Blondinbella varning ?

Jag är TRÖÖÖÖTT, ska snart krypa ner i sängen och sova. Mmm vad härligt. Fast först måste jag se en komedi eller liknande, ar precis sett en skräckis och jag mår lite dåligt, vågar inte gå på toa eller något själv. Ler! Ussh jag är verkligen en fegis när det gäller skräckisar, blir typ rädd för minsta lilla och hoppar upp och ner och skriker, haha! Nää fyy. Och varje gång säger jag att jag ska sluta se sånt, men icke sa nicke! Så jag lär ha mardrömmar inatt..

Just det, fick en kommentar av en kille tidigare idag som skrev Blondinbella Varning om min outfit , Haha ? ehh ?
Tycker ni det eller ? det gör verkligen inte jag ! men om det skulle vara så, skiter jag fullständigt i, gillar hennes stil oftast :)








dagens bild

Dagens söta bild på Mexx


Bilder från idag

Här kommer de första bilderna från Sandhamn, ska iväg och köpa lite glass nu, sen kommer det fler ;)









Utmanad

Blivit utmanad av Carro  att göra denna listan:

Tre saker jag gör när jag vaknar:

går upp,

stänger av larmet och

sätter mig och läser kommentarer


Tre saker jag måste ha under dagen:
Mat

Laptopen

Kläder

Tre personlighetsdrag på mig:
Omtänksam

Envis

Bjuder på mig själv


Tre saker jag gärna ägnar mig åt:

Resor

Familj/vänner

Bloggen ;)


Tre saker jag är rädd för:
Getingar
Åska
döden

Något jag drömmer om:
Starta eget företag

Tre personer jag utmanar:

Ellinor
Mikaela

Sen dom som vill ;) generöst va ;)


Hemma från Sandhamn

Hej sötnosar, hur har ni haft det idag ? jag har precis kommit hem från sandhamn där vi har varit hela dagen, jag har fått färg också, Jippie, såg det nu. Bruuun, äntligen , när sommaren är slut , hahaha.. Men men man får vara glad för det lilla man får. Men iaf, dagen har varit mycket trevligt, gått runt på sandhamn med Mexx, han tyckte det var roligt för det var massor med hundar. Sen har vi legat och stekt vid en pool i några timmar, käkat och umgåts. När vi åkte hem såg vi ovädret, vi klarade oss precis. Har haft fint väder hela dagen. Har massor med fina bilder som jag ska lägga in på laptopen nu så får ni se dom om en stund..

Ikväll ska vi se en skräckis på tv. Äta glass och bara mysa!

Vad har ni gjort idag då ?

Dagens outfit

Den här enkla outfiten blir det idag en dag på sjön :)

Vad tycks ?
Vad ska ni göra idag då ?







Veckans blogg blev



Veckans blogg blev söta Ulrika

Vill du bli veckans blogg nästa vecka ? missa inte chansen :)



Gossip Girl

Här ser vi två från Gossip Girl serien, älskar deras stil :)
längtar tills de nya avsnitten kommer





Sandhamn here we come

Godmorgon, har ni sovit gott ? det har jag men har drömt massor med skumma drömmar igen, kan ta upp en som var väldigt konstig, det var att vi firade någons födelsedag på perongen vid tunnelbanan, vi satt där i trappan och hade en jätte fest. Det såg för jävligt ut och jag frågade någon som satt i en barnvagn ( det var en gubbe som satt i den ) om han kunde städa, javisst sa han och städade på någon minut. Sen minns jag inte så mycket mer, HAHA!! Men den var lite rolig måste jag säga.. Men men.

Nu har det hänt en skum sak flera dagar i rad, jag vaknar exakt samma tid och kollar vad klockan är. En minut över åtta, så har det varit i fyra dagar nu. Lite skumt va ? kan det betyda något tro ? hehe nä självklart inte, det är bara en slump..

Idag ska vi till Sandhamn, vi åker vid tio hemifrån och ska vara där hela dagen, ska bli jätte mysigt, hoppas att vädret håller i sig, men det verkar som det, Mexx ska också med, kan vara kul för honom att byta lite miljö..


Fler unika besökare



Okej det kanske inte är sådär jätte mycket ,men jag har fått mer unika besökare idag :) trevligt, hoppas att ni tycker att min blogg är bra och att ni fortsätter att läsa den..  Det är kul att det ökar i antal och har fårr jätte många fina kommentarer. Vet jag tjatar om det, srry men ni är ju bara för söta..

Nä nog om det nu. Ska snart krypa ner i sängen, ska upp rätt tidigt imorgon då vi ska till Sandhamn, skönt att komma iväg lite.. Ska ta massor med fina bilder som ni får se när jag kommer hem..

Imorgon ska jag utse veckans blogg också, har fått många kommentarer om det.. Så imorgon vid tio lägger jag upp vinnaren..

Sov gott mina sötnosar


Girlicious

Nu har finalen varit och mina favoriter blev den nya gruppen, här är deras video :) vad tycks ?




Snart dags för finalen

hello sweeties! har ni det bra ? det är snart dags för Pussycat Dolls finalen och jag har laddat upp med diverse godis, bla en stor daimmarabou, mumsigt.. Ska snart bänka mig framför tv:n och hoppas på att mina favoriter bildar den nya tjejgruppen.. Spännande spännande!

Önskar ibland att man själv kunde sjunga bra, älskar att sjunga men jag är inte bra, haha. sjunger mest i duschen, även i bilen. I love it ! varför skapade inte gud mig till en sångfågel. Vaaa jag som älskar att sjunga! Men men får väl leva med att jag är tondöv helt enkelt och jobba med något jag kan i stället. Så är det !

Ojj min blogg blir bara större och större vilket är skitkul. Kul att ni gillar den, självklart kommer den att bli bättre och bättre.. Och era kommentarer är bara för gulliga. Tack !






Vad tycker ni?

Tänkte ha en liten diskussion om något lite senare idag men frågan är
vad ?
Vad tycker ni ?
Vad skulle vara intressant att prata om ?


Dagens outfit

Go kväll , har ni det bra? gud vad irriterad jag blir på getingarna hos oss, man kan inte sitta ute längre. Skittrisst!
Vad är dom bra för ? de är bara irriterande små kryp som ska jävlas med en hela tiden. Är så trött på dom.. Vi måste ha något getingbo i närheten av altanen för så här mycket brukar det inte vara. Typ tio stycken som ska flyga runt en när man käkar... Inge kul alls, speciellt inte om man är rädd för dom som jag är. Hehe!

Haha ni ska bara se mig när det är någon geting, jag springer och skiker som en galning. Ler! HATAR dom!!!

Dagens outfit:
Shorts: Gina
Linne: Swea
Väska: D&G
Solisar: tror de är från Gina, annars är dom från HM





Lunch ute

Gud vilket underbart väder det har varit idag, har inte varit inne mycket om man säger så, har legat och pressat på altanen och blivit lite brun. Sen åkte jag och älskling iväg och lunchade, blev ungersk gulashsoppa för min del, jätte god.

Nu ska vi käka thai, blir mer bloggande efter det

Vad har ni gjort idag och vad händer ikväll?







Veckans blogg?



Vill du bli veckans blogg  ?
Skriv i kommentarsfältet att du är med
Vinnaren utses imorgon bitti

Ju mer du skriver destu större chans

Lycka till


Plus / minus listan




Höstmodet tycker att höstmodet är jätte bra i år och det finns massor man vill beställa. Jätte fina koftor och cardigans. Får en nästan att längta till hösten.

Skärgården Ja vem gillar inte Stockholms skärgård med alla dess öar, det är bara för fint på sommaren. Ska besöka en ö imorgon. Mer om det senare.






Bloggvärlden som jag skrev förut är det dags för nya bloggare att bli större då de som redan är stora börjar bli sämre och sämre ( tycker jg iaf ) det är bara massor med skit helt..

Getingar Man kan knappt sitta ute längre förens dom kommer och attackerar. Skit jobbigt.


Har ni något ni tycker att jag ska skriva på plus och minuslistan?

Trimma lilla Mexx

Har borstat och fixat Mexx nu, ska snart iväg och beställa tid hos hund och Katt åt honom, vi ska trimma honom och sånt, han kommer att bli så stilig, jobbigt för honom att ha så mycket päls, andra gången vi trimmar honom nu i sommar, växer verkligen som ogräs. Sen ska vi spara ut pälsen till hösten och vintern.. Lilla sötnosen..

älskar verkligen denna bild på Mexx, visst är han söt ?

Vilken outfit

Vilken outfit :)
1,2 eller 3 ?


En hemsk dröm

Godmorgon sötisar! usssh hade en sjuk dröm inatt, bl.a att jag var i slagsmål med några killar och jag slog ner som allihopp, men det äckligaste var att några bara hade huvudet kvar, men levde. En hade fått ett snöre från huvudet till kroppen så att de skulle hålla ihop. Fyfan vilken äcklig dröm, mådde lite dåligt av den, äckligt att se bara huvuden ligga överallt men ändå levde dom, utan hjärta och allt. Hmm ! tur att det bara var en dröm.. Andra hade bara förlorat sina ben och armar, men det är inte bara så "bara".. De såg så hjälplösa ut, och allt pga mig. Jag måste ha varit jätte stark som lyckades slå ner alla. Hmmm ! Sorry..


Jaja. Idag är det onsdag? man glömmer bort vad det är för dag när man har semester. Men det är väl onsdag, ja det är det. Ikväll är det finalen av pussycat dolls, vill att Nathalie, Crysthina och Nicole går vidare. Hoppas hoppas hoppas. Så det ska jag se klockan nio på trean.. Någon mer som ska se det ??

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ut och få färg antar jag, det är så fint väder ute.. Skulle behöva städa hemma också men det får vänta..

Vad ska ni göra idag ?



Nya bloggeskorna är här

Nu är de nya bloggeskorna här, ut med de gamla och in med det nya eller vad säger ni, böjar tröttna mer och mer på de "stora Bloggeskorna" men allvarligt, är det inte fler än jag som tycker att de börjar bli tråkiga att läsa ? vissa skryter hela tiden, andra uppdaterar inget alls max 2 inlägg per dag.  Nä men seriöst, det finns jätte många bra bloggare som borde få chansen att bli större, jag tex ;) haha.. Nu kommer man väl få massor med negativa kommentarer för att man tror på sin blogg. Nä men jag tycker att min blogg är jätte bra och det tycker de som läser den också..

Men seriöst har de inte blivit lite trissta att läsa ?


Söt tjej

Vi ska snart se film, någon med han som spelar Harry Potter, Daniel något. Hehe! jag och mitt minne, brukar kallas Doris så.

Som jag berättade tidigare så har jag fått en del elaka kommentarer, men däremot har jag fått jätte fina kommentarer med, många som gillar min blogg och det jag skriver.

Måste bara nämna söta Ulrika som skrev

- Bara så du vet är din blogg jätte bra
En av dom få bloggar jag läser varje dag


Självklart ville jag veta varför hon tycker om min blogg då fick jag svaret

- Gud den frågan är svår att svara på, den är intressant, lätt att läsa och hänga med i och den är helt enkelt "lagom" allt handlar inte bara om kläder och smink och sen så verkar du vara en jordnära tjej

Naaaw säger jag bara. Så gulligt och man sitter verkligen här med ett leende!

Föresten. Ni som har mejlat angående bloggdesign, jag ska adda er på msn, har bara inte haft så mycket tid men det kommer. Sorry! sitter inte ofta inne när det är så fint väder..

Min mejladress är [email protected] om ni vill mejla mig!





dagens outfit

Dagens outfit på förmiddagen
jeans: Bikbok
Cardigan och linne: Gina
Väska: D&G


Idioter !

När man får fler och fler läsare på sin blogg så får man självklart elaka kommentarer, nu kommer de var och varannan dag och jag bryr mig inte ett skit, fega jävlar som är anonyma. HAHA.. Vadå vågar ni inte stå för det ni säger eller ? tycker det är fegt..

Varför ska det alltid finnas personer som klankar ner på andra ? är det för att de är så jävla rädda, är det för att de mår så dåligt över sig själva att dom måste trycka ner andra för att själva må bättre. Ehh. Det är inte dom som blir "mobbade" som är det verkliga offret utan de är dem som mobbar. De är de som har problemen, kanske har dom jobbigt hemma ? kanske är de så rädda att själva bli mobbade så att de måste göra som alla andra.. Så brukar de oftast vara. De visar sitt tuffa yttre men där inne någonstans finns det en rädd liten person som bara vill få kärlek den också. Känna sig omtyckt på RIKTIGT..

Mobbing är bland de värsta som finns. ... !




Kung Fu Panda



Har precis kommit hem från Kung Fu Panda som vi var och såg vid Medis. Den var helt okej, bättre än vad jag trodde och ungarna gillade den.. Man fick sig ett gott skratt då och då ..

En lyckad överaskning med andra ord

Gina Tricot

Min absoluta favoritaffär måste nog vara Gina Tricot, hittar alltid något där, billigt och bra..

Dagens fråga: Vilken är din favoritaffär ?


(Vet att mitt hår ser gult ut men det är det inte, plus att det är blött)






Frukost i Sickla

Har varit en stund i Sickla och kollat runt, käkade även frukost där som blev en smooothie :D ovanligt va. Hittade massor med kläder jag vill köpa men tyvärr tillåter inte min ekonomi mig det. Fan. Får nästan abstinens haha.. Gina har fått in massor med fina plagg.  Ska visa några snart..

Dåligt väder det har blivit så jag ska ta med mig Sami och mina brorsor på Kung Fu Panda om en liten stund, dom vet inget än, Sami vet. Så det ska bli en liten överaskning, de får veta när vi väl är vid biografen. Oj vad jag är en snäll syster va ;)




Bra sida

 Jag tycker att ni ska gå in på den här sidan Supergratis och bli medlemmar, det är nästan precis som gratisbio. Man kan bl.a få lotter och allt. Jätte bra sida som jag blev medlem i igår. Så gör det ni också okej ? Det är gratis !

klicka på bilder och bli medlem



Godmorgon

Godmorgon sötnosar, då ger jag det här ett nytt försök att skriva, råkade radera det förra, typiskt, jag som hade skrivit klart allt. Haha. Gick in på smhi mitt i allt sen råkade jag trycka på krysset. Men men.. Hoppas att ni har sovit gott ? själv har jag drömt massor som vanligt men kommer bara i håg lite. Bl.a att Mexx hade rymt ända till stan. Hitade honom där när han gick och nosade, ussh vad arg jag var.. Men tur att jag hittade honom. Hehe även om det bara var en dröm.. Sen drömde jag lite om min skola som jag har gått ut i. Kul att träffa alla, det var både lärare från gymnasiet och högskolan..

Man kan verkligen drömma vad som helst, lite läskigt men ändå häftgt, (vilket rim ) Haha.. En häftig dröm jag brukar ha är att jag kan flyga, det är precis som om man simmar fast i luften.

Nä nog pratat om drömmar nu. Ska hoppa in i duschen och fixa mig lite, sen har jag och älskling lite ärenden att fixa..

Vad ska ni göra idag då ?

PUSS

Kissie går för långt nu

Guuud vad jag är trött. Ska snart krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska vi ta en sväng till Sickla, sen om det är fint väder så blir det antagligen att sola..

Läste i Kissies blogg om bilden hon la ut på den där killen och påstod massor, hon fick en kommentar av killen som inte var glad. Hans flickvän hade tydligen hittat bilden på hennes blogg. Om det nu inte är ett pr trick vill säga. Men hur dum kan man vara att lägga ut en bild på en kille och skriva massor. Ehh ? Finns det några hjärnceller eller whaat ? eller är det ännu ett sätt att locka till sig läsare. Men vart fan håller blogg världen på med då? nu börjar lilla Kissie att gå för långt. Först att hon tar Kanal Es logga och nu detta ? Ja vad ska man säga. Det är bara trist att man kan gå så långt och att få behålla sina kontakter och ha företag som sponsrar och allt, jag menar, hon kommer ju inte ens i tid. Oj oj oj !

Eller vad säger ni ? är det bara jag som tycker att hon går för långt?


Fyfaaan!

Hej kära läsare, fyfan vad ont i magen jag har och så mår jag så illa så det känns som att man ska kräkas, inge kul alls, det är nog för att jag åt donken. Min mage tål inte sån mat längre, bara nyttigt, så det får jag börja äta nu.. Skräpmat som är så gott, men hälsan går fan före.. Man vill ju må bra.. Sen är det inte bra med för mycket snabbmat, jag menar, det skadar ju bara kroppen. Finns väl inget positivt med det ? men det gör det inte med något nu för tiden. Så nu ska man återgå till nyttig mat, massor med frukter och grönt.. Mumsigt, bär av alla dess slag också självklart, det första jag sa köpa till våran lägenhet sen är en smoothiemaskin, kommer inte på vad det heter just nu, har totalt hjärnsläpp. Haha! hatar sånt, när man har ordet på tungan och sen inte komma på vad det eter. Skit jobbigt..

Ska ut och plocka lite bär snart sen blir det mys framför en svensk film vi hyrde.. Hoppas att den är bra. En bra svensk film jag kan rekomendera är Arn, den är verkligen skitbra, tycker jag iaf, jag ska se den andra delen så fort den kommer ut på bio. Längtar tills dess..


Hallon är mina favoriter, finns inget godare ! typiskt att dom var slut, tur att vi har det i trädgården. Here I come ;)


Ashley

Mysig outfit Ashley har här, älskar myskläder!





Hallon med glass!

Nu har man tryckt i sig skräpmat bestående av 9 pack kyckling med plusmeny, fick ett cola glas igen, denna gång i gult. Samlar på dom, nä skoja bara.. Men har typ snart alla färger, självklart är den lila en favorit. Vi var inne på ica för att köpa hallon, men det var självklart slut och de frusna är inga goda, funderar på att gå ut och plocka lite hallon eftersom att jag vill ha det till glassen, mmm vad gott, glass med hallon och massor med chokladsås, eller vad säger ni, visst är det gott?

Hyrde även tre filmer till ikväll. Om dom är bra rekomenderar jag dom sedan..

Nu måste vi städa lite i våran lilla svinstia ;)





Har fått lite färg idag

Nu blir det inge mer solande för min del, ska snart åka iväg och hyra filmer till ikväll och köpa lite skräpmat.. Ska packa och sånt också..

Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite

Vad ska ni göra ikväll?







Sola vid klipporna

Vi åkte till några jätte fina klippor idag och vi hade utsikt över Östersjön, hur mysigt som helst, massor med folk också. Så där käkade vi lunch och solade. Sen åkte vi till ytterligare ett fint ställe, ett naturreservat, skit fint.

Nu ska vi iväg och bada, ja iaf Sami ska bada men inte jag ( är en badkruka) haha ! badar bara utomlands..

Vad gör ni ?





Måndag

Godmorgon, sovit gott ? jätte fint väder ute så jag ska snart göra mig en smoothie och sätta mig i solstolen och få mer färg, bli brun och fin.. Inte kan man sitta inne en sån här fin dag, tänkte ju göra det eftersom att jag trodde det skulle bli halvklart, men inte som det ser ut nu. Så på med bikinin och ut, det är det jag ska göra. 

