Skärgården

En dag ute i skärgården, med sol och värme och en härlig natur, kan det bli så mycket bättre
Här kommer lite bilder från idag från picknicken.  Mexx var självklart med.














sista maj

Godmorgon, vaknade för en stund sedan, vill inte sova bort denna underbart soliga dag, får se vad vi hittar på idag, planerna vi hade blev ju förstörda, men vi hittar nog på något kul.

Idag är det den sista maj, inte långt kvar tills jag fyller år, funderar på vad jag ska ha för något, middag med vännerna eller något, släktfesten har jag tillsammans med min bror eftersom vi fyller så tät inpå varandra, fyra dagar.

Ussh nu vill man ju inte bli äldre, vill inte fylla mer utan stanna nu, haha..

 

Dagens bild

Dagens sommarbild
Härligt att sommaren äntligen är här, det har varit så fint väder nu så man har hunnit blivit brun. Äntligen, hoppas att det fortsätter såhär. Det är helt underbart. Älskar sol och värme, då trivs jag.


24 timmar

Ibland undrar man vart ens kompisar tar vägen, varför man inte slår en pling och frågar hur en mår, hur ens dag har varit eller varför inte skicka ett gulligt sms. Bara höra av sig på något sätt..



Jag tycker inte man kan skylla på tiden, vill man så tar man sin tid. Dagen har ju 24 timmar och ett sms eller ett mejl, ett samtal, kan ta en minut om det är så.

Man förstår att man inte kan träffas jämt, livet förändras, jobb tar tid, skola tar tid, livet utanför tar tid, men en hälsning tar några sekunder. 

Kände att jag behövde skriva av mina tankar lite som snurrar runt i huvudet.. Den ångest man får för att man inte riktigt hör av sig så som man önskar, men jag försöker.

Nää ibland önskar man att dygnet var lite längre.





Pictures

Här kommer lite bilder från idag









Underbar låt

Så underbar låt ♥


Syster och jag i stan

Lite bilder på mig och min systeryster i stan idag
älskar dig gumman







Fredag

Hej hej hoppas att ni har haft en underbar dag i värmen, själv har jag varit i stan och på djurgårn. Pappa, syster och hennes kompis var på besök i sthlm så jag åkte in tidigt imorse och träffade dom, vi började med att äta en asiatisk buffe, jätte mumsigt. Efter det gick vi till djurgårn så jag är en aning trött i fötterna, varmt som satan var det också, men man ska inte klaga på värmen när den äntligen är här, men iaf, det var skönt att röra på sig lite, köpte glass och njöt av solen, min syster fick även en present. Vet inte om hon har öppnat den än, men det är iaf 6 böcker, hon älskar att läsa så det var en självklarhet. Sen fick dom en varsin lampa från thailand, rosa med små hjärtan på, skit gulliga.

Vid tre drog jag hem eftersom dom skulle spendera kvällen på grönan.

Åkte hem sen åkte mamma och jag iväg och handlade och lite sånt, sen var det bara hem och laga middag, jag gjorde en tonfisksallad, yummi.

Fick ett ryck vid sjutiden och tog bilen och åkte och jobbade, skönt att ha det gjort.

Imorgon tänkte vi ju åka på picknick på Djurgårn men de stänger ju av större delen av stan så vi får hitta på något annat. Ska ju bli jätte härligt väder så vi kommer att vara ute iaf..

Fredag

godmorgon, gick upp vid sju och var hur pigg som helst, har fixat mig och sånt, ska nämligen träffa pappa, min syster och hennes kompis idag, ska bli kul. fint väder ute också. Dom ska till grönan också, men det öppnar ju inte förens vid tre , undra om de vet det. Men men, ska väl dra om en stund.

Jag har blivit rätt brun för att vara mig, solade typ hela dagen i går, mysigt. Räknar med att få färg idag också.

I helgen får jag se vad vi ska göra. Troligen ska vi ha picknick på djurgården, tar självklart med Mexx så han får springa på den där stora ängen med andra hundar, han var jätte duktig sist och han tyckte verkligen att det var skoj. Det ska ju bli skönt väder så man måste passa på att njuta av det.


kärlek



~~ Kärlek ~~

Soligt och varmt

Har inte blivit så mycket bloggande men är ute i solen mest hela dagarna, har fått färg, äntligen, sakta men säkert går det, det är verkligen hur skönt väder som helst, medelhavsvärme. Känner på mig att den här sommaren kommer att bli bra med vädret, ingen utomlands då. Blir nog till hösten då. Skulle vara mysigt.

nää nu ska jag ut och sola

Ha det så bra

Tråkigt

Fyfan vad tråkigt jag har just nu. Har duschat och fixat mig lite, ska snart iväg och handla lite, det är jag som står för middagen här hemma och det blir tunnbrödrulle med potatismos och fiskpinnar, hehe, det älskar mina syskon så. Ska även köpa hem vegetarisk köttfärs som jag ska göra köttbullar på , det är sjukt gott. Eller hur Mikis, kommer du ihåg när vi var barnvakt, Mumsigt.

Imorgon ska jag äta brunch med en väninna, ska bli trevligt, har inte setts på ett tag, efter det tänker jag skjutsa henne till jobbet, har ändå inget speciellt för mig så. Kul att komma ut lite. Skönt att man har körkort, en av de bästa saker jag har gjort i mitt liv, man känner sig så fri.


Tisdag

Hallå, hoppas att ni mår bra, har inte haft ork att blogga tidigare för det är ju så otroligt fint väder så jag har spenderat den ute, har fått lite färg också, äntligen, hehe. Hoppas att det blir sånt här väder på midsommar. På tal om det, ska ni göra nått skoj? vi ska ha en stor fest här hemma med massor av folk, ska bli trevligt, karaoke och massa sånt, ser verkligen fram emot det. På kvällen ska vi sova hos Samis päron eftersom jag ska låna ut min stuga.

Idag ska jag nog inte göra något speciellt, bara ta det lugnt, ska snart sätta mig och plugga det sista så att det är klart till på måndag då jag ska redovisa, det är det sista vi gör i skolan innan vi går ut den 13e. Fan vad skönt. Haha!


Då var det dags igen

Hej kära läsare, har varit iväg med mamma på eftermiddagen, vi köpte blommor till trädgården så imorgon ska hon plantera. Tänkte plugga en stund nu så att jag får det gjort, ska vara klart om en vecka. Suckar! känner mig lite stressad, ska verkligen bli skönt att få det gjort.. Har inte haft någon ork att göra så mycket idag, men men.

Har inget speciellt planerat i veckan utan man får ta dagen som den kommer. Något skoj får jag väl se till att hitta på.

Vad ska ni göra i veckan?


Ett läkarbesök till, som vanligt!

Precis kommit hem från en promenad med Mexx, jätte skönt. Har duschat och fixat mig, ska iväg med mamma. När jag var ute med Mexx gick jag förbi brevlådan och såg att jag hade fått ett brev från Karolinska, shit vad nervös jag blev och slet upp det, trodde jag hade fått tid för operation som jag nästan hade glömt att jag ska få, men det var inte det utan ett besök på rekonstruktiva plastikkliniken, där jag varit x antal gånger, har ju kvar min knöl i halsen och den måste bort. Den förstör så mycket, blev ju en reaktion på operationen jag gjorde i oktober 2007 och den har fortfarande inte försvunnit, hmm undra vad dom ska göra på besöket nu, är lite orolig, hittills har jag inte fått en god nyhet, men men man får hoppas på det bästa. Kan ju inte bli så mycket värre.. Blä!

Jajja får se vad dom säger i juni.. Har ju inte varit där på 2/5 månad så :) , suck..

Nää ibland är det jobbigt men man får tänka på det bästa helt enkelt! Hålla hoppet uppe, vill verkligen undvika en till operation eftersom jag inte mådde bra sist, narkosen gjorde mig dålig!

New York

Ska snart ut på en långpromenad med hunden, har tränat precis, vill verkligen komma i gång med träningen, mår så mycket bättre då. Idag blir det en slapp dag, tänker fixa lite i gaderoben, blir stökigt fort men tänker rensa bort lite kläder. Har så mycket jag inte använder som bara ligger där och tar plats.. Ska nog ut och jogga lite senare, även fixa med min nya Ipod, lägga in låtar och så.  Är verkligen skitglad över den, så himla fin.

Skulle själv vilja åka till NY och shoppa, åka på en weekend. Det finns tydligen en jätte stor leksaksaffär där med ett parisehjul inuti, fan va coolt, tror det var världens största leksaksaffär.

Frågade om han såg några kändisar men det gjorde han inte förens han kom till Arlanda och träffade två av sveriges största.

Han har haft det jätte bra och det kan jag förstå. Är så avudsjuk. Hehe!

Har aldrig varit i någon storstad utan jag föredrar solsemester, men dit vill jag verkligen nu och shoppa galet mycket..

Har ni varit där ?


Presenter från New York

B kom hem från New York för en stund sedan och hade med sig jätte fina presenter, jag fick skor och en rosa Ipod, så himla glad, ville verkligen ha dessa. Trodde aldrig att jag skulle få en Ipod men nu är den min..  Skorna får jag vänta med att ha till vintern, så underbart sköna, fick prova Annis förut och jag blev kär, dom är verkligen hur sköna som helst, som att gå på bomull. Behövde verkligen vinterskor.





