Fråga

Dagens fråga: Vilken glass från GB är Godast?


Färga håret ?

åhhhh neej jag har blivit sugen på att färga håret blont igen, jag vill men ändå inte, håret skadas så himla mycket och sen kommer utväxten efter bara en vecka.. Men jag kan inte släppa tanken på att bli blond igen. Jag trivdes i det men ändå vill jag inte utsätta mitt hår för det igen...

vad tycker ni om min hårfärg? det "oranga" är efter jag färgade brunt men håller på att växa bort.. Som tur är, Vill ha en jämnare hårfärg nu. Hehe men jag får väl lov att vänta tyvärr,

Eller har ni tips på hur man kan få ur gammal  färgning fortare i håret ?
ska jag bli blond eller behålla min riktiga hårfärg?









need a car

sitter och kollar på Unga Mödrar, har följt det från första början, tycker att det är väldigt intressant. Man får ju bebislängtan men jag är nog inte redo än, men inom en snar framtid.. Men det är inte bara att skaffa hit och dit utan man vill kunna bygga upp en trygg och bra framtid.. Och känna att man klarar av det..



nu är det slut, Bente och hennes kille åkte till turkiet, där har jag också varit, ett otroligt fint land. God mat också. Dit skulle jag kunna tänka mig att åka igen.. Skulle vara skönt att åka bort snart, jag längtar efter att resa, något att se fram emot. Planera och njuta! Härligt.. Men tyvärr har jag inte råd med det.. Håller på att spara pengar till en bil. För om jag får det jobbet jag vill ha måste man ha tillgång till egen bil. Så jag behöver alla pengar jag har.. Inget mer shoppande, ingenting, inte på bra länge iaf.. Det är inge kul. Men om man verkligen vill ha något så går det, och en bil är ju bättre än kläder, har ju ändå hur mycket som helst.. Har alltid velat ha en peugeot, svart eller silver.. Dom är så fina!

Har ni körkort? egen bil ? vad för bil ?


sol i veckan

Har precis käkat pastasallad med tonfisk, mumsigt! älskar sallad speciellt på sommaren då man vill ha en kallare maträtt.. På tal om sommar, i veckan ska det bli bättre väder, soligt och varmt, har varit lite dåligt nu i flera dagar så lite sol skulle vara härligt, packa en picknickkorg och ta med sig en bok och sätta sig i gräset, mysigt värre!

Vad har ni för planer i veckan ?


Chokladansiktsmask

Jag sitter här med en underbar ansiktsmask, nämligen choklad, fick den utav Tina när jag fyllde år och den är jätte bra. Blir sugen på att äta upp den för att det luktar så gott.

Jag rekomenderar verkligen den här!


Vilken jäkla röra!

här har det varit storstädning hela dagen och är fortfarande inte klar, har hälften kvar. Mycket saker man har, hur mycket som helst under sängen, haha förstår inte hur allt får plats. Men har slängt hur mycket som helst vilket känns skönt.. Funderar på att åka och köpa flyttkartonger senare så kan man packa allt man vill ha kvar men inte slänga och ställa in det i garaget så länge.. För det är för mycket grejer här.. Suck! inge kul alls för det blir så rörigt...

Det är ju fortfarande skitväder ute så då kan man ju fixa lite här, annars brukar jag tröttna rätt fort och bara orka städa i någon timme innan jag vill göra något annat men man kan lika gärna passa på nu...



Tack för era urgulliga kommentarer om mina bilder. Det betyder jätte mycket :)





Dagens fråga

ska snart göra lite köttfärspaj, börjar bli rätt hungrig. Har inte ätit något på hela dagen så..

Det finns ju massor av olika matpajer, vilken är eran favorit ?


Mina smycken!



Har precis rensat och fixat bland mina smycken så nu ligger de inte här och där utan nu ligger dom i mitt nya smyckeskrin, tyvärr fick bara hälften plats. Men jag ska rensa lite till eftersom jag inte använder allt kan jag lika gärna slänga dom.. Funderar på att köpa fler stora örhängen då jag bara äger två. De här bamboo örhängerna med hjärtform har jag funderat på länge. Har de runda och älskar verkligen dom! Helt underbara..



måndag

godmorgon! hoppas att ni mår bra, jag mår lite bättre nu iaf så det känns bra. är regnar det så det är lite trisst men då blir det att städa idag iaf, måste fixa gaderoben då alla kläder ligger utanför i en stor hög, suckar! har hur mycket som helst att städa, sen måste jag ut med the dog i det här vädret också, inge kul alls för det lär sluta med att jag får duscha honom igen, jag som precis har gjort honom så fin.. Men jag ska vänta en halvtime och hoppas att det har slutat regna då ..


Just det, när vi var hos min morbror i går så fick jag och min brorsa en varsin present för att vi har fyllt år, han fick en ursnygg tröja och jag fick det här underbara armbandet, hur fint som helst, jag älskar lövet där.. Tack ♥





Städning imorgon?

sitter här och bloggar samtidigt jag kollar på matchen, jag hoppas att Spanien vinner.. Men det tror jag att dom gör..

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra i morgon och har kommit fram till att jag förtjänar en sovmorgon, har gått upp tidigt hela helgen så det är jag värd plus att jag inte mår så bra, men vad ska jag mer göra. Det beror på vädret, om det är soligt blir det självklart att sola och läsa en bok. Men om det är dåligt väder måste jag ägna dagen åt att städa städa städa, det är hur stökigt som helst i mitt lilla hus.. Suck ! saker överallt, måste möblera om lite känner jag, för så som det ser ut nu är det pinsamt.. Jajja..

Men vad händer annars i veckan? hmm jag har inte en aning, har typ inget planerat, eller jo jag ska iof på ett läkarbesök och sen ska vi åka i väg på tisdag..

Vad ska ni hitta på för skoj?






Kafeér!

Jag fick en bok om Stockholms Kafeér när jag fyllde år, väldigt intressant, har bara bläddrat lite snabbt i den men hittar några väldigt söta kafeér, som lasse i parken, var där när jag var liten. Det finns otroligt många mysiga kafeér på Djurgården, Gamla stan och på Söder, vill upptäcka något nytt och ta med Sami dit i sommar..

Har ni något favoritkafé ? vart ligger det ?


bilder

Lite bilder från idag, jätte goda efterrätter <3<3<3









Home

hallå kära läsare! nu har man kommit hem från kalaset, hur trevligt som helst, massor med folk, god mat och fina presenter. Det var ju min morbrors tjej Karin som fyllde 30 år idag så det är ju stort. Av oss fick hon en dag på centralbadet där hon får välja och vraka bland alla behandlingar. Sen ett jätte fint Efva Attling smycke. Verkligen jätte fint! hehe det var inte bara av oss hon fick en dag på Centralbadet utan det hade några andra också tänk på, så sammanlagd fick hon 3 stycken. Hehe lite roligt!

De hade gjort jätte god mat också, olika sallader, såser, bröd och lite annat smått och gott, så man är verkligen proppis, och så självklart jätte goda efterrätter..  Mumsfillibabba!!









Dagens fråga

Fråga: Hur mycket shoppar du för varje månad?

slänger in en bild på Sessan och jag från i går <3

dagens outfit

dagens ouftit:
Body: Gina
Jeans:BikBok
Skor: Skopunkten





snart party igen

ska snart i väg på ytterligare en fest.  Det ska bli jätte trevligt.  God mat och lite mingel och sånt! Så jag har precis fixat ordning mig, jag har blivit tokig i de här bodysen jag köpte så det blev det i dag också, men en annan färg, ska nog köpa mig några till! Älskar verkligen dom!


mina presenter <3

Detta fick jag bland annat, sen fick jag massor med pengar, presentkort, saker till lägenheten oc annat skoj <3









Dagens fråga

vad tycker ni om Paris klänning, hit eller miss?


söndag

godmorgon! hoppas att ni hade en bra lördag, vi hade jätte kul. Släkten och vänner var här för att fira mig och min bror. Vi hade verkligen supertrevligt, och fick jätte fina presenter.. Är hur glad som helst. Ska snart fota dem så att ni får se..

Kalaset började klockan två då de flesta kom, blev en hel del snackande och ätande, hehe har nog aldrig ätit så mycket i hela mitt liv! massa med tårta, jag som var orolig att det inte skulle räcka. Hehe, nu har jag mitt kylskåp fullt med tårta..

Vid tolvtiden började jag må dåligt och var tvungen att gå och lägga mig, kunde knappt gå, så yr var jag! inge kul alls. De andra drog vid ett tiden...





Snart dags för kalas

nu har man precis fixat ordning sig inför kalaset, ska snart ut med Mexx också.. Men har 45 min på mig så.. Jag hoppas att ni har en trevlig lördag,

vad ska ni göra i dag då ??







dagens outfit

dagens outfit: allt är från Gina :)





dagens fråga

Fråga: Vilket land skulle du vilja bo i förutom Sverige?


Lördag

Godmorgon sötnosar, hoppas att ni mår bra, själv har jag ont i halsen och har haft det i tre dagar nu, suckar, och det blir bara värre och värre. Tycker lite synd om mig själv, kanske måste ta någon värktablett om det hjälper mot sånt.. Men men får hålla skenet uppe när alla gäster kommer idag, jag och min bror ska ha "kalas" med släktingar och vänner.. Det ska bli trevligt. Vi ska bl.a bjuda på två olika tårtor och sen senare blir det hemlagad paj och sallad. Mumsigt. Om det är någon paj jag avgudar är det mammas köttfärspaj. Yummi!

Funderar på at göra mig en kopp varm choklad ( gillar inte the ) . Vil ha något varmt att dricka. Som tur är gör det bara svinont när jag sväljer. Men man känner sig svullen.. Fan!

Ska lägga mig över en varm kastrull också. Hehe får försöka bli frisk på någa timmar :D haha!


Träning

Kroppen behöver träning av olika slag för att må bra. För att förebygga sjukdomar, bygga upp imunet osv. Men hur mycket behöver man träna för att kroppen ska må bra, vissa säger att om man går i en rask takt 20 minuter om dagen räcker det..

Gåstavar ska tydligen förbruka 30 % mer än om man inte går med dom. Jag har använt det till och från och man känner verkligen att kroppen får jobba, inte bara benen utan armarna också..

Simma är också en bra träning och det har jag funderat på att göra. några dagar i veckan men det blir aldrig av, vet inte varför.. Det vanligaste är nog gym. Har gymmat ett fåtal gånger i mitt liv, men jag är fan för lat för träning vilket är synd, min kropp tar stryk av det och man mår sämre, iaf jag..

Nä jag måste komma i gång med det snart. någonting iaf! Bara att gå en skogspromenad några timmar i veckan, det räcker tydligen. Kroppen måste få träning för att orka, musklerna blir svagare och svagare och till slut orkar man inte.. Ussh jag har nästan hamnat där. Men just nu har jag ont i halsen och är förkyld så när jag blir frisk ska jag börja ta hand om mig själv igen.. tänk på att äta rätt mat och dricka mycket.. Sen är det inte bra att träna för mycke heller utan man måste låta kroppen vila emmellanåt.. Några dagar i veckan räcker !

fråga:
Tränar du?
hur ofta?
hur tränar du?






dagens fråga

Vad tycker ni om Leightons klänning här?





soligt och fint!

nu har man precis käkat middag som blev grillade fläskkottletter, färskpotatis i ugn, majkolvar, morötter som var grillade och en hemlagad currysås, mumsigt.. Snart ska vi fika också med kladdkaka med vispgrädde och en chokladtårta, mumsfillibabba säger jag bara..

Dagen har varit underbart fin, soligt och rätt varmt så man har spenderat större delen genom att sola och blivit lite brun.. Ikväll blir det bara mys med älskling, kolla på film eller något..

Vad har ni gjort i dag?


dagens outfit

dagens outfit!
body och skärp: Gina
Jeans:BikBok
Skor: Skopunkten







Forever21

två enkla söta klänningar från Forever21
Fint att ha på stranden :)





Roliga bilder på Mexx

kolla in de här störtsköna bilderna på min lilla tjurskalle. Hehe visst är han bara för söt, på andra bilder är han sur, det går inte att missa "asg" han gillar verkligen inte att bli fotad, men när man väl får bilder på honom är de bara för roliga!







hoppas på sol i helgen

Tog en paus från allt solande, börjar komma mer och mer moln vilket inte är kul. Men men. Sitter här och hoppas på att älskling slutar lite tidigare idag, vi ska åka till Sickla och köpa ett par svarta skjorts, dom jag köpte i går var för små, Så dom ville mamma ha.. Så jag måste komma i väg idag eftersom att jag vill ha på mig det imorgon.. Hehe hoppas det blir bra väder i helgen. Det behövs för imorgon kommer det massor med folk hit så det skulle vara skönt om man kunde vara ute och inte stå och trängas inomhus, och på söndag ska vi på 30 års fest så då måste det också bli bra väder..


Mexx

jag var bara tvungen att fota Mexx som ligger nedanför mig, men vilken blick jag fick haha!



 

Sitter här i solen !

sitter här ute i solen och chattar med syster och blggar.  Det är verkligen härligt att man kan sitta vart man vill! Och vilket underbart väder det är också. Får se vad jag ska hitta på idag, vet inte riktigt, kanske ska unna mig en spadag med en chokladansiktsmask, den ska tydlgen lukta hur gott som helst.  Men först och främst ska jag ligga i solen och sola och bli brun.. härligt!

En sak jag undrar öer är om ni kan tipsa om bra hårinpackningar, jag tycker inte det finns någon jätte bra, visst håret blir bra samma dag men sen blir håret lika "risigt" som vanligt.. Hmm kanske ska ha det varje dag eller något. Jag vet inte !


Min födelsedag!

godmorgon sötnosar, sitter här med min nya laptop, det är ju jätte fint väder ute så jag ska nog ut och sätta mig och då kan jag ju blogga därifrån.. Vet ni , jag fyller år idag :D hehe, blev väkt imorse med sång och frukost på sängen och massor med fina presenter. Jätte gulligt! tar kort på det sedan..

Ikväll blir det tårta och bullar..

Mumsigt
Vad ska ni göra denna underbara fredag ?


Vlken paj ?

Fråga: Vad är godast blåbär eller äppelpaj ?


Gamla stan

Var ju som sagt inne i stan med Tina, vi käkade brunch på ett jätte mysigt ställe i Gamla stan, finns ju hur mysiga matställen där som helst. Jag åt en bakad potatis med skagenröra och till det en god hallonsmoothie, mumsigt! det stället kommer jag att besöka flera gånger, Café Art tror jag att det hette men är inte säker, är väldigt glömsk av mig tyvärr..

Fick jätte fina presenter av henne, en badanka i lila som det står "Born To Shop" haha det passar ju mig precis.. Sen fick jag massor med blandade saker i en svart nessesär, en borste, 2 chokladansiktsmasker, 1 aloe vera. Peelingsaker, badkulor och lite annat :)

Jag som verkligen letat efter en ny nessesär men inte riktigt hittat några, den här hade kinesiska tecken på sig, det passar ju mig eftersom jag älskar sånt, har  t.o.m en tatuering där det står Kärlek på kinesiska!








Shopping

I början gick det inte bra för mig med shoppingen, hittade inga plagg alls medans Tina hade tio påsar (nästan iaf) men sen hittade jag dessa som fick följa med hem. Allt från Gina Tricot..

2 Bodys 129 kr styck
2 Kjolar, en för 149 och en på rea 74,50
1 par svarta skjorts 149 kr


Kom inte ihåg exakta priset men ungefär =)







En dag på Stan

Har precis kommit hem från en lång dag på stan med Tina, köpte lite plagg som jag snart ska visa bilder på men ska lägga in allt i min nya dator. Förlåt om jag tjatar om den men jag är skitglad! det är verkligen något jag behöver. Då kommer jag kunna blogga oftare och allt ;) hehe .. Men det är inte bara därför ! Det är bra att ha en laptop helt enkelt..

Men iaf. Dagen började med att jag åkte till t centralen där jag väntade på Tina, det var jävligt mycket människor inne. Haha! Tina shoppade loss som vanligt medans jag hittade enstaka plagg på Gina. Vi gick från t centralen till slussen där vi gick till Götgatan och vidare till Gina. Lika mycket folk där, ja nästan iaf.