Vad ska ni göra idag ?

Dagens kändisbild


dagens kändisbild,
Gillar Camerons stil här

bra filmer ?

Imorgon ska vi bara vara hemma, har massor att fixa, ska packa mer och städa undan, sen blir det att åka och hyra film och köpa lite skräpmat, mumsigt..

Har ni några filmer att rekomendera ?


Få presentkort och biobiljetter



ni som ännu inte är medlemmar på gratisbio bli det nu och börja samla poäng och
få presentkort och biobiljetter..

Du kan bara vinna på det,

Bli medlem nu och använd kiwiz som värvare :)

Vad fan håller Sveriges ungdomar på med ?

Vart är vårat samhälle påväg, ärligt talat. Ungdomar som skryter om hur mycket de super, att de kommer in på ställen där man normalt inte ska komma in på. Och skryta om det som om det vore skithäftigt, jag kom in på ställen när jag var fjorton, åhh nu ska jag ut och ta en drink, visar bilder på dittan och dattan. ehh vadå fjortis ? är Sverige ett fjortissamälle ? måste man dricka för att bli populär, annars anser man att de som inte dricker är töntar ? huuh ? Uttråkade ungdomar som tar supandet före plugget och går ut med skitbetyg och tror att de ska komma in i samhället. Eller annars tar ju sos hand om en och betalar så det är ju ingen fara, men kul att leva på det. Sosbidrag ska man inte få om man är alkoholist, nu talar jag om riktiga alkholister som inte gör annat än att dricka, varför ska vi betala för sånt? Vi hjälper ju dom i sitt beroende.. Shiit ! no way att jag vill betala det... Eller vad säger ni ?

tycker man gör fel i att inte ingripa tidigare, lära ungdomar vad livet går ut på, hur viktigt det är med saker. Lära dom att ta ansvar. Lära dom att dricka påverkar kroppen jävligt negativt och speciellt i den unga åldern. De är ju alkoholister innan deras liv ens börjar . Vad gör föräldrarna ? skiter dom i att sitt barn dricker? kan de t.o.m vara dom som betalar ? för hur fan har de råd ? 

Nä det är tragiskt att se hur dagens ungdomar gör med sina liv och tror att det är någon jävla lek. Väx upp för fan och sup inte skallarna av er. Man fattar inte hur mycket det skadar en, speciellt unga.. De är deras framtid och vår vi pratar om.

Visst alla som skiter i skolan super inte ( det säger jag inte heller ) .. Skolan är viktig, framtiden är viktig, skit inte i allt, ta och ryck upp er istället och satsa på en bra utbildning, Kunskap ger makt , right ? annars får ni fan skylla er själva, men jag vill inte betala för det..


När anser man att en person är alkoholist ?
Vad borde man göra för att få ungdomar att inte dricka ?

Hit eller Diss ?

Vad tycker ni om modellen Mays solisar ?
Hit eller Diss ?


Borta bra men hemma bäst!

Hallå sötnosar ! har ni haft en bra dag ? själv kom jag precis hem, är helt slut och ska snart hoppa in i duschen och krypa ner i sängen och svulla godis. Sami och dom är på fotboll, så jag får en stund för mig själv. Kanske ska åka till donken och köpa lite käk. Hmm eller så blir det mackor.

Men iaf, började dagen med att möta upp två tjejkompisar för en fika vid tio till ungefär ett då jag och family skulle bege oss till Flen för en fest. Och shiiit vilken bit det var dit, suck. Trodde aldrig att vi skulle komma fram. Men det var värre sedan när vi skulle åka hem, vid Södertälje var det en trafikolycka vilket orsakade mängder med köer, tur hade ingen skadat sig allvarligt, iaf av det vi såg.

Men nu , nu är jag ÄNTLIGEN hemma :) borta bra men hemma bäst!





Dagens outfit

Ska snart i väg och fika med tjejerna, men slänger in en dagens outfit nu

Linne: Monki
Väst: Bikbok
Kjol: Gina tricot
Skor: Din Sko
Väska: D&G
Smycken: presenter

Vad ska ni göra i dag då ?





Italian Food

När vi var i Sickla i går så käkade vi middag där på en jätte bra italiensk restaurang, jag åt pasta med pesto, tomatsås och köttfärs och parmesan, mums. Okej nu har jag bara ätit där en enda gång men alla andra tyckte också maten var god så.. Så är ni i Sickla köpcentrum och ska käka, så rekomenderar jag den :) ligger vid biografen!

Efter middagen satt vi i parken och pratade och drack ramlösa, iaf för min del , är ju nykterist så :)






Massor med kul att hitta på idag

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott, idag är det söndag och jag har massor att göra, bl.a ska jag träffa två kompisar om en liten stund för en fika, mysigt, skönt att man kan sitta ute i solen. Frågan är vad jag ska ha på mig, tänkte köra en repris på det jag hade i går men jag vet inte. Har jätte svårt att bestämma mig. Men jag hittar väl någn gammal trasa att sätta på mig, hehe.

Sen ska vi iväg på en fest så det ska bli roligt. Äta god thaimat och umgås. Mums. Saknar riktig thaimat, sist jag åt det var i januari då jag var i Thailand, Åh vill dit igen. Mamma och dom åker typ dit varje år, så i januari är det dags igen för dom. Ska nog packa ner mig själv i en resväska, haha! Nä men det ska jag spara pengar till så att jag och Sami kan åka dit igen. Vara borta en månad denna gång så man verkligen hinner njuta.


Dagens fråga

Fråga: vilken av alla Astrid Lindgrens filmer är din favorit ?



Blondinbellas lögn

blondinbellas lögn? ja det ryktas om att övergreppet bara var lögn, jag har själv inte läst det hon berättade men jag antar att det inte är en lögn , för vem kan sjunka så lågt och ljuga om en sådan sak? det finns inte i min värld, så sjuk kan väl ingen vara , right ?  ja självklart finns det sådana människor, men tror ni seriöst att Bella skulle ljuga om en sådan sak? Det tror inte jag. En viss tjej Natasha tror jag hon heter är bergsäker på att det bara är ett PR trick från Bellas sida. Att det är ett sätt att få pengar, Ett rykte brukar ofta vara e lögn..

Vad tror ni , är det ett PR trick ? men vem fan skulle göra något sånt, hon är ju redan så pass stor och tjänar jätte mycket pengar..Så varför skulle man ljuga oc hitta på något sånt här..


bild tagen från google.se

Batman

Har precis kommit em från bion, vi såg Batmans nya film, den var jätte bra så den rekomenderar jag verkligen, Heath var verkligen bra som jokern, ussh kan inte fatta att han är död.. Men men, ni vet säkert vem som spelar Batman och jag säger bara en sak, SNYGGING, haha första filmen jag såg honom i var nog Mio min Mio, kommer ni ihåg den ? den var bra haha.. Tyckte dock att den var lite otäck när jag var mindre, speciellt när den där , vad heter han nu igen, ja men iaf när han blev till sten, ussh ..

Nää ska krypa ner i sängen och svulla lite godis nu. Smarrigt





Kvällens outfit

Blir en enkel outfit till ikväll, så varmt ute så man vill nästan inte ha kläder alls, haha!





En trevlig utekväll

Nästan utomlandsvärme ute ju, känner mig helt seg i huvudet men det är för att jag inte dricker så mycket som jag borde. Vaaattten.. Ska ta och göra mig ett glas iskallt vatten snart och sedan hoppa in i duschen, vi ska möta upp Samis päron vid tre för att gå ut och käka någonstans, och ikväll blir det bio ju. Igen, Haha, trejde eller fjärde gången nu i sommar, jag som inte gillar att göra det på sommaren, då vill man ju vara ute, men det är mysigt att gå på kvällsbio. Hoppas att Batman är bra, men det är den nog, ush ska bli jobbigt att se Heath, ni vet han som dog för ett tag sedan. snyft, han som var så bra, snygg och så, skit tråkigt. Grät när jag läste den tråkiga nyheten. Det här är ju hans sista film.

Vad har jag annars gjort idag, jo legat på altanen och slappat och solat, fått lite färg iaf, nu sitter jag här med beslutsångest på vad jag ska ha på mig ikväll. Jag har ingen aning. Hmm. Något enkelt blir det iaf!

Vad ska ni göra ikväll ?


Dagens kändisbild

Gossip Girl stjärnan Blake med sin lilla vovve


vilken härlig dag !

sommar sommar soooommar, vad härligt det är, varmt och skönt. Ska ta och göra mig en fruktsallad och sätta mig i solstolen och pressa till jag blir jätte brun, haha! Vill inte vara en blekfis längre, hatar att vara blek. 

Har ni också fint väder ? här i Stockholm är det underbart




Lördag

Godmorgon, har ni sovit gott, jag har drömt massor igen, bla att vi skulle på bio, sen kom maffian och skjöt en av mina kompisar i huvudet, fyfan, snacka om att jag vaknade med ett ryck, Ussh, hatar mardrömmar.. Är fortfarande skakis, men men..

Ska snart ut med Mexx sen ska jag bege mig till jobbet en stund och så.. Det är jätte fint väder ute så när jag kommer hem så ska jag ut och sola såklart och få massor med färg, ja man kan iaf hoppas. Efter det ska vi ut och äta med Samis päron, sen bio. Denna gång ska vi se Batman, spännande spännande..

Vad ska ni hitta på idag ?


Dagens bilder

Dagens somriga bilder tagna på Skansen idag
Fina va?
Vill inte att sommaren tar slut :(

Fråga: Ska ni göra något speciellt av det lilla av sommaren som är kvar?





Någon som vet ?

Har precis tryckt i mig lite käk. Det blev tacos, smarrigt. Mätt och belåten och ska snart hoppa in i duschen, sen krypa ner i pjyamas. Undra om det går något bra på tv ikväll ? någon som vet? Går sällan något bra nu för tiden, men det är väl så på sommaren, då ska man ju passa på att vara ute..


Fler bilder

Här kommer lite fler bilder från idag när vi var på Skansen som ni kanske ser.. Guuud vad söta kattungarna var, oh massor med nappar där, hehe, har för mig att jag slängde mina nappar där.. Undra när dom började med det där, haha!

Ikväll ska vi käka tacos, resten av familjen har kommit hem nu, fick polkagrisar från Gränna, hehe är inte sådär jätte förtjust i det men det var gulligt.









En dag på Skansen

Har precis kommit hem, vi har varit på skansen i stort sett hela dagen, härligt! men det var nästan för varmt men man får ju färg då, så vi har haft en jätte mysig dag där. Kollade på alla söta djuren. Åt mat och hade det allmänt trevligt!

Visar de första bilderna här, fler kommer senare









Dagens fråga

Fråga: Om du fick välja tre saker att ta med dig till en öde ö, vad skulle det vara ?


nu ska jag ut !

ska snart ut och hitta på något skoj, tänker inte sitta inne när det är så här fint väder. Ut med er också ;)
PUSS♥


Fredag

Godmorgon, visst är det härligt att vakna upp så är det soligt ute, man blir genast mycket piggare och vill bara gå ut. Ska snart göra mig en smoothie på massor med frukt och yogurt som jag köpte igår, Mumsigt, kan man börja dagen bättre eller, nää tror inte det. Man får en energikick av all frukt och blir piggare, iaf jag. Sen efter det blir det nog en promenad med lilla Mexx i solen, om inte mamma nu ska göra det. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, jag vill dra till Djurgården eller något, eller äta en god mjukglass någonstans. Är jätte sugen på det, har inte ätit det i år.. Åhh vad smarrigt!

I helgen händer det lite grejer, jag ska bl.a jobba imorgon. På söndag ska jag träffa en tjejkompis för en fika och massor med snack, det ska bli mysigt. Sen efter det ska vi iväg på en fest! Spännande spännande.

Vad ska ni göra i helgen ?


Passar jag i blont?

Hallå, gaaash vad trött jag är, ska nog krypa ner i sängen snart och kolla lite på tv, sen kommer jag nog somna som en stock, har världens huvudvärk också så det är inge kul. Men hoppas att ni mår bra ? 

Har precis kollat på filmen The game plan, den var jätte bra, den rekomenderar jag. Rolig och gullig film ..

Men men gud vad mitt hår ser kort ut på bilderna HAHA nej jag har inte klippt mig utan mitt hår är klippt i etapper så det är mitt kortaste hår som sticker fram. de längre hänger där bak..  Men vad tycker ni nu, ärligt, passar jag i blont ?




En härlig dag med älskling

Vilken härlig dag det har varit, nästan för varmt bara, hehe, jag och älskling åkte i väg till vårat "smultronställe" där vi hade picknick med goda mackor med ost och tonfiskröra på, lite frukt och dricka, vi tog med oss min ipod så vi fick lite musik där, helt underbar utsikt över havet. Myyys, fick lite färg också, det är ju alltid trevligt.

Sen har vi mest tagit det lugnt, åt en god middag som bestod av pangasiusfisk i coccosmjöl, potatis och sallad, imorgon kommer resten av familjen hem, de har varit lite här och där i Sverige, bl.a i High Chaparall eller hur det nu stavas. Saknar dom lite, fast vi bråkar haha, då syftar jag på mina småbröder ;) syskonkärlek you know..

Ska snart ta en dusch och krypa ner i sängen och svulla chips med dip och kolla på en film med älskling!

Vad ska ni göra ikväll då?






Lite bilder :)

Här kommer en liten blick på hur min header kommer att se ut, dock kommer inte Mexx vara med på den


Dagens outfit

Sitter här och jobbar med den nya designen :) kommer upp om en stund
Slänger in en dagens outfit så länge, har inte haft koftan på mig idag, för varmt men använde den till bilderna jag har tagit..

Kofta och Shorts: Gina
Linne: Monki





Fyfan vad varmt det är

hej mina sötnosar och ni andra med förstårs, guuud vilken värme, okej nu ska man inte klaga när den verkligen är tillbaka men jag måste, haha, orkar knappt röra mig, dricka hjälper inte heller, jag dööör, pust och flås. Men ut ska jag igen då man måste passa på, right? det är ju inte mycket sol och värme Sverige har så..

Ska även ta nya bilder på bloggen och fixa till det här, det kommer att bli riktigt fint.. Spännande va, så kika in lite senare också..


Dagens fråga

dagens fråga
vilken färg på ros är din favorit?


En lista om min pojkvän

lista om killen ;)

Vad heter han: Sami
Vad har han för favoritfärg?: grönt
Vad har han för ögonfärg?: blå
Klädstil: snygg, vanligt liksom :)
Har han färgat håret nån gång: Japp
Har han klippt sig någon gång: Ja det är väl klart
Har han piercat sig: Öronen
Dricker han: Ibland
Röker han: Nej
Vad har han för mobil: Samsung
Vad vill han bli när han blir stor: Snickare som han är
Vad har han för färg i sitt rum:  Vi har vitt nästan överallt :)
Har han någon/några systrar: Nej
Har han någon/några bröder: En storebror.
Vad är hans favoritmat?: grillat
Vilken mat hatar han?: Lax
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: köpa sig en fin bil, ta med mig och familjen på resa, spara resten
Vad brukar han göra efter skolan: Han jobbar.
Vad heter hans pappa och mamma: hemligt
Har han bråkat med nån någon gång: Ja.
Vad brukar han göra på helgerna: han sover, myser med mig, bjuder mig på middag, umgås med vänner m.m.
Vad har han för musiksmak: blandat, helt okej :O)
Hur/var träffades ni första gången?: skolan.
Hur gamla var ni då: 16.
Vad påminner dig om honom: Massor med fint.
Vad var det första han sa till dig: hej, nä men jag vet inte
Vad var det första du sa till han: samma här
Vad brukar ni oftast skicka sms om: "jadu, det är hemligt :D hahaha
Är han beroende av något?: snus.
Vad kallar du han: olika
Vad kallar han dig: pippi, niki
Tränar han: jadå
Hur länge har ni vart tillsammans: lite över 3 år
Hårfärg: brunt
När fyller han år: 19 september
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? rosor
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?:  omtänksam, snygg och bäst
Vilket år är han född: 1987
Gillar du han?: klart jag gör

Härligt väder vilket innebär att sola :D

Gud vilken sommardag, det är ju såhär det ska vara, varmt och skönt, skulle nästan vilja ha det såhär året om. Men man skulle nog tröttna i längden. Det är rätt skönt att ha fyra olika årstider, så att man har något att längta till. Ska snart lägga mig och sola en stund, dagen blev inte riktigt som jag hade planerat. Men men.

Var ute med Mexx för en stund sedan, skönt att röra på sig lite !


Torsdag

Godmorgon sötnosar! dagen börjar med en dusch när som helst, sen blir det en smoothie till frukost, mumsigt, blir nog med banan, hallon och jordgubb. Smaskens.. Länge sedan jag åt frukt. Måste börja bli lite nyttigare av mig känner jag, ofta jag trycker ner mig för mycket skräp, men det får det bli ändring på.. Sen tänkte jag försöka dra upp Sami och åka iväg och handla lite gott och ha en picknick. Mysigt väder ute. Ska ju vara det ett tag nu, måste passa på att få lite färg, känner mig något blek..

Några tips på vad vi ska ha för gott med oss på picknicken?
Vad ska ni göra idag ?





dagens fråga

jag är tokig i Gossip Girl, finns ingen bättre serie :)

Fråga: Kollar du på Gossip Girl?
Vilken är din favoritserie ?



En härlig känsla

kom in från en promenad med Mexx för en stund sedan och jag fick en plötslig längtan till att resa bort, plötsligt började det lukta tropiskt och Thailand. Skumt men ändå härligt, jag har verkligen en längtan bort från allt och samla nya krafter. Ligga i en hängmatta vid stranden och läsa en bra bok och dricka något gott. Ser det framför mig, man har inga bekymmer utan man lever bara livet och har det bra, så som det ska vara. Härligt! Sen vaknar man upp från sin fantasi och inser att det krävs mycket att få leva ett sånt liv ett tag, något man kan sträva efter helt enkelt, hålla humöret uppe även om livet känns piss ibland, som det gör många gånger. Då är det viktigt med drömmar, att man har något man drömmer för. När jag jobbade på ett jobb som var så tungt att jag mådde dåligt, så tänkte jag på pengarna som jag skulle få, vad jag kunde göra med dom, jag behövde dom för att resa några månader efter till Thailand, och vilken underbar resa det blev..




Sorry, det kommer att bli en ny design!

Ja som jag sa förra gången, att jag inte ska byta design, men nu kära läsare när jag har gått och blivit blondin så måste jag ta nya bilder och fixa lite här, right? så nu har jag en bra ursäkt till att byta design, så den nya kommer upp imorgon.. Den ska bli så fin! Ska ta jätte fina bilder och allt så det kommer nog bli jätte bra..

Jaja annars idag har jag inte gjort så mycket, vi var en snabbis till Nacka Forum där vi köpte färgen.. Efter det har vi varit hos älsklings föräldrar ätit middag där och allt, mumsigt, ska snart fixa lite här hemma och sedan sätta mig framför Pussycat Dolls.. Klockan 21.00 ikväll ju. Så himla bra, Mina favoriter Nathalie och Crystina eller vad hon heter är kvar, sen gillar jag den här blonda tjejen också, vet inte vad hon heter, men men..

Senare ikväll blir det en film sen ska jag sova, är jäkligt trött, måste sova ut någon dag känner jag.




Bilder på mig som blondin

Okej här kommer några bilder som ni har väntat på , säg vad ni tycker, passar jag i blond ?
Inte så bra bilder men ändå =)





Hiss eller Diss ?

Vad tycker ni om Paris klänning
Hiss eller diss?


Jag är blondin

Hej sötnosar, hoppas at ni har det bra, jag har precis fixat mig och sånt efter att jag färgade håret blont, så nu är man en blondin igen, hehe. det blev jätte bra. Köpte även silvershampo och balsan. Jag är nöjd för förut blev det alltid orange men nu är det blont. Självklart ska ni få se bilder senare, orkar inte fota nu.. Spännande va ! Haha

Dags att köpa färg

Nu bär det av för att köpa hårfärg och massor med hårprodukter, det här ska bli skitsnyggt, i hope :) wish me luck!

Fråga: Vad ska ni göra denna undebara onsdag ( onsdag är det väl ) Haha!


Dags för att färga håret

Godmorgon sötnosar, har ni sovit gott ? jag drömde om att jag skulle bli blondin så nu blir det så, jag ska bli blondin idag, hoppas att någon kan hjälpa mig att färga, hatar att göra det själv och hos frissan är det för dyrt, har fått massor med tips av er på märken man ska ha. Tack . Även att man ska ha silvershampo sen .. Hoppas att det går bra med färgningen så att det inte blir orange, haha. ussh den gången det blev det fick jag panik, var ju tvungen att gå till skolan men då hade jag luva på mig och fick senare en tid hos frissan som tur var.

Oj jag glömde skriva att jag har löshår med clips, alltså det sitter fast med tre spännen så att man kan ta av sig det när man vill. Det är riktigt hår, frågan är om man kan färga det då och hur man gör ? some help please :)


Dagens fråga

Jag är verkligen galen i choklad, finns inget godare, mums! skulle kunna leva på det haha nä men nästan. En absolut favorit är kinder, yummiiiii..

Dagens fråga: Har ni något favoritgodis ? vilket?


osssssst

Vilken lång dag det har varit idag, gick ju upp sju och kom hem nu, pust och flås. När vi kom fram till Arlanda där vi skulle hämta älsklings föräldrar så kom dom direkt vilket var skönt. Åkte hem, pratade om resan och lite sånt och fick fina presenter, urgulligt! så snälla så.

Men innan vi åkte dit så gjorde älskling tacos till oss hemma hos hans föräldrar, smarrigt! älskar tacos, det måste nog vara min favoriträtt, mums.. Det värsta är att man blir mätt så fort, iaf jag. Orkar inte mycket.. Massor med ooooost hade vi, är ju galen i det, ungefär lika galen i det som Oskar i Piff och Puff, när jag ser ost är det ooooooooooooost " smarrigt " på tal om ost, jag har ost chips och ost dip som väntar på mig, men det orkar jag inte äta ikväll, får bli tll frukost HAHa, skoja bara..







Färga till blondin igen?

Jag tror att jag har bestämt mig, jag ska nog färga tillbaka mitt hår till blont, det passar liksom mig mer känner jag, jag är så trött på min riktiga hårfärg, det är inge fint alls, vet inte ens vad jag har för hårfärg, eller jo råttfärg med andra ord. Jag känner mig inte fin alls, suck..

Har ni färgat håret blont ? kan ni rekomendera någon bra färgning ?
Jag använde HMs förut och jag tyckte att den var grymt bra faktiskt :)
Sen en fråga till, kan man färga löshår ?



Dagens fråga

Något jag aldrig kommer lära mig dricka är Tea och kaffe, vet inte varför men tycker verkligen inte om det, hehe.. Men det skulle vara kul för det finns så mycket olika smaker och koppar och allting, men jag får helt enkelt lägga oboy i sånt istället..

Fråga:  Dricker du tea och kaffe ?


Oseriösa bilder

Pust nu har man fixat och städat och gjort det fint, nu är det dags för en långdusch och fräscha upp mig lite. Älsklings föräldrars plan är något försenat så vi har gott om tid så det är skönt.

Bjudet på de här fula bilderna på mig, min syrra ville att jag skulle ha lite oseriösa bilder på bloggen så here it comes







Snygga soffor

Vi behöver inte köpa så värst mycket när vi flyttar, det mesta har vi, det som står högst upp på listan är bl.a en plasma tv och en soffa, vi kollade på det idag och hittade framförallt två soffor jag gillade skarpt, de är på bilderna längst ner. Skit sköna.. Ena kostar dubbelt så mycket som den andra, men bättre att köpa något ordentligt än att köpa massor med skräp bara för att det är billigt, right? man kan ju ändå ha en soffa i flera år så. Man tjänar på det i längden, så nu ska vi fundera på vilken vi ska ha och i vilken färg, grått är ju snyggt, ljust eller mörkt, svart eller brunt, jag har ingen aning.. Det här är svårare än vad man tror..

Vilken gillade ni bäst av de två sista ?







Vad mycket folk det var!

Snacka om en lång dag, är jävligt trött. Vi åkte till Kungens Kurva för att vara med på invigningen av Elgiganten. Men när vi kommer dit möts vi av en ENORM kö, Shiiit vad mycket folk, där skulle vi ha fått stått i timmar. Så det var ingen idé att ställa sig där, folk blir som galna när det är lite rea , haha. men så mycket folk trodde inte vi att det skulle vara. Det öppnade ju klockan sju så, vi skulle ha varit där då. Vi var där halv nio..  Inget öppnade ju förens tio så vi hade sjukt tråkigt, tiden gick så segt också. Så vi var lite här och där, käkade frulle på mc donalds, gick till Heron.















Vilken outfit

Vilken av Rachels outfits är snyggast ?


goooodmorgon :D

Godmorgon. Hade inte så svårt att komma upp imorse som jag trodde. Haha bara flög ur sängen. Men jag önskade ändå att jag kunde ligga kvar, men nej upp och hoppa var det.. Ska fixa mig snart också så ska vi åka .. Spännande ! Får käka frulle på vägen. Blir nog donken eller något, onyttigt men det går snabbast..  Hehe !

Vad ska ni göra i dag då ?


Kvällens fråga

Kvällens fråga:
Har ni gjort något av följande

1. Flygit luftbalong?
2. Flygit helikopter?
3. Flygit tvåmannaplan?


Jag blir rent ut sagt galen

Jag blir galen på vissa människor, människor som bara tänker på sig själva hela jävla tiden och skiter i andra, skita i att plocka undan efter sig så att man får ta undan personens skit. Vem fan vill ha stökigt omkring sig, vuxna människor som inte kan ta hand om sig själva och sitt hem. Att leva i en svinstia och lukta illa, fyfan vad vidrigt. Nää blir så förbannad rent ut sagt, Gaaaah..

Nä men ärligt talat, jag blir bara så trött ibland, man undrar hur vissa människor tänker.

Vi lever i en sjuk värld, inte konstigt att människor blir sjuka.. Suck !


En händelserik dag

Hallå sötnosar! hoppas att ni har en bra kväll, ska snart gå och lägga mig då vi ska upp tidigt imorgon och åka iväg på en invigning, mer om det imorgon.. Undra hur jag ska klara av att gå upp tidigt, haha, kunde knappt gå upp halv nio utan att må dåligt. Men men, får väl sova en stund i bilen eller något. Har lite ärenden att uträtta imorgon också, ska bl.a leta soffa till våran lägenhet, vet vilken jag vill ha.. Så himla snygg. Hoppas dom har kvar den och att det inte är lång leveranstid. Sen ska vi även förbi Ikea och kolla på saker.. Vi kommer nog inte köpa något men man kan ju alltid kolla på ideer och få lite tips.. Spännande spännande, en händelserik dag med andra ord, Ska även ut till arlanda på kvällen och hämta upp älsklings föräldrar som kommer hem bruna och fina från Grekland. Vill också resa bort. Så underbart.

Ska borsta tänderna nu och krypa ner i sängen, blir nog ett till inlägg innan jag ska sova ...

Puss / N I C O L E


Snygga plagg

Grått på kläder tycker jag är skitsnyggt och det är något jag kommer satsa på till hösten och vintern. Dessa tre plagg är jag sugen på att beställa, finns på HM och Ellos







Ny design (som vanligt)

Ja kära läsare , som vanligt har jag bytt design. Tyckte svart var lite trisst nu när det är sommar och allt och ville ha lite färg, jag är supernöjd med hur den ser ut nu, eller vad tycker ni ?


Yummi

Mmm mums med sallad, den var hur god som helst så nu är man mätt och har fått nya krafter :)


En slapp dag med film

gud vad jag är hungrig, magen skriker i högan skyn medan jag tittar på äntligen hemma. Idag har jag inte gjort något, bara slappat. Har inte mått så bra men det börjar bli lite bättre, i think. Så det blir en slapp dag, vill ju vara frisk resterande dagar av älsklings ledighet så att vi kan hitta på roliga saker, inge kul att ligga inne hela dagarna precis. Men som tur var har det varit risigt väder så det var ju skönt, hehe,. Inge kul att vara sjuk när det är soligt.  Har verkligen varit ett hemskt väder idag, åska och regn, jag som hatar åska..

Ikväll blir det film, vet inte riktigt vad vi ska se än, men om dom är bra så rekomenderar jag dom. till filmen blir det ostchips och ostdip, mumsigt. Men innan det ska vi käka mammas kycklingsallad som hon håller på att fixa nu. Det ska bli gott. hoppas att hon gör någon god dip till. Smarrigt!

Vad ska ni sötnosar hitta på ikväll ?





Snygg väska

Ursnygg väska från Accessora visst är den snygg, dock kostar den en del



accessora

Grease

Internet har inte fungerat här men nu äntligen gör den det. Ligger i sängen med ont i magen och huvudet och kollar på Grease, älskar dom filmerna. Så himla bra. Hehe! 

Vad gör ni då ?


Tonfisksallad är en favorit

Har precis kommit ur duschen. Man känner sig redan mycket piggare och på bättre humör. Var ju fruktansvärt trött imorse och ville bara krypa ner i sängen, så här äckligt trött att man känner sig sjuk. Inge kul alls. Jajja.. Blev sugen på en tonfisksallad så jag ska ta och göra en sådan, koka lite ägg, riven ost, avocadosås m.m. Mums. Har känt mig lite onyttig på sistonde , inte ätit någe bra mat alls, men det får bli en förändring nu. För annars kommer min kropp att ta stryk..


Underbar söndag

Gårdagen var helt underbar, först hade vi gäster här, min morbror och hans tjej och deras dotter Joline, så himla söt liten unge och kan så mycket fast hon bara är dryga året, Sötnosen! Dom käkade middag här och vi grillade massor med gott.

Vid halv nio på kvällen drog jag och Sami till Sickla för att gå på kvällsbio. Vi såg som sagt Hancock och den var helt okej. Vi kom hem vid tolv då det var nästan bara att gå och lägga sig eftersom att jag skulle upp till jobbet. Har precis kommit hem därifrån, får se vad vi hittar på idag..

Vad ska ni göra idag?

Lite bilder från igår






dagens fråga

Gud så fina klänningar Paris har här

Fråga: Vilken av dom är snyggast?


Måndag

Godmorgon ! ska snart bege mig till jobbet en stund, jag har ju förlagt nycklarna så jag komer inte in, får hoppas att någon är där. Men det tror jag nog, ussh jag hade verkligen svårt att komma upp imorse, Men jag är ju tvungen så. Får krypa ner i sängen igen när jag kommer hem, hehe. Nä skoja!

Skittrist väder ute. Kanske blir så att vi packar vidare. Då får vi iaf lite ordning här, sen måste vi hem till Samis föräldrar och fixa och så, de kommer hem från Grekland imorgon. Vi ska hämta dom på Arlanda!

Man vill ha ett känt ansikte

Ska börja ta mer bilder på mig själv och det jag gör om dagarna. Öppna mig mer för er så att ni tycker om mig ännu mer, nä men det är roligare att läsa när det är massor med bilder, har blivit för mycket bilder jag redan visat, mer intressanta bilder, låter det bra? kanske har ni tips på vad jag ska blogga om, något tema vissa dagar, eller vad ni vill veta om mig.

Just det, jag har ju inte visat er det jag shoppade här om dagen, självklart får ni se det imorgon, inget speciellt men roligt ändå.. Jag älskar verkligen att shoppa, finns inget roligare, ja nästan iaf. Skulle kunna göra det hela dagarna, tänk om man var så rik. Oj vad jag skulle leva loppan då, men inte bara utan kanske jobba för att förverkliga drömmarna jag har, Syns man så finns man. Är man "känd" blir allt lättare, då menar jag självklart att man kan skapa mycket, såsom kläder, smycken, parfymer och sånt, folk köper sånt lättare om man har ett känt ansikte. Men psykiskt så mår man nog lika dåligt som vem som helst.


En trevlig kväll

hallå sötnosar, någon som är vaken ? själv har jag precis kommit hem från bion. Hancock, den var helt okej, häftigt gjort, gillar man action så är det ett måste.. Haha en liten rolig sak som hände på bion var att personen bakom mig somnade, han började snarka ljudligt, hahaa. Hans kompisar puttade på honom och till slut vaknade han. Sånt skulle kunna hända mig då jag har lätt för att somna lite här och där. Hihi !  aja, hoppas att ni har haft en bra kväll. Det har jag. ska snart gå och lägga mig så jag måste till jobbet en snabbis imorgon. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på, något skoj blir det.

Nu är klockan över tolv så jag säger GODMORGON, någon som är vaken ?

Bilder kommer upp imorgon, är för trött för det nu

Kvällens fråga

Min absoluta favoritparfym är denna av Naomi Campbell, luktar sjukt gott :)

Kvällens fråga: Vilken är eran favoritparfym?


kvällens outfit

Kvällens outfit
Tee- Cubus
Jeans - Bikbok
Kofta - Gina Tricot







snart dags för bio

Ska snart fixa mig och åka iväg på bio, ska bli kul. Ser fram emot det, hoppas att filmen är bra, slänger upp en kvällens outfit innan jag drar,

Vad ska ni göra ikväll?

jaha

Jag som trodde att tio flyttkartonger skulle räcka, men nej haha har redan använt två till mina kläder och jag har typ hälften kvar. Jag behöver nog hundra stycken skulle jag tro, suckar, men nu har vi iaf kommit igång, packat det vi inte använder..

Sitter här på altanen och bloggar, det är ju underbart väder ute också, vi ska snart grilla massor med gott sen ikväll drar vi på bio. Ska bli mysigt, halva priset och allt så det är ju bra, älskar att gå på bio.. Hehe!


Köpt flyttkartonger

Pust, nu har vi kommit hem. Har köpt lite flyttkartonger och ska börja packa det vi inte använder. Så att man inte behöver stressa. Passa på när man är ledig och speciellt när man inte har något att göra. Suck, vi är verkligen fantasilösa idag, haha. Men vi ska ta en sväng till Sickla senare och käka på restaurang, och se på Hancock. Halva priset och allt, skit bra :)

Jag ska även kolla runt på lite lokaler idag. Mer om det senare ;)


Men vad ska ni hitta på idag då ?


Dagens fråga

Eftersom att man inte verkar kunna lita så bra på besöksräknare eller statistiken i bloggen så är dagens fråga

Hur många gånger om dagen besöker du min blogg?


Söndag

Godmorgon, Hoppas att allt är bra med er? själv är jag dödstrött och vill krypa ner i sängen igen. Ska ställa mig i duschen snart så att jag blir piggare. Ska även prova det nya shampot från Åhlens,hoppas att det är bra. För mitt hår mår inte speciellt bra, men det är för att jag höll på att färga det så mycket förut.. Det tar ju hur mycket skada som helst. Men har inte färgat på över ett år nu. Känns jätte bra. Måste bara lära mig att ta hand om mitt hår bättre.. Vill ju ha jätte långt hår och har det men om jag fortsätter som jag gör kommer jag att få klippa av mig allt, suck! Något jag hatar är att gå till frisören, har hittills inte mått bra när jag kommer tillbaka då de har klippt allt för mycket.. Tur att mitt hår växer som ogräs..

Jajja, idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Vädret är ju inte det bästa heller, det kanske blir bio.. Mysigt! Sami vill se den här filmen med Will Smith, Hancock, den verkar helt okej..


Vart kan de vara, jävla skit!

Haha jag och min design alltså, jag vet jag vet jag är jobbig som byter design hela tiden men vill ju att den ska vara perfekt, för min perfekta blogg right och för er, ni ska älska min blogg ännu mer än vad ni redan gör, hihi.. Har suttit hela kvällen och pillat med den, det tar mer tid än vad man tror. Jag är inte riktigt nöjd än, som vanligt.. Lite småpill.. Vad tycker ni, är den fin?

Idag har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt. Varit och fikat en stund och så. Vi skulle ju ha dragit ut med några vänner men nej, så blev det inte vilket var skittråkigt, hade verkligen räknat med det och allt. jajja..  Så jag har varit lite småirriterad.. Hatar när det inte blir som man planerar, och att det är i sista sekunden gör det ännu värre. Suckar.. Sen har jag varit allmänt irriterad idag för att jag har tappat bort en viktig sak, har letat som en galning och varit desperat, men hittade den inte :( fan. Men jag ger mig inte, jag SKA hitta den jävla saken, om det är det sista jag gör, tänk Niki tääänk, vart kan den vara. Hmm nä jag har ingen aning. Men om man har ett minne som Doris är det omöjligt..

Svaren del 2

1.Vilka hårfärger har du haft?
jag har haft svart,brunt,blont, blont med brunt i underhåret, lila, orange(missfärgat)

2.Vad heter dina husdjur?

Mexx och Money

3.Hur många syskon har du?
5 syskon, två brorsor och tre systrar

4.Har du egen dator?
Japp en laptop

5.Vad jobbar du med?
Snart eget

6. Bästa färg?
Lila

8.Har du någon långsiktig dröm du vet aldrig kommer slå in?
Nej, jag tror att alla mina drömmar kommer att slå in ;)

9.Hur ser ditt liv ut om 10 år?
Typiskt svensson liv, karriärskvinna med eget företag, bor i villa ;)

10.Vad vill du att dina barn ska heta (om du ska ha några xD)
Adam och Ariel
 
11. Skulle du vilja bli kändis?
Klart jag vill ;)

12. Önskar du flytta till ett annat land?
Nej men skulle vilja ha ett hus någonstans där man kan vara ena delen av året 

13. Finns det något du speciellt ångrar?
Hemligt!

14.Om du hade tre önskningar, vad skulle du önska dig?
Att jag blir framgångsrik
Komma på ett vaccin mot cancer
Leva lyckligt i alla mina dagar

15.Om du hade fått leva om allting, hade du gjort samma saker då?

Nja, svår fråga, vet inte !

Svaren del 1

Oj vad många frågor jag har fått av er, tar några i taget och resten kommer vid 22.00 så kolla då också och fortsätt fråga om ni har något ni undrar över..

1.Hur lång är du?
Jag är 1,74 cm lång :)

2.Var är du född?
Jag är född på Huddinge sjukhus. Har bott större delen av mitt liv på Söder i Stockholm

3.vad har du för planer till ikväll?
Ikväll ska jag slappa framför en bra film och mysa

4.Vilken skola går du i?
Har precis gått ut högskolan gick på Haga Campus/ Nackademin i Solna

5.Favorit affär?
Klädaffär? , ja isåfall måste det bli Gina tricot, Mango tycker jag också är bra.

6.Har du en pojkvän? :)

Ja jag har en pojkvän ;)

7.Vilka affärer shoppar du mest på? :)
Gina tricot, Bikbok, H&M, cubus och lite här och där, har mycket kläder från New York också som jag har fått.

8.Randigt eller blommigt ? (vad gäller kläder)
hmm svår fråga, randigt är snyggt, men blommigt är nog snyggare :) , eller det beror på =)

9. vem tycker du är bäst av?
Kenza
Stina-Lee
Blondinbella
Kissie

Det får nog bli Kenza där!

10Favoritland?
Resa till? ja Thailand älskar jag :D , Grekland är också bra ;) Älskar att resa<3

11.Favvisparfym?
Naomi Campbells parfymer och Paris Hilton

12.Favvisaffär?

Har svarat på den frågan högre upp :)

13.Skostorlek?
38/39

14.Hur gammal är du ?
En tjej i min bästa ålder ;)

15. Gick du på jensen gymnasium norra? isf var det bra?
Nej har inte gått på Jensen :)

16.Hur ofta bloggar du?
Jag bloggar flera gånger per dag

17.Är det viktigt för dig att ligga på Aktiv-listan?
Viktigt och viktigt, kul är det hamnar bara där inget jag kämpar för så =)

18.Vad gör du på Internet när du inte bloggar?
Kollar på mode, läser bloggar, skriver mejl, facebook m.m

19.Favoritfrukt?
Banan eller päron

20.Tre bloggar som ligger i topp enligt dej?

1. Mig själv
2. Kenzas
3. Shopaholic

21.Favoritlåt?
svårt, men hmm "tänker" Lady Gaga - Just Dance

Frågestunden är igång



Tänkte köra en liten frågestund till ikväll
Så fråga på nu, svaren kommer upp runt 22.00
Så fråga på =)

Fika

Vilket underbart väder det är ute, har precis kommit hem från en god fika, mysigt. Ändrade planer ikväll, blir inge fotbollsgolf, tråkigt, får se vad vi hittar på annars, middag ute i gräset är ett måste iaf. Mys!









hemma

Har kommit hem från Ikea nu, shit vad trött jag är, skulle kunna gå och lägga mig nu, men nej haha. Hittade massor med saker jag vill köpa från Ikea, men det är bättre att ha Sami med sig så att vi båda tycker om det..

Får se vad vi ska hitta på nu, ska iaf äta något.

Vad ska ni göra idag?


Dagens fråga

Dagens fråga: Om ni fick åka till vilken stad ni ville över en dag och shoppa hur mycket som helst,
 vart skulle ni vilja åka då ?


Ikea

Ska ta en sväng till Ikea snart med mamma och Felicia, hon håller på att fixa min lillebrors rum, eller iof alla mina syskons rum. Så vi ska dit och köpa lite saker så jag måste följa med som bärhjälp. Kan passa på att kolla på saker till våran lägenhet också, vi behöver en soffa och lite sånt, allt annat har vi, så det är skönt. Så man inte bor i en tom lägenhet sen, hehe.. Ska även kolla på ett dvd skåp som vi kan ha under tv:n, har sjukt mycket dvd. Men det är bara kul.


Ett bra shampoo

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott, själv har jag sovit utmärkt, drömt underbara drömmar. Idag ska vi spela fotbollsgolf, fråga mig inte vad det är för jag har ingen aning, haha. Men det ska jag ta reda på. Verkar kul iaf. Så vi ska träffa lite kompisar vid sex. Ska bli kul. Hoppas bara att vädret blir bra, det ska ju vara lite halvrisigt nu i några dagar, Skit trisst.

Men innan vi ska träffa dom ska jag göra en behandling på mitt hår och en ansiktsinpackning och fräscha upp mig lite. Mitt hår är galet torrt, jätte tråkigt. Jag duschar det för mycket eftersom att jag tvättar det varje dag, så igår var jag inne på Åhlens och kollade lite. Hittade två olika shampoo som jag köpte. Hoppas att det är bra och att det får ordning på mitt hår. Sen ska jag nog köra med hårinpackning varannan dag.


Regnbåge

När jag och älskling åkte hem från bion igår såg vi en jätte fin regnbåge, bilderna blev kass men filmade det :)


Skapa mina egna smycken

har varit sugen på att göra egna smycken, några i min familj gör det och dom blir så snygga. Sandra köpte hur många pärlor som helst. Var sugen jag med men har inte de pengarna. Men så fort jag har det ska jag verkligen börja göra mina egna smycken, gud vad kul. Älskar smycken och då får man de så som man vill. Sin egen stil.

Har ni några tips på vart man kan inhandla snygga pärlor och sånt?





Fint från MQ

Vi var inne på MQ och kollade runt och jag hittade denna kofta, hur söt som helst, tänk er den i vinter, med gråa leggins och sockor, myspys, sen sitter man i soffan med en varm choklad. Haha nej nu ska vi inte prata vinter här det är ju för fan sommar, eller. Ja inget sommarväder direkt men ändå!





dagens

dagens outfit
jeans:BikBok
Kofta: Gina
Skor: Donna Girl
väska:D&G





Naaw va söta

Ska snart åka och träffa Sandra, sen ska vi bege oss till sickla för en liten shoppingrunda, Hon har semester nu så vi måste passa på, man hinner typ inte det när man jobbar och så.. Det ska bli kul. Skönt att ta bilen dit :)

Måste fixa mig nu

slänger upp en skön video " haha" så söta


Snart flyttar vi!

Nu är vi hemma igen efter att ha varit ute och flängt runt lite, kollat på saker till nya lägenheten, vilka färger vi ska ha på väggarna och sånt. Vi ska ha väldigt stilrent och snyggt. Vita väggar med någon fondvägg i kanske kakao eller champange, det är svårt att bestämma sig då det finns hur många fina färger som helst. Ska bli kul att inreda våran lägenhet själva, göra den personlig och allt sånt. Längtar verkligen nu. Massor med gaderober där jag får plats med mina kläder. Vilket innebär att jag kommer att shoppa ännu mer, haha. Nä skoja bara.. Letade även efter en svart toalettsits, eller i mörkbrunt trä, det blir nog snyggast att ha i badrummet, självklart kommer jag att visa bilder längre fram, vi flyttar ju ändå inte förens i september så.. Men jag lovar att det kommer att bli snyggt ;) jag älskar att inreda och tycker själv att jag är bra på det..

Efter att vi hade flängt runt så köpte vi italiensk kulglass, mumsigt. Glömde dock att ta bilder vilket jag brukar. Så jag slänger upp någon bild från igår..





Mexx VB

Slänger upp en video på min lilla sötnos Mexx


En god smoothie

Ska plocka mig lite jorgubbar och smultron och göra en god smoothie till frukost, hallon såklart också, mumsigt.
Ni får gärna tipsa mig en god smoothie :)



Fredag

Godmorgon gud vad härligt det är att vakna upp till sol, härligt, undra vad vi ska hitta på för kul idag. Ligga på en filt och slappa på klipporna med en god matsäck, åhh det skulle verkligen vara härligt, så kommer det nog bli, ska väcka älskling snart så att han inte sover bort hela den här fina dagen.

Såg ett intressant program i går om rika människor som skulle prova livet som uteliggare och hur svårt det är att få jobb om man inte har någon adress, väldigt intressant program. Gud vad hemskt att vara det, många tycker att dom får skylla sig själva. Vet inte vad jag tycker men oftast finns det ju en orsak till att man lever så.. De hade bra knep för att hålla värmen ute, att ha tidningspapper runt hela kroppen. De skulle tydligen vara jätte bra, men jag vet inte. Tänk att det finns människor som lever så. Att inte ha ett tryggt hus att komma till, vet inte när man får mat nästa gång, Att känna sig smutsig hela tiden och inte ha råd med läkarbesök, fyfan.




Söta "koftor" från Gina Tricot

En av mina absoluta favoritaffärer är Gina Tricot, billigt och bra, sen är det ju massor med nyheter varje vecka vilket gör att man alltid hittar något. Jag tror nog att de flesta av mina kläder är därifrån. De har ett stort utbud, Inte bara kläder utan accessoarer och smycken också.

Var inne där idag och hittade dessa "koftor" som jag bara älskar, har inte provat dom än eftersom att jag inte hann men ska göra det, den verkar jätte mysig iaf. Snyggt till ett par jeans eller leggins. Skulle vilja ha alla färger. Tror att de kostar 199 kr styck, blir 800 för alla fyra färger, hm , har jag råd, måste kolla min ekonomi, kanske kan tigga pengar av mamma? Ja vi får se, måste iaf prova dom först men visst ser de underbara ut :)


Granit

Vi var inne en snabbis på Granit, de har verkligen massor med saker som jag vill ha till våran nya lägenhet, min stil och allt, nu önskar man att man var miljonär så att man baa kunde plocka på sig både det ena och det andra, det kliade verkligen i fingrarna när jag gick in där " haha " , så mycket fina saker.  Någon som vill ge mig lite pengar ? ;) skoja bara!







Hemma från bion

Hej sötnosar, hoppas att ni har haft en underbar kväll hittills, min har varit bra. Har precis kommit hem från Narnia, shit vad bra den var, älskar sånna filmer, och Prins Caspian är så snygg, spelad av Ben Barnes. Underbara ögon ;)

Vi var ju som sagt i Sickla och kollade på bio, tycker deras biograf är jätte bra, nära och bra också, så man inte alltid behöver åka in till stan..

Men om ni inte har sett andra Narnia så är det något jag kan rekomendera.. Coola effekter och allt och naturen är ju bara för vacker..




Dags att dra på bio

oj vad tiden går, har hunnit göra två designer till två tjejer. De blev bra tycker jag, dock är bloggen seg på att uppdatera de nya designerna. Hmm. Skit jobbigt..

Nu börjar det regna igen och vi ska snart bege oss till Sickla för att gå på bio, Narnia.. Ska bli jätte kul. Den lär vara jätte bra.. Lång film, över 2 timmar. Spännande spännande!

Dagens fråga:
1.vem är den bästa bloggeskan ?
2.Varför?
3.Vad gör en blogg bra?





Bloggdesign

Här är några av designerna jag har gjort









Bio ikväll



Eftersom att vädret är piss här så bestämde vi oss för att gå på bio ikväll. Vi ska se Narnia, ettan var helt okej så det ska bli kul att se den här också. Tycker att det är mysigt att gå på bio, föredrar att göra det på vintern eller hösten men som sagt, när det är dåligt väder så kan det vara mysigt. Får se hur vi gör med matchen ikväll. Om det är sånt här väder så vill vi inte gå..

Har ni sett Narnia ?
Var den bra ?
Vad ska ni göra ikväll?


Dagens outfit

Dagens outfit!
Jeans: Bikbok
Linne: Monki
Smycke: present







Dags att piffa upp sig lite

Nä nu har jag suttit här för länge i pjyamas, dags att ta en dusch och fixa till sig lite känner jag, haha känner mig väldigt ofräsch. Men va fan det är ju semestertider ;) då behöver man inte vara tiptop hela tiden, right?  undra vad vi ska hitta på för skoj sen. Något blir det..

Slänger in en dagens outfit när jag har fräschat upp mig lite







En lyckad frukost

Frukosten blev lyckad med allt möjigt gott, köttbullemackor, äggmacka, jordgubbar& smultron, bullar, ägg, yogurt och oboy. Mumsigt. Så nu är man mätt och belåten..Får se vad vi ska hitta på nu, ikväll ska vi på djurgårdsmatchen iaf :) ska bli kul, länge sedan jag var på fotboll..

Vad ska ni göra idag?


GratisBio

Är du inte medlem i gratisbio ?

Bli det då
Det är gratis och du kan bara tjäna på det

Klicka på bilden och ange mig som värvare :)


Torsdag

Godmorgon sötnosar, hoppas att ni har sovit gott, själv är jag trött men vill ändå inte sova bort hela dagen. Ska snart göra frukost på sängen åt älskling, han var så gullig att göra middag och allt igår så nu ska han få något , gullig va . Hmm undra vad jag ska göra för gott, just det, vi köpte bröd från cafét igår, göra goda mackor oc lite sånt, tänkte även plocka lite jordgubbar. Smaskens.


Fabulous life of

Såg på Fabulous life of Paris Hilton och Nicole Richie tidigare idag, älskar verkligen dom. Hur de har lyckats med allt, visst de har kända släktingar men de har verkligen byggt upp sitt eget märke, Paris parfymer är underbara, Har två av dom och vill ha en till. De lever som en dröm, sånt liv jag önskar att jag hade, jag vill också bli stor, ihågkommen, göra något stort av mitt liv, bli framgångsrik men framförallt få pengar att hjälpa andra till ett bättre liv. Det är den strävan jag har, få andras liv bättre. Har jag alltid haft..

Tänk att kunna påverka andra människor till de positiva, vilken kick det skulle vara, right?


Min nya bloggdesign

Japp som ni kanske vet så är jag verkligen vela fram och tillbaka när det gäller mig egen design men jag har nog bestämt mig för att ha så här ett tag. Ni måste ju känna igen er när ni kommer till min blogg och så, sen vill jag ju verkligen ha en design som passar mig. Den är är nog mitt riktiga jag, väldigt stilrent men ändå något som sticker ut. Älskar när det är stilrent..

Så vad tycks om min nya design?


bruna stövlar

i höst ska jag satsa på bruna stövlar, letar överallt efter de perfekta men de kommer väl senare. De har kommit ut några men inte riktigt som jag gillar..

Har ni tips på sidor som har snygga bruna stövlar är det bara att skriva :)


Vill du ha en ny bloggdesign?

Behöver du designhjälp?
Från och med imorgon hjälper jag de som vill ha en ny design
Jag tänkte ju ha utlottning av det varje dag men det här blir roligare
Då får ni som ni vill ha det

Än så länge är det gratis och det finns ingen kö utan ni får skicka eran msn till min mejl
[email protected]
så addar jag er och så kan vi prata om hur ni vill ha det när ni är inne
Låter det bra ?

Vill DU ha en ny bloggdesign, en personlig sida
Tveka inte att mejla mig då =)



Dagens fråga

Dagens fråga!
Ska ni till Stina Lees bloggfest ?


Grilla

älskling fixade middagen idag, min sötnos. Det blev lax, majskolvar, färsk potatis och tre olika såser. Mumsigt. Verkligen jätte gott. Så nu är man mätt och belåten.. Det ända som var jobbigt med att sitta ute och äta var en jävla geting som skulle vara på mig hela tiden, jag HATAR dom så jag sprang in och ut, sen beslöt vi oss för att sitta inne och äta. Tack getingjävel...







Fika i solen

Tidigare idag så var jag och älskling på vårat favoritcafé, köpte hallonsmoothie och smörbullar med oss hem och satt i solen på altanen. Så mysigt, älskar verkligen hallonsmoothie, ska nog ta med mig en bunke ut och plocka lite hallon och jorgubbar till ikväll.





Jag är en brud som gillar drinkar oc har en enorm gaderob

Som jag skrev i inlägget tidigare så har jag inte bloggat så mycket som jag brukar dessa två dagar, orsaken till det är att jag inte mådde så bra igår, var ledsen och låg bara i sängen. Drog täcket över huvudet och ville bort.. Så jag hade ingen ork eller lust till att blogga. Men så är det nog för alla ibland, man kan få sina perioder då allt känns så meningslöst och så.. Men sen får man ta nya tag. Tänka på det som gör en glad ( era fina kommentarer ) och massor med annat.. Men nu är jag tillbaka och det blir massor med inlägg som vanligt.. Bra va

Idag har vi mest solat på altanen och druckit drinkar ( min var alkoholfri) eftersom att jag är nykterist. På tal om det, HAHA jag skickade till 118100 i går och frågade dom vem jag är, Min ålder och vart jag bodde stämde, sen stod det att jag ses ofta med en drink på någon uteservering och att jag har en enorm gaderob, HAHA, ja om det stämmer eller inte  vet man aldrig ;)  jag är ju nykterist, jag är sällan på utesereringar och hälften av mina kläder ligger utanför gaderoben.  Om det är för att jag har mycket kläder eller om jag har en liten gaderob, jadu! Den är ju liten eftersom att jag inte får plats med mina kläder så ..

Men lite roligt var det iaf att smsa dit och fråga ;)


Har ni gjort det någongång ?
stämde något?
vad frågade ni?



Onsdag

Hej mina kära läsare, har inte blivit mycket bloggande nu men har inte mått så bra men nu är jag tillbaka. Jag har inte glömt designen men den kommer lite senare i veckan för att det har varit lite mycket nu. Och sen är det strul med koden, men så fort den är fixat så ska jag berätta vem som vann :)

Hoppas att ni har det bra ?

Take a bow

så vackert


dagens fråga

Dagens fråga: Vilken färg ska jag göra nästa design i ?



tisdag

Godmorgon , hoppas att ni har sovit gott ? själv har jag drömt både det ena och det andra, bland annat att jag var i Dominikanska Republiken. Jag drömmer om resor hela tiden, jätte härligt men när man vaknar vill man också vara där.. Men nej då är man i sin säng i Serige, okej det är också skönt!

Håller på att jobba med en ny designutlottning, är snart klar med den i think.. Tänkte om ni kunde tipsa på hur jag ska göra designen och så :) det är ju ändå för er jag gör den :) kom på färger och sånt ni skulle vilja ha :O)


Designutlottningen pågår till imorgon klockan 10.00

Jag ska börja ha utlottning av en design varje dag så det är bara att kika in om ni vill vara med

Om ni vill ha hjälp med en design tar jag en slant då det går åt mycket tid 100 kr för det
då får ni mejla mig på [email protected]

Var med i min första utlottning
missa inte morgondagens utlottning ;)



designutlottning

vill du vara med i designutlottningen av den här designen ?
skriv en kommentar så är du med i tävlingen



Mexx VB

Hallå , hoppas att allt är bra med er, ska se en film nu
senare eller imorgon tänker jag ha min första designutlottning ;) spännande va ;)

Slänger in en film och lite bilder på Mexx







Designhjälp

Har designat om min systers blogg lite, så här blev headern. Tycker det passar med bilderna, när man ar bilder i headern är det snyggt om man tar någon färg som redan finns i bilden, de lila färgerna tog jag från bikinin. Då smälter allt in bättre..

Vill ni ha hjälp med designen, mejla mig på [email protected] eller skriva en kommentar
Tar 100 kr per design. Tog inget förut men det tar tid att göra så jag måste börja ta betalt.


Snack om resor

Har precis kommit hem igen efter middagen hos älsklings päron. Mätta och belåtna, men jag sitter ändå och mumsar godis för fullt haha, det kan man inte få för mycket av, eller vad säger ni? smarriiiigt!.. Har blivit en hel del pratande om resor hit och dit och jag har fått ännu mer sug på att resa snart, var ju ändå 7 månader sedan vi var i Thailand... Längtar tillbaka.. Vill verkligen ha något att se fram emot, iaf i höst.

Mamsen och B kom hem tidigare idag. De ska bjuda med oss till sandhamn på middag och sånt snart. Det ser jag verkligen fram emot.  Tänk om man hade ett litet hus där, vara där på sommaren, härligt va :)


Grekland

Sitter hos älsklings föräldrar just nu, ska käka middag här. Mumsigt, pasta med ostsås, smarrigt värre, Vi sitter och pratar om deras resa, dom åker ju imorgon till Zakynthos i Grekland. Fan vad jag är avundsjuk, har själv varit där och det är en underbar plats. Liten och lugn ö. Dit skulle jag kunna tänka mig att åka igen. Men nästa år ska vi iaf till Grekland, var vet vi inte. Fick ju massor av tips av er läsare ! vi ska åka med älsklings föräldrar nästa år. Sen vill jag till Thailand snart igen. Den här gången vill jag vara borta en månad..





Dagens outfit

Dagens GINA - Outfit :)
Haha allt är från Gina
Mexx brukar annars HATA att vara med på bild, men nu skulle han vara med på
ALLa bilder hahaha kolla bara på honom ;)







Dagens bild

Dagens ursöta bild på Mexx


Godmorgon

Godmorgon sötnosar! ska snart städa i köket för det ser inte kul ut, haha men så blir det när man har tre ungar att ta hand om. Måste iaf fixa det innan mamsen och B kommer hem. Dom är ute på Grinda och har det mysigt och firar 13 år. Så självklart ställde man upp som barnvakt.  Ska snart göra lite frukost, jag själv ska självklart dricka smoothie. Mumsigt. Ska nog göra en ny smak denna gång. Men det ska vara massor med jordgubbar  ändå, det som är så smarrigt.

Haha just det, vet ni vad jag drömde, jo jag drömde att jag och Kenza var och shoppade, sen var det en skyltdocka som hade as fula kläder, så sa jag så här till Kenza,

N - Om du bar dessa kläder skulle det bli en hit, utan tvekan, du kan nog förvandla vad som helst till en hit.

Sen var vi inne i en mataffär, plötsligt började jag sväva i luften, HAHA as skön känsla... Sen vaknade jag!

Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, dom kommer hem vid tolv. Då ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, vi ska nämligen på middag hos Samis päron ikväll som åker till Grekland imorgon, lyckostar. Jag är sååå avundsjuk  hehe..

Vad ska ni hitta på?

Våran lilla vakthund

Sitter och kollar på tyst Vittne på fyran, älskar den serien. Spännande. Gjorde tidigare en banan och jorgubbssmoothie som blev hur god som helst, är helt såld på det här med smoothies, så gott, ska nog göra mig en imorgon bitti till frukost. smarrigt!

Mexx står i fönstret och vaktar så att det inte kommer in någon tjuv, våran lilla vaktund, haha!


Fråga:
Vad gör ni då ?
Vad händer imorgon?
i veckan?











Fina klänningar

Gud så fina klänningar det finns på asos visst är de fina :)
Vill beställa allihopp nu , ge mig pengar ;)




Tio saker ni inte visste om mig ;)

Här kommer tio saker ni inte visst om mig ;)

1. Har en tatuering i svanken där det står Love på kinesiska
2. Är vänsterhänt
3. Har fem syskon ( jag är äldst)
4. Har varit modell
5. Har ungeskt ursprung
6. Har varit i över tio länder
7. Har haft över åtta olika hårfärger
8. Har högskole examen i webdesign
9. älskar fisk och är beroende av choklad
10. Har tackat nej till ett drömjobb för att börja plugga



Oj vad elak man kunde vara HAHA

Ska snart göra mig en smoothie och glass med jordgubbar, Smarrigt. Det kan man inte få för mycket av, speciellt inte på sommaren. Sommar utan jordgubbar och glass är för mig ingen sommar. Eller vad säger ni ? När vi skaffar villa i framtiden är ett eget jorgubbsland ett måste.. Mumsigt!

Sitter här i köket alldeles ensam, de andra sitter där uppe och spelar Xbox för fullt. Det är inget för mig, eller vissa spel är roliga, hmm vad heter det nu. Ähh kommer inte ihåg.

När jag var mindre älskade jag att spela det här spelet Pandemonium, okej det är fortfarande kul. Vill ha det igen. Så himla roligt, haha! Oj vad man spelade förut, när The Sims kom ut för första gången kunde jag spendera dagar att spela det, man glömde bort tid och rum. Haha, roligast var det att inreda, sen brukade jag börja om, sen inreda, och så fortsatte det så. Ussh ibland kunde man verkligen vara elak mot sina simmar. Haha, älskade verkligen anden i flaskan.. Hihi.. Det var tider det!









M&M

Var ute en stund och busade med Money (min katt) men då kom Mexx ut och blev jätte svartsjuk så han jagade honom fram och tillbaka och dom hade skitskoj. Synd att jag inte filmade det, för det var verkligen jätte gulligt.

Nu ska jag bada Mexx, får se hur det går, han hatar att bada, haha






Skärgården är bara för härlig

Gud vilket underbart väder det är ute. Har precis varit ute med Felicia och Mexx och sitter nu på altanen och bloggar.. Skitmysigt! hoppas på fint väder i veckan. Sitter här och funderar på vad älskling och jag ska hitta på. Vi får se!

Vet ni vad som skulle vara mysigt, att hyra en liten stuga långt ut i skärgården och vara där en vecka och mysa, äta god mat och sitta vid vattnet. Grilla fisk med potatis, riktig skärgårdsmat. Åhhh vad mysigt..Bada fötterna i havet.. Så skulle jag kunna bo föralltid om jag bara hade nära till shopping ;) hehe. Det skulle vara en dröm. Älskar Skärgården, finns inget underbarare. Jag är glad att jag flyttade från stan, fast jag har nära till Sthlms City, annars skulle jag nog inte klara det.

Min dröm är att bo i en stor villa med en jätte fin tomt, utsikt över havet, flera barn och massor med djur.


En perfekt design

Hallå mina kära läsare, blir så glad när jag får urgulliga kommentarer av er, vad skulle jag göra utan er va ;) hehe ni är bara för söta. Ni vet att ni kan mejla mig på [email protected] om det är något..

Sitter här och planerar lite för min nya design på bloggen. Kommer nog bli klar i veckan, spännande va. Vill att den här ska bli bra eftersom att jag är vela fram och tillbaka när det gäller min design. Kan inte bestämma mig. Men nu så ska den bli perfekt och att jag håller mig till den också :)

Det är lite halvklart här ute och funderar på att lägga mig i solstolen och få lite färg. Man får passa på!

Vad ska ni göra idag?







Massor med goda smoothies

Min bror var gullig och plockade jordgubbar till oss ikväll, jag tänkte göra massor med olika smoothies, vi har ett berg med frukt så då får man passa på. Mumsigt. Vet iaf vad min ska innehålla. Yummi!

 Sen tänkte jag även köpa glass och ha tillsammans,självklart med chokladsås. En riktig fest ;) Hehe dom kommer ju vilja ha mig som barnvakt hela tiden.. Ler!








Vilken Outfit

Vilken outfit är snyggast ?
1,2,3 eller 4 ?



Hasseludden

Imorgon ska jag boka tid för älskling och mig på Hasseludden :)
Måste ju utnyttja vårat presentkort där, ska bli skönt att bli ompysslad ;)







söndag

Godmorgon, har ni sovit gott? vilken storm det är ute, hehe men det är lite skönt.. Ska snart hoppa in i duschen och sen äta lite frukost. Vid tolvtiden ska vi vara barnvakt. Det ska bli kul. Passa på att leka lite, spela spel och sånt.. Sånt man är lite för gammal för helt enkelt..

Ush jag tycker dagarna går för fort nu, hänger inte riktigt med. Det är så mycket vi  måste fixa. Vi flyttar ju till egen lägenhet snart. Spännande! Skönt att vi ska måla om och sånt innan man flyttar in möblerna, så att det inte blir merjobb sen, hålla på att plasta in och så.. Skönt att det är en bostadsrätt också, så att man kan göra lägenheten till sin egen och tjäna på det. Slippa be om lov om allting typ. Nej ush jag skulle aldrig palla av att bo i en hyresrätt faktiskt. Känns så onödigt att fixa i sådana lägenheter, man vill ju ändå tjäna på det i längden.. Inte förlora på det.. Det ända vi måste köpa i dagsläget är en soffa, har kollat på massvis, jag vill att den antingen är grå eller brun. Sen är det småsaker som behöver inköpas. Ska skriva en lista senare och så får vi åka till Ikea.. Pirrigt!

Vad ska ni göra idag då ?



Bruna ögon och en röd body

Oj oj vad mätt jag är, fattar ingenting, har inte ens käkat middag, men det måste vara allt godis, ush har stoppat i mig allt för mycket. Jajja. Ska snart fixa ordning mig och sen krypa ner brevid älskling och kolla på en skräckfilm till.

Lekte lite i PS och fick då bruna ögon och en röd body, tyckte det var himla snyggt, ska nog köpa mig en röd. Haha! ska dra med mig älskling till stan i veckan och leta rödrandig bodys.. Sen det här med bruna ögon, har ju annars blåa men jag passade i bruna, right? men det är nog inte riktigt jag.. Men det skulle vara kul att testa ;) Syster har haft det, bruna ögon och blont hår, skitsnyggt <3 Kanske är dags för en förändring, är himla trött på mig själv just nu. Hehe! Men brunt hår och blå ögon är också snyggt. nä nog pratat om det.

Jag är jävligt trött, skulle kunna somna på en gång. Imorgon ska vi passa mina syskon till på måndag, 3 stycken småbarn,. men det ska bli kul. Får se vad vi hittar på för skojigt!

Vad ska ni göra imorgon då ?






HAHAHA

hej mina söta små läsare, hoppas att ni har haft en bra lördag, själv har jag haft en toppenlördag tillsammans med Tina.  Svullat godis som fan, mår illa av all choklad. Haha.. Kollat på två filmer och snackat en hel del skit..  Jag tror vi inte mår så bra av all choklad :( kolla bara här ! HAHAHA






En dag med Tina <3

en härlig dag med massor med shopping, ja iaf för Tina, jag kom hem med två koftor och ett par bruna strumpbyxor.. hittade inte så mycket jag hade räknat med, ska åka till stan i veckan..Vill ha massor med nya kläder.. Älskar det!

Efter vi hade varit i Skärholmen så åkte vi till Kungens Kurva där vi köpte med oss massor med godis, jorgubbar och hallon. Just nu kollar vi på en otäck film Rogue. Skit otäck, handlar om krokodiler, gillar inte de djuren...Ussh!
Vad ska ni göra ikväll?





shooopping

Lite shopping blev det, dessa två koftor från Gina 199 kr styck :)
Mysigt till hösten ;)
Tog i en större storlek , myyys





Dagens outfit

dagens outfit
mysbyxor: Cubus
Linne och kofta: Gina
Smycken: Presenter


Vilken bild

Vilken bild är finast
1,2 eller 3 ?







Smoothie

Tips på en god smoothie

Massor med hallon och jordgubbar
En banan
en liten klick vaniljyogurt

Har ni några tips får ni gärna dela med er





Lördag

Godmorgon sötnosar! allt bra med er? har varit uppe en stund nu och ska snart fixa mig lite. Ska träffa Tina vid elva tiden för att sedan dra iväg och shoppa lite, Hoppas att jag hittar massor nu. Det är ju rea så då måste man passa på. Komma hem med lite fynd. Maybee maybee.Sen ska vi vara här och bara ta det lugnt, glo på filmer och äta gott!

 

Filmtips

Har precis sett klart den här filmen Never Back Down, den var jätte bra. Och så jävla snygga killar ;) hehe !
Den rekomenderar jag verkligen :)






Myskväll med min älskling

Mmm har precis kommit hem från Ica, var och köpte lite godis och sånt till ikväll. Ska bara slappa med älskling, och ha det mysigt och äta massor med godis.. Yummi.. Jag är en riktig godisgris, jag äter det mer eller mindre varje dag. Men det är ju så gott också! Haha.. Choklad är min absoluta favorit, så då kan ni ju tänka er vad min godispåse innehåller...

Får se vad vi ska se på för film, ska kolla om det går något bra på tv. Hmm Ring 2 går på femman 23.20, men den har jag sett tusen gånger, har lite svårt att se skräckisar fler än en gång, man blir inte så rädd andra gången precis. Det säger ju sig själv. En bra skräckis är the Cave, den rekomenderar jag er som gillar skräckisar! The Hills have eyes filmerna är också bra.

Vad ska ni göra ikväll då ?




Älskar den här låten, man vill ju bara dansa , eller hur :)

friday!

Vilket väder det har varit idag, halva dagen soligt och varmt, sen började det ösregna men nu har det slutat. Sitter här och funderar på vad man ska göra ikväll. Blir nog att ta det lugnt, slappa framför tv:n och glo på filmer och äta jordgubb och hallonsmoothie och glass, mumsigt.. Åhhh har verkligen fått mersmak på hallon, det är ju såååå gott.

Väntar på att älskling ska komma hem från jobbet. Han får semester idag, härligt! då har man någon att vara med, alla andra jobbar så. Vi får se vad vi ska hitta på. Det beror på väder och lite sånt.. Men något skoj blir det.. Sen är det skönt att bara vara hemma, göra småutflykter, dra till gamla stan och käka middag, äta glass på Djurgårn, ha picknick, gå till stranden och så. Det är iaf ett måste!







Vilken header ?

Har gjort om lite i min header som ni kanske ser, den är bara tillfällig tills jag är klar med den andra,
frågan är vilken färg jag ska ha ? rosa eller grå ?





Lite bilder från idag

Vi tog en långpromenad med Mexx idag och gick vid vattnet, jag fotade som vanligt. Tycker verkligen rött ger en bra kontrast i naturen..  Så här kommer lite bilder från idag :)









Städat bland mina kläder

Började morgonen med att slänga in en tvätt i maskinen, ska snart hänga in det i torkskåpet innan jag tar nästa hög, ska passa på att tvätta upp allt. Frågan är bara hur allt ska få plats då det redan är fullt i gaderoben och jag har hälften av mina kläder i smutsen, men det löser sig nog. Kanske dags att rensa ut lite! Vi får se.. Har iaf fixat i gaderoben vilket behövdes, ussh hade lite dåligt samvete att mina kläder låg som det gjorde..

Här är en del av min gaderob..

Fredag

Godmorgon sötnosar, hoppas att ni har sovit gott. Själv har man drömt konstiga drömmar som vanligt, haha. Drömde om att jag och några var trollbarn, jag kom i slagsmål med min kompis och plötsligt ville dom döda mig, jag gömde mig under ett berg, men då kom Jhonny Depp ridandes på en svart häst, jag ville att han skulle rida iväg med mig så att dom andra trollen inte kunde döda mig, men i stället fick jag springa efter medan han pratade med mig, haha. Skit elakt. Men men. Sen vaknade jag som tur var och märkte att det bara var en dröm..



Idag ska jag storstäda inför imorgon då min bästa väninna kommer hit, vi ska börja dagen i Skärholmens centrum och sen blir det filmkväll här. Skräckisar och massor med godis, mumsigt, ser verklgen fram emot det,  Så jag ska göra det riktigt fint och mysigt här,men ska nog börja med att göra lite frukost..

Vad ska ni göra i helgen ? något skojigt ?








Jag är beroende av dessa

Vet ni vad jag har blivit tokig i, nämligen hallon, det som är så himla gott, vi satt på trappan vid koncerthuset idag och mumsade hallon, sååååå gott. Är helt beroende, tyvärr är det rätt dyrt och man får få för så mycket pengar. Så man kan inte precis unna sig det varje dag.. Typiskt!

Fråga: Är ni beroende av något så ni knappt klarar er utan det en dag?





Bra låt

Underbar låt av Coldplay, verkligen jätte fin <3


Bilder från Stockholm (stan)

Jag har nog aldrig känt mig så ofräsch inne i stan som jag gjorde idag. Var egentligen inte meningen att jag skulle dra till stan eftersom att jag trodde att det var busstrejk. Men sen fick jag veta när jag var på jobbet att bussarna här gick och jag hade ingen lust med att åka hem och byta om för då skulle det dröja ett bra tag, så jag åkte in med mjukiskläder, och fyfan vad varmt det var, HAHA.. Oj oj oj, höll på att svettas ihjäl. Men får skylla mig själv.. Kul hade vi iaf..


Syster i Kungsan


Jag med mjukiskläder


Drottninggatan (närheten av där jag tog bilden köpte jag mina skor )


Mina fina skor, fanns även i gul,turkos,vit,lila
( glömde skriva det i det andra inlägget jag visade mina skor i )






Kvällens gulliga outfit

kvällens outfit
Byxor: Från New York
Tee: Cubus
Strumpor: HM
Kofta: Gina









Mina nya skor

Fick dessa skor av pappa idag
199 kr från en affär på Drottninggatan, affären kanske heter Zoe, jag vet inte kollade inte :)
de hade massor med fina skor och rea där :D


En dag på stan

hallå mina söta läsare, har ni haft en bra dag ? jag har precis kommit hem då jag har varit i stan hela dagen.. Träffat farsan och syster.. Kul.. Vi började dagen med lunch som bestod av thaibuffe.. Mumsigt.. Sen har vi typ gått hela dagen, bl.a runt kungsan, stureplan och lite sånt. Mina fötter är döda, känner mig svettig, trött och allmänt skitig, haha, ska snart hoppa in i duschen.. Sen blir det slappa hela kvällen.. Har shoppat lite också, bl.a ett par gympaskor.. Jätte fina.. Bilder kommer snart :)

Dagens fråga

 
Dagens fråga :
 Vilken är din favoritfärg?


Stan senare idag

Hoppas ni har det bra, själv är jag på jobbet och jobbar för fullt, ska senare in till stan och träffa sister och så, kanske gå till Kungsan och ta en glass, få se vad vi hittar på.. Fint väder är det iaf. kanske ska ta med mig Mexx till stan.Ja vi får se..

Vad ska ni göra idag ?

I går åt jag glass med jordgubba och hallon, funderar på att köra en repris idag ;)

Dagens outfit

dagens myyysiga outfit
tröja och linne: Gina
Mysbyxor: Cubus
Skor: Skopunkten
Halsband: Present






Torsdag

Godmorgon sötnosar! Hoppas att ni har sovit gott och mår bra, jag mår bra men är dödstrött, hade ju räknat med att vara ledig i dag men icke, jag ska till jobbet, vi ska åka vid halv nio.. I natt blev det ju busstrejk igen, inge kul alls för jag behövde verkligen åka in till stan idag, men det går ju inte.. Fan! Kan det inte vara över snart, har hört rykten om att det ska vara så här hela juli, har jag fel, har jag drömt en mardröm ? Hmm, hoppas inte att det blir så, okej mig gör det inte så mycket förutom idag. Men kul för dom som inte har körkort och bil. Inte så kul att åka taxi, det kostar ju jätte mycket..  Vi får hoppas att de löser det här snart..

Jaja, nog pratat om det. Vilket härligt väder det är ute, strålande solsken och blå himmel, kan det bli bättre.. Synd att man jobbar..



Åhh, jag kom åt off knappen på datorn och trodde att jag skulle bli tvunge att skriva om allt, men som tur är kunde jag återställa det. Skönt!


kvällens fråga

Gud vad jag är trött, jag skulle egentlgen vara ledig imorgon , men nej, ska upp och jobba, men vi åker alv nio så det är skönt. Lite sovmorgon iaf, kanske man klarar en hel jobbdag utan att hålla på att somna, hihi.. Har en hel del att göra imorgon så det är kul :) självklart har jag tid för er läsare också.. Och vilka kommentarer jag får av er, hittills är det bara supergulliga. Jag menar, det finns ju dom som får elaka kommentarer hela tiden, men inte mina läsare, nej jag har urgulliga, men det kanske är för att jag skriver på ett annat sätt än andra som folk blir upprörda på. Men jag blir verkligen jätte glad varje gång jag kollar kommentarerna. Sitter med ett leende på läpparna varje gång..

Fick en kommentar av en tjej förut, hon hade frågat om man kunde rekomendera bra bloggar till henne, då hade en tjej rekomenderat mig vilket hon skrev, så gulligt .. Tack!

På tal om annat, jag berättade ju om ett "brev" jag väntar på, och tyvärr väntar jag fortfarande. Suck! men så fort jag får veta något får ni det också såklart..

Fråga: Varför tror ni vissa får elaka kommentarer, avundsjuka? man stör sig på personen? man vill jävlas? nej men ärligt, varför skriver vissa elaka kommentarer, vad tror du ? har du gjort det ?


lite bilder från idag


oj vad mitt hår ser kort ut, HAHA, men det är det främre håret  så ;)





mina favoritjeans

De här jeansen är mina absoluta favorit, de sitter skitsnyggt.
Köpta på Bikbok för 399 kr ;)
Man kanske inte ser så mycket hur dom sitter här..







Glass med hallon och jordgubbar

Hallå mina kära söta läsare, har ni haft det bra idag ? själv har jag jobbat och slitit.. Men när vi kom hem åkte vi och köpte hallon, jordgubbar och glass till Pussycat Dolls 2, mumsigt.. Älskar hallon, finns inget underbarare, tänkte köpa färska men dom är as dyra, typ 35 kr för 10 stycken små hallon, så det blev frysta, men det får gå det med :)


Svar på frågorna del 1

Oj vad många frågor jag får :) jätte kul, tar dom i omgångar så här kommer det några :) fortsätt att fråga :)

Linda Nämn tre favoritlåtar!

Nicole-Hmm svårt men Jason Mraz med I´m Yours,
Chris Brown med Forever , 
och Nicole Scherzinger med I´ll be your love

M i k a e l a vad är ditt motto ?

Nicole- svår fråga, men typ det som inte dödar dig gör dig bara starkare
man klarar mer än vad man tror :)

sanna haha okey!
hur tog du dig upp på mest aktiva listan ? :)

Nicole- Inget speciellt typ, jag bloggar rätt mycket så :)

Malin hehe okey..
hur ser ditt liv ut idag och hur tror du det ser ut om 10 år?
har du någon stor dröm som du vill uppfylla?
vad äter du helst för mat?

Nicole- Idag, jadu jag är en arbetssökande just nu, tog examen i juni från högskolan,
jobbar extra, njuter av livet innan man börjar jobba :) om tio år, hmm då lever jag nog en
typisk svensson familj, två bilar, barn, hund och villa :)
Någon dröm, klart jag har, vill bli framgångsrik :D
helst äter jag sallader av olika slag, fisk, yummi yummi , älskar verkligen fisk, speciellt med potatis, mumma!

Vanessa
Vad är din högsta önskan?

Nicole- Att få upptäcka ett vaccin mot alla cancersorter, att bli framgångsrik och må bra, fred på jorden

Anonym
vilka bloggar läser du?
Semestrar helst?

Nicole- Jag läser min familjs, de stora bloggeskorna och några andra
Semestrar gör jag helst i Thailand eller Grekland

Vanadesse ~ Designing Everyday Life.
Hur länge har du bloggat och hur många besökare har du per dag i snitt?

Nicole-
Jag började blogga september 07, så snart ett år :)
jadu det är hemligt ;)

Anonym om hej hej,
hur har din sommar varit hitills då?

Nicole- Hittills har den varit okej, önskar att det var bättre väder,
att man hade pengar att ta sig någonstans

Ös på med frågor nu ;)

Ussh vad jag är trött, ögonen går i kors hela tiden, skit jobbigt, vill inte somna på jobbet precis men jag är väldigt nära det, hehe.. Längtar hem till sängen. Ligga och glo på en film och sedan soooooova.. Mmmm vad härligt. Hehe! Men slutar inte förens om en timme ungefär, hur fan ska jag klara mig ZzzzZzzzzz. Är sååå trött.. Ända jag har i huvudet är sängen och kudden.. Myyys!


Näää, ni får komma på någon idé vad vi kan göra i bloggen, vad sägs om kanske en frågestund nu, fråga vad som helst, så ös på med frågor nu så jag kan hålla mig vaken en timme till minst ;)

Underbara halsband

Var inne på Kyssjohanna för en stund sedan och hittade dessa två underbara halsband
visst är dom söta :)












Ååååhhh, vet ni :D

Vet ni vet ni vet ni , nu blev ni allt nyfikna va, nä men det är inget speciellt, jag ska inte jobba mer den här veckan, ska bli skönt, så nu hoppas jag på fint väder så att man kan sola. Det skulle jag inte ha sagt, var inne på smhi och det ser inge kul ut, men lite sol imorgon på förmiddagen, man kan alltid hoppas på att de har fel ;) Nu får det fan komma lite mer sol och värme, men vi snackar om en svensk sommar, den är ju rätt regning och så...Nä nu ska vi inte vara negativa..

Slutar om tre timmar och jag har absolut inget att göra, funderar på att gå en snabbis till Nacka Forum, men det är inte så kul när man är "pank" ...


Jag hoppas att jag får mitt "hemliga" brev idag också, ska kasta mig på brevlådan när jag kommer hem...



Vill ha

Det här laptopfodralet och ipod fodralet vill jag ha, jag som älskar lila, det är ett måste
Finns på happylaptop och Bluebox

Snygga va ;)
 



Jag vill bort, till solen :)

Sitter här och funderar på vart nästa resmål ska gå till, jag vill helst av allt åka till Thailand igen, jag älskar det landet, helt underbart.  Maten, folket, stränderna, naturen ja allt är så underbart där. Jag vill dit mer än något annat, vara borta i någon månad och bara få vara, utan alla måste hit och dit. Bara få koppla av, andas, njuta och bara ha det bra, ta hand om mig själv. Jag vill verkligen komma bort, samla nya krafter...Men tyvärr har jag inte pengarna, men så fort jag får det så bär det av.. Hehe, kanske inte Thailand, inte några månader utan det blir nog två veckor i Grekland, jag älskar det landet.. Nästan lika underbart som Thailand..Har varit där en gång förut, då var vi i Zakynthos, en helt underbar liten ö.

Har ni varit i Grekland ? var i såfall, vill få massor med tips på platser där man ska vara :)






Jag väntar på ett "brev"

Jag skickade för några dagar sedan iväg en grej och väntar med spänning på svar. Det borde komma denna vecka. Ni kommer att få veta så fort jag har fått svaret, spännande va ? , det tycker iaf jag. Det handlar bl.a om min framtid.. Så vi får väl hoppas att det kommer idag så att jag kan berätta...

Annars idag tänker jag faktiskt planera lite för mitt eget företag, det är ju massor med saker som måste göras och jag hoppas att B kan hjälpa mig för jag vill verkligen att det här ska bli något stort och det vet jag att det kan bli..

Det kanske finns någon tjej där ute som har eget företag?


Dagens outfit

Dagens Outfit
Kofta: gina
Jeans: Bikbok
Väska: D&G







dagens fråga

Är det något jag älskar så är det sallad. Tonfisk, ost och skink och min absoluta favorit, ceasarsallad, finns det någon godare sallad. Mumsigt. Måste nog ta och köpa en till lunch imorgon..Sitter ju här och suktar mig själv ;)

Fråga: Vilken är din absoluta favoritsallad ?


Jordgubbar med glass, mumsigt

Mamma och B ringde oss för en stund sedan, kom in så ska ni få jordgubbar med glass, mumsigt, vi bara sprang in. Och gott som satan var det, våra egna jordgubbar , hur goda som helst. Tydligen hade min kära lillebror plockat dom och ville bjuda alla i familjen, utom mig, haha, vet ni varför, jo så här var det, i går kom han in i vårat hus när vi kollade på fotboll, han hade en skål med chips, och Sami fick smaka men inte jag, då sa jag nähe jag behöver inte smaka för jag har mina egna här, dom får inte du snaka.. Och efter det "mobbar" han ut mig..

Haha det kallar jag syskonkärlek ;)





vilka är ni ?

Har inte blivit några långa inlägg idag eftersom att jag har spenderat hela dagen på jobbet, har haft fullt upp, tänker inte ta upp så mycket om det eftersom att det inte är intressant. Hehe.. Det är rätt skönt att jobba när det är dåligt väder, då behöver man inte få ångest över att man inte kan vara ute.. Nog pratat om det...

Har ni haft en bra dag, själv tog jag precis en lång skön dusch och har smörjt in mig med oliva, guuud vad härligt.. Så nu sitter man här i sin Hello Kitty pjyamas och har laptopen i knät. Ska bara ta det lugnt ikväll, är dödstrött och börjar få ont i halsen igen, inge kul inge kul..



Eftersom att mina läsare bara ökar och ökar är jag intresserad av vilka ni är, svara på dessa frågor ;)

1. Var bor du ?
2. Hur ofta läser du min blogg?
3. Vad är det bästa med min blogg?
4. Vad saknar du?


Filmtips

Den här filmen var annorlunda och jävligt spännande, den får en stark fyra. lite längre ner i inlägget står det om handlingen :)



Handling
Om Vantage Point: Vantage Point
är en actionladdad thriller där åtta främlingar med åtta olika synvinklar försöker finna sanningen bakom attacken mot USAs president i Spanien. Thomas Barnes och Kent Taylor är två hemliga agenter med uppdrag att skydda President Ashton. När presidenten anländer till Spanien för att hålla tal inför en anti-terroristkonferens sker ett mordattentat och när jakten på attentatsmännen tar vid, utbryter total kaos. I folkmassan befinner sig Howard Lewis, en amerikansk turist som spelar in hela händelsen på sin DVD-kamera. Samtidigt på andra sidan stan befinner sig producenten Rex Brooks som TV-sänder händelsen live till miljontals tittare världen över, med intentionen att bevaka presidentens besök i Spanien. När alla börjar synka sina historier faller bitarna i pusslet sakta på plats.

vilken färg ?

hallå :) hoppas att ni ar det bra, jag kollar på en jätte bra film som jag måste rekomendera sen ;)
skit bra verkligen..

men så länge kan ni ju rösta på vilken färg på håret som passar mig ;)
1,2,3 eller 4 ?









Jag som blondin

Pusst, nu har man lagt in alla kunder. Var igentligen klar för ett tag sedan men jag har även hunnit med att gå ut med Mexx, tryckt i mig mcdonaldsmat och chattat, haha.. Ska snar gå iväg och fråga vad jag ska göra.. Men tänker lägga lite tid på er underbara läsare.. Får verkligen urgulliga kommentarer varje dag och det gör så att man blir så glad och vill bara fortsätta och fortsätta skriva. Jag lägger verkligen ner min själ och tid till bloggen för att jag tycker att det är så himla kul att skriva..

Det var någon som ville att jag skulle lägga ut lite bilder på när jag var blond, så here it comes...Haha tänk på att det är gamla bilder ( 4 år sedan ).. Den första bilden har faktiskt varit med i Frida. Det visste ni inte va, eller har ni kanske sett det :)

 Oj oj vad man såg ut i blont hår, vad tycker ni passar jag som blondie ?






Dagens fråga

Har lite tråkigt just nu men jag kom på en " bra " fråga haha

Vad föredrar ni mest, hamburgare eller pizza ?


Är på jobbet

Hallå ! hoppas att ni mår bra, har inte hunnit med att blogga så mycket, är nämligen på jobbet och jobbar för fullt, lägger in kunder i deras databas, skitkul, är snart klar, har bara två kvar, sen vet jag inte vad jag får göra. Tyvärr gör jag allt så fort så att jag till slut inte har något att göra, jag har inte ens tagit lunch och min mage skriker i högan skyn, Hehe men sån är jag .. Skitjobbigt. Men ska väl äta om en stund. Drar ner till donken och köper något att äta här.. Tar ju bara två minuter så.. Mexx är med också så jag måste gå ut med honom om en stund...Stress stress!

kul att många gillade min "nya" frisyr och färg hehe, kommer fler sedan..

Passar jag i det ?

Vad tycker ni, skulle jag passa i den här hårfärgen ?


Bråttom bråttom

Oj vad klockan börjar bli mycket, måste hinna käka frukost också innan vi drar, stress stress..

Tar med mig laptopen till jobbet :) måste hinna packa ner den också, nej nu måste jag käka..

Kom på något ämne ni vill att jag ska diskutera senare idag :)


dagens outfit

dagens outfit

Svart tröja: Gina
Väst: Gina
Byxor: HM
Väska: D&G
Skor: Skopunkten







Tisdag

Godmorgon sötnosar ! hoppas att ni har sovit gott, jag är jätte trött och skulle helst av allt bara vilja lägga mig i sängen oc sova igen, men nej jag måste upp och jobba, men det ska bli kul..Jag trivs där så.. Så vi ska väl åka vid kvart över åtta, skönt att åka bil.

Ussh jag drömde sådana här verkliga drömmar inatt Jag drömde om att jag hade försovit mig och att jag fick jätte bråttom, sen drömde jag även att vi hade fest här hemma och när alla gästerna kom satt jag i morgonrock, var helt finnig i ansiktet, fettigt hår och allt.. Haha, shit vad man kan drömma ibland, att de kändes så verkligt också var skitjobbigt...

Jaja, vad ska ni göra i dag då ? något skojigt ?

Jag kommer självklart blogga från jobbet också... All for you guys ;)

/ Nikipikipöö

dagens fråga

Att drömma är viktigt, och att triva i det man gör är också viktigt, så kvällens fråga är

Vad skulle du helst av allt vilja jobba med i framtiden om du fick bli vad som helst ?


Att skriva ett CV

Om ni undrar vad jag har gjort nu ikväll så är det så att jag har jobbat på mitt cv och personliga brev, designat och fixat.. Har ju det på min gamla dator så jag gjorde om allt men är verkligen nöjd med resultatet, vilket jobb kan säga nej till mig nu   " Ler " Hehe...

tips på hur man kan skriva ett personligt brev och ett cv

Lägg ner tid på det
Gör det unikt och att det sticker ut lite
Kanske en fin design ?
Visa vem Du är och vad Du kan
Be någon kolla igenom det sedan
Tänk på marginaler och typsnitt
Ha en bild på dig själv ( en seriös bild ) med mycket självförtroende
Tänk på vad som gör DIG till den dom ska anställa och skriv det
Tro på dig själv


Tänk på att det är det första ett företag får reda på vem du är genom ditt brev så gör det intressant och att de blir nyfikna på vem du är, var ärlig!


usssh måste snart gå och lägga mig ! Har jobb imorgon


Stackars mina kläder

Hej Sunshines! hoppas att ni har en trevlig kväll. Ska snart lägga mig i sängen och glo på en film. Har blivit galen i dansfilmer och vill se mer sådana, så det är bara att tipsa mig, har redan fått lite tips av en tjej.. Thx!

Jag har väääääldigt tråkigt nu om man säger så. Haha, har inget kul att berätta om som hänt idag heller för jag har absolut inte gjort något tyvärr, skulle ju rensa och fixa i gaderoben men nej, den är lika stökig som vanligt. Mår fan dåligt av att kolla på den, hehe, stackars mina kläder... Ett tips till er om ni vill få kläderna att lukta lite extra gott är att lägga luktpåsar bland dom.  Det luktar underbart !

/ Nikipikipööö

Fan!

tack för era söta kommentarer, behöver det just nu för jag är inte på humör, Det känns som att min dröm kommer att försvinna. Jag klarar inte det själv.. Jag som alltid pratar om hoppet, men jag börjar förlora det, jag kan inte förverkliga min dröm själv...  Fan..

aja hoppas att ni mår bra iaf :)

Mål i livet är viktigt

Att sätta mål här i livet är jätte viktigt, det kan vara allt från en struntsak till något som kan förändra sitt liv. Mår man dåligt, då får man försöka fundera på att hur kommer jag att må bättre. Att höra andras problem och när man lyckas hjälpa dom är stort och det är en härlig känsla, 

för några år sedan kunde inte jag vitsas i affärer tex, att åka in till stan var en mardröm. Går inte att förklara om man själv inte har varit i samma situation, men det var skitjobbigt, när folk glor, när det är massor med folk, och allt. Jag mådde skit och fick panik. Jag kan få det än idag. Men när jag hade det värsta så var det omöjligt att gå in i en affär, jag undvek det. Men för några år sedan bestämde jag mig för att ta mig igenom det. Som så många andra saker som förstör ens liv så är det jätte viktigt att kämpa på ändå, utsätta sig för det man fruktar mest, annars blir man sjukare och sjukare.. I början känns det jobbigt men ju mer man utsätter sig för det obehagliga destu avlägsnare blir det..,
Jag vet eftersom att jag har varit i en sådan situation.. Dont give up... Förlora inte hoppet.

Jag har mycket mål här i livet som jag strävar efter, jag klarar det så länge hoppet finns.

Låt ingen trycka ner dig, göm inte dina känslor, mår du dåligt, finns det hjälp, att bara prata om det hjälper och höra att andra också mår dåligt, när man mår dåligt tror man ofta att man är ensam om det. Det är bara jag som mår dåligt i hela världen.. Men så är det inte..


Måste ta hand om mig bättre

Nä måste verkligen ta tag i min gaderob, passa på att göra sånt som man inte vill göra när det är fint väder för här har det regnat hela dagen, skittrisst, och jag som snart måste ut med Mexx, gaaahh, inge kul i det här vädret, men måste man så måste man..

Låg i badet för en stund sedan, gjorde ansiktsmask, hårinpackning och rakning, även skrubba hela kroppen och nu är man insmord med olivas body lotion som jag verkligen kan rekomendera , min hy har nog aldrig känns så här bra, Så nu ska jag verkligen ta hand om min hy och smörja mig morgon och kväll, det behövs då jag lätt blir torr.. Nu känner man sig fräsch då man börjar jobba imorgon.. Ska bli jätte kul, få något att göra och framförallt tjäna pengar = SHOPPING, haha.. Sen är det ju bara en vecka så det är skönt..

Vad ska ni göra i veckan då ? några roliga planer ?









Step Up 2

Sitter och kollar på filmen Step Up 2, den är grymt bra och de dansar så himla bra, vadå man blir sugen på att börja dansa igen.. Och deras kläder, oj oj oj säger jag bara, min stil på pricken... Jag har blandad stil, gillar allt möjligt så :)
Men har ni inte sett filmen GÖR DET...





Mina tankar kring att skaffa barn som ung

Jag hade en liten diskussion i går om det här med att skaffa barn när man är ung. Fick jätte många intressanta svar och åsikter om det. Några håller med om att man ska vänta lite och ha en stabil ekonomi, egen bostad och vara mogen nog att kunna ta hand om sitt barn, medan andra tycker att man ska göra som man vill och att man får den hjälp man behöver av sina föräldrar.. Ja visst det är ju jätte bra om man har föräldrar som hjälper en, man får bo hemma tills man har pluggat färdigt och har skaffat sig ett jobb. Medan andra blir utslängda och får stå för det man har gjort och får helt enkelt klara sig själv, har man skaffat barn, ja då ska man vara mogen nog att ta hand om ett också..

Mina åsikter

Mina egna åsikter om det här är att jag personligen tycker att man ska vänta, man har all tid i världen att skaffa barn. Visst det har man med så mycket annat också men jag tycker ändå att man inte ska vara "för ung" . Man är själv ett barn. Varför inte gå klart skolan åtminstonde, skaffa ett jobb så att man har råd att försörja sig själv och sitt barn. Jag menar, att bo hemma hos mamma tycker jag visar på att man inte riktigt klarar av det och att man inte har den ekonomi.. Man vill ändå känna sig trygg och veta att man kan klara sig själv. Det är ändå ett litet barn man måste tänka på i första hand, så jag tycker att man ska tänka en gång till.

Det verkar vara en " trend " att skaffa barn i ung ålder, femtonåringar med barn. Det är liksom inget ovanligt. Visst jag själv ska skaffa barn när jag är ung men då vill jag kunna bygga upp familjen med en stadig ekonomi, eget boende, ha jobb, och allt det där först, sen när man känner sig säker och trygg då kan man börja planera för en bebis, för då kan man verkligen slappna av och veta att vi klarar oss.. Kunna unna sig själv och barnet en bra framtid, utan att gå och oroa sig för om man har råd, om man får ett jobb och sånt..

Men det här är bara mina tankar kring det, självklart får man göra som man vill. Jag har verkligen inget emot det, det är upp till var och en men jag skulle iaf tänka lite först innan. Det är så mycket planering, det är inte bara en dans på rosor när man får barn.


Era åsikter

Många tycker att det är hemskt att göra abort och det kan jag hålla med om, men jag tycker att man ska tänka på barnets bästa, kan man ge det barnet behöver ? eller gör man bäst genom att vänta...

Många av er tycker också att man ska gå klart gymnasiet eftersom att i dagens samhälle är det viktigt med en utbildning och det håller jag med om, det är jätte svårt att få jobb idag om man inte har kontakter eller utbildning.. Så plugga klart först, det tycker jag!

Ingen vill ha lag på när man ska få skaffa barn, nej det förstår jag också att det inte går, för hur många gånger skulle inte lagen brytas, jag menar, det är ju en "lag" på att man blir byxmyndig vid femton..

Men om ni vill skaffa barn i tidig ålder, ja men lycka till då :) men jag råder er att tänka en gång till ... För er själva men framförallt barnets bästa..


Självklart gäller det även äldre, finns många många vuxna som inte borde ha skaffat sig barn... Samhället skulle se bättre ut om man tänkte till en gång till..






Hiss eller Diss

Vad tycks om Nicoles klänning

Hiss eller diss ?






Regnigt och tråkigt

Vilket trisst väder det ska vara, det ska tydligen vara såhär hela dagen, Fan! inte kul att gå ut med hunden i det här vädret, det brukar sluta med att man får duscha honom efteråt..

Vad ska ni göra i dag ?


God morgon sötnosar !

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott, har suttit hela morgonen oc läst era svar på frågorna i inlägget nedanför, väldigt intressant att höra vad ni tycker, fortsätt gärna skriva för jag ska utveckla temat lite senare idag.. För att jag tycker att det är ett viktigt och intressant ämne.. Så mer om det sen, så kika in då :)..

På tal om annat nu, vaknade av att det regnar ute och det gör det fortfarande, skittrisst, vad ska jag då hitta på idag, Hmm ingen aning faktiskt, kanske ska fräscha upp mig själv lite då jag börjar jobba imorgon, ha ett litet mini-spa hemma, tända ljus, ha ansiktsmask, fotbad och lite sånt, Göra det lite lyxigt för mig själv, mysigt, Sen blir det nog slappt, glo på film. Städa gaderoben (igen) borde jag göra för nu ser det inte kul ut där, hälften av kläderna ligger i en hög utanför, haha, ingen vacker syn om jag säger så..

Som sagt, ska ju jobba imorgon och ser verkligen fram emot det, älskling jobbar också denna vecka. Jag ska ju bara jobba en vecka så det är skönt, roligare att vara lediga tillsammans, Hmm på tal om ledighet, undra vad vi ska göra då, en sak som är säkert är att vi ska utnyttja vårat presentkort på Hasseludden, antingen börja semester med det eller ta det i slutet när man ska börja jobba igen. Ja vi får se.. ska verkligen bli en härlig upplevelse.. Skämma bort oss själva lite. Sen har vi funderat på att ta båten till Waxholm och vara där över en dag, sen får vi se helt enkelt vad som händer.


Unga föräldrar

Kollar på en film just nu som heter mamma vid 16, den är väldigt bra. intressant.. Går på femman nu men den började för en timme sedan... Fler och fler skaffar barn i ung ålder, själv tycker jag att man ska vänta tills man har ekonomi, är mogen och har pluggat klart, varför ha så bråttom, bättre att vänta så att man har råd och allt sånt, så att man kan ge sitt barn en trygg framtid.. men det är vad jag tycker, vad tycker ni ?

Skulle kunna diskutera det här i evighet för att jag jag tycker att det är ett intressant ämne.. Skriv vad ni tycker så kan jag skriva ett längre inlägg imorgon om det och ta upp era åsikter också, en liten diskussion

Fråga!

1.Om ni blev gravida nu, skulle ni göra abort?
2.Vad tycker ni om tjejer som får barn vid femton ?
3.Borde det finnas en lag på när man får skaffa barn?

skriv tankar om gravidilitet vid ung ålder så tar jag upp det imorgon :)


Har tråkigt!

Jag är verkligen uttråkad just nu och vill komma på något jag kan skriva i i bloggen, göra den mer intressant, vad vill ni veta, vad vill ni att jag skriver om, varför läser ni min blogg ?


Vill ha varmare väder

Har precis käkat middag som blev grillspätt med ris och sallad. Mumsigt.. Synd att det var så kallt så att man inte kan sitta ute.. Lite trist, man vill ju passa på...Har inte varit en sån här riktig varm sommar än, okej några dagar men inte mycket.. Varma sommarkvällar. Saknar sånt.. Hoppas att det kommer snart då.. Fast inte den här veckan för då ska jag jobba :) hehe, måste få in lite pengar..

Ska ni jobba eller jobbar ni redan i sommar ? vart då ?








Lilla Money busar

Min busiga lilla katt









Dagens

Dagens låt: Lady Gaga
Dagens frisyr: Utsläppt och rufsigt
Dagens smink: inget
Dagens klädsel:
jeans, body och en addidaströja
Dagens planer: Shopping, och grilla
Dagens vill ha i allmänhet: massor med pengar och ett jobb
Dagens materiella vill ha: massor med kläder
Dagens beroende: choklad
Dagens köp: lite saker från hm
Dagens mående: sådär

Shoooopping

Här är lite av det jag shoppade idag, tycker Hello kitty strumporna är urgulliga, nu har jag hur många som helst :)





massor med rea

Ligger här ute i gräset på min filt, det är riktigt skönt väder ute. Älskling är och hjälper B att sjösätta båten. Kanske man ska packa en picknickkorg och åka ut med den snart, älskar att vara på sjön. Saknar våran gamla båt då man kunde sova över i den och allt, hur mysigt som helst.. Åhhhh vad härligt! Eller när man åkte till Waxholm, eller åkte båt till stan.. Fan vad jag saknar dessa tider, känns som att tiden går för fort ibland, man hinner inte riktigt med..

Nä nog pratat om det, när vi var i forum i dag gick vi in på Bikbok och där var det hur mycket rea som helst, okej det var det överallt men där inne var nästan varje plagg på rea och de hade fått in massor med nytt som var snyggt. Ville bara lassa på med kläder men har tyvärr inte råd just nu, blä! det suger verkligen. Fanns massor med skor på Din Sko också, skor för mellan 99 - 249 på rea. Varför skulle jag ha åkt dit, haha, man ska inte gå i affärer om man inte har pengar, det går inte.

Åhh vill ha massor med nya kläder, i våran nya lägenhet finns det massor med gaderober som måste fyllas ;) *Ler*

nä men jag ska väl unna mig lite nytt snart, börjar ju jobba på måndag så då får man in lite pengar.. Tina följer du med på en shoppingrunda snart ? ;) kanske ska börja tjejkvällen på lördag med en sväng till forum ? vad säger du ? =)




Nacka Forum

Vi åkte som sagt till Nacka forum tidigt imorse och kom hem nu. Ville ju passa på att utnyttja mitt presentkort där, köpte lite blandade saker som jag kan visa sedan.. Vi käkade där, jag åt tacos medan älskling åt asiatisk mat.. Mmmm mätta och belåtna. Vädret börjar bli bättre också. Så vi ska väl dra ut eller något.. Längtar tills nya forum öppnar, med hur mycket affärer som helst, hoppas att det blir en bra Gina tricot...







Shoppingtajm

vi ska snart åka iväg till forum där jag ska shoppa loss lite, en sak jag verkligen måste köpa är toffsar, de lyckas alltid försvinna, fattar inget, det är samma sak med strumpor, vet inte hur många omaka par jag har i gaderoben, ska rensa lite när jag kommer hem..

Vad ska ni göra denna söndag då ?








Klänningar

Finns ju så många fina klänningar på StylebyStars som jag vill ha, är det något jag inte äger mycket av så är det just klänningar.. Dessa tre är mina favoriter! Kanske man ska köpa till nästa utlandsresa :)




 

Söndag

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott. Jag har drömt massor med skit som kändes verkliga, vissa ville jag fortsätta drömma, andra var rena mardrömmar.. Det var lite jobbigt, men som tur vaknade jag... Men men, idag är det inte lika bra väder som det var igår, tråkigt, vad ska man då hitta på. Hmm, funderar på att åka till Nacka Forum och utnyttja mitt presentkort på H&M. Sen äta lunch där eller något. Hmmm funderar på om jag ska köpa upp mig på lite smink, men jag sminkar mig inte så ofta, men det kan vara bra att ha ändå.. Vi får se vad jag kommer hem  med, förhoppningsvis kommer jag hem med något.

Nu ska jag fräscha upp mig med en aniktsmask... Känner mig rätt sliten och ofräsch..

Dagens fråga

Jag är inte sådär jätte förtjust i bullar men vissa går i.  Men vaniljbullar är en favorit

Fråga: Vilken är eran favoritbulle?



Vem är jag ?

Jaha jag skrev tidigare att det är roligare att veta vem personen är som sitter bakom datorn och äger bloggen kiwiz så jag tänker ha en liten presentation om vem jag är och så...

heter Nicole ( kallas Niki ) och bor i Stockholm med min pojkvän och familj, Har fem syskon totalt mellan åldern 2-16 men två av dom bor i Hälsingland.. Bor med mamma i Stockholm. Vi har två underbara husdjur, en hund som heter Mexx och är hela familjens, och sen har jag en egen katt som heter Money.

Jag och min pojkvän flyttar till våran nya lägenhet i september som vi har köpt, ska bli kul att fixa ordning allt och göra det till sitt eget.. Ska bli spännande, samtidigt då det är lite jobbigt att flytta hemifrån från första gången.. Men det går nog bra...

Är en väldigt kreaktiv och nyfiken tjej som vill mycket här i livet.. Gick ut gymnasiet för två år sedan där jag pluggade bild och form, jätte kul, trivdes verkligen där och det var där jag fick upp ögonen för design och då bestämde jag mig för att det är något jag vill hålla på med i framtiden, så efter jag gick ut gymnasiet så började jag plugga direkt på högskolan där jag tog examen nu i somras i webbdesign ( interaktionsdesign 80p ) alltså en tvåårig utbildning... Hade verkligen jätte kul och gick ut med bra betyg.. för mig är skola och utbildning viktig så jag tycker ni ska ta vara på sånt och verkligen satsa på det.

Har varit modell när jag var yngre och gick bl.a modevisningar på olika teatrar och på Globen, det var en häftig känsla då man kom upp på scenen, innan var man hur nervös som helst men när man väl stod där och alla blickar var på en så fick man en kick och det var häftigt... Men jag slutade med det eftersom att jag ville fokusera på skolan. Men det var riktigt kul.. Fick gå på sminklektioner, bli fotad, träffa kunder och så. Det var kul!

Det var på Mikas i stockholm så det skulle vara kul om någon av mina läsare också har varit modell där eller något.

Hur ser jag på framtiden

Hmm jadu, jag kommer inom en snar framtid att starta mitt eget företag och håller just nu på att skapa ett namn vilket är en viktig bit.. Vad det handlar om vill jag inte avslöja i dagsläget.. Så det kommer jag att hålla på med.


Självklart kommer jag att ha barn, villa och bil, en riktig svensson familj..

Jag är en glad, öppen och en person som bjuder på mig själv. Väldigt målmedveten och vet vad jag vill och kämpar för det till 110%.. Jordnära och älskar min familj mer än allt annat.. Omtänksam och snäll är jag också ;)

Småfakta

174 cm
blå ögon och brunt långt hår
älskar choklad och att resa ( helst Thailand)
Älskar mjukiskläder
Shoppingfreak
älskar att sitta på ett café och skvallra med tjejkompisarna
föredrar myskväll framför att gå ut

Vill ni veta något mer är det bara att fråga ;)




Goda bullar!

Vi gick till älsklings föräldrar och fick nybakade kanel och blåbärsbullar, hur gott som helst, är inte så förtjust i bullar annars men samis mammas är gudomliga . mumsigt!





Härligt med mjukiskläder

När vi hade legat på stranden hela dagen tog vi med Mexx till älsklings päron, vi gick dit vilket var skönt. Röra på sig lite..

Så min tredje outfit blev mjukisbyxor från New York, Linne från Gina och skor från Skopunkten. Jag älskar verkligen att gå i mjukiskläder, det är verkligen jag.. Det fina smycket är en present, älskar verkligen det !








Dagens outfit

Vilken värme det är ute, jätte skönt, har precis kommit hem från beachen där vi har solat, ätit lunch som bestod av en skagenrörsmacka, ramlösa och massor med hallon, mumsigt.. får se vad vi ska hitta på nu, kanske blir en skogspromenad med lilla Mexx.. Slänger upp en dagens outfit som jag hade tidigare idag, bytte dock om när vi gick till beachen,

Tee: Gina
Kjol: Köpt i dominikanska republiken
Skärp och leggins: Gina

Vad ska ni hitta på senare idag ?





Laptopfodral

Dessa fina fodral till laptopen hittade jag på accessora
Jätte fina, skulle verkligen behöva ett, när man reser bort och sådär
snygga va





lördag

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott, det är kalasväder ute så i dag blir det att steka på klipporna med en picknickkorg, mumsigt.. Det är verkligen mysigt, maten smakar så mycket godare.. Frågan är vad vi ska ha i picknickkorgen, jag vill iaf ha jordgubbar och goda mackor.. Får ta och väcka Sami snart så att vi verkligen kommer iväg och kan utnyttja hela dagen..

Vad ska ni hitta på idag ?


Oliva

måste bara tipsa om de här produkterna Oliva, som är jätte bra för håret. Iaf mitt, det luktar gott och håret känns väldigt fräscht..

Vad använder ni för shampoo ?  vilket är det bästa ?


dagens fråga

dagens fråga: om du fick träffa en kändis över en dag, vem skulle det vara ?


Varm dag

Sorry för dålig bloggning idag men jag har verkligen inte varit på humör. Vet inte varför , känner mig bara nere just nu.. Jaja hoppas att ni mår bra och att ni har passat på att njuta av värmen.. Shiit vad varmt det har varit idag, härligt,
har knappt orkat vara ute..

Tänkte köra i gång med presentationen senare ikväll...





Dagens fråga

Fråga: Vilken är din favoritblomma ?


frukost

Nu är sommaren tillbaka, hoppas att den stannar ett tag nu så man hinner njuta lite.. Vi har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra i dag, Ska iaf äta frukost till att börja med..


Fredag



godmorgon, hoppas att ni har sovit gott ? idag är det fredag och snart helg, men när man är ledig som jag är det helg varje dag, och det är lätt att glömma bort vad det är för dag, Skitjobbigt! Men men.. Vet inte vad jag ska hitta på idag, vi får se helt enkelt, det är ju jätte fint väder. Jag är sugen på att gå och fika, sitta på någon uteservering. Myyys!

Vad ska ni göra idag ?



Gravedancers

ussh har precis sett klart en skräckis och den var helt okej, hoppade till flera gånger, haha, filmen heter The Gravedancers med Dominic Purcell från Prison Break i huvudrollen.. Jag rekomenderar den. den får väl en trea av mig..

Ska snart lägga mig i sängen och kolla på något annat för annars lär jag inte kunna somna, i know jag är en fegis men sån är jag . Hihi..Hmmm är skittrött och lär somna som en stock..

Fråga: Tror du på spöken?






VB med Mexx

En liten film på Mexx, man hör klart och tydligt min bror i bakgrunden, och mamma haha ;)


Tror ni jag vinner :)

Nu är man äntligen hemma, skjutsade mamma till hennes väninna och när jag skulle åka hem, ja då hamnar jag i rusningstrafiken och där fick jag sitta ett bra tag, ussh det var varmt, tråkigt och väldigt tyst, hade ingen musik då våran radio har pajjat, Suck! så det var mindre kul. Men när jag till slut kom hem åkte jag och älskling och handlade gott till kvällen, sen köpte vi thaimat och lite sånt. Mumsigt! Åkte även och hyrde en skräckfilm vi ska se ikväll. Myspys!!

Älskling är ledig imorgon vilket ska bli kul. Undra vad vi ska hitta på, ska försök dra med honom och shoppa lite, har ju ett presentkort jag måste utnyttja.. Eller kanske sparar det då jag verkligen är i behov av att shoppa eftersom att jag ska spara vartenda öre nu. Undra hur det kommer att gå..

På tal om pengar, hahah, jag har en tialott i väskan som jag måste skrapa, tänk om jag vinner det högsta, vänta ska skrapa. Håll tummarna nu då...



INTE ETT ÖRE VANN JAG :(



Möte !

Hoppas att ni har haft en bra dag i solen om ni nu har haft det, Har varit soligt i Sthlm iaf.. Ikväll har jag en del att göra, ska ha möte om mitt framtida företag och lite sånt.. ska bli jätte kul om det nu lyckas, men jag måste tro på mig själv, ringht? så det ska jag jobba med ikväll när jag kommer hem..  Tyvärr kan jag inte prata om det nu men tids nog får ni veta.. spännande va!

Det är nu man måste planera för framtiden om man vill komma någon vart här i livet...



än en gång måste jag tacka för era kommentarer för jag får så otroligt många positiva och fina. Blir så glad av det ! Det är jätte kul att ni gillar min blogg och det jag skriver. Det betyder mycket och jag försöker hinna med och svara på allas!

Ni kan mejla mig också på [email protected] om ni har några frågor, vill ha hjälp med något eller bara vill lämna en åsikt om det jag skriver :) Jag hoppas och vill vara en bra förebild för er.

Hmm, kanske skulle skriva ett inlägg om vem jag är och lite sånt, skulle det vara intressant ? kanske roligare att veta vem jag är , kanske blir intressantare att fortsätta läsa min blogg.

Vad säger ni, ska jag ha det ?

Ställ gärna frågor också så kan jag få med dom i min presentation :)







Att ta körkort

Måste snart börja fixa mig för jag ska agera chaufför åt mamsen som ska till en väninna. Ska bli kul att köra dit eftersom att det är en bit. Händer inte så ofta att jag kör bil då jag inte äger en egen. Längtar verkligen tills jag kan köpa mig en bil.. Men det ska jag göra snart. Eller om jag och älskling ska köpa en tillsammans, en nyare modell men ändå inte sprillans ny. Ja vi får se.. Det är alltid bra att ha.. Om någon vecka har jag haft körkortet i ett år, Minns den dagen jag fick det, fan vilken häftig känsla. Friheten att kunna ta sig vart man vill, när man vill och att inte bli beroende av andra.. Så jag råder er som tvekar att ta det, det är värt varenda öre.. Jag tog fyra lektioner, fick göra tre prov och på tredje uppkörningen klarade jag det, så jag la ut mindre än 10.000 vilket är bra. Vissa lägger ut hur mycket som helst, när jag kuggade på de två första uppkörningarna beställde jag tid för lektioner, och det hjälpte mig jätte mycket , Jag frågade körskoleläraren hur mycket som helst, varje liten detalj, jag bad honom att vara "sträng" mot mig, Och det är tack vare honom, och mig själv att jag fick det just då. Så om ni ska köra upp privat, tänk en extra gång, det kan vara värt att ta någon lektion.

Nu måste jag hoppa in i duschen oc fixa mig lite, sen blir det en prommis med Mexx,


Frukt är bara för gott

Sitter här på altanen och proppar i mig en skål med banan, älskar när frukten är skivad eller vad man ska säga.. Mmm mums. Frukt i solen. På tal om frukt, ska nog köpa mig lite ikväll, lite vindruvor, bana och jordgubbar, kanske glass till det eller vad säger ni, det är väl mumsigt.. Yummi Yummi...

Jag kommer ihåg första gången jag var i Thailand, då åt vi någon frukt som var jätte god, men när vi var där i januari så hittade jag inte den någonstans, skitjobbigt, hade verkligen sett fram emot det, inte vet jag vad frukten heter så det är ju typiskt, annars skulle man ju kunna fråga. Men den påminner om apelsinklyftor, gröna och större än en apelsin. Hmm är inte sådär jätte bra på att beskriva.. Men den var iaf gudomlig.

Vilken är eran favoritfrukt?





dagens fråga + outfit

ska snart ut och sola, det är verkligen hur skönt som helst ute...

Fråga: Vad kommer ni göra efter sommaren, plugga/ jobba eller något annat?





Lilla Mexx

Jag fick verkligen in hur många svar som helst på min fråga igår om ni hade husdjur. Allt från hundar, katter, hästar till fiskar, marsvin och får. Hehe vissa av er hade hur många djur som helst, och vilka roliga och fina namn dom hade..
Min lilla krabat heter Mexx.. Men kallas "farfar" för att han ser ut som en gammal gubbe ibland "hehe" Nu ska jag och farfar ta en prommis..Sen blir det frukost på altanen, slänger även in dagens somriga outfit när jag kommer tillbaka..


Torsdag

Godmorgon sötnosar, hoppas att ni har sovit gott, själv drömde jag mardrömmar,inte kul.. En var att vi var nere i en grotta och det fanns bara en dörr ut men några försökte dra igen den, men jag hann ut, pust.  Ussh finns inget värre än att vara instängd någonstans, jag kan knappt åka hiss, aldrig själv, bara om jag ser ut..ushabusha.. Då tar jag hellre trapporna...
Det var verkligen en lättnad när jag vaknade..

Men men, vad händer idag, hmm jag vet inte riktigt, det är ju fint väder så jag kommer iaf inte att sitta inne. Ut och sola en stund.. Göra lite frukost och sitta på altanen.. Myyyys.. Det ska ju vara jätte fint väder nu. Men jag ska kolla på smhi för säkerhets skull..

Det ska vara fint ända fram till lördag, då kanske man hinner få lite färg.. Yes!


Vad ska ni göra idag ?





Kvällens fråga

Det finns inget underbarare eller gulligare än djur
så kvällens fråga blir
Har du husdjur, i såfall vad ?


pussycat dolls

Sitter här med godispåsen i knät och väntar på att pussycat dolls ska börja.. Älskar verkligen det programmet, dom sjunger och dansar så bra, sen är dom ju jätte söta också..

Nu har programmet börjat...

Hoppas inte mina favoriter åker ut ikväll.. ååååååååh jag önskar att jag också kunde sjunga som vissa av dom gör, Crystina och Natalie sjunger bäst..



Fråga:Vad skulle ni helst vilja kunna, sjunga eller dansa ? (svårt fråga va )


make up store



säg någon tjej som inte gillar smink, som inte någon gång har sminkat sig, jag tror de flesta har gjort det.. Smink är liksom "tjejigt" eller vad man ska säga.. Jag hade en period då jag var tvungen att ha smink på mig för att visa mig ute, la ut tusenlappar på det. Hehe.. När jag var modell förut så fick vi gå på sminkkurs och se vad vi passar i och så, väldigt intressant, det var ju när man precis hade börjat sminka sig och i början var man inte så duktig, haha.. Så det kom lägligt..

när jag sminkar mig brukar jag köra väldigt neutralt, har aldrig haft någon speciell färg på ögonskuggan utan de har nästan alltid varit beiga. Men jag älskar Make Up Stores färger. De har otroligt mycket och fint smink som jag skulle vilja ha. satsa på lite mera färg.. Kan vara kul att ha när man går på fest eller nått. Det enda jag har därifrån är glitter, jätte bra..

Förutom Make Up Store så tycker jag att HMs egna märke är bra, billigt och bra..

Men har inte riktigt hittat en mascara jag trivs i, ni kanske kan rekomendera någon bra mascara ? =)






Folk behöver dramatik eller ?

jag skulle ju diskutera en bloggeska idag, men efter mycket om och men så tycker inte jag att det är något viktigt ämne att diskutera.. Det ända jag vill säga är att man har verkligen svårt att veta om några talar sanning i bloggen, jag menar hur mycket skitsnack är det inte, mycket prat och lite handling.. Som Kissie hon får mycket erbjudanden hit och dit som hon säger att hon ska gå på, vad hände tex med thailandresan, vad hände med den?  alla saker hit och dit.. Varför snacka när inget sånt händer, lever hon i en fantasivärld ? eller är det ett sätt att locka läsare ? kanske har resan inte varit..Vem vet..

Det har ju varit mycket snack om hur mycket som är sant det hon säger och man börjar ju undra nu. Eller ? är det ett knep att locka till sig läsare, för ju mer man " hatar " en person destu mer läsare.. Folk vill ha dramatik.  Folk vill klaga på andra. Folk vill trycka ner varandra... När folk blir upprörda gör dom sin röst hörd..

Man vet nästan aldrig vad som är sant, kolla alla skvallertidningar, hur mycket av det är sant? ändå blir vi beroende av dom.. Why ?


 
Jag tänker inte diskutera det här så mycket mer!

Jag stör mig bara på vissa, haha ! tyvärr, några är bara för mycket.. Jag tycker bara att man ska fundera på vad man skriver, visst man har olika åsikter om saker och ting och det är ju jätte bra. Men vissa borde bara tagga ner lite..


Bye <3






Fråga

Fråga: Vilken "känd" bloggare tycker du är den bästa ?

Glöm inte min diskussion senare ikväll ang en bloggeska , Missa inte det!


Mys med choklad, mumsigt!

Tog en liten paus från filmen Feel the Noise, och åkte till Ica för att köpa lite gott till ikväll då jag ska vara ensam, älskling och dom ska ju på fotboll ikväll så. Själv ska jag ligga och trycka i mig choklad och kolla på Pussycat Dolls.. Mina favoriter är fortfarande kvar, Nathalie och , hmm vad hette hon nu igen, jag kommer inte ihåg.. Men men..

Men på tal om filmen, han som har huvudrollen Omarion Grandberry är så himla söt. han är ju med i filmen You got Served, en bra film det med. Så där får ni ett filmtips till..

Nu kan ju ni rekomendera mig en film? :)





Filmtips



Den här filmen Feel The Noise måste jag bara rekomendera, jätte bra film om man gillar musik och dansfilmer

handling
Robert är en ung kille från södra Bronx som drömmer om att slå igenom som rappare. Drömmen grusas då han råkar i bråk med ett gäng och blir skjuten. Han fl yr till Puerto Rico där hans pappa och hans halvbror bor. Där upptäcker han den spännande nya musiken Reggaeton, som är en blandning av hip-hop, reggae och latinorytmer. Han får hjälp av danstjejen C.C. och tillsammans tränar de för att uppträda på den stora Puerto Rico-festivalen i New York!



myskläder på

Ska snart göra lite lunch som får bli nudlar och sen ostmacka och varm choklad, jag vill bli frisk någon gång från den är förkylningen. Skit jobbigt så nu har jag klätt mig i mjukiskläder och raggsockor, hehe för nu jävlar ska jag bli frisk.. Fan att jag inte tycker om the för då kunde jag ju surpla i mig det men nej.. Ussh och blä! Jag får nöja mig med hot chocolate, mumsigt.. Tycker lite synd om mig själv just nu.. Hehe. Men jag får väl pyssla om mig bättre, så jag ska snart kolla på en film också. Men vet inte vad jag ska se än..Köpte hur många dvd filmer som helst förut och de flesta har jag inte öppnat. Så jag har mycket att välja på...

Vad ska ni göra i helgen då ?







dagens fråga

Dagens fråga: Var vill du helst bo,  Storstad eller landet?


Onsdag

godmorgon sötnosar! hoppas att ni har sovit gott.. Jag har sovit som en stock och drömt massor med roliga drömmar, bla att jag fick tonvis av smycken. Hehe kunde det inte vara på riktigt.. Jag älskar ju smycken!  Jajja..

Det blev en besvikelse när jag tittade ut i morse, jag som trodde att det skulle bli soligt idag, jag t.o.m gick upp tidigt för att verkligen passa på att njuta men icke sa nicke, här är det mulet.. Fan.. Ändrade planer då. Vad ska jag hitta på.. Gå och lägga mig igen och hoppas att det är finare väder när jag vaknar, eller åka iväg och shoppa för mitt presentkort, eller kanske baka ? Det har jag velat göra länge så wy not.. Men om vi inte har allt hemma måste jag åka iväg och handla och det orkar jag inte just nu. Hehe. Nä jag får se vad jag hittar på helt enkelt..

Ni kanske har några tips på vad jag ska göra idag ?


Tjejkväll

Sitter här med laptopen och funderar lite över min tjejkväll jag ska ha snart och tänkte att ni läsare kan komma med lite tips.. Så här kommer lite frågor till er

1. Vad ska man äta ?
2. tips på bra skräckfilmer ?


Det ska bara vara en mysig kväll hos mig med god mat, massor med snack och kanske någon skräckfilm.. Tycker sånt är hur kul som helst, jag bjuder hellre över folk till mig än att parta varje helg, man umgås på ett annat  sätt, sen är det ju alltid kul att gå ut och dansa vilket jag älskar att göra.. Men nu vill jag bara ha en myskväll med tjejerna..


vilken bild ?

Vilken bild?





Skapa sin egen stil är viktigt för mig

Att skapa sin egen stil är för mig väldigt viktigt, jag vill inte vara som alla andra utan jag vill vara unik i min stil. Men det är inte så lätt om man inte syr sina egna kläder, Men jag är värdelös på det.. Det är lite tråkigt eftersom jag hatar att vara som alla andra. Så när jag är ute och shoppar försöker jag verkligen att hitta något annorlunda som man kan skapa något med men det händer sällan.. Hehe det finns inget värre än att se någon på stan som har nästan exakt samma kläder som en själv, det är ju lite komiskt..

Detaljer är viktigt, det ska matcha det man har på sig men ändå sticka ut en aning. Inte för mycke saker heller, det är inte snyggt..

Nicole Richie tycker jag har en snygg stil och brukar ofta använda mig av hennes stil för att försöka skapa mig en egen.. Hon är min stilikon.. Hon har en jävligt häftig stil. Jag önskar att jag kunde skapa mig en mer egen stil.. Like her!

Det är också viktigt att man vågar, Våga vara annorlunda, vara sig själv. Mycket speglar i hur människan bär upp sina kläder, och hur starkt självförtroende och självkänsla man har. En person kan ha något mindre snyggt på sig men ändå bära upp det så pass bra så att man blir intresserad..

Tro på dig själv när du bär upp dina kläder. Skapa din egen image! och skit i vad folk tycker om det, det viktigaste är ju ändå att du gillar det, right?


Några tips på att hitta din egen stil
Fundera på vad du verkligen gillar för typ av kläder
utefter det kan du hitta det som passar dig
Second Hand affärer har unika plagg som man kan använda sig av
Baskläder kan man bygga upp grunden med
Om du kan sy, utnyttja det då, sy om kläder du redan har
Ha någon unik detalj



donken



Har precis tryckt i mig mc donaldsmat. Kyckling och dip, mumsigt värre.. Det blev ingen muffins idag, glömde helt bort att handla saker till det, det får bli till helgen istället..



Baka muffins!



Var inne på en tjejs bllogg nyss där hon bakade muffins och jag blev jäkligt sugen på det, speciellt chokladmuffins..
Det och jordgubbar ikväll , mumma säger jag bara <3

Nu ska jag kolla om vi ar allt man behöver annars får jag åka och handla det ikväll och baka imorgon ..

Dessa taskiga kommentarer

Ibland undrar man vad vissa människor tänker på, vad har dom i huvudet. Är de blåsta eller är det bara korkade. Eller rent ut sagt smarta.. Vi älskar att läsa människors bloggar vi stör oss på,lämna en elak kommentar och verkligen påpeka hur ful människan är, hur dum i huvudet denna är o.s.v, jag har aldrig skrivit någon taskig kommentar men har läst mångas.. Vissa är verkligen inte sjyssta, det är en sak om man har åsikter om det personen skriver om men att gå på utseende och sånt, det är bara för mycket, Mår man bra av att trycka ner dom ? känner man sig snyggare själv eller vill man bara vara jävligt elak.. Jag skulle skämmas om jag var en sån person.. Fyfan.. Det händer att jag också har fått elaka kommentarer, om hur dåligt jag skriver, det har jag fått av samma idiot flera gånger, men varför läser han min blogg då ? hmm..  Jag tar inte åt mig ett skit om de elaka kommentarerna utan fokuserar på det fina jag får, och de är verkligen hur fina som helst och betyder jätte mycket..

Ju blåstare man är, ju mer upprörda läsarna blir av det man skriver destu större blir man.. Men jag skulle inte vilja bli känd pga det utan att folk verkligen ska gilla mig och det jag skriver... Verkligen betyda något, göra så att folk mår bra av att läsa det.




en dag på stranden

Ussh nu har det börjat regna, det som har varit så fint idag, det skule ju vara det hela dagen, men men, vi fick iaf njuta av en solig och varm dag en stund. Ungarna badade medan vi andra solade, inte för att man hann få så mycket färg men det var skönt.. Så där spenderade vi några timmar, åt goda pastasallader, bullar, saft och mycket annat. Tur att vi hann hem innan regnet kom, för nu öser det ner här. Men det hindrar inte min bror och kusin från att spela fotboll, haha.. Sötnosar..

Jaha, vad ska man hitta på nu då .. Jo leta bil ska jag göra..





Förslag

Har ni något ni vill att jag ska ta upp i bloggen ? kom med förslag ? :)



bad och sol

Då har jag faktiskt planer för idag, nämligen picknick och gå och bada, eller ja, jag ska inte bada men sola.. Min morbror, hans tjej och mina kusiner kommer hit. Så det ska bli jätte trevligt.. Det är så otroligt fint väder ute också, soligt och jätte varmt. Var precis ute med Mexx och man orkar inte vara ute och gå långt i värmen, plus att Mexx är lite hängig, blir det inte bättre snart måste vi nog åka in med honom.. Hmm. Hoppas det inte är något allvarligt. Men det är bättre idag som tur är..


vilken outfit

Var det snyggast med mörkblå body eller randig ?





Tisdag

godmorgon sötnosar, har ni sovit gott ? det är underbart väder ute så jag ska snart ut med lilla Mexx sen blir det frukost på altanen och bloggande där.. Mysigt! det ska bli jätte fint väder hela veckan så det ska bli skönt.. Äntligen är sommaren tillbaka.. Yippie!

Jag ska kolla runt massor på blocket idag efter en bil. Vill verkligen ha en egen nu och det behövs sen så det är lika bra att kolla. Men helst av allt vill jag ju ha en ny, men vi har redan tagit lån så jag vet inte om vi får ta mer.. Man tjänar på det i längden.. Hmmm ska prata med Sami.. Men först ska jag ge blocket en chans iaf..

Vad ska ni göra i dag då ?


RSS 2.0