Gott nytt år

♥ Gott Nytt År kära läsare hoppas ni får en trevlig nyårsafton ♥

image805

SNÖ :D

Då avslutas 2007 med SNÖ då, för helt plötsligt börjar det snöa massor här :D ÄNTLIGEN

2007 är snart slut

2007
Idag är det nyårsafton och sista gången det är 2007. Lite sorgligt men man kan inte göra något åt det. Tänkte skriva lite kort om bra och dåligt stunder som hände år 2007.  Året inleddes med att jag var på ett besök på sjukhuset och ställde mig i kö för en operation, de sa att jag skulle få vänta till april 08. Besviken och ledsen var jag.

Vi har haft mycket att göra i skolan och två prov gick inge vidare, Dhtml och flaschprogramering, så det måste jag få G i innan jag slutar. Vi hade praktik också så i tio veckor praktiserade jag på Bahnhof där jag träffade sjyssta människor, fick designa en hemsida till landet Sao Tome. Skit kul. Jag och Josefin på jobbet åkte till Gränna över dagen för att jobba, vi hade jätte trevligt. När praktiken var slut var det dags för sommarlov, eller ja i någon vecka, jobbade mesta tiden av lovet på ett hotell, helger också. Men tjänade 14 tusen den sommaren så det var kul. De pengarna var bara att spara för att vi bokade resa till Thailand till ett jätte fint hotell så det kostade en del. Nu har vi betalat resan och hotellet så det är skönt. jag åker snart :D

Jag kämpade med körkortet hela sommaren och i mitten av Juli blev det mitt..  Sen fick jag veta att jag skulle opereras den tionde oktober. Fick gå upp tidigt den morgonen eftersom jag var tvungen att vara sju på sjukan, låååång väntan och var helt seg, fick inte äta eller dricka något heller, klockan tolv var det dags för mig. Åhh fyfan då var jag nervös. Sen spenderade jag sex dagar på sjukan. Sen ville jag verkligen hem, åååhh vad skönt det var. Att bara gå ut med Mexx var en upplevelse. Sen var jag tillbaka i skolan, och det har gått jätte bra, har höjt mig i massor med ämnen och fått VG, så det är jätte kul. Jullovet började tidigt. och här sitter jag nu.

Det här blev ett speciellt år för mig, både den bästa men ändå den jobbigaste..Nu får vi se vad 2008 bjuder på, den börjar bra, med resa och allt. Nä jag tror det här kommer bli ett ännu bättre år, det ska jag se till. Mitt liv börjar ju då :D

Mitt nya jag

Så här ser början av 2008 ut för mig

Naglar - Fixa naglarna och göra dom fina och måla röd färg..
Hår - färgning och klippning efter resan..
Kropp - träning minst 1 timme per dag, smörja kroppen varje dag..
Ansikte - Fixa ögonbryn och köpa en bra ansiktscream, ha ansiktsmask varannan dag, skrubba och rengöra..

Så här går det inte att se ut längre, har fått en sån dålig hy så någonting måste göras. och det måste göras NU. Kroppen ska vi inte ens tala om.. Nej nu får jag fan rycka upp mig lite, imorgon blir det först sovmorgon. Sen storstädning och sen spa.. Sen fira NYÅR med rostbiff och potatisgratäng, sallad och såser.. Nu ska jag ta hand om mig själv, DET är MITT nyårslöfte :)

image804



Längtan efter bebis

Jag är verkligen jätte sugen på att skaffa en liten bebis nu. Men jag ska vänta ett tag till, nått år :)
Men kolla in de här söta bebissakerna, guuud vad gulligt..♥
www.iob-butiken.se/shop/


image802

image803

Nyårslöften

Älskar den här bilden på Mexx, Saknar verkligen att gå i skogen när det är snö :(
mysigt...

Nyår imorgon, har ni något nyårslöfte?
Jag ska komma igång med träningen bättre och sen ska jag ta vara på livet mer..


image801

Dagens outfit

Mitt inlägg som jag skrev förut försvann men får skriva ett nytt då. Vi åkte över på middag hos Samis päron, vi hade jätte trevligt och jätte god mat. lax . Mums. Åt segast av alla som vanligt, vi tog ju Mexx med oss dit. Alla gillade honom. Lilla Cassandra tyckte han var jätte rolig att leka med, sötnos :) Vi kom hem för en stund sedan och ska snart se på film. Poppa lite popcorn och myspysa, som vanligt. Men det är ju så mysigt. Hehe!! Slänger in en dagens outfit nu. För en gångs skull är det inte mystema. Hehe utan nu har man klätt upp sig lite, då menar jag verkligen lite, lite och enkelt.

image799

image800




Förlovning

image795

Jag vill också förlova mig snart ;)

Söndag

Godmorgon
Japp jag gick upp nu, nä jag skoja bara, gick upp 07.40 för att bege mig till jobbet. Kom hem för en stund sen och ska snart hoppa in i duschen. Vi kollade på Hajar som Hajar igår, skit bra ju. HAHA.. Idag blir det först att ta det lite lugnt, fixa lite här hemma, sen ska vi på Hockeymatch på Hovet, Djurgården spelar mot Shellefteå så det ska bli kul. Gillar att gå på Hockey, tro det eller inte men det gör jag :) Hoppas Djurgården vinner. Fan vad galen jag blev när jag åkte hem från jobbet idag, på motorvägen blev det sen en fil bara och de som körde först körde i 70, på motorvägen liksom, Blev värsta kön, skit jobbigt. Sen när jag åkte förbi dem så var det en gubbe som körde, gammal var han. Men va fan om man ska köra bil måste man hålla hastigheten, ÄVEN om man är gammal. Annars borde man inte få köra. Det kan orsaka en olycka liksom.. Suck!!! Nä man undrar ibland vad det är för typer ute i trafiken.. Nog talat om det. Efter vi varit på matchen ska vi hem till Samis päron på middag, få se om jag hinner det.. Sen blir det bara slappa.. Måste packa lite mer också..

Fråga: Vad hejjar ni på för lag i hockey?

Bulgarien

ja, jag har redan kollar igenom ellos och hm katalogen, och det var verkligen en besvikelse, hittade ingenting... Nu är jag sur. Nä jag skoja bara. Men det hade varit kul att hitta något fint.. Slänger in en semesterbild från Bulgarien på mig och mina brorsor... Sol och värme ska det vara... Eller :)

image793

Beställa kläder :)

Har ju städat i min gaderob i dag och det behövdes verkligen, nu är det fint där och sen har jag även lakt luktpåsar bland kläderna så att de ska lukta gott. Om ni inte har testat det så gör det, det gör verkligen skillnad. Jag är beroende av de där påsarna.
Till middag åt vi tortelini i ugn och vitlöksbröd. Mums, jätte gott. Men jag ville hellre ha lax med citronpeppar på.. Ååhhh vad gott, haha nu kan ni ju gissa vad jag kommer att ha i kylskåpet sen när älskling och jag flyttar, massor med Lax, stackars älskling som verkligen inte gillar det, Ler!! Det som är så gott. Jag är galen i fisk över huvud taget, det känns fräschare på något sätt än en köttbit. Ikväll ska vi kolla på skräckfilmer, hoppas de är lika läskiga som The Boogeyman 2.. Den var verkligen bra så den rekomenderar jag att ni ska se, den var läskig och man satt på helspänn hela tiden.. Just ja, vi var ute med Mexx för en stund sen och så gick vi förbi brevlådan. Och både Ellos och HM katalogen har kommit så jag ska sätta mig ner och titta igenom dom och hoppas på att de har några snygga vårkläder man kan beställa.. Skulle behöva lite nya kläder.. Måste börja köpa mer seriösa kläder som man kan ha på jobbet sen. Ja där kan man ju inte klä sig hur som helst. Jag vill bl.a ha nya finbyxor i svart och grått, skjortor och sen västar och lite sånt. Nä nu ska jag kika i dom och äta lite geisha..



Dagens fråga

Vi tjejer tycker att det är fel på nästan allt på våran kropp så här kommer en fråga...
Fråga: Vad är du mest nöjd med med din kropp?



Peak tröja till salu :)

Säljer min Peak tröja eftersom den ändå bara ligger i gaderoben och tar plats, den är i storlek M och i bra skick..
500 kronor.. Någon som vill köpa?

image790


japansk mat

Jag och älskling åkte i väg och köpte lunch på en japansk restaurang, jag älskar verkligen soppan där. Mums.. Nu ska jag snart sätta igång att rensa gaderoben och fixa för så som den ser ut nu kan det inte se ut, förskräckligt.. Shame on me. Men det är det jag säger, jag behöver en större gaderob så mina kläder får plats...

image789

Snart börjar vuxenlivet på riktigt

Dagens outfit: som vanligt mjukistema
Jag älskar mjukiskläder. Visst så här kan jag inte gå klädd sen på jobbet, men går ju fortfarande i skolan, sen älskar jag att ha mjukiskläder när jag är hemma... Shiiit om ett halvår börjar "vuxenlivet" då ska man skaffa jobb, flytta hemifrån, utöka familjen  m.m. och leva sitt eget liv,  jag kommer inte flytta direkt när jag slutat skolan, vill ha stadig ekonomi och ett fast jobb.  Sen vill jag skaffa bil och sånt, är sugen på en liten svart Peugeot ... Åhh tänk att ha ett eget boende där man bestämmer allt själv, vi ska iaf ha en stor gaderob man går in i. Som ett litet rum typ :) Right darling ?!?.. 

image788

Money på video

Här kommer en video på min lilla älskling


Lördag morgon

Godmorgon
Skulle igentligen åkt till jobbet men jag orkade inte, så här sitter jag, håller på att städa och fixa här hemma, sen ska jag ut med hunden på en motionsrunda, sen blir det lite träning hemma. Det var ett tag sen nu.. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska lägga alla kläder jag vill tvätta i smutsen för vi ska hyra en stor tvättstuga på onsdag och tvätta upp allt. Jag fattar inte, jag har hur mycket kläder som helst i smutsen, men jag har ändå fullt i gaderoben. Men ändå får allt plats sen, haha, skumt... Men men.. Ska göra frukost nu och sätta lite fart....

Vad ska ni göra idag?



Kvällens fråga...

Ska snart lägga mig i sängen och glo på film, funderar på om jag ska åka och jobba imorgon, men det tror jag nog. Ikväll ska jag faktiskt få massage av älskling igen, det ser jag fram emot. Jag skulle behöva gå till en riktig naprapat. Men i Thailand ska jag ta massage nästan varje dag, måste unna min kropp lite. Ska bli så härligt. Ser verkligen ifram emot lite värme nu. Det har varit en tråkig vinter hittills, knappt någon snö, vad är det här för jäkla höstväder, regn och blåst. Suckar, inte konstigt att man blir deppig. Men man får göra det bästa av situationen. Och glädjas åt saker som händer istället. Jag har mycket att glädjas åt ett tag fram över så det håller skenet uppe.. Nä nu ska jag krypa ner i pjyamas och gosa med älsklingen min.. Nu är det inte långt kvar tills det blir 2008

Fråga: Vad var det bästa som hände år 2007 för eran del?

Sov sött alla underbara människor därute ♥

Dikt


image787

Låt aldrig ljuset slockna
Förlora aldrig hoppet
Tro på dig själv
Det kommer att bli bättre
Lev ditt liv som om det vore det sista
Ta vara på tiden med dem du älskar
Man vet aldrig när det tar slut
Älska dig själv
Skapa ditt liv så som du vill leva det
Glädjs för varje liten stund
Ett skratt förlänger livet
En sorg förkortar det
Tyck inte synd om dig
Du kan göra skillnad
Va unik och speciell
Va dig själv
Älska dig själv
Tro på dig
Det som inte dödar dig
Gör dig bara starkare
Så ta vara på livet
Livet är kort
Varje sekund är dyrbar




ett år sedan :(

1 år idag
Jag vaknade upp den 27e och såg dig ligga på mitt badrumsgolv med en stor knöl vid nacken. Det var ingen tvekan att ringa djurakuten. Jag var inte orolig då utan trodde att det bara var någon svullnad, efter sex timmar fick vi äntligen komma in till läkaren. Då fick jag höra de hemska orden, cancer. VAA, det kan inte vara sant tänkte jag och började bli orolig. Han sa att det bästa för dig var att få somna in. Då kom tårarna. De bara vällde ner för min kind. Jag såg in i dina ögon, och fick svaret, du ville somna in. Jag höll dig hårt i famnen, kramade dig, sa hur mycket jag älskar dig, bad om förlåtelse. Läkaren gick ut för att jag skulle få tid att tänka. Tänka på vad, du skulle ju vara med mig. Sami klarade inte av att se det, så jag fick vara själv. Tårarna blev fler och fler, till slut såg du på mig igen. Hoppade ner från mitt knä, kollade på mig en sista gång och la dig ner och blundade, då visste jag vad jag var tvungen att göra. Du skulle få somna in. Det var det bästa, förlåt förlåt förlåt om och om igen sa jag de orden. Läkaren kom med sprutan. Jag hade min mp3 , satte på låten Say anything och spelade den för oss båda. Du var så lugnt, du visste vad som skulle hända. Du la dig ner, de sprutade in sömnmedlet och sen fick vi vara ensamma. Låten spelades om och om igen medan jag sa hur mycket jag älskade dig , jag kände dina hjärtslag. Du fanns fortfarande med mig. Men hjärtslagen kom alltmer med större mellanrum tills de till slut upphörde... Föralltid.
klockan ett på natten till den 28e dog du älskling. Idag
Du är begraven vid vårat hus och i mitt hjärta lever du kvar. Jag älskar dig *Bullen*

image785



34 frågor... 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag tog körkort ;) Jag opererade halsen/gomen..
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Aaa.
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.
5. Vilka länder besökte du?
Jag åkte ingenstans i år, Gjorde två resor förra året iaf :) brukar ju alltid bli någon resa per år..
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Mera resor, men det blir det, inleder året med Thailand :D sen Grekland ;) Snö på JULAFTON ..
7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
18/7 KÖRKORTET och 10/10 Min operation.
8. Vad var din största framgång 2007?
Att jag har ökat mina betyg i flera ämnen i skolan till VG, det högsta i skolan..
Körkortet helt klart, sen att jag har börjat tagit vara på livet mera.  Har planer på framtiden...
9. Största misstaget?
Jadu, det vill jag inte prata om...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk var jag när jag låg på sjukhuset.. Men annars är jag frisk som en nötkärna...
11. Bästa köpet?
Resan till Thailand, och mina kläder ;) Love them...
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Jadu, KLÄDER kläder och kläder..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Många saker :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Kanye West - Stronger, det som inte dödar dig gör dig bara starkare... Tänk på det !!!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jadu, det vet jag inte, många stunder gråter jag , men destu mer skrattar jag..
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Kämpat mer i skolan, sen vet jag inte, tränat mer..
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Shoppa kanske, haha..
18. Hur ska du tillbringa julen?
Jag firade julen här hemma med nära och kära <´3
19. Blev du kär i år?
Det har jag varit länge, men den blir bara starkare <3<3<3
20. Hur många one night stands?
0
21. Favoritprogram på TV?
Heroes..
23. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst någon i år i think, har sparat dem till resan :)
24. Största musikaliska upptäckten?
Jag? hahaa skoja bara...
25. Något du önskade dig och fick?
Att operationen skulle ske i år :D och jag hade turen med mig ...eller ..
26. Något du önskade dig men inte fick?
Ja, :(
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Firade med familjen only...
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, det finns massor som kan bli bättre, men fler resor skulle inte skadat..
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Så mycket bättre :D Jag älskar min stil..
31. Vad fick dig att må bra?
Min familj o pojken, min Tina och mina djur <3
32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Johnny Depp som alltid HAHA.
33. Vem saknade du?
Min katt och min hund :(
34. De bästa nya människorna du träffade?
Nya och nya. Men de bästa jag träffat är Tina, Mikaela och Ellinor <3 Love you guys

Dagens kändisbild

image784

Dagens kändisbild: Jessica Alba

Dagens fråga

Dagens fråga: Vad har ni för mobiltelefon?