Smoothie i solen

godmorgon hoppas att ni har sovit gott, har varit vaken sedan åtta. Underbart väder ute så ska snart ut och sola igen.. Får plugga i eftermiddag.

Gjorde årets första smoothie idag med jordgubb, blåbär och banan, och sedan krossad is, mumsigt.



Bilder från idag

Älskar verkligen min nya t-shirt, älskar ju elefanter så det var ju en självklarhet att jag skulle köpa den :) somrig och fin :)







Mors dag

Idag är det ju mors dag, mamma fick ett gulligt kort och en bok av mig, När livet stannar är titeln, handlar om tsunami katastrofen, en verklighetsbaserad.

Sen åkte vi hem till Samis föräldrar och fikade, blev en jätte god tårta med jordgubbar på, mumsigt! där spenderade vi nästan hela dagen innan vi åkte hem och tog med Mexx på en långpromenad i skogen.. Så underbart väder, önskar att det kunde vara så här jämt.





Att känna sig fri

Ibland vill man bara vara fri, leva som en dröm, inte behöva ha dessa krav på sig hela tiden, den stress man får. Den smärtan. Att vara glad och må bra varje dag. Att vara lycklig, vara med dom nära och kära och ha det bra tillsammans den lilla tid man har på jorden.

Ibland, hmm, så vill man ha det hela tiden.

Men sen kommer man tillbaka till verkligheten och måste inse att det faktiskt inte går att göra något åt saken. Man får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen.


Mer av det jag shoppade

Mer av det jag shoppade, var ju ute efter några tees och hittade dessa två med ursöta motiv :) sitter jätte snyggt

Vad tycks ?





Mexx vägrar bada

Gud vad jag är trött, skulle kunna gå och lägga mig och sova nu men det vill jag inte. B ringde tidigare idag, han är ju som sagt i NY, jag önskade mig två par uggs därifrån men de hade inga eftersom det inte är den årstiden, suckar, men hoppas han hittar en ipod till mig, skulle vilja ha det nu, ska komma igång med jogging igen. Måste få ordning på kroppen. Hehe, så varje morgon eller kväll blir det att springa. Härligt!

Älskling och jag tog en härlig promenad i skogen med Mexx idag, så härligt väder, så jag har i stort sett gått hela dagen. Rört på fläsket, haha.. Nä men det går inte att sitta inne när det är så fint väder ute, . Mysigt.. Vi gick ner till vattnet och försökte få Mexx att bada, men han är en badkruka så han totalvägrade, hehe. Sötnosen var livrädd.






Lite av shoppingen

Här är lite av det som fick följa med mig hem







Shoppingdag

Oj vilken härlig dag jag har haft. Underbart väder ute, kom nästan precis in med Mexx, vi var på långprommis. Dagen började med att vi åkte till skärholmen för att shoppa lite, hittade inte sådär jätte mycket och gina tricot var en besvikelse, hittade ett par mjukisbyxor och två tee på Cubus iaf, jätte söta motiv. Ska visa allt jag köpte senare när jag laddat min mobil.

Vi käkade lunch där, det är typ som kungshallen, att man kan välja massor med olika rätter. Vi käkade texmex, mumsigt!
Nachos med tzatsiki och ost/chili bollar, mmm. Mätta och belåtna fortsatte vi att kolla runt. Sen begav vi oss till Nacka Forum och även där hittade jag lite, bl.a en parfym.

Det var ett tag sedan jag shoppade och det behövde jag verkligen.  Bilder kommer snart!





Mina syskon :)

Här kommer bilder på tre av mina sötnosar :)





Tacos

I går käkade vi tacos, det är ju så sjukt gott, mumsigt!





Underbar lördag

Godmorgon, vaknade klockan sju och kunde inte somna om så här har man suttit en stund och läst andras bloggar. Jätte fint väder idag. Idag ska vi åka och shoppa på förmiddagen, sen blir det nog att vara ute i solen och mysa. Ska bli fint hela helgen, dock inte jätte varmt, men huvudsaken är att solen är tillbaka. B som är i New York nu skickade bilder när han var vid frihetsgudinnan. Häftig upplevelse, skulle själv vilja åka dit. Dom bor typ på 50e våningen på hotellet, snacka om utsikt. Vill också åka bort. Men har inte råd just nu. Blä!

Så medans han är borta hjälper jag mamsen med alla ungar och hunden, så älskling och jag hämtade mina brorsor på förskolan i går, efter det åkte vi alla och köpte godis, hehe. Mumsigt!

Ska snart gå en långprommis med Mexx, mysigt att göra det på morgonen, speciellt när det inte är många ute.


Design

Min blogg ser hemsk ut och jag ska ta mig tid till att göra en ny snygg design, speciellt headern :)

Jag är stolt över mig själv

Sitter här och pluggar det sista, vill helst vara klar med det ikväll så det gäller att ligga i. Klockan åtta är det ju Sanningens Ögonblick också så det går inte att missa. Känner mig lite pressad nu men det ordnar sig. Jag blir nog klar, har inte farligt mycket kvar, har ju en timme på mig nu. Shit mitt sista arbete jag gör i skolan för gott, eller iaf på ett tag. Känns skönt! efter det kan man slappna av. Har ju gått hemma nu i snart åtta veckor men jag har suttit mer än åtta timmar per dag och pluggat, och det har gett resultat, jag har blivit duktig på kod som jag hade problem med. Skit kul. Okej jag är inget proffs men jag förstår mycket mer.

Så den 13e juni är det en stor del i mitt liv. Nu när man går i högskolan är det inte så att föräldrar och så kommer och kollar, som när man tog studenten. Lite tråkigt. Men men. Blir nog en examenfest efteråt, iaf med familjen, självklart vännerna också. Det här måste ju firas. 15 år i skolan. Jag är stolt över mig själv att jag klarade av det, jag är nog inte så dum som jag tror. Jag har en hjärna någonstans.

Nu ska jag göra det sista!




Ut och busa

Mexx sitter nedanför mig och har så tråkigt, ska nog gå ut och leka med honom på baksidan nu..



Ikea

Härligt väder det är ute, men har ju inte fått uppleva det så mycket då vi har varit på Ikea hela dagen typ, mamma hittade en hel del till Felix nya rum och lite annat. Ett databord, två stolar, tvättsaker och lite smått och gott, det enda jag köpte var batterier, hehe, men jag hittade en hel del till våran nya lägenhet men känns onödigt att köpa det nu, får inte plats och vi flyttar ju inte förens i september, hehe. Hittade snygga bänkskivor man har i köket, skåp, startpaket, sängkläder, soffa och lite annat, men det var trevligt att gå där.

När jag kom hem var det bara att gå ut med lilla Mexx. Fått lite sol iaf. Sitter här och väntar på att älskling ska komma hem så vi kan åka och köpa mat, mamma och dom är nere och åker rollerblades. Skönt att ha en stund för sig själv.


Dagens fråga


Fråga: Vad ska ni göra på midsommar?


Dagens outfit

Dagens outfit
Skor: skopunkten
Oversize Tröja: BikBok
Jeans: Lee





Mexx på promenad

Lite bilder från idag med sötnosen Mexx









Torsdag



Godmorgon
hoppas att ni har sovit gott, har precis kommit hem från en promenad med Mexx, skönt väder ute. Idag åkte B till New York för andra gången, har önskat mig lite saker därifrån, får se vad det blir. Hehe. Han kommer hem på måndag.

Idag ska jag mamma och Flisan åka till Ikea. Ska kolla på saker till lägenheten, sen ska mamma köpa saker också. Min brorsa ska ju få ett eget rum så det är saker dit, han börjar ju i ettan efter sommaren och då är det på tiden, han delar just nu med min andra brorsa, skiljer ett år på dom. Sötnosar!

Ska dra när som helst..

Vad ska ni göra i dag då ?

Snacka om underbart

Kollar på resor just nu, ett ställe jag alltid drömt om att åka till är Maldiverna, kolla vad fint, fyfaaaan vill dit nu..
någon som varit där ?

på tal om resor, min kompis Sarah ringde idag, hon bor ju i Australien just nu och har det underbart, surfat, bor precis vid havet, har pool. Kan det bli bättre, snacka om att jag är avundsjuk nu.





Summer


Dagens somriga bild :)


Onsdag

Godmorgon, eller vad man ska säga, god eftermiddag . Hehe nej jag gick inte upp nu utan jag har pluggat hela morgonen, är klar med galleriet nu och har bara några saker klar. Räknar med att bli klar idag. I think.. Ska bli jätte skönt! Sen var jag ute på långprommis med Mexx i det härliga vädret, fast det blåser kallt, men solen tittar fram då och då..

Idag ska jag ju på arbetsintervju. Spännande! det kommer nog gå bra, är förberedd. Lånar mammas bil dit så det blir skönt, slippa gå. Hehe! jag är lat i know. Nä men det är en bit att gå så.

Jag ska ändå inte börja jobba förens i september eller något, det skrev jag när jag sökte det också så dom vet. Ska vara ledig i sommar och bara vara, släppa allting, samla nya krafter efter 2 år på högskolan. Det behöver man. Jobbade hela förra sommaren så nu tar jag igen mig lite.

Har saker jag vill göra så!

