorgon?

JLO

image1770

JLos söta tvillingar :) riktiga sötnosar Grattis grattis

Förbannad

Blir lite förbannad över en sak och måste skriva av mig min ilska lite, det handlar om en känd bloggare som är minderårig. Hon ska vara en förebild för andra men vad gör hon, lägger in en bild där hon håller upp en 5,9 % ölburk. Blir så jävla förbannad, tjejen får betalt för att blogga och är känd. Det finns andra som har vettigare saker att skriva och bilder som inspirerar människor, varför kan inte dessa personer få en chans i stället med sin blogg... Istället för det här, det är ju helt vansinnigt..

Som känd bloggare har man ett litet ansvar tycker jag. Man borde tänka lite på vad man lägger ut för bilder...

Vad tycker ni?

Dagens kändis

image1769

Söta Paris Hilton :)

Usher

underbar låt med Usher


Påsk

Har inte blivit så mycket bloggande i dag pga att jag har haft fullt upp. Gick upp klockan sju i morse och vid nio mötte jag Tina för att bege oss in till stan, där mötte vi upp Sandra och shoppingrundan började, hittade lite småsaker och sedan mina skor :) jag köpte även massageolja så ikväll ska jag masera min älskling :) mysigt.. Efter stan lunchade jag och älskling, blev en ceasarsallad, jag och mina sallader. haha.. Men det är ju så gott, och nyttigt.. Väl hemma fick jag ett ryck och ville åka till Sickla och Nacka forum, min brorsa följde med, där hittade jag ett plagg på gina tricot, ska visa bild senare. Vi käkade även mjukglass. Mumsigt.. De håller ju på att bygga om i forum och det kommer säkert bli jätte bra. Gina Tricot ska bl.a komma dit :) vilket jag är glad över. Älskar Gina..

Jajja, Nu har vi ätit middag och umgåts med min familj, blev ris, kött, sallad och mammas svampsås till middag. Mmmm gott det var. Så fick älskling och jag påskägg av henne. Haha lilla mamma. Vi fick godis och lite annat smått och gott. Tack mamma. Själv hade jag köpt ett annorlunda påskägg på lagerhouse som jag fyllde med godis , sedan köpte vi lite blommor till mamsen :) hon blev jätte glad och gillade blommorna jätte mycket, de luktar jätte gott.. Vi firade påsk tillsammans idag eftersom resten av familjen åker till Göteborg i morgon..

Hoppas ni får en trevlig påsk med nära och kära :)

image1767

image1768

Shopping

image1766

Här är lite till som jag köpte idag.  Lite av det har jag fått i påskpresent av mamsen ♥

Älskar verkligen Naomi Campbells parfyn At Night :)

Nya skor

image1764

image1765

De här skorna köpte jag på DinSko :) jätte snygga

Torsdag

Godmorgon
Hoppas att ni har sovit gott ? jag drömde någon sjuk dröm att jag var fången i min gamla skola och det var några konstiga människor som höll mig där, jag lyckades fly några gånger men de hann alltid ikapp. Jag saknade min familj jätte mycket :( Mådde verkligen skit, visste inte hur jag skulle komma därifrån.



Ska snart göra mig en god frukost och kolla på en film innan jag ska dra till stan och möta upp Sandra och Tina.. Det är jätte mysigt väder ute, visst det är snö men det är sol :) Mysigt. Vi lär ju luncha inne i stan. Hoppas det blir Sandy´s eller något, det var länge sedan, är sugen på en god macka med kyckling. Mmmm.

Efter stan har jag lite anat jag ska göra, sedan ska jag hem och fixa lite.

Vad ska ni göra i dag?

Dagens outfit

image1763

Dagens outfit
Linne: Monki
Jeans och tröja: BikBok
Väska:D&G
Skor: Reebok

Vad för Outfit?

image1761

image1762

Gud vad jag är trött, ska lägga mig i sängen och kolla på Fråga Olle snart :)
Hmm undra vad jag ska ha för outfit imorgon :)

Mjukis eller jeans vad tycker ni ?

Modell

image1760

Snart får vi veta vem som åker ut ikväll i top model, jag tror att jag vet och jag hoppas att hon åker eftersom hon ändå inte vill vara kvar. Hmm jag kommer inte i håg vad hon heter. men men.. Gud jag minns själv när jag var modell. Okej jag var inte speciellt gammal då, enbart 14 år men ändå, jag träffade kändisar, fick gå på scen och bli ompysslad, jag fick två diplom också för den som gjort störst framsteg och det är jag glad över. Mitt självförtroende förändrades under den tiden. Det pågick i ca två år eller något. Började när jag var 13. Jag trodde på det jag gjorde och älskade det.



Heather

image1759

Heather är grymt söt och bilderna på henne blir jätte bra, gud vad fin hon var när hon gjorde jobben där Mary J blidge var med :) skit söt
Hon är min absoluta favorit i Top Model

Rent Hus

Just nu kollar jag på rent hus och som vanligt skriver jag en liten kommentar om det varje gång, vill att fler ska få upp ögonen för hur man lever, att det skadar ens hälsa och att fler kan leva i ett rent fint och fräscht hus.. Man kan inte ha det så skitigt som de i programmet rent hus har. inte stökigt och skitigt över huvud taget. Det är förskräckligt hur de har det, man kan inte tänka sig att man kan ha så skitigt, och jag kan tänka mig hur det luktar också, amoniak luktar INTE gott. Fyfan. Nää alla ni som har det stökigt och skitigt hemma, STÄDA. Ni kommer att må mycket bättre av det.. Visst man kanske inte vill städa när man mår dåligt av olika orsaker, depression som Anja eller vad hon heter hade. Jag har själv varit deprimerad, gått kurs för att lära mig mer om det och hur man ska tänka. Jag hoppas att ni som mår dåligt verkligen söker hjälp.



Att inte orka städa är skadligt för ens hälsa som de nämner varje gång, så vill man inte leva..



Vad säger ni, ska vi alla försöka göra Sverige renare genom att hålla rent och fint i våra hem :) Då mår man genast mycket bättre. Städning har sina fördelar på många sett. Det är bra träning, det är en bra syssla att göra när man mår dåligt för man mår mycket bättre när man får något annat att tänka på. Det blir rent och fint och man lever då i harmoni med sitt hus :) man blir inte sjuk som astma, allergi och sånt.



Jag gillar faktiskt att städa :)

Det är något jag verkligen ska göra nu på "lovet" en dag iaf, en riktig rengörning :)

Ska ni ? :)

Skillet

Kvällens underbara låt
Skillet - Rebirth


Bloggproblem IGEN

Som vanligt segar bloggen och man kan inte svara och acceptera kommentarer, nu är det mer eller mindre problem varje dag vilket är VÄLDIGT irriterande, men svarar på kommentarerna så fort jag får möjligheten till det ..


Och Nu blir det Anslutningen Avbröts

ARG

Onsdagskväll

image1757

Sitter här och lyssnar på lite musik och fixar ordning lite, har kläder typ överallt. Suckar, jag behöver verkligen en större gaderob. Ska snart lägga mig i sängen och glo på rent hus och käka lite godis. Har fått jätte fina kommentarer om mitt hår :) tack vad gulliga ni är, jag är glad över att jag inte färgade det utan att jag bara klippte topparna..

Hoppas att ni har en bra onsdagskväll, själv är det helt fantastisk och känner mig rätt glad :)
imorgon ska jag träffa mina bästa väninnor för en runda i stan, hoppas jag kommer hem med något nytt :)
Längtar

Vad ska ni göra imorgon?

Inte färgat

jag vill bara poängtera att jag inte har färgat håret utan jag spar till mitt naturliga :)

Mitt hår :)


image1753



image1755

Så här blev mitt hår :)

Vad tycker ni ? Blev det fint? Vad tycker ni om färgen?



Mitt nya hår

image1745

image1747

image1748

älskling hämtade mig hos frissören så åkte vi till Coop för att köpa godis, mumsigt. På tal om frisören så blev jag väldigt nöjd med håret. Hon lyssnade verkligen och klippte bara så mycket som jag ville. Nu ska jag kolla på en bra hårprodukt mot torrt hår och skydda det ordentligt :) . Im happy !



Påskägg

image1743

image1744

Som jag berättade förut så fick vi påskägg på jobbet, jag snodde självklart det godaste först :) Mumsigt

Tv ikväll

På tvi kväll

20.00 Rent Hus
21.00 Top Model
22.00 Fråga Olle

Vad ska ni se?