Jag har en samsung och gillar den jätte mycket. Fast den blir repig fort...

image783



Skor

Jag var inne och snokade lite på ZooVillage och hittade de här skorna. Jätte fina. Få se om ekonomin tillåter det..
www.zoovillage.se

image782

Ny design

Jag sitter här och funderar ut en ny design på bloggen. Jag tror jag vet hur jag ska göra, jag vet jag är vela fram och tillbaka.. Haha, Mexx sitter här brevid och kollar på.. Som vanligt kollar han bort så fort jag tar fram kameran..

image781

Våran lunch <3

Lite bilder från lunchen i går, mums

image778

image779

Vilken färg ?

Älskling och jag var iväg en snabbis för att jag skulle köpa nagellack. Hittade två som jag köpte, men nu kan jag inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha när jag åker till Thailand, vad tycker ni?

image777

Film på Mexx

Har precis varit ute med min lilla sötnöt, brrr vad kallt det var, speciellt om öronen, men jag får skylla mig själv, hade ju ingen mössa. Vi var ute i typ en halvtimme. Älskar att ta en promenad på morgonen så att man kommer igång lite. Man ska ju helst göra det innan frukosten har jag hört.. Nää nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite.. Här kommer en video jag filmade imorse..




image775

Godmorgon

Godmorgon
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, jag tänkte att vi skulle låna Samis pärons tvättstuga för jag vill tvätta upp allt innan resan men det får vänta till typ tisdag.. Så jag har ingen som helst aning, får se vad älskling säger när han vaknar. Jag skulle behöva åka i väg och köpa lite nagellack, vill fixa mina naglar så det lär bli det. Skulle behöva städa lite också.  Men först ska jag göra mig en god frukost..


image774



Boogeyman 2

Oj oj oj, Boogeyman 2 rekomenderar jag starkt till er som gillar skräckfilmer, fan vad rädd jag var. Haha.Klart mycket bättre än ettan. Blev glatt överaskad. Håller på att borsta tänderna just nu, ska krypa ner under täcket sen och kolla på någon annan film, kan inte sova annars när jag har sett någon skräck... Hehe ;)

Boogeyman 2

Nu ska vi ge Boogeyman 2 en chans att visa vad den går för..
Hoppas den är bättre än ettan, men det återstår att se...
Scaaaary

image773

Mys med massage och ljus

Vet ni vad jag ska få av min älskling nu, jo massage :D det ska bli så skönt, jag behöver verkligen det. När jag kom in i sovrummet hade han tänt massor med ljus, myspys :) nä nu ska jag mysa ha en trevlig kväll

image772

Dagens fråga

Dagens fråga: Vilket är erat favoritgodis?

Massor med mat

Ikväll ska jag och älskling ge Boogeyman två en chans, ettan var inte sådär jätte bra. Men nu när vi ändå har tvåan kan vi passa på, vem vet den kanske är jätte bra.. Vi var inte bara i stan idag utan vi åkte även till Forum för att se deras utbud, men hittade ingenting, vi käkade där iaf, jag åt tacos. mums.. Ska snart äta middag, lite tidigt men men, det blir fetaost sallad, indisk kyckling och ris och goda såser. Så det ska bli gott, älskar mat. Haha. Men vem gör inte det ;)

Shopping

Självklart har jag varit på mellandagsrean, men är lite besviken, hittade inte så mycket jag hade räknat med men men, lite kom jag iaf hem med. Äntligen hittade jag ett par söta sockor, de här är från Cubus och kostar 119 kr styck. Jätte sköna. Sen köpte jag tröjan jag har på mig på Gina Tricot för typ 64 kr, byxorna från team sport för 199 kr. Den svarta tröjan är från Gina tricot och kostade 129 kr, sist men inte minst två skärp. Sen har jag köpt lite annat smått och gott..

image768

image769

image770

image771

Mischa

image767

Gud vad fin Mischa är på den här bilden :)

Satsar stort på morgondagen

Nu har vi sett klart på Boogeyman, tyckte inte den var så bra men men. Inget jag rekomenderar, blir ändå att se tvåan, men det får vi göra imorgon, för jag är skittrött och vill bara ligga i sängen och glo på tv eller någon film. Ska ändå upp tidigt imorgon för att shooooppa :) tycker verkligen synd om alla pojkvänner som hänger med sin kille in på mellandagsrean, HAHA. Men Sami har lovat mig en mysdag med shopping, mys och lunch så. Vi brukar inte vara inne i stan så ofta tillsammans, brukar hellre dra in med flickorna hehe. Men nu är det vår dag :D ser verkligen ifram emot det, imorgon kör jag på samma outfit som idag, för det är så skönt att ha mjukiskläder när man ska hålla på att pröva en massa plagg.  Har verkligen lagt undan pengar för att ha råd med att shoppa imorgon så jag hoppas verkligen jag kommer hem med en ny gaderob med härliga plagg. Åhh måste göra något åt min gaderob, får inte plats med alla kläder, så det blir till att rensa eller nått, men vill ju inte det heller, hmm får komma på någon bra lösning, jag är ju ändå tillsammans med en snickare..  Nu kommer Sami ut från duschen och ska mysa med honom och försöka tigga lite massage, skulle jag behöva.. Haha!!! snälla älskling *hundögon* ;)

Dagens fråga: Har ni hittat något roligt på mellandagsrean än?


Ha en trevlig kväll ♥

Boogeyman

vi ska alldeles strax se på Boogeyman och äta smörpopcorn. Gillar skräckfilmer, vi har både ettan och tvåan så det kanske blir tvåan direkt efter, ska hämta en filt och en kudde så att jag kan gömma mig om det blir för läskígt...

image766

Dagens outfit

Dagens outfit: Mjukistema :)

image763

image764

image765

Mellandagsrean är igång

Hej hej
Idag har det varit full rulle, dagen började med att älskling och jag åkte iväg och köpte resväskor, sen gick vi även in på Siba och köpte sex nya filmer, vi är verkligen filmfreak, men det är ju så mysigt, sen köpte vi frukost på donken för att sedan bege oss till Sickla för att se deras utbud på mellandagsrean. Köpte mjukisbyxor, en tröja och två skärp, imorn blir det mer shopping då jag ska bege mig till stan, men iaf efter Sickla bar det av till Bennys föräldrar för julbord och lite sånt, så jag kom precis hem. Ska snart ta en dusch och sen slänga på mig pjyamas och mystofflor. Är dödstrött men vill inte gå och lägga mig än. Ikväll ska vi se Boogieman... Med smörpopcorn och loka. Mums


image762

Skor

Skorna fick jag av älskling, gillar dom jätte mycket, det var verkligen något jag behövde, haha mina börjar bli till åren, men som ni vet har jag svårt att slänga skor så dom gamla får hänga med ett tag till. Ler...

image761

Mys med ljus

Den här fina presenten fick jag och Sami av Sessan. Gillar den skarpt. Det är så mysigt med ljus.
 Det är verkligen något speciellt med det.

image760



Ännu mer julfirande

Hemma.

Nu har vi varit hemma en stund, vi var ju hos Samis päron. Fick lite julklappar och sånt, Samis bror med barn var ju också där. Jag fick pengar och tre geishor av Samis föräldrar tack ♥. Vi fikade med tårta och massor med godsaker. Sen hade vi jul tillsammans med min familj här. Sami fick en mobil och strumpor av dom. Av Sami fick jag ett par reebook skor, medan han fick ett par kallingar, strumpor och en tjocktröja/jacka av mig.. Så det har blivit mycket julfirande och imorgon ska vi till Bennys släkt. Ännu mer julmat. Haha.. Ikväll ska vi mysa och kolla på Pistvakt och äta massor med gott. Ska snart hoppa in i duschen och byta om till pjyamas och tofflor. Myyyys.

Du...

Du har orsakad många tårar
Du har gjort dom jag älskar illa
Du är i mina ögon min mardröm
Jag kommer ALDRIG acceptera DIG

dagens fråga

Dagens fråga: Vad var eran bästa julklapp ni fick?

Godmorgon

Godmorgon

Sitter hemma hos älsklings föräldrar och bloggar lite medan Sami tar en dusch. Gick upp vid nio idag för att åka och jobba. Sen åkte jag hem och duschade och fixade mig för att komma hit, vi ska fira en *jul* med Samis föräldrar och Samis brorsa och hans lilla Cassandra. Vi ska ge henne en present vi med, en stor teletabbis som sjunger och sen visar ett litet filmklipp i en liten tv i magen. Tror hon kommer bli jätte glad. Hon gillar tydligen dom. Så det blir lite mys här hemma idag. Sen ska jag och älskling hem där vi ska fira våran jul. Han ska få lite julisar av min mamma och Benny och av mig :) så då blir det ännu mer myspys.. Mys för hela slanten, men så ska det vara runt jul. Vi ska snart iväg och köpa varsin resväska. Eller vänta lite, det är röd dag, det kanske inte är öppet. Men men vi får väl åka och kolla..

Vad ska ni göra idag?

Svampbob Fyrkant

Vilken är eran favorit tecknadefilm?


God Jul

God Jul

Idag är det julafton, vilket betyder mys hela dagen. Vaknade tidigt imorse över att min katt höll på att låta och busa med Mexx. Hade båda sovandes hos mig, det var så mysigt. Båda låg i knät på mig imorse, gud vad mysigt det var, vi låg och kollade på svambob fyrkant, älskar det programmet.. Tomten hade varit inne hos mig inatt och lämnat en julklapp, eller flera, fick en dvd film med John Travlota, Staying Alive, någon musikfilm. Verkar bra så det blir till att se den någon dag, sen gick jag spa grejer, älskar det. Trosor och ett kort där det stod att jag ska välja ut en resväska. Vet redan vad jag ska köpa för någon :) Måste ha en stor resväska med mig till Thailand, vem vet jag kanske stannar där för alltid. Haha. Drömma kan man alltid. Sen gick jag ut med Mexx, han blev helt svart om tassarna, har duschat och fönat honom så att han är fin när gästerna kommer. Lilla *farfar* som jag kallar Mexx, ni förstår nog varför. Hehe. Vi åt frukost tillsammans, mmm julvört, älskar det brödet. Har precis fixat klart mig, gästerna kommer om ca 20 minuter. Idag bär jag en röd klännig. Ska fota senare så då kommer det massor med bilder. Jag hoppas ni alla där ute får en jätte trevlig julafton.

image758

dagens outfit

Dagens outfit :)

image757

Lite frågor och svar

1. När gick du upp idag?
åtta..

2. Diamanter eller pärlor?

båda :)

3. Senaste filmen du såg på bio?

jag tror det var one missed call 2 ?

4. Favorit-TV- program?

Bonde söker fru

5. Vad åt du till frukost?

inte ätit än men det lär bli frukt

6. Vad är ditt andranamn?
Suzanne...

7. Din favoritmat?

Sallad

8. Vilken mat gillar du inte?
Blodpudding och bacon

9. Favoritchips?
ostsmak

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?

lyssnar inte på cd

11. Vilken bil kör du?
BMW

12. Favoritmacka?

Mörkt bröd med ost, ägg, svamp och tomat

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du inte stå ut med
hemligt

14. Vilka är dina favoritkläder?
Mjukiskläderna

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Indien

16. Favoritklädmärke?
Puma

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Grekland

18. Favorittid på dagen?

förmiddag och kväll

19. Var är du född?
Huddinge

20. Vilken är din favoritsport att se på?

Hockey

21. Coca Cola eller Pepsi?

Beror på vad jag är sugen på

22. Fotboll eller ishockey?
ishockey

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?

Morgonmänniska

24. Pedikyr eller manikyr?
Båda

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Åker till Thailand snart

26. Vad ville du bli när du var liten?
det kommer jag inte ihåg

27. Bästa barndomsminnet?
alla resor vi gjort :)

28. Varit i Afrika?
Nej inte än men det lär bli

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?

Nej!

30. Varit med om en bilolycka?
Nej som tur är

31. Favoritdag i veckan?
Fredag och lördag

32. Favoritrestaurant?
Kina restaurang

33. Favoritblommor?

Rosor

34. Favorit-snabbmatsrestaurant

McD.

35. Äger du en cykel?

Japp

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
H&M!

37. Läggdags?
när jag är trött

38. Vad lyssnar du till just nu?

Mikaela som skriver

39. Favorit färg
brun och svart, och självklart LILA

40. Hur många tatueringar har du?
En i svanken

Godmorgon

Godmorgon
Gick upp för en stund sen och tog en dusch. Ska snart fixa håret men jag låter det torka lite till innan jag fönar det. Idag ska jag och syrran till stan och kolla lite. Jag tror inte jag ska köpa något, måste spara. Mikaela ska åka hem idag så det är tråkigt, ville att hon skulle fira jul här men men. Så efter jag lämnat av henne ska jag hem och mysa med familjen här. Man kan inte fatta att det är julafton imorgon,  tiden går så himla fort.. Det är lite tråkigt! Dagens outfit består av ett par bruna jeans, monki linne och en brun kofta, få se om jag fotar det sen.


U2

Jag har spelat den förut men den är ju så himla bra
U2 - with or without you


Nu vill jag veta mer om er :)

Ni vet ju lite om mig nu och så, vad jag pluggar och sånt, jag vill självklart veta vad mina kära läsare också gör, om ni pluggar/jobbar och i så fall med vad?

image756

Ny bild på mig

Jag har inte lagt ut så många bilder på mig men det får det bli ändring på. Vi åt som sagt lax till middag, hur gått som helst, mamma har bakat massor med julgodis, kanske ska in och sno några lite senare, eller kanske inte. Ska hålla mig till julafton. Imorgon är det uppesittarkväll ju, och då ska jag mysa här hemma med dom övriga.  Längtar verkligen, ha myspys kläder och tofflor, det är så mig, jag älskar att ha myskläder. Men vem gör inte det.. Syrran sitter här brevid på den andra datorn och bloggar, vi ska kolla på film vid nio, Elf eller nått sånt. Vad ska ni göra för trevligt ikväll?

image754

salt

image753

Äntligen hemma :)

Nu har vi kommit hem från barnpassningen hos grannen. Det gick bra. Vi lekte och glodde på Tv och jag ställde mig och gjorde lunch, skit gott. Man blir verkligen trött av det. Fyra ungar tar musten ur en, vi fick en slant. 800 kronor så det var roligt. Vi ska förbi stan imorgon så då kanske man kan unna sig något. Eller så ska jag nog lägga undan pengarna och spara dom. Mikaela lär shoppa upp allt skulle jag tro, vet redan massor med saker hon ska köpa imorgon. Hon är slösa och jag en spara. Haha! Ikväll blir det att kolla på film och sen till middag blir det Lax, ååhhh vad jag älskar det, det bästa som finns. Idag har mamma satt upp julgranen, det var på tiden. Så man får lite mer julkänsla.

Dagens filmfråga :)

Dagens fråga: Eftersom jag älskar att kolla på film tänkte jag ha en filmfråga, vilken är eran absoluta favoritfilm genom tiderna?