Ska på mötet två så önska mig lycka till

Mys med glass

Funderar på att krypa ner i sängen och glo på någon film och äta ben & jerry´s, det är ett perfekt väder för att bara slappa. Trodde ju att det skulle vara sol idag, men icke sa nicke. Det står att det är det just nu, och imorgon ska det också bli sol. Ja ibland kan man inte räkna med vädret helt enkelt. Så ändrade planer, mys i sängen med glass...

Vilken är eran favoritsmak på Ben & Jerry´s?


Var är solen?

Kollar just nu på smhi, där står det att det är strålande solsken här, ehh jaha, vart då ? här öser det ner och är grått och trist...

Resa


sitter här och tänker tillbaka då jag och älskling åkte till Grekland, och fyfan vad skönt vi hade. Jätte mysigt.  Häftigaste var nog att åka till vraket. Såg delfiner också. Vill verkligen tillbaka dit!  fast den här gången två veckor så man verkligen hinner njuta. Älskar att resa, finns inget underbarare.
Älskling och jag har varit  utomlands två gånger tillsammans, Thailand och Grekland
 

Planering

Just nu går det inge vidare med examenarbetet så jag tog en paus. Det ska ju inte vara inne föräns den 2a juni vilket jag trodde var på fredag nästa vecka men det var det ju nite, men mitt mål är att göra klart det denna vecka, ska få hjälp av älskling ikväll. Tack sötnos. Har lite problem med mitt galleri som jag ska göra med javascript.. Går rent ut sagt åt helvete.. Men men så fort älskling kommer ska vi fixa det tillsammans. Han ska ju till banken idag och få handpenningen så att vi kan betala det. Senast på onsdag ska det in. Vi

 har redan börjat planera en del av lägenheten, Det ska vara stilrent, luftigt och fint. Kommer bli jätte bra. Vi kanske inte flyttar exakt den första september utan att vi målar och sånt innan. Så man har det klart så man inte behöver plasta in alla saker sedan, hehe. ( tänker på den gången vi målade invändigt i stugan, fyfan säger jag bara) ..

På torsdag ska jag mamsen och Flisan troligen till Ikea. Ska kolla på massor med saker man behöver. Nu önskar man att man var miljonär så man bara kunde ta vad man ville ha.

Snart examen

Godmorgon!
vaknade vid 8 idag och känner mig utvilad, har varit ute på långprommis med mamma, Felicia och Mexx, skönt att komma ut och röra på sig lite när man sitter stilla nästan hela dagen. Men men, idag har jag bestämt mig för att göra klart det mesta på mitt examenarbete så jag får det gjort så jag inte gör allt i sista minuten, kom jätte långt i går. Älskling hjälpte mig lite, tack :) .. Men det känns bra. Jag kommer nog få godkänt iaf och det är det jag siktar in mig på, jag SKA gå ut med alla godkänt och det är bara det här kvar nu, "stolt" vill verkligen ha min examen. Sen kommer det nog inte bli mer pluggande för mig, i think.

Det var ju den här utbildningen eller att bli forskare inom cancer. Jag är fortfarande intresserad av att forska i det och vi får se vad framtiden leder till. Men ska iaf jobba lite nu. Ska på arbetsintervju imorgon ju. Pirrigt värre !

En mysig dag

ska snart krypa ner i sängen, är hur trött som helst. Fikade med Tina idag vilket behövdes. Har blivit en hel del pluggande så man har knappt varit utanför ytterdörren om man inte varit ute med Mexx. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och käkade smörbulle, mumsigt. Haha en rolig sak som hände var detta

Tina köpte en caffe latte ( tror jag det var )

Tina - Niki jag måste berätta något
Jag spärrar upp ögonen och är beredd på det värsta
Tina - latten smakar salt, jag tror jag råkade ta salt istället för socker!

HAHAHA ,

alltid händer något oväntat med dig gumman, men roligaste var nog ändå på Huddinge sjukhus, minnen för livet.

ASG. Nä men jag vet inte vad jag skulle göra utan min Tina, livet blir helt enkelt roligare med henne.

Veckans planer

Veckans planer

- Fika med Tina idag
- Fixa i gaderoben och storstäda
- Tvätta massor
- Arbetsintervju
- Plugga en hel del


Jag ska på arbetsintervju på onsdag. Lite kul för jag har sökt tre jobb, och två har hört av sig, den första tackade jag nej till eftersom det låg så pass långt borta. Så nu får man hålla tummarna att man får det här då! Det kommer nog gå bra. Kul att de hörde av sig.



Hasseludden

Vi har ju fortfarande 3000 kr att utnyttja på Hasseludden och vi ska beställa tid snart :) Ska bli jätte mysigt, jag tänker iaf ta massage och ansiktsbehandling i think :)





Spa



Kände verkligen att jag behövde fräscha upp mig lite efter jobbet och sprang in till Kicks. Köpte även ögonbrynsfärg och sånt. Ska fixa mammas ögonbryn snart, dom ska på fest ikväll.. Trevligt trevligt, så om ca 3 timmar blir det barnpassning, hehe.. Men först ska jag ägna tid åt mig själv. Spa behandling.

Sommar

Snart sommar och har inte riktigt bestämt vad vi ska göra då, vi har ju planer på att bila i Sverige, åka runt lite, sen fyller jag och min bror år, nästan samtidigt, 4 dagar emellan. Det roligaste är ändå i november, först fyller syrran år 18e, bror den 20e och lillsyrran den 21a. Haha.. Tre i rad.

Men men om vi går tillbaka till sommaren, en sak som är säkert är att vi ska åka till ullared, sen måste vi ju utnyttja checken på Hasseludden. Examen den 13 juni. Ja det händer väl en hel del saker.

Skulle vara skönt att komma utomlands också, vila upp sig lite innan allvaret börjar..

Vad ska ni göra för roligt i sommar?


Lördag

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott, ska snart i väg och jobba. Riktigt skitväder ute. Men det är bra när man ska jobba, hehe. Tänkte kika in på hm också och köpa lite hudvårdsprodukter. Börjar ta slut! måste fylla på lagret lite.

Blir väl att käka lunch ute idag vilket kan vara mysigt.. Sen ska älskling och jag sitta varnvakt åt fyra kids i eftermiddagen och kvällen. Blir trevligt. Får se vad vi hittar på. Tänkte kanske hyra film åt dom och så.. Till middag blir det iaf tacopasta. Mumsigt..


Fredag

Fredag, äntligen. Fast nu när man jobbar hemma är det ju helg varje dag. Det går framåt, blir nog klar i tid, har två veckor på mig så.. Det här klarar jag. Idag har jag tagit det lugnt, har inte mått så bra, men började dagen med att bada och fräscha upp mig lite, man känner sig som en ny människa. Hehe. I helgen ska jag jobba och vara barnvakt. Det blir även att plugga en del. Sen får vi se vad vi hittar på.

Vi har fått våran lägenhet nu. Skrev på kontraktet i går. Så den första september flyttar vi.. Så nu gäller det att leta jobb så att jag har ett efter sommaren. Läskigt att ha ett sånt högt banklån men det ger ju möjligheter, vi fick ju igenom det utan problem. Men det ger ju ändå en press på en. Man måste ju betala tillbaka allt!


Dagen

Idag har det verkligen inte varit en händelserik dag. Men känner att jag behöver skriva av mig lite. Har mest bara slappat och kollat på Grey´s.. Jag är beroende, vill bara se mer och mer och mer. Haha.. Men det är ju så bra, Derek är ju så söt. Det är klart den bästa sjukhusserien. Tycker jag iaf..

Sen följde jag med mamma till förskolan där mina brorsor hade venesage (eller hur det nu stavas) , vi köpte två saker som dom hade gjort, jätte fina saker.. Duktiga!

Sen har jag försökt plugga lite men min hjärna är ur funktion så det gick inge vidare..

Smärta

Varför leva efter andras förväntningar hela tiden?
Jag vill bort från den här smärtan
Jävlar vad ont det ska göra
varför gör jag inget åt det
sätter på en fasad och lossas
Jag är en falsk människa
Men jag är bra på det
Så varför inte fortsätta?



Blandade känslor

Idag är det verkligen en dag man bara vill ligga i sängen och drömma sig bort, glömma verkligheten ett tag och bara vara. Ja, så är det för mig just nu. Ingen kul dag med andra ord. Funderar på att lägga mig under täcket och tycka synd om mig själv för att sedan rycka upp mig. Kanske behöver man det fär att hämta nya krafter? vad vet jag.

Torsdag idag, och vi ska skriva kontrakt med ägarna av lägenheten. Har blandade känslor! Men det ska väl bli kul. Det är ju ändå min drömlägenhet och vi fick den så, borde jag inte vara glad då. Hmmm... ?

Vi har fått våran lägenhet

Vi har fått en lägenhet, vi fick den :D så vi flyttar den 1 september till våran bostadsrätt i en underbar förening, kan det bli bättre, shiiiiiiiit, är både chockad och glad, har inte fattat det än, hehe.. Imorgon ska vi skriva kontrakt så jag anser inte att den är våran till 100% än, men den är ju ändå det, dom andra bangade ur.. Så 1,2 mille kostar den.. I am happy.. Men ändå nervös, har ändå bott här större delen av mitt liv, men jag börjar bli gammal och måste ta ett nytt steg in i vuxenlivet.

Grekland

Slänger upp en bild från Grekland, i det här vädret önskar man verkligen att man var där. Sol och värme


Onsdag

Fyfan vilket väder det är, det öser ner här, man blir fan deprimerad, mitt humör styrs verkligen av vädret.. Suck! men men det behövs nog komma eftersom det har varit bra väder nu länge, men bara det blir sol resten av veckan? haha, ja man kan ju hoppas. Idag har jag verkligen inte gjort mycket, har jobbat på mitt examenarbete, det går framåt, sakta men säkert, var ju nära på att ge upp ett tag eftersom att jag ändå inte skulle klara flashen och dhtml, men det gjorde jag ju så nu är jag verkligen motiverad, jag SKA klara det här..

I går var det något skumt med femman, märkte ni det också, det skulle ju vara unga mödrar fem i sju men inte då, istället var det Frusna män söker kärlek eller vad det heter, suck! var tvungen att gå in på tvplaneten flera gånger så att jag inte kollat fel.. Hmm..

Är inget speciellt på tv ikväll, funderar på att kolla på någon film, men vad?

sitter här och väntar på att älskling ska komma hem, det dröjer nog ett tag till. Vi ska fixa egen mat så vi åker nog iväg någonstans, är sugen på donken, haha!  var ett tag sedan.. Älskar skräpmat, bara man äter det ibland så. Men min stora passion är ändå ceasarsallad.. Yummi..

Just det, vi håller fortfarande på att buda på lägenheten, är uppe i över en mille nu och vi la sista budet så håll tummen nu. Att de andra två budgivarna inte kan lägga mer, den ska bli våran, vi ger oss inte. Hahaha!!!

Jag klarade det

Sådär .. Då är man hemma igen, har varit i skolan och gjort två stora prov som jag klarade galant :) Wäääj , inget ig här inte. Men jag är verkligen skitglad!! så det ska firas med en stor fet godispåse..

Så där har jag varit fram tills nu.. Väntar på middagen som består av tunnbrödrulle, mumsigt, är jätte hungrig då jag inte ätit sedan imorse och man blir lätt grinig då, iaf jag, magen skriker i högan skyn.

Jag klarade proooooooven, jag klarade proooooooven, om jag klarar mitt examenarbete nu så väntar en STOR EXAMEN och ett diplom, examenpapper och en färdig webbdesigner, jiiiiiippie. Jag blir en färdig WEBBDESIGNER om exakt en månad idag. Den 13 Juni närmare bestämt. Jag är stolt över mig själv..

Träning

Sommaren närmar sig och jag måste verkligen komma i gång med träningen. Ska sätta upp målen jag ska klara av, thats it! viljan finns där. Tänker på hur bra man kommer att må. Hur farligt det är att vara tjock.  Nu ska jag få platt mage igen :) Ändra kosten är ett måste också. Bara nyttig mat nu.

Ska börja redan nu efter jag skrivit klart detta inlägg, minst 1,5 timme per dag måste jag träna nu.
Självklart kommer jag att skriva hur det går och så och ge er träningstips :)

Ett nytt liv börjar!


Gott med glass

Idag har det varit kallare än i helgen, det har verkligen varit en toppenhelg med mycket solande. Mysigt! idag har jag inte varit ute mycket. Men har tagit en sväng med hunden. Brrr, riktigt kallt! hoppas värmen kommer igen.. Ikväll tänker jag bara ta det lugnt, blir väl att fortsätta plugga, älskling håller på att fixa med sin bil, han fick punka idag tack vare en skruv så han håller på att fixa med däcket, han skulle köpa med sin Ben&Jerrys påvägen hem sedan. Mumsigt. Glass med browniebitar i, mumsigt..


Mycket pluggande

dålig med uppdatering, i know, har ägnat större delen av dagen till att plugga, har två prov imorgon och sedan har jag kodat lite på mitt examenarbete, sakta men säkert går det framåt. Känner mig en aning stressad. Suck! men det går nog bra, får göra provet muntligt imorgon vilket känns bra. Börjar inte föräns klockan ett. Får se när jag drar då, tänker iaf sova till nio så jag känner mig utvilad och kan fokusera mer. Så det blir plugg imorgon bitti också. Håll tummarna för mig..




bloggproblem, igen

Vad är det frör fel på min jävla blogg...

Sanningens Ögonblick

Har fått massor med färg nu, så nu är man inte lika blek. Yes! har svårt att få färg så man får vara glad för det lilla man får, man ser iaf skillnad.. Ikväll är det ju Sanningens Ögonblick, det ska jag absolut se. Spännande, obehagligt, pinsamt, och jobbigt, blandade känslor när man ser det, men ändå måste jag, vet inte varför, spänningen kanske, få veta vad dom svarar, vad som är sant, vad som är faskt, Hmm. Sen vet man ju inte hur verkligt det är, skulle själv vilja vara med, bara för att se hur sant det verkligen är, om man kan tro på en lögndetektor.. Ibland önskar man att den funkar, skulle vilja testa den på diverse personer då. eller vill man det?


Vad tror ni ? kan man tro på en lögndetektor?

Veckan



- Plugga en hel del på måndag
- Har prov på tisdag hela eftermiddagen
- Examenarbetet
- Storstäda
- Jobba
- Spa

Music

Love this song :)


mysväder

Härliga söndag med mycket solande. Så himla härligt, älskar sol. Vi var ju på visning idag, det gick jätte bra, vi la bud och vi får veta mer i veckan hur det går med budgivning. Jag vill ha lägenheten thats it.

Annars idag har det blivit att vara ute och njuta av  vädret, pluggat och gjort diverse småsaker, vi ska snart äta middag vilket består av kött, majskolvar, ost, sallad, morötter, svamp, potatissallad och massor med gott. Vi har lite gäster här, som vanligt, alltid lika trevligt tycker jag..

Imorgon ska det ju bli kallt igen, suckar, men det är ett bra pluggväder.


Love is in the air



Usas nya kändispar, Chris Brown och Rihanna :)
Vad roligt :)

Helgen

Sorry, har verkligen inte haft tid att blogga. I fredags ägnade jag dagen åt att plugga en hel del, och sola, jätte härligt väder. Har varit det hela helgen.

Lördag
Lördagen började med att jag gick upp vid åtta för att sedan åka till jobbet, Mexx hängde på. Kom hem vid elva igen då jag spenderade nästan hela dagen ute och solade, härligt väder även då, sedan drog jag och älskling i väg för att handla grillsaker, senare skulle vi möte upp några kompisar för en grillkväll. så det var bara hem och fixa sig, vid fem mötte vi upp my best friend och hennes kille, vi blev åtta pers. Trevligt. Hur mysigt som helst. Mysigt att grilla älskar verkligen det. Markus hade sin tjej med sig också, så vi var tre tjejer och fem killar. En jätte trevlig och söt tjej som var hur lätt som helst att prata med. Så medan killarna körde fotboll snackade vi tjejer. Vi spelade även brännboll och fyfan vad dålig jag var, skäms ju. HAHAHA. Men men.. Kvällen slutade med att jag älskling och Micke drog till shell för att köpa godis, mums..

Söndag
Det ända jag vet att vi ska göra är att dra på visning av en lägenhet... Mer uppdatering senare

Greys Anatomy

Åhhh gud vad jag har fastnat för Greys Anatomy, jag har ju aldrig tidigare sett det men efter jag såg första avsnittet vill jag bara se mer mer mer. Snacka om att ha gått miste om något. Hehe. Så himla spännande och bra, lätt den bästa sjukhusserien. Älskar skådisarna också, snygga läkare ;) hehe


Underbar middag ute

Har nästan precis kommit hem från en underbar japansk middag ute bland klipporna, mysigt. Hur varmt och skönt som helst. Vi var där i ca 2 timmar innan vi drog hem igen.. Besöket på banken gick jätte bra så nu hoppas vi på våran lägenhet. Ska ju på visning på söndag, känns så bra nu när man kan buda och vara säkra på att vi har pengar.





Underbar torsdag

Sorry för dålig uppdatering men jag har spenderat min dag genom att plugga plugga och plugga, skickade in det jag gjorde till några lärare för att få lite kritik. Sen har jag solat en hel del, har varit jätte fint väder ju. Nu är det lite mer moln men ändå varmt. Ska snart ut med lilla Mexx innan jag blir hämtad av älskling för att bege oss till banken med älsklings pappa också. Det kommer nog gå jätte bra där. Just det. Vi budade 950.000 på lägenheten vi kollade på men det är någon som budar mer och mer så till slut la vi ner det, jag har inte lust att pröjsa mer än en miljon för en liten fjuttig etta. Nää aldrig. Så vi ska satsa på en annan lägenhet vi ska på visning på söndag. Visst den är dyrare i utgångspris, kostar 100 kr mer i månaden plus att den är större så. Den vill jag verkligen ha. Så nu ska vi få ett lånelöfte av banken först, Älsklings pappa kommer att gå i borgen för oss eftersom att jag inte har någon hög ekonomi eftersom jag studerar, de kollar ju på pengarna man har idag så det spelar ingen roll om man säger att ja, jag kommer att ha ett jobb efter sommaren. Så därför måste någon gå i borgen för mig..

Vet ni vad det är för dag i dag, jo självklart är det ju torsdag, men jag och älskling firar tre år :D hehe. Vi har inte bestämt vad vi ska göra än så vi får se efter bankbesöket. Vi ska ju till Hasseludden också, men när vet vi inte, har inte bokat än vilket vi skulle ha gjort. Men men..


