En trevlig kväll :)

blir ett snabbt inlägg nu. Har varit med Tina tills nu. Vi har haft det trevligt, kollade bla på Perfect Stranger och The Messenger. Bra filmer. Till middag åt vi sallad som vi köpte, och självklart blev det att svulla frasse för min del. Nu mår man illa igen, suckar. Ska snart hoppa i säng då jag tänkte dra relativt tidigt till jobbet imorgon.. Tar med mig Mexx dit. Nä nu ropar sängen, ska bli skönt att krypa ner under det varma täcket, och glo på tv en stund. Tack dom som finns för mig, utan er skulle livet inte vara roligt. Tack ♥

image500

Godnatt ♥

idol

Amanda och Marie o finalen :D

resor . . .

Resa är livet

image498

Jobb, jobb och ännu mer jobb

Godmorgon

Oj vad jag jobbade i går, från klockan kvart i nio till halv sju, men får ju pengar :) vi hade en trevlig dag och kväll, blev mycket ätande och jag fick så ont i magen efter andra portionen på julbordet. Blä. Men det var en trevlig stämmning och jätte mysigt. Vid tio på kvällen drog resten till Café Opera för att efterfesta, medan jag och några till drog hem. Var helt slut och somnade nästan på en gång. Idag är älskling på kryssning och ska på julbord. Han kommer hem sent ikväll. Själv ska man snart hoppa in i duschen och göra sig redo för en dag. Vid tre tiden kommer Tina men jag har lite att fixa innan. Nä nu ska jag kolla till mina pengar på kontot och  fixa mig och städa vidare, ha en trevlig dag :)

Jag önskar att...

Jag önskar att du aldrig trängde dig in i våra liv
Du förstör så himla mycket
Du  gör illa dom jag älskar
Jag hoppas att du inte sover gott om nätterna

Farmor, snälla gör så att det här aldrig hände :(



skådis, top model osv :)

Hej hej
sitter på jobbet men hinner blogga lite, har varit på jobbet sen halv nio och det har varit full rulle. Det är jätte kul, vid sju ska vi till julbordet och käka. Är så sugen på det. Mmm älskar julmat, mitt första julbord med jobbet, så det ska bli kul. Vet ni, det jobbar en skådespelare på Bennys jobb. Han är supertrevlig. Ni kan ju gissa vem det är :)

Det blir en sen kväll, men det är kul att göra lite annorlunda saker. Ska få betalt för den här dagen också, och det är ju alltid trevligt med lite extra pengar, speciellt nu när det snart är jul. Åhh vad jag längtar. Shit det är första Advent på söndag, och så ska man ju börja julpynta, åhhhh vad mysigt. Har bara två veckor till innan jul, kanske fem dagar eller mindre, så det är skönt :) Har massor att hinna med sen. Imorgon är det fredag och då ska jag sova ut, sen ska jag städa lite hemma för att sedan kommer Tina hem till mig. Så det ska bli trevligt, ska även uträtta lite ärenden innan men det hinner jag lugnt.

Åhh Margarita var så duktig i Top Model i går, hon är så fin, jag hoppas verkligen att hon vinner, det är hon värd. Jag hoppas inte att hon blir utvisad :(...Jag är glad över att Pia åkte ut, jag tyckte inte om hennes attityd, Jag tror att det kommer att stå mellan Hawa och margarita i. Men jag tror att Margarita vinner :) HOPPAS :)

Nej nu måste jag sätta igång att jobba igen ..

Hayden

image497

Dangens kändis: Hayden
gillar verkligen kläderna på bilden :)

Liten dikt

I ett ensamt litet hörn sitter en flicka
flickans tårar rinner ner för kinden
Hon håller hårt om sin nalle
För nallen är den ända som ser
Ser hur ensam och ledsen flickan är

~~ Nicole ~~

image496



Favoritprogram . . .

Jag mamma och Flisan gick en långpromnad med Mexx i över en timme, sen hade jag ganska brottom för att Benny ringde och bad mig komma och fixa med alla bord och sånt, duka m.m. :) Blev fint. Så det blev att jobba idag också. Men det var kul. Efter det åkte jag hem och tog en lång skön dusch och gjorde sedan mat till mig och älsklingen. Kollar på Heroes just nu. Ikväll är det mina favoritprogram, Bonde söker fru, och Top Model Sthlm så då blir det att äta Frasse.

image495

Godmorgon :)

Godmorgon

Det är verkligen fint ute, solen lyser, men det fattas lite snö så är allt perfekt. Ska snart göra lite frukost. Idag är jag ledig från skolan, och tog en liten sovmorgon, vilket behövdes. Gårdagen började med att träffa de jag arbetar med på en uppgift som ska vara klart till på torsdag, att hålla en föreläsning inför klassen, men jag kan ju inte på torsdag, julbordet. Men iaf, vi träffades på Roberts Coffe och gick igenom vad vi skulle föreläsa om. Sen åkte vi till skolan för att träffa våra lärare för att prata om lian m.m. Jag har redan liaplats men dom andra i gruppen hade inte det, men det var nyttigt att höra ändå. sen blev det att vi åkte till Stockholms stadsbiliotek, där vi hittade en bra bok som dom ska använda sig av. Vid tvåtiden begav jag mig till jobbet för en hård dag, eftersom att kunder m.m kommer på torsdag på föreläsningar m.m. Så det va tungt, hämtade även min tröja jag ska ha på mig, nu känner jag mig som en i gänget, det jag ska ha på mig är, en svart skjorta, svarta byxor och en orange tröja över. Sen har jag inte bestämt mig om jag ska ha svarta stävlar till eller låga högklackade. Hmm får ta ett snack med Benny om det. Det ska bli jätte spännande, har inte varit med om nått liknande och nu har man ju tillfälle att knyta an viktiga kontakter i framtiden :). Dom är verkligen jätte snälla på Bennys jobb, jag trivs där och vill se min framtid där sen :) Vid sjutiden blev jag hämtad av älskling och vi begav oss hemåt. Sen åkte vi till donken för att käka. och sen blev det att lata sig, hade så ont i fötterna. Så jag somnade relativt tidigt. Och nu sitter jag här, skönt att vara ledig idag då jag ska ägna mig åt städning först och sen ska jag pyssla om mig själv. Ska upp tidigt imorgon, vi ska typ dra kvart i åtta. Suckar!

image494

arg

Hur mycket ska du förstöra?



Syster <3

♥ Tack för en trevlig helg gumman ♥

image492

image493

Shopping på stan . . .

När Lelli var här var vi i stan och shoppade. Först blev det lite shampo och balsam och ett läppsyl, är beroende av det. Köpte lite underkläder på Gina Tricot tre för 129 kr. Sen ett par flashdance tights och ett linne från Gina Tricot. Som jag ska ha med mig till Thailand :) Idag är det bara 39 dagar kvar typ :) SOL OCH VÄRME

image488

image489

image490

image491

Veckans planer

Veckans planering

Måndag - Skolan
Tisdag - grupparbete, jobba
Onsdag - jobba om jag inte hinner det på tisdag, annars slappa :)
Torsdag - Julbord med jobbet hela dagen
Fredag - Ledig, träffa en väninna

image487


Helgen :)

Helgen

Fredagen började med att fixa hemma till syrran skulle komma. Vid två åkte jag in och mötte henne och sen drog vi hem till mig. Visade runt henne och så :) Mamma hade köpt fem påsar Frasse till oss. Tack mamma ♥ sedan mös vi hela kvällen och kollade på filmer m.m. Somnade vid halv två den natten.

På lördagen var det daxs för kalas, vi åkte först och köpte lite chips och dip till kvällen och vid tvåtiden kom alla gäster. Det bjöds på två olika tårtor. En prinsesstårta och en choklad. Mums. Massor med bullar och annat gott. Så vi umgicks med min släkt typ hela lördagen. Några stannade på middag och det blev fläskfile med ris och två olika såser och massa sallad. Mmm. Det är ofta Benny som agerar kock hemma och det är jag glad för. Nej mamma du lagar inte äcklig mat :)
vi gick även långpromenad med Mexx i skogen. Det va ju så fint väder.  Resten kommer sen för att jag har problem att ladda upp bilder. Och jag har bilder på det jag shoppade idag så kolla om en stund :)

image479

Imorgon :)

♥ Imorgon kommer du gumman ♥
image478

Var tar alla strumpor vägen?

Jag gick upp vid åtta idag för att ta med hunden på en långpromenad, vi va ute och gick i en timme vilket var jätte skönt. Efter det var det bara att slänga i honom i badet. Han var helt svart det lilla livet. Jag hade inte hunnit äta något så jag kokade några ägg och gjorde två äggmackor, jätte länge sen. Gott! älskar det. Sen tog jag tag i stugan och städade överallt, syrran kommer ju hit imorgon :D äntligen. Jag slog även in de flesta av julklapparna, så himla skönt att vara ute i god tid, har i stort sett bara två kvar. Sen har det inte hänt så mycket mer i dag förutom att jag har tvättat nästan all min tvätt. Tre maskiner är jag uppe i :) hade verkligen brist på strumpor. På tal om det, mina strumpor har en förmåga att försvinna. Vet inte hur många strumpor som är borta, har nästan inga kvar :S Dont understand why. Det är alltid strumpor som har en förmåga att försvinna så mitt uppdrag nästa gång jag åker in till stan är att gå in på stadium och köpa massor med strumpor. Jaja nog tjatat om det. Nu ska jag fixa håret. har precis duschat och måste borsta håret. Ha det så bra PUSS

Bjuder på en riktig skön bild på Mexx, jävlar vad grinig han ser ut. Våran lilla vakthund. HAHA

image477

Takes it all . . .

The winner takes it all ;)

image476

Antingen sö eller sommar . . .

Kan det inte bli snö snart. Jag tycker inte om det här. Lerigt och regn. Antingen får snön komma eller sommaren. Helst det sistnämnda men det är ju omöjligt. Jaja om ca en månad åker vi iaf iväg från det här. I två veckor får jag njuta av värmen för att sedan åka tillbaka till det här men då är det väl ändå snö ute :)

 Jag vill åka iväg och åka skidor, det va ju bra länge sen. Jag tror sista gången var när vi var i Härjedalen. Visst jag sög på att åka skidor i början men sen när man väl lärde sig då är det kul. Myspys vid en brasa i en mysig liten stuga.  *Myspys* Hehe som Tina alltid säger.

image474

image475

Skoshopping och tårta . . .

Shopping
Jag åkte in vid tolvtiden efter läkarbesöket och träffade Tina för en dag på stan, dom har öppnat en ny affär mittemot Åhlens, brevid H&M. Skoaffär med bl.a skopunkten, din sko m.m. i samma hus. Jätte fint. Jag köpte självklart ett par skor, och dom var hur billiga som helst, 49 kronor :D på skopunkten. Jag letade även efter en vit skjorta och väst men jag passade inte i det , eller jag vet inte. Det är svårt. Vi hade det jätte trevligt på stan, men det blev inte mycket till shopping, jag har blivit lite sträng mot mig själv. Vill spara mina pengar.

image472

När jag kom hem så drog jag och köpte en sallad och en pucko till mig själv. Sen när vi hade ätit kom mamma och Flisan hem och vi fikade med tårta och bullar, Dexter fyller ju år idag. Stora killen :) han blev verkligen jätte glad över presenterna han fick. Han fick en Robothund, väckarklocka. Ett safarikit med massor med saker, en Furbee, och sen av mig och älskling, massa pysselsaker :) . Bortskämd. Fick hur många kramar som helst av honom. Gullungen.

image473

Åhh ikväll är det Top Model :) Vem vill ni ska vinna?

Dexter fem år idag :)

Grattis älskling på 5 års dagen
Älskar dig gubben


image471

Lilla flisans kalas . . .

Godmorgon

Dagen börjar med ett läkarbesök och efter det ska jag möta upp Tina i stan för en tripp där, vi ska även luncha på vårat favoritställe Sandy´s, (som alltid). Jag vill leta efter nått jag kan ha på mig på julbordet, vet inte om jag ska ha klänningen, vill typ ha en vit skjorta och en väst och ett par svarta jeans. Det sistnämnda har jag redan så det är bara skjortan och västen jag ska leta efter. Vill se seriös ut när det är jag som ska pricka av kunderna och allt, mitt första julbord med jobbet :) spännande, längtar verkligen till den goda maten. Mums.

Efter stan ska jag hem och fixa lite, sen är det Top Model Sthlm :)Heja MARGARITA, Så då ska jag bänka mig framför Tv:n med en påse Frasse som jag fick av mamma i går eftersom jag tog hand om alla ungarna i går från klockan halv ett till tio på kvällen.

Ska berätta lite om kalaset i går.
Det började med att jag gick ut med Mexx. När jag kom tillbaka var Flisan klädd i en jätte söt klänning och fick mitt paket. Hon blev glad och gillade verkligen dockans mörka hår. Sen kom det några gäster och ännu mer paket, hon fick bl.a en vagga till dockan, badbalja med massor med saker till. Pippiväska och ritblock m.m.m. Så det var en nöjd och glad liten prinsessa. Sen när klockan var halv ett skulle Flisan sova middag. Jag och brorsorna kollade på Pirates of the Carribean och Nicke Nyfiken. När Flisan vaknade så gick jag Flis och Dexter på en promenad med Mexx. Sen blev det att spela spel och leka med Lego fram till klockan sex då älskling kom med donkenmat. Jag slängde i alla tre ungar i badkaret och sen var det daxs för Bolibompa. Läggdags för alla tre vid halv åtta då jag lästa saga.

image468

image469

image470

Felicia 2 år

Grattis Felicia 2 år


image467

Nya bilder och tjat om heroes . . .

Är det fler än jag som tycker att blogg.se segar idag? det är ju jätte segt, blir galen. Jajja. Kom hem ungefär vid halv fem idag. Träffade Nasim i Slussen och tog samma buss som henne :) inte ofta man ser dig gumman men det är alltid lika trevligt. I wish you good luck today ;) you know.. Sen när jag kom hem käkade älskling och jag. Tandorikyckling med gulris och två olika såser. Mums. Sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att kolla på Heroes, min drog. Är beroende av det, som jag nämt tidigare, så himla bra. Hiro är så sjukt rolig. Ska snart fixa lite här hemma sen är det bara att slappa. Är verkligen sjukt trött. ZzzZzz. Skulle kunna somna på en gång, är helt slut i kroppen, vill inte bli sjuk nu. Varför ska man typ alltid bli det när man har tusen saker att göra, nej jag ska INTE bli sjuk, så är det bara.  Tänkte sätta in lite nyare bilder på mig ( Mikaela som tjatar jämt) :) så nu gör jag det enbart för din skull gumman... Dom två första är från i morse när jag väntar på bussen, den sista är tagen på cafét när jag väntar på dom andra, den är tagen idag med. Så här kommer tre alldeles nya bilder.

image464

image465

image466

Önskelista

Min önskelista

En IPod
En bärbar TV
Pengar till Thailand
En bil
Presentkort
Massa örhängen

Önska kan man ju alltid :)

image463



See you in Asia. Maybe!

♥ Hej då gumman ♥
Maybe see you in Asia :)

image462

Full rulle . . .

Sitter i skolan nu. Imorse mötte jag upp dom andra vid skrapan vid Skanstull. Där satt vi typ till tio i elva då vi begav oss till kunden, mötet gick väl bra. Och efter det gick jag och Annelie in på Sandy´s för att jag skulle köpa lunch. Det blev en Varma Thai kyckling och en Ramlösa granatäpple. Nu sitter vi här i datasalen och väntar på dom andra som ska komma hit senast klockan ett. Få se om dom kommer i tid. Är inte så säker på det. På onsdag ska vårat arbete vara inne och vi har en del saker att göra. Men vi lär nog hinna.

Ussh det känns som att jag ska bli sjuk. Mådde skitilla i helgen, och min brorsa har varit magsjuk så jag har säkert blivit smittad, men jag brukar vara ganska inum mot bacciller. Så man får hoppas på det bästa. Så jag mår inte så jätte bra men måste vara i skolan, så det är bara att bita ihop. Så länge jag inte spyr så tänker jag vara kvar :)  Nog pratat om sån skit. tänkte berätta lite om veckan, så mycket som händer. Full rulle, imorgon fyller Flisan 2 år :) stora tjejen. Hon ska få en asiatisk jätte söt docka av mig. Så imorgon blir det kalas för hela slanten. Tårta och myspys. Lilla prinsessans dag. Onsdag är det daxs igen, men denna gång min brorsa Dexter som fyller 5 år. Jag och älskling köpte en korg där vi la massor med pysselgrejer i, då menar jag MASSOR. Han älskar att pyssla så han kommer nog bli jätte glad. Så då blir det kalas igen.Ska även träffa en läkare och sen Tina på onsdag. Torsdag däremot har jag inget att göra som det ser ut just nu, så då ska jag slappa, städa och kolla på massa filmer hela dagen. Är ledig då från skolan. Så då blir det softa framför datorn. Fredag kommer min lilla sötnos Ellinor (lillasyster) ner hit till Stockholm, så då ska jag möta upp henne, sen åker vi väl hem och bara myser, på lördag kommer hela tjocka släkten hem till oss, då vi ska fira Dexter och Flisan. Så då är det kalas igen :) På söndag ska nog jag och Elli gå i stan eller nått innan hon ska bege sig hemåt igen. Så veckan är verkligen fullsmäckad men jag gillar det. Just det måste även hinna jobba någon dag, ska försöka ta ledigt men det tror jag, Eller hur Benny? :)

Heroes och dagens outfit

Godmorgon
Hinner blogga en snabbis innan jag måste iväg till bussen. Börjar tio idag då jag ska möta upp projektgruppen vid Waney´s innan vi ska träffa vår kund. Jag måste erkänna en sak, jag är beroende av en sak, vet ni vad det är, JOO Heroes, så jävla bra. Älskling är lika beroende och det första han sa när vi hade kollat klart för kvällen var, när kommer du hem imorgon? jag ba: vadåra? Han: Ja så att vi kan fortsätta kolla på Heroes, Hehehe. Sötnos :)  Idag åker min kompis iväg till Thailand, hon ska åka överallt i Asien typ. Hon blir borta jätte länge, fick ett mess av henne igår. Det är nog det sista man hör från henne på ett tag *tårar* Men ha det så kul gumman.
Förutom att träffa våran kund ska vi fortsätta jobba, sen ska jag hem och träna och lite annat. Självklart kolla på Heroes. Åhh vad man önskar att man hade superkrafter,
Vem av dom i Heroes skulle ni vilja ha för krafter?

Dagens outfit

Linne: Gina Tricot
Kofta: Gina Tricot
Magskärp: Gina Tricot
Svarta jeans: Från en affär på Drottninggatan
Halsband: Assoceara.se eller hur det stavas
Benvärmare: Gina Tricot
Skor:  Wedins



image459

image460

Vilka är ni?

Det skulle vara kul att få veta vilka ni är som följer min blogg,
vad ni heter och vad ni bor :) Så skriv en liten kommentar.


Mexx gillar inte att bada

Här är min söta Mexx som är nyduschad och fönad :)
Han tycker verkligen inte om att bada och blir lite sur på mig efteråt så han vägrar att kolla upp när jag fotar honom

image458

Fluffig sak . . .

Flisan gillar den stora röda fluffiga saken :)

image455

Medan Felix och Dexter gillar att spela på datorn

image456

Monny gillar sin nya korg . . .

Som jag tidigare nämt så var jag och älskling och julhandlade i helgen, vi köpte bl.a en ny korg till våran älskling som han tycker är jätte mysig. Kolla bara smilet på den här bilden. Korgen kostade 99 kronor så det var ju jätte bra.

image451

Vi åt en härlig middag med lax och gul ris m.m.

image452

image453



The good girl . . .

Godmorgon

Låg och kollade på filmen the good girl eller nått sånt, med Jennifer Aniston. Den var helt okej, slutade inte som jag trodde iaf. Sen efter det somnade jag som en stock och gick upp vid tio i nio idag för att storstäda, jag vet att det låter som att jag storstädar varje dag men det gör jag inte, nu är det jätte mysigt här, och har tänt rökelser och så för att det ska lukta godare. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt. Slappa och kolla på Heroes. Ska snart värma en pizzabit sen i fredags då vi åt hemlagad pizza hos älsklings föräldrar. Mums. Jätte gott. Godare än att köpa pizza, är ju inte förtjust i pizza överhuvudtaget men det här gick i.

Jag har länge funderat på vad jag och älskling ska göra på Nyår. Förra året firade vi med Micke och Angelica här hemma hos mig, jätte mysigt. Antingen blir det repris från förra året eller så får vi höra oss om vad andra ska göra :) Nått blir det iaf. Och snart är det jullov för mig, slutar vecka 50 då jag har TUSEN saker att göra, julstäda, köpa resterande julklappar om jag inte hinner göra det innan, planera vad jag ska ta med mig till Thailand + massa annat som kommer att dyka upp.

Veckans planering

Måndag
Träffa projektgruppen på Waney´s innan mötet med våran kund. Sen fortsätta jobba med projektet.
Tisdag  Skola hela dagen tills vi är klara
Onsdag  Läkarbesök och träffa någon kompis
Torsdag Fixa myspys i stugan m.m.
Fredag Redovisning i skolan, möta upp syrran i centralen ♥

Grattis syrran

image450

♥ Mikaela 15 År ♥

Grattis på 15 års dagen gumman
Hoppas att du får en härlig födelsedag
Nu öppnas nya möjligheter för dig här i livet
Och jag vet att allt kommer att bli så bra
I call you later

Massa kärlek till min lillasyster

I Love You

ny design

Ny design kommer snart komma upp :)

Monday Baby . . .

Lördag

Dagen började med att jag åkte och jobbade, sen julhandlade jag och älskling till några så nu har jag bara två kvar att köpa till så det känns jätte bra. Vi köpte lite nya saker till min katt, en ny korg som är hur mysig som helst. Min lilla älskling. Vi svullade burger king och uträtte några fler ärenden, bl.a köpte vi presenter till Flisan och Dexter. Jag tror dom kommer bli jätte glada. Perfekta presenter. Jag köpte även presenter till en av mina bästa vänner Sarah som ska åka utomlands i ett år på måndag. Om inte längre. Så jag kom precis hem från henne, Vi snackade och drack choklad och hade jätte trevligt. Hjälpte henne även att packa. Ussh man får lite tårar nu :( kommer sakna dig så mycket gumman. Jag köpte en varm ansiktsmask som jag tänkte hon kunde ha i morgon innan hon åker och allt, sen fick hon ett armband med två olika nyanser av blå i stenarna, sen massa godis och sen en bok om självkänsla. Hon blev jätte glad. Min lilla Sandal. (skosula)  *Ler* .. Ikväll blir det min favoritmiddag, Grillad Lax med citronpeppar på, gult ris, sallad och såser. Kan det bli bättre Yummi. Sen ska vi kolla på film och käka frasse ikväll. Och imorgon blir det sovmorgon :)

I Love You Sarah

image449

Nu är det inte långt kvar . . .

image446

Beautiful

Nu är det inte långt kvar tills du gör din livs resa
Och länge blir du borta
Jag är avundsjuk på ditt mod
Jag hoppas vi träffas i Thailand
Du är så himla bra gumman
Så duktig på alla sätt och vis
Du är stark och klarar av det mesta
I mina ögon är du en stjärna
Jag älskar dig min Pärla
Sen den dagen vi blev nära vänner i fyran
Har du alltid haft en del av mitt hjärta
Du får mig att må så bra

Tack för att du finns i mitt liv

♥ you min Sandal ;)




Västar och skjortor . . .

Jag har blivit förtjust i västar och skjortor. Men har inte hittat något som passar mig riktigt. Har kollat runt lite här och där. Så om någon vet var man kan köpa någon snygg vit skjorta och en väst så säg till :)

image445

Lunch

Lunch

Har precis ätit lunch som bestod av två majskolvar, massor med vitkål och gurka och sen en hemmagjord tzatsiki, fast den blev för stark så jag klarade inte av att äta så himla mycket av den. Det brann i munnen. Till maten blev det vatten med citronskivor i. Nyttigt och gott!


image444

Om rädslan . . .

Om rädslan vinner, kan man inte leva

~~ Nicole ~~

image443

träning . . .

Godmorgon

Gick upp vid nio idag för att börja städa, vid kvart i elva gick jag ut på en promenad med Mexx i en halvtimme. Det är så skönt att komma ut på morgonen när det är så tyst runt en. Efter det att jag kom tillbaka tränade jag lite hemma i en halvtimme. Mage, rygg, armar och rumpa. Ska snart hoppa in i duschen och sen göra en sallad. Jag vill börja ett nyttigare och hälsosammare liv och jag är på gång nu :) Man mår mycket bättre både psykiskt och fysiskt. Sen måste man äta ordentligt, det är det bästa man kan göra för kroppen. Jag ska även börja dricka två glas vatten med citronskivor i per dag. Jag älskar citron så det blir inga som helst problemas. I natt sov jag verkligen hur bra som helst, det kan bero på att jag var trött efter roadtrippen till Ullared igår. Det ända jag köpte till mig själv där var en svart ram och två lukta gott påsar man har i gaderoben bland klädena. Kläderna luktar verkligen jättegott :) Annars idag ska vi över till älsklings föräldrar på middag för att fira hans pappa som har fyllt år. Så det ska bli trevligt. Nä nu ska jag sätta lite fart, Ha en bra dag :)


image442

Ullared

Imorse gick jag upp tidigt, närmare bestämt 01.55 och jag var verkligen en zombie då, men pallade av att ställa mig i duschen m.m. Klockan 02.20 så kom Tina och Victor och hämtade mig, vi skulle nämligen till Ullared och shoppa julklappar m.m. På vägen dit var jag rätt trött så jag sov ganska mycket, haha, väl framme när det öppnade 08.00 var det redan massor med folk. Men jag förstår varför, det var verkligen en upplevelse. Dom hade allt möjligt, och det bästa var att det va BILLIGT.Fan va kul vi hade där, Tina shopppade galet mycket, eller jag trodde det, till slut plockade hon bort en del. Det är inte ens början av December och jag är nästan klar med alla julklappar. Skönt. Och till en billig summa. Mycket för pengarna :) Jag kunde verkligen inte tänka mig hur det skulle vara. Jag skulle kunna gå där i flera dagar, vill dit igen :) Hehe. Vi var där i typ fyra timmar för att sedan bege oss hemåt. Fint väder och en kanonutsikt, speciellt när vi åkte vid Vättern vid Gränna. Sagolikt. Trafiken rullade på och resan gick kanonbra. Jag hade det jätte trevligt med dig gumman, äntligen blev det av, vi har ju planerat det här länge :) Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Tack för en underbar shoppingdag stumpan. det var verkligen supertrevligt. Det här kommer vi självklart göra fler gånger. Right?

Är trött så ska bara lägga mig i sängen nu, och slappa. Skönt att slippa julstressen inne i stan i år. Har bara ett fåtal saker jag måste köpa. Så jag rekomenderar er att åka till Ullared ni som ännu inte varit där, jag hade missat något om jag aldrig hade åkt dit. Det går inte att beskriva. Det är KANONBRA!!!


♥ Tack sweety för en underbar dag ♥ Du betyder!




Vad ska jag ha för design?

Har precis ätit middag som bestod av lammfärs, potatisklyftor och fetaostsallad. Jätte gott.
Sitter här och försöker klura ut hur jag ska ha designen på min blogg. Hmm. Några ideer? Ni tänker nog hon som är webbdesigner och allt borde komma på en ide själv men jag tycker att det är svårare att göra något till sig själv. Suck men jag ska nog tänka ut någon fin design på min blogg. Den får vara såhär så länge så får vi se vad som händer.
Får se vad jag ska hitta på ikväll, just nu är jag ensam, älskling är och äter middag hos sina föräldrar.

Shopping på Gina Tricot . . .

Var i skolan till klockan ett typ då vi inte hade så mycket att göra drog jag en snabbis till Gina Tricot för att shoppa lite, letade efter en röd klänning, men hittade lite andra saker också :) och det bästa är att jag hittade allt det här under 500 lappen.  Jag köpte två koftor för 149 kr styck, och sen hittade jag en röd klänning för 49 kr och ett midjebälte för 99 kr, så summan på allt blev 446 vilket var jätte bra :) Har länge varit sugen på att köpa dom där koftorna men kunde inte bestämma mig för vilken färg, men nu blev det iaf en vit och en grön.

image437

image438

Godmorgon :)

Godmorgon
ska snart gå till bussen. Börjar tio idag :) så lite sovmorgon fick man. Det va skitjobbigt att komma upp i morse, jag som brukar ha det enkelt, bara flyger upp när klockan ringer, men inte idag, jag ville bara ligga kvar under det varma sköna täcket. Men men gå upp var jag tvungen att göra så det var bara att tvinga sig upp. Och här sitter jag nu, hehe. Dagens outfit är väldigt kvart, och lite brunt, gillar stilrena färger.
Få se vad jag mer ska göra idag, ska nog träna lite när jag kommer hem. Hinner nog inte så mycket mer. Självklart äta middag och sånt också men.
Nä nu ska jag sticka till skolan.

En liten dikt . . .

Ju starkare man är destu svårare hinder i livet klarar man
Det är svårt
Men för varje steg mot rätt riktning gör det enklare
Till slut når man målet

~~ Nicole ~~

image435





Stavarna gör ett bra jobb . . .

image434
En halvtimme med stavar om dagen räcker för att få den motion kroppen behöver, Try it!
Man förbränner 30% mer med stavar än utan. En billig livförsäkring för ju mer man tar hand om sig
destu längre lever man. Och en halvtimme är INTE MKT, så upp ur soffan och ta en sväng :)

Lilla Mexx under en filt . . .

I går kväll så kollade jag mamma och Benny på Freaky Friday och umgicks, Mexx var självklart med. Här sitter han under mammas filt :) Så himla söt, men kvaliten på bilden är inte den bästa tyvärr och när jag tände så flyttade han självklart på sig, Så himla söt han är ♥

image433

min syster . . .

Tack för din existens

image432

Top fem på min mp3 . . .

Top fem på min MP3

Diddy - Last Night
Alicia Keys -
No one
Nicole Scherzinger -
Baby Love
Eragon -
Eloi
Sean Kingston -
Me love


snö och lite annat . . .

Söndagen
I morse när jag vaknade var det snö ute och det snöade :) mysigt. Fick en liten julkänsla och tänkte på jularna vi brukar ha :) älskar verkligen dom. God mat och släkten. Jag och Sami tog med oss Mexx ner till centrum där Sami köpte en parfym och en deo till sin pappa. Så åkte vi dit och fikade, vi åt en jätte god tårta med kolasmak. Mums. Jag ville ta en bit till men jag höll mig, haha skulle kunna äta hur mycket gott som helst. När vi kom hem sen så kollade vi på filmen Mr Brooks som vi hyrde, den va helt okej, det handlar om en man som lever dubbelliv, jag tyckte den var lite otäck, han verkar ju vara en helt vanlig man, han har desutom en familj. Men ändå lyssnar han på rösten i huvudet, den elaka av dom.

Vi har precis varit och lämnat filmerna, sen sprang Sami in på Jula och handlade en datastol. Så jag får hans gamla, är verkligen trött på min lilla fula stol, USSH..
Till middag blir det spagetti och köttfärssås :) va ett tag sen man åt det så det ska bli gott, självklart ska jag ha massor med citronpeppar i.

Veckans planering

Måndag - Skolan
Tisdag -
Skolan
Onsdag -
Skolan sen vara med tjejerna
Torsdag -
Ullared
Fredag -
Slappa

image431

En dikt . . .

Varför
Jag förstår inte
Jag måste få ett svar
Men hur mycket man än frågar
Får man inget svar
Varför

Men jag vet svaret
I hjärtat finns det
Men jag förstår inte
Varför förstår jag inte
Varför

image430

Mexx

Lilla söta Mexx ♥

image429

Lamm i alla dess slag

gårdagen
Jag var ju på Ikea med mamma, men jag hittade ingenting, jag tycker att Ikeas utbud har blivit sämre.Efter att vi varit där i någon timme åkte vi och handlade. När vi kom hem var jag tvungen  att agera chaufför åt Andreas, efter att ha skjutsat honom så var det middag, vilket bestod att lamm i alla dess slag, och inte vilket lamm som helst, Benny har en jobbarkompis som har massa lamm, så vi hade beställt från honom, och det är verkligen skillnad från det man köper i affären. Shit va det här va gott. Till det åt vi klyftpotatis, kantarellsås och sallad.

image426image427

image428

Föresten, DET SNÖAR UTE :D okej jag gillar inte vintern och hösten men snön är mysig :)

Ikea med mammsen och Flisan

Godmorgon
Jag har varit vaken ett tag, gick upp kvart i åtta för att åka och jobba, självklart tog jag med mig Mexx, det var snorhalt på vägen men det gick bra. Jobbade några timmar och så sen drog jag hem och slängde i mig lite fil och sen hoppade jag in i duschen, ska nämligen iväg till Ikea med mamma och Flisan när som helst. Ska bl.a kolla på en gaderob till mig där man kan ha jackor och skor så inte hela min hall är full. Ska möblera om när jag kommer hem också, ska köpa lite andra grejer på Ikea men får se vad det blir. Ussh börjar bli lite orolig för min katt, hon ligger i mitt badrum för att jag har varma sköna värmeslingor där, det är ju självklart öppet så att hon kan gå som hon vill. Men varför jag oroar mig lite grann är att hon hostar, hmm , om det fortsätter ska jag ringa baragmossens djursjukhus och höra med dom, kan ju vara vad som helst, en hårboll eller att hon har satt nått i halsen som irriterar, men jag tvekar inte en sekund med att åka in til sjukhuset om det fortsätter såhär. Han är ju mitt allt. Har försäkring på honom så, även om jag inte skulle tveka annars heller men nu blir det mycket billigare. Jag kommer ihåg när jag skulle operera bort en tand på Monni, då kostade det över 3000 kronor. Så jag råder verkligen alla med djur att täckna en försäkring, jag har Agria och tycker dom är bra. Man vet aldrig när man måste åka till sjukan med sin lilla älskling. Nu måste jag fixa mig. Ha en trevlig lördag :)

image425

3 filmer och myspys

Kom precis in med Mexx, hatar verkligen det här vädret för nu måste man duscha Mexx varje gång man varit ute, han blir helt svart om magen. Älskling och jag har hyrt tre filmer till ikväll, vi mötte även Tina och Victor som också skulle hyra filmer :) hehe. Sen har vi varit och handlat lite gott till ikväll, så det blir myspys med tre filmer, älskling är just nu och övningskör och förhoppningsvis köper frasse till mig, det va slut när jag var där men nu hoppas jag att dom har fått in dom :) Någon mer där ute som gillar Frasse?

De tre filmer vi hyrde heter Shooter och är en actionfilm, Mr Brooks som är en thriller och sen hyrde vi Die Hard 4.0 som är en actionfilm, så det blir en actionkväll helt enkelt.

image422image423image424

Det kommer ju inge bra på tv på fredagar vilket är frustrerande. Men nu har man ju lite filmer att se på, men ikväll blir det att lägga sig relativt tidigt, för båda ska upp och jobba imorgon.

Snart är det daxs för julbord och det ska bli skit kul i år, ska ut med jobbet och jag ska typ vara värdinna och pricka av alla som är bjudna. Jag är lite sugen på att köpa en röd kort klänning, någon som vet var jag kan hitta det? :) Och i veckan  ska man i väg med tjejerna till Ullared och shoppa loss. Så det är mycket som händer nu vilket är kul.

Sitter här och hungrar ihjäl mig, ikväll blir det mammas hemmalagda köttfärslimpa med potatis, sås och lingonsylt. Nä nu ska jag göra lite mysigt här hemma innan älskling kommer.

hmm...

Fick just veta att Dexter inte var allergisk mot pälsdjur, men dock mot andra saker :/

Nu ska jag fixa lite PUSS

Ny design :)

Ny design kommer idag på bloggen :)
brb

Ni gör mig stolt . . .

Ni gör mig till en stolt storasyster
♥ Jag älskar Er så mycket ♥

image418

image419

image420

Livet 2008 . . .

Godmorgon

Vaknade för en stund sen och tar mig tid till att blogga lite, ska snart på ett möte, sen tänkte jag springa in till konditoriet och köpa nybakt bröd. Mums, jag kommer ihåg när vi bodde på söder, då hade vi ett bageri precis nedaför oss och då blev det nybakat bröd varje dag, så jag är liksom uppvuxen med det, nog pratat om gamla minnen. Idag blir det nog en slapp dag. Jag ska planera hur jag ska möblera om i mitt hus så att det ser bättre ut. Om jag kommer på någon bra lösning fort är det bara att åka iväg och köpa det som behövs och sen sätta igång.

Gud vad tiden går fort, det är snart jullov liksom och sen julafton, nyårsafton och en resa till Thailand, mycket som händer. Sen är det 2008, och det ska bli ett bra år, i hope. Det är mycket som händer då. Året börjar med en resa, när jag kommer hem sen ska vi ha praktik, jag har redan fått en praktikplats vilket känns skönt, gillar att vara ute i god tid. Sen är det examenarbete och lite annat som ska göras i skolan, sen i juni är det examen :D och sen börjar livet. Shiiit. Vad händer då liksom, ska skaffa jobb rätt fort, men innan det kanske det blir en resa om min ekonomi tillåter det, sen ska man börja se sig om efter ett eget.

Alicia keys - No one


åhhh . . .

Nu är jag så orolig så att jag mår illa, jag vill inte att min brorsa ska vara allergisk mot Mexx, vad händer då ? :S nä pallar inte det. Varför. Imorgon får jag veta svaret, jag hoppas på det bästa. ♥

image416

Nicole, stilikon :)

Jag älskar verkligen Nicoles stil. Speciellt solglasögonen, give me :)

image415

Tonfisksallad och ramlösa . . .

image413image414

Min middag bestod av tonfisksallad med fetaost och tzatsiki, hade även majs,gurka,vitkål och tomat. Till maten drack jag ramlösa granat, nyttigt och bra. Min mage mår verkligen bra av sånt här. Det var verkligen jätte gott, just det hade även på massa citronpeppar :) Prova jag lovar det är jätte gott :D hade även kokta morötter...

varför . . .

Man vågar ju inte fastna för någon längre, för alla bara lämnar en, en efter en . . .

image412

Lämna mig inte du också . . .

Eftermiddagen
Har inte gjort så mycket, jag och Sami storhandlade för en stund sedan. Sen har jag bara varit ute med Mexx och så. Ska snart göra middag som består av en tonfisksallad med massor med citron och citronpeppar. Mums. Jag är lite orolig över en sak, det är så att min brorsa gjorde ett allergitest för några veckor sedan, och vi fick svaret precis, att han är allergisk mot något, vad vet vi inte föränn mamma ringer läkaren imorgon, om det är mot Mexx flyttar jag, jag pallar inte att lämna bort honom heller, som vi gjorde mot min dalmatin. Inte igen. Snälla. :( så nu sitter man här och kommer att vara orolig tills imorgon. FAN!


Ikväll ska jag kolla på en film och käka jordgubbsglass, mums :) det var verkligen länge sen man åt det, det va typ i sommras eller nått.
Vad tidigt det blir mörkt nu. Hatar mörkret.
Nej nu ska jag fixa lite middag och kolla på en film, :)

Vad ska ni äta till middag?

Lämna inte mig du också :(

image411

En timmes promenad . . .

Morgonen
Gick upp vid åtta idag och började städa, men var så sugen på att komma ut så jag tog stavarna och Mexx med mig på en långpromenad, vi var ute en timme, vilket var skönt, jag gick i ett snabbt tempo också :) Sen när vi kom hem slängde jag i Mexx i badet, tvättade honom noga och sen fönade jag honom, och klippte honom runt ögonen så han ser något hehe. Höll på i sammanlagt i två timmar med honom. Så nu är han en trött fin liten vovve. Som beröm fick han ett tuggben som är bra för tänderna. Pedigree är märket, jag tror det går reklam på tv om den. Ska tydligen motverka problem med tänderna. Mexx älskar den. Så alla där ute som har hundar, köp den.

Förmiddag
Hade ju inte hunnit äta något när klockan var vid halv tolv så jag gjorde potatis och broccoli soppa med ett glas mjölk. Sen fortsatte jag att städa, sätta på en maskin tvätt och nu har jag precis tagit en lång skön dusch, badade också och peelade ansiktet :) Vet inte vad jag ska hitta på nu men får se vad som händer.. Det har jag gjort hittills idag.

Vad ska ni göra i helgen?

Här kommer en bild på Mexx när han var lite mindre :) Liten björn

image410

Lindsay Lohan

Jag hoppas verkligen att Lindsay skärper sig nu och lugnar ner sig lite med alkoholen, för hon är ju en sån bra skådis. Jag tycker att hennes stil har blivit snyggare, och hon ser ju ut att må mycket bättre, eller?

image409

Top model och massa ramlösa . . .

Skola som vanligt. Men vi gjorde klart allt idag vilket var skönt, jag är en sån som vill göra klart allt så snabbt som möjligt, och inte skicka in i sista sekunden. Så nu är jag ledig torsdag och fredag så det ska bli skönt, för jag har mycket att göra som jag måste uträtta, hehe. Har precis kommit hem från affären, köpte lite saker till mamma och mig själv. Ramlösa i massor. Nä men iaf granatäpple och kaktus, anledningen till att jag skulle åka och handla från början var att både jag och mamma var sugen på frasse, men tror ni att det fanns, nej som vanligt var det slut, GAAH. Blev så irriterad, var verkligen jätte sugen, så jag köpte en marabou chokladkaka istället med smak av apelsin, yummi. Och så har jag min älskade ramlösa :)

Ikväll är det Top Model :D Vilken är eran favorit? Min är Margarita, hon är så himla söt och så blir hon jätte fin på kort, älskar hennes hår. Så jag vill absolut att hon ska vinna allt. Det är hon värd. Hoppas hon bara inte blir utvisad eller vad det var för snack om det.

stooooorstädning + massa annat

Nu har man precis ätit middag som bestod av Tortelini i ostsås. Mmm jag älskar ost, jag är ungefär lika galen i ost som Oskar i Piff och Puff är. Jag är GALEN i ost helt enkelt.

image407

Veckans planering ser ut ungefär såhär, imorgon har jag skola hela dagen och förhoppningsvis gör vi klart det då. På torsdag ska jag försöka dra med mig Tina och Sandra till the big city, måste köpa lite nya kläder och annat :) jag skulle bl.a vilja ha ett par cheap Monday jeans, ska iaf prova ett par för att se om dom sitter bra på mig. Vill ha låga jeans, stuprör i olika färger. Jag hatar mina LEE jeans, alla sitter pösigt på mig nu. Sen är jag i ett stort behov av koftor, har en kofta jag gillar, en svart från Gina tricot. Jajja, på fredag är jag ledig och behöver verkligen storstäda, då menar jag STORSTÄDA mitt hus och göra det bättre med förvaring och allt, möblera om, skura väggar och golv, fixa gaderob, bädda rent, ja en riktig STORSTÄDNING. Lördag ska jag jobba. Kanske ska försöka tvinga med mamsen till IKEA ??? i need förvaringsboxar + lite annat, för nu jävlar ska det bli förändring i svinstian.


image408

Hair food mask . . .

image405

Den här skulle jag behöva för mitt hår just nu. Jag vet inte vad jag gör snart, det ser förjävligt ut, ingenting hjälper. Håller på att spara till långt hår. Älskar långt hår.Jag vill ha håret ungefär ner till svanken. Lite ovanför :)
Den här hårmasken kan du köpa på www.pulpstore.se för 34 kr tror jag att det va :)

Cafe bönor . . .

Den här bilden togs idag när jag och Mexx va ute på en promenad. Efteråt blev det att duscha honom då han kom hem helt svart om tassarna

image404

Har inget kul att berätta om idag, har varit på ett jätte mysigt café vid Sankt Eriksplan, Café Bönor.
Vi satt där till ungefär kvart över tolv då jag begav mig hemåt, där jag åt lite vårrullar. Sen blev det att ta en lång härlig dusch och fixa lite här hemma.


drömmar och verklighet . . .

Godmorgon

Man blir verkligen deprimerad när man ser vädret utanför. Varför kan inte det vara sol varje dag. Jajja. Ska snart iväg till bussen, ska träffa projektgruppen klockan tio i Sankt Eriksplan på ett Café. Sen kommer resten av klassen där för vi ska ha möte om våran utbildning. Den är ju som den är, man är lite besviken.
Efter det vet jag inte vad jag ska hitta på, blir nog hem och träna eller nått. Just nu rullar mitt liv iväg åt rätt håll. Men jag har ju tankar på vad som händer effter skolan. Men om jag känner mig själv löser det sig. Det gör det alltid. Så jag borde inte vara så orolig men man är ju ändå det. För snart börjar livet utanför skolan. Efter examen och allt. Shit! Tiden går verkligen fort. Lite läskigt är det för man vill ju hinna med så mycket som man inte hinner. Suck!

Inatt drömde jag något sjukt, den var så verklig också. Jag drömde om att min katt kom tillbaka. Lilla James som är i himlen. Shit. Den kändes så verklig, och jag ville bara fortsätta drömma för där fick jag ju träffa honom.
Min lilla James ♥ i miss you darling

image402

Jag älskar att drömma, för då kommer man bort från verkligheten och i drömmen kan man ju uppleva så himla mycket som man inte kan göra på riktigt, det ballaste är när man drömmer om att man flyger. Hehe
Nä nu måste jag sätta lite fart så jag inte missar bussen.

Have a nice day

image403

Tillsammans klarar vi allt . . .

image401

Varje sekund av mitt liv finns du där
i hjärtat, i minnet, överallt
Du får mig att le
Du får mig glad
Att må bra
Smärtan du känner
Jag känner den med
Hur ska jag göra för att allt ska sluta bra
Att ett leende blir äkta
Ett skratt
Ett rop
Att det inte faller tårar
Ensamhet
Jag vill bara hålla om dig
Finnas där
Jag vill göra något
Jag står snart inte ut
Jag hör ropet
Men kan inte hjälpa
Jag älskar dig lilla du
Allt ska bli bra
Jag lovar


~~ Tillsammans klarar vi allt ~~

♥ Min Vackra ängel ♥
 




Halloween kvällen . . .

Jag har ju glömt att berätta om Halloween. Haha men iaf, jag Tina och Sandra var hemma hos Sandra där det bjöds på mat och massor med godis och en trevlig kväll. Vi kollade på en film (kommer inte ihåg vad den hette som vanligt, eller hur Tina) HAHAHA :) sen snackade vi massa skit och hade jätte trevligt.

Första bilden tog jag genom en spegel :) Sandra(TV) Niki(mitten) Tina(TH)

image395

Den kvällen fick jag några extra år :) Skrattade typ hela tiden, men sån är jag :)

image396

Jag försöker lära mig flyga vilket inte går så bra

image397

Visst ser jag inklippt ut men så är inte fallet, Kan ju nästan flyga ju :)

image398

Sandra som var värdinna för kvällen, Tack gumman ♥

image399

Livets väg . . .

Livets väg
Ibland jobbig
Men du fortsätter
Även fast det är motvind
För varje steg du tar
Känner du dig starkare
Det är jobbigt jag vet
Lilla vän du är inte ensam


By Nicole

image394

ni två

♥ Ni två ♥

image393

Café Cooler . . .

Kom hem för en stund sen efter mötet med ett företag, det gick bra. Innan jag mötte upp min projektgrupp satt jag på 7-eleven och drack en Café Cooler vilket jag älskar ♥ Ni som ännu inte smakat det, Gör det :) Vi var där ungefär till klockan tre då jag begav mig till Slussen, gick in på Gina Tricot en snabbis vid Götgatan för att sedan ta bussen till Nacka Forum för att köpa lite saker på H&M, jag köpte lite nytt smink. En jätte fråsch duschtvål och sen en ansiktssvamp. På tal om det, ska hoppa in i duschen nu..

image390

image391

Badte

image389

Jag läste i en tidning och blev intresserad av den här produkten, det är badte till badet :)
Mysigt, så det ska jag verklieg köpa :)

Finns att köpa på www.pulpstore.se

Där dom även har massa andra saker :)

En händelserik måndag . . .

Börjar klockan 2 idag, vi ska träffa ett företag och pilottesta våran hemsida, så på morgonen har jag tagit det lugnt, va ute med Mexx i 40 minuter, vilket var mysigt. Har klätt mig lite finare idag eftersom att det är en "kund" vi ska träffa så jag har finbyxor, svart kortärmad skjorta och en tröja över. Man måste ju se lite proffisionäll ut. hehe. Har precis ätit lunch som bestod av thailänska vårrullar från Monthip och sallad till det. Gott!

image381

Här kommer bilder från min och Mexx promenad :)

image382

image383

image384

image385

image387

image388

Få se vad som händer mer idag, men jag tror att när jag kommer hem ska jag ut och gå med Mexx och stavarna, måste verkligen komma igång med träningen så att man har en snygg kropp till resan. Så det är väl det första jag ska göra. Sen blir det väll att ta det lugnt, kolla på tv och äta middag och så. Ska nog köpa några nya kläder när jag ändå är i stan sen, får springa in till Gina Tricot och kolla lite. Vill ha mer mysiga koftor. Börjar bli kallt ute nu. Har hämtat in mina vinterjackor, jag äger en röd lång everest jacka och sen en svart kort Canada Goose jacka (vet inte ens om det stavas så men men)  Shit the same.  Nä nu måste jag fixa mig inför mötet..

Ha en bra dag

Ny design

Ska designa om min blogg lite senare :)

Ser förjävlig ut tycker jag, ska även fixa nya bilder på remsan där uppe :)
 brb

Mexx . . .

Här är lite nya bilder på Mexx. Jag tycker att det är så himla mysigt att gå ut med honom.
När jag och älskling flyttar hemifrån ska vi skaffa en Jack Russel valp :)
Jag fattar inte hur vissa människor kan behandla sina husdjur illa.
Varför skaffar man då djur?

image377

image378

image379

image380

Hockey, film och slapp

När jag vaknade i morse sken solen, nu är det lite gråare ute, men tog ut Mexx på en långpromenad imorse vilket var jätte skönt, älskar att gå långpromenad på morgonen. Efter det åt jag frukost som bestod av en banan. Sen tog jag och färgade ögonbrynen, noppade dom, tog på en ansiktsmask och sen tog jag en lång skön dusch. Nu sitter man här. ska snart fixa lite med kläder och sätta på en tvättmaskin. Idag ska jag inte göra så mycket, gillar att bara ta det lugnt på söndagar innan vardagen börjar igen, min brorsa har hockey idag så efter träningen ska jag hämta honom och fixa honom för han ska på kalas så jag skjutsar dit honom  eftersom att resterande medlemmar i familjen ska iväg till Bennys bror och fru, hon ska till Thailand idag, hon är ju thailänska så hon ska hem till familjen och så. Idag är det exakt 2 månader kvar till vi ska till Thailand :)

Igår var det ju planerat att vi skulle på fest, men Sami mådde inte så bra så det blev att vara hemma. Men men, kollade på filmer såsom Lonely heart killer och på smällen. Jätte bra båda två, den första är en verklighetsbaserad film, otäck, med skådespelare som Salma Hayek, Jared Leto och John Travolta. Den var jätte bra. Så jag rekomenderar båda filmerna.

Syrran tjatar jämt om att jag ska lägga ut nya bilder på mig själv, så här kommer en :)

image376





Detta har jag gjort . . .

Detta har jag gjort idag

Jobbat
ätit nudlar
duschat
slappat

image375

En dag med Mexx . . .

image373

image374

Mexx . . .

Här är lilla Mexx när han var valp, sötnosen :)
tror det är första gången han duschar här
Han har samma blick än idag haha :P

image370

Här är en nytagen bild på lilla Mexx ibadet

image372

dagens planering . . .

Dagens planering

Åka till jobbet
Nacka Forum
Åka hem och mysa
Duscha och fixa oss
Fest
SOVA

mys i badet . . .

image367

Är det något jag älskar så är det citronvatten :) Citron överhuvudtaget ♥

Har precis kommit tillbaka från ett varmt mysigt bad. Hade spa behandling och så så nu är man en ny person :)
Luktar lite godis eftersom jag använde body lotionen jag fick av Sessan :)

image368

Ikväll får vi se vad vi hittar på, antagligen ska vi iväg till några vänner, annars blir det att mysa hemma och kolla på film och så :)



Naomi Campbell parfymer

image364image365image366

Jag älskar Naomi Campbells parfymer. De är få kändisar som lyckas men hon är fan den bästa :) Den första parymen har jag och ska köpa dom två andra. Hon har även gjort fler men det här är min top tre iallafall :)

Monny

Här är min lilla älskling :)

image363

En resa till paradiset. . .

En resa till paradiset, ja det kan man lugnt säga, om inte mindre än ca 2 månader är vi i Khao Lak och njuter av värme, sol, bad, god mat och massa shopping :) Jag längtar verkligen och nu går tiden fort så det är ju bra

Paradise on Earth


image359

image360

image361

image362



Livet är svårt ibland . . .

Hallå, idag är jag inte på det bästa humöret pga min operation jag har gjort, nu ångrar jag mej mer och mer, jag opererades för att få det lättare att andas men jag får det bara svårare och svårare, och så är det skit jobbigt att prata men men, ska på ett återbesök om några veckor så då får jag se vad dom säger. jag vill INTE göra en operation till. Så jag ber till min ängel i himlen att göra så att det läker, så jag slipper den här skiten och kan börja njuta av livet.
På utsidan syns det inte så mycket på mig eftersom jag vill visa mig stark. Vi får hoppas på det bästa.

Men det är bara att kämpa på, finns inte så mycket att göra åt saken just nu..

image358

Ett leende, en dröm, en verklighet!

Sätt betyg på tigern . . .

image357

By Nicole

Vad tycker ni om mitt foto på tidern?

Mera självkänsla . . .

image356

Den här boken fick jag av min kära mamma när jag låg på sjukhuset för lite mer än tre veckor. Jag har ett jätte bra självförtroende och påverkas inte av vad andra tycker om mig utan jag vågar vara mig själv och så. Men jag har inte lika mycket självkänsla. Så den här boken rekomenderar jag till er som har dålig självkänsla.



2 timmar på centralen . . .

Idag har jag inte gjort så mycket, mår inte så bra. Så jag har mest tagit det lugnt och så, sen senare på eftermiddagen åkte jag in till centralen för att träffa syster i 2 timmar, hon fick med sig massor med kläder från mig som hon och Elli fick. Imorgon ska min syster färga håret (igen) så det här kanske är den sista bilden på henne med sitt blonda hår. Snyft. Haha nä men jag förstår henne. Jag färgade ju lika mycket, sådan storasyster sådan lillasyster. Älskar dig gumman ♥

image354

image355

Det som inte dödar dig gör dig starkare . . .

n- n- now th- that don't kill me 
can only make me stronger

image353

Dom här orden att det som inte dödar dig gör dig bara starkare betyder så mycket för mig.
Genom att tänka på dom orden klarar man av att leva även om livet är ett helvete
Saker du varit med om men som du lyckas ta dig igenom
saker som är jobbiga varje dag, men du gör dom sakerna varje dag. Du utmanar dig själv, du puschar dig själv.
Det är när du gör sådana saker du klarar av att leva fast livet kan vara hårt ibland. Tro på dig själv, man klarar mer än vad man tror
och som sagt, det som inte dödar dig gör dig bara starkare :) i know, i know !!

RSS 2.0