Lördag

Godmorgon
Har precis vaknat är rätt pigg, vid elva ska vi gå till grannen och passa deras barn. Det ska bli kul. ska snart hoppa in i duschen. Idag kör jag på mjukiskläder. Slappt och skönt när man ska passa massor med barn. Vi får se vad vi gör. Vi lär leka en hel del, ler. Man måste ju passa på... Jag slänger nog in en dagens outfit innan jag sticker men nu ska jag ta en dusch och fixa mig :)

I övermorgon är det JUL :)

Kvällens fråga

Kvällens fråga: Vilken blogg på blogg.se tycker du är bäst och varför?

många orsaker till att sluta röka

många orsaker till att sluta röka

Man får cancer
man får dåliga tänder
man får dålig andedräkt
Man luktar gammal fimp
man går upp lättare i vikt
Det är dyrt
Det skadar folk i din omgivning
Man får gula naglar
Man åldras fortare
Man kan få andra sjukdomar lättare
Man får rökhosta
Lungorna
försämras hur mycket som helst

Jag röker INTE varför ska man? jag råder er alla som röker att tänka lite på eran hälsa och framför allt andra i omgivningen som får andas in den giftiga röken, tänk på dom som har astma. Jag får skit svårt att andas när jag går förbi någon som röker. Vad är det för mening med att röka.. Så fimpa din äckliga cigarett idag innan det är FÖR SENT...

image752

Är alla ute i sista minuten eller

Jag hade planer på att ta med mig Mexx in till stan i dag när jag mötte upp syrran, men det var bra att jag inte gjorde det. Hur mycket människor som helst. Alla är ute i sista minuten och letar julklappar verkar det som ..skönt att jag redan gjort det för länge sen. Åhh vad jag längtar till Julafton nu. Speciellt till julbordet. Mums. Ska bli så himla gott. Imorgon ska jag och syrran iväg till grannen och passa deras tre barn, det ska bli trevligt faktiskt :) Så där lär vi spendera hela våran lördag i princip. På söndag ska vi in till stan och kolla lite. Kanske blir lite shopping om min ekonomi tillåter det. Är lite fattig just nu. Suckar..

image751

Jag och syster

Jag och syster :)

image749

image750

Kvällens fråga

Kvällens fråga: Om du vann tio miljoner kronor, vad skulle du göra för pengarna?

Yoga

Jag vet inte om jag nämde vad min syrra fick av mig i julklapp men här kommer det igen isåfall. Hon fick en Yoga matta i lila färg och sen en yoga dvd film, hon ville börja på yoga så jag tänkte att jag skulle hjälpa henne på traven lite, men hon blev jätte glad så det var bra, vill själv ha det, har alltid varit intresserad av yoga,

någon som prövat det?

svar på frågorna

 Svar på frågorna

 

vad heter din hund om du har någon :)

svar: Jag har en hund som heter Mexx, älskar verkligen det namnet..

Vilka bloggar följer du och vad fastnar du för i desas bloggar?
Jag följer dom jag känner, sen utöver det följer jag mest Karin Olofssons blogg, för jag älskar verkligen hennes bilder och kläder, hon skriver på ett bra och roligt sätt. Att alla hennes bilder är tagna av henne själv är ett stort plus, sen har jag fastnat för Kenzas och Stinas. Älskar verkligen de här tre tjejernas bloggar och förstår varför de är så stora..

Vilka är dina största intressen i livet?
Mina största intressen är familjen, vänner och mina djur. Älskar att fota så det gör jag väldigt mycket, vill ha en Nikon kamera.. Sen är skolan ett intresse.. Träning och kläder och sånt.. Min dröm är att bli fotograf..

Håller du på med nån sport?
Nej det gör jag inte, jag skulle vilja dansa igen men har inte tid. Har hållt på med allt möjligt när jag var yngre såsom bandy, badminton, dans, ridning och balett..

Har du nån pojkvän?
Japp jag har en pojkvän, sambo t.o.m :) sedan 2,5 år tillbaka..

hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat ungefär i fyra månader :)


Tack för frågorna,  och ställ gärna fler i framtiden om ni undrar något.


Julklappar

Här är de gulliga julklapparna från syster. Jätte fina. Tack gumman

image746

image747

image748

Frågestunden

Glöm inte frågestunden längre ner, passa på att fråga lite om mig då , svarar på frågorna vid nio.

Stan

Ja nu har man kommit hem från stan, hämtade syrran i centralen. Bussen var inte försenad så det var skönt. Vi gick och satte oss på ett cafe i t-centralen, Kofi. Jag åt en chokladmuffins, älskar ju choklad så det var mumsigt. Men grisade som fan. Sen gick vi runt där och snackade och sen vid fyra så åkte vi hem. Vi åkte självklart och köpte frasse till ikväll då vi ska glo på filmer.. Och äta japansk fisk till middag. Ååhhh älskar verkligen det.. Fick julklappar av Mikaela som jag ska visa bilder på så fort jag laddat min kamera. Batterierna tog slut precis. Suckar... Så besök min blogg om en stund så får ni se, sen får ni veta vad hon fick av mig :)

Frågestunden är igång

Frågestund

Jag tänkte ha en liten frågestund nu när jag har så många läsare, det är ju alltid kul att veta saker om den som man läser bloggen av. Så sätt i gång och fråga på så svarar jag senare idag :)

image745

2 dagar kvar

3 dagar kvar till jul

image744

Ischoklad

Här kommer typiskt godis på julafton, Ischokladen. Äter man för många mår man så illa, men dom är ju så goda.

image743

Dagens outfit

Dagens outfit:
svarta stuprörsjeans
Linne från Monki

image740

image741

image742



Fredag morgon

godmorgon godmorgon

Vad härligt det är att vakna upp till solen, känns nästan som sommar. Ingen snö som vanligt, bara lite frost. Kallt är det också, höll på att frysa ihjäl när jag var ute med Mexx.. Håller på att göra fint här, för i dag kommer min lillasyster. Ska hämta henne i eftermiddag.. Så det ska bli kul. Mexx ska nog hänka med in till stan. Kan vara kul för honom att byta miljö och komma ut lite.. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig. Jag slänger in en dagens outfit senare :) jag har fortfarande inte fått någon som helst julkänsla, eller fick lite i går när vi var över hos Samis föräldrar, guuud vad fint det var där. Jätte fin kungsgran med kulor och godis i. Åhhh det var verkligen hur fint som helst. Vill också ha så fint. Vi har inte mycket alls vilket är tråkigt.. Suck!  Och vad det ser ut som så blir det ingen snö i Stockholm på julafton... Nä nu får jag sluta vara negativ. Ikväll ska jag och min syrra fira en liten julafton här. Byta paket och så. Skriver senare vad hon får eftersom hon läser min blogg..

Har ni snö?

Gamla stan

Ska snart krypa ner i sängen och glo på tv. Är rätt trött, fick ju gå upp halv åtta i morse så. Men imorgon ska jag sova ut och sen fixa här hemma, sen in till stan och hämta lillsyrran.. Idag var jag och Tina inne på en indisk affär i Gamla stan. Deras lokal var super mysig. går inte att förklara. Men ni lär hitta den, tror inte det finns så många indiska affärer i Gamla stan. Det var verkligen något speciellt med den..

image739

Julhälsning från Money

Money ville inte vara sämre än Mexx så här kommer en liten hälsning från honom :)

image738

Nyduschade Mexx

Idag har mamma gjort våran lilla vovve så tjusig så. Både nyklippt under magen och duschad. Något han verklige inte gillar, men han ska ändå hålla på att pussas när man fixar honom, kanske tycker han att det är skönt innerst inne, för vem vill vara skitig. Han blir nog duschad av mig på julafton, då alla kommer, kanske hans polare Zeff och Dobby också kommer?.. De tror jag säkert :) När jag och älskling ska flytta ska vi skaffa oss en Jack Russel. Dom är ju så himla söta, det är ju tyvärr så mycket jobb med en långhårig vovve, så det får bli en korthårig, men vem vet. Det får vi se då..

Så här såg lilla Mexx ut när han duschade för första gången söt eller hur
 
image737

dagens fråga

Fråga: Vad är eran favorit klädaffär?

Neverstore

Neverstore - L.Y.D
Jag älskar verkligen den här låten


Kommer snön :S

Ja, om det ändå kunde snöa på riktigt. Suck!

image735

Fråga

Jag höll mig faktiskt från att shoppa idag men jag var bra sugen på att köpa flera klänningar inne på Gina och sen hittade jag en jätte söt tröja och jacka från Monki. Men jag köpte ingenting, min ekonomi tillåter inte det just nu. Ska shoppa massor i Thailand.. Blir kanske en helt ny gaderob. Jag kan lova er att det var väldigt jobbigt att hålla sig ifrån att shoppa, är beroende av det... Det är jobbigt, speciellt att ha råd med allt man vill ha, är en fattig student.. Suckar...

Fråga:
Vilken är eran absoluta favorit klädaffär?


Vilken är din bästa parfym???

Dagens fråga, vilken är din bästa parfym?

Min är Naomi Cambell, jag älskar verkligen den här doften, ni borde testa :)

image732

G.V.R.A <3

Ska strax i väg och köpa lite skräpmat. Är så hungrig. Idag var jag ju hos tandläkaren, det gick så bra, hade inga hål *glad*.. Så det var verkligen jätte skönt :) efter det mötte jag upp Tina och sen gick vi i gamla stan. Mysigt att gå där vid jul, men ännu mysigare om det skulle varit snö.. Men men. Vi satte oss som vanligt på Sandy´s och käkade och snackade massa skit. Jag åt bakad potatis med tonfiskröra. Mums. Men var dåligt med krydda. Men men. Tina käkade en sallad. Hon fick en present av mig, ett jätte fint kort där rubrikern var G.V.R.A. Vet ni vad det står för? , jo det står för, gammal vänskap rostar aldrig. Sen fick hon den nya Naomi Capbell parfymen och body lotion och shower. Hon blev jätte glad, Så det var ju roligt, där spenderade vi största delen tills vi sedan begav oss till Götgatan och Monki, och Gina Tricot. En mycket trevlig och mysig dag. Med god mat och trevligt sällskap, Tack gumman ♥

Bilder kommer senare, hinner inte just nu

Dagens fråga

Dagens fråga: Vad ska ni göra på nyår?


image731

Godmorgon

Godmorgon
Har ni sovit gott? jag sover faktiskt jätte bra nu för tiden.. Ska snart åka iväg till tandläkaren, det ser jag inte fram emot.. Hatar att gå dit.. Men men måste så.. Sen efter det ska jag träffa en väninna och sen ska vi ta en tur i Gamla Stan, så himla mysigt att gå där tycker jag. Hoppas vi hittar ett mysigt café där, men det gör vi säkert.. Jag älskar att fika och bara snacka en massa skit. Mysigt.. Har lite bråttom så det blir ett kort inlägg nu.. Har inte ens ätit frukost men jag ska göra det efter tandläkaren, sen har jag borstat mina tänder hur länge som helst och ska även göra det en gång till.

Ha en trevlig dag :)

dagens outfit

dagens outfit:
Kofta: Gina Tricot
Skärp: Gina Tricot
Linne: Gina Tricot
Jeans:BikBok

Sorry för den taskiga kvalliten :(


image729

image730

Tajm för sängen

Jag ska lägga mig i sängen nu och glo på någon film på trean, måste upp tidigt i morgon bitti för att åka till tandläkaren, Usssh, tur att det bara är en koll. Ska vara där 9.10 sen efter det ska jag möta upp en väninna för en tur på staden och luncha och snacka massa skit :) , ska bli trevligt. Slänger in en dagens outfit imorgon bitti...

Fråga: Vad ska ni hitta på för trevligt imorgon?

image728

Natti Natti

VB med Mexx

Här är en av de första videor jag har på Mexx, dryga nio veckor gammal och har nästan precis kommit till oss
Så himla liten och så söt...


Favorit tårta

Har precis ätit tårta och sjungit. Jätte god tårta med hallon i. Mums.

Fråga: Vad gillar ni för tårta?
Min är chokladtårta, är galen i choklad.

Nu ska jag se Bonde Söker Fru :)

image725

image726

Blogg-utmaning

Blogg utmaning

Jag tänkte liva upp stämmningen här lite :) så här kommer det en liten bloggutmaning. Kopiera och var med i utmaningen du med..

Sommar - Vinter
Högklackat - gympadojor
Vantar - Mössa
Sallad - hamburgare
Klänning - Kjol
serier - film
Nagellack - utan nagellack
Nike - Puma
Skidsemester - badsemester
Hund - Katt
Piercing i tungan - Piercing i naveln
rosa - blå






Lilla Mexx

En liten bild på en nytagen Mexx, de få ansiktsbilder jag har på honom...
Har lekt lite med bilden :)



image722

Mina favorit skor...

Åhh är det något jag har svårt för är att skiljas från skor. De här skorna är så gamla och slitna men jag har inte hjärta att slänga dom, dom är så himla sköna. Älskar verkligen dom. Jag hade ett par nike skor för ett tag sen, jag hade haft dom i flera år och de var verkligen mina favorit skor, jag fick t.o.m skavsår på slutet och bet verkligen ihop, men till slut var jag verkligen tvungen att slänga dom. Och det gjorde ont..

image720

image721

Vad Mexx är för ras

Jätte söta kommentarer jag får från er läsare :) det var många som undrade vad Mexx är för ras, han är en blandras 50% ihasapso och 50% Shih tzu. dom är otroliga hundar, men dom har fruktansvärt mycket päls så det blir till att kamma han nästan varje dag och bada honom ofta. Så om man vill ha en hund med lite skötsel så ska man absolut inte välja den här rasen. Vi var på en promenad vid sjön tidigare idag, Mexx var verkligen intresserad av isen och tyckte det var spännande att gå ut. Som vanligt får jag inga bra bilder, då han inte gillar att bli fotad, Suckar...

image718

image719

Tack :)

♥ Tack tack tack ♥
Det är tack vare er läsare jag ligger här, och lite pga mig då, det är ju ändå jag som skriver.*Ler*

image717

Dagens fråga och en liten hälsning

Ska gå ut med min "lilla" bebis nu.. Slänger in en liten hälsning från honom :)

Dagens fråga: Vilket är erat favoritdjur?

image716

VB på Mexx

Här är min lilla älskling som busar med sin leksak.


Gud vad det är kallt

Godmorgon
Har precis kommit in med Mexx från en långpromenad. Gud vad jag frös om bena, så himla kallt. Brrr. Skulle ha satt på min termobyxor, har fortfarande ingen känsel. Nu skulle jag verkligen behöva en bastu där jag kan stå och tina upp mig. Idag ska jag fixa lite här hemma. Sen kanske lägga mig i ett bad och läsa någon bok eller nått, mysigt. Nä men jag får se, ikväll ska vi iaf fira min lossas pappa, han fyller år idag. Så det blir fika och sånt ikväll....

Jag vill bara tacka er läsare för alla fina kommentarer, ni är underbara :)
det är så roligt att fler och fler läser min blogg, Vad tycker ni om den då? nått ni saknar?

Ikväll är det Bonde söker fru och vi får veta hur det har gått för dom, om det har blivit några par och så :) Jag tror jag vet någon iaf ;) Gillar verkligen det programmet...

Vad är det med mina djur, först vill inte Mexx bli fotograferad och nu är det Monni. Haha

image715



dagens outfit

Dagens outfit består av svarta stuprörsjeans, svart linne från Monki och en kofta från Gina Tricot

image712


image713

image714

Mitt drömresmål :)

Drömresmålet

Jag hade en fråga i går om vad erat drömresmål var :) fick många fantastiska svar, bl.a Usa, Maldiverna och Thailand, jag har varit i Thailand och det kommer nog alltid att vara ett drömresmål. För det är så otroligt fint där,  jag har varit i Phuket och i Krabi och ska åka till Khao Lak om nån vecka. Jag älskar verkligen Thailand.. Så ni som ännu inte varit där tycker jag helt klart ska åka dit, ni kommer inte ångra er. Thailand är paradiset helt enkelt :) Men om jag ska välja något land jag inte varit i får det nog bli, antingen Maldiverna eller Indien :) Kenya skulle också vara en dröm..Någon som varit där?

image711

Vinnaren ÄR

Och vinnaren ÄR

Köttbullarna med en ledning av en poäng över julskinkan

image710

Vad är erat drömresmål?