Nya bilder

Har precis fixat mig lite, här kommer lite nytagna bilder







Jag vill utomlands



Blir nog ingen utlandssemester något mer i år, jag vill till Thailand igen och försöker övertala älskling. Hoppas det. För är det något land jag verkligen vill till är det dit, typ Koh Lanta. Många säger att det är det bästa :) har aldrig varit där så det skulle vara roligt att prova någon ny plats. Har mest varit runt Phuket. Love it! fast där är det mycket liv och rörelse, skulle vara skönt att komma till något lugnt ställe.

Men men vi får se, det är ju inte direkt billigt att åka dit..

Annars får det nog bli Grekland. Är också ett favoritställe. Åhh vill verkligen ha sol, värme och avkoppling nu..

Onsdag

godmorgon godmorgon.  I går var vi på middag hos älsklings föräldrar, det blev vegeschnitzlar och bulgur, skit gott. Vi hade möte med dom ang banken eftersom jag inte jobbar och har därför en låg inkomst fö att jag pluggar kan vi inte ta tillräckligt. Så någon måste gå i birgen för oss, så jag ska ringa tillbaka till banken och säga att vi har fixat det och boka nytt möte för jag vill verkligen inte gå miste om den här lägenheten. Och det är inte mycket pengar till vi behöver låna, fattas några tusenlappar bara.

Jajja, idag är det iaf onsdag, har varit vaken sedan åtta, har duschat och fixat mig lite, ska snart gå ut med Mexx, sedan blir det storstädning. Måste plugga en hel del också.. Suck!

I går mejlade jag massor med jobb, hoppas på att jag får något, det blir nog att jag får jobba i sommar, suckar. Jag som verkligen ville ha lite ledigt såhär precis efter skolan.. Men men.. Det är bara att bita i det sura äpplet och så..


Mitt fina hår

Hej hej , har inte blivit mycket bloggande i dag.. Efter skolan drog jag till stan för att köpa löshår, hittade stället direkt, jag köpte äkta och det är verkligen jätte fint även om det var mycket dyrare, Så nu har jag långt fint hår till naveln hehe.. Får se om jag kortar ner det lite. Så jag har hållt på att sy håret nu i någon timme och sytt fast clipsen. Det gick bra, inge svårt alls. men fick kramp i ena fingret så där har jag ont. Men det var det värt. Jag fick betala 850 kr för allt, dyrt men kände att jag behövde göra något med mitt hår..

Efter jag köpte håret hade jag gott om tid innan älskling hämtade upp mig i slussen så jag gick genom Gamla Stan ändå bort till Götgatan. Och sedan satte jag mig på mc donalds i en timme och drack milkshake och läste tidningen...

Vid kvart över 12 kom älskling och vi drog till banken på vårat möte. Eftersom jag inte jobbar så får vi inte ta på så mycket som jag trodde, men vi ska ha möte med våra föräldrar som får gå i borgen för oss..

Ska snart i väg till älsklings föräldrar på middag så jag ska hoppa in i duschen nu.. Ikväll blir det unga mödrar och House

Bilder kommer senare på håret ;) så håll utkik


Fattig student

har varit i skolan en stund nu, trodde inte jag skulle komma i tid. Min buss kom ju inte hemifrån så jag fick typ halvspringa till centrum. Det är inte första gången detta händer. Vilket är jävligt irriterande. Får ringa sl igen och klaga. Har möte om en kvart med min lärare. Sen blir det en sväng på stan. Har inte varit inne på länge då jag inte har pengar till att shoppa utan måste spara nästan vartenda öre, jobbigt speciellt när man är beroende av att shoppa. Suck! Man hinner ju inte jobba mer än vad jag gör heller, går i skolan 5 dagar i veckan, eller kanske inte GÅR fem dagar men jag måste ha tiden till att plugga, jobbar en dag i veckan iaf. Så jag är just nu en fattig student.




Dagens fråga

Vad ska ni göra på midsommar ?


Money

slänger upp en ursöt bild på Money ;)


Tisdag

godmorgon, hoppas att ni har sovit bra. Ush jag gick upp kvart i sex idag, inte så kul, är hur trött som helst. Ska iväg till skolan på ett möte och sedan prata med min lärare om hur det går med mitt examenarbete. Kommer säkert somna på bussen in till stan, haha!

Dagens planer
- Skola
- Köpa löshår
- Möte med banken om lån
- Lunch ute med älskling
- Träna

Det är underbart väder idag med, men kallt, brrrr

Jag som blondin

Fan vad jag har ont i huvudet, får skylla mig själv. Har inte druckit tillräckligt i den här värmen. Har varit fint ganska länge nu till och från självklart men det har varit massvis med sol. Underbart! Imorgon ska jag köpa löshår, längtar verkligen. Långt och fint hår, men jag ska inte hoppas på för mycket så man blir besviken sedan, men det ska iaf bli kul! Åhh ser det framför mig, trivs verkligen inte med mitt hår, usshabussha.. Men jag vill ändå inte färga det eller klippa det. Haha.. Hatar verkligen att gå till frissan då jag alltid får en sån ångest att dom ska råka klippa för mycket. Färga har jag gjort x antal gånger gånger hundra, ja iaf många gånger så jag vill bara låta bli mitt hår och inte göra så mycket..

Ibland saknar man sitt blonda hår, älskade verkligen det.


Lista


PERSONLIGT

vad heter du?
Nicole
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag är nöjd med det jag heter, tycker det är jätte fint
vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Det är nog bara Nicole tror jag
vilket stjärntecken är du? Kräfta
vilken årgång är du? 1986
vart bor du? Stockholm
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? Ja några
vart skulle du vilja bo? där jag bor ;)
vilken skolklass? 2an Högskolan
vad vill du bli när du blir äldre? Framgångsrik, och lycklig :)

UTSEENDE

hur lång är du? 174 cm
hur mycket väger du ? min ensak
hårfärg och frisyr? Långt brunt hår
ögonfärg? Blåa
mest nöjd med? Ögonen
minst nöjd med? mina för spinkiga ben HAHA
skostorlek? 38/39
glasögon? Ja när jag kollar på Tv
har du några piercingar/tatueringar? 3 hål i öronen, en tatuering i svanken

FAVORITER

filmer? Oj det är många
låtar?  Forever
årstider? Sommaren
mat/dryck? Ramlösa och lax
Djur? har en hund och en katt
färg? Naturliga
parfym? Naomi Campbell, paris Hilton, Puma, Cascada + fler
ämne i skolan? photoshop , love it
sysselsättning? Pluggar sista året till webbdesigner

KLÄDER

vad använder du just nu för jacka? skinnjackan
vad använder du just nu för skor? ballerinor
favoritfärg på kläder? Naturliga
favoritmaterial på kläder? hmm ..
vilka kläder skulle du vilja ha just nu? mjukipysiskläder
favoritaffärer? Gina Tricot
för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika
favoritmärke? vet inte
vad har du för tröjstorlek? xs-s

DITT RUM

stort, litet eller mitt emellan? Eget litet hus
vilken färg på tapeterna? har inga tapeter
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, lila och vitt
vad vill du ändra där inne? utrymmen

vad har du där inne av följande: 
tv? ja
video/dvd? ja
dator? 2
stereo? nej
telefon? ja
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? våran tomt
vad gör du oftast i ditt rum? Allt förutom laga middag
favoritpryl i rummet? sängen helt klart

Vill utomlands

Det känns som åratal sedan jag var utomlands, men det var ju i januari, men det är fan länge sedan tycker jag, jag är så sugen på att åka någonstans i sommar. Men har inte dom pengarna. Suck! Vill bara bort från allt. Njuta av livet och umgås.. Kanske man ska önska sig i examenpresent? haha nää skoja bara.. Men mamma är ju sugen på att åka någonstans i sommar, Turkiet? igen.. Hmm varför inte, ge mig pengar så åker jag, hehe.. Nä men allvarligt, jag behöver komma bort, få nya krafter så jag har orken att starta ett nytt kapitel i mitt liv..

Ska ni resa i sommar ?





Så kan det gå ibland

Gud vilket underbart väder, har varit ute med Mexx i en timme, man måste ju passa på att njuta av solen. Så jag har sprungit ut och in hela dagen för jag ville ju inte sitta inne och plugga när det är sånt här fint väder, det går ju bara inte, ingen koncentration alls, älskling slutar om fem minuter och kommer väl om någon timme, saknar honom jätte mycket..

Det blir kassler här hemma idag vilket jag verkligen hatar, är det något jag inte kan äta så är det kassler, fyyyy, ryser av tanken. Blä!

Så jag ringde älskling och bad honom köra förbi donken..


Nyklippt Mexx

Mexx kom hem för en stund sedan, stilig han är nu. Hehe lite ovant att se eftersom vi är vana med den stora tjocka pälsen. Men han är söt. De har rakat honom överallt förutom på huvudet och svansen. Skönt för honom att bli av med håret nu när det är så varmt ute. Jag tänkte ta en långprommis med honom nu i skogen. Tar med lite frukt också. Är hungrig som vanligt. älskar att äta.. Mmmm..

Har pluggat en stund också. Fixat med min sajt och med bilder, det går framåt. Sakta men säkert.

Nä nu blir det att gå ut i solen







Söt kommentar

Ibland får man så otroligt fina kommentarer från er läsare :) denna fick jag av söta Linda

Vad glad jag blir! Du som säkert har flera hundratals läsare varje dag skrev en kommentar! =) Tycker att det känns som att nästan alla som hamnar på bloggtoppen slutar att ha båda fötterna på jorden. Men tack för att du har det. trevlig blogg med! Ha det bra / Linda.