Underbar

Vi ska snart dra och jag börjar bli smått nervös för jag ska till frissan om en stund..Efter det blir jag hämtad av älskling och jag skulle vilja köpa med mig något gott hem och sedan bara myspysa med världens underbaraste kille. Jag är så glad att vi är förlovade och sambos och allt. Att vi ska bygga upp våra liv tillsammans. En spännande resa.. Varje dag är ett litet äventyr.

Vi firar snart våran tre års dag i början av maj. Vet inte riktigt vad vid ska hitta på

Några ideér?

image1742

Tragedi

Tragedin I Arboga
jag vet inte vad jag ska säga, finner inga ord till hur hemskt det är. Alla har nog läst om det som hände i Arboga, två barn dödades och mamman ligger på sjukhus svårt skadad. Hon är 23 år och barnen var 2 och 4. Jag förstår inte hur man kan göra en sån sak. Vem är mördaren? jag blir så jävla förbannad, det är mord hela tiden nu. Överallt. Det som hände i Thailand med de 2 svenskarna, det som hände i Mora och nu det här. Det händer hela tiden och det är så jävla onödigt. VARFÖR gör man sådana saker.. Hur tänker dessa människor............ Blir så ARG och LEDSEN..



image1741

Drömmar

Gud vilket lustigt väder, ena stunden är det snöstorm, nästa helt lugnt, sedan sol, sem börjar allt om igen. Just nu är det soligt. Mysigt. Bara det kunde vara lite varmare också.

Önskar att jag var på ett varmt ställe nu, sitta på en strand eller i gräset, med en bra bok. Njuta av värmen och doften från blommor. Med en god smoothie i handen. Drömmer mig bort lite här på jobbet.

image1740

Frissan snart

Har precis kommit tillbaka från lunchen. Åt köttbullar med mos vilket jag ångrar nu. B tog en ceasarsallad och den såg jätte god ut, nästa gång får det bli det. Mumsigt. Ussh mår fruktansvärt illa av lunchen. Blä. Men men har lärt mig en läxa nu. Nästa gång kör jag på sallad.

Vi ska dra om ca två timmar vilket är jätte skönt. Men ändå inte för jag fasar för att gå till frissan. Nu när jag äntligen har långt hår, har sparat länge. Så de ska ge fan i att klippa kort för då blir jag galen. Max någon millimeter..

Sommar

Pratade precis med min älskling, han har fått mer lön nu eftersom de hade inte speciellt mycket koll på hur mkt han skulle tjäna. Han fick först tillbaka 15.000 och sedan får han mer i lön vilket är jätte bra. eftersom vi åkte till Thailand i år skulle han bara fått tre veckors betald semester men nu ville han att de skulle dra av pengar från honom så att han får fem veckor, hehe så nu kanske vi har fem veckor semester i stället :) Mysigt. Om allt går som planerat hoppas jag att vi åker till Grekland i två veckor, hemma en vecka och sen åka på road trip. Ser fram emot sommaren nu. Hoppas det bara blir bra väder. Im so happy.  Im proud of you darling..

Hårfärg

image1738

image1739

Jennifer Anistons hårfärg liknar min.  Jag gillar hennes frisyr.



Jag i svart hår

image1737

här är en bild på mig för något år sedan på någon thai eller indisk restaurang. då var mitt hår kolsvart :) jag trivdes i det rätt så bra men det var ändå inte mig, nä jag vill ha min naturliga hårfärg tillbaka och spar till det, Naturligt är finast tycker jag,

Min riktiga hårfärg är typ mellanblont vilket är fint, blir ljusare på sommaren. Jag börjar älska mitt hår mer och mer, var orolig över det ett tag eftersom att jag hade en period då jag färgade som en galning. Men det återhämtar sig mycket bra och börjar bli riktigt fint.

Så ni som funderar på att färga håret, tänk en gång extra. Håret slits och man får utväxt relativt fort vilket betyder att man ofta färgar det igen, och igen och igen.

Jag har haft alla möjliga hårfärger men jag trivs bäst i min egna färg.

Onsdag

Sitter här och mumsar lite godis, jobbet fick nämligen ett påskägg precis och eftersom jag sitter i receptionen så sitter jag närmast godiset. Mums. Massor med choklad. Jag har lagt upp det lite fint också . Så det är lite påskstämning här nu. Mysigt.. Idag ska jag äta lunch ute vilket ska bli trevligt, B bjuder nämligen mig för att jag passade min bror hela förra helgen. Undra vad det blir, ska försöka göra så att det blir indiskt, det är jag sugen på. 

Just nu ringer jag som en galning till min frisör och ska säga att jag enbart ska klippa topparna och inte färga det. Spännande att se om jag kommer därifrån med gråten i halsen eller om jag kommer med ett leende, det återstår att se. 

Idag är det onsdag vilket betyder min bästa veckodag förutom fredagar. Det är bra program på Tvn ikväll. rent hus, sedan Top Model. Sen blir det någon film. Myspys. Det bästa med i dag är att jag är ledig fram till på tisdag. Men har mycket att göra. Idag ska jag jobba till ca halv fyra, sedan ska jag på ett möte och sedan frissan. Imorgon ska jag möta upp flickorna så ska vi ta en runda eller två på stan. Efter det ska jag till ungdomsmottagningen. Sedan ska jag hem och storstäda och piffa upp huset lite så att det är fint till påsken.

I helgen har jag också fullt upp men mer om det sedan

Vissa har ju påsklov också, men inte jag. 

Vad ska ni göra på lovet? 

316879-1732

Godmorgon

image1736

Godmorgon
jag har verkligen sovit som en stock i natt och känner mig utvilad, somnade innan tio och gick upp sju. Skönt
Ska snart åka i väg till jobbet, åker med B i dag. Ska bara jobba i några timmar idag, sedan ska jag i väg och klippa mig, ussh har legat och oroat mig en stund i natt. Mardrömmar om att de klipper för mycket och mitt hår blir för kort, har verkligen funderat på om jag ska ringa och avboka eller inte. Men jag får vara tydlig med att de bara får klippa några millimeter.

Ute är det soligt och lite snö. Fint väder. Har inte med mig någon matlåda idag för jag hoppas på att jag blir bjuden på lunch, hoppas..

Vad ska ni göra idag?

Dagens outfit

image1730

Vad tycks?

Skillet

Underbar Låt med Skillet
The older I get


Tacos

image1729

min brorsa hade tydligen bestämt middagen idag så det blev tacos hehe mumsigt, inte ofta det blir det på en tisdag, men ska inte klaga, gott var det, dock blev man proppmätt. Sedan fick jag passa min syster och andra bror medan mamma hämtade min bror som var hos en kompis. Vi lekte lite med dockor. Hehe.

Fika

image1726

image1727

image1728

Fikat med Tina och Sandra var trevlig, jag åt en bisquie eller hur det stavas, mumsigt..

Där satt vi och pratade om allt möjligt i några timmar tills vi åkte till mig för att Tina ville låna lite filmer :)
Är så glad att jag har er gummor ni betyder verkligen jätte mycket
Vi ska ses på torsdag igen för en sväng på stan


vet ni, jag har bokat tid hos frissan för klippning av toppar och färga slingor, men nu ångrar jag mig lite och vill inte färga slingor, hoppas de inte blir sura om jag avbokar det, men topparna ska klippas iaf. Så imorgon har jag tid vilket är jätte skönt, innan påsken och allt :)

Ceasarsallad

image1724

image1725

Jag älskar verkligen mc donalds ceasarsallad med crispy chicken :) Så himla gott
Det här var min lunch :) gott va

Fika

Nu har jag fräschat upp mig lite, fixat håret och lite sånt, blir snart hämtad av älskling som skjutsar mig till cafeét, Sandra hade redan kommit, det brukar vara henne man får vänta på men icke sa nicke. Själv har mani nte ens åkt från jobbet. Messade Tina och sa att jag kommern tidigare. Längtar. Här på jobbet är det ju bara killar så det blir inte mycket tjejsnack, måste prata av mig lite med tjejerna.

Nu sticker jag och fikat :)

Vad ska ni göra ikväll?

Mexx

image1723

Så här kan det se ut när Mexx precis ätit en skål med fil. Sötnosen :)

Godsaker

Tiden går inte fort. Vill verkligen åka hem nu, träffa mina väninnor och snacka en massa tjejsnack, behöver prata av mig lite, har suttit här tyst ett tag nu. Min lärare ringde i dag också och ville boka möte för att komma och hälsa på på praktiken, blev lite förvånad över att vi kunde ses nästa vecka, vadå börjar inte skolan då? sa jag och var väldigt förvirrad. Nej det är inte förän i april. Haha jag är allt bra vimsig ibland, så jag slutar inte alls nästa vecka utan om två veckor, jaja så kan det gå. Ska snart fråga the boss om det finns något jag kan göra så att tiden går fort. Nu har den verkligen segat fram. Klockan kommer ju aldrig bli halv fem. Suckar.

Jag ska unna mig en god bakelse idag hade jag tänkt, hoppas de har nått gott med hallon och choklad, det är jag sugen på, mumsigt. Är en riktig liten gottegris. När jag kommer hem sedan ska jag ta en lång skön dusch. Ska undvika att tvätta håret idag men jag kommer nog inte lyckas, mitt hår är van vid att duschas varje dag så tyvärr så måste jag nog det fast det slits en hel del. Ska försöka få tid hos frissan på torsdag. Hoppas. annars kanske man slinker in i stan hos frissan där. Någon som vet någon bra frisör i Stockholms city?

Nu vet jag vad jag ska göra i helgen, jag ska baka mammas goda kladdkaka, Mums. Det var jätte länge sedan. Det bästa är att älskling och jag är ensamma hemma så vi kan äta upp allt själva hihi. Mumsfillibabba för godsaker..

image1722

Sjal

image1721

Jag ska nog satsa på en färgstark sjal i vår :) den här färgen är ju jätte snygg.
kostar 198 kr på Nelly :)

Fyra par skor

image1720

De här fyra paren ska jag nog köpa på din sko :)
Helt underbara. Snygga vårskor :)
De här fyra paren blir tillsammans ca 1196 så det är helt okej :)


Shopping

image1719

Här har vi söta Nicole i en ursnygg outfit :) jag älskar hennes halsduk och väska extra mycket :)
en riktigt härlig stil :)

på tal om det, vill också shoppa och troligtvis blir det på torsdag vilket jag ser fram emot :)
Hoppas det blev som förra gången Tina :) hehe

Kom hem med jätte mycket fina plagg då

här är lite jag vill leta efter
Linnen
Skor
hårsaker
jeans

Bilder

Vilken är finast ?

image1712

image1713

Australien

Har precis tryckt i mig min ceasarsallad som var himla god. Nu tänker jag inte gå ut föräns jag slutar och blir hämtad av älskling, om ca fyra timmar. Då ska jag fika med mina bästa väninnor :) prata en massa skit och umgås. Sen ska jag hem och gosa med Sami och Money. Hmm undra vad det kommer på tv idag, ja just det det är väl House :) det måste jag se. Sen blir det nog någon film. Har sovmorgon i morgon så då kan jag lägga mig senare.

Sitter här och chattar med Sarah som just nu bor i Australien. Camar med henne vilket är jätte kul :) Min pojkvän är sugen på att åka dit men jag vet inte,. det är ju så långt, hehe :D men det skulle vara coolt att se djuren där :)

Någon som varit där?

image1711

Kattsaker

image1710

De här är två saker jag kan tänka mig att köpa till min lilla katt :)
www.swecat.com

SweCats

SweCat.se

Har du också en katt så är det här en jätte bra sida :) jag ska själv gå in där nu och se om jag hittar något fint till min lilla kissemiss :)

Sommar

image1709

sitter här och fryser som vanligt, jag vill ju ha sommar nu, slippa den tjocka jackan. Slippa jackan över huvud taget.  Jag hoppas verkligen att det blir en bra sommar i år. Det var länge sedan det var det tycker jag. Sitter här och funderar på vad jag gjorde förra sommaren. Just det jag jobbade fem veckor, sen kämpade jag med körkortet, och fick det, min bästa men ändå sämsta sommar. För när jag jobbade var det självklart fint väder, och när jag inte gjorde det regnade det, så man var blek hela sommaren. Men jag fick ihop en slant iaf och den slanten gick åt till körkortet och Thailandresan. Det var värt mödan. Nu har jag inte sommarlov något mer utan jag går ut skolan i Juni och då är det dags att börja jobba, men kanske inte direkt. Jag vill ha lite ledigt först och ta en resa med min älskling.För när man väl börjar jobba då får man vänta ett år på att få fem veckors semester. Fast jag tänker nog bara ta fyra stycken varje år så att man har veckor sparade :)

Vad har ni för planer i sommar?

Uggs

image1708

Nu skulle jag vilja ha mina egna Uggs, perfekt väder att ha dom. Men får dem inte föräns i maj och då är det för sent, så jag får ha mina nästa vinter.

Vad tycker ni om Uggs?

Mat

Sådär då har man gjort klart arbetet jag skulle göra. Fixa ordning ljudfiler från mp3 till wav och hålla på att konventera också. Hur många som helst, men nu är det klart, då kan jag ägna några timmar till bloggen tills jag får ett nytt uppdrag. Det här kunde jag suttit med hela dagen men jag ville göra klart det så snabbt som möjligt, sån är jag, skönt att ha det gjort. Jag sitter här och funderar på vad jag ska äta till lunch, det närmaste stället är mc donalds. Men vet inte om jag vill äta det, har ingen bil heller så jag kan inte ta mig någonstans. B kommer hem ikväll från Schweiz. Då kan jag iaf åka med honom imorgon, vilket betyder sovmorgon. Och jag frågade honom om jag kan vara ledig på torsdag, och troligen kan jag det, jippie, vilket betyder att jag är långledig, börjar inte föräns på tisdag i skolan. Skönt.

Men på tal om maten, det får väl bli en ceasarsallad då. Men innan det ska jag ta en sväng med en kollegas hund :) skönt med lite motion innan lunchen.

Rekord

I går var det läsarrekord i bloggen, och jag tycker att det är så kul att många kommenterar :) Tack

Godmorgon

Godmorgon
har varit på jobbet i drygt en timme, fixat ordning här och så. Fick skjuts av älskling så det var skönt, slippa gå och byta buss i det här vädret, ussh riktigt slaskigt. Kallt också. Brr. Så det var jätte skönt att åka bil. Blir hämtad också.

Inatt kunde jag verkligen inte sova. Låg vaken från och till hela natten, men när klockan ringde kvart i sex flög jag upp. Hade bara en halvtimme på mig att fixa mig men jag hann. Hehe snabba ryck. Men hann ju inte äta frukost så jag sprang in på donken, men mackan var inte så speciellt god så jag åt inget, vilket betyder att jag är hungrig nu. Har ingen lunch med mig heller så det blir väl en ceasarsallad. Men det är iallafall gott..

Tisdag idag vilket betyder att jag kanske bara har en dag till här på jobbet om jag kan vara ledig på torsdag. hoppas. Då hinner jag kanske fixa håret innan skolan börjar trots allt. Vill ju klippa mig och färga slingor..  

Vad ska ni göra idag?



image1707

Snö

image1706

Jaha då var det vinter igen. eller vår med snö, så här såg det ut när jag gick upp imorse. Suck.
Ska snart åka till jobbet, åker med älsklingen idag, skönt. Slippa gå i det här vädret :)
Bloggar när jag kommer till jobbet


Dagens outfit

image1705

Dagens outfit :)

American Idol

image1700

Det är så mycket störningar på trean tack vare våran box så det blir att kolla på American idol istället.

Bara några dagar kvar på jobbet, det bästa är att jag kanske är ledig på torsdag vilket ska bli jätte skönt, förhoppningsvis blir det stan och shopping då :)

Vad ska ni göra i helgen ?

Bloggproblem

Är det fler än jag som har problem med blogg.se ? det är segt, ibland går det inte att logga in, åtgärden avbröts m.m.

Anna Pihl

Sitter och kollar på Anna Pihl som vanligt. Det blir bara bättre och bättre tycker jag.. Hehe. Efter det får vi väl se på filmen med Sandra Bullock, sen blir det att gå och lägga sig, ska troligen åka med Sami imorgon och då åker vi senast kvart över sex, få se om jag orkar det eller om jag tar bussen. Hoppas att det blir bättre väder imorgon också. Tror att det snöar här, Ussh och fyy.



image1699

The Eye

image1698

Vi kollar just nu på filmen The Eye som är jätte bra, Jessica Alba har huvudrollen. En väldigt spännande film.

Handling:
Sydney förlorade synen när hon var fem år. När hon blev äldre bestämde hon sig för att göra en ögontransplantation. Men tycker hon att det är kul att kunna se igen? för märkliga saker dyker upp. Konstiga människor. Hon lever i skräck.

Filmen är en start Fyra :)

Så den måste ni se :)

Glass

image1697

Sitter just nu och kollar på en film där Jessica Alba har huvudrollen, den är jätte bra och kommer förmodligen rekomendera den när den är slut, till filmen blev det självklart glass :)

Design

som ni ser har min blogg fått en rejäl make over :) den är inte riktigt klar, bara lite småsaker :) men vad tycker ni om designen då ?

Middag

image1695

Middagen bestod av korvstroganoff med bönor och ris :)

Vad ska ni äta/ätit?

hemma

Har precis kommit hem och ska snart hoppa in i duschen innan det blir middag. Undra vad det blir för nått gott. Det snöade för ett tag sedan, värsta ovädret, älskling kom och hämtade mig vilket var skönt, tack. Nu har det iaf slutat snöa. Skönt. Men lustigt väder. Men men . Det blev ingen tid hos frissan idag, kom hem senare än vad jag trodde, får försöka hinna med det någon annan dag denna vecka. Måste verkligen klippa mig.

Jag börjar få lite beundrarbrev till min mejl vilket är jätte kul. Och så får jag underbara kommentarer också. Ni ska veta att jag läser alla och försöker svara på så många som möjligt :) Ni är verkligen jätte gulliga :)

Ikväll blir det att kolla på Anna Pihl och äta lite glass med chokladpuffar på,mumsigt. Sedan går det någon film som heter Livet går vidare. Hmm få se om vi kollar på den ..

Vad ska ni kolla på ikväll då ?

Tidsfördriv

Lista om mig

Namn - Nicole
Födelsedag - 27 Juni
Hemstad - Stockholm
Ögonfärg -Blå
Hårfärg - Brunt
Längd - 174 cm
Högerhänt/vänsterhänt - vänster
Stjärntecken - Kräfta
Skostorlek - 38-39
Är dina föräldrar skilda - Ja
Skor idag - Moccastövlar
Mål för året - Ta examen, skaffa bil,jobb och bostad
Mest saknade minnet - alla resor m.m.

Favorit;
Färg - Brunt
Mat - Fisk
Sport - Bandy
Djur - Delfiner
Glass - Magnum
Sallad - Ceasarsallad
Skådespelare - Jhonny Depp
Låt - J Holiday - Bed
Nummer - 27
Årstid - sommar
Parfym - Olika
Kroppsdel på motsatta könet - ögonen

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - Framgångsrik
Vem av dina vänner är mest lik dig - hmm, svårt.
Vem är mest högljudd - mina brorsor
Vem får dig mest att skratta - Min syster
Vem har du känt längst - Min familj
Bästa känslan - Går inte att förklara
Vart vill du bo i framtiden - I en villa i Sthlm

Har du någonsin;
Varit kär - Ja
Gråtit i skolan - ja
Velat bli modell - Har varit modell
Varit otrogen - Aldrig
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - det är väl klart
Sett en död människa - Nej
Druckit alkohol - tyvärr, är nykterist nu
Använt droger - aldrig
Ätit sushi - Nej, men vill testa
Varit på scen - Har varit mannekäng så ja
Blivit nerslagen - Tyvärr

Två toppar

image1693

image1694

Två ursnygga toppar från asos
Kanske ska beställa dem om min ekonomi tillåter det :)

Grekland

Grekland

Sitter här och kollar på resor till Grekland. Vill verkligen dit igen, om det är något land i europa jag vill åka till så är det Grekland, det är så himla underbart fint där. Har hittat hyffsat billiga resor så när jag kommer hem ska jag flörta lite med Sami så hoppas jag att vi bokar resa dit. Det finns ju massor med fina platser och jag vill inte åka till Zakynthos igen, ni kanske har något tips på vart vi ska åka? Ett lugnt ställe med fina stränder och shopping.

Ge mig tips nu :)

image1692

Frissan

I dag ska jag gå förbi frissan och kolla om de kan klippa mina toppar, sitter här och mår lite dåligt över hur mitt hår ser ut. Ussh och fy. Men de får inte klippa mycket vill behålla min längd, om de har tid ska jag kolla om de kan färga också .. Hoppas. Är så trött på mitt ogräs nu.. Dags att göra något åt det.. Har skjutit upp det alltför länge nu.
Jag ska inte färga hela håret utan göra några ljusa slingor för att få lite liv i det. Hoppas det blir bra. Håll tummarna

image1691

Vilken färg?

image1690

Vad passar Ashley bäst i ? ljust eller mörkt

Tacogratäng

Det blev ingen sallad för min del, den hade nämligen fröstat sönder i kylskåpet, men jag köpte mig en färdigrätt, så det blev tacogratäng. Så nu är man ändå mätt och belåten. Typiskt det där med salladen, men men..

image1689

Lunch

image1688

Ska snart äta min sallad, jag kom på att jag glömde någon form av ost i den, synd, jag som älskar ost :)
men jag får nöja mig med det jag har, har iaf med min en loka citrus idag. Mumsigt. Jag och mitt bubbelvatten. Haha men det är ju så gott.

Tänkte ta en tidigare lunch idag. Är jätte hungrig och jag har ändå inte så mycket att göra.

Mycket bloggande

Okej som ni kanske märker har jag inte så mycket att göra på jobbet idag så då håller jag självklart på med min lilla blogg. Sitter här och fryser en aning och det blir inte bättre av att titta ut på det gråa trista vädret, var är solen, värmen, våren. Det här är inte alls min årstid, önskar ibland att man kunde gå i ide och slippa gå ut.

Det var kallt med bara skinnjackan idag, men jag ville verkligen inte ha den tjocka vinterjackan. Jag önskar att jag hade det så bra så att jag kunde åka i väg ena halvåret och komma hem vid April - september, det skulle vara underbart. Livet är till för att njuta och ha det bra och ta vara på varenda sekund. Men så är det ju inte tyvärr.

Men men. Jag får vara glad över att i helgen är det långledigt. Har lite planer. Men det återkommer jag om senare.. Brrr, mina händer är iskalla som vanligt, tur att jag tog med mig vantarna. Men jag kan ju inte ha på mig dom på jobbet, hmm.

Längtar till lunchen då jag får äta min goda sallad som innehåller allt möjligt. Mumsigt.. Jag älskar att äta sallad, finns inget godare..  :)

Halle Berry födde en dotter

image1687

Halle Berry har fått en liten dotter
Dottern föddes i går söndag på morgonen
båda mår bra :)
Grattis Grattis

Thailand

image1684

Jag vill tillbaka till Thailand :)
vi kom tillbaka för nästan exakt två månader sedan, det känns som en evighet sedan.
Vi hade det underbart, god mat, sol, värme, bad och äventyr.
Ni som inte har varit där än, jag rekomenderar er att åka dit :)
det är paradiset..

image1685

image1686

Väskor

Jag älskar väskor och här är de fyra väskor som står mig närmast om hjärtat :)
Men vilken tycker ni är snyggast 1,2,3 eller 4 ?

image1678

image1679

image1680

image1681

Framtiden

Jag pluggar ju till interaktionsdesign, det är samma sak som webbdesigner. Jag tycker att det är jätte kul men att två år är för lite, skulle vilja plugga lite längre och öka mina kunskaper lite. Det känns som att man bara har kommit hälften. För mig är skolan viktig, det ger mer möjligheter och jag är glad att jag tog beslutet till att plugga vidare direkt efter gymnasiet. Tiden går så fort, känns som att det var i går jag tog studenten. Och snart tar jag det igen.

Vad ska jag göra efter skolan då, hur ser mina planer ut för framtiden. Vad vill jag göra. Det får jag helt enkelt se om några månader. Men planer har jag självklart men inget jag vill berätta om nu :) det får ni helt enkelt se.


Vad vill ni jobba med i framtiden? skulle vara kul att veta :)

Måndagens planer

Dagens planering

- Jobb mellan 8 - 17
- fixa med bloggen
- Träna 17.30 - 18.30
- Fixa middag
- Glo på TV


Måndag

Godmorgon
Har sovit helt okej i natt så när klockan ringde kvart i sex flög jag upp och var hur pigg som helst. Har precis fixat ordning mig och ätit frukost. Ska gå kvart över typ. I går kollade vi på Hide ans seek, men jag har sett den förut, den är bra. Så ni som inte sett den, jag rekomenderar er att se den :) .. Just det, fick ett mess av Sarah i natt. Hon är i Sidney just nu och jobbar som servitris. Hon har rest sedan i November eller något sånt. Bl.a i Asien. Hon berättade att hon ville åka till Australiens östkust och surfa, låter hur mysigt som helst. Lyckosten. Jag saknar dig med gumman, hmm undra vad klockan är där eftersom jag typ fick det fyra på natten, hehe.

Idag är det tråkväder som vanligt, hoppas det blir finare till påsk.

Idag tänkte jag verkligen komma i gång med träningen, tränade lite i går, bla armar, rumpa och lår. Men nu ska jag verkligen komma i gång, förut gick jag alltid upp 45 minuter tidigare och gick ut och sprang innan skolan. Kanske ska börja med det igen :)

Vad ska ni göra idag ?

Dagens outfit

image1677

Dagens Outfit
Skor: Wedins
Knästrumpor, leggins, linne och kofta: Gina Tricot
Väska: D&G

Massage

image1676

Nu ska jag läsa lite och få massage av min älskling, kan det bli bättre. Skönt att varva ner lite innan man ska sova


Idol

image1675

Visste ni att idolerna Amanda och Daniel är ett par nu. Jag hejade på Daniel i Idol =)

Vad söta dom är :)

Gossip Girl

image1674

Stilikoner :)

Britney Spears

Vad tycker ni om Britneys låt Break the Ice?


Bilder

Vad tycks ?

Vilken är finast?

image1672

image1673

Veckan

Nu har jag precis ätit middag, blev mc donalds, åt kyckling med pommes och curry och cheese dip. Mumsigt, men dock inte så nyttigt. Blev mätt som en plätt, älskling är hemma nu iaf och vi ska väl kolla på någon film ikväll, finns inget bra på TV. Imorgon är det dags för jobb igen, så då blir det att gå upp vid sex, ussh så tidigt. Måste åka buss imorgon, vill ha en egen bil nu. En liten och bensinsnål bil. Men har inte de pengarna just nu, håller på att spara så mycket nu så att jag har råd att betala tillbaka mitt csn lån så snart som möjligt. Sen vill jag ha lite pengar till lite nya vår och sommarkläder. Finns mycket som jag vill ha. Hoppas man går halvdag på torsdag så kan man åka in en sväng till stan och ta en shoppingrunda. Man hinner inte det när man slutar fem. Blir så stressigt.



Hur ser veckan ut då, hmm bra fråga, på tisdag ska jag förmodligen träffa mina bästa väninnor. Sen ska jag ägna mig åt träning och pluggande, ska besöka en läkare och lite annat också. Som sagt ska jag shoppa på torsdag, tänkte storstäda på fredag också så det blir riktigt fint här.  Sen har jag lite planer för bloggen med ;) men det får ni veta mer om senare..


Leighton Meester

image1671

Blir galen när jag ser dessa kändisars fina hår :)

Hair

image1670

Gillar verkligen Ashleys hår :) underbart fint och långt

Har ni några tips på bra hårprodukter som gör så att håret blir mjukt och inte så torrt?

Citron

image1669

Är det något jag gillar så är det citron. Så himla gott.

Jajja, just nu sitter jag och kollar på skärgårdsdoktorn hehe, det var så länge sedan man såg det. Sami har fortfarande inte kommit hem, men han kommer nog snart, han ska köpa frasse till mig på vägen hem.  Mumsigt..

Har fixat mina naglar precis, ska smörja in händerna också, mina händer blir så torra fort, måste skärpa mig när det gäller att smörja in dom..

Har ni något tips på någon bra handcream?

Bad

image1667

image1668

Nu har jag legat i ett bad och skrubbade bla fossingarna. Så nu är de fina :)
Sami ska iväg snart med Felix på bandy medan jag ska fixa lite här hemma, ska bl.a röja i min gaderob och fixa. Måste typ göra det en gång i veckan. Ser inte kul ut och jag mår lite dåligt över hur jag behandlar mina kläder. Har tvättat två maskiner i helgen så allt måste få plats, var redan fullt innan jag tvättade.

Jag behöver en större gaderob, ett dressingroom.

Min andra bror Dexter sitter i min säng just nu och spelar hockey på Xbox.  De andra har åkt nu.
Dags för röjning :)

Grekland

image1666

Grekland ♥

Ansiktsmask

image1665

Ska snart lägga mig i ett skumbad och fräscha upp mig lite, har precis tagit en ansiktsmask och ska låta den värka en stund till. Kanske ska läsa en Gossip Girl bok i badet, hmm låter lockande :)



Gossip Girl

Här ser vi Blake som spelar Serena i Gossip Girl vid inspelningen av de nya avsnitten. Underbart hår och en söt liten vovve =)

image1663

image1664

Sallad

Lunchen bestod av sallad  och ramlösa kaktus med citron :) Mumsigt.. Nyttigt och gott, har även gjort en sallad till matlåda till jobbet imorgon :)

image1661

image1662

Skogen

Vädret blev ju finare så då drog jag med Sami och Felix ut i skogen på en skogspromenad med Mexx, Mysigt. Jag älskar att gå i skogen, finns inget lika mysigt, nästan iaf. Jag är en naturmänniska och jag är glad att jag bor så att jag har naturen runt om mig.

Här kommer lite bilder från idag =)

image1657

image1658

image1659

image1660

Schweiz

Nu börjar det bli riktigt fint väder ute, ska kanske dra med Sami och Felix ut på en skogspromenad med Mexx. haha om dom orkar. Håller på att städar här hemma hos oss, vädrar sängkläder, fixar sängmadrassen med shampoo för textil, så att den blir fräsch, har aldrig gjort det förut så det är på tiden. Det luktar jätte gott och ska bli skönt att lägga sig i en ren fräsch säng. Det shampot kostade bara 70 kr så det var inte farligt alls. Vi ska väl snart förbereda lunch också, Felix måste äta lite innan han ska spela bandy, gud så kul, jag älskar att spela bandy, jag gick på det när jag var mindre, det var verkligen något jag älskade. Gamla goda tider. Hehe.. B ringde precis han är ju i Schweiz, han satt på 3000 m höjd just nu i stålande solsken i skidbacken, måste vara en himla fin utsikt. Men jag skulle aldrig våga vara så högt uppe, har nämligen höjdskräck, haha.. Men skidor är mysigt att åka. Jag längtar tills han ska åka till New York så jag får mina Uggs :) ..

image1656

Söndag

Godmorgon
jag sov gott trots filmen i går, hehe, fast vi låg och kollade på Storebror ser dig på tv4 fakta innan vi somnade så. Har precis varit ute med Mexx, vi gick till sjön där Mexx blev intresserad av någon som paddlade kanot, haha, han stod där ett bra tag och tittade, undra vad han tänkte då. Ska snart göra lite frukost och fixa lite här hemma. Få se vad vi hittar på idag, kan vara skönt att inte göra något alls idag. Skönt med fyra arbetsdagar i 2 veckor nu. Snart börjar jag skolan igen vilket ska bli kul. Fast då får jag gå upp tidigt igen. Hehe. Nä men det ska bli kul. Ska verkligen kämpa nu de sista månaderna. Sen får vi se vad som händer. Har lite planer så jag hoppas det går vägen..

Vad ska ni göra idag då?

image1653

image1654

image1655

The Mist

image1652

Vilken jobbig film, den var hur bra som helst, men otäck och jobbig, jag sitter här och mår lite dåligt just nu.
Den är en klar femma och om ni gillar Stephen King filmer är det här ett måste. En stark femma får den..

Nu ska jag gå och glo på tv, måste se på något annat, kan inte somna efter en sån här film annars.

Lördag

image1651

Jag hoppas att Sibel tar hem segern, hon sjunger så himla fint, har inte följt melodifestivalen någonting, sitter och lyssnar lite nu. Ska mysa lite nu med glass och massor med ramlösa kaktus med filmen The Mist. Hoppas den är läskig nu, länge sedan man såg en riktigt bra skräckis tycker jag. Haha

Idag har det varit en relativ lugn dag. Vi åkte i väg en snabbis och handlade, sen har jag varit ute med Mexx tre gånger, han ligger här nedanför mig och sover. Sötnosen. Älskling får ta kvällskissen med honom senare..

Sen var vi ju över hos samis föräldrar där vi spenderade nästan hela dagen.

Imorgon får vi se vad vi hittar på, vi har två visningar som vi kanske ska gå på, visning av lägenhet och radhus, men vi har inte råd att köpa det just nu eftersom att jag inte har någon speciell inkomst förutom csn bidraget och lite andra jobb. Så jag vet inte om jag har sån stor lust att gå, kommer bara bli ledsen över att någon annan får min dröm lägenhet, men jag ska fundera under kvällen.

Min bror har innebandy så den ska vi iaf gå på. Sen blir det nog att ta det lugnt, vila upp sig innan en ny vecka på jobbet. Ska ha lite spa behandling här hemma tänkte jag. Sen plugga.

Vem hoppas ni vinner ikväll på Melodifestivalen?

Vad tycks?

image1648

Vad tycks?

Härlig lördagskväll

image1647

Nu har vi precis kommit hem från älsklings föräldrar där det bjöds på massor med gott som kyckling, lax, majskols, potatisskruvar, tzatsiki och sallad och bröd, efteråt blev det choklad. Mumsigt. En mycket trevlig kväll. Vi hade köpt med oss en present, en vit kruka med hjärtan och en jätte söt kaktus.

Mexx var självklart med, nu sitter Felix och Sami i sängen och spelar xbox, sen vill Felix se melodifestivalen klockan åtta, jag kommer inte kolla på det utan det blir någon film..

Älskling och jag ska bl.a se en skräckis, Stephen Kings The Mist :) få se om den är bra men den lär vara bra.

Vilken Frisyr?

Vilken frisyr passar Paris bäst i ?

image1645

image1646

Zakynthos

image1642

image1643

image1644

Vill dit igen ♥

design

Har ändrat lite i designen på headern, vad tycks ?

Blogg

jag har verkligen problem med min blogg idag, först kom jag inte ens in, nu kan jag inte kommentera :S

Har ni samma problem?

Ramlösa

image1640

Gud vad jag älskar ramlösa :) det är ju det godaste som finns (nästan)


Avocadosallad

image1638

image1639

Nu har jag precis ätit en god avocadosallad med citronpeppar och massor med gott, bla svart rom, fetaost och vitlökssås, till det blev det ramlösa kaktus :)

Vad har ni ätit?

Chokladägg

image1637

Nu har vi varit och handlat lite till min avocadosallad som älskling ska göra nu medan jag ska fixa lite inne i vårat hus. Självklart köpte jag lite chokladägg också, det är det bästa som finns. Sprang även in på Zoo och köpte shih tzu och kattmat, Mexx fick en liten godistandborste också som han får äta på hemma hos Samis föräldrar. Vi ska ju på middag där i dag, på vägen dit ska vi svänga förbi blomsteraffären och köpa något fint :)

Dagens outfit

image1635

image1636

Dagens outfit
Linne: Monki
Leggins: Gina Tricot
Tröja: BikBok

Har inte hunnit borsta håret efter det jag duschat, ska göra det nu =)

God mat

image1633

image1634

Åhh gud vad jag blev sugen på potatis, pangasiusfisk med pesto, sås och en god sallad :) Mumsigt

Något jag älskar är hemlagad potatissallad med rödlök  och någon god fisk :)

Sommar

image1630

image1631

image1632

Ge mig sommar och värme nu :)

Bada

image1629

Tänkte snart lägga mig i ett varmt bad i våran jacuzzi, ska nog ha lite skum också. Tänkte läsa lite samtidigt också och bara mysa för mig själv.

Nej vattnet är inte brunt utan det är helt klart men blev så när jag fixade bilden i PS


Lördag

Godmorgon
Japp jag är redan uppe, här ligger man inte och sover hela dagen utan här är man uppe med tuppen, nä men min kära bror väckte mig, men jag känner mig pigg så det är ingen idé att gå och lägga sig igen, ska fråga om han vill följa med på en promenad med Mexx i stället. Ussh inge kul väder ute, hoppas det blir lite bättre snart. Få se vad vi hittar på idag, i eftermiddag ska vi iallafall på middag till Samis föräldrar där det ska bjudas på lite allt möjligt, från lax till kycklingspett och lite sånt, det ska bli trevligt.

Vad ska ni göra idag då?

image1627



Stajl

image1624

Till er som använder nagellack, en liten blåsapa för 59 kr, från stajl.nu

image1625

Eller ett smyckeskrin för 99 kr, det skulle jag behöva, tycker den här är urgullig

image1626

gillar ni rosa, i såfall är de här salt och peppar perfekt, och det kostar bara 19 kr



Tears

En av världens finaste låtar
Eric Clapton - Tears in heaven


Barton

image1623

Jag tycker att Mischa passar bra i blont hår, vad tycker ni?

Gossip Girl

image1622

Gud vad jag längtar tills Gossip Girl börjar igen
de nya avsnitten har jag för mig ska komma någon gång i April?

Gone

image1621

Vi har precis kollat klart på filmen Gone som var jätte bra, den rekomenderar jag starkt, en klar femma får den. Så den måste ni se. Felix sover nu, vi ska väl se en till film eller nått, få se vad vi hittar på. Hoppas ni har en trevlig fredagskväll..

Mys

Nu har jag precis gjort myspys här inne i mitt hus. bäddat och fixat i sängarna, min bror ska ju sova med oss, tur att jag har en stor säng som man får plats fyra personer i :) har tänt rökelser också, just nu ligger Felix i sängen och glor på film, älskling och jag ska också titta på film, det blir filmen Gone. till det blir det Geisha och glass och massor med Ramlösa bläbär. Myskväll helt enkelt med världens underbaraste kille :)

Självklart är Money och Mexx här också =)

image1619

image1620

Sommar

image1617

Jag har faktiskt aldrig smakat pannkaka med jordgubbar på, ser sjukt gott ut och det måste jagverkligen testa.
Mumsigt i sommar med vaniljglass. Åhh sommar, gud vad jag längtar till dess, värme och sol. Jag hoppas verkligen att det blir en bra sommar med just sol och värme, annars tänker jag leta en sista minuten resa till mig och älskling till Grekland eller Italien, på tal om Grekland, våran första resa Sami och jag gjorde själva var just till grekland, fyfan vad underbart det var. Vi besökte ett vrak och där var det klart vatten, dock var det lite kallt att bada där, haha, man såg ut som en prick i jämfört med bergen. Grekiska maten ska vi inte ens prata om, jag säger bara underbart.

Jag vill tillbaka ♥

image1618

Surf

image1616

Jag struntade i den andra filmen och kollade på den här i stället, haha, en riktig skön film. Rolig, får en att längta till sommaren. Men den var helt okej.

En trea får den :)

Vi 4

image1615

Haha känner knappt igen mig själv här till höger, ussh vilken min jag har men shit the same. Hade precis färgat håret här till blont med brunt under, den här bilden är tagen på nyår för ca 2 år sedan hemma hos mig. Vi äter hemlagad pizza. Micke tar bilden. Vi hade det jätte mysigt, saknar den tiden då det var vi fyra..

♥ Tiden går fort men minnena lever kvar föralltid ♥



Mexx

Lilla Mexx ute och går med mig och älskling





Supermodels

Har precis ätit middag som bestod av pasta med köttfärs, och till det gjorde jag en fetaostsallad, mumsigt. Är hemma själv nu för att Sami, Felix och B är på Felix hockeyträning, sen drar de och badar. Sitter just nu och kollar på en lite udda film.  HAHA . Men får väl ge den en chans. Efter det blir det nog en skräckis :)

image1613

Blondinbella

Jag har precis sett debatten med Blondinbella. Jag tyckte den var okej. Vet inte riktigt vad jag ska säga,
vad tyckte ni om debatten?

First Time

image1612

Eftersom många frågar vad jag tyckte om filmen tänkte jag skriva det nu eftersom att jag har sett klart den :)
Den var jätte bra och spännande. Jag gillar Nikki som skådespeleska, hon är duktig.

Den får en klar femma av mig så se den ;)

Minis first time

image1611

Kollar just nu på den här filmen med Nikki Reed som är med i filmen Tretton.
Får se om jag rekomenderar den här sedan :)
Den verkar bra iaf

Sötnosar

image1609

image1610

Mina två sötnosar :)

Evangeline

image1606

image1607

image1608

jag älskar Evangeline Lillys utseende och hår. Hon är så otroligt fin :)

Avocadosallad

image1605

Till lunch funderar jag på att göra en avocadosallad med indiska lammfärsbullar och massor med citronpeppar. Mumsigt, hoppas bara att vi har avocado hemma. Annars får jag se vad jag hittar på :)

Vad ska ni göra idag?

Skräck



Om ni är som mig, gillar skräckfilmer är de här tre jag rekomenderar starkt. Jag gillar dom jätte mycket.
Så dem måste ni se om ni inte sett dom :)

Har ni någon favoritskräckfilm?

Lost

Har precis varit ute med Mexx och satt på en maskin vittvätt, ska äta lite frukter nu och kolla på Lost :) Money sitter bakom min rygg som vanligt och Mexx ligger på mattan. Hehe mysigt, mina små sötnosar..  Idag blir det nog att ta det lugnt hela dagen så att man blir frisk någon gång. Jag har bla tre lost avsnitt att se, sen blir det nog filmer. Kanske en skräckis? hmm men vågar jag se det helt ensam , hehe.. Jadå, det tror jag nog, får hålla Money eller Mexx tass så går det nog bra. Hehe

image1600

Snyggt?

image1599

Modemiss från Paris eller vad tycker ni om hennes outfit här?

Sjuk!

image1598

Godmorgon hoppas att allt är bra med er? själv mår man inge vidare. Men innan jag kan ta det lugnt i sängen måste jag ut med Mexx. Inge kul väder ute så det blir en snabb promenad.

Tänkte kolla på lite filmer sedan. Ska se vad det finns. Har ni någon att rekomendera?

Outfit

Vilken Outfit?
1,2,3 eller 4?

image1594

image1595

image1596

image1597

Efterlyst

image1593

Jag ska snart lägga mig i sängen, mår inge bra alls, så imorgon MÅSTE jag ringa läkaren för det här går inte längre. Jag vill bli frisk, ut och träna och må bra. Hatar att må dåligt..

Jajja. Ikväll skulle ju Blondinbella debattera eller nått på Svt klockan 22.00, ska ni se det?
Jag vet inte om jag ska se det, tror inte det.

Men Efterlyst ska jag iallafall se. ett bra program. Jag tycker att det är bra att det finns, fler sådana program borde finnas, tack vara Efterlyst har de löst många fall.



Hoppas att ni mår bra och att ni har haft och kommer att ha en bra torsdagskväll..

Shutter

image1591

En thailänsk skräckfilm, lite lik japanska filmer, tjejer med långt hår, de handlar om ett par som av misstag råkar köra på en flicka, efter det dyker hon upp på bilder m.m. de tar.

Den var väl okej, inte direkt någon höjdare, men om man gillar typiska japanska skräckffilmer måste man se den här, hoppade högt några gånger..

En Trea får den

Bra film

Jag ska snart åka till OK och läma HM paketet, jag ångrade mig och ville inte ha de två Cardigans som jag hade beställt, de satt inte så bra på mig. Sparar pengarna i stället. Nu har vi sett klart på Jumper, den var hur bra som helst, så den måste ni se. Hehe. Man blev lite smått yr av filmen bara. Men annars var den kanonbra.

image1590

kändispar

image1587

image1588

image1589

Hollywoods sötaste par :)

Jumper och fika

image1584

image1585

Som sagt tog jag en fika med mina två närmaste vänner. Ena har jag inte sett på hur länge som helst. Det var trevligt, jag åt en vaniljsemla sedan fick jag Tinas Smootie bara för att hon inte tyckte den var så god.

Det blev en hel del prat om allt möjligt. Vi hade det jätte trevligt, tiden for i väg och vi satt där lite mer än två timmar men det kändes som två minuter..

Älskling kom och hämtade mig efter det och just nu kollar vi på filmen Jumper med Rachel Bilson och Hayden Christensen, söta de är. Mina två favoriter och det bästa är att det är ett par i verkligheten. Sötnosarna. Den här filmen rekomenderar jag starkt fast jag bara sett en halvtimme..
En KLAR femma

image1586

Jobbet

image1583

Här är en bild från jobbet som jag tog i veckan.


Middag

image1582

Till middag blev det lammfärsbullar med ris och grönsaker :)
Hur gott som helst, så nu är man mätt.

Vad ska ni äta/ätit?

Fika

Någonting jag ska göra i helgen om jag har tid är att pilla lite med designen på min blogg. Har lite tidspress idag eftersom att jag ska dra klockan tre och träffa några vänner, en har jag inte sett på ett halvår så det ska bli kul. Har varit planerat ett tag nu så det ser jag fram emot även om jag ser ut som Rudolf med röda mulen hehe. Så vi ska bara ta en fika och snacka massa tjejsnack.

Efter det ska jag hem och plugga, har tenta om exakt två månader så jag tänkte plugga ca en halvtimme timme varje dag så att man inte tar allt på en gång, det fastnar mycket bättre i huvudet också. Ska snart kolla upp när bussarna går hem. Har verkligen inte haft mycket att göra idag, har spånat lite på design på min blogg och även gjort ett designförslag på företagets partnersida, det är skitkul med kodning nu. Inte för att jag är proffs men html och css är rätt enkelt, men sedan när det kommer till java, php och de där, då blir det krångligare, jaja skit samma.

Idag är det inget speciellt på tv heller så det blir väl någon film och sen svull av choklad, geisha som är så gott. Mums.

image1581

Design för katten

image1579

Vilken fin kattskål, kanske är något för min katt, fanns även i orange, det kanske passar bättre eftersom att han är vit och orange.


Outfit

image1578

Vad tycks om denna outfit?

Nagellack

image1577

Jag är inte sädår jätte förtjust i nagellack, använder det knappt, men det kanske skulle vara fint att fixa till naglarna och måla dem i någon snygg färg.. Snyggt i sommar. Men jag tycker ändå det är snyggare utan.

Vilken färg tycker ni är snyggast på naglarna?

Kattips


image1576

Läste i tidningen om tips på vad man ska göra om man har inomhuskatter, tänkte lägga till med egna tips också eftersom jag har både haft inomhus och utomhuskatter. Plus att jag vill kattens bästa :)

Tips till er med inomhuskatter och även utomhuskatter

- Försök att ha två katter så att de får en kamrat
- Katter behöver leksaker och klätterträd och klösbräda
- Ha flera sandlådor hemma
- Köp bra foder som är vetrinärgodkänd ( vanlig kattmat innehåller för mycket salt) min katt mår mycket bättre nu, fått finare päls och fin kropp, och han är mycket gladare och lekfullare nu trots att han börjar bli till åren
- Se till att få katten försäkrad ifall man måste uppsöka vetrinär
- Rent vatten flera gånger per dag
- lämna inte katten så många timmar själv
- Ha tid att kela och gosa med katten
- Om den tröttnat på en leksak så spruta lite kattmynta på den så blir den som ny, ( har själv provat det och min katt är galen i de leksakerna och tycker det är skitkul )
- Katter älskar kattmynta
- Se till att man har någon som kan ta hand om katten om du åker bort
- Om man bor i villa så ska man självklart låta katten springa ute, köp en kattlucka så får katten ännu mer fritid, min katt mår jätte bra av att få känna sig fri. Komma och gå som den vill. I början tar det tid med att få katten att gå genom kattluckan, ge inte upp. Smörj in lite kattmynta på den och öva öva öva, till slut kan den.
- Katter kostar pengar så se till att ha råd
-Och till slut, tänk på att ett djur kräver mycket tid och kärlek

En katt är en familjemedlem och ska behandlas så, blir så arg när jag ser hur vissa behandlar sina husdjur, varför inte ge bort dem till någon som verkligen bryr sig då ?

Design

Snart dags för lunch, tänkte äta lite tidigare idag, är så hungrig. Alla andra gick ut och åt så det blir en lunch för mig själv. Kanske ska ta en glass till efterrätt. Vi har hur mycket glass som helst, så det är ju självklart att man passar på, speciellt när det är gratis och allt. Blir nog en cornetto jordgubb, mumsigt.

Efter jag har ätit tänkte jag pilla lite med designen på min blogg. Ja jag vet jag byter ofta men jag har lite svårt att bestämma mig. Den ser så tråkig ut nu tycker jag.

Vad tycker ni om min design?

image1575

Påskgodis

image1573
Snart är det ju påsk, gud vad jag längtar, i helgen ska jag fixa lite i stugan så att det blir myspysigt. Undra vad jag och älskling ska hitta på då, en sak som är säkert är att det blir en hel del påskgodis, mumsigt, men det hör ju till. Tänker hålla mig borta från godis hela nästa vecka så att jag kan vräka i mig extra mycket, Mitt påskägg lär bara innehålla choklad, Yummi. Det som är så gott, sitter här och suktar efter min center och geisha som jag har hemma. Orkade inte äta upp allt i går, men den som spar den har :) hehe.

Rolig kattfilm

Jag älskar katter, finns inget underbarare djur (nästan iaf) än dom. De är så himla roliga.. Har hittat en sjukt rolig video på youtube, Hahaha. Om ni vill skratta måste ni hitta på den här videon. Katter är så himla coola :)







Perser

image1572

Jag har alltid gillar perser katter, de är så fruktansvärt söta, har haft en när jag var mindre, jag och älskling ska köpa två stycken när vi flyttar. Jag älskar deras ögon. Så himla speciella.

Examenarbete

Nu är jag framme på jobbet. Ussh vilket väder det är ute, inge kul att gå ut, man vill bara ligga kvar i sängen och glo på filmer. Hehe iaf jag. Jag är ett riktigt filmfreak. Jag älskar filmer och har ett helt berg med det hemma. Jag tycker faktiskt all typ av film är bra, har ingen speciell kategori som jag gillar bättre utan det är blandat.. Ussh känner mig lite trött nu, gick ju upp tidigare än vad jag brukar, men det är dags att vänja sig för när jag börjar skolan igen så är jag tvungen att gå upp tidigare, har haft lyxveckor på praktiken.