Vi käkade lunch på ett jätte mysigt café i Gamla stan som låg " under jorden" hehe så det var lite extra mysigt. Där satt vi bra länge och käkade och snackade massa skit och jag fick presenter av henne som jag snart ska fota och visa..

Vid tjugo över sex mötte vi Sandra för en fika till. Mysigt mysigt :) och nu är jag hemma. Efter en helt underbar dag med mina vänner!

Det var verkligen fullt med folk överallt, man fick nästan panik! hehe !

Vad har ni haft för er idag ?

( bilder kommer snart )

Min Laptop <3

Vet ni vad jag fick nyss av min söta pojkvän. En jätte snygg laptop. Jag är så himla glad, finner inga ord. Den är jätte snygg, silverfärgad och allt :D

Tack älskling du är bara för gullig , mer bilder kommer snart



Stan

Nu bär det av in till stan för min del. Ska shoppa loss!

Vad ska ni göra i helgen då ? något skoj ?






Vilket djur?

Flisan och jag var som sagt ute, självklart fotade jag lite också. Ankor som låg och solade på en brygga, såg så mysigt ut. Ibland önskar man att man var ett djur, slippa dessa krav hit och dit.. Vad underbart det skulle vara att va en fågel och kunna flyga vart man vill. Drömmer ibland att jag kan det, vilket är jätte häftigt. Man kan verkligen drömma om vad som helst..

Om du fick vara ett djur över en dag, vad skulle du vilja vara då ?






Dagens outfit

Dagens outfit!
Tunika: Gina Tricot
Strumpyxor: Gina Tricot
Väska: D&G
Skor: Din Sko





Få igång kroppen!

Shit vilket härligt väder det är ute. Helt underbart, har varit ute med lilla Flisan och Mexx på en promenad, kände att jag ville röra på mig efter i går när jag tryckte i mig hur mycket godis som helst, haha.. Gå av sig fläsket lite..

Jag äter alldeles för mycket godis och det börjar sätta sig lite här och där. Jag måste komma igång med träningen på allvar snart, har varit för lat för det nu..Men jag har ändå bra ämnesomsättning med tanke på att jag äter rätt mycket, men sen rör jag på mig också.

Det är det som gör en fet, alltså om man äter mer än vad man rör sig. Man måste förbränna det annars sätter det sig.. Så om man vill gå ner i vikt är det bra att röra på sig innan man äter, då får man igång förbränningen fortare..

Det gjorde jag alltid förut, var ute och gick innan frukost och min kropp mådde mycket bättre av det..


Godmorgon

Godmorgon sötnosar! hoppas att ni har sovit gott, min natt har jag spenderat med att drömma hur många drömmar som helst och de kändes så verkliga vilket var jobbigt, helt plötsligt flög jag upp och inte ville sova mer så här sitter jag. Har precis tagit mig en dusch och ska leta fram lite kläder jag ska ha, ska ju möta bästis inne i stan för en galen shoppingdag med god mat och sånt med. Åhhh vill hitta massor med saker, men jag tror jag gör det, har ju inte shoppat på länge så det måste ha kommit in massor med fina kläder..  Hehe guud vad jag älskar kläder, min stora dröm är att ha ett jätte stort dressingroom, men det kommer jag nog ha eftersom att jag har för mycket kläder för min gaderob..

Hmmm vad ska man ha på sig idag då. Jag tror nog att jag ska ha på mig det jag hade på midsommar, vill ju vara lite extra fin idag eftersom vi också ska fira mig, fyller ju år imorgon..

Vad ska ni göra i dag då ? Det är ju jätte härligt väder, iaf hos mig !


Fråga !

Fråga:

Vilken är godast av?

1. Cola

2. Fanta

3. Bubbelvatten ( ramlösa, loka m.m. )

4. Vanligt Vatten

5. Inget


framtidsplaner

Har precis sett klart Pussycat Dolls, ingen av mina favoriter har åkt ut än så länge så det är bra. Guud vad avundsjuk jag blir på vissas otroligt fina röster, och danssteg, fan jag vill också kunna sjunga så bra, och dansa är fan livet, älskar att dansa. Ibland ångrar jag mig att jag la av men jag var tyvärr tvungen.. Vilket jag mår dåligt av eftersom att jag älskade det så mycket. Men man kan inte få allt man vill så. Jag får ägna mig åt andra saker som jag också tycker är kul.. Som design av alla möjliga saker. Jag tycker det är skitkul.. Det är något jag alltid har blivit och nu är jag utbildad i en viss genre, vilket stärker mitt självförtroende.

Jag fick frågan förut, vad är design, jag tycker att det är allt vi ser, på sitt eget sätt och vis. Och allt är unikt också.

Man har ju velat blivit mycket under åren som gått, modell, vilket jag var när jag var yngre, men valde att satsa på skolan. Sen har jag alltid varit intresserad av läkaryrket men vågade inte riktigt, mitt andra alternativ om jag inte skulle bli designer var att bli forskare inom cancer.. Det har jag fortfarande i tankarna, och vem vet, kanske pluggar till det om några år, det får framtiden utvisa helt enkelt.. Drömmar ändras hela tiden! När man har gjort det ena, vill man det andra. Jag ska försöka uppleva alla mina drömmar!

Jag skulle vilja veta vad nio har för framtidsplaner, vad vill ni jobba med ? skriv och berätta, är jätte nyfiken :)




Blir så arg

Usssh känner mig så trött på allt. Vill bara bort. Åka iväg långt borta och stanna någon vecka. Samla mig lite, för jag är jävligt irriterad just nu. Är bara så arg och ledsen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hmm! Men nej, jag ska klara det här, om det är så det sista jag gör så ska jag det, med eller utan någons hjälp... När jag har bestämt mig för nått då ska jag kämpa för det också.. Jag pallar inte svek och skit. Jag tar det inte längre... 

Ska lägga mig snart i sängen, kolla på pussycat dolls och äta en stor fet godispåse med massor av choklad... Jag ska bara tänka på mig själv, ingen annan. Only me myself and I ! Thats it!



Söt klänning



Kolla vilken underbart söt klänning jag hittade på Nelly, är den inte söt, skulle passa jätte bra utomlands när man är sådär lite solbrun och sen ett par enkla sandaler eller nått till. =)

Imorgon blir det shopping!

Åhhh nej, jag glömde min femma lott hemma, haha, jag som åkte iväg bara för att köpa två nya, men får ta det nästa gång, tänk om det var just idag jag skulle vinna 100.000 haha. Nä inte för att jag tror det men ändå!

Köpte lite tröstgodis istället och eftersom att jag har sommarjobb nu så BLIR DET SHOPPING med världens underbaraste väninna, Tina! Oj vad det ska shoppas, men tyvärr brukar det bli tvärt om när jag säger så, så jag får väl vara glad om jag kommer hem med något litet! Nått blir det iaf.. Sen får vi se vad vi ska hitta på, sätta oss på någon uteservering kanske med någon god mat.

Har ni något bra ställa i stan som ni kan rekomendera ? Alltså i Stockholm då :) hehe ..


Såhär glad känner jag mig nu, shopping, jippie!!


JAA Jag vann

Haha japp jag vann, 100.000 nää skoja bara, vann iaf 10 kr vilket innebär att jag ska ta två nya femmor och hoppas att jag vinner det högsta ;) Vad tror ni , kommer jag att vinna igen ? hehe


Varför läser vi dom ?

Jag läste precis i Jonnas blogg om det här med att de stora bloggarna aldrig svarar. Visst jag kan förstå till en viss del, det är många kommentarer men va fan det är tack vare oss läsare att dom är så stora. Men varför är de så stora, vad gör de som ingen annan gör, okej de får möjligheter tack vare bloggen.

Men sen då?
varför läser vi dom?
varför läser ni dom ?
Vem är den bästa bloggaren enligt er ?
Vad tror ni gör att de har blivit så stora ?


Jag har kommenterat dom x antal gånger och ALDRIG fått ett enda svar! Ingenting... Inte för att jag bryr mig så där jätte mycket om det men man borde ändå ta sig tid till dom som faktiskt gör så att de är så stora som de är idag.. Right?






Mys i Skärgården!

Verkligen en mysig dag men här ute i skärgården blåser det en aning kalla vindar så jag känner inte för att sola. Men det är ändå mysigt att sitta ute och läsa lite... Har precis ätit lunch också, det blev pangasiusfisk med pesto och bulgur. Mumsigt! Har ni inte provat pesto på fiskfileer än så gör det, det är jätte gott..

Vad ska ni göra i dag då ? något skoj?

Ska göra mig en milkshake nu och fortsätta läsa!







Underbara färger

Har precis kommit tillbaka med mamma, Flisan och Mexx, vi gick en halv mil idag vilket var jätte skönt. Underbart väder ute ju. Ska snart lägga mig på altanen med en skål chips och läsa lite!

Vi har ju en enorm trädgård hemma med massor med fina blommor, fotade några.
Vilken bild blev bäst?
1,2 eller 3?








Smoothie

Sitter här med en jätte god smoothie med banan, äpple, krossad is och vaniljyogurt, skulle kanske ha haft mindre banan för den smakar typ bara det. Men iaf, vi köpte våran mixer på biltema och där får man ett helt kit för 299 kr vilket är jätte bra, Den är bra också, så den rekomenderar jag verkligen  :)

Det är underbart väder ute så efter smoothien blir det en långpromenad med Mexx i solen. Det kommer tyvärr inte vara det hela dagen så man måste passa på..





Söta hundar

Kolla vilka sötnosar Taylor har, de var ju bara för söta <3


Onsdag

Godmorgon mina söta läsare ! Får jätte fina kommentarer av er som vanligt och man blir ju så glad. Tack än en gång, försöker svara på så många som möjligt..

Men iaf, har precis gått upp, ska fixa mig lite sen ska vi dra iväg och lämna bilen på verkstaden, sen får jag se vad jag ska hitta på, måste nog slänga in lite tvätt i tvättmaskinen. Tvättkorgen börjar bli full. Sen blir det nog att städa, som vanligt haha! Nä men jag måste göra det idag, hinner typ ingen annan dag så. Imorgon ska jag fira min födelsedag med två tjejkompisar så det ska bli jätte kul. Man hinner inte träffas så ofta nu när det är jobb och sådana saker. Saknar nästan när man gick i skolan och träffade varandra varje dag..Men man får göra det bästa av situationen.

Gud vad jag blir galen på våran box vi har till tv:n. Den funkar ju fan inte nu. Skit jobbigt. Oftast brukar det vara femman som hackar men när jag provade imorse får jag ingen bild alls. Det måste fungera ikväll. Onsdagar är som sagt den dagen jag oftast kollar på tv! Och man blir så jävla sur när det inte fungerar... Gaaah!

Hoppas att ni får en underbar dag ♥

Topshop

Guuud så fint linne, älskar färgen, och modellen är ju hur söt som helst
Finns på Topshop

Visst är den söt ?





Pirrigt!

Har inte blivit så mycket bloggande idag eftersom att jag har haft fullt upp. Ska snart byta om till pjyamas och lägga mig och glo på någon film, imorgon måste jag upp och lämna bilen på verkstaden. Suck! efter det blir det storstädning eftersom att vi ska ha fest för min och bror på lördag.

Jag har äntligen kommit på ett jätte snyggt namn till min affärside vilket jag är jätte glad över. Imorgon ska B ringa en som vi känner som kan hjälpa mig lite, är lite pirrig, inte många som vet om det här än. Bara några personer.. Åhh jag vill verkligen det här! Jag tror på min ide till 110 %..

Aja nog pratat om det. Annars idag har jag varit iväg med syster och mamsen, jag handlade massor med saker till jobbet. Så det känns bra. Sen har jag umgåts med mina syskon, varit ute på långpromenad med lilla Mexx, och sen suttit och ändrat min design på bloggen. Sen till slut har jag funderat och planerat min affärside!. Ja det är vad jag har haft för mig idag, föresten, jag har fått ett sommarjobb på Bs företag vilket ska bli kul. Jag ska fixa med offerter och massor med annat, tjäna lite pengar vilket jag behöver, då kanske jag kan unna mig lite på torsdag. Jippie! Har inte shoppat något på flera månader, iaf någon..

Ussh börjar känna mig slut i kroppen. Fattar inte varför ! Jag sover nog för mycket. Haha! men va fan det är ju så härligt och man måste ju passa på..






   

Min nya design

Som ni ser har jag ändrat designen på bloggen, jag älskar ju lila så det var ju ett måste. Så vad tycker ni då ? är den bättre än den jag hade innan ? mer personlig nu eller hur :)

Dina tankar styr hur du mår!

Sitter verkligen och planerar min framtid nu och senare ska jag ha ett möte om det. Spännande spännande! Jag hoppas på det bästa nu och tror att det blir så som jag vill. Jag vet att det blir så, när jag vill något så blir det oftast så, jag är väldigt envis av mig. Och det är väldigt bra att vara det.

Om man vill något här i livet får man kämpa för det, har man drömmar, försök förverkliga dom.

Man måste verkligen tro på sig själv, man klarar mer än vad man tror, även om det inte känns så ibland. Mycket styrs av ens tankar. Negativa tankar gör så att man mår dåligt, och positiva tankar gör att man känner glädje. Alla känner sig nere ibland, men man får inte ge upp för det utan det är bara att kämpa vidare, till slut blir det bättre. Det är bara en själv som kan bestämma det..




Tack

Oj vad många kommentarer jag fick på inlägget nedanför, tack så mycket. Ni är verkligen urgulliga!


Behöver er hjälp

Jag håller verkligen på att jobba med en affärside, vad vill jag inte berätta nu men jag tror nog att det kommer att bli bra, eller jag vet det.. Jag är verkligen en driven och målmedveten tjej som vet vad jag vill så. Det här kommer att gå bra!
Ni kommer att få veta inom en snar framtid!

Men jag har lite frågor till er mina kära läsare och er andra också
Vad för slags väska skulle ni kunna tänka er att köpa?, färg, liten eller stor, mönster, material, Skriv skriv skriv,
håller på att göra en undersökning :)


Ny design!

Det är så kul att ni gillar designen jag gör till er. Får flera mejl i veckan från tjejer som vill ha en ny design. Och jag hjälper gärna så många jag hinner med. Jag tycker det är så kul! älskar att fixa designer och framförallt göra andra nöjda och glada.. Haha jag har gjort många fina designer och nu gillar jag min design mindre och mindre för varje gång, funderar på att ändra den ikväll. Hmm hittar nog på något fint. Jag ska nog behålla bakgrundsfärgen, men kanske göra något mönster i. Ja vi får se.. Jag är verkligen vela fram och tillbaka ! haha. Har svårt att bestämma mig..

Men iaf, om ni har några frågor eller vill ha hjälp med designen så mejla mig på [email protected] , ge mig eran msn så addar jag er. Lättare att diskutera designen där.. Jag gör så många jag hinner med!





Jag är beroende av musik, speciellt i bilen

nu har man kommit hem, har varit i väg med mamma och köpt saker inför min och brors feest på lördag. Trevligt! kommer nog komma mycket folk vilket är trevligt. Ska snart ta en sväng med Mexx, sen tänkte jag faktiskt åka och jobba en stund. Får ta med mig ipoden så att det blir lite roligare. Radion i bilen är inte fixad än, det blev något fel på den när vi spelade på den på nyår så nu måste man åka bil i två timmar i sträck för att den ska gå igång, hehe jobbigt värre och det finns inget tråkigare än att inte lyssna på musik. Just det, kom ju på att jag köpte högtalare till min ipod så den kan jag ju ha med mig i bilen..

Jag köpte inget speciellt idag, vi kollade ju inte på kläder, får kolla min ekonomi sen så kanske jag kan shoppa något när jag träffar Tina i stan på torsdag, Längtar verkligen. Länge sedan man var där inne. Något ska jag nog unna mig. Det är jag värd, har sparat och sparat länge nu så !.. Det har säkert kommit massor med nyheter. Jag som var inne varje vecka förut! Suck!..





Dagens fråga

Fråga:Vilken är den bästa högtiden ?

dagens outfit

Har lite bråttom ska snart iväg med mamma och shoppa lite och sånt, måste hinna ut med lilla Mexx innan också. Så det var bara att hoppa in i duschen, klä på sig och här sitter man nu... Kör på mjukiskläder idag. Lättare om man ska prova något plagg!

Dagens outfit

Kofta och linne: Gina tricot
Mysbyxor: cubus
Skor: skopunkten






Mexx

Ussh jag drar mig lite för att gå ut med Mexx i det här vädret, det hänger regn i luften idag också. Inte så kul i går när det plötsligt började spöregna. Men jag får väl vara förberedd på det idag och ta med mig ett paraply, ut måste han så :)





Tisdag

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott, jag är halvt trött men orkade inte sova vidare, varför vet jag inte. Men iaf, jag drömde om att jag flög ett jätte konstigt flygplan som flög hur lågt som helst. plötslgt höll jag bara i en tygbit på vingen och kom inte in i planet, skit äckligt. Ussh vi var nära att kracsha flera gånger. Jag som är så flygrädd.. Jag spänner mig i hela kroppen och får nästan ingen blodcirkulation. Jätte jobbigt, speciellt om man flyger långt. Då har jag verkligen ont i kroppen efteråt! Nej flygning är inge kul alls..

Jajja, idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, något blir det.  Ussh när man är hemma så här mycket och inte har något jobb eller något så glömmer man lätt vad det är för dag!

Vad ska ni göra idag ?


Passar hon i det?

Söta Hayden i brunt hår, vad tycker ni passar hon i det ? =)







Filmtips!



Har precis sett filmen The Ruins, ussh den var äcklog, verkligen otäck! Men bra! Som vanligt måste jag se en komedi eller något efter att jag sett en sån här film..

Den får iaf 4 av 5

Ben & Jerrys!

Guud vad det öser ner här, det har kommit till och från men nu vräker det verkligen ner, älskling håller på att duscha nu och sen blir det mys med film. Passar bra i det här vädret. Åhhhh jag är så sugen på Ben & Jerrys, men jag orkar inte köpa det. Suck! få se vad vi har hemma för gott.. Suck! orkar inte dra ut när det är sånt här väder, försökte flörta till mig att Sami skulle åka och köpa åt mig men det gick inte. Hmm, men får väl skylla mig själv att jag är så lat..

Mmmmm vad gottigotta med glass, och chokladsås, hallon och banan. Haha. Nää nu får jag inte sitta här och sukta mig själv!


Har ni någon favoritsmak av Ben & Jerrys? min är helt klart den med brownie. Mumsigt värre!


Tårta

Åhhh vad mätt och belåten man är, åt ju tacos till middag vilket var jätte gott, mumsigt! Sen efter det blev det tårta, den var lite häftig  ;) men inte min typ av tårta! inte god heller tyvärr, jag ska nog köpa Frödinges chokladtårta till min födelsedag..

Har ni någon favorittårta ?


Min otursdag idag eller ?

Alltså shit vad klumpig jag har varit idag, okej är är alltid lite småklumpig men idag var för mycket, har trillat på samma ställe tre gånger, haha. Aj, det gör ont i mitt knä nu. Jag ville gråta när jag trillade för att det gjorde så ont. Men istället asgarvade jag, vet inte varför, garvade säkert åt min klumpighet. Hihi! Tur att man är van..

Var ute med Mexx och Flisan för en stund sedan, och när vi hade kommit en bra bit så började det plötsligt ösregna, jag bar Flisan på armen, Mexx i den andra och bara kutade hem, haha, vi blev rätt så blöta. Jävla regn!.. Jajja! Min otursdag idag verkar det som, vad väntar här näst, fortsättning följer!

Vad tycks om dessa fyra bilder, vilken är bäst?









Jag bara älskar mat

Så nu är man mätt och belåten, nu blir det nog inge mer lax för min del på några dagar, haha.. Börjar bli lite ensidigt, men ikväll ska vi iaf äta tacos, min brorsa valde det, mumsigt. Finns inget godare.. Så jag längtar verkligen till middagen. Haha jag som precis tryckt i mig lunch. Men jag älskar mat helt enkelt!

Frågan är vad jag ska ha för mat på fredag på min födelsedag? några tips ?
Jag tänkte ju ha tacos, men min brorsa valde det före mig, typiskt!



Sol och värme

Godmorgon igen, har ju varit uppe några timmar och det känns, vill bara krypa ner i sängen igen, drömma om att jag ligger på en strand långt bort. Jag har aldrig längtat bort såhär mycket. Aja resa kommer jag ändå göra snart!

har precis kommit hem med Mexx nu. Var lite orolig att det skulle börja regna men icke sa nicke, det börjar bli jätte fint, varmt är det också. Ska snart göra mig lite lunch och sätta mig i solen med en bok. . Kanske ska börja på Gossip Girl. Saknar serien men de nya kommer nog till hösten..

Nu ska jag förbereda lite lunch, färskpotatis och lax, igen, mumsigt!

Vad ska ni hitta på denna underbara måndag ?




Grattis

♥ GRATTIS BRORSAN på 7 ÅRS DAGEN ♥


Sommar!

Idag är det en sån dag man bara ska ta hand om sig själv (nästan bara) och ta och slappa i sängen med en bok, lägga sig i jacuzzin med massor med skum. Äta en extra god frukost! Glo på filmer och bara mysa. Det låter verkligen lockande! så det ska jag göra efter att jag varit ute mede lilla Mexx.

Det är verkligen inget härligt väder ute men det är rätt så mysigt det med, men jag saknar att ligga på altanen och sola. Få lite färg, min färg börjar ju försvinna vilket inte är så roligt! Men men så småningom kommer väl den får man hoppas!

Sitter här och tänker tillbaka på sommrarna när vi hade båt, när vi åkte ut med den, åt god mat eller begav oss till Waxholm. Så himla mysigt! eller när man sov över i den..Önskar att vi hade kvar den, men vi var inte ute så jätte mycket! men det kommer i framtiden. En riktig sommar i skärgården, fan vad mysigt!





Måndag

Godmorgon! hoppas att ni har sovit gott, gick upp för en halvtimme sedan för att fira min lillebror som fyller sju år idag. Han fick målvaktssaker till hockey och innebandy. Jätte fina. Sen lite smågrejer. När han kommer hem sedan ska ha få ett fotbollsmål och lite andra grejer! Sen blir det väl tårta och sånt!

Ussh vilket väder det är, i natt spöregnade det och åskade, jag hatar åska, ussh! fast det kan vara mysigt men då ska man vara på landet.

Ingen ide att gå och lägga sig nu, utan jag ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite, sen gå ut med Mexx innan det börjar regna igen..


Jag börjar bli trött

Jag är dödstrött och funderar på att gå och lägga mig om en stund, glo på tv. Ska nämligen upp tidigt och sjunga för lillebror. ZzzZzzz. Men vad gör man inte.. Han kommer nog älska sina presenter! sötnosen.. Får se vad vi hittar på annars imorgon, äta tårta och god mat är ett måste.. Sen har jag faktiskt ett jobb på g. Designa en hemsida åt ett företag. Så jag hoppas jag får allt jag behöver så att jag kan börja med det, tjäna en slant, känner mig rätt så fattig nu.. Men det ska bli kul. Älskar att designa! finns inget roligare. Det är något jag kommer att hålla på med i framtiden..

Kom ihåg, tro på dig själv så kommer andra också att göra det

Nä men det är faktiskt viktigt att göra det.. Om man tror på sig själv kan man komma hur långt man vill här i livet..


Resa, ja tack !

Åhhh läste precis i Kenzas blogg att hon åker till Grekland om fyra dagar, jag säger bara en sak, jag är jävligt avundsjuk, hehe. Jag vill också komma bort lite. Njuta av livet, ta det lugnt, koppla av.. Äta god mat, sola och bada, ja allt det där för en typisk badsemester.. Jag längtar, jag drömmer, jag hoppas att jag vinner en resa. Någongång! hehe okej det kanske inte var så jätte länge sedan jag var utomlands, men det känns som flera år inom mig. Jag vill verkligen komma bort nu. Grekland är inte helt fel, har varit där tidigare och jag älskade det,. Vi var på Zakynthos, en liten ö som var så himla fin. Vi var tyvärr där i en vecka vilket inte räcker. Minst två veckor, annars känns det lite onödigt, man hinner knappt landa, men bättre än inget..

I need this, men jag har verkligen inte dom pengarna!


Men till hösten eller vintern, då blir det en garanterad resa, vart återstår att se..

Har ni någon inbokad resa ?
Vart ?



Våga säga NEJ!

En sak jag inte förstår är att de här " stora bloggarna " får så jävla mycket pengar, jag har börjat tröttna mer och mer på vissa som aldrig uppdaterar, eller berättar något som har hänt men aldrig VAD, eller gör bort sig totalt, men va fan, det är de som gör så att de ÄR stora bloggare, folk stör sig på det, lämnar en kommentar, fler och fler gör det och pengarna bara rasar in. Ju mer hatad man är destu rikare blir man eller vad ? varför får unga tjejer som inte ens fyllt 18 år pengar när de ända de gör är att skriva om hur full man var, hur mycket de söp, eller att man måste festa annars är man en tråkmåns, eller att de röker o.s.v. Jag skulle skämmas över att vara ett företag som sponsrar sånt.

Då finns det tusen gånger bättre bloggar som förtjänar pengarna, ÄR en bra förebild för unga, vart fan kommer samhället hamna annars? Inte undra på att många unga mår så dåligt, man tror att man måste vara på ett visst sätt, annars är man en "tönt"


Våga säga NEJ ,

Nu säger jag inte att ALLA stora bloggare är såhär, men det finns vissa!









Systeryster

Min söta syster på midsommar










Fest hela veckan!

Har precis kommit hem från affären med mamma och mormor, handlade lite inför middagen ikväll, och gissa vad det blir, JO LAX, haha tredje dagen i rad, men jag klagar inte eftersom jag älskar det. Så middagen med färskpotatis och lax ser jag verkligen fram emot.

Jag känner mig helt slut efter helgens fester, och veckan ser inte bättre ut, haha, imorgon fyller min lillebror år och då ska vi fira honom, på torsdag ska jag fira mig med några vänner, dra till stan och käka något gott. Sen på fredagen är det min födelsedag och då blir det att fira igen, sen på lördag kommer släkten hit, och sedan på söndag ska vi på 30 års fest. Men det ska bli kul.. Får se vilken dag jag ska jobba också..

Nu ska jag gå ut och sätta mig vid våran bar och ta en alkoholfri drink och vänta på middagen..

Vad ska ni hitta på för kul i veckan då ?







Mina skor

Jag är kär i dessa skor, jag borde slänga dom för att dom låter som en knarrande trappa när man går, eller en gammal gungstol. Haha. Men jag kan inte, för kärleken till dom gör att det inte går, hur mycket jag än skulle vilja det. De får helt enkelt följa med i några år till, mina skor!


Midsommar , fortsättning

Midsommar började med att vi åt sillunch vid 12 tiden då de flesta av gästerna kom, allt möjlogt gott fanns de, ägg, räkor, sill, potatis, bröd m.m. Inte för att jag äter sill, har aldrig smakat det heller men det ser så äckligt ut.. Hehe ! Kanske missar något, får smaka det till julen då. Haha.. Men iaf.. Vid två tiden drog vi till midsommarstången. Där bjöds det på fika i form av min morbrors goda rulltårta som är gudomlig ;) , glass med jordgubbar och annat gott. Jag tänkte absolut inte dansa kring midsommarstången men jag tog med mig lilla Joline och gjorde det ändå och det var helt okej , hehe, Joline gillade det! Så där spenderade vi den tidiga eftermiddagen, sen drog jag och älskling tidigare för att hämta hans föräldrar som även dom skulle komma..

På kvällen grillade vi, lax för våran del, Bs goda potatissallad, såser, finska piroger ( som var sjukt goda ), bönsallad, och massor med annat, så det var mycket mat så man var verkligen mätt och belåten efteråt..

På kvällen bjöds det på pajer, en äppel och en hallonpaj.

På kvällen blev det massor med karaoke, inte för min del men de andra sjöng, och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, jag har tillstånd att lägga upp när B sjunger men jag gör det lite senare. HAHA.. Oj oj oj vad roligt det var

Sillunchen


Grillning på kvällen, lax, mumsigt


jätte goda pajer


Lilla Joline på bushumör




Bilder från Midsommar

Eftersom att jag har rätt många bilder från Midsommar får det bli några i taget. Så här kommer några på mina sötnosar,

 först ut är min otroligt söta och busiga kusin Joline



Här är Flisan och jag


Vi gick självklart till midsommarstången och dansade


Min lillebror


Ansiktsmask

Efter en fullspäckad helg med fest och sånt är det skönt att återhämta sig lite med en spa behandling, så jag ska snart ta en ansiktsmask och fräscha upp mig lite..

Ett recept på en hemmagjord peeling ansiktsmask

Ströbröd
Citron
Sirap

Häll i så mycket av varje som man tycker blir bra!

Den här är skitbra och gör hyn len och fin


Söndag

Hej sötnosar! hoppas att ni har haft en bra helg. Jag håller på att lägga in alla bilder på datorn från midsommar, 250 stycken så det tar väl en stund, kom nästan precis hem. Vi lånade ju ut mitt hus över midsommar åt några vänner så vi sov hos älsklings föräldrar, det var mysigt! I går var det dåligt väder så vi drog och hyrde tre filmer, National Treasure 2 var jätte bra, även We own the night! skit snygga skådisar i den :) bla han från Gladiator.. Idag vet vi inte riktigt vad som händer, ta det lugnt, ska nog åka i väg och köpa present till min lillebror, han fyller sju i morgon. Vi ska bl.a köpa fotbollsmål! Sötnosen..

Känner mig rätt seg idag, har varit mycket i helgen men det har varit kul!

National Treasure 2

Nu är man mätt och belåten och ska snart kolla på den första filmen som heter Love någonting, en kärleksfilm hehe. Vet inte om Sami kommer att se den men hans mamma och jag ska göra det iaf.. Brittany Murphy är i huvudrollen, sen har vi hyrt den nya National Treasure 2. Ettan var ju hur bra som helst!

Så ni som inte har sett ettan än så rekomenderar jag verkligen den..


Godmorgon

Godmorgon! Hoppas att ni hade en trevlig mkidsommar och att ni mår bra idag ? Vad ska ni göra i dag då ? själv ska vi bara slappa framför tre filmer vi hyrde precis, och en stor godispåse! mysigt! älskling håller på att laga lite lunch till oss nu, jag var sugen på majskolvar..

Gårdagen hade vi hur kul som helst men vill berätta mer när jag kommer hem. Är inte hemma för närvarande och kan inte lägga in alla bilder, blev mer än 200 haha.. Men det är kul.. Man vill ju ha lite minnen!

Blev inte för sent heller, vi drog hem vid halv två tror jag det var.. Mexx är här också.. Ligger nedanför mig, han är nog rätt så trött i dag, han var ju också uppe sent det lilla livet!


Glad Midsommar

GLAD MIDSOMMAR sötnosar och ta det lugnt ikväll ♥


Dagens outfit

Jag hittade iaf  något att ha på mig, lite enkel outfit :)
tunika och stumpbyxor: Gina Tricot





MIDSOMMAR

Godmorgon sötnosar! GLAD MIDSOMMAR, hoppas att ni får en bra dag, min kommer att vara toppen, massor med folk, god mat och annat skoj så det ser jag verkligen fram emot.. Gästerna kommer vid halv tolv vilket gör att jag känner mig lite stressad, har massor att hinna med, städa, byta rent i sängen, packa klart, duscha, fixa mig, ut med hunden och lite sånt. Men jag är uppe i god tid så jag borde hinna! Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, suck! Blir väl något enkelt. Jag hittar väl något !


Alkohol + Midsommar !

Sitter här i min ensamhet, älskling kollar på fotboll med B. Men jag har Monny precis brevid mig, min lilla kisse! världens bästa.. Funderar på det här med midsommar, hur många det är som kommer att supa, unga tjejer och killar som inte ens får dricka, men måste göra det ändå! Hur många det är som gör det för att verka "coola" hur många det är som kommer att vakna upp på lördagen med bakfylla.. Hur många det är som dricker för drickandets skull, som inte ens tycker om det men måste för att bli accepterad.. Om man inte gör det är man en tönt. Eller! Hur många det är som inte ens kommer att minnas midsommar 2008.. Tycker synd om er! det är ju vid sådana här högtider man vill minnas, eller iaf jag!