Vad är erat drömresmål?

image709

Soligt men kallt

har varit en solig men kall dag här... Brrrr

'image707

vintern är härlig, eller :S

Sitter här med filten och mystofflor och övriga mjukiskläder. Jag fryser som satan och ska snart bege mig till sängen och krypa ner under täcket. Jag behöver verkligen värme, önskar att man nästan gick i ide på vintern och sen vaknar man på sommaren, eller om vintern bara var en månad lång. Men jag ska snart iväg till Thailand så igentligen borde jag inte klaga, det är iof rätt skönt med fyra olika klimat så att man inte tröttnar. Man har desutom något att längta till..  Vad är eran bästa årstid??

image705

image706

Fortsättning

Dagens fråga fortsätter tills imorgon bitti då jag sammanställer svaren, har kollat lite nu och de två som är i ledningen är skinkan och köttbullarna :) få fortsätt RÖSTA RÖSTA RÖSTA :) Så vi får veta vad som är det godaste på julbordet enligt de flesta.. :)

Dagens fråga

Okej, vilket är det godaste på julbordet?

Sill
Julskinka
Potatis
Sylta
Ägg
Köttbullar
Prinskorvar

image703

Felicia

Felicia däremot gillar att bli fotad :)

image701

Mexx hatar att bli fotad

Min lilla Mexx har verkligen tröttnat på att bli fotad, direkt när jag tar upp mobilen eller kameran vänder han bort facet. Blir galen, vill ju ha fina bilder på honom och det är inte kul att få när han står bortvänd. Vet inte vad jag ska göra, brukar köra med knepet att säga

- vad ska du få

då brukar han kolla faktiskt. Men tycker så synd om honom då, han blir ju så glad för att han tror att han ska få något, så får han inte det, vad elak jag är, men vad ska jag göra, några tips? hehehe...

image699



Brrr vad kallt det är

Brr vad jag fryser, antingen får snön komma nu eller så kan lika gärna sommaren komma, det sistnämnda vill jag helst, men det går ju tyvärr inte, inte nu på några månader iaf. SUCK. Tänkte ställa mig i en varm dusch för att få upp värmen lite. Göra lite varm choklad och virra in mig i ett täcke och glo på film. Aaaahhhh... Bjuder på lite brrriga bilder,  BRRRRR.... Jag vill ha värme :(

image697

image698

Små tassar

Till middag blev det tunnbrödrulle. Mums. Mamma som gjorde. Sen har jag inte gjort något mer, varit på promenad med Mexx igen, sen har jag typ bara slappat. Kan vara skönt det också.. Det har ju varit frost ute idag och då blir det små tassavtryck på min altan från Monni, så himla gulligt, små tassar..Haha.

image695

image696

lite bilder från gårdagen

Här kommer lite bilder från gårdagens promenad med Mexx

image692

image693

image694

Lilla Felicia

Sätter in den här gulliga bilden på Felicia

image691

Mexx i snön

Såhär såg det ut för ungefär ett år sedan, då var det minsann snö, jag har nästan förlorat hoppet att det kommer snö. Vill verkligen ha det nu. Mexx älskar att busa i snön och hoppar runt som en kanin...

image690

Deli rulle

Jag orkade inte göra någon laxsallad istället värmde jag en Deli rulle med smak från Italien, så nu har man tryckt i sig den och är mätt och på bättre humör. Ska snart glo på film tror jag.

image689

Storstädning

Eftersom min syster kommer på fredag och bästis torsdag så fick jag lov att storstäda här hemma. Måste vara fräscht när man får finbesök :) Här är outfitten jag har när jag städar, Haha

image687

En promenad i skogen

Efter ha gått en långpromenad med Mexx i skogen på 45 minuter, gjorde jag lite frukost, idag blev det varm choklad, knäckebröd med ost, gurka, svamp och ägg. Mums. Nyttigt och en bra start på dagen. Det var verkligen hur skönt som helst att gå i skogen i morse, frisk luft, och alldeles lugnt. Vi mötte en vovve på vägen och Mexx fick hälsa och tyckte det var jätte kul. Lilla Mexx. Så himla söt. En hund ger så mycket roliga stunder i livet, får alltid ett gott skratt..

image685

image686

Tisdag

Godmorgon

Sitter här i morgonrock med Monni i knät, ska snart börja träna lite, ska bli skönt, först ska jag ut med Mexx, sen träna lite styrka hemma. Efter det blir det frukost som består av massor med frukt. Gott och nyttigt. Ett stort glas iskallt vatten med en citronskiva i. Idag ska jag storstäda innan syrran kommer på fredag, hinner ingen annan dag så det får bli idag. Sen blir det väl att glo på film och äta laxsallad. Jag och min lax. Jag är galen i det.. Hehe. Självklart ska det vara massor med citronpeppar på. Yummi.. Jag drömde en konstig dröm inatt, verkligen helt sjuk, vi var i nått konstigt hus under jorden. Och vi skulle kolla på film, vi var hur många som helst och vi fick hänga i ett snöre för att kolla på filmen. Och det var högt ner.  Ässh skit samma kan inte förklara, den var iaf jätte konstig.. Nu ska jag sätta på mig träningskläder och ut och röra på mig.. Ha en bra dag!

Problem hos frissan

Klippning
Något jag ska göra efter jag varit i Thailand är att göra något åt mitt gräsliga hår, det är så jävla fult. Jag vågar inte heller gå till frissan för förra gången sa jag till dom,
 
- klipp bara max en centimeter... BARA EN CENTIMETER....

men vad händer. Hon klipper as mycket. Flera decimeter. Jag som hade långt hår, fyfan vad jag mådde dåligt efter det, ville inte ha utsläppt för jag mådde dåligt över att kolla mig själv i spegeln. Men men. För tillfället har jag brunt hår. Men vet inte om jag ska färga det blont eller om jag bara ska göra blonda slingor. Svårt val. Och jag tänker inte klippa det iaf, för vem vet, nästa gång kanske man kommer därifrån flintis. Jag som verkligen kämpar på för att få långt hår, tack vare henne så får jag vänta ytterligare längre tid.

Någon som vet en bra frisörsalong?

image684

Reebok skor :)

Det blev gamla hederliga köttbullar och spagetti till middag idag. Det var faktiskt ovanligt gott. Självklart hade jag citronpeppar på. Yummi.. Älskling och jag var förbi Intersport en snabbis, har hittat ett par mjukisbyxor och gympaskor som jag ska köpa. Längtar. Annars har jag inte gjort något speciellt idag, bara latat mig och glott på film. Ska inte göra så mycket av återstående tid heller. Bara mysa med älskling och glo på tv..
Den här skon ska bli min :)
image682

Vad ska man äta

Har precis kommit hem, har skjutsat brorsan till Nacka. Det gick bra. Jag gillar att köra bil och man måste ju göra det i början så att man blir mer säker. Är verkligen glad över att jag har körkort, man blir friare. Så jag råder er till att skaffa det. Men men, jag sitter här och funderar på vad jag ska hitta på till middag, är sugen på någon sallad, antingen om man gör det själv eller om vi åker och köper det. Fast jag äter så mycket sallad, kanske skulle vara gott med nått annat, men frågan är vad. Haha!  Ajja vi får se.. Ska snart byta om till mjukiskläder och fixa mina naglar. Kanske kolla på någon film..Någon ni kan rekomendera?

Veckans planer

Veckans planering
måndag slappa, skjutsa brorsan, fixa lite hemma
Tisdag slappa och mysa, slå in julklappar
Onsdag tandläkaren
Torsdag träffa Tina
Fredag syster kommer

M&M

Små bebisar
Har tagit mig en lång härlig dusch för en stund sedan, gjorde även ett fotbad. Just nu sitter jag här med både hund och katt i knät, mina små bebisar. Haha. Dom ska vara med överallt. Men det är så mysigt.

image680

image681

Dagens outfit

Dagens outfit:
jeans, demin hm
linne, Gina Tricot
Tröja, Intersport

image678

image679

Lindsay Lohan

image677

Dagens kändis: Lindsay Lohan, gillar hennes outfit här :)

Träning

Godmorgon
Klockan ringde halv nio då jag klädde på mig mjukiskläder och sen tog med Mexx på en långpromenad i 40 minuter. Gud vad skönt väder det är. Vi såg bl.a hästar, änder och svanar på våran lilla upptäcksfärd, jag hade även stavarna med för att få lite extra träning. Och nu har jag precis ätit frukost som bestod av ett päron och en banan, nyttigt och gott.. Nu ska jag träna lite armar och rumpa.. Vi hörs om en stund..

Träning för hela slanten

Träning för hela slanten
Nu har jag bestämt mig, den här gången måste jag hålla det. imorgon ska jag upp tidigt, sätta på mig träningskläder och ut och motionera med Mexx på en långpromenad, sen när man kommer hem ska jag köra lite styrka och andra övningar. Jag måste verkligen komma igång nu alltså, jag har legat på latsidan på sistone och inte haft motivationen till att träna, visst jag går ut och går ca en timme per dag men nu måste det bli mer.. Jag längtar verkligen till imorgon. Nu ska det verkligen bli en förändring här. Min kropp kommer att tacka mig.. Sen ska jag börja med ett glas vatten med citronskivor i varje morgon innan jag går ut.

Några tips till dig som ännu inte vill/orkar träna

Kompis
ha en träningskompis med dig på joggingturen eller vad du nu vill göra, det ökar motivationen och sen blir det ju självklart roligare..
Hälsan man mår så mycket bättre av träning, och det minskar risken för allt möjligt, tex sjukdom m.m. Man blir piggare och gladare och får en bättre harmoni med sig själv..
Träningscykeln Om man inte riktigt har motivationen att gå ut och träna, så köp en träningscykel som du kan ha ståendes framför tv:n så blir det roligare också. Enkelt..



/N

Dagens låt

U2 - with or without you
Den är så himla fin


Middag

Hallå. Nu har man ätit en underbar middag som bestod av hemlagade köttfärsbiffar, ris, vitlökssås och sallad. Jätte gott så nu är man proppmätt. Men det var så gott så jag skulle inte tacka nej till en portion till.. Men men. Måste få plats med något gott ikväll då vi ska se Saw 4, äntligen, har sett alla tre och äntligen får jag se den sista?!?.. Så ikväll blir det mys framför Tv:n. Ska snart hoppa in i duschen och sätta på mig mjukiskläder.. En mysig söndagskväll helt enkel..  Glömde slänga upp en dagens outfit idag, eller :S . Hmm minns inte ifall jag gjorde det men imorgon kommer det flera stycken, då ni också kan rösta på vilken som är bäst :)


image670

image671

Charmtrollet Mexx

Här kommer en bild på vårat lilla charmtroll Mexx. Så himla gullig och snäll. Jag kan inte fatta hur vissa människor behandlar sina husdjur. Senast var det väl nått fall där 70 katter var tvugna att avlivas, varför skaffar man djur när man inte kan sköta dom och låta dom leva under sådana fruktansvära förhållanden. Fyfan säger jag bara.

image669

All I want

Nu måste vi alla komma i lite julstämmning. Här är en låt som kanske hjälper. Den är så bra :)


Träningsdress

Jag vill ju komma igång rejält med träningen, gå upp tidigt på morgonen och ut och springa skulle vara så skönt, och sen köra lite styrka m.m. hemma sen. Men vill ha nya träningskläder, den här dressen från glitzy.se ser så skön ut :)

image668

oj då

råkade stava fel på rubriken på förra inlägget men men, ska stå mysfika såklart, INTE mysfila , hahaha

Mysfila och promenad i skogen

Jag och älskling var ute med Mexx alldeles nyss på en långpromenad i skogen vilket Mexx tyckte var superkul. Han fick springa lös, hehe han hoppade som en kanin, såg jätte roligt ut, tyvärr glömde jag kameran men men, blir fler tillfällen. Vi mötte några som red, Mexx älskar ju hästar, men han blev lite skraj när dom var så nära. Hehe. Då var han minsann inte så kaxig. Vi var ute i ca 45 minuter, jätte skönt att röra på sig lite. speciellt i skogen, älskar att gå i skogen. När vi kom hem fixade jag lite mysfika. Cola, saffransbullar och peppisar. Jätte mumsigt. Myspys...

image665

image666

pepparkaksbakande

Just nu

Just nu håller mamma, Felix och Sandra på att baka pepparkakor i alla dess former, bla pippi och herr Nilsson. Jag tänkte vara med och baka men jag agerade fotograf istället. Gud vad gott med hembakade peppisar. Mumsfillibabba.

Jag minns förra när jag och mina kompisar bakade peppisar hos mig. Det va roligt, haha. Vi hade massor med glasyl och allt. Goda blev dom också. Gillar att baka.
Roligast är nog hmm *tänker* lussekatter kanske, eller jag vet inte, skit samma. Men det ska bli kul att smaka brorsans peppisar...

Vad tycker ni är roligast att baka?

image663

image664

Delirulle och Sickla

Jag, älskling och hans föräldrar var iväg till Sickla idag, mycket folk, vi köpte en julklapp till Samis brorsas lilla dotter. Den är helt perfekt och hon lär bli hur glad som helst. Vad det är får ni veta efter jul :) Sen åkte vi hemåt, vi handlade lite på vägen, till lunch blev det den här Delirullen med Mexicansk smak. Den var god, köpte en med italiensk smak också. Mums. Jag och älskling ska snart ut med hunden. Vad ska ni hitta på idag?

image662


Dagens kändis

image661

Dagens kändis:
Jessica Alba, gillar hennes kofta hon har här :)
Skorna är inte helt fel heller

söndagsmys

image659image660

Godmorgon
Har sovit så himla bra inatt, gick upp vid nio, ska snart hoppa in i duschen och sen åka iväg med älskling, till frukost blev det julvört med ost och gurka på, mums, sen en kopp varm choklad. Jag älskar verkligen julvörten, så himla god. Det borde finnas året om, eller det kanske gör det? nä det tror jag inte. Men men, man får passa på medan det finns. Jag slänger upp en dagens outfit senare.

If only you

Med den här låten säger jag godnatt, lyssna och njut, så himla bra, Danny har en sån bra röst, och vi ska inte snacka om hennes röst. Me like...



Ossssst

Nu ska jag och älskling snart lägga oss i sängen och glo på film och frossa i oss chips, eller iallafall jag :) Mums. Ost chips och ostdip. Jag är galen i ost, jag är ungefär lika galen i ost som Oskar är i Piff och Puff. Oooooosssssst

Sugababes

Så himla bra låt


Paris

image658

Dagens kändis: Paris Hilton
Söt bikini och kjol

Spa weekend

Åhh vad skönt det skulle vara att få massage, dra till ett spa och bara koppla av, det skulle min kropp behöva just nu, har faktiskt aldrig varit på ett spa, men jag är så sugen på det. Någon som vet ett bra ställe? Få ansiktsbehandling, bada bubbelbad och bara ha de mysigt, ser det framför mig. Nä jag får ta mer killen på en spa-weekend någonstans och bara bli ompysslade... härligt!!

image657

Lilla kisse

Min lilla kisse älskar verkligen mitt badrum, eller rättare sagt, mitt golv, har värmeslingor, så där ligger han mer än gärna och värmer sina små tassar. Det är ju så kallt ute så. Varmt och skönt för en misse.

image656

Dagens fråga: Ramlösa


Vilken är eran favoritsmak på ramlösa?
min är granatäpple


image655

Det nyttiga vinner

Ikväll ska jag bara ligga och dega framför Tv:n och frossa i chips och dip. Men jag har ett problem, jag kan inte bestämma mig för om jag ska äta sallad eller pizza till middag. Brukar ta sallad, men däremot är inte pizza så himla nyttigt, haha     vad ska jag välja?

Om jag känner mig själv så kommer det ändå bli sallad i slutändan, Det nyttiga tar hem segern. Så en räksallad med god tzatsiki. Kan det bli bättre, självklart ska det vara fullt med citronpeppar. Åhh vad jag älskar det. Jag och min citronpeppar. Jag är huuungrig, vill ha mat nu. Men måste vänta till mamsen är hemma. sen är det svulla som gäller.

