Långpromenad med Felicia och Mexx . . .

Gud vad man blev glad när man vaknade i morse till solsken. Så himla underbart, önskar att det kunde vara sol jämt, självklart gick jag ut, tog med mig Mexx och Felicia på en långpromenad på en timme. Så himla skönt.  Felicia tyckte att det var kul. Vi såg hästar och lite annat skoj. Efter det att vi kom hem var det bara att slänga Mexx i badet. Han var jätte skitig, men nu är han stilig :)
Har precis varit nere i centrum och köpt en låda vin till mammsen och nu sitter jag här och väntar på att få åka, ska dra vid tjugo i två till Sandra. Tjejkväll med middag och myspys. Ska bli kul, va ett tag sen jag träffade henne :(

Här är Felicia i vagnen, hon älskar att bli fotad ♥

image343

image344

Det var frost ute och kallt men fint väder

image345

Mexx njöt av långpromenaden

image347

Solen är framme :) vilket gör mig på toppenhumör

image348

image349

image350

image351

Måsten . . .

Mitt nya liv

Motion - Minst en timme per dag
Mat - Äta nyttigare varje dag, massor med morötter och citroner
Min kropp - Måste börja smörja min kropp efter duschen så att den blir mjuk och inte så torr
Pengar - Spara mer pengar än vad jag gör
Ordning och reda - Ha städat i vårat hus varje dag



House ikväll klockan 21.00 :)

image342

Ikväll klockan nio på 4an är det House. Han är ju för skön :) haha
Missa inte det okej.


Födelsedagsbarn i November . . .

3 av 5 syskon fyller år i November och alla dom är blondiner,
än så länge, min syrra ska snart färga håret (igen)
Jag älskar er

Här är Felicia som fyller två år den 20e November

image338

Här är gulliga Dexter som fyller den 21a November och blir 5 år
image339

Min älskling Mikaela fyller 15 den 18e November
image341

Halloween och massa skoj . . .

image336

Imorgon är det Halloween och jag ska på halloweenmiddag hos en av mina bästa väninnor.
Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än, men jag tror jag ska ha min klänning med döskallar på :)
Har inte haft så många tillfällen att ha den men nu ska jag passa på..
Undra vad vi ska hitta på i helgen, vet inte riktigt än.

Ska nog ta bilen dit imorgon om det inte blir för sent för mamma och om jag får ett tillfälle att låna den.
Jag vill verkligen ha en egen bil nu. Men jag har inte råd. Någon snäll person där ute kanske vill ge en bil till mig ;)

Nu bjuder jag på en bild från en thairestaurang tror jag att det var om jag inte minns fel. För nått år sedan då jag hade kolsvart hår. Har ju haft alla möjliga färger på håret. Det är skönt med förändringar. Right?

image337

Drömma sig bort . . .

Ibland vill man bara drömma sig bort från verkligheten

image335

Skräpmat och lathet . . .

Hej hej , har precis tryckt i mig skräpmat (mcdonalds) och till det drack jag självklart Ramlösa citrus. Har verkligen inte gjort så mycket idag förutom att jag varit i skolan, så det finns inget kul att berätta, eller jo kom precis på en rolig sak, jag satt och väntade på bussen i centrum, så kommer det fram en man i 40 års ålder och frågar mig hur många indianer som får plats i ett träd, jag ryckte på axlarna, och han svarar, en hel stam. Hahaha . Flummigt värre. Rolig?
Idag kommer det inget speciellt på Tv heller, House är iof klockan nio. Det ska jag absolut se. Men vad ska jag göra fram till dess. Ingen aning faktiskt. Orkar inte göra något, är sjukt trött, men imorgon är jag ledig så då har jag sovmorgon.. Ska bli jävligt skönt. Har varit lite stressat på sista tiden. Men idag blev våran projektgrupp klar med prototypdesignen på hemsidan vi gör. Så det kändes skönt, vi hann med mycket idag :)

Ska snart tvätta ansiktet och fixa mig inför kvällen, krypa i pyjamasen och virra ett täcke runt mig och myspysa framför en film.


image333



Fridas omslagstjej :) är lilla jag

Min syster premunerar på Frida tidningen och fick den idag, då jag är med haha, Men finns att köpa den 1a November. Så köp den då ;) . Det ska jag göra iallafall, kul att visa sina barn i framtiden :) det här är andra gången jag är med i en tidnig.