Jag är inte en av dom, jag dricker inte, inget alls och har inte gjort det på några år. Jag är stolt över det och jag har kul utan alkohol. Många dricker för att de har roligare då, patetiskt! då är man verkligen en tråkig människa om man inte kan ha kul utan alkohol..

Jag har absolut inget emot alkohol! men drick fan med måtta..

Take Care!


Ny design ?

Sitter här och funderar på om jag kanske ska fixa min design lite och hur jag vill att den ska se ut, Jag tror att jag vet frågan är om jag klarar det, hehe men det vet jag ju inte förens jag har provat eller hur..
Så det ska jag nog göra i veckan!


En sak jag vet säkert är att jag ska behålla färgen :) Jag älskar lila.. En beskyddande färg tydligen, har läst det någonstans, jag har lila i min hall.

Vad tycker ni om min nuvarande design ? Funderar på att ändra bilderna :)





Packat och klart, ja nästan!

Åhhh, är det något jag hatar så är det att packa, vet aldrig vad eller hur mycket jag ska ta med mig, vi ska ju sova hos älsklings föräldrar i två dagar från och med imorgon och jag håller på att packa just nu, har väl kommit halvvägs iaf, haha.. Ussshh, då kan ni tänka er mig när jag ska åka utomlands, vilken ångest jag får då!


Dagens outfit

Eftersom att jag inte har gjort något speciellt idag, utan har städat större delen av dagen körde jag på mjukiskläder, älskar mina rosa mjukisbyxor från New York :) helt underbara.. Till det blev det ett vitt långt linne från Gina Tricot





Jamie har fått en dotter

Då har Jamie fött en liten dotter då, kul för henne, pojkvännen och hon har precis köpt en trea. Hoppas allt går bra för Jamie nu.. :)


Klänningar förföljer mig!

Klänningar förföljer mig nu, de finns överallt, var som helst, när som helst. Haha, hittade ursnygga klänningar i en tidning som jag bara var tvungen att fota! Minns ej vad tidningen hette.  Jag gillade den vita till vänster, även de blommiga! skulle vara fint till midsommar, tyvärr kom jag inte iväg till stan , men det ska ju ändå inte bli sådär jätte bra väder, jag får helt enkelt ta vad jag har, right!

Vad ska ni ha på er i morgon, har ni bestämt er ? =)


Middag

Har precis ätit middag som bestod av ostschnitzel, potatis och broccolli, älskar den! Haha! orkade inte ställa mig och laga mat så vi köpte på vägen när vi ändå var och köpte godis! Ikväll ska jag svulla som aldrig förr! Hehe nä skoja bara..

Vad ska ni äta till middag ?


Äntligen hemma!

Nu är man hemma igen, har varit och jobbat i några timmar vilket var skönt för nu slipper jag göra det i helgen då jag har fullt upp. Sitter här och väntar på älskling som är påväg hem, sedan ska vi köpa massor med godis och mumsa ikväll. Massor med choklad, jag är som sagt ett chokladfreak, finns inget godare, skulle inte kunna leva utan det, jag är beroende!

Jag är sugen på någon bra film, men vad vet jag inte, inte en skräck iaf, mådde så dåligt sist! Att man kan må så dåligt pga en film! jaja.. Sen har vi lite att fixa till imorgon, kolla så att karaoke maskinen fungerar, städa det sista, Panta burkar, städa min altan, och massor med annat, vi blir drygt 30 pers imorgon vilket ska bli jätte kul. Haha ska sjunga hela kvällen, älskar att göra det, sen om jag är bra eller inte vill jag inte kommentera.. Hehe!





Skumbad

"Pust" nu har man storstädat klart, lagt in rena kläder i gaderoben och skurat golv. Tänt rökelser för att få en godare lukt så nu är allt färdigt. Äntligen. Ska unna mig att lägga mig i ett skumbad och fixa mig lite,  noppa ögonbrynen, raka benen och sånt! Har inte tid att göra det imorgon då gästerna kommer redan vid halv tolv.


Lilla sömntutan Mexx

När jag skulle gå ut med Mexx imorse så hittade jag inte honom först, så jag gick upp på övervåningen och där sov han så sött. Var bara tvungen att ta några kort.

Visst är han för söt mitt lilla charmtroll





Torsdag

Godmorgon sötnosar! hoppas att ni har sovit gott. Det har jag så nu är man pigg och glad och ska snart ta en promenad med lilla Mexx. Sen gäller det att fixa allt till imorgon.. Kanske åka förbi Gina Tricot också. Har inget att sätta på mig imorgon, suckar! men det löser sig säkert..

Vädret verkar vara ostabilt, ena dagen man kollar ska det regna, nästa ska det vara strålande solsken, och nu halvklart! Bara det är uppehåll är jag nöjd, Inge regn!

Hoppas älskling jobbar halvdag så att vi kan hitta på något skoj även idag.. Men de flesta gör ju det =)

Så vad ska ni hitta på imorgon då ?



Designhjälp?

Om ni behöver designhjälp av bloggen så mejla mig på [email protected]
Elle så skriver ni en kommentar så hjälper jag er :)





Sverige - Ryssland

Faaaaan, Jaha nu är vi ute :(

Vill ha mer gossip girl

Här har det varit full rulle hela dagen, men vi har ju haft två småttingar att aktivera så det blir ju så, hehe. Har precis badat dem och nu sover de små liven.. Men det har varit riktigt kul.  Får lägga in bilder sedan när jag kommer hem..

Vi ska väl åka hem om en timme eller något. Hem och se matchen mellan Sverige och Ryssland som börjar kvart i nio.. Jag tror på seger..

Jajja, visst var topparna ursnygga som jag visade i inlägget nedanför, om jag hade råd skulle jag shoppa hur många som helst. de var verkligen jätte söta, min stil exakt, får nästan en liten Gossip Girl känsla över dom.. På tal om det, kommer det inte att komma fler avsnitt än 18 ? någon som vet? jag trodde att de skulle hålla på hur länge som helst. Men de kanske filmar för de nya nu .. Jag vill ha massor med avsnitt. Annars får jag väl trösta mig med att jag har böckerna.. Har inte läst dom än..


Forever21

Hittade dessa tre toppar på forerver21 , urgulliga






Lite uppdatering

Har precis kommit tillbaka, vi tog med småttingarna och gick till en pizzeria i närheten för att köpa middag till oss, det blev varsin avocadosallad till mig och mamma. Ungarna får något annat.. De sitter och leker tillsammans vilket är så gulligt att se, hehe.. Pratar sitt språk som man inte förstår.. Det får mig att tänka på coops reklamer när de använder bebisar, hehe så gulliga, när de har sina konversationer med varandra.. Tyvärr hittade jag inte den reklamen..

men men, när jag kommer hem sedan ska jag mumsa godis och slappa framför någon film, en skräckis, det jobbiga med det är att det är så ljust ute länge så man blir inte sådär jätte rädd. Hehe.. Vill se The Cave, har sett den förut men jag blir ändå lika rädd varje gång, hehe, de rekomenderar jag, den är jätte bra..

min morbror och hans tjej bor jätte fint vilket har gett mig lite tips på hur jag och Sami kan göra i våran lägenhet sedan.. Det ska bli kul att inreda och fixa så att det blir våran stil. Mycket förvaring och stilrent ska det vara.. Älskar att inreda, skulle kunna tänka mig att jobba som det. Har funderat på det länge men så blev det inte!

Just det, Sverige spelar ju ikväll, det får vi inte missa! Kom igen nu Sverige, VINN!!







En hälsning från mig

sitter hemma hos min morbror och skriver, vi är ju barnvakt och har precis fikat med bullar och saft.. Sen ska vi gå ut och leka..  Dom är ju så söta, Joline och Felicia, Får verkligen en längtan efter att skaffa en liten bebis nu, men jag ska vänta lite till, något år eller så.. Men absolut barn är ett måste för mig. Hehe tycker att det är så himla roligt !

Föresten, ni läsare är ju för underbara, så fina kommentarer jag fick om mina bilder på mig var ju så gulligt, Tack så mycket <3

Hoppas att ni har en bra dag =)

Vad ska ni göra i dag då?

Mexx

Min lilla sötnos <3
visst är han ett litet charmtroll?







Match ikväll

Ska snart åka iväg, ikväll är det ju Sverige som spelar och det är ju en jätte viktig match. Oavgjort eller vinna det är det som gäller för att gå vidare.. Men jag tror på Sverige, jag har kännt ända från början att vi kommer stå i finalen..

Men vi får hoppas på det bästa..

Ska ni se matchen ikväll?





Lite shopping blev det!

Ska snart åka till min kusin med mamsen och Flisan, vi ska passa henne, det ska bli jätte roligt! hon är drygt ett år och har börjat ta sina första steg.. Så det ska bli kul. Håller på att städa det sista i huset nu så att det är tipp topp när gästerna kommer på fredag, gud vad jag längtar, ska bli skitkul! Mest längtar jag nog på maten, på kvällen ska vi grilla lax och massor med annat och äta hemlagad potatissallad, kan inte bli så mycket godare, jag är tokig i lax, speciellt om man har mycket citronpeppar på, mumsigt värre! 

Just det, var inne på kicks och köpte brooze och lite annat, men hittade inte den jag brukar ha utan köpte niveas istället, har aldrig provat den.. Hoppas att den är bra så att jag inte blir randig eller nått, haha! Handcreamen som jag köpte är jätte skön, tog lite av mamma förut och den var helt okej! behöver verkligen någon bra salva till mina händer! de blir så torra lätt vilket är skitjobbigt..


Dagens outfit

Var ute med Mexx nyss och passade på att fota dagens outfit, jag älskar verkligen koftan, har en i babygul också, köpt på gina tricot och funderar på att köpa en till, men vilken färg ? rosa kanske ?







Onsdag

Godmorgon mina söta läsare och ni andra också förstårs :) i dag har jag lite ärenden att uträtta sedan måste jag hem och fixa för midsommar. Jag tänkte springa in till kicks och köpa lite brooze så man får lite färg innan. Känner mig blek nu, eftersom att det inte varit så bra väder har min färg försvunnit nästan helt, och jag fjällar som fan vilket är irriterande, fast jag smörjer mig och allt! jaja .. Jag ska rekomendera den där broozen sen när jag kommer hem för det är min favorit, men jag minns inte vilket märke det var. Haha är glömsk av mig, brukar kallas Doris ibland!

Jag funderar på att dra i väg till Gina Tricot och kolla på deras utbud av klänningar till midsommar, men jag vet inte, ska ju bli ostadigt. På tal om kläder, har ju inte shoppat på länge så jag drömde om att jag gjorde det, jag köpte en mjukisdress som var rosa och sedan var det snobben på, skitgullig! haha, ja om man inte kan shoppa i verkligheten får man helt enkelt göra det i drömmen..

Nä nu måste jag fixa mig och sedan äta frkost! Flngor och fil!

Vilken bild?

Vilken av dessa bilder är bäst ?
1,2,3 eller 4 ?









Trött

Ska snart lägga mig, ska iväg på ett möte tidigt imorgon bitti . Är rätt trött också.. Har fått en behövlig massage av min gulliga pojkvän.. Han är bara för snäll..Imorgon får jag se vad som händer, mycket att planera innan midsommar, vädret ser lovande ut :)


förverkliga sina drömmar

Sitter här och drömmer mig bort, kollade precis på Annis bilder på Facebook när dom var i Egypten, fan jag vill också dit. Har alltid velat åka dit men det kommer jag nog göra, för en som älskar att resa så.. Hehe.. Nä men jag har ju mina favoritländer men det skulle vara roligt att uppleva så många länder som möjligt, min lista där är lång men Egypten ligger bland de jag verkligen vill till. Jag vet inte riktigt vad som lockar mest men det måste vara att få besöka pyramiderna.. Gud vilken häftig känsla.. Den skulle man leva på länge! Sami vill också dit så det är bara frågan om tid, pengar och ork att boka biljetter.

Om jag var tillräckligt rik så att jag skulle klara mig en tid skulle jag köpa ett hus i ett varmt land, troligtvis Grekland och bo vid havet, ha en laptop, njuta och leva livet med mina närmaste. Hehe. Min strävan efter att bli framgångsrik och tjäna bra med pengar har funnits med mig hela livet och någon dag, när jag får möjlighet ska jag göra min dröm verklig, vet ju redan vad jag vill! men varför vänta.. ?




Mexx

För en stund sedan var jag ute med Mexx och spelade fotboll, han tycker det är så kul. Han börjar skälla på bollen och springer.  Jag körde slut på honom så han blev lite trött på slutet!









Unga mödrar

Har precis käkat klart, det blev donken som vanligt, nä men jag äter det för ofta! haha.. Men det är ju gott så.. Nu är man mätt och belåten och ska snart städa det sista och sen mysa med älskling. Ska även se unga mödrar på femman klockan sju, väldigt intressant program..




4 dresses

Jag nämde tidigare att jag inte äger några klänningar nästan, har bara tre stycken som jag ändå inte gillar, en av dom har jag aldrig ens haft på mig, men iaf, gick in på Asos och hittade dessa fyra klänningar, visst är dom fina ?





Tävla du med



Jag är med och tävlar om ett superpresentkort å 300 kr som gäller i 60 butikskedjor  sponsrat av GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av enlitentax. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till den 29e juni på dig.

Söt mjukisdress

Jag ska börja gymma till hösten och tänker verkligen satsa på att köpa några bra träningskläder och sedan en mjukisdress att ha efteråt, mysigt! så det står nog högst upp på listan av plagg jag ska köpa, den här gillar jag skarpt, färgen är underbar, finns massor att välja på.kanske ska köpa två ? men vilken färg mer?


Kan ni gissa

Kan ni gissa vad den här filuren sitter på för något ?


badrummet är klart!

sådär nu är man klar med badrummet, då har man bara resten av rummen kvar. Suck! men det är rätt kul. Känner mig nöjd med resultatet. Jag trivs när det är ordning och reda, speciellt när det är rent, hatar smutsiga hem!


Svar på frågor

Här kommer svar på frågorna del 1 , fortsätt att ställa frågor om ni har några =)


Hur skulle du beskriva dig själv :)?

Jag är en person som gillar att lära mig nya saker och är nyfiken, glad och sprallig tjej som bjuder på mig själv. Har ett starkt självförtroende och är väldigt snäll och omtänksam :)

Tränar du och isf vilken sätt föredrar du att träna på?
Jag tränar inte speciellt ofta, brukar föredra att ta en joggingtur och promenera mycket i skogen med Mexx, men till hösten ska jag börja gymma..

hur länge har din kille och du varit tillsammans ?
Vi har varit tillsammans lite mer än tre år

Hur många syskon har du?
Jag har fem syskon, en på 16, 14, 7, 6 och 3

Bästa resmål?
Helt klart Thailand och Grekland

Varför började du blogga ?
Jag vill komma ihåg allt som händer i mitt liv

Vilka bloggar följer du?
Jag brukar läsa Kenzas, Stinalee, Karin och min familjs

Vilken är din favoritklädaffär?
Min favorit, hmm, det måste nog vara Gina Tricot, billigt och bra,

Är det kul att ha så många besökare?
Självklart är det kul, speciellt när de lämnar någon kommentar :)

Hur lång är du?
Jag är 174cm


Badrummet skiner

Pust ! nu är jag nästan klar med badrummet, har skurat, skrubbat väggar, städat och rengjort allt därinne, det tar tid fast det är så litet, jag tar kort på det sen så att ni får se.. Det skiner så rent är det och så luktar det citron, härligt.. Ska nog göra lite lunch snart, börjar bli riktigt hungrig.. Blir fisk med potatismos, mumsigt! jag älskar verkligen fisk, speciellt den här pangasiusfisken från asien, den är hur god som helst, speciellt om man har lite pesto på.. Mums!

När jag har städat klart allt funderar jag på att göra en spabehandling på mig själv.. Ansiktsmasker och sån! måste fräscha upp mig lite..

GLÖM INTE frågestunden i inlägget nedanför, passa på att ställa lite frågor. Svaren kommer upp senare idag!





Frågestund

Jag tänkte köra i gång med en frågestund idag så om ni har någon fråga så passa på nu :)
svaren kommer senare idag



Hemma från vårat äventyr!