Fråga: Nå, vad ska ni äta till middag?

promenaddags med Mexx

Nu ska jag sätta på mig mössan och jackan för att gå ut med min lilla sötnos.. Brrrr
man drar sig lite för att gå ut men man måste ju.... Men det är ju så kaaaalllttt


image654

Happy

I´m Happy ;)

All by myself

Den är ju så fin


Myspys och julklappsinslagning

Nu har jag slagit in de flesta julklappar, känns så himla skönt. Sen har jag desutom städat och gjort mysigt här till killen kommer hem. Undra när det blir, hoppas det blir snart. Ikväll blir det nog skräpmat hemma, för de flesta i familjen är borta på kalas. Och då brukar det inte bli något speciellt till middag.

Vad ska ni äta till middag?

image653

Jag förväntas bli 107 år :)

Mycket bra resultat, Jag förväntas bli 107 år enligt det här testet
 http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html

 hoppas det stämmer :)


Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg. PS Det finns en viktig faktor som vi bara delvis räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!

Hur gammal förväntas du att bli enligt testet?

Söta strumpor

Gud vad sköna de här strumporna ser ut att vara
kostar bara 59,50Lindex
Så himla söta


image652

ny design

Nu ska jag fixa en ny header och en ny  fin sida, så besök mig om en stund :)

Jag lovar, du blir på bra humör :)

4 små charmtroll
Så himla söta och får en verkligen på ett bra humör
Titta och njut


Klar med julklapparna . . .

Klar med alla julklappar
Så himla skönt. Nu kan jag i lugn och ro njuta fram till julafton. Är klar med varenda julklapp, känns så skönt, och jag är nöjd med dom också. Slippa julstressen i sista minuten som jag brukar ha. Jag och Sami var i väg imorse, jag köpte också lite fågelfrön. En riktig djurvän, haha, nä men dom ska ju också få mat. Köpte även julklapp till våran lilla vovve. Blev bara något enkelt. Snart ska Sami iväg och då tänkte jag fixa och göra det lite mysigt här hemma. Sen ska jag kolla på film och pyssla om mig själv. Har inte hunnit det än..

Gravid

image651

Jessica Alba är ju som ni vet gravid :) tycker det är jätte roligt.
Vill själv ha ett barn snart, om något år sådär :)


Dagens låt

Enternal - Angel of mine


Lördag

Godmorgon
Har ni sovit gott? det har jag som vanligt, drömt en massa drömmar :) klockan ringde vid åtta tiden då jag for upp, klädde på mig, gick ut en snabbis med Mexx och sen åkte vi till jobbet, har precis kommit hem igen och ska gå och duscha snart, men ett inlägg hinner jag väl med :) . Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. få se vad som händer helt enkelt. Skönt att inte ha något planerat utan man får se hur dagen blir. Jag ska nog åka iväg och köpa de sista julklapparna så jag har det gjort så jag inte behöver stressa.

Vad ska ni hitta på idag?

Natti

nä nu ska jag lägga mig i sängen så att man orkar upp i morgon när man ska jobba.

Sov så gott och svara gärna på frågan jag hade :)


Dagens fråga :)

Var bara tvungen att lägga in den här bilden på Mexx, han är ju så söt. Nu skulle han inte få plats i den där korgen. Gullungen. Hundar är ju för härliga eller hur :)

Fråga: Om ni fick välja vilken hundras ni skulle vilja ha, vad skulle ni välja?

image650

Legally blonde

Ni missar väl inte legally blonde som går på 4an just nu :)
Den är ju grymt bra

image649

Syster

Om exakt en vecka så sitter du här brevid mig ♥

image648

Choklad

Jag har något att berätta. Jag måste erkänna det för mig själv och er läsare, jag är beroende av godis. Jag har inte vågat inse det men så är det. Godis godis godis, eller ingentligen borde jag säga choklad. Mmm det är faktiskt bara Choklad jag är beroende av.

Åhhhh...

image647

Mmmm, Marabou

Bebislängtan

Jag blir mer och mer sugen på att skaffa barn ju mer jag är med dom, passade lillasyster idag som är två år och det är så kul. Visst allt är inte kul med småbarn men jag har min längtan till den dagen jag har en egen liten bebis.

image646



Blogg-utmaning filmmusik

Utmaning
Nu när det är så kallt ute vill man bara ligga under täcket och glo på film. men vilka är  de 2 bästa filmmusikerna?

Mina är Eloin låten från Time Machine



My heart will go on - Celine Dion






blogg-utmaning

Utmaningen hos karinOlofsson.blogg.se
Kopiera den och gör den du med :)

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost -  Skinka
Pizza - Popcorn
Top Model - Idol
TV - Musik
Dans-Sång
Sylt - Ketchup
På gröt: Kanel - Socker
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
IdolMarie - IdolAmanda
Bada i pool - Bada i havet

Fullkornsmakaroner - vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox - Serien på TV

Film och mys

Min plånbok har kommit
Har inte hunnit blogga så mycket idag. Har passat Flisan hela förmiddagen, vid tolv kom mamma och vi åkte iväg lite här och där, sedan stannade vi och handlade mat och sånt. Blir jätte goda mackor ikväll, mamma är bäst på det. Så jag kom typ hem precis, blev så glad när vi hämtade posten. Min plånbok har kommit, så himla fin.

image644

Kvällen
Ikväll ska jag bara slappa, kolla på film. Är lite sugen på chips och dip så jag funtar på att åka och köpa det snart. Mums. Ibland får man vara lite onyttig, så länge det inte blir en vana. Varför ska allt onyttigt vara så himla gott. Kan det inte typ vara tvärtom. Haha. Kan ni rekomendera någon film ?



Dagens outfit

Dagens outfit
Stor Dieseltröja och jeans

image642

image643

Fredag

Godmorgon
Sovit gott? jag har drömt massor med drömmar som vanligt hehe. Vaknade klockan halv nio då mamma kom in med Flisan. Passar henne fortfarande. Ska snart göra lunch till henne innan mamma kommer hem då vi ska åka iväg. Vi har varit ute på långpromenad med Mexx, Flisan gillar att sitta i vagnen och sjunga. Hehe. Så gullig så. När vi kom tillbaka badade jag Mexx för han var så skitig, så nu är han en stilig vovve. Fönade honom och borstade noga. Det behövdes verkligen. Nu sitter Flisan och leker med sin bebisdocka. Ska sätta lite fart så att vi är klara när mamma kommer, jag slänger in en dagens outfit senare så håll koll :) Måste hinna äta också som jag inte gjort än. Magen skriker för fullt.

Natti natti

Nä nu ska jag krypa ner under täcket och titta på TV
Sov så gott


image641

Läsarrekord

Läsarrekord idag igen :) är jätte glad att fler och fler läser min blogg

Snö?

Jag vill ha snö
massor med snö
frågan är
kommer den att komma?

image640

Utmaningen hos Junitjej

Jag antog junitjej.blogg.se s utmaning att publicera två jullåtar jag tycker om
Här kommer dom, Anta utmaningen du med :)





Luciafirandet

Vi var ju på luciatåg på dagis, Felix var tomte liksom Dexter. Det bjöds på glögg och lussekatter och så sjöng alla barnen, det var så himla gulligt att se. Speciellt småbarnen:)

Här är Felix, som alltid ska göra massa miner på bilder

image638

Lilla Flisan följde såklart med


image639

Middagsbjudning

Middagsbjudning
Vi stannade på middag hos Samis föräldrar idag, det blev spagetti och köttfärssås :)
Helt okeej. Och gurka förstårs, älskar gurka. Mums..

image636

image637

Det är verkligen kallt ute

Det är kallt kallt kallt
Det är så sjukt kallt ute, varje gång jag går ut så håller jag på att frysa ihjäl, även fast jag tycker att jag har mycket kläder på mig men tydligen är det inte det. Är inte Lucia årets kallaste och mörkaste dag och natt? Har för mig det, det lever iaf upp till det. Brrr. Ska nog sätta på mig mina älskade tofflor och ha ett täcke runt mig. Vinter är inte min årstid. Jag vill att det ska bli sommar nu. Brrrrr...

image633   image635

Jag har ett problem

Jag har ett problem..
Jag vet inte hur min header ska se ut. Ge mig lite tips :)
Den är ju inte direkt snygg nu
Helt vit HAHA

Tofflor

Mina tofflor
Första gången jag såg de här toflorna garvade jag, men när jag satte på mig dom så slutade jag, Guuud det är dom skönaste tofflor jag har haft. Det är Samis mormor som gjort dom till Sami men nu är det jag som använder dom.  The best ever. Jag har sett ett par jätte sköna tofflor på DinSko som jag vill ha, dom är dyra men jag är kär. 350 kr kostar dom eller nått sånt.

image631

image632

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit: Juligt
Röd klänning: Gina Tricot
Jeans: BikBok
Kofta: BikBok

image630



Mexx

Slänger in en dagens outfit när jag har varit ute med Mexx

image629

Varm choklad

Nu har man ätit två goda knäckebrödmackor med ost, tomat och ägg på. Självklart värmde jag en kopp choklad också. tycker att man ska dricka det på Lucia, och speciellt när det är så kallt ute. Varmt och gott.

image626




Luciafirande

Det blev ändrade planer idag. Så vi får åka iväg imorgon istället.
Ska se luciafirandet vid tre, efter det ska vi på julfest.
Få se om jag ska dit eller vad jag gör.
Men det skulle nog kunna bli kul.
Men som sagt, har inte bestämt mig än :)

African Queen


Lucia

Godmorgon
Det blir ett snabbt inlägg nu, ska iväg snart med mamma och fixa lite saker. Dom är just nu och vaccinerar sig mot hepatit. Så jag ska ut med hunden när som helst för så fort dom kommer hem drar vi. Idag är det Lucia och vi ska se på Felix och Dexters luciatåg på dagis, ska bli kul. Dom är ju så söta, speciellt dom allra minsta. Hehe så dit ska vi sen. Blir väl att äta lussekatter och varm choklad ikväll. Nä nu känner jag mig stressad. Lägger in bilder sen.

Godnatt

Nä godnatt på er nu
Puss så länge!

image623

design

Som ni kanske förstår så är jag inte klar med designen på min sida.

Roadtrip summer 2008????

Ska snart byta om till min gosiga pyjamas och lägga mig och glo på tv. Är inte speciellt trött men vill bara ligga i sängen. Det har varit en händelserik dag för oss och det är så kul att älskling också har körkort, vad säger du, Roadtrip summer of 2008? Hehe nu när vi båda har det så kan man åka längre för jag skulle aldrig palla av att köra långt själv. Vi firade hans körkort genom att köpa med oss god mat hem och kolla på en film, jag åt räksallad, ovanligt va?. Äter nästan jämt det nu för tiden. Det är ofta jag köper med mig mat hem nu, nä nu vill jag ha vanlig husmanskost, Mamma? vill ha din goda mat. Saknar den. Nä imorgon får det lov att bli det, inge mer Take Home Food. Haha. Nä nu ska väl jag bege mig till sängen som står dryga två meter i från mig. Natti natti på er och sov gott..

Puss /niki



ansiktsmask

Spa
Imorgon blir det kanske shopping med mamma, i såfall ska jag köpa massor med hudvårdsprodukter och fixa till mig hemma sedan, ska bli en helt ny människa. Ha ett litet hemmaspa och fräscha upp sig lite. Kan behövas ibland, inte sant flickor.. Jag har faktiskt ett otroligt bra recept på en ansiktsmask jag har haft några gånger och huden blir jätte len, iaf min..

Nicole´s ansiktsmask
Ströbröd
äggvita
sirap
citron

Blanda i allt så som ni själva tycker blir bäst.
Ströbrödet är bra när man vill ha en peelingmask.


Top Model

Det gick inte som jag trodde på Top Model men Hawa är en värdig vinnare och jag önskar henne lycka till i framtiden.. Grattis Hawa :)

image620

Bonde söker fru

Det blev som jag ville på Bonde söker fru :) är så glad för deras skull, hoppas det håller och att resorna blir bra. Det får vi veta mer om i morgon klockan åtta så missa inte det. Snart dags för Top Model Sthlm.. Undra hur det går där..



Drömresan

Kollar på Bonde söker fru just nu. Hittills har dom valt som jag velat. Och vilka resmål dom får åka till. Har alltid drömt om att åka till Italien. Har faktiskt släkt där :) Nä men dit ska jag åka någon gång i mitt liv det kan jag lova. Venedig kanske? någon som varit där? det skulle vara kul att åka dit..

image619

Läsarrekord

I går hade jag läsarrekord här på bloggen
Det är kul att fler och fler läser min blogg
Nått ni saknar med min blogg?

Urgulligt armband


Det här gulliga armbandet hittade jag på Gotborn

image614

Mexx på stan



Södertälje
Medan älskling körde upp så gick jag, Samis pappa och Mexx runt i Södertälje centrum. Mexx som älskar människor tyckte att det var så kul. Oj vad han luktade på allt och ville hälsa på alla. Sötnosen. Han kommer sova gott i natt. Är så glad att han är så social, han är verkligen den underbaraste hund som finns. Älskar dig plutten.


image607




Armband

Det här armbanden tycker jag är urgulligt och finns att köpa på
www.kyssjohanna.se

image605

image606

Grattis sötis till körkortet

GRATTIS
Kom nästan precis hem, vi har varit i Södertälje, Sami hade uppkörning, och vet ni vad, han KLARADE DET, Så nu har han körkort och allt. Grattis älskling. Är så glad för din skull, jag visste att det skulle gå bra. Så nu är han i väg och kör lite själv i sin bil. Japp han har egen bil och allt, jätte fin mörkblå volvo..

image604

Lat

Vet ni. Jag är så lat idag så jag orkar inte göra någon lunch
 istället köper jag det på vägen till Samis uppkörning
Ska snart fixa mig klart och sen ta en snabb prommis med Mexx innan vi drar

image602



Dagens outfit : Mjukistema

Dagens outfit: Mjukistema
linne: Gina Tricot
Tröja: MQ
Mjukisar: Stadium

image599


Dagens bild

Dagens bild: Älskling och jag

image598



Lunch

Lunch
ska snart gör mig lite lunch,  få se vad jag hittar på för nått gott. Sen ska jag hänga med Sami som har uppkörning idag. Så håll tummarna för honom. Idag kör jag på mjukiskläder rakt av. Gråa nike mjukisar, min dieseltröja, ett slappt linne under och mysstrumpor.. Mysigt värre.. Slänger in en underbar bild på min syster som kommer hit om nio dagar. Längtar verkligen gumman..♥

image597

Dagens kändis

image596

Dagens kändis: Rachel Bilson
Gillar hennes klänning och armband så fint

Julafton

12 dagar kvar till julafton

image595

Onsdag

Godmorgon

Gick upp för en stund sedan. Utvilad och på bra humör. Ska snart göra mig lite frukost och sen ta ut Mexx på en promenad. Inge snö idag heller, undra när den kommer, jag hoppas iaf att det blir en vit jul i år. Skulle vara så mysigt. Idag är det onsdag vilket betyder Bonde söker Fru och Top Model sthlm. Det är ju så bra. Så det blir att bänka sig framför tv:n klockan åtta..

Dagens planering ser ut som följande

♦ Kanske julhandla med mamma om Flisan mår bättre
♦ Städa i huset
♦ Fixa gaderoben
♦ Träna
♦ Blogga
♦ Fixa mat

Inte så händelserik kanske men men. Skönt att ta en lugn dag ibland..