Man blir bara så glad , Tack Linda :)

Ut i solen

Jag rekomenderar verkligen ansiktsmasken på citron, sirap och ströbröd, mitt ansikte är hur lent som helst, den var hur bra som helst och renade hyn. Har precis käkat en sallad, mumsigt. Så nu är man mätt och belåten och kan ta itu med diverse saker.. Har en del saker att göra i dag. Det är fint väder ute också så jag ska nog ta en långpromenad när Mexx kommer hem, mamma är och hämtar honom nu. Undra hur han ser ut i pälsen. Hehe. Lägger upp bilder på nyklippta Mexx sedan..


Nu ska jag slänga in lite kläder i tvättmaskinen, ta ett stort glas ramlösa skogshallon och sätta mig ute och plugga..


Ansiktsmask

Sitter här med ansiktsmask och håret i en inpackning från Fructis, kände för att fräscha upp mig lite. Efter det ska jag nog smörja in mig med bus så att man blir lite brunare.. Hatar att vara blek.. Vi hade ingen ansiktsmask hemma så jag gjorde en hemmagjord..

Min ansiktsmask

  •  Sirap
  • Ströbröd
  • Citron
Blev en peelingmask och den verkar funka jätte bra, visst den ser inte kul ut men whatever. Det finns säkert hur många olika tips på hur man kan göra en ansiktsmask med hjälp av det man har hemma.. Den här känns jätte fräsch och hyn kommer nog bli len tack vare ströbrödet.. Den luktar inge vidare. Hehe men det får man stå ut med

"Om man vill vara fin får man lida pin"


Mexx blir klippt

Har haft fullt upp hela morgonen, vid nio gick jag ut med Mexx för att sedan bada, föna och borsta honom, eftersom att han skulle till Hund och Katt idag och bli klippt, han är där nu. Hehe undra hur han kommer att se ut efteråt, lilla Mexx, hoppas att dom inte klipper för mycket bara, han blir inte så fin då tycker jag. Han har ju sån otroligt fin päls..

Det skulle ta två timmar så mamma lär hämta honom vid ett tiden, spännande :) det var på tiden att han blev klippt, det blir ju så varmt med den där tjocka pälsen..


Mexx

Här är en av de bästa bilder jag har på Mexx, men vilken är bäst?
1,2,3,4 eller 5?

image2379

image2380

image2381

image2382

image2383

Måndag

Godmorgon godmorgon , ni har sovit gott antar jag ? jag drömde om att jag var på Taj Mahal och köpte löshår men det fanns inte min färg vilket var skitjobbigt, jag stannade där inne tills personalen inte orkade med mig. Fick aldrig mitt hår, buhu.. Hehe men tur att det bara var en dröm. Gick upp 20 i åtta eftersom jag skulle agera chaufför, så ringer B mig klockan 8 och säger att det inte behövs, suck, och jag som verkligen hade svårt att gå upp. Men nu är det ingen ide att gå och lägga sig. Ska plugga lite snart så har jag gjort det. Sen blir det bara att ta det lugnt, får se vad jag hittar på.. Ska iaf börja med att göra frukost..



Modevisning i Thailand

Bjuder på några outfits genom en modevisning i Thailand :) hihihi tyckte den var lite rolig ;) speciellt mina snygga strandhattar.. ASG

image2377

Sanningens Ögonblick

Har precis kollat på Sanningens Ögonblick, det program jag menade lite längre ner som jag blandade ihop med Power of 10. Sak samma. Men ussh vilka jobbiga frågor dom fick svara på, en kille fick frågan om han hade varit otrogen, och han svarade ja  och om han tyckte att någon av hans kompisar hade snyggare flickvän än sig själv, ja dör också. Men han fick iaf skit jobbiga frågor, tycker det är lite jobbigt att se på det programmet, men ändå intressant. Sen vet man inte hur mycket som är sanning..

Nä otrohet är bland de värsta som finns. Det är något jag aldrig skulle kunna förlåta. Så om det verkligen var sant att han varit det så hoppas jag att hon tar sitt förnuft till fånga.

Ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt, glo lite till på tv sedan sova. Måste upp vid åtta imorgon och skjutsa B till en mässa. Massor med saker han behöver, annars skulle han tagit en taxi, men kan vara skönt att gå upp tidigt även fast man är "ledig".. Jag tänkte plugga en hel del imorgon så att jag inte får stressa sista minuten. Sedan blir det väl att städa lite här hemma, glo på film, söka jobb och sådana saker.

Slänger upp en till bild på Mexx vid Djurgården. Så himla fint där ;)

image2376

Låtar

De här är två av mina favorit "lugna" låtar, så otroligt fina,
har ni någon favorit?





Dagens Fråga

Vad anser ni gränsen för otrohet går ?

image2375

Bloggproblem

Problem med bloggen som vanligt, iaf, i inlägget nedanför menar jag självklart sanningens ögonblick klockan 21.00 :) hehe

Power of 10

Blir en ganska lugn kväll framför tv:n. Ska se Power of 10 klockan åtta, ett intressant och spännande program. Fast det kan vara lite jobbigt också. Man måste ju svara ärligt på frågorna. Och vissa frågor är verkligen skitjobbiga.. Men sedan vet man inte hur mycket som är sant, jag menar, hur sanna svar kan en lögndetektor ge. Vad tror ni ? Tror ni på sånt? det skulle vara häftigt om den kunde ge hundra % svar. Men jag vet inte vad jag ska tro.. Men iaf, efter det ska vi se på film och bara myspysa..

image2374

Söndag

Har precis tryckt i mig en räksallad med currydressing till middag, hur gott som helst. Ingen orkade laga middag i dag så vi drog till pizzerian. Hehe. Men är inte så förtjust i pizza så jag äter alltid sallad. Gott och nyttigt. Hoppas att ni har haft en bra söndag, det har varit fint väder nästan hela dagen vilket är härligt. Har varit ute en hel del. Älskling är just nu ute och spelar fotboll med mina brorsor, jag tror Felix kommer bli nästa Zlatan, för han är grymt duktig och är helt galen i fotboll. Det är det enda han gör. Han har fotboll några gånger i veckan och ut över det tränar han hela tiden hemma. Hehe, så det blir min bror som får försörja oss sedan när han tjänar alla miljoner, *skoja bara* ..

Ikväll ska vi se National Treasure 2. Ettan var jätte bra tycker jag. Äta lite godis och poppa popcorn och bara myspysa med andra ord. Ett bra avslut på söndagen och in i en ny vecka.. Måste dock upp tidigt imorgon då jag ska agera chaufför. Så se upp i trafiken imorgon, för då är jag ute och kör ;)


Här behövs det en ny gaderob

Har precis kommit hem från en underbart mysig promenad med älskling, Mexx och min lillebror, älskling tog lite kort på mig :) Hmm mitt hår ser orange ut :( eller iaf kopparfärg, men det är nog bara ljuset. Vi har väl ute dryga halvtimmen, skönt att röra på sig lite. Blir väl mest att man sitter lite här och där. Hehe. Funderar på att fixa lite i min gaderob, den ser inte kul ut. Jag har ju såna där luktpåsar så att kläderna ska lukta godare och en hade gått sönder :( suck  så det blir väl att damsuga gaderoben. Men det går ju fort eftersom att den är ju så pluttig. Haha! är det något jag tänker lägga pengar på snart så är det en gaderob. Finns jätte många smidiga lösningar på Ikea. Där hämtar jag inspiration till min gaderob, men eftersom att den är så liten är det inte mycket man kan göra.

image2371

image2372

image2373

Veckans

image2370

Har lite att göra i veckan och helgen men såhär ser det ut iaf

- Agera chaufför åt B
- Plugga
- Möte med banken
- Köpa löshår
- Möte med skolan
- Ett annat möte
- Torsdag firar jag och älskling 3 år
- Hasseludden
- Visning
- Jobba

God lunch

Har precis käkat klart lunchen som vi köpte på en suschi restaurang, Lax Tariyaki, min favorit, mumsigt.. Visningen gick bra och det var fint, det ligger jätte bra så vi skrev upp oss på intresseanmälan. Det var fler där än vi men jag hoppas att de inte blev intresserade.. Vi ska på en visning igen nästa helg i samma område, den är lite större. Vi vet mer på tisdag efter bankbesöket :) så då kanske man flyttar till juni då ..

image2369

Underbar låt

Underbar låt med Chris Brown - Forever





Ego pics

Brukar inte lägga upp sådär jätte mycket bilder på mig själv, har inte blivit av , men mer och mer har kommit, så här kommer lite mer :)

image2366

image2367

image2368

Mys vid klipporna

image2364

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott, har precis fixat ordning mig, vi ska snart åka till älsklings föräldrar, dom ska följa med oss på visningen av lägenheten idag. Spännande! Hoppas att det bara är vi där hehe..

Det är underbart väder ute, varmt och soligt. Tog med Mexx på en promenad för en stund sedan, gick i linne och en tunn kort tröja och bara det var hur varmt som helst. Underbart med andra ord. Så efter visningen blir det sola. Köpa någon god mat, ta med oss filtar och gå till klipporna och bara vara. Så får det nog bli, jag ska nog köpa lax tariyaki, mumsigt! Man får passa på att njuta när solen är framme..

Vad ska ni göra denna underbara söndag?

image2365

Dagens outfit

Skor: Skopunkten
Jeans:BikBok
Linne: Gina Tricot
en enkel outfit blir det idag :)

image2363

Blir så trött på vissa

En sak jag inte förstår är när folk skriver så elaka kommentarer till någon. Be den sluta blogga osv, då är min fråga, varför ens läsa bloggen och inte bara skita i den? mår man så dåligt att man måste skriva elaka saker till någon. Förstår inte hur vissa tänker. Om jag ser någon blogg jag tycker är helt kass, då skiter jag i den, jag lägger inte ner min tid på att läsa skiten. Är man så bitter så att man vill att andra ska må dåligt. Trycka ner en person.

Har sett så grymma kommentarer att man blir så arg på dessa, det är ju mobbing. Och som vissa skriver, nä jag gör det inte för avundsjuka utan säger vad jag tycker, men varför ? varför ens säga något över huvud taget, varför inte hålla det för sig själv..

Nää idioter kommer det alltid att finnas, tyvärr.


En underbar dag

image2361

Nää usssh, blir att krypa ner i en nybäddad säng med nya lakan och allt som vi köpte i går, finns inget härligare än att krypa ner i en ren säng. Är trött som satan och lär somna som en stock. Hoppas vädret blir bra imorgon också så att man kan spendera dagen ute, kanske sätta sig på det nyöppnade cafeet här och käka frulle innan visningen, hmm vi får se..

Imorgon är det söndag igen. Ska sova ut lite så jag inte är så trött på kvällarna, hehe. Blir trött redan vid nio, så har det alltid varit vilket är jobbigt.

Kände att jag ville skriva av mig lite innan jag kryper ner under täcket.. Har varit en ganska händelserik dag och Mexx när sussa nu efter alla intryck idag, det kommer vi göra fler gånger, Djurgården är helt underbart och ni som inte varit där måste gå dit. Tänk en solig och varm dag med en picknickkorg i gräset, underbart! ser verkligen det framför mig. Hehe.. Men visst låter det underbart..

Jag är så glad över att Mexx skötte sig så bra som han gjorde, trodde inte han skulle lyssna på mig eftersom att det var så mycket hundar och så men det gjorde han, och om han inte gjorde det vända vi bara på klacken så kom han som ett skott, han trodde väl att vi skulle lämna honom. Lilla Mexx.. Så himla gullig, han blir föresten 2 år snart, Stora killen. Känns som att vi har haft honom i en evighet. Hehe. Han ger verkligen så himla mycket..

image2362

11 september

Hoppas ni har en bra kväll. Själv ska man nog gå och lägga sig snart, är sjukt trött. Vi håller just nu på att kolla på Tv4 Fakta om 11 september, vilka misstag dom gjorde och så. Det är så hemskt, har försökt förträngt det där. Så jävla onödigt, jag förstår inte hur grymma människor det finns, varför kan alla inte bara leva i fred och försöka ha det bra, jag menar, man lever inte föralltid så varför inte försöka ha det bra och ta hand om varandra, dessa jävla krig hit och dit, dessa jävla mord, man blir galen. Jag förstår inte. Visst alla tycker inte likadant, människor blir sura på varandra osv, men va fan kan man inte bete sig lite mognare, att döda människor. Så jävla onödigt... Blir så arg...

Svåra beslut i livet

image2358

Hmm nu har vi spenderat dryga timmen framför en koreansk skräckfilm, den var inge vidare så vi ville inte se resten. Fan jag som längtade efter en riktig skräckis, suckar. Vet ni någon bra ? tycker det var länge sedan en riktigt bra kom ut.. Men men bättre lycka nästa gång.

Ussh mår lite illa just nu, har blivit lite mycket godis, men det är ju så gott, men nu är jag mätt. Så det blir att dricka ramlösa skogshallon resten av kvällen. Mitt beroende ju. Har precis druckit upp ramlösa citrus.

Imorgon ska vi iväg på en visning av en lägenhet, jag hoppas inte många kommer så att vi har större chans att få den. Så håll tummarna. Vi har redan varit på två visningar och det lär bli fler. Om vi inte köper den här. Det är en underbart gullig bostadsrätt så på tisdag ska vi ner till banken och prata om lån och sånt :) vi vill ju ta lite mer än vad själva lägenheten kostar så att man har råd att köpa lite nya möbler också. Men det ska bli kul!

Har blandade känslor med att flytta hemifrån, känns lite jobbigt men det är väl dags. Nää fan det känns skitjobbigt just nu, vi har så bra sammanhållning hemma och har verkligen skitkul och alldeles underbart, vill jag lämna det här. Vi har ju ändå ett eget hus. Så why not?  Stanna? flytta? massor med frågor i huvudet och ångest. Nä vad jobbigt det blev nu, hmm, iof kommer vi inte flytta så långt bort, fem minuter bort med bil så. men ÄNDÅ! vill jag eller vill jag inte. Hmmm .. Jobbigt jobbigt, men det löser sig ju, kan ju inte bo hemma tills jag blir 50 precis, haha..

Nä det är väl dags?

Krulligt värre

Dagens frisyr, lite lockigt, sov med blött hår i en toffs :) blir så fint, men det sliter ju tyvärr en hel del :(

image2356

image2357

Asiatiska skräckfilmer

Har nästan precis ätit middag, var hur gott som helst.  Så nu är man mätt och belåten. Men blir godis om någon timme, mumsigt. Vi ska se någon koreansk skräckis ikväll. Dom brukar vara bra! Såg någon Thailänsk skräckis för någon månad sedan, synd att jag inte kommer ihåg vad den heter, för den var bra, älskar asiatiska skräckfilmer. Älskling ligger och kollar på hockey just nu så då passar jag på att blogga lite. Ska snart hoppa in i duschen och sätta på mig mjukiskläder och bara mysa hela kvällen.

Vad ska ni göra ikväll ?

image2354

Mexx på Djurgården

image2353

Mexx njuter av de härliga vädret på Djugården.





Ny design

image2352

Har ändrat lite i headern :) vad tycks ?

Massor med chooooklad ;)

Älskling och jag har precis städat och fixat här hemma, det såg inge kul ut, klädhögar överallt. Men nu är det mysigt. Vi var i väg och köpte godis på ica också, favvisstället, de har fått in jätte mycket gott godis, ja jag gillar choklad så min godispåse var fylld med det. I affären träffade vi på B och så hörde vi mina brorsor som lekte i en borg, de hördes över hela affären, haha. Så Felix åkte med oss hem.

Ikväll blir det lax till middag, mumsfillibabba, min favvis ju. Älskar Lax. Det var ett tag sedan vi åt det så det ser jag fram emot, till det lär det bli, bulgurris, sallad och två olika såser, som vanligt, yummi.

image2350

Mexx

image2349

Så här glad kan man bli av att busa runt på Djurgården ( skoja bara )
Mexx gäspade precis när jag skulle ta kort ;)

Djurgården

Det var inte sådär jätte många hundar där vi var och det var bra för jag ville se hur Mexx reagerade och så mot andra hundar. Han var jätte nyfiken, det var två hundar han sprang fram till, sen kom han tillbaka och brydde sig inte sådär jätte mycket när andra hundar sprang omkring, så det var kul. Och när han sprang bort en bit gick vi åt andra hållet och då kom han som ett skott. Lilla Mexx. Så han höll sig vid oss iaf. Men var ändå på upptäcksfärd, De var ju hästar där också och Mexx älskar ju dom. Så om ni har hundar så rekomenderar jag verkligen Ladugårdsgärdet. Jätte bra ställe för hundar att leka och springa lösa på. Bara de inte kommer agresiva hundar

image2346

image2347

image2348



Underbar dag

Har precis kommit hem från en underbar dag på Djurgården med älskling och Mexx. Först gick vi runt på vid vattnet, skitmysigt, sedan gick vi till Ladugårdsgärdet för att Mexx skulle få springa av sig och leka med andra hundar, han var hur duktig som helst och sprang där. Gick och hälsade på massor med hundar. Han tyckte det var jätte kul det märktes verkligen. Han är helt slut nu. Haha det lilla livet, men det var verkligen jätte kul. Många intryck för en liten hund så han kommer nog sova gott i natt. Vi käkade på babajen också, mysigt men dyrt..

En underbar dag helt enkelt, vädret kunde ha varit bättre, var rätt så molnigt.

Solig lördag

image2345

Nää ska hoppa in i duschen nu och fixa mig, tänkte överaska
älskling med frukost ute i solen. Det är verkligen jätte fint väder ute,
har inte kännt än om det är varmt, men det ser så ut, min lillebror är redan ute
 och han har bara fotbollskläder. Så det ser ut som att det blir en toppendag..
Kanske ska ta med älskling och Mexx ut till djurgården och så? hmm,
det var en bra ide :) kommer bli skitmysigt!

Vad ska ni göra i dag ?

Lördag

Godmorgon, jätte fint väder ute, hoppas att det är varmt också. Mysigt! får se vad vi hittar på idag. Älskling sover fortfarande och jag ska väl snart göra lite frukost till mig själv. I går kollade vi på filmen Berätta inte för någon, den var helt okej, den är fransk men den var spännande. Så den rekomenderar jag.