Jag och Mexx kom nästan precis hem från vårat lilla äventyr, fast det var inget spännande sådan. Nästa ingen levande varelse var ute förutom djuren. Såg bl.a en nycklepiga som satt på en blomma ( bild kommer snart ) en geting som även den satt på en blomma. Fåglar som flög på ängen. Några bilar som åkte förbi.. Spännande va! Det var länge sedan vi träffade på Mexx kompis, förut hände det var och varannan dag men inte nu.. Hoppas det inte har hänt något!

Jag ska snart börja städa här hemma för nu ser det ut som att en bomb har varit här, jag överdrev lite kanske men stökigt är det.. Så det är bara att sätta i gång, Ta på sig förklädet, dammvippan  och damsuga, haha!!








Promenad med Mexx

Nä nu måste jag gå ut med lilla Mexx som sitter nedanför mig med hundögon


Tisdag

Godmorgon sötnosar! hoppas att ni har sovit gott, jag hade rätt i att jag skulle sova dåligt efter filmen i går, suck, men jag får skylla mig själv. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller jo, jag ska städa och så.. Det behövs verkligen. Men först ska jag gå ut med lilla Mexx på en långprommis.. Får passa på när det är någorlunda fint väder ute.. Inge lust att gå när det är regn.. Vad tror ni om midsommar, har vi tur att få en solig och varm sådan, jag är osäker tyvärr! Jaja vi får hoppas på det bästa!

Vad ska ni hitta på idag då ? något kul?


Vacker utan spackel

Jag kommer ihåg när man var mindre och inte vågade visa sig utan smink, det var så viktigt att se bra ut men till slut sa min hy ifrån, finnar som jag aldrig haft tidigare började komma. Efter det började jag få en funderare, hur viktigt är smink egentligen, man sminkar på sig en mask för att se bra ut i andras ögon och kanske även i sina egna. Men jag gillade mig själv osminkad men skämdes ändå över att vara det.. . För några år sedan slutade jag sminka mig, nu gör jag det bara i vissa stunder då man ska på fest eller liknande, och jag ÄLSKAR mig själv osminkad, jag känner mig kladdig och smutsig med smink nu. Och min hy har blivit perfekt.. I love it!

Mitt självförtroende och självkänsla växte i och med att jag slutade använda smink varje dag. Jag duger som jag är!

Vacker utan spackel..


Varför!

Gud nu har jag kollat klart på Halloween, den nya. Usshabussha! den var inte speciellt rolig och jag lär få mardrömmar efter den, på ett sätt var den sorlig, men mest hemsk.. Nej ussh! varför kollade jag på den. Den var jobbig! speciellt i början.. Eller nää den var jobbig hela tiden. Jag är en sån person att när jag har sett någon jobbig film, måste jag se typ någon komedi för att kunna sova.. Så det är precis vad jag ska göra nu. Någon film jag kan skratta åt, Mr Bean kanske, han är alltid lika skön! nää men något måste det bli annars vet jag en som inte kommer att kunna sova, jo jag! Sami kommer att få hålla om mig tills jag somnar. Ni kanske undrar varför jag kollar på sådana filmer eftersom jag mår dåligt efter, jadu, jag vet inte, spänning kanske! Jag vet inte!

Ussh uch fy! sen säger jag varje gång att aldrig mer en sån typ av film.. Hehe.. Nog pratat om det.. !




Underbar låt

Tycker den här låten är underbar ♥
Vad tycker ni?


Bloggändring

Jag har lite planer för min blogg som jag kommer att utveckla med tiden, en sak jag måste börja jobba med är att göra den mer personlig, mer bilder på mig, inte bara på allt och alla andra. Det händer inte ofta att jag lägger ut bilder på mig själv men det ska det bli ändring på..  Andra grejer jag funderar på kommer att växa fram med tiden, spännande va ? ..


Halloween

Sitter här och kollar på den nya Halloween, lite otäck, man får se hur Michael Myers blev som han blev, hemska saker ! Man får se hur barndomen formade honom. Fyfan! Mår lite dåligt av att se den faktiskt! den är väldigt stark.. Men intresant ändå!
Jaja, till filmen blev det självklart en geisha, min favorit ..


Vilken bild?

Jag är trött, mina syskon har kört slut på mig, inte minst sagt sig själva, dom gick upp för att kolla på tv, sedan när vi gick upp sov båda, haha. Och Flisan somnade direkt när jag la henne i sängen. Jag lär ju somna så fort jag lägger huvudet på kudden.. Åhh vad härligt att gå och sova! men det är för tidigt än..

Här är lite bilder jag fotade nyss, vilken blev bäst?
1,2,3 eller 4?












Full rulle

Här är det full rulle med att passa barn men de sköter sig jätte bra så vi har jätte kul. Alla är duschade, ena kollar på fotboll, de andra håller Sami sällskap när han lagar mat, han komprecis hem från jobbet. Så jag tog en paus och satte mig här, ska snart ner igen. B kommer väl hem om en timme eller något, han hade ett jobb i Dalarna att fixa. Men han är iaf påväg hem nu.

Ikväll tänkte jag åka i väg, köpa mig en stor godispåse och glo på film. Imorgon blir det att storstäda inför gästerna på fredag. Och på fredag är det bara en vecka kvar tills jag fyller år, shit vad tiden går. Haha. Det blir kalas hela den helgen.. Ska bli jätte kul!

Har ni någon bra film att rekomendera ?

Sköna Skor

Det var några som undrade vad jag hade för skor till min outfit,
dessa hade jag, köpt på Din Sko :) hur sköna som helst



Fika med mamsen och Flisan

Nu har vi kommit hem äntligen, gud vilket väder det är ute, blåser jätte kallt, brr. Men iaf jag fick reda på att jag ska opereras igen vilket inte är så kul. Men men. Så blir man sövd igen vilket jag hatar. Men vad gör man, inte mycket att göra åt.. Troligtvis blir det till efter sommaren, inge kul att opereras när det är varmt ute! Men vi får se! kan komma vilken dag som helst..

Efter det åkte iaf mamma, jag och flisan och fikade, jag åt en jätte god jordgubbssmoothie och en smörbulle, men de var så goda så jag köpte en till. Mumsigt! man måste ju passa på. Hehe.. Ska snart ut med Mexx innan jag ska passa barnen i någon timme.. Ska bli skoj, får se vad vi hittar på..









Min gaderob innehåller minimalt med klänningar

Jag ska snart sticka till sjukhuset, får se hur det går där, vet inte riktigt vad jag ska göra! Så man känner sig smått nervös, men det går nog bra.. Gud på fredag är det Midsommar, vad tiden går fort, och snart fyller jag år också, hehe.. Jag var inne på smhi och såg att det ska regna på fredag, inge kul alls.. Man får hoppas att de har fel.. Det ska ju vara sol ute ju, så man kan ha någon söt klänning.. Men det är Sverige vi pratar om. Men förra året har jag för mig att det var fint väder :)..

På tal om klänning, jag äger typ inga, inga somriga iaf, jag har tre svarta och en röd. Hmm .. Kanske borde köpa mig en blommig söt klänning då ! Gina tricot har ju massor med söta.. Kanske tar en sväng förbi där sen då..


Dagens outfit

Jag trivdes inte i de kläderna jag hade på mig så jag bytte om!





Lite fakta om Mexx

Eftersom att det är så många som frågar om Mexx tänkte jag berätta lite, bl.a hur hans namn uppkom. Mina brorsor heter Felix och Dexter, båda med x i och då ville mamma att hunden skulle ha dessa två x i sitt namn och då blev det Mexx med två x. Hehe lite roligt.. Min katt däremot är döpt efter James Bond filmen, Moneypenny men kallas Monny.. Min förra hund hette Bond och min andra katt hette James..

Men iaf, Mexx är två år och en väldigt busig och glad hund som är social och älskar alla. Jag var med och hämtade honom hos uppfödaren när han bara var en liten valp och höll honom i knät. Oj vad han grät det lilla livet, men han  hittade sin plats rätt fort och blev bästis med mina katter, tyvärr är ena död nu..

Han har ett bra minne också, jag kan säga när vi går ut och går och han är duktig att han ska få något när vi kommer hem, och han glömmer det inte utan tittar på mig och slickar sig runt munnen och blir sådär ivrig.. Haha jätte gulligt.

Vad mer kan jag berätta, jo han HATAR att bada, finns inget värre, han vägrar. Riktig liten badkruka.  Så han tycker verkligen synd om sig själv när jag duschar honom.. Oj vilka sorgsna ögon han får då!

Mexx är en blandras på Shih Tzu / Illhaspa..


En mycket enkel och lättuppfostrad hund med en härlig personlighet..


Rihanna

Det här är nog Rihannas bästa låt hittills, älskar den !


Dagens outfit

Dagens enkla outfit :)







Måndag!

Godmorgon hoppas att ni har sovit gott. Jag vaknade av att jag trodde att det fortfarande var helg och undrade över varför älskling gick, haha. Men så blir det väl när man är ledig.. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig, ska iväg på ett läkarbesök vid ett tiden, som tur är följer min mamma med. Kan vara skönt att slippa åka buss dit..

Efter läkarbesöket får vi se vad vi ska göra, kanske köpa present till min lillebror som fyller år snart.. Något kul blir det säkert!

Hehe nu ser jag Mexx gå runt på altanen där ute, ska ut med honom efter jag duschat. Ta en långpromenad och lyssna på ipoden. LIlla sötnosen, jag ska nog gå förbi hästhagen så att han får hälsa på hästarna, han tycker att det är så kul.. Har aldrig sett någon hund bli så glad över att få hälsa på hästar, hehe lite roligt!


Vilken bild ?

Vilken bild är finast ?
1,2,3,4 eller 5 ?












Kvällens fråga

Jag älskar kläder som nog de flest tjejer och även killar gör,
 finns inget roligare än att gå på stan och shoppa loss. Hihi.
.

Fråga: vilken är eran favorit klädaffär?


Vad gulliga ni är

Idag har det varit rekord många besökare på bloggen vilket är jätte kul. Den växer och står i och jag hoppas att ni kommer tillbaka och följer min blogg.. Tack än en gång för de fina kommentarerna man får, det händer sällan att man får någon som ska vara taskig.. Sånt händer alltid men det är bara att inte ta åt sig.. Bara man är säker i sig själv!

Ska snart se film med min älskling och ska nog flörta till mig lite massage. Det skulle jag behöva. Har lite ont i ryggen. Men Sami brukar vara en gentleman och ge mig det <3..




Önskeklädsel

Dessa grejer skulle jag vilja köpa från Lindex, urgulliga skor <3





Gullig present :)

Har precis kommit hem igen från älsklings föräldrar, jag och Mexx gick dit, Sami var ju redan där för att han höll på att tvätta bilen så han blev lite överaskad att vi kom så pass tidigt.. Hehe.. Vi åt jätte god mat och till efterrätt blev det blåbärsglass och Carte Dor glass. Hur gott som helst..

Vi hade jätte trevligt och pratade om allt mellan himmel och jord. De är verkligen underbara svärföräldrar på många sett och vis.. Det är jag glad över.. De ska komma till oss och fira midsommar här. Det ska bli en jätte stor fest vilket ska bli trevligt! Massor med karaoke, god mat och massor med folk, kan inte bli så mycket bättre, eller jo, om det blir fint väder också. Då blir det perfekt!

Men iaf, jag fick present av älsklings föräldrar för att jag har tagit examen. En gul ros och ett kort, där i låg det 500 kronor. Jätte gulligt! Tack så mycket :)



Dagens outfit

Jag tänkte faktiskt röra på fläsket nu och ta med mig Mexx och gå till älsklings föräldrar. Vi ska käka middag där och så.. Hehe behöver komma ut och röra på mig lite känner jag.. Så det passar ju jätte bra, tar ca en halvtimme dit så..


Vad ska ni hitta på i veckan då ?

Jag slänger upp en outfit

Jeans: wrangler
tee: Cubus







Hoppas att jag får det

Jag tror jag har hittat ett jätte bra jobb till mig, sista ansökningsdagen är i Augusti så man börjar någon gång där så det passar mig utmärkt, bil måste man också ha men om jag får jobbet så köper jag självklart en bil.

 Åhh snart är det ett år sedan jag tog körkortet, närmare bestämt den 18e Juli.. En av de lyckligaste dagar i mitt liv, och jag hade sparat till allt själv. Gick på lite mindre än 10.000 kronor så.. Det är väldigt billigt, det kostar ju tyvärr en del men va fan det är värt varje krona. Den friheten man känner idag den är värd så mycket mer..

Så ni som funderar på att ta körkort, det är INGET att fundera på TA DET :) hehe..

Jajja.. Ni gör som ni vill. Men det finns ju fördelar med det, lättare att få jobb och den frihet att åka vart man vill. När man vill...

Slänger upp lite mer bilder från picknicken, självkart skulle Mexx vara med, vi kunde ju tappa någon smula och då måste han vara beredd. Haha, lilla sötnosen :)






Picknick

Älskling och jag var ju på picknick men det var för kallt att åka till vårat speciella ställe så vi åktre och handlade massor med gott och hade picknick på tomten och fick sällskap av Mexx och Money. Vi köpte hallon och det var hur gott som helst. Mumsigt.. Man får lite för en dyr summa, det är det som är nackdelen men vi unnade oss det, jag ville köpa bjärnbär också men det skippade vi..

Kolla in dessa härliga bilder älskling tog :)







Lilla Mexx

Mexx får inte ligga i sängen i vanliga fall men nu tog jag med honom in i stugan för att väcka Sami, självklart passade han på att njuta de sekundrarna han fick ligga i sängen. Han tog vara på dom kan jag säga ;) hehe sötnosen..







Tacomiddag

Slänger upp lite bilder från i middagen i går, Tacos, mumsfillibabba.. Måste tipsa om fanta world med mango, Så himla god, den måste ni smaka :)









Vårat smultronställe

Jag ska snart in på smhi och kolla om det här fina vädret kommer att hålla i sig under dagen för att jag vill nämligen åka till mitt och älsklings "smultronställe" och slappa vid klipporna och köpa med oss god mat. Man får ju passa på när det är fint väder!

Jaaa det ska vara soligt idag, resten av veckan ska det bli dåligt.. Suckar, men jag är glad om det är fint väder på midsommar.. Det behöver inte vara strålande solsken, bara det är uppehåll och några solglimtar så är jag nöjd.. Snälla väderguden låt det bli sol... Hehe!









Söndag

Godmorgon, gick upp nyss och kollade ut och fick se att det är soligt och fint, ska snart äta lite frukost som består av vindruvor och jordgubbar, mumsigt! Efter det blir det nog att ta en sväng med Mexx.. Sen får vi se vad vi hittar på..

Inatt drömde jag om två kändisar, Brittan och Paris. Brittan kunde prata svenska vilket förvånade mig väldigt mycket.. Hon sa att om man har pluggat så som hon gör så blir det automatiskt så eftersom att man lär sig typ allt. Hehe..

Paris sprang efter sin kille typ hela tiden och sket i att hålla ett tal på en gala. Jag ville ta kort på dom men de blev as sura då.. Men en jag fick ta kort på var brittan iaf.. Just det jag hade sett en bild på Paris och Brittan vid en pool och frågade henne om de verkligen var där eller om det bara var rykten.. Jag fick aldrig svar på frågan..

Jajja konstiga drömmar kan man drömma.. Orkar inte berätta allt för det var så mycket.. Hehe..

Ussh vad den här helgen har gått fort.. Nästa helg är det ju midsommar, gud vad jag längtar..


Svar på en fråga

Har precis sett klart filmen och ska väl krypa ner och kolla lite på tv innan jag ska sova, är jätte trött.. Vill bara tacka er för alla gulliga kommentarer jag får. Det betyder jätte mycket ska ni veta! Tack !

Jag hoppas att ni kommer få en bra söndag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på än. Men något skoj blir det nog..



Just det jag skulle ju svara på en fråga i varje inlägg, är lite seg på att svara på dom men spar dom alltid så att jag ska komma i håg det, men iaf..

En tjej undrade vilken som var min favoritblogg, hmm svårt, läser inte så många bloggar utan vill skapa en egen och inte bli påverkad av så mycket de andra skriver. Jag läser väl de största bloggarna, de har sina plus och minus.

Men för att komma till frågan, min absoluta favoritblogg är såklart min egen :) jo men faktiskt. Jag älskar min blogg och självklart tycker jag att den är bäst..  Så där har ni mitt svar på frågan.. Fortsätt gärna ställ flera frågor om ni undrar något. Svarar på nästan allas så :)

Filmtips



Har precis sett på filmen 10.000 BC, den var jätte bra. Annorlunda film med fina effekter. Nä men det är verkligen något jag rekomenderar.. Jag gillade den.

Den får en stark 4 av 5

Beroende av shoppandet

Jag hoppas att ni har en trevlig lördagskväll, själv sitter man framför datorn, men ska snart krypa ner i sängen och glo på film och äta nonstop. Är helt slut, men det var väl för att jag skulle upp tidigt och jobba. Lite pengar måste man få in..

Har inte så mycket just nu så det har inte blivit shopping på länge,. vilket är skittråkigt, jag som älskar att shoppa. Älskar kläder överhuvudtaget, men ibland undrar jag om det är kläderna jag gillar eller om det är själva köpet, för det går några dagar sen tröttnar jag på plagger och de bara ligger. Jag köper för köpandets skull känns det som. Det är den här kicken av att köpa som gör att jag är beroende av att shoppa. Eller jag vet inte. Haha.. Men jag har klarat mig bra utan att shoppa, visst ibland får man lite ångest över hur fina kläder några har och att man själv skulle vilja ha det..

Men det kanske finns viktigare saker att lägga sina pengar på än bara massor med kläder som ändå bara ligger där i gaderoben i slutändan..

Jag har blivit duktig på att spara mina pengar vilket känns bra, så egentligen är man väl inte pank , men man har inga pengar man kan spendera kläder på... Det suger! 







Tävling


Jag är med och tävlar om ett
presentkort på 150 kr på dessa
butiker Kicks h&m Lindex Bokia P.O.P.
Br Limed too din sko och guldfynd.
Hos http://nicolebambi.blogg.se

Det är inte sant!

Nej det är inte sant. I sista minutrarna så gör Spanien mål. Fan. Sverige borde ha fått en frispark där men icke. Men vi kommer igen.. Det är bara att kämpa vidare Sverige. Vi ska vara glada över att vi har en av världens bästa spelare, Zlatan.. Du är bäst, det är han som gör Sverige !


Sverige - Spanien

Jaaaa Sverige gjorde 1-1 mot Spanien och det var självklart Zlatan som gjorde målet .. Det här kommer nog sluta bra! Dags för andra halvlek. Vad tror ni kommer vi ta hem det ikväll ?


Blondin

Jag har faktiskt också varit blondin.. Har haft hur många olika färger som helst men har bestämt mig för att låta mitt hår vila från färgning, låta min riktiga färg komma fram..

Hade en period för några år sedan då jag färgade som en galning. Först ville jag ha svart men dagen efter bestämde jag mig för att bleka det. Och vad händer, jo jag blir orange.. Får gå så i skolan en dag och mådde skit, det såg förjävligt ut, fläckvis och tuggummiliknande hår. Så jag ringer till frissan och åker dit! Haha!!..





Bilder från Bion

Här kommer lite bilder från bion :)







dagens outfit



Slänger upp en dagens outfit
Jeans: BikBok
Skor: DinSko
Kofta: Gina Tricot
Väska: D&G

Middag

Håller på att förbereda tacos som vi ska käka ikväll..Min favoriträtt :)

Vad ska ni äta?



The Happening



Vi hade inget att göra när jag kom hem så vi gick in på SF och kollade om de hade några bra filmer. Det fick bli The Happening med Mark Wahlberg i huvudrollen. Det var bara vi som satt i salongen vilket var otroligt skönt. Filmen var jätte bra och spännande så den rekomenderar jag verkligen..

På tal om bio, jag kommer i håg en gång förut när jag och några var på Harry Potter. Då satt en mamma med hennes son bakom mig och hon satt och läste hela filmen för sonen, jag blev så förbannad och bad henne vara tyst. Men sen började hon igen. Fyfan. Om man ska gå på en sådan bio ska väl för fan ungen kunna läsa själv, annars får man gå på den svensktalande.. Sånt där är verkligen skit jobbigt!

shit vad rädd jag blev

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Så jag ska snart hoppa in i duschen, sen får vi se vad vi hittar på. Kanske drar på bio eller något. Jag är sugen på det, det var så länge sedan.. Min lillebror håller på och busar med Sami nu och försöker få honom att gå upp, haha.. Dom verkar ha kuddkrig där inne.. Tycker att han har fått sova tillräckligt länge. Inte kul att sova bort hela dagen..

Hände en liten kul grej på jobbet idag. Ingen var där och jag fixade och så. Sen helt plötsligt säger någon hej, vadå jag flyger i taket och skriker rakt ut.. Hahahaha.. Det var en på jobbet som skulle fixa en sak. Men shit vad rädd jag blev, är verkligen lättskrämt tyvärr..Efteråt gick jag och garvade åt mig själv. Det måste ha sett kul ut när jag skrek och hoppade till sådär. Hahaha! Stackarn måste känt skuld, men så går det när man är lättskrämd som mig..

Jajja..

Vad ska ni hitta på för kul i dag ?

Choklad är livet

Något jag älskar är choklad av alla dess slag. Förut gillade jag inte vit choklad men har börjat äta det mer och mer. Speciellt de här vita majsbollarna som finns att köpa vid lösviktsgodiset, mums. Eller vit magnum.

Men iaf. En favorit är den här chokladgrodan. Köpte mig två när jag var påväg hem från skolan i går!

Vad är erat favoritgodis?


Lördag

Godmorgon, de flesta av er sover nog fortfarande, själv gick jag upp för en stund sedan och möttes av ett skitväder, här regnar det och jag drar mig för att gå ut med Mexx som ska följa med mig till jobbet. Skönt att man tar bilen dit. Orkar inte hålla på att ta bussen..

Igår kollade vi på One missed call, den amerikanska versionen. Den var väl okej, hoppade till en gång så den var väl inte direkt läskigt. Man visste ju nästan vad som skulle hända eftersom den påminner mycket om den japanska.. Men den var helt okej.

Ikväll spelar Sverige mot Spanien så det måste vi se, jag tror Sverige vinner igen. Jag tror att de kommer vara med ända till slutet.. Vi får iaf hålla tummarna..


Stora bloggar!

En sak jag har undrat över länge är dessa "stora bloggerskor" hur de har kunnat blivit så stora som de är idag, med flera tusen läsare per dag. Vad är det som lockar egentligen, varför läser man en blogg man ändå retar sig på. Vad gör dessa bloggerskor så unika.

Vad får folk att komma tillbaka, intriger?

Det skapas ett beroende kring vissa bloggar. Även om man inte gillar dem så går man ändå in var och varannan timme. Man måste läsa för att man är nyfiken..  Men varför, ? hur kan dessa personer bli så stora?

Varför bryr sig folk så mycket om deras liv, som senast det här med blondinbella och det som stod i aftonbladet, varför går folk till attack på det viset i stället för att låta det vara. Varför måste folk skriva elaka kommentarer såsom fyfan vad ful du är, fjortis, vilken ful och stor näsa du har och sånt skit. Varför bara inte bry sig, har man så taskigt självförtroende att man måste trycka ner andra för att själv må bra.

Jag stör mig på vissa inlägg folk gör. Men att gå till angrepp på utseende och liknande är för mycket!! Då har man verkligen ett taskigt självförtroende. Ja visst man kan säga sin åsikt om saker, men när det kommer till utseende, då har det gått för långt!




Intervju av Nicole


Blev intervjuad av en jätte söt tjej för någon dag sedan och om ni vill läsa intervjuen så klicka på länken här och bläddra ner
Nicole

Gulligt av dig Nicole :) och ditt namn är BÄST , Ler

Om ni har några frågor till mig så fråga på , tänker publisera en fråga i varje inlägg typ :)

LDB

Tänkte bara tipsa om dessa, jag älskar LDB, speciellt den med sea oil. Finns även i hudcream. Luktar hur gott som helst..


Thaimat

Har precis käkat min smarriga tårta som blev hur god som helst. Så nu är man mätt och belåten :) till middag blev det thaimat, jag åt gösfile med en stark sås och ris. Hur gott som helst. Äter det varje gång! Yummi. Det borde ni prova, iaf ni som gillar fisk. Jag är galen i fisk. Så himla gott..

Jag hoppas att ni har haft en bra fredag, även om det är fredagen den 13e. haha, inte för att jag tror på att det är en oturs dag, tvärtom ..

Ikväll blir det att ta det lugnt, ska upp tidigt imorgon och jobba, sen får jag se vad vi hittar på. Något skoj blir det nog..




Busfröt

Min kära lilebror skulle hjälpa mig med tårtan men det blev att han åt av det som blev över av allt gott :) haha. Kolla in blicken ;)




Min goda tårta

Tårtan blev hur fin som helst och lär smaka jätte gott, längtar tills vi ska fika.. Mumsigt värre







massor med godis

Så nu har man äntligen bakat klart tårtan, och så fin den blev, massor med jordgubbar och gott på.. Ska snart lägga upp bilder, håller på att föra över dom från min mobil.. Sitter här och väntar på att älskling ska komma hem. Hoppas att han kommer snart, känner mig lite ensam och behöver verkligen någon nu. Är inte på sådär jätte bra humör.. Hmm!

Så jag vill bara köpa en stor fet godispåse, massor med filmer, lägga mig i sängen och bara ta det lugnt.. vet inte vad det är med mig riktigt. Det känns så tomt alltihopp. Kan vara att man har slutat skolan och vet inte riktigt vad som händer här näst med jobb och allt. Lite läskligt. Jag är en sån som vill veta allt innan så att man kan vara lugnt, nu är jag typ livrädd..

Lät som att älskling bil kom. Hoppas hoppas hoppas.

Fan det var inte han.. Blä!


Bilder

Slänger upp två bilder från idag





HAR TAGIT EXAMEN

Nu är man hemma från skolan. nu har jag examen i webbdesign :D ska rama in beviset.. Jippie. Dagen började med att vi var i aulan där rektorn höll tal, musik spelades och sånt, sen samlades vi i klassrummen och diplomen delades ut. Blev nöjd.. Sen pratade vi lite och sånt. Sen vid tolv var det mingel på skolan. Träffade Nasim också =) Jorgubbar och champange, men jag åt bara jordgubbar eftersom att jag inte dricker..

Så nu är jag hemma, är lite seg i huvudet, somnade nämligen på bussen. Haha. Hoppas jag inte snarkade bara !

Skolan jag gick på var Haga Campus/ Nackademin.. Bra skola!

Dagens outfit











Dagens outfit
linne och kofta: gina tricot
Jeans:BikBok
Väska: D&G
Örhängen: Glitter

Bloggproblem

okej nu börjar jag bli riktigt irriterad på blogg.se . Dessa jävla problem hela tiden!!!

Fredagen den 13e

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott? jag gick upp vid tio i sju och är snart klar, ska käka lite frukost om en stund och sen bege mig mot skolan. Jag ändrade klädsel helt och tog jeans i stället. Enkelt men snyggt! Är lite pirrig i magen nu. Haha! känner mig stressad också men vet inte varför..

Det kommer nog gå bra!!

Vad ska ni göra i helgen då ?

Mexx

Bilden säger mer än ord ;) Kolla in blicken


Och du vill vad?


I can Siiiiiiiiiing


Jag tycker så synd om mig själv


Ja så här brukar oftast bilderna på Mexx se ut



Ja jag är ju hund och måste utnyttja mina hundögon


titta så liten och söt jag är




Nu är jag beredd

Sitter här och fyller min Ipod med underbar musik så jag har något att lyssna på när jag åker buss till skolan , tar ju ca 1,5 timme så. Suck! Lång bit. Hehe men det är ju sista dagen imorgon. Gud vad jag tjatar om det men jag är så glad. Ska snart gå och sova så man orkar med morgondagens festligheter..

Morgondagens planer

¤ Avslutning i skolan med mingel och sånt!
¤ Hem och baka tårta
¤ Fika
¤ Restaurang
¤ Mys med filmer

En mysig dag helt enkelt

Stor dag imorgon

så nu har vi nattat barn och så, så nu kanske man hinner fixa det sista inför morgondagen. Jag tar ju examen. Vi ska först träffas i aulan där rektorn pratar och sånt, sen ska vi få våra diplom och allt, sen mingel med jorgubbar och champange. Så imorgon är jag utbildad webbdesigner , eller interaktionsdesigner som det heter men det är nästan samma sak. Spännande! Så nu ska jag leta jobb hela sommaren så att jag har något till hösten om jag inte tar tag i mitt lilla projekt jag vill jobba med. Ja vi får se helt enkelt!

Det är lite pirrigt, lite nervöst sådär, haha, hoppas jag somnar relativt tidigt så att jag är utvilad och så.. Ska be Sami ladda min Ipod med massor med låtar, har ju fått massor med tips av er idag vilket är jätte kul. Hur många som helst, tack så mycket..



Just det, jag har ju jordgubbar och vindruvor kvar, hmm , ska nog mumsa i mig det nu medan jag godkänner era kommentarer..


Dagens fråga

Vilken bild är finast?







Full fart

Har precis käkat middag som blev tunnbrödrulle, mumsigt.. Är ju barnvakt men tog mig tid till att skriva några rader här. Har fixat mig inför imorgon också.. Har bestämt mig för att ha vita jeans och någon topp på mig imorgon, sen en gul kofta. Kommer att slänga in outfitten imorgon innan jag drar.. Ska ju vara där tio så behöver inte åka så jätte tidigt som tur är. Hehe. Får se om jag kanske tar bilen in i stället. Hmm. Nää det är nog enklast att åka buss ändå. Men skulle vara jäkligt skönt att ta bilen. Jaja vi får se..

Hoppas att ni har en bra torsdagskväll, Här är det full rulle..


Hemma från affären

Tack för alla tips på musik jag ska fylla min Ipod med :) har inte svarat på alla kommentarer än men ska göra det snart.. Jag har precis kommit hem från affären där jag mötte upp mamma och syster. Jag köpte grejer till min tårta, den kommer att bli så god. Jag ska ha en chokladtårta med jordgubbar och nonstop på, sen mandariner, banan och chokladcrisp. Älskar att baka tårta så det ska jag göra så fort jag kommer hem imorgon. Mumsfillibabba säger jag bara.. Jag kanske ska satsa på en karriär inom tårtbakning eftersom att jag tycker det är så kul. Haha ja vem vet :) .. Men då vill jag verkligen använda min kreaktiva sida så att de blir skitsnygga!

Ussh det ligger regn och åska i luften så det kommer väl börja soöregna när som helst. Jag tänker nog kolla på någon film snart och fixa mina naglar och sånt..

senare i eftermiddag ska jag och älskling passa tre av mina syskon också så då är det full rulle här hemma. Men det är kul.. Älskar barn och längtar verkligen tills jag får egna..


Jag behöver fler låtar

Sitter och väntar på att ta bort färgen på ögonbrynen som jag precis färgat . Jag fick ju en ipod för inte så länge sedan och har inte fyllt den med så mycket musik än, och tänkte om ni kunde rekomendera några bra låtar ?


Midsommar närmar sig

Gud vad tiden går fort, snart är det midsommar igen och det är något jag verkligen längtar efter. Massor med folk, god mat och karaoke, kan det bli bättre. Hoppas bara att det blir fint väder. Inge kul om det skulle regna. Vi blir rätt många på midsommar vilket bara är kul. Har även lånat ut min stuga så jag och älskling ska sova hemma hos hans föräldrar!

Sen veckan efter midsommar fyller jag och min bror år .. Då blir det fest igen!

Vad ska ni göra för kul på midsommar då ?


Torsdag

Godmorgon! har ni sovit gott? jag har precis varit ute med hunden i det sköna vädret. Fast jag tror inte det kommer att hålla i sig. Nä nu ska vi inte vara negativa.. Idag ska jag fixa mig inför imorgon då jag tar examen.. Det ska bli jätte kul. Har verkligen väntat på det här och jag trodde inte att jag skulle få ta det eftersom att jag inte hade klarat 7 poäng av 80. Men sen gjorde jag omprov och klarade det. Så ett tag gav jag upp vilket jag inte brukar göra. Men men.