Tack

Tack för era söta kommentarer, de uppskattas mycket

Kram till er

image594

En kram till dig

Give me a hug

image593

The Nanny Diaries

Jag och älskling har precis kollat klart på filmen The Nanny Diaries med bl.a Scarlett Johannson och Alicia Keys i rollerna. Den var helt okej. Det hände saker hela tiden, så jag rekomenderar er att se den. Den får en 4a i betyg.

image592

Nu ska vi ut med Mexx

Tjing ♥

Sol och värme

Nej nu står jag inte ut jag vill ha sol och värme nu

Sammanfattning

Sammanfattning av dagen

1. Gick upp, duscha, åt och begav mig till staden
2. Garvat ca 90% av tiden i staden
3. ÄTIT
4. Shoppat
5. Bloggat
6. Ätit igen


Säljer mina skor

Jag ska sälja dom här skorna för att jag aldrig använder dom, har använt dom en gång ute och sen inget mer så dom är i gott skick. Storlek 39 och sköna att gå i enligt mig, dock lite för höga för mig. Hur mycket är du villig att ge för dom? Dom kan bli dina så skriv en kommentar om du är intresserad :)


Dagens outfit

Dagens outfit
( håret är ej fixat än på bilden haha )


image589

Min nya väska

Jag kom inte hem tomhänt från stan idag utan den här fina väskan fick följa med,
Stor, bra och billig, bättre kan det inte bli. 149 kronor.



Vad tycks? fin va :)

Dagens kändisbild

image581

Dagens kändisbild: Ashton Kutcher
Snygging


Shopping

Hej Hej
Nu är jag hemma från stan, har varit där sedan halv elva. vi hittade lite allt möjligt. Jag köpte bla en jätte snygg stor brun väska, bild kommer så fort jag laddat kameran. Sen har jag köpt julklappar. Vi lunchade som vanligt på Sandy´s men jag tog en annat maträtt, feta och spenatpaj med sallad, annars brukar jag äta Varma med thaikyckling, den är ju himmelsk god..
image579            image580

min plånbok <3

Nu har jag beställt plånboken :) är så glad

image578

Systers blogg

Ni borde besöka min systers blogg www.maaango.blogg.se ♥

Shoppindag i City

Godmorgon
Sovit gott? jag har sovit som en stock, har drömt massor med fantastiska drömmar och känner mig ganska utvilad. Om typ en och en halv timme ska jag möta upp min kära Tina i stan för en shoppinggalen dag. Ska bli trevligt. Sen ska vi luncha och allt sånt. Lägger in bilder på det jag köper åt mig själv sen. Hoppas jag hittar något. När jag går i affärer lyckas jag riva ner varenda plagg, det räcker nästan med att jag bara kollar på ett plagg så åker det i golvet. Jag förstår inte, det händer ALLTID. Vad är det för fel på mig? Haha. Men inte konstigt när man ska ta på nästan vartenda plagg också, japp det har jag en förmåga att också göra. Tyvärr kan jag inte lägga in dagens outfit för min kamera är urladdad och orkar inte leta efter laddaren. Men jag har iaf på mig ett par svarta stuprörsjeans. en svart lång tubtop, en stor dieselmjukiströja. Mysigt. Ska snart fixa mig lite till sen måste jag gå till bussen, ja då menar jag verkligen GÅ också. Närmare sagt 2 km. Min buss härifrån går ju nästan aldrig. Men men lite motion är ju alltid bra. Jag tänkte ju köpa en IPod att ha och lyssna på musik i Thailand, men i går kom jag på att jag bara kan lägga in musik på mobilen, jag är verkligen trög ibland. Haha, så där tjänade jag in en slant. Kanske kommer hem med en IPod från Thailand sen om dom är billigare där.

en ny plånbok

image577
Inte nog med att jag föll för väskan, blev kär i den här plånboken också
så den ska jag beställa imorgon :)
visst är den fin
Kostar bara 179 kr på www.chique.se

väskan jag blev kär i

image576

Jag blev kär i första ögonkasten när jag såg den här väskan
den ska bli min. Om mina pengar tillåter det :)
Den kostar 549 kr på www.chique.se

Dagens fråga

Dagens fråga

Hur ska ni fira nyår?

Pirates . .

Nu ska jag se på Pirates of the Carribean :)

Snygga plagg . . .

image573

Gillar verkligen hennes sjal här. Men resten av plaggen är också snygga :)

låt



Går omkring på en ödslig gata
Jag går snabbt, men jag rör mig inte
Jag väntar på att någon ska ta mig härifrån
Jag har många orsaker för att inte vara kvar

Nu säger jag hej då
Borde jag försöka en gång till?



Bada . . .

Ska snart lägga mig i ett bad och bara koppla av

Har jullov nu :)

Kom hem vid halv två tiden från läkarna. Det var inga roliga prover jag fick ta och efteråt mådde jag så illa så jag var tvungen att bara sitta ner ett tag, men sen fick jag nya krafter och åkte hem. Höll på att somna av utmattning. Köpte med mig gott bröd hem och gjorde mackor till lunch. Jag ska på ett till återbesök i Januari,ovanligt va, suckar. Det är mycket sjukhus nu, vill att det ska ta slut, fick mitt frikort inom en månad, så mycket springer jag hos läkaren. Men jag måste..Har inget val. Nu har jag varit duktig och beställt tid hos tandläkaren också, så dit ska jag snart och kolla om jag har några hål. Hoppas inte. Jag hatar tandläkaren, ussh. Men jag måste utnyttja mitt frikort där. Köpte abonemang för två år så det är skönt, än att betala flera tusen, det är ju så dyrt..

Ikväll blir det nog bara slappa, kanske lägger mig i ett skumbad, är verkligen jätte trött och har ingen ork att göra något just nu. Det blir väl att kolla på Heros skulle jag tro. Mysigt! Vet ni vad, jag har JULLOV NU :) hehe sista dagen i skolan idag. Så himla skönt. Få se vad som händer då. Har en del grejer jag ska göra.

It´s too late . . .

That it?s too late to apologize, it?s too late 
I said it?s too late to apologize, it?s too late



Hem och träna sen

Träning
Nej vi har ingen lektion idag, så jag gick upp i onödan, kände det på mig imorse men drog ändå till skolan. Ska snart bege mig till sjukhuset..Efter det tänkte jag åka hem, byta om till träningskläder och ut och springa. Om det inte är för kallt. Annars kör jag träning hemma, nu måste jag satsa stenhårt på träningen för att få en snygg strandkropp. Jag är rätt nöjd med min kropp men man kan alltid förbättra den. Jag gillar inte att jag är så smal. Så jag tränar för att få muskler inte för att gå ner i vikt, vill gå upp i vikt men det är också svårt.

varm choklad och lussebullar

Nu skulle det vara gott med varm choklad och lussebullar
Ska försöka hinna baka det i veckan :)

image571

image572

Vilken ska jag välja?

image569image570

Vilken färg ska jag välja?
Har svårt att bestämma mig

Ny design . . .

Ska fixa ny design snart igen, är inte nöjd med den jag har

julklappstips . . .

Jaha, som vanligt när vi ska ha föreläsning med ... så kommer dom inte, vi sitter här och väntar på att dom ska dyka upp. 30 minuter har gått. Nu är det en som ringer till dom, så får vi se vad som händer, ÅHHH jag som kunde legat i sängen nu, och hem kan jag inte åka nu eftersom jag ska till läkaren vid halv tolv. Jag är irriterad. Så imorgon skiter jag i skolan och drar till stan med Tina, gumman du får sova ut idag så drar vi tidigt imorgon bitti och shoppar :D Right?

Jag behöver först och främst leta efter julklappar och presenter. Sen om ekonomin tillåter blir det shopping till mig själv också.Sen blir det lunch på Sandy´s som vanligt. Ska betala sista summan på resan snart och sen måste jag ha fickpengar. Har ni några tips på vad man kan köpa till sin mamma i julklapp? jag tycker att hon är svårast att köpa till. Hon säger att hon inte vill ha något men vill ändå köpa. Så ge mig massor med tips nu.

Godmorgon

Godmorgon
gick upp för ca en halvtimme sedan och ställde mig i duschen. Var lite jobbigt att komma upp då man var så trött. Ville bara sova vidare. Men upp måste jag för att åka i väg till skolan, ska dra om typ en timme så jag har gått om tid på mig. Det här är förmodligen den sista tidiga morgonen jag måste upp. Tror t.o.m att det är sista dagen i skolan, vilket är jätte skönt. Jag pallar inte gå upp så här tidigt.

Vi såg ju på heroes igår och det blir bara bättre och bättre, så spännande. Är beroende av det nu, så alla ni som inte börjat se det än GÖR DET..Skådisarna spelar så bra också En eloge till dom..  Ska snart göra frukost som består utav fil, flingor och banan. Slänger in en dagens outfit snart också..

Lite frågor . . .

Har du pojkvän? Japp
Är du kär? ja såklart
Hur tidigt stiger du upp? halv sex på vardagar, blandat på helger
Vem/vilka vet mest om dig? min familj, pojkvän och bästis
Gillar du att slåss? nej
Vad ska du göra ikväll? mysa med älskling till Heroes
Har du utländska föräldrar? Pappa är halv ungersk
Var har du ont? i halsen
Är du bra på att måla? rätt så bra :)
Vem kramade du senast? min lillasyster
Vad längtar du till? Thailand
Sparare eller slösare? Jag är spara faktiskt ;) det trodde in inte va :)
Bio eller promenad? både och, beror på vad jag är sugen på
Är du kittlig? Ja. Men var säger jag inte ;)
Rädd för insekter? spindlar och fästingar
Anser du att du är stark? hehe, kanske det kanske..
Nämn något som gjorde dig glad igår: Frasse
Vad gjorde du kl 8 i morse? SOV
Vad har du druckit idag? massor med loka och ramlösa
Vad var det senaste du åt? sallad
Vad var det senaste du köpte? mc donalds
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja det gör jag..
Favoritklädsel? mjukisbyxor, slappt baslinne och tofflor
Vad gör dig glad just nu? älskling
Höger- eller vänsterhänt: Vänster.
Humör just nu: trött
Sommarplaner: Ta examen, Grekland, skaffa jobb njuta av livet...
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Odödlig kanske
Gillar du att sjunga? Jag älskar att sjunga! men det låter inte bra ;)
Vad längtar du mest efter just nu? sängen och thailand . . .

Neverstore . . .


Nicole Richie

Man börjar själv längta till att få barn :)
Nicole har stilen inne fast hon är gravid

image568

Besök på sjukhuset igen . . .

Läkaren imorgon
Hoppas att det går bra hos läkaren imorgon. I går var jag så nervös och ledsen. Jag orkar inte ännu en operation, det gör jag inte. Nu vet jag att jag måste. Jag mår skit, men jag ska vara stark imorgon. Är van att komma ut gråtandes från läkaren. Och jag är beredd på det värsta. Jag är beredd på att opereras igen, men jag vet inte om jag orkar det. Förra gången var det så jobbigt. Jag fick verkligen panik när jag knappt kunde andas pga svullnad m.m. Varför blev det så fel. Varför läker det inte som det ska. Jag är rädd, det är jag. Jag är så tacksam för dom fina personerna i mitt liv. Utan er skulle jag inte klara det här. Även om jag är stark som person så behöver jag också tröst. Håll tummarna för mig imorgon. Ska träffa många läkare, och ska ta prover, sen ska dom ta en slang genom näsan ner i halsen, jag HATAR den slangen. Det är det värsta jag vet, jag önskar att någon kunde följa med mig imorgon, men jag antar att jag får vara där själv. Men ni som betyder något är med mig i hjärtat :) Tack för att jag har er ♥

image567

Två vänner . En lek

image565

image566

image564





små ord . . .

Små ord
Stor betydelse
Små gulliga ord från någon man tycker om
Kan göra så stor skillnad

Leende

image563

Nästa år börjar livet för mig

2008
Snart är det 2008 och ett nytt år tar sin start. Mycket händer då, det börjar med en resa till Thailand med familjen och killen. Bara njuta av livet innan allvaret börjar. Sen när man kommer hem börjar praktiken i tio veckor. Sen har vi massor i skolan, Examenarbeten och sånt. Sedan tar jag Examen i Juni tror jag det är, det lär det vara, sen under sommaren ska jag fixa jobb som jag troligen kommer jobba på i framtiden, allvaret börjar, men innan jag ska börja jobba blir det en resa till och denna gång en repris, Grekland, det är ju så underbart. Efter det börjar allvaret. På riktigt. Hur det kommer att gå återstår att se, men jag tror att det kommer att gå bra. Fortsättning följer..

Lillasyster kommer hit . . .

Den 21a kommer min syster hit
Längtar ♥
Älskar dig vännen

image562

Veckans planer . . .

Veckans planering

Måndag - Föreläsning i skolan om de mäskliga systemet, sen ska jag till läkaren som vanligt. Sen får jag se.
Tisdag - Få se om det blir skola då,ska jag träffa Tina troligen :D
Onsdag -ska troligen följa med älskling på hans uppkörning, sen fira om han får körkort ;)
Torsdag - Fira Lucia med familjen.  Städa
Fredag - Min ta hand om mig själv dag, om inget annat dyker upp.






Min helg . . .

Helgen

Har haft fullt upp med tre småttingar hela helgen. Fast vi har haft det kul. Lekt, badat m.m. Till middag blev det donken som jag och Felix var och köpte, självklart glömmer dom min pommes frittes, alltid något dom glömmer, jag brukar alltid kolla så att allt är med men igår gjorde jag inte det bara för att vi köpte så mycket. Sen fick barnen kolla på film, jag och älskling kollade på filmen Catch me if you can med Leonardo Dicaprio i huvudrollen, den filmen är bra. Såg dock inte slutet för jag var så himla trött och jag skulle bli väckt tidigt av Flisan dagen därpå så jag gick och la mig. Vaknade nio i morse av att Felicia satt och sjöng i sängen, så gullig. Vi tog en promenad med Mexx efter det blev det frukost och ännu mer leka. Jag rengjorde vårat akvarium och det tog tid, mer än en timme höll jag på. Det behövdes verkligen. Sen har jag suttit och pluggat en hel del. Så nu är det gjort, skönt, så nu blir det bara slappa. Ska snart kolla på en film, få se vad det blir. Ikväll blir det sallad till middag. Mums. Hoppas att ni hade en trevlig helg?


Hennes stil . . .

Lindsays stil på den här bilden är så rätt eller hur ?

image559

sveket . . .

Jag förstår inte hur vissa människor tänker

 två själar
två liv
ett svek

;(

Tankar . .


Jag förstår verkligen ingenting
Det gör jag inte



Brunsh . . .

har inte hunnit äta drukost än så jag fick älskling att göra en brunsh till mig,
vad det blir får ni veta senare. Då kommer även bilder.



mode

Helt rätt

image556

Våran lilla vovve . . .

Mexx
När Mexx var en liten valp så älskade han att ligga under soffan, speciellt i en öppning i tyget, så låg han där, när vi inte visste om den där öppningen så var det svårt att hitta honom. Kolla in den här söta bilden på honom. Han är ju så otroligt söt våran lilla Mexx. Nu kommer han inte under soffan, han är för tjock ;)

image554

Idag

image555

Marie Picasso . . .

Grattis Marie

image553

Lördag morgon . . .

Godmorgon
Gud vilket tråkigt väder, regnade imorse när jag åkte till jobbet. Suckar, när ska snön komma?. Somnade rätt tidigt i går, kollade på Heroes med älskling. Jag tog med mig min brorsa till jobbet idag. Han var så snäll. Och nu sitter jag här, ska vara barnvakt om typ en timme. Får se vad vi hittar på, vi ska iaf äta donken till middag.. Sen blir det mys med film och godis, ska ju passa dom till imorgon. Mamma och Benny ska på julmiddag och lite sånt, sen tar dom in på hotell. Vad bra att dom har mig som nästan jämt ställer upp eller hur, men jag får ju massor av er så det är klart man ställer upp. Får bl.a låna bilen helt gratis och det är jag jätte tacksam för :).. Ska snart hoppa in i duschen och fixa lite. Sen ska vi käka lunch med småttingarna och spela lite spel och lite sånt. Jag tycker det är kul att vara barnvakt.. Dom är så snälla med mig och älskling.. Vi kommer att få det jätte kul.. Ni får ha en trevlig lördag. Får nog tid att blogga lite senare..

I Love you guys ♥

image552

Lite om mig . . .

Jag får fler och fler läsare i min blogg och jag tycker att det är jätte kul att så många är intresserade av min blogg..