Shit vad tiden går fort, redan maj och om ca en månad tar jag examen, det är ju helt sjukt, man hinner inte riktigt med känns det som. Känns som att det var i går vi hade studentmiddag på en kinarestaurang, när jag och Sandra dansade hela kvällen på Patricia med resten, att det var i går vi sprang ut från skolan och var glada. Saknar de stunderna när man gick i gymnasiet, när man var med sina bästa kompisar varje dag, käkade lunch tillsammans och hade skitkul. Men det går inte att spola tillbaka tiden utan minnena lever iaf kvar..

Nu måste man blicka framåt och vara redo för vuxenlivet med allt vad det innebär.. Om en månad börjar ett nytt liv, en ny verklighet..

Tofflor

image2342image2341

Jätte söta tofflor från Paul Frank :)

Löshår

Åhhh vill göra något med mitt hår nu, hatar det, hehe vill ha längre och tjockare hår så jag funderar på att köpa löshår på Thai Mahal i Sthlm. Vill ha sådana man bara knippsar fast med hjälp utav spännen. Vet inte om det finns där ? ni får gärna skriva någon kommentar om ni kan rekomendera någon butik som har billigt och bra löshår :)

Önskeklädsel

image2340

Sött linne

image2339

Kolla vilket fint och somrigt linne, jätte söt eller ? ;)

Vilket liv!

Åhhh Gossip Girl är sjukt bra och de nya avsnitten är grymma, blir bara bättre och bättre, Love it! Jag kommer absolut köpa boxarna sedan, allihoppa! Älskar deras kläder, speciellt Serenas. Vill ha massor med pengar så att jag kan bygga upp min stil mer och köpa ännu mer kläder. Jag har ju en symaskin så det är bara klippa och sy lite, har bara använt den en enda gång, gav upp direkt, men va fan man kanske ska dra fram den.. Hmm ..



Blir lite irriterad på vissa bloggeskor mer och mer, när de väl blir stora och tjänar massor med pengar på sin blogg, börjar de blogga mindre och mindre för de vet att läsarna och pengarna ändå kommer och jag blir irriterad på det. Då märker man verkligen vilka som gör det för pengarna. Om jag själv skulle tjäna as mycket på min blogg ( vilket skulle vara kul ) skulle jag ändå fortsätta lägga ner min tid på bloggen. Tänk vilka fördelar det finns, vilka dörrar som öppnas. åhh. Jag tycker det är så roligt att påverka och göra min röst hörd och och inte minst att skriva.

Geisha

image2338

Min favorit geisha som vanligt, har varit min favorit länge nu. Hehe inte ens när jag hade opererat mig och bara fick äta flytande hindrade geishan mig, värmde den bara i micron och käkade, Muuuumsigt.

Nu blir det geisha och avsnitt 14 av Gossip Girl

Gossip Girl

image2337

Jag ska se de nya avsnitten av Gossip Girl nu, äntligen har de kommit.
Hoppas att det blir MÅNGA säsonger av denna serie, love it

Kläder överallt

Vi har precis kommit hem, har varit och handlat lite lunch, godis och lite sånt. Det är hur mycket folk som helst ute idag, man märker att många tog ledigt idag, har nog aldrig sett så mycket. Hehe. Vi tänkte köpa godis på ica ( de har bäst godis där) men eftersom att det var så mycket folk så orkade vi inte stå i kö överallt så vi begav oss till coop. De hade inte mycket godis så det blev en besvikelse, jag som var så sugen, men vi får väl göra imorgon, blev iaf lite godis. Mumsigt! är verkligen en liten godisgris, men det är ju så gott!

Vi har inte bestämt oss för riktigt vad vi ska göra ikväll, Sami vill åka och käka hos sin mamma och pappa men jag vet inte vad jag har lust till. Men vi får se hur det blir!

Måste röja lite här hemma också. Kläder fan överallt, sitter på kanten av datastolen för att den är täckt med kläder, haha.. Ser inte kul ut.. Vill ha större gaderob nu..

Kärlek

image2336

När vi var i djuraffären så kollade vi på djuren, och när vi kom in till fåglarna så var det i en bur med 8 fåglar, alla hade en kärlekspartner eller vad man ska säga, och två av paren satt och pussade varandra, skit gulligt :)
det är kärlek ♥

Självklart var jag ju tvungen att fota de små kärlekskranka fåglarna.

fredag

Godmorgon kära läsare och ni andra också, idag är det fredag vilket ni redan vet. Vi började dagen med att gå till banken för att prata om lånelöfte, vi fick en tid på tisdag så då ska vi dit. Vi vill ju köpa våran lilla lägenhet som vi har hittat och ska på visning i helgen. Spännande. Ska bli skitkul. Har ju drömt om den och att vi fick den :) så jag hoppas drömmen slår in.

Efter bankbesöket tog vi och käkade frukost ute på ett café, för min del blev det bravo juice och en tonfiskmacka, mumsigt värre, sedan skulle älskling köpa bulle, och då kom han med världens godaste hallon - chokladbakelse till mig, tack älskling. Så himla gulligt, den var i sin tur himmelsk god, hehe.. Så där satt vi en stund.. Mysigt att äta frukost ute, var inte så sugen på det vi hade hemma..

Sedan begav vi oss till zoo för att köpa kattmat, fästingmedel, shampoo och balsam till Mexx. Vi kollade självklart på djuren också. Så söta!

image2334

image2335

Loka Likes Asia

Som några kanske vet så är jag helt galen i Loka och Ramlösa, måste ha det varje dag, är beroende helt enkelt. Smakade den relativt nya smaken på Loka i dag och den var jätte god, så den rekomenderar jag verkligen. Väldigt somrig smak. Finns en loka likes asia som jag inte smakat än, ska göra det imorgon. Yummi..

image2332

image2333

Dagens fråga

titta vilka somriga färger det här godiset har :)
Vilken är en typisk sommarfärg ?

image2331

image2330

Love my shoes

Jag älskar verkligen dessa söta små skor, köpte dem på skopunkten för 199 kr, min syster köpte likadana, även hennes kompis när vi var i skärhomen, haha tyckte de va gulligt :) De känns så somriga på något sätt, älskar spännet där fram och hjärtan ( heter det så ? ) haha skit samma. Jag gillar mina skor det är väl det jag vill komma fram till. I think!

image2328

image2329

De stora bloggeskorna

image2327

Vi har precis sett filmen "the Animal" den var väl helt okej. Inget speciellt.. Den får väl en tvåa av fem..Den andra filmen ska vi se lite senare, om jag inte lyckas somna innan det, haha är hur trött som helst. Kommer att somna som en stock. Men men hur som helst.



Jag läste Kissies inlägg förut och det var väldigt intressant. Och jag håller med henne om att vissa stora bloggeskor inte ska kalla sig bloggeskor med tanke på att de inte skriver så jätte många inlägg längre, som Kenza, ca två inlägg per dag, hon vet ju att läsarna ändå går in där var och varannan sekund, och hon vet ju att de är trogna och kommer tillbaka. Frågan är hur hon kan tjäna så mycket då. När det finns andra som verkligen lägger ner sin själ i skrivandet och inte får en slant, sitter flera timmar per dag. Skriver om nästan samma sak. Vad är hemligheten kan man undra ? Sedan finns de ju de stora bloggeskorna som verkligen uppdaterar hela tiden, som tex StinaLee.

Vad är hemligehen ?

Kändisvärlden

image2326

Någon som jag tycker är otroligt fin är Katherine Heigl
Hon är en grym skådis också.

Hemma igen

Är det bara jag som tycker blogg.se ser konstig ut och allas bloggar, det är så stort, kanske är någon inställning på min dator, eller jag vet inte. Men men. Har precis käkat middag, det blev rester från igår, paj alltså. Mumsigt! Så nu är man mätt och belåten, har även varit och jobbat, så är helt slut i kroppen. Men skönt att ha det gjort. Ikväll blir det bara slapp framför tv:n till två filmer , "berätta inte för någon" och "The Animal".. Hoppas dom är bra. Är verkligen sjukt trött. Ska hoppa in i duschen snart hade jag tänkt, vet inte när Sami kommer, han är hemma hos sina föräldrar och fixat med oljan till sin bil och lite sånt. Men men hoppas att han inte kommer så sent iaf.


Flisan vid brasan

Lilla Flisan var så nyfiken på brasan, hon ville bli fotad men ändå ville hon inte missa en sekund av brasan, kolla blicken ;) hehe.. Så söt

image2325

Valborg

Här kommer lite bilder från i går. Efter brasan käkade vi mammas köttfärspaj och västkustpaj och sallad, mumsigt. Underbar utsikt över havet vid brasan, Mysigt

image2322

image2323

image2324

1 Maj

Godmorgon
hoppas att ni har sovit gott och haft en bra valborg, det har jag, mycket mat och trevligt sällskap. Visar bilder sen, är för trött nu. Ska göra löite frukost. I dag blir det bara slappa, vi är för trötta för att göra något annat, men det är skönt det också, köpa hem lite skräpmat, godis och hyra massor med filmer, iaf tre. Ja så ser våran dag ut.

Jag som trodde det skulle bli fint väder i går, men icke sa nicke, det regnade också. Tråkigt! men det var iaf mysigt att kolla på brasan.

Vad ska ni göra i dag?

Godnatt

Nä nu ska jag gå och lägga mig ZzzzZZZZzzzzzzzzz ha en fortsatt trevlig valborg, det har jag haft, nu ska jag mysa med darling

RSS 2.0