Så idag ska jag fixa mig och sånt, färga ögonbrynen, raka benen. Ja allt! Hehe.. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig, antingen vita jeans, eller gråa finbyxor. Jag slänger upp bilder på det senare så kanske ni kan hjälpa mig att bestämma mig :)

Kvällens fråga

En sak jag kom och tänkte på, jag har aldrig varit på en riktig dejt. Utan kärleken växte fram genom en vänskap. Så jag har aldrig upplevt den delen. Hehe!

Men vad är en riktig dejt? hur skulle du vilja uppleva dejten, vad vill du göra ?


Stockholm

Har precis kollat klart på frusna män söker kärlek. hoppas att de hittade sin kärlek för resten av livet. Gud så mysiga ställen dom bor på, norrland är vackert men jag är född stockholmare och skulle aldrig kunna lämna det. Jag älskar våran huvudstad. Nära till allt!

Men jag är även en person som älskar naturen och skulle nog trivas väldigt bra i lugnet.. Är en väldigt lugn person!

Lite kul att jag skaffat det här med traffic, att jag kan se vart mina besökare bor i Sverige, även i närländerna som Finland och Norge.. Lite roligt.. Det finns många ställen i Sverige jag inte hade en aning om fanns. Hehe! så det är intressant!!




Jordgubbar och glass

Sitter och kollar på Frusna män söker kärlek och äter Hasselnötsglass med jordgubbar, vindruvor och chokladsås, mumsigt värre.

Det här ska ajg börja äta oftare, så gott!


Att nå sina drömmar är viktigt

Har inte lagt upp en bild på mig själv på länge och tycker att det är dags,
haha så här kommer en osminkad bild på moi..


 Jag sitter här och funderar på framtiden, dags att göra det nu. Jag vet vad jag vill men vet inte riktigt hur jag ska uppnå det. Det handlar iaf att starta ett eget företag inom en viss genre. Mer vill jag inte berätta just nu men det kommer säkert.. Vill jag något så uppnår jag det till slut. Det gäller bara att inte förlora hoppet om sin dröm på vägen. Det har inte jag gjort och jag SKA ta itu med det. Det är det jag vill så! Det är viktigt att inte sluta kämpa även om det är jobbigt, ge aldrig upp hoppet!

Om du brinner för något, försök göra det till en verklighet istället för en dröm, vill du det, go for it, belive in yourself!


Mexx

Gick ut med Mexx för en stund sedan, jag hittade honom på övervåningen i fotöljen där han inte får ligga, det lilla busfröt! Hehe men kunde inte låta bli att fota honom när han låg där så sött..

Efter vi varit ute slängde jag i honom i badet och fixade honom så nu är han stilig och ren och luktar lavender. Det behövdes eftersom att det regnade ute blev han rätt så skitig.

Efteråt fick han godis och han blev så glad att han sprang hit och dit, hehe sötnosen <3









Myskväll med jordgubbar

Ska snart åka iväg med älskling och köpa lite gott inför kvällen då det  både är Frusna män söker kärlek och Pussycat Dolls. Jag älskar att se på serier och sånt, hehe. Jag undrar om de kommer fler Gossip Girl avsnitt, hittills är det ju bara 18 vilket är tråkigt.. Det som är så bra.. Jajja..



Har precis kommit hem, har varit och köpt vindruvor, jordgubbar och glass till kvällen. mumsigt! Har inte ätit så mycket jordgubbar än.. Imorgon ska jag köpa fler då jag ska köpa allt till tårtan till fredag.. Då det blir en liten examenfest med dom här hemma, ut och äta på restaurang och sånt..




Jag är beroende!

Nu märker jag verkligen hur beroende jag är av min mobil. Jag klarar mig helt enkelt inte utan den. Jag märkte för en stund sedan att den inte regestrerar mitt simkort. Så jag tog ut simkortet och fixade, men inget hände, till slut fick jag panik. Jag insåg att jag inte kan ringa från den. Vad gör jag. Jag ringer till Tele2 och pratar med dom, dom säger att min mamma måste ringa dom eftersom att den står på henne.

Lång kö men till slut får vi veta att vi inte har betalat mars månad. Whaaat?? , jajja inte mitt fel eftersom det inte är jag som betalar men nu är det iaf fixat. Dom sätter på min mobil igen om en stund vilket är en rejäl lättnad för en som är beroende av den..

Fick verkligen känna av hur det är att vara beroende av något och sen att det inte funkar.. Usshabussha! Vilket I-lands problem igentligen.. Hmm!!

Men det värsta är att vi inte ens fick en påminnelse hemskickad!


Resa är mitt liv!

Det är när det är sånt här väder ute man önskar att man var någon annan stans, i solen, vid en strand eller vid en pool. Det ska vara varmt och soligt. Ta sitt pick och pack och sticka från det här. Stanna några veckor och bara njuta av livet.. Drömma kan man ju alltid. Åhh jag längtar verkligen efter att resa, finns inget underbarare. Thailand och Grekland är absolut två av mina favoritställen. En drömresa jag har är att åka till Mauritsius. Men det kostar en del. Men det är något jag ska spara till. Kosta vad det vill.

Livet är fan till för att njuta. Och när jag reser njuter jag verkligen av livet, resa är helt enkelt livet för mig..

Vilket är erat favoritställe?








Bio till helgen ?

Jag var just inne på sf.se för att jag är sugen på att gå på bio i helgen. Var jätte länge sedan och nu när man har fått gratisbiljetter måste man passa på att utnyttja dom. Men jag tycker inte att det går någon bra film. Det skulle vara Brudens bäste man där Patrick Dempsey är med i.. Är den bra?

Det var en besvikelse, men många bra filmer har premiär snart iof, The Happening, Hulken och Stop-Loss, såg nu att The happening har premiär idag, den kanske man ska se då :) ..

Har ni någon bra biofilm att rekomendera ?


Godmorgon

Godmorgon har ni sovit gott? själv har jag drömt massor med drömmar, typ att jag var kunglig, att jag var jagad och lite sånt, haha..just det en dröm handlade om att jag och min bästa vännna och våra killar var på en stor marknad, sen drar dom med mig till en flygplats, det låg i samma hus tydligen, där ställde vi oss i kö och jag ba: ehh vart ska vi?  sen sa dom något konstigt land medan jag springer därifrån, jag har inte råd skriker jag, men så kommer min kille ikapp mig och säger att det inte kostar något och att han fick det på tradera gratis. Vi hinner inte med flyget som redan gett sig av. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer. Man kan verkligen drömma vad som helst..



Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite, ska försöka få med mig mamma och köpa present till min lillebror som fyller snart, 7 år. Och till hösten blir det ettan för honom. Gud vad tiden går fort.

Han är ett sportfreak så mamma och jag funderar på att köpa två fotbollsmål. Såg några inne på intersport förut. Det skulle han gilla.

Har ni några tips på vad man kan köpa till en sjuåring?



Någon mer som inte kan ladda upp bilder ? blir bara server error :( dessa jävla problem...








Mexx får syn på något spännande, men vad?

Mexx oxh jag var på promenad tidigare idag och när vi gick en bit får han plötsligt syn på något i buskarna, han stannar för att sedan dyka in i busken där han står ett bra tag helt stilla. Haha , såg lite roligt ut, undra vad han hittade?..







bloggproblem, igen

Som vanligt är det bloggkrångel. Vad är problemet nu liksom ? det har varit så hela kvällen för mig, är det nått jag har missat, och vad hände med den nya plattformen och allt. Hmm ..

Sverige vann mot Grekland :)

Min lilltå hade rätt, Sverige vann. Som jag skrev tidigare kände jag på mig det.. Fast jag såg bara halva matchen, vet inte varför men orkade inte.. Var tvungen att fixa min blogg, råkade ta bort hela kodmallen vilket inte var roligt, den är fortfarande inte klar men orkar inte fixa allt idag.. Ska snart krypa ner i sängen tänkte jag, är rätt så trött! Gick upp tidigt idag för att lämna in bilen på verkstaden..

Imorgon ska jag fortsätta städa tänkte jag, gaderoberna är ett måste, kläderna ligger huller om buller.. Så det måste fixas. Undra vad det blir för väder imorgon.. Ska kolla på smhi. Hmm det ska bli halvklart. Så det passar mig. Får ångest av att sitta inne när det är fint väder..




Sverige leder

JAAAA 2-0 till SVERIGE

Är det en flipp eller flopp ?

Jag har alltid gillat Paris och tycker att hon är en grym tjej på olika sätt :) Haha speciellt i The Simple Life :) Oj oj oj Nicole och hon var grymt roliga.. Men men.  Har fått höra att jag är väldigt lik henne och jag kan hålla med om det..

Men iaf, är hennes klänning här en flipp eller flopp ?







Mc Donalds

Det blev skräpmat till middag, mc donalds.. Så det har jag precis tryckt i mig, 9-pack kyckling, såser och pommes. Nu är man riktigt mätt och belåten, nästan för mätt. Hahaca en timme kvar till matchen Sverige - Grekland !

Jag hade ju en fråga förut om vilken kedja som var bäst av Burger King, Max och Mc donalds
här har ni mitt svar :)







Kvällen

Det är verkligen skit kul att det är så många som kommenterar i min blogg. Fortsätt med det. Jag svarar på nästan allas. Vissa är mindre roliga att få men de flesta är positiva och det gör mig verkligen glad.. Tack!

Sitter här och väntar på att älskling ska komma hem så vi kan dra och köpa lite god mat till ikväll och sen bara mysa innan vi ska se fotboll med resterande i familjen.. Hoppas att Sverige vinner, jag tror det, känner det i lilltån. Hehe.. Inte för att jag är sådär jätte intresserad av att titta på fotboll men det är kul när Sverige spelar..

Chips är ett måste för mig ikväll.. Mumsigt! älskar cheese chips smaken.. Den är bara så god..

Men vi är iaf laddade inför kvällens match och har hissat flaggan, alla ska ha sverigeströjor på sig också. Hittills är det bara min ena brorsa som har satt på sig en. Tyvärr äger inte jag en vilket är synd, skulle vara roligt att ha en. Hehe!





Ny header

Längtar tills älskling kommer hem så han får hjälpa mig att lägga upp min nya header. Det funkade inte när jag provade själv. Hmm .. Men här kommer den iaf.
Vad tycks? visst är den bättre än den jag har nu?
inte mycket skillnad men ändå :)


Då var det klart!

Sitter och leker lite i photoshop med min nya header, den blir mycket finare än den jag har nu men påminner om varandra. Jag älskar verkligen att hålla på med design, finns inget roligare, och på fredag tar jag examen i det, ska bli jätte kul. Spännande. Vi ska få Diplom och allt. Hmm frågan är bara vad jag ska ha på mig. Hmm! har iaf tre dagar på mig att bestämma mig.

Fick reda på för en stund sedan att jag är en av de som får examen i det. Man måste ju ha alla kurser godkända, hmm ca 25 stycken tror jag det var.. Så det känns jätte bra! har verkligen gått och längtat på att få det klart till 100% att jag får examen. YES

Börjar bli riktigt fint väder ute så jag funderar på att ta med Mexx ut i skogen.. Komma ut lite, har suttit här alldeles för länge. Börjar få ont i huvudet..


Sverige - Grekland

Ikväll är det dags för Sverige - Grekland att spela. Om jag inte minns fel så var vi i Grekland när Sverige spelade mot dem förut. Fast jag kan ha fel! Men iaf, så ikväll ska vi bänka oss framför tv:n hela familjen. Ska bli kul! Jag hoppas på skräpmat till det också. Så ska det ju vara, fotboll+skräpmat haha iaf enligt mig..
Men ikväll får vi hoppas att Sverige vinner..

Ska ni se matchen ikväll?


Naaaaw

Haha kan inte sluta skratta. De är ju för sköna eller hur ?


Money

Det finns inget härligare och naturligare än katter :)









Tisdag

Godmorgon hoppas att ni har sovit gott, själv har jag sovit som en stock och vaknade av ett sms från syster. Hehe INTE innan nio får ni messa :) då sover jag. Jajja är uppe nu iaf och ska snart käka frulle. Idag blir det en städardag då det inte är så fint väder ute. Men det behövs, har längtat lite efter regn.

Money sitter här brevid på sin nya klätterställning. Han verkar gilla den nu iaf, förut låg han alltid bakom min rygg när jag satt vid datorn. Nu kan han sitta på den och komma upp i våran höjd..


Vilken bild

Vilken bild är bäst?
1,2 eller 3 ?









Härlig kväll

Få se om jag lyckas posta det här inlägget, krånglar som fan med bloggen (som vanligt) nä men man börjar faktiskt vänja sig vid det.. Händer för ofta!

Jajja har iaf kommit hem från en kvällspromenad med mamma och Mexx. Tycker att det var rätt skönt ute. Härlig sommarkväll. Fast det kunde ha varit lite varmare.. Imorgon ska jag upp tidigt och lämna bilen på verkstaden.. Blä! Efter det får jag se vad jag hittar på. Det ska ju bli fint väder så lär vara ute större delen av dagen..





hmm verkar inte gå att posta inlägget



God glass + en jävla skruv

Självklart blev det glass med banan och massor av chokladsås för min del. Men vägen till kylskåpet var inte rolig, bor ju i ett hus på tomten så jag var tvungen att gå ut, gick ner för min altan och klev rakt på en lång skruv som trängde sig in i foten, buhu, jag vrålar efter min pojkvän som får komma och dra ut den, och det gjorde ont. Jag har fortfarande ont , stackars mig. Allt det här för glassen , haha! nä ska inte skylla på den.. Får se mig för vart jag sätter fötterna nästa gång..


Kvällens fråga

Jag älskar verkligen skräpmat och äter det tyvärr lite för ofta!
Men vilken kedja har godast hamburgare ?
1. Mc Donalds
2. Burger King
3. Max


En god fruktsallad med glass

Jag är så sugen på en god fruktsallad och vaniljglass så det ska jag göra, tur att vi har allt hemma. Sen ska det vara jätte mycket chokladsås på. Hehe är ju tokig i choklad. Finns inget godare.. Mumsigt värre ! det och en bra film som Step Up 2. Kan inte bli så mycket mysigare, eller jo om jag hade städat bättre och så ..


Alba fick en dotter

Jessica Alba fick i helgen sin dotter :) Gud så roligt för dom!


Måndag

Lika underbart väder som vanligt, ska snart ut och sola en stund igen, har tvättat lite och städat, ska göra mg en god milkshake och så..

Hmm i veckan vet jag inte riktigt vad som händer, ska vara barnvakt på torsdag. Sen träffa lite kompisar och ta någon fika. Ska även storstäda som jag alltid skjuter upp. Sen ska jag även jobba och sånt.. På fredag ska jag ju ta examen, efter det ska vi fira det genom att gå på restaurang, min brorsa har ju också avslutning, så till hösten börjar han i ettan. Samma dag! typiskt, jag som ville vara med på hans avslutning.

Ska baka en jorgubb och chokladtårta till på fredag också, mumsigt!  Ska bli en riktig fest med min underbara familj!

Sen i helgen får vi se vad vi hittar på, om det blir tråkigt väder blir det bio. Har ju gratisbiljettet :)


Top fem låtar

Top fem låtar

Rihanna - Take A Bow
Pussycat Dolls - When I grow up
Jason Mraz - I´m Yours
Nicole Scherzinger - I`ll be your love
Chris Brown - Forever


Söndag

Har precis tittat klart på filmen Step Up, Hur bra som helst och dom är grymt duktiga på att dansa, önskar att man var så duktig. Vet ni vad jag gjorde under filmen, jo jag tränade, hehe sen tog jag mina stavar och gick i snabb takt i 30 minuter, hur skönt som helst, ska verkligen komma i gång med det nu, man mår så mycket bättre av det, sedan ska jag ändra på mina matvanor också, nyttig mat och massor med vatten i en period fram över.. Ska se om kroppen mår bättre av det. Rensa bort all skit och in med nytt. Man måste ta vara på kroppen så att den orkar..

My new life !




Älskling ligger och glor på fotboll och jag funderar på att se på en till dansfilm. Hmm orkar jag det eller ska jag krypa ner i sängen.. Svårt val! hehe vill ju inte glo på fotboll, är inte så jätte förtjust i det..

Vad tycker ni om min nya header föresten, stranden är från Thailand när vi var där. Lite somrigare header!..

Nu är det FEM dagar kvar till EXAMEN..

Mexx

Här är en av de bästa bilderna jag har på Mexx

För 2 år sedan


Idag




Dancing

Funderar på att träna om en stund när det blir lite kallare ute, är för varmt nu. Känner att jag måste komma i gång med träningen om jag ska få en sån snygg kropp som jag vill ha. Hmm kanske ska dansa lite också, det är ju en bra träning. Haha. Jo men jag ska nog gå ut och röra på mig nu, inte sitta här och glo!


Pussycat Dolls

Kollade som sagt på MTV Movie Awards i går kväll där bl.a Pussycat Dolls upträdde med sin nya låt When I Grow Up tycker den är helskön.  Här kommer uppträdandet, inte bästa kvaliten men ändå..


Step Up

Fortsatt varmt och soligt ute. Men i veckan skulle det bli sämre väder, hmm funderar på att göra en hel make over i huset och verkligen storstäda, rensa och möblera om. Ett rent och fint hus ska det bli! Idag har vi inte gjort så mycket. Tagit det lugnt och legat på en filt i solen och spelat kort. Vi var även iväg en snabbis och kollade på present till min bror som fyller år snart. Men hittade inget. Åker kanske in i veckan och kollar.

Älskling somnade jätte tidigt i går medan jag kollade på MTV Movie Awards. Snyggingen Jhonny Depp snappade hem 2 priser. Fan vad han är snygg. Hehe.. Det var verkligen fullsmäckat med kändisar där. Så det låg jag och kollade på hela kvällen.

Ikväll ska vi se båda Step Up filmerna! älskar dansfilmer, älskar dans över huvud taget, har ju dansat ganska mycket men slutade för ett tag sedan, men vill börja igen. Streetdance skulle vara skitkul :)

Shopping

här är lite av det jag köpte, tavlan har samma tecken som min tatuering :) så det var en självklarhet, elefanter älskar jag och korgar är alltid bra att ha :)







Filmkväll

Ikväll ska vi kolla på Arn - Tempelriddaren och sedan en dansfilm, självklart massor med choklad.. Mumsigt!
Vad ska ni göra denna underbara lördag ?


Ullared

Hejsan, nu är man hemma i Stockholm igen från Ullared. Mycket bilåkning och lite sömn, men jag sov nog mest, haha. Tina och Victor hämtade oss vid 20 över ett. Hade varit vaken hela kvällen så när dom kom begav vi oss 50 mil härifrån. Tina och jag glodde på film och sov emellanåt, vid kvart i sju var vi framme. Vi shoppade rätt så mycket, jag köpte bl.a högtalare till min Ipod så att man kan lyssna på musik på stranden och sånt.

Vi käkade lunch på Burger King innan våran hemresa började igen, Stackars Sami sov ingenting medan jag har sovit mest. Haha. Så vi är hur trötta som helst nu, ska snart käka middag, sen duscha, krypa ner i pjyamas och glo på film. Lär somna som en stock. !

Hoppas att ni har haft en underbar dag, det har jag haft med världens bästa personer :) så det kan inte bli så mycket bättre..

Tröööööööött

Åhhh nej, jag börjar bli sädår övertrött, kommer bli flamsig i bilen haha ;)


Nu drar vi snart

Nu bär det snart av mot södra Sverige

Sova med fienden

Har precis duschat och fixat mig lite, om dryga timmen kommer Tina och Victor och hämtar oss och vi beger oss till Småland! Ska bli jätte trevligt. Är rätt pigg men lär somna i bilen, haha har nämligen en förmåga att göra det, det fick Tina uppleva när vi åkte sist, fyfan och jag som snarkar också!  Haha, tack vare min operation.. Hmm innan det så snarkade jag aldrig utan sov som en tyst mus.. Men så går det när man har en stor knöl i halsen!


Vi kollade på filmen sova med fienden med Julia Roberts i huvudrollen, den är jäkligt bra och spännande, otäck. Ussh tänk att människor lever i en sån skräck. fyfan säger jag bara! jag förstår inte att det finns sådana sjuka människor. Men tyvärr finns dom.

Åhh nej nu börjar jag bli trött, ska spela lite spel nu ..

Småland i natt

Nu börjar jag tröttna på den här med brand, nu luktar det rök över ett stort område här ute. Luktar jätte mycket och det är obehagligt att inte veta vart det kommer i från. Står inget på aftonbladet heller. hmm aja !

Ska snart se filmen sova med fienden och käka glass. Efter det blir det att hoppa in i duschen och fixa sig lite då vi åker i natt. Ska bli så roligt, vi har fixat tvaparaterna i bilen så Tina och jag ska glo på film och käka massa gott. Best trip ever till Småland. Here we come!

Vi ska nämligen till Ullared och shoppa loss! har varit där förut. Tycker att det är bra :)

6 Juni

godmorgon, vilket underbart väder det är ute, hur varmt som helst. Har precis varit ute med Mexx och tänker gå och sola lite.. Kommer inte vara ute så mycket imorgon då jag och min bästa väninna och våra pojkvänner åker bort över dagen.. Så man får passa på att vara ute idag. nu ska jag fixa en stor flaska iskallt vatten och sätta mig i solen..

Vad ska ni göra denna underbara varma fredag?


Dagens bild

Dagens underbara sommarbild, vad tycks ?





Pepparkakan

Har precis kommit hem från jobbet och ska ta en dusch, byta om till pjyamas och mysa med älskling framför filmen I Robot :) är helt slut i kroppen. Imorgon blir det en sovardag då vi ska åka i väg mitt i natten. Spännande spännande..

Hmm, en sak jag inte riktigt kan fatta, eller okej lite då, jag har alltid haft svårt att få färg, men nu är jag brunare än jag någonsin varit, haha, en riktig pepparkaka. Men det kan bero på att vi var i Thailand för inte sådär jätte länge sedan, då är det lättare att få brun färg, så ska inte klaga :) det är helt underbart, och sommaren har knappt börjat, undra hur det här kommer att sluta..

brand

usssh det brinner här ute i Gustavsberg, vi såg svarta moln och försökte se vart det brann, sen såg vi att det brann i lägenheter kring Gustavsberg. Det var en hemsk syn och vi såg chockade människor, brandbilar och andra fordon åker fortfarande upp dit, helicoptern är också där och det råder kaos här, det är så otäckt.. Fyfan! Även civilpoliser finns på plats!

Avspärrat på ett stort område.. Jag hoppas verkligen ingen blev så pass allvarligt skadad bara. Folk hoppade ju vad jag har hört!




Dagens planer

Dagens planer
- Sola
- Äta lunch med älskling på klipporna
- Jobba
- Träna
- Mysa


Mexx busar

Vilken värme det är, har varit ute med Mexx sen har vi lekt lite på tomten, han gömde sig under studsmattan och trodde ingen såg honom. Hehe sötnosen. Nä nu ska jag ut och sola







Vilken bild ?

Vilken bild är finast ?
1,2,3,4 eller 5 ?











Torsdag

godmorgon godmorgon , har ni sovit gott? har precis vaknat, ska snart ut på lnågpromenad med Mexx i dt härliga vädret, idag blir det att sola hela dagen, läsa böcker och bara koppla av, hoppas att Sami jobbar halvdag i dag så att han kommer hem tidigare.

idag slutar min syster nian och till hösten börjar hon gymnasiet, it/media . Är verkligen stolt över henne att det går så bra i skolan.. Dom ska till Sthlm ikväll och fira.

Själv ska man jobba ikväll, hinner inte det i helgen... Har fullt upp!


Träning

Hmm jag funderar på att gå ut och jogga lite, skulle verkligen behöva komma igång med träningen, jo så får det bli


Onsdag

Har haft lite problem med att komma in på bloggen, nu kommer jag in men kan inte se andras bloggar eller min egen, hmm. Tänkte snart ha ett fotbad, fixa mina fötter lite. Sen tänker jag städa lite här hemma. Städa våran BMW också eftersom att jag ångrade mig, vill ta den i stället. Så när B kommer är det bara att gå ut och städa våran andra bil också, haha!

Idag är det onsdag som alla vet och jag är fortfarande spänd över att få veta om jag fick godkänt på mitt examenjobb. Allt skulle vara inlämnat i går så dom sätter väl betyg snart.. Hoppas! Jag vill veta :)

Ikväll ska jag glo på Frusna män söker kärlek och Pussycat Dolls, älskar onsdagar, alltid bra tv program då :)


Shopping i helgen

Godmorgon hoppas att ni mår bra, själv är jag pigg och glad och är redo att gå ut i solen, en långprommis med Mexx sen slapp i solstolen och få mer bränna.

Ska även städa mammas bil idag hade jag tänkt. Ska ju ha den hela lördagen. Gud vad jag längtar, Tina SHOOOPPING till MAX.. Haha.


Jag vill veta

ska snart hoppa in i duschen och fixa mig innan älskling kommer, vi ska lämna in min moppe på lagning och så, sen ska älskling klippa sig, jag erbjöd mig men han sa aldrig i livet, haha, klippte honom för något år sedan, jag säger såhär, jag har aldrig klippt någon innan honom, hahaha. snacka om pottfrisyr hihi..

Men jag erbjöd mig iaf ;)

Jag har kollat min outlook om jag har fått svar av lärarna angående mitt examenjobb, det är det arbetet som avgör om jag får examen så. kollar typ varje timme, suck! är jävligt nervös om man säger så...

Fan hade inte fått något. Iof var sista inlämningsdagen idag. Så det lär ta ett tag till. Men jag orkar inte vänta utan jag vill veta NU NU NU.. Handlar ändå om min framtid . Jajja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, meeeeeeeeeeeeen...


Härlig tisdag

Har skurat och städat min altan och ytterdörr nu i någon timme, ska sätta mig i solstolen en stund nu ;)
jag älskar det här vädret :D

Här kommer några bilder på Mexx



sommaren fortsätter med sol

sommar sommar sommar, härligt väder, ska snart göra mig en god avocado och fetaost sallad och sitta ute och äta. Mumsigt, älskar sallader av olika slag. Men avocado är godast.

i dag ska jag bara steka och bli brun, måste även städa mammas bil innan lördag. jag och några kompisar ska åka bort på lördag. Så då ska vi ta våran stora bil med. Minibuss med sju platser så att man sitter skönt, ska ju åka en bit. Mer om det senare..

Åhh nej, det ska bli soligt på lördag, jag som hade hoppats på dåligt väder, jajja.  Ska bli fint hela veckan. Det börjar bra !


Jag Älskar Böcker

Godmorgon på er, hoppas att ni har sovit gott, har sovit som en stock och känner mig utvilad, har lite ont i huvudet så jag bestämde mig för att vara hemma. Det är sån där jobbig huvudvärk som dunkar i takt när man går, skit jobbigt. Men men. Så det blir en slapp dag idag. Kanske planera lite för i höst och så, vad jag vill göra m.m. Om jag vill starta eget och vad i såfall och med vem.

Härligt väder ute. Soligt och skönt så det blir att steka på altanen med en god milkshake och en bok. Älskar att läsa. Men det värsta är att när jag väl börjar läsa måste jag läsa ut den direkt, haha. klarar inte av att vänta. När jag var i Bulgarien med mamma och mina brorsor läste jag ut åtta böcker. Det är rekord.

Har massor med olästa böcker, bl.a Gossip girl som jag fick låna av min kära kusin :)





Dagens fråga

Jag är beroende ac ramlösa, dricker en flaska per dag, men det är ju så gott :)
Vilken är din favoritsmak ?


Jorgubbar och skärgården



Härliga sommar, fick jätte fina bilder i helgen, vi var ute i skärgården såklart där jag bor och drog till några klippor och såg ut över havet, käkade massor med gott, bla jordgubbar, yummi. Så det var en riktig sommarhelg :)

Önskar att det var sommar året om. Jag skulle inte klaga ;)
finns ju inget underbarare.



Lördag

Jag längtar tills på lördag, mer får ni veta då ;)

Ldbs nya

Som ni kanske ser så har jag lekt lite med designen, är inte riktigt klar än men på god väg, var trött på det rosa och ville ha en färg som framhäver bilderna lite bättre.. Gillar grått desutom. Haha!

Gud vad varmt det har varit idag, spenderade förmiddagen i skolan. Sen har jag legat ute och solat. Härligt. Funderar på att hoppa in i duschen nu. Smörja in mej med ldb , krypa ner i pjyamasen och lägga mig i sängen, är sjukt trött. Har ju haft slappt på senaste tiden då vi har haft självstudier, mycket plugg hemma. Men har gått upp åtta varje morgon ändå.

På tal om Ldb har ni testat den nya? den luktar så gott och är jätte skön på huden.. Love it!



Min syster som modell

Här kommer modellbilder på min otroligt söta lillasyster, hon är grym framför kameran och kommer att gå långt om hon blir upptäckt. Det är min andra syster som har fotat :) älskar er sötnosar.. Här är mina favoritbilder.











Milkshake a la Niki

Gud vad jag är sugen på glass, Mmmm funderar på att göra en milkshake med vaniljglass, chokladsås och banan och glo på någon film , jag är ett freak av asiatiska skräckisar. Tycker dom är så bra. One missed call har jag hemma, hmm får nog bli den , hehe. Har sett den x antal gånger men blir lika skraj. Synd bara att det är så ljust ute..

Kommer somna tidigt inatt, sov inte så många timmar och är redan dödstrött, sitter här och funderar på om jag ska dra till skolan eller inte. Tror inte det är ett måste men å andra sidan är det kul att se vad de andra har gjort för examenjobb..

Har inte fått svar än hur det gick för mig. Pirrigt! Vill ju ha svaret nu..

Gud vad jag tjatar om det men det är en stor del av mitt liv just nu. Känns så onödigt om man har gått på högskolan och sen inte få examenpapper.

Nog pratat om det.  Nu blir det milkshake a la Niki


Det är fan sommar nu

Fan det är ju SOMMAR och ett underbart väder, hoppas att det fortsätter såhär

Jag längtar speciellt till

1. Examen 13 juni
2. Midsommar
3. Min födelsedag
4. Fest med vännerna
5. Ullared
6. Sommaren överhuvudtaget

Fråga: Längtar ni till något speciellt som händer i sommar?






Fräknis

Man ser inte så bra på bilderna. Är brunare i verkligheten, och jag har fått jätte mycket fräknar i ansiktet, skit fint. Gillade inte det förut men nu är det fint :) lite somrigt sådär, hehe..







Dagen

Nu kommer jag ha tid att uppdaterna bloggen lika ofta som förut, har varit ,mycket i skolan de senaste veckorna, men nu är det inget mer..

Ska snart iväg med mamma och syskonen på husvisning. Jätte fint hus med tio rum. Sen får jag se vad jag hittar på, det beror på om jag får svar från lärarna idag om mitt arbete. För då ska jag fira!

Ska ut och sola nu. Börjar få riktigt mycket färg, mamma tycker att jag fått mer färg nu än vad jag fick i Thailand! Hmm vet inte om jag håller med... Haha. Men brun har jag iaf blivit..

Examenarbetet inlämnat

jag är fruktansvärt trött, somnade jätte sent i går och gick upp tjugo i fem, kunde inte sova eftersom jag hade redovisning idag av mitt examenarbete. Så jag ställde mig i duschen, fixade mig och så, blev iaf lite piggare, sen åkte jag med älskling till centrum för att vara säker på att jag skulle komma i tid till plugget, man vet aldrig med min buss hemifrån mig. Men iaf, satte mig på slussenbussen och lyssnade på ipoden och ville verkligen sova, haha men somnade inte, var väl för nervös. Var i skolan tio i åtta när jag började halv nio så det var skönt.

Redovisningen gick bra och de gillade min sida, jag hoppas att jag iaf får godkänt i det (kändes som det iaf) för då är jag säker på att jag har en examen. Man måste ha alla ämnen godkända och det har jag :) " stolt över mig själv " det trodde jag aldrig. Men iaf, har mejlat lärarna och kollat om jag har godkänt eller om jag måste kompletera något.. Så håll tummarna !

Fatta att jag tar EXAMEN nästa fredag, jiiiiiiiiiippie :D

Men det ska verkligen bli kul. Så spännande, självklart måste jag fira det på ett eller annat sätt :)

RSS 2.0