Kort om mig
Pluggar sista året till webbdesigner på KY - Kvalificerad yrkesutbildning 80 p. Så blir en färdig webbdesigner om drygt ett halvår. Gillar mest den grafiska delen, vill bli bättre på kodning. Bor med pojkvännen, är en fattig student, nä men jag jobbar extra och spar mycket. Har två urgulliga husdjur, En hund som heter Mexx och en katt som heter Money. Har fem syskon som jag älskar mer än allt annat.  Är så stolt över er ska ni veta :) Jag är 174 lång och har brunt långt hår. Blå ögon. Om ni vill veta nått mer är det bara att fråga på :)

7 saker om mig
7 resor jag har gjort
- Thailand, Dominikanska Republiken, Grekland, Spanien, Cypern, Turkiet, Bulgarien..
7 ord som beskriver mig - Glad, spontan, rolig, kämpe, bra självförtroende, omtänksam, pratglad...
7 saker jag gillar - Choklad, citron, resor, familj och vänner, mobilen, musik...
7 Intressen - Tränar, Shoppinggalen, fika med flickorna, myskväll med älskling, tjejkvällar, bio, umgås med syskonen...
7 saker ni inte visste om mig - Har pluggat snart i 15 år, är lite ungersk, har varit mannekäng på Mika´s, jag har haft massor med olika färg på håret, lila,svart,blond,brun m.m. Har varit mannekäng för Stadium, har en tatuering i svanken, är galen i citronpeppar och äter det till nästan allt....
7 affärer jag köper kläder ifrån - H&M, Gina Tricot, Monki, Stadium, Cubus, BikBok, en affär jag inte kommer ihåg men där har dom Cheap Monday jeans...

image551





Marie i idol :)

Hej hej

Hur tror ni att det går ikväll mellan Amanda och Marie, jag hoppas att Marie vinner, hon är verkligen grym :) Så kom igen rösta på Marie nu. Men igentligen, är det inte bättre att komma tvåa, jag menar, alla som har kommit tvåa i idol har det gått jätte bra för och man hör dom oftare än dom som vann, det tycker iaf jag.

image550

Heroes . . .

Om ni var som en av personerna i Heroes
vad skulle ni vilja ha för förmåga?

image549

Kvällen . . .

Fredag
Hej hej, ska snart in i duschen och fixa mig lite, ska åka iväg och köpa middag med älskling. Få se vad det blir men jag tror att det blir en sallad, älskar sallader. Behöver inte köpa något gott till ikväll då jag var här om dagen på Willys och köpte upp nästan hela lagret med Frasse, Hehe. Vad ska man göra när det tar slut direkt i affären :) Frasse blir bara populärare och populärare, men det förstår jag, det är ju så gott. Ikväll blir det film, Tror vi ska se Pirates of the Carribean. Har inte sett den senaste än ju. Älskar dom filmerna. Johnny Depp spelar så bra och så är han så himla snygg..Sen blir det väl antagligen någon skräckis om man nu hittar en bra, finns inte så många bra nu för tiden. Hmm..Jajja, nu ska jag fixa mig.  Just det, vet ni vad jag åt till lunch;) VÅFFLOR med Hallonsylt. Mums..

Puss ♥

Veckans kändisbild

Gillar den här bilden på Mischa Barton visst är hon fin :)

image548

Julfint och en julig katt :)

Min lilla katt
Har precis fixat klart med julstjärnorna och så har jag satt upp rött glitter kring fönstrena. Monni låg i stolen som vanligt och kollade på. Så himla lat :) Jag gjorde honom lite julfin också hehe. Så himla söt och ler på varje kort. Hehe det ser i allafall ut som det. Ska strax gå in och laga lite lunch. får se vad jag hittar på för gott..

image546

image547

Mitt badrum . . .

Nu har jag städat och fixat i mitt badrum, så här ser det ut nu :)
Vad tycks?

image545

Fredag

Godmorgon
Ska snart börja fixa här hemma men hinner skriva en snabbis. Jag drömde sjukt myckte inatt, en dröm handlade om att jag låg efter jätte mycket i skolan och fick privatlektioner, man slutade sent också, den senaste dagen var nio på kvällen, kul att gå så sent. Tur att det bara var en dröm och inget verkligt. Älskling blir hemma idag för han är sjuk, stackarn. Men jag ska ändå städa för det kan inte se ut så som det gör. I går var jag inne på Gina Tricot, men jag hittade ingenting. Blev så besviken för jag hade räknat med att hitta iaf ett nytt plagg. Aja ska in till stan nästa vecka och då hittar man väl något får man hoppas. Nej nu ska jag sätta i gång att fixa. vi hörs om en stund, lägger även upp bilder då :)..

Frågestund :)

Läggdags
Blir ett snabbt inlägg innan jag ska lägga mig i sängen och glo på tv. Kommer inge bra på tv men det är så mysigt att bara ligga i sängen. Under täcket och kudden. Mysigt! Ska upp tidigt imorgon och vill vara utvilad. Monni ligger här brevid i älsklings datastol och sover, lilla sötnosen. han är så himla lat, men dom är ju sånna, Lata katter, sover hela dagarna, nästan iaf. Någon som vill ge mig ett tips på bra filmer som älskling och jag kan se i helgen? ska själv rekomendera några i morgon, ser mycket på filmer, så jag har många jag kan rekomendera men skriver om några varje dag :)

Glöm INTE att ställa frågor som ni vill veta om mig :) Som jag sa är det alltid kul att veta lite om personen som skriver den blogg man gillar att läsa :) Så skriv massor med frågor, så kul att svara på dom sen. Ni har till imorgon klockan TOLV på er.  Skriv skriv skriv.


image544

Frågestund . . .

Frågestund
Jag tänkte att jag skulle ha en liten frågestund där ni kan ställa frågor. Är ju alltid lite roligare att följa någon blogg om man vet lite om personen. Så fråga på  :)

image543

Jätte kul :)

Tycker att det är så kul att det ökar med antalet som läser min blogg :)

image541

Någon som kan rekomendera en film?

Kväll

Sitter och lyssnar på musik och latar mig. Ska snart lägga mig i sängen och bara slappa, kanske läsa en bok eller nått :) få se om jag orkar, borde plugga lite men får se . Har inte gjort så mycket nu på eftermiddagen. Har självklart ärit middag som var hur god som helst, mamma som gjort. Det blev stekt svamp i någon sås, kokta morötter, ris och kyckling. Mums

image539

Ska kanske fråga älskling om vi ska se en skräckfilm, men jag vet ingen bra, jag vill se Saw 4. Kan ni rekomendera någon bra?
Jag har blivit galen i en låt, Fergies - Clumsy. Spelar den om och om igen, visst är den bra :) gillar den jätte mycket. Justin Timberlakes nya låt är också skit bra, få se om jag kan stava namnet på den Ayo Technology-clean.. En låt till som jag tycker är bra är Million stylez nya - brighter day..

Morgondagens planering ser ut som följande
ska försöka gå upp innan nio iaf för att börja städa och fixa, möblera om, skura golvet, damma av, damsuga. Sen är det dags för att julpynta och göra det riktigt mysigt här inne. Som jag skrev tidigare ska jag ta massor med kort så får ni se. Ska även ta på mitt badrum nu när det nästa är helt klart. Jag kan lova er att det är jätte fint. Me like.

Bjuder på en bild på Mexx

image540




Hoppas det blir jag . . .

Tävling
image538


Jag gick in på Kenzas blogg som vanligt vilket jag gör ganska ofta :) Gillar hennes blogg skarpt. Och som vanligt är det alltid något roligt som händer, nu är det en tävling på gång och självklart tänker jag ta chansen, vilket jag tycker du också ska göra. här är länken, klicka och tävla redan idag för chansen till en mobil ( se bilden ovan) Den kan bli din :)Till tävlingen tryck på länken ---> http://kenzaas.blogg.se/1196859776_tvling.html#comment

Här är Kenzas blogg ----> 
http://kenzaas.blogg.se/

Mitt Bidrag

Jag tycker att jag ska vinna för att jag tycker verkligen dom där mobilerna är skitsnygga och jag ska snart iväg till Thailand och behöver en ny mobil så att man kan ringa hem till alla här hemma i kalla Sverige. Jag vill vinna till varje pris. Jag brukar inte vara den som har turen med mig men någongång måste vara den första eller hur Kenza :) Gör mig till en av de lyckliga vinnarna. Jag älskar din blogg och jag förstår verkligen att många andra gör det också.

Nu ska jag sätta mig och hålla tummarna. Önska mig lycka till :)

Pearl . . .


Fergie


F&M

Två sötnosar :)

image537

Shiz-Tzu . . .

Eftermiddag
Nu var man hemma igen, skönt att ha det gjort nu. Ska snart sätta i gång och fixa här hemma och möblera om.  Älskar att göra det, ska ta bilder sen så ni får se, jag lovar att det kommer att bli jätte fint, jag har imorgon på mig också.

Mexx
Tänkte berätta lite om våran hund Mexx som är en blandning av Shiz-Tzu och Lhasa apso. Jag tycker att dom är väldigt lättlärda och lydiga iaf våran lilla Mexx. Han är ca 1,5 år och kom till oss som en liten valp. Han anpassade sig fort och blev bästis med min katt. Och dom har jätte roligt tillsammans, Min katt brukar jävlas med Mexx genom att först busa lite med honom så att Mexx börjar jaga katten, sen springer Monni upp på övervåningen och Mexx efter, sen springer Monni ner och Mexx blir kvar däruppe för att han klarar inte att gå ner för trappan som är väldigt lång. Det jobbiga med Mexx är att han blir så skitig i pälsen när man går ut eftersom den är så lång och tjock så det blir mycket bada och klippning m.m. Så det är mycket jobb med den rasen, men dom är verkligen urgulliga.

image536

Dagens outfit m.m.

Torsdag
Pratade med dom från VaccinDirekt alldeles nyss och det är exakt fyra månader sen jag var där så ska dit om en stund, sen springer jag in på Gina tricot och kollar lite. Vill ha knä strumpor, har letat som en galning efter ett par snygga, blir nog att man går in på Lindex. Ska även kolla på lite presenter. Har två som fyller år snart ;) Jag ska gå om ca 20 minuter.

Dagens outfit

image535

Nu har jag bråttom . Kommer fler bilder senare. Så kolla in om en stund.

Puss ♥

Du och jag

Syskonkärlek

image534

Till en vän . . .

Nu börjar jag tröttna
Du var min vän
Sen sket du i allt
Du lämnade mig
Jag tror inte jag får se dig igen
Det har gått för lång tid nu
I mitt hjärta kommer du alltid att finnas
Jag känner mig sviken
Men du har gått vidare
Tack för tiden med dig

Hej då

Torsdag . . .

Godmorgon
Är hur pigg och utvilad som helst. Idag är en dag då jag ska göra saker all by my self. Men det får gå, visserligen hatar jag att gå i stan själv, det är så tråkigt, men måste man så måste man. Ska snart göra mig redo för den här dagen och ta en dusch och sen göra en god frukost. Sen sticker jag. hmm vet inte vad jag ska ha på mig riktigt, blir nog mjukisbyxor iaf. Jag vet nu vad jag önskar mig i julklapp, presentkort på Gina Tricot, behöver verkligen nya kläder, suckar. Ni som känner mig vet att jag tröttnar ganska fort på de plagg jag har. Det är jobbigt och dyrt. Men men sån är jag. Jag funtar på att åka förbi jobbet en snabbis också, hinner inte det i helgen då jag har tre småttingar att ta hand om. Få se vad vi hittar på.
Nu är det inte långt kvar till jullovet, ska till skolan på måndag halva dagen och sen kanske man inte behöver vara där, en klasskompis sa att det inte var obligatoriskt, och jag behöver plugga lite så jag inte behöver göra det i Thailand eller på jullovet då man vill göra annat. Så då har jag jullov på måndag om inget annat dykre upp :D.

image533

Mika´s

Snart avgörs det vilka två som är i final i Top Model. Jag hoppas att Margarita och Hawa står som finalister :)
Gud vad duktiga dom var ikväll och jag är verkligen avundsjuk på det här med parfym och allt, Jag har tillhört Mika´s för några år sedan. Var mannekäng där och gick bla för stadium i Globen. Min lärare där var Marika :) hoppas att någon därifrån läser det här :) . Jag misstänker att en tjej i min skola gick mannekäng med mig på en teater, då hon var bruden i slutet. Ska ta reda på det, jag är 99,9 procent säker och det skulle vara kul att ta kontakt med henne igen, jag gillade verkligen henne . . .

Hur många % svensk är du?

hur många % svensk är du ?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[] Dina föräldrar har gift sig
[] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[ ] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.
33% svensk är jag. Vad är du?

Har rötter i Ungern så, det stämmer väl sådär..

älskling . . .

Du betyder älskling

image532

Middag

Frasse och middag
kom hem för en stund sedan, jag och älskling var i väg och köpte frasse i massor, hela sju stycken påsar. Åhh vad jag ska svulla ikväll till Bonde söker fru och Top Model Sthlm. Mumms. Till middag blev det tonfiskpasta i coccosmjölk och stekt ägg, självklart hade jag citronpeppar på. Ni vet jag är ju beroende av det. Tack för maten mamma, du är faktiskt duktig på mat :) Vet att du läser min blogg..♥

image529

Morgondagen ser ut som följande, först ett läkarbesök, sen ska jag till VaccinDirekt och ta min sista spruta mot livmodershalscancer, skönt att få det gjort, det kostar en del.. Jaja efter det ska jag ta en titt i stan för mig själv för att sedan åka hem och fixa.

Puss ♥

nelly.se

En ursöt t-shirt från www.nelly.se

image528

en dikt . . .

Två läppar möts
Två liv
En tjej och en kille
Blir till ett

Kärlek

tråkig lista . .

HAR DU ÖVER 30 SÅ ÄR DU KONSTIG

(x) Jag har dragit ut en eller flera tänder.

() Jag har brutit något.

() Jag har börjat blöda väldigt mycket.

(x) Ibland önskar jag att jag dog.

(x ) Jag är rädd för döden.

( ) Jag tror att det finns spöken & hus/gårdstomtar.

( ) Jag har sett ett spöke eller en hus/gårdstomte.

Totalt: 3

(x) Jag har ramlat av en stol.

(x) Jag har skrattat så att jag inte kunnat stå upp.

(x) Jag har gråtit väldigt mycket.

(x) Jag har rymt hemifrån.

() Mina föräldrar har slängt ut mig ur huset någon gång i mitt liv.

Totalt: 4


() Jag använder nån form av eyeliner/kajal.

(x) Jag använder mascara.

( ) Jag använder skarpa färger på mina läppar.

( ) Jag dricker inget annat än vatten.

(x ) Jag är galen i godis.

() Jag är tuff.

(x) Jag är över 144 cm.

(x) Jag är över 155 cm

Totalt: 4

() Någon har sagt att jag är liten inom det senaste året.

( ) Någon har sagt att jag ser längre ut på bild.

( ) Jag är blondin

(x) Jag är brunett

( ) Jag lyssnar bara på punk.

( ) Jag har jätteljus hy.

(x) Jag blir lätt brun.

Totalt: 2

 ) Jag väger mindre än 50 kg.

(x ) Jag har en eller flera piercingar.

(x) Jag har en eller flera tatueringar som inte går att tvätta bort.

( ) Jag har trampat i hundbajs när jag var barfota.

( ) Jag hatar choklad.

( x) Jag älskar godis.
Totalt: 3

(x) Jag har gråtit när jag tänkt på ett minne.

(x) Jag har skrattat när jag tänkt på ett minne.

(x) Jag är känslosam.

(x) Jag brukar känna mig som en idiot.

(x) Jag undrar varför jag föddes ibland.

( ) Jag tror att Eva och Adam var dom första människorna på jorden.

( ) Jag tror på gud.

Totalt: 5

(x) Jag har sett samma film 3 gånger i rad.

(x) Jag har lyssnat på samma låt 6 gånger i rad.

(x) Jag har dödat en spindel.

() Jag har försökt dränka massa myror.

( ) Jag har kissat på mig av skräck när en eller

flera insekter krypit på mina ben.

(x) Jag har skrikit av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben.

Totalt:4

Summa: 25

tankar om barn . . .

Tankar om barn
Om ni undrar varför jag bloggar rätt mycket nu är för att jag har över två timmars rast, suckar, och då kan man passa på att skriva i bloggen och dela med sig lite. En tanke jag har haft ganska mycket nu är barn, japp ni hörde rätt, jag vill ha en liten bebis, ser bebisar överallt och då väcks längtan, jag ska inte skaffa en nu men i framtiden, om några år eller nått. Det ska bli så kul att få ett litet barn, jag älskar barn, visst dom kan vara jobbiga ibland, det tycker nog alla. Jag passar mina småsyskon på fem, sex och två år  ganska ofta och har varit med dom sen dom kom, så jag är ganska van och vet hur man tar hand om barn. Så det är nog inga problem, det man brukar vara orolig för är, kommer jag att bli en bra mamma, men ja, jag tror det. Först ska jag gå ut skolan, få den mognaden som behövs, ha eget och ha ett fast jobb och god ekonomi, dom kraven ställer jag på mig själv sen är det bara att tuta och köra, haha. Jag har klarat det första kravet som var körkort.

Bloggdesign

Hur tycker ni att min blogg ska se ut?

Bonde söker fru

Bonde söker fru
Visste ni att Karl-Petter från bonde söker fru är en av deltagarna i Let´s dance som börjar nästa år. Jag tror det kommer bli en bra säsong den här gången. Nu ska vi prata om Bonde söker fru i stället, undra vilka var och en väljer, om det är på riktigt, om det är kärlek eller om det bara är fejk alltihop, det brukar jag tänka när det är typ sådana program, man vet ju aldrig, många gör det för att bli kända. Hur mycket är verklighet.

Vad tycker ni om Bonde söker fru? Vem ska välja vem. Kommentera!

image527
Bild tagen från www.aftonbladet.se

Sluta aldrig kämpa . . .

Sluta aldrig kämpa
Sluta aldrig le
Det finns hopp
Man måste bara tro på det
Annars kan man inte leva

Hoppet

man blir så glad för några få ord

Jag blev så himla glad när jag läste en tjejs kommentar i min blogg, det var så fint, och det betyder väldigt mycket. Jag hoppas det finns fler där ute som gillar min blogg :) Skriv gärna en kommentar .
Jag svarar på allas och jag är väldigt tacksam för dom.
Det betyder


Dagens träningstips och en kexchoklad . . .

Lunchen
Självklart glömmer man lunchen, köpte en kexchoklad i stället, inte mättande precis men GOTT. Får äta när jag kommer hem istället. Funderar på att göra en sallad, älskar verkligen sallader, speciellt med kyckling och fetaost. Jag är grym på det.. Jag är faktiskt duktig på mat, inte för att jag gör det speciellt ofta men ändå. När jag väl gör det vill man inte missa. Åhh sitter och tänker påsalladen nu, ser den framför mig, nä nog pratat om mat, snart ska vi börja med redovisningen, jag har sagt till min grupp att jag avstår, delvis för att jag har svårt att säga vissa bokstäver och blir därför jobbigt, sen tycker jag att det är en mardröm att stå där framme. Japp jag är en fegis när det gäller sånt, men annars babblar jag som fan. Men just det här med blickarna på en.

Träningtips
Jag tänker skriva ett träningstips varje dag utifrån min egen erfarenhet. Jag gillar att träna ochman mår mycket bättre, se till att äta bra med mat också. Smoothi är alltid gott och nyttigt.

image526

Jag har en liknande sån här cykel hemma och jag tycker den är jätte bra, för dom som tycker att träning är jobbigt är det här ett bra val. Man kan ha den ståendes framför tv:n på så sätt blir det mycket roligare och man kommer då att orka längre för viljan blir starkare. 45 minuter per dag borde räcka. Det körde jag på förut. Andra övningar jag kör på är knäböj, helst ska man ha någon vikt då, jag kör på fem kilo. Stå upp och håll armarna sträckta rakt ut, ha gärna en vikt, tex fem kilo som du håller i, sen böjer du benen så att du kommer ner i en 90 graders vinkel. Gör knäböjen ca 36 gånger. Den här träningen är bra för speciellt rumpan och lår, även armar om du använder en vikt.

ändring i bloggen . . .

Saker som ska ändras i min blogg

♦ designen
♦ Skriva mer om mode, outfit, träning, livet och resor
♦ Något ni vill att jag ska skriva om?
♦ Mer bilder som jag tagit

Fotat själv . . .

Här kommer en tigerbild som jag fotat själv, vad tycker ni?

image525

Dagens planering . . .

Idag ska jag

♦ Plugga
♦ Fixa god mat
♦ Köpa nått gott
♦ Kolla på Bonde söker fru och Top Model Sthlm
♦ Träna
♦ Sova

Dagens kändisbild

Dagens kändisbild

Johnny Depp
älskar hans kindben :)

image524

Dagens bild . . .

image523

Dikt

Du ser inte
Du känner inte
Du har inte
Jag ser
Jag känner
Jag har

Smärta

image522

Dagens outfit från Gina Tricot!

Godmorgon

Är lika trött som jag var i går morse, men jag är ledig tor-fre så då ska jag sova, och fixa i stugan. Gud vad jag längtar. Ska snart bege mig till skolan, idag har vi redovisning, jag pallar inte redovisa inför människor så jag ska försöka klara mig undan det, det är fan det värsta jag vet. Men men ska iaf åka dit så får man se vad som händer. Jag har bestämt mig för att inte deppa för läkarbesöket igår utan jag ska försöka vara så glad som möjligt fram till måndag då jag får veta vad vi måste ta för åtgärder.

Jag hoppas vi går halva dagen idag, skulle vara så skönt. Jag fattar inte hur man orkar gå upp så här tidigt, min pojkvän börjar jobba sju, hur orkar han liksom, jag är helt död på morgonen, brukar vakna lite när jag tar duschen, måste göra det varje morgon, så himla skönt, älskar att duscha.

Dagens outfit


image518

Nästan allt är från Gina Tricot utom skorna som är från Wedins och kostar 499 kr

tråkigt besked, igen

Jag har skrivit förut att det inte läker som det ska, jag trodde inte det kunde bli värre, men det kunde det, någonting inom mig sa att jag inte ville gå in till läkaren, men jag var ju tvungen, och direkt när jag öppnade munnen hörde han att det var något fel, värre och värre blev det, det som skulle läkt för flera veckor sedan har det inte blivit någon skillnad på, visst jag kan andas någorlunda när jag är ute, rör på mig och så, inte bra men bättre, men det som jag trodde var som det skulle, var nått helt annat, jag har nämligen fått en stor böld, knöl aktig sak i halsen som man ser tydligt, så jävla vidrigt, läkaren såg orolig ut och jag såg på honom att nått inte stämde, tårarna ville komma men jag vägrade gråta där, han gick ut och hämtade en annan läkare. De kollade tillsammans, dom vet inte vad det är, ingen hade sett något liknande, så jag fick en (akuttid) på måndag till en annan läkare och så ska även flera vara med och kolla med slangar och saker. Jag orkar snart inte, det blir bara värre och värre nu. För varje gång jag kommer till läkaren går jag därifrån helt gråtfärdig, inte glädjetårar utan tvärtom. Varför just jag? Jag opererades för att få lättare att andas och det blev helt fel. Jag andas inte bra alls, jag får ofta lättare syrebrist när jag har stängd mun och måste då öppna munnen. Jag har svårt för att prata och säga vissa bokstäver, Åhhhh :( När ska det sluta, när kan jag få börja leva. Så på måndag får jag reda på när en ny operation blir tillgänglig, för jag måste troligen opereras igen, vilket jag fruktar, jag orkar inte en till. Så dåligt jag mådde sist, NEJ, NEJ NEJ NEJ. Jag vill inte. Gråter...

Varför?

Stressigt stressigt!!

Hej
Sitter i skolan nu har inte hunnit blogga föräns nu. Gud vad jag är trött, vill bara hem och sova, gick upp klockan halv sex imorse och ställde mig i duschen. ZzzZzzz. Har precis ätit lunch som bestod av köttbullar, potatis,broccolli och brunsås. Mm det va gott. Ska dra vid två till läkaren för ett återbesök och jag hoppas verkligen att det är bra besked den här gången, förra gången gick jag därifrån med tårar, och jag pallar inte det en gång till. Så håll tummarna. Jag är väldigt orolig. Men vi får se vad han säger, jag kan ändå inte göra så mycket åt saken. Jag vill inte operera mig en gång till bara. Det räcker nu!

Efter jag varit där, som lär ta tid, så ska jag hem och träna och sen bara slappa framför tvn,är trött för att orka göra något. längtar verkligen till i helgen då jag ska julpynta och fixa här hemma, kommer att bli så fint. Ska vara barnvakt typ hela helgen, men jag får tid att fixa på fredag då jag är ledig. Skönt. Och på torsdag måste jag verkligen in till stan och handla julklappar. Nä nu ska jag jobba vidare med vårat arbete.

Godmorgon...

Godmorgon, hinner inte blogga mycket nu ska snart iväg till plugget så jag får blogga därifrån :)

Bjuder på en härlig bild på min älskling

image516

Jul

20 dagar kvar till jul :)

image515

Godnatt :)

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och mysa, ska upp halv sex imorgon, så godnatt :)

image514

Extreme home makeover

Jag sitter och kollar på Extreme Home Makeover och får verkligen tårar varje gång, att se andra så glada gör så att man får glädjetårar, jag skulle verkligen vilja jobba med något som förändrar en människas liv till det bättre, ska kanske kolla efter någon passande kurs eller nått. Bara tanken på att man har hjälpt en människa till ett värdigare liv är värt mycket för mig. Någon som har ett bra tips på vad för yrke och någon kurs?

älskling och jag var för en stund sen och köpte lite julsaker, ska ta kort i helgen när vi har fixat ordning här, kommer att bli så snyggt :) jag är bra på att inreda :) När extreme home makeover är slut ska jag fixa mig för kvällen och krypa ner under täcket och bara slappa, har ont i huvudet och jag måste desutom upp tidigt imorgon och så måste jag plugga lite. Mycket att göra, Slutar på tisdag nästa vecka så det är skönt, men jag måste ägna lite av jullovet till att plugga, men jag har gått om tid. Nej nu ska jag verkligen kämpa på med livet så att man får en bra framtid.

Julstämning ?!?

Jag och älskling ska strax iväg och köpa lite julsaker till vårat lilla hus :) ska göra så mysigt i helgen här inne. Så att man får lite julstämning eftersom man lär inte få det annars, ingen snö ju. Känns som höst ute. Blev så blöt om fötterna när jag åkte hem idag från skolan. Vi har ju en ny kurs som heter projektarbete, vi är sex i våran grupp, vi ska ta fram ett spel för barn mellan 5-9 år. Vi ska typ bara lossas, det här ska vara klart till på onsdag. Så vi har inte mycket tid på oss, så det blir att åka iväg tidigt imorgon bitti. Nej nu ska vi dra.  Skriver mer sen.

En lista . . .

01. vad heter du? Nicole ;)
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Ariel
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Jag vet inte
04. vilket stjärntecken är du? Kräftan
05. vilken årgång är du? 1986
06. vart bor du? I Stockholm och kommer alltid att bo här :)
07. bott utomlands? Nopp
08. flyttat antal gånger? många gånger
09. vart skulle du vilja bo? Där jag bor
10. vilken skolklass? 2 året på KY
11. vad vill du bli när du blir äldre? Webbdesigner som jag pluggar till, eller forskare inom cancer

UTSEENDE

01. hur lång är du? 174 cm
02. hur mycket väger du? Lite för lite :(
03. hårfärg och frisyr?  brunt hår och långt uppklippt
04. ögonfärg? blåa
05. mest nöjd med? min ögonfärg
06. minst nöjd med? nästan allt.
07. skostorlek? 38/39
08. glasögon? när jag kollar på tv.
09. har du några piercingar/tatueringar? i öronen 3 stycken, en tatuering i svanken, Japanskt tecken..

FAVORITER

01. filmer? komedier och skräckisar
02. låtar? Bleeding love just nu
03. årstider? sommar
04. mat/dryck?  Ramlösa
05. djur? katter , hundar , elefanter, delfiner
06. färg? neutrala
07. parfym? Naomi Campbell
09. ämne i skolan? Photoshop
10. sysselsättning? skolan, träna, umgås m.m. SHOPPING ;)

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka?  Goosejackan
02. vad använder du just nu för skor? har inga på mig just nu
03. favoritfärg på kläder? brun,svart och neutrala
04. favoritmaterial på kläder? Vet inte
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? mjukisar men dom är i tvättmaskinen :(
06. favoritaffärer? H&M , Gina Tricot
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? för mycket, måste snart köpa en till gaderob..
08. favoritmärke? hmm.. Vet inte olika
09. vad har du för tröjstorlek? xs och s

DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? ett eget hus :)
2. vilken färg på tapeterna? vita och sen en svart fondvägg
4. vad vill du ändra där inne? storleken, och färgerna
5. vad har du där inne av följande: 
a) tv? - ja
b) video/dvd? - ja
c) dator? -  2
d) stereo? - nej
e) telefon? - ja
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? våran baksida
7. vad gör du oftast i ditt rum? allt
8. favoritpryl i rummet? duschen

ny design . . .

Ny design kommer inom kort :)

Godmorgon

Godmorgon

Jaha då var det måndag igen, helgen gick fort som vanligt. Hade sovmorgon i morse så jag gick upp halv åtta så det var skönt, börjar tio idag med en ny kurs som heter projektarbete, vi vet inte riktigt vad det innebär. Ussh vilket väder, jag hatar verkligen regn, blir nästan deppig av det. Nä det ska vara sol och värme då mår man som bäst. Vet ni vad jag åt till frukost?!? Lussebulle som vi fick av våra grannar, jätte goda :)

Jag behöver köpa lite saker denna vecka!


♦ Halsduk och vantar
♦ knästrumpor
♦ Julklappar
♦  örhängen
♦ Julgrejer till vårat hus

Sen måste jag leta efter en ny resväska, min är så himla FUL och liten. Även om vi inte ska ha så mycket packning med oss ner till Thailand så kommer vi ha mycket med oss hem igen sen, ska shoppa som aldrig förr hehe. Man måste ju passa på. Nej, jag har bestämt mig, jag blir bara borta två veckor tyvärr. Det får bli längre nästa gång. Vi ska ju troligen resa i sommar också med några vänner till Grekland. Älskar verkligen Grekland. Sen kanske det blir Thailand nästa vinter igen men då blir det längre tid. Jag vill det iaf. Drömma kan man alltid :)

gardasil . . .

Gardasil - Ett botemedel mot livmoderhalscancer - Ca 150 unga avlider varje år.

Jag tvekade inte en sekund när jag fick höra att det fanns ett vaccin mot den här cancern, den är den näst vanligaste cancersorten efter bröstcancer. Jag har tagit mina två första sprutor och ska ta min sista i veckan. Den kostar runt 4500 för alla tre sprutor, visst det är dyrt men ändå en billig livförsäkring?!?  Så jag råder er till att göra det :) Jag hoppas verkligen att dom sänker summan snart så att fler har råd. Hoppas dom hittar ett botemedel mot alla cancer sorter, Det har iaf kommit en bra bit påväg, tack vare Gardasil.

Vaccinera er innan det är för sent


Första advent :)

Första advent idag och ett steg närmare jul.
Vad tycker ni är det bästa med julen?
Jag tycker att det är när släkten är samlad och stämmningen.
Maten och paketen är också bra men :)

image513

Julbordet . . .

En bild på mig från julbordet i Nacka Strand

image512

RSS 2.0