Idag tänkte jag sätta mig ner och fundera på vad jag ska göra för examenprojekt. Lite svårt eftersom att det är en stor del. Åtta poäng tror jag det är, alltså åtta veckors arbete ska det vara. Hmm. Men det är skönt att komma på det innan själva kursen börjar så att man inte sitter där i någon vecka och bara funderar på vad man ska göra utan att man utnyttjar hela tiden till arbetet. Jag ska fråga om det finns något här jag kan göra :)



Vad ska ni göra i dag då ?

Godmorgon

Godmorgon :)
Hoppas att ni har sovit bra, jag har väl sovit sådär men men kom upp lätt iaf. Ska åka buss idag, passa på att utnyttja mitt busskort, det är ju inte så billigt att köpa det. Jag ville åka tidigare idag för att få sluta tidigare, hoppas det är ok. I går var det ju Top Model och jag tyckte att rätt person åkte ut, vad tyckte ni? Mina favoriter är kvar iaf.. Lisa vann ju att bli plåtas i Seventeen med en fd Top Model deltagare.. Kul för henne :)

Just det, jag smakade ju nya center med päronsmak, den var skitgod, värd att smaka :) Mumsigt..

Nu ska jag springa till bussen

image1571

Dagens outfit

image1570

Dagens Outfit
Tröja: BikBok
Leggins: Gina Tricot
Strumpor: American Apparelle
Skor: Wedins
Väska:D&G

Fråga Olle

image1569

Håller på att kolla på Top Model, mina favoriter är fortfarande Lisa och Shalesia. Undra vem som åker ut ikväll?

Missa inte Fråga Olle snart , Natasha Peyre gästar

Miley

image1567

image1568

Miley Curys i två söta outfits :)

Söt dotter

image1566

Salma Hayeks underbart söta dotter :)

Mys framför Tv:n

Ska snart kolla på Rent Hus på fyran.. Dricka lite ramlösa blåbär och bara ta det lugnt. Jag hoppas ni har en härlig onsdag "lill lördag" så då ska man passa på att mysa lite extra tycker jag. Med vänner och familjen. Jag ska mysa med min älskling och katt nu..

Just det tror det var ikväll Natasha Peyre ska vara med i Fråga Olle :) Självklart ska jag se det, så det är tre bra program i rad, rent hus, top model och fråga olle, missa inte det :)



image1565

The Dead Girl 2006

image1564

Har precis sett klart på The Dead Girl med Brittany Murphy i en av rollerna. En lite svår film men den var bra på nått sett, spännande. Den får en klar 3a av mig..


Paris Hilton

image1563

Är de här de två nya kändisparet? De ser ut att gilla varandra mycket iaf :)
hoppas att paris hittat sin kille nu

Middag

image1561

Nu har vi käkat middag som jag gjorde. Jätte gott men man blev proppmätt.. Nästan för mätt

Ska rekomendera en film sedan vi kollar på just nu :)

Vad ska ni äta/ätit till middag?

Den bästa serien

Den bästa serien
Gossip Girl


Onsdag

image1560

Har precis varit ute med Mexx och så har jag gjort min matlåda som består av vege schnitzlar med majs, sen gurka och tomat till :) nyttigt och gott.. Ska verkligen börja tänka lite mer på vad jag äter..

Till middag blir det potatis och broccollisoppa med varma mackor och mjölk :)

Vad ska ni äta till middag?

Mys

image1558

image1559

Det är så mysigt att ha myskläder på sig efter det att man tagit en lång härlig dusch. Nu ska jag ut med lilla Mexx

Bed

Just nu spelas J Holiday med låten Bed här hos mig :) Så himla bra låt


Ny smak

image1557

Jag var och handlade innan jag åkte hem, hittade två nya center med smak av hassel och sen en med päronsmak. Ska bli kul att testa dem :) Mumsigt. Det låter ju skitgott..

Någon som testat dom?

Tacopaj

image1556

Det här blev min lunch idag, en mexicansk tacopaj, mumsigt. Den var verkligen skitgod.. Så nu är man mätt och belåten, mötet som jag var på började tidigare så nu är jag hemma vilket är jätte skönt. Ska snart gå ut med Mexx en snabbis men innan det tänkte jag ta en lång härlig dusch och sedan sätta på mig mjukiskläder och bara mysa. Smeta på lite b.u.s också så man får en fin färg i ansiktet. Hatar att vara blek. Tänkte kolla på någon film också innan älskling kommer hem då jag ska laga middagen..

Ett bra tips :)



Om ni inte vet vad ni ska ge i påskpresent är det här ett bra tips :)

Systeryster

image1554

image1555

Min lillasyster Mikaela ska gå sin första modevisning i April, är glad för hennes skull :)
Jag kommer ihåg när jag gjorde min första modevisning, det var i Globen och jag var så nervös
men när man väl står på scenen släpper allt och man har skitkul

Du gör mig så stolt på alla sätt och vis gumman
Du är en underbar syster
Jag älskar dig sister






Soppa

image1553

Sitter här och längtar till middagen
har inte ätit någon lunch så jag är vrålhungrig, ska köpa något på vägen hem.
Till middag lutar det åt att det blir köttsoppa. Mumsigt.

Vilken är eran favoritsoppa?

Top Model

image1552


Ska dra om ca en timme vilket ska bli skönt, idag har jag tagit fram två olika designer på deras partnerwebb, hoppas de gillar någon av dem, men det tror jag, jag är iallafall jätte nöjd.

Idag är det onsdag som ni alla vet och då är det Top Model och Rent hus på tv :) jag läste i tidningen om att deltagarna i Top Model hade förstört inredning i huset för 3 minljoner. Shiit ! Hur lyckas man .




Examen närmar sig

Jag läste precis min skolmail. Hade fått från skolledningen att de pga stöld i datorsalarna stänger de utanför lektionstid vilket betyder att de inte finns några projektsalar eller nått . Va fan man blir så jävla irriterad. Jävla tjuvar. Hur kan man sno från skolan, sno överhuvudtaget. Jag skulle aldrig komma på tanken att göra något sånt. Men självklart finns det sådana människor. Hur mår dessa egentligen? Hmmm. Blir så trött på sånt.

Jag ska tillbaka till skolan efter påsk, det ska bli kul. Har bara två kurser kvar och fyra tentor blir det då, SEN slutar jag. Yippie.

Men vad händer sedan? det är sånt man märker..

Om ca 3 månader tar jag EXAMEN :D:D:D

Soppa

Sitter här på jobbet och gör klart en design, försöker få tag i min läkare för att ändra tiden till tidigare idag så att jag snart kan åka hem och vila, mår inte alls bra men försöker undvika den tanken så länge. Hoppas hon ringer snart. Gör klart så mycket som möjligt på jobbet tills dess. Sen ska jag köpa någon god soppa och göra varma mackor.

Ni kan gärna ge tips på vilken soppa jag ska köpa :)

image1551

Neverstore

Den här låten är Neverstores bästa enligt mig ( lite dålig kvalitet bara)
- Last Goodbye


Dagens låt

Neverstore - L.Y.D


Onsdag

image1550

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott, själv har man drömt mardrömmar så det var inte kul, blev glad över att klockan väckte mig mitt i. Ska snart gå in och göra lite frukost, få se vad det blir. Idag är det min bästa dag i veckan det är bra tv program och ett steg närmare helgen. Idag slutar jag tidigare då jag har ett möte jag ska på. Efter det tänkte jag springa in på konsum och köpa toastbröd, ikväll ska jag iaf göra toast och varm choklad, nu har jag suktat efter det länge så det ska bli gott. Annars brukar jag äta godis eller glass på onsdagar men inte ikväll..

Lika dåligt väder ute idag som i går, får hoppas på att det blir bra till helgen. Då vi ska hitta på massor med skoj :)



Dagens outfit

image1549

Dagens Outfit :)
Tröja: Gina Tricot
Cardigan: BikBok
Väska:D&G
Skor: (wedins tror jag)


Varm choklad

image1548

Sitter här och dricker varm choklad, var sugen på toast också men vi hade inget sånt bröd, det är något jag ska köpa imorgon :) Mumsigt, varma mackor och choklad, yummi. Har nästan förlorat rösten också, har ont i halsen och låter hes, de kom helt plötsligt, iof har jag varit förkyld i några dagar nu. Det blir bara värre och värre.. Så därför känns det extra bra att dricka något varmt.

Harlow

image1546

Så himla söt lilla Harlow är :)

image1547

Nicole på en shoppingrunda :) lika söt som vanligt. Älskar hennes stil :)

Nyheter från Cocoo

image1545

Här är nyheter från Cocoo
De kostar 169 kr styck och är väldigt fina
De tillhör serien "Lucky Words"
De här är mina favoriter men finns massor att välja bland

RSS 2.0