Såhär står det :)

" Hej jag skulle vilja få med min storasyster Nicole på FRIDAs omslagstjej . Jag tycker hon är otroligt fin och jag älskar henne mer än guld . Alla borde få se hur vacker hon är men inte bara på utsidan insidan är också vacker .
Mikaela "

Svar : med en sådan motivering kunde vi inte mostå Nicole ! du har rätt , hon är vacker .

image331

Tack Frida, ja jag vet jag är vacker ;) *Ler*

Du är så gullig gumman som gjorde det här. Du är en otroligt fin tjej som jag älskar över allt annat ♥

image332

hur ska jag ha mitt hår.. Hmm

image330

Jag funderar på att färga håret såhär igen, va det något jag trivdes med var det det här.
Men jag vet inte om mitt hår skulle klara det, håller på att spara ut till min riktiga, troligen ska jag
göra blonda slingor sen. Men jag vet inte, Har tröttnat på mitt hår. Vill att det ska vara längre.

5 saker . . .

5 saker jag är beroende av

Ramlösa -Kaktus och granatäpple är favoriterna
Mobilen - Utan den inget mig
Mp3 -
måste ha musik speciellt på bussen
Choklad -
Utan det dör jag
Citron -
Speciellt citronpeppar

5 resor jag gjort bl.a

Thailand -
Ska snart dit igen
Dominikanska republiken -
va där för nått år sen
Grekland -
älsklings och min första resa tillsammans
Turkiet -
Gud vad kul vi hade där Sess
Bulgarien -
Myspys



Stilikon . . .

Åhh vad jag gillar Vanessa Minillos kläder på den här bilden ♥
Koftan är ju bara för söt..

image327

Vanessas klänning ...

Jag älskar verkligen den här klänningen på Vanessa :)
Det är verkligen skitsnyggt med bar rygg..


image326

Så den får en stark 4+ av 5 :D

Bilder från Bulgarien ...

regnet bara fortsätter att ösa ner. Därför ska jag bjuda på lite sköna bilder från Bulgarien :)

Enjoy

Här är en bild på strandrestaurangen vid Sunny Beach

image321

Här är vid hotellet Grenada

image323

Solar på stranden

image324

Dagen då vi skulle åka hem :(

image325

Några filmer ...


Här är tre filmer jag vill se :) Alla går på bio..

image317image319image320

Jag älskar att gå på bio, så himla mysigt, så jag kanske ska dra med älskling på bio i helgen?
men det värsta är att vi inte har samma smak på filmer. Suck, så vi kommer aldrig överens om någon film.
Men jag älskar dig ändå ;) haha ♥

Khao Lak ...

Jaha då sitter man här i skolan och väntar, vet iallafall att en kommer snart, hoppas att resten också kommer, annars får vi väl göra så mycket som möjligt. Ussh vilket väder det är ute, man blir ju deppig. Jag vill ha sol och värme :( men om ca 2 månader ligger jag på beachen och njuter av Khao Lak. Det ska bli underbart , behöver verkligen komma bort. Jag längtar så fruktansvärt mycket. Vem gör inte det. Man behöver något att se fram emot för att klara av hösten och vintern. Men som tur är reser vi väldigt mycket, så då har man alltid något att se fram emot, visst det finns ju annat också som är kul, men resa är det jag lever för.

Shit vad tiden går fort, vi är snart inne i November, då fyller 3 av mina syskon år :) nästan samtidigt också. Haha.. Måste snart börja köpa julklappar också. Ska inte köpa till många i år. En del ska jag köpa i Thailand vilket är roligare att få därifrån tycker jag.

På torsdag ska jag tydligen vara med i Frida tidningen :) så då får ni köpa den :)

Till lunch har jag en Yalla yogurt med jordgubb och lime smak och två kexchoklader, ha ha inte nyttigt men gott, är tokig i kexchoklad..

Tänkte skriva lite om helgen. Som sagt i fredags mådde jag inte så bra, efter beskedet på sjukhuset, men jag känner mig lite bättre nu. Kan andas någorlunda bra iallafall . Man måste ju kunna andas annars dör man och det vill man ju inte. Jag agerade chaufför vilket gick bra. Förutom att dom förbannade bussarna kör som en galning och tränger ut en. Suck. Dom tror verkligen att dom äger allt. Men men, vi kom iallafall fram levande.. Sen åkte jag och älskling och handlade gott till kvällen för att sedan kolla på film. Kommer tyvärr inte ihåg vad filmen hette vi kollade på men bra var den. Ska nämna vad den heter så fort jag kommit på titeln.

 Lördagen gick jag upp tidigt och gick ut med Mexx för att sedan bege mig till jobbet och Mexx följde med, inge kul att åka dit själv.  Men Mexx tycker att det är kul att vara där som tur är. Sen åkte jag hem fort som satan och hoppade in i duschen. Sen blev det stan, efter det köpte jag och älskling en kattlucka till Monni så att hon kan komma och gå som hon vill och känna mer frihet. Hon tycker fortfarande att den är läskig, speciellt när hon ska ta sig in i huset men ut går okej. Men vi ska smörja in den i kattmynta, det ska tydligen hjälpa, hoppas ingen annan katt går in där bara. Så att man kommer hem så är hela huset fullt med katter, och kanske råttor , fyfan. Nej men Monni är bra på att försvara sitt revyr som tur är. En riktig liten tuffing. Hon har ärvt det av mig, HAHA. Skoja! Sen blev det jätte god middag som bestod av burgurris, kycklingfile, indisk sås och sallad, mums.

 Söndagen så agerade jag chaufför igen, nästan hela dagen. Skjutsade även in älskling och Benny och vänner till Slussen. Dom gick på Djurgårdsmatchen. Synd att dom inte vann guld. Sen storstädade jag och gjorde hur fint som helst. Till middag blev det Tacos. Mums. Jätte gott. Sen duschade jag alla småbarn och tog även hand om dom medan mamma skjutsade Sandra. Vi hade jätte kul. Men det var inge kul när jag skulle säga mamma för då enligt Felix och Dexter så sa jag babba hela tiden när jag skulle försöka säga mamma och dom asgarvade och hånade mig, vilket gjorde mig GALEN. sen garva dom åt det hela kvällen. Suck. barnungar.

Nä nu ska jag göra annat.
väntar fortfarande på att någon i min grupp ska komma. SUCK



Dagens outfit ...

Fick just veta att jag inte har någon föräläsning idag, men jag mailade min projektgrupp och sa att jag vill att vi träffas klockan nio iallafall så att vi kan fortsätta med vårat grupparbete. Så jag hoppas verkligen att dom kommer så jag inte sitter där själv. Så jag ska snart springa till bussen men hinner skriva lite här. Dagens outfit består av ett linne från UTurn, Halsband från accoseara, kofta från Gina Tricot, stuprörsjeans från en affär på drottninggatan och skor från Wedins.
Gick upp kvart i sex i dag för att ta en längre dusch vilket var så skönt, man blir verkligen pigg av att duscha på morgonen, och så känner man sig extra fräsch hela dagen. När jag kommer hem från skolan i dag funderar jag på att ta Mexx med mig på en längre promenad. Måste komma igång lite mer med motion.
I helgen är det ju Halloween och vi har blivit erbjudna att följa med på en fest, men jag vet inte riktigt om jag vill dit. Men nått kul ska vi hitta på iallafall :)
Dagens outfit

image315



Mexx bär på en kvist med ett löv på :)

image314



Lite shoppingbilder ...

Här är några saker jag shoppade :)

Dom här örhängena köpte jag på Wedins för 25 kr

image311

Skorna kostade 499 kr på Wedins, är väldigt nöjd med dom :)

image312

Resten av sakerna fotar jag när jag har dom på mig :) som mina stuprörsjeans och kofta..

Godis i massvis ...

Älskling föräldrar va på resa till Helsingfors i helgen , med kryssningen Mariella. Dom köpte lite saker till mig på båten, Massa geisha och sen nästan 1 kg Suk Laku. Det är ju så himla gott. Jag agerade chaufför åt dom både på fredagen och idag då vi hämtade dom på morgonen :) Tack så mycket för godiset ♥

image309

image310

Höststädning ...

Jag har verkligen storstädat hela dagen och nu är jag klar, fan va fräscht och fint det är här nu , men undra hur länge det kommer att vara det, suck. Haha! Nä men nu ska vi hålla det fint här, för det känns ju så bra.. Har möblerat om lite också så att man får det bättre organiserat.. Har redan fotat lite saker men måste leta efter min kamera sladd men orkar inte göra det nu , ska snart äta middag som består av Tacos :D
Sen kommer bilderna jag lovar :)
ska även fräscha upp mig med en spa behandling sen ..
Håll tummarna att Djurgården vinner guld idag :D


Vintertid ...

Godmorgon godmorgon
ni har väl inte glömt att ställa om klockan till vintertid? det har jag nämligen gjort, Suck. Blev lite förvirrad över att se att klockan på datorn var tio i 8 och min mobil tio i 9. Men men , ska snart hoppa in i duschen och sen äta frulle, ska hämta älsklings föräldrar vid båtarna snart. Sen ska vi hem och storstäda och möblera om lite :) Sen får jag se vad som händer. Imorgon är det skola igen då det är föreläsning om interaktionsdesign på förmiddagen och så ska vi i gruppen jobba på eftermiddagen. Vi har inget höstlov :( vi har bara jul och sommarlov. Jag känner att ett jag skulle behöva ett höstlov nu.

Veckan
Måndag - föreläsning och eget arbete
Tisdag - förmodar jag att vi ska jobba i gruppen
Onsdag - Samma sak
Torsdag - ska jag försöka hinna träffa syster, som ska till Sthlm

Snart är det Halloween, vad ska ni göra då?

image308

Bra affärer

Bra affärer

Cheap Monday - Där ska jag börja köpa jeans(stuprörsjeansen)
Monki -
Där köper jag linnen (sitter jätte bra)
Gina Tricot -
Där köper jag linnen, koftor och tröjor bl.a (Billigt och bra)
H&M
- Underkläder,accessoarer och hudvård, även tröjor (always)
JC - Där har jag köpt mina lee jeans och Wrangler
Wedins - Skor och väskor (köpte mina vinterskor där som jag visar bil på imorgon)
DinSko - Älskar deras skor


Vilken är eran favorit?


Shopping ...

Vaknade kvart över åtta i morse och bestämde mig för att åka till jobbet, Mexx fick följa med, jobbade någon timme för att sedan åka hem och duscha och fixa mig för att följa med Sandra mamma och Dexter in till Slussen där Sandra skulle köpa ett par cheap monday jeans, jag har shoppat ett par vinterskor skitsnygga, svarta stuprörsjeans, en lång kofta från Gina Tricot, örhängen från wedins och en magic bullet mixer liknande sak från biltema :) . Bilder kommer imorgon när jag har storstädat här hemma :)..

Ikväll ska jag äta god mat och bara slappa framför tv:n med film och äta godis :)

Magic Bullet

Någon som testat Magic Bullet? känd från Tv shop. Är den bra?
Är sugen på att köpa den men man vet ju aldrig...

image307

Bakelse m.m

När jag kom till centrum så gick jag förbi vårat konditori här ute, jag köpte ett gott bröd som heter frank kudde, sen köpte jag även en hallon och choklad bakelse. Mums. När jag gick därifrån så träffade jag Elin och stod och snackade med henne en stund, hon hade sin lilla Bianca med sig men hon låg och sov i vagnen, gud vad söt hon är ♥ . Hon är verkligen jätte fin gumman :) jag är glad för din skull :) .. Sen när vi hade pratat klart gick jag till konsum för att köpa vege schnitzlar och lite godis, vadå jag måste ju unna mig lite nu när jag får äta igen :D
När jag kom hem tog jag med Mexx ut på en promenad vilket var skönt, jag gjorde även mackor av brödet jag köpte. Sen blev det att kolla på film. Har precis fixat klart mig, vi ska snart åka till min morbror, älsklings pappa hämtar oss så Sami får övningsköra dit. Ska bli kul att komma dit, hoppas bara lilla Joline är vaken :)

Här är en bild på min morbror och min kusin från i sommras. Lilla charmtrollet ♥

image306

Min lillasyster Ellinor <3

♥ Jag saknar dig så mycket ♥

image303

Hemma hos min syster

image304

Birka Paradise

image305

Hemma hos min syster

~~ Massa kärlek ~~

House of wax

Har precis kollat klart på House of Wax som är en skräckfilm med bla Paris Hilton och Chad Michael Murray. Jag tycker att den är helt okej och sätter en 4a på den :) så ni som inte sett den, kolla :)

image302

Jobbig dag ...

Jag var som sagt på sjukhuset idag och det gick inte som jag räknade med, tydligen ska jag inte vara så här täppt i näsan som jag är, utan det skulle låtit bättre än vad det gjorde, och det värsta är , om jag måste opereras om måste jag vänta ett halvår på att det här ska läkas först. Så jag är inte på humör idag, mår inge vidare. FAN..  Så jag ska på ett till återbesök om sex veckor så får vi se då. Inget känns bra, jag som ska till Thailand och allt ?!?.. Snälla läk som det ska , jag orkar inte en till operation. Snälla ! ..

Så det blev inte att åka in till stan efteråt, Sarah och hennes kompis ville att jag skulle med men jag orkade inte. Det positiva är att jag får börja äta igen så nu har jag ätit riktig mat vilket kändes okej...
Ska hoppa in i duschen när som helst, har precis varit ute med Mexx. Vi ska åka till min morbror ikväll och så. Så jag ska fixa mig lite nu...

image301

~~ Älska livet ~~

Godmorgon ...

Godmorgon allihopp, ska snart rusa i väg till bussen men hinner skriva några rader här. Gick upp kvart i sex idag, ussh, men det konstigaste är att jag var pigg :S , jag är jätte pigg hela tiden. Från att vara zombie på morgonen till att inte ha problem alls att gå upp. Konstigt.. Efter läkarbesöket blir det en snabbis in till stan för att leta jacka, sen ska jag hem och fixa, sen bara slappa. i think. Fan vad kallt det börjar bli ute , det här är verkligen inte min årstid, nu vill jag verkligen till Thailand, jag orkar inte med det här vädret längre.. Jag vill ha sol och värme.

image299

image300

Puss


image298

Bara ligga under täcket ...

Nu när hösten är här vill man bara ha det varmt och skönt, jag skulle kunna ligga under täcket hela dagarna och glo på film och dricka varm choklad, man vill ju inte ut i kylan. Måste ta fram min vinterjacka nu. Ska nog förbi stan imorgon och kolla efter en kappa. Vill verkligen ha en sån.

image296

image297

Massa plugg och skit ...

Idag träffade jag min projektgrupp som sagt vid fridhemsplan. Vi fikade och pratade om hur vi skulle göra med vårat arbete, och vi skrev skrev och skrev, sen lunchade vi eller dom, jag får ju inte äta, dom åt på en indisk restaurang och jag kollade på och blev så suktad, sen tog vi bussen till skolan där arbetet fortsatte, för min del orkade jag inte när klockan var halv fem, hade ju inte ätit något heller, men vi hade nästan gjort klart allt som tur var :) .. Sen var det bara att åka hem, var hemma halv sex då det var dags för middag som bestod av japansk fisk och potatis för min del, dom andra fick ris och räkor m.m. Sen har jag fixat min blogg , är inte klar än men på god väg , äntligen, det är ju skam för mig som är webbdesigner att inte klara av att ändra på min blogg, men det handlar mer om att jag inte orkat haha :D Så nu ska jag tänka ut något snyggt.. Har precis tagit en dusch vilket var så skönt, hinner inte duscha håret imorgon bitti då jag ska iväg till sjukhuset för återbesök, måste åka tio i 7, suck, så det blir en snabbdusch imorgon bitti.

Ikväll är det Top Model Sthlm :) Glöm inte att kolla på det

Fridas omslagstjej ...

Fick reda på att jag kommer vara Fridas omslagstjej nästa nr som kommer ut den 1a november.  Det är min kära syster som skickade in bilden eller vad hon gjorde. Kommer typ vara på sidan 8. Hehe då får ni köpa den :) jag ska göra det.. Den här bilden kommer att vara med :) Vad tycks ?

image295

Syster pratar


Vårat lilla projektarbete i skolan ...

Här är lite bilder på vårat projektarbete i bild och form, där vi skapade en fiskmås eller nått?
Det var verkligen slitigt och vi la ut mycket tid på det..

image293

Vi var tvungna att vara fem stycken för att bära den.
Den femte personen ser man bara skon på om man kollar noga . HAHA

image294

Saknar den tiden ♥

Hjälp mig med mitt problem ...

Jo det är så att jag har problem med att hitta snygga jeans som sitter bra och tight på kroppen. Antingen blir dom pösiga i rumpan eller pösiga vid vaderna, och dom blir alltid för stora direkt efter en tvätt. Dom sitter aldrig bra. Kan någon skriva en kommentar och ge mig förslag på bra jeans som sitter bra på kroppen. Jag vill ha stuprörsjeans, och då ska dom sitta tight. HJÄLP mig någon. Jag är i stort behov av jeans , så skriv skriv skriv ... Jag har typ storlek 27 eller nått i jeans, långa ben och bred höft... Nu vet ni lite, så ge mig massor med tips nu :)

Söta små trosor ...

Söta små trosor som jag vill ha :)

image292

i mina egna tankar

Ja det har varit lite mycket att man suttit och dagdrömt den här veckan hittills, tankarna bara far omkring i huvudet, Vad vill jag med mitt liv, är en fråga som kommer regelbundet, vill jag det här? vill jag plugga vidare, vad vill jag ? .. suck. jobbigt som fan. Idag har jag varit i skolan, suttit med min projektgrupp och skrivit lite, efter det drog jag hem och tog hand om Flis medan mamma hämtade mina brorsor, var även ute med hunden, då jag frös som fan tog jag en lång härlig dusch, Åhh vad skönt det var. Älskar att bara stå stilla och typ vara i mina egna tankar och få varmt vatten på sig..

Sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att jag har pluggat det jag skulle göra klart tills imorgon, då jag ska träffa min grupp på ett café och skriva klart arbetet som ska in på fredag.  Plugg, plugg, plugg. Hela tiden. Suck. Jajja men det är bara några månader kvar, sen lär jag nog inte plugga något mer :D då har jag pluggat i 15 år. Hjälp.


Vill ha ...

Den här koftan från HM vill jag ha :) Ser så himla mysig ut, kostar 298 så det är ju inte farligt :)

image291

Ännu en dag i skolan

Var vid skolan vid 10 idag för att möta upp min grupp för att diskutera vårat arbete. Nu har vi lunch så då passar jag på att blogga lite, träffade Nasim i dag i skolan vilket var roligt, hon har klippt sig och allt, jätte fin gumman ♥ älskar din stil men det vet du ju redan.. Vi ska träffa våran lärare vid 1 tiden för att gå igenom lite saker, sen efter det ska vi intervjua folk, vet redan vilka jag ska intervjua. Så det ska jag göra idag. Massa plugg helt enkelt. Blää. Stressigt också eftersom mycket ska in på fredag, och jag har två läkarbesök denna vecka, STRESSSIGT värre. Så imorn är det skolan igen hela dagen tills vi är klara. Sen förhoppningsvis är jag ledig torsdag och fredag, håll tummarna, och då DÅ ska jag shoppa, massvis, det är jag verkligen värd, Har inte shoppat på flera veckor vilket är skamligt...

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag får äta riktig mat. Åhhh vad jag längtar.

Veckans måsten

♦ Plugga vårat grupparbete
♦ Träffa Tina och Sandra
♦ Shoppa
♦ Städa hemma
♦ Äta mat
♦ SOVA
♦ Åka och träffa morbror med Sami


Veckans önskelista

Veckans önskning

Sånna här pumps vill jag ha i färgen röd, någon som vet var man kan hitta dom????

image290

måndag

Sitter i skolan nu, börjar klockan 1 igen. Vi har grupparbete där vi ska göra om en hemsida och lite sånt :) vet inte vilken grupp jag tillhör än för att jag har varit borta.. Men det får jag snart veta . Efter skolan ska jag bara hem och ta det lugnt. Ska gå en motionsrunda med Mexx. Måste komma igång igen. Inte ligga på latsidan här inte. Gick till bussen i centrum imorse så då fick jag en halvtimmes promenad vilket är skönt. Minst en gång om dagen måste jag "träna" annars mår jag inte så bra.

Dagens outfit består av
Ett svart linne från monkis
En dieseltjocktröja som är mörkblå
Lee jeans
Brun halsduk
Skinnjacka från JC
och beiga mockasiner

Shoppinglista ...

På onsdag ska jag shoppa med flickorna , det som jag måste köpa är

♦ Halsduk, vantar och mössa
♦ Nya skor
♦ Kappa
♦ koftor
♦ hårspännen
♦ långärmade tröjor

Denna vecka ...

Måndag: Skola och pluggande
Tisdag: Skola och städa hemma
Onsdag: Shopping med flickorna
Torsdag: Skola
Fredag: ÄTA riktig mat :)
Lördag: Inget planerat än
Söndag: Jobba

Vilket är ditt drömresmål?

Förutom att jag har städat mycket idag så har jag tagit hand om mig själv. Haft ett spa vilket var väldigt uppfriskande, man blir som en helt ny människa. Jag skulle vilja åka på ett riktigt spa någon gång, det har jag alltid velat, någon som vet nått bra ställe? Eller så får jag vänta till Thailand, för vi har nämligen spa anlägning på hotellet. Härligt!
Ni som ännu inte har varit i Thailand så ÅK dit, närmare paradiset kommer man inte. Jag kan lova att det här inte är sista gången jag åker dit :) , vem vet nästa gång kanske blir för gott .. Nä skoja bara. Skulle nog inte klara av det klimatet året om, Och sen är det ju regnperiod också, nä jag är glad att jag bor i Sverige, där vi har skönt och varierande klimat. Men att resa minst en gång om året måste jag göra. Mitt mål är att besöka alla världsdelar, Hittils har jag varit i Europa ett antal gånger, Asien och  västindien (kanske inte är en världsdel men iaf) Var i Dominikanska då... Nästa år blir det troligen Grekland igen. Mina syrror ska dit och jag är bra sugen på att följa med, om ekonomin tillåter det. Min dröm är att besöka Afrika, typ Kenya eller något skulle vara häftigt att se :) nån som varit där? Jag vill även besöka Japan och Indien. Och ett antal andra platser.. Jajja nog pratat om det, ska snart se en till film. Har blivit mycket film idag, men det är ju söndag , så då får man slappa :) ..

Vilket är ditt drömresmål ?

image286

En bild från Khao Lak dit vi ska snart

image287

Japan

image288

Indien

image289

Kenya



Tips på film ...

En bra skräckfilm är filmen The Hills Have Eyes, finns även en tvåa också som är helt okej, men jag tycker ettan är bättre. Så om ni gillar skräckfilmer så se den här. Jag ger den en 4a av fem :) Det finns även en liknande film som heter Wrong Turn, den var väl okej den med. Men den får bara en 3a ...

image285

snart värmen igen

Snart blir det värmen igen ♥

image284

Min lillasyster och Mexx ...

Här kommer en bild på min syster Felicia, när jag passade henne :) sötnos ♥
Hon älskar att gå ut och gå med Mexx, vilket vi gjorde den här dagen, vi var ute i en timme
och när vi kom hem blev det ett varmt skönt bad för henne.

image280

Här är en till bild från en annan promenad. Felicia vill också hålla i kopplet :)

image281



Väntan på riktig mat ...

Gick upp vid nio idag och började städa, just nu sitter jag här med en ansiktsmask. Har precis noppat klart ögonbrynen och då är det ju skönt att ha en ansiktsmask :) , sen ska jag fixa naglar m.m. Vad som mer händer idag har jag ingen aning om. Få se vad som händer helt enkelt, ska iaf fortsätta städa när älskling vaknat.

Gud vad jag är sugen på frukt, men mosad frukt är inte så gott så jag får helt enkelt vänta till på fredag. Bara fem dagar kvar till jag får äta riktig mat. Gud vad jag längtar. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, eller? Nä nu måste jag tvätta av ansiktsmasken ...

image279

Jobb och shopping ...

Dagen började med att jag tog bilen och åkte och jobbade,skönare att göra det på en lördag så att man har hela söndagen till för att slappa inför skolan på måndag. Där spenderade jag några timmar för att sedan bege mig till H&M i Nacka Forum för att köpa schampo och sånt. Dom hade extra pris på Herbal så det var ju bra. 19.50 kr styck. Jag köpte även hårinpackning och nagelfilar.  Det är 10% för medlemmar på H&M tills imorgon ;)

image272

Nu har jag köpt lite fler saker från bröstcancerfonden. Och mer lär det bli..

image273

Efter det åkte jag och älskling hem för att ta ut hunden på en härlig långpromenad, Jätte skönt. Frisk luft och fint väder.. Mötte även andra hundar vilket Mexx tyckte var roligt.. Sötnosen..

image274

image275

image276

image277

image278

Ikväll ska vi se på skräckfilm med mamsen och Benny och myspysa :)




Kärleken ...

image270

~~ Kärlek ~~

Åhhh äntligen fredag ...

Åhhh äntligen fredag. Idag gick jag upp vid halv nio då jag skulle passa syster. Vi började med att ha kuddkrig i min säng, sen gick vi ut med hunden på en 50 min lång promenad, Felicia gick nästan hela biten själv vilket var duktigt. Hon är ju inte ens två år sötnosen.. När vi kom hem var det bara att slänga i hunden i badkaret  för att han var så skitig, sen tappade jag upp ett bad åt flisan med medan jag hängde tvätt. Hon satt där i en halvtimme och tyckte att det var så skönt. Sen lekte vi med dockor hehe. Man får ju passa på ;) Vid tolvtiden gav jag henne lunch. Kinagryta med paprika. Mums. Flisan höll nästan på att somna vid matbordet så det var bara att slänga henne i säng efter det. Hon somnade nästan på en gång. Hon sover fortfarande.
själv tog jag en lång härlig dusch för en stund sen. Och nu sitter man här med mjukiskläder. Ska kanske dra hem till älsklings föräldrar en stund senare, va ett tag sen man träffade dom. Just nu håller en kille på i älsklings och mitt hus, han sätter upp frostglaset i duschen i badrummet, äntligen :) kommer bli så snyggt. Ska ta bilder sen så får ni se. Nää nu måste jag ta en näringsdryck. Är så himla hungrig.

Bye Bye



En liten lista om mig...



Färg: Brunt är inne just nu för mig
Mat: Indisk mat och Lax
Film: hmm en favorit, då måste det väl vara Pirates of the Carribean
Sport:jag älskar att spela bandy.. Fotboll är kul att se på :)
Årstid: Sommaren
Veckodag: Fredagar och lördagar
Glassmak: Hasselnöt
Tid på dygnet: kvällen
Humör: just nu är jag trött
Kläder: Mjukiskläder
Bakgrund: på datorn? Dif fotboll, sitter på brorsans dator!
Nagellack: Inget nagellack här inte..
Tid: 13.58
Omgivning: All alone
Bästa vän: Sandra och Tina
Husdjur: Katt och hund
Piercing: Bara i öronen. Men har haft i näsan
Bil: X5 ;)
Dejtat någon av dina bästa vänner: Är tillsammans med honom nu :) sen 2,5 år tillbaka
Klädermärke: Wrangler och Lee på jeans, sen toppar m.m. från Gina Tricot och HM
Dröm: Att bli framgångsrik och leva det liv jag vill..

1 önskan: Sami och jag föralltid <3

Nicole Richie är en trendig mamma ...

Har alltid gillat Nicoles stil. Men jag tycker nästan den är snyggare nu när hon är gravid :)
Alltid lika trendig och fin!

image268



image269

skön torsdag ...


Såhär ser det ut utanför mitt och älsklings hus :)
Idag har jag verkligen inte orkat göra någonting, ska snart fixa lite i gaderoben och lite sånt.
Funderar på att möblera om också. Älskar att hålla på med sånt. Senare ska jag ta en sväng med Mexx i det härliga vädret, sol och allt. Kan det bli bättre.. Sen blir det nog att kolla på film . Någon som kan rekomendera någon bra?

image265

image267

Färger på hösten .. Och en nybadad hund

Igår var jag mamma och syster ute på en lång härlig promenad i det sköna höstvädret
gud vad skönt det var. Underbart väder och jätte fina färger på löven :)
Mexx tyckte det var kul att leka i lövhögarna  men blev skitig så när vi kom hem var det bara att slänga i honom i ett bad. Så där höll jag på i en timme. Det tar tid. Fönade honom också så nu är han jätte stilig :)

image257

image258

image259

image260

image261

image262

image263

tillbaka från sjukhuset...

Jag kom hem i går från sjukhuset där jag har spenderat en vecka, jobbig tid men nu går det åt det bättre hela tiden, i morse så tog jag en skön lugn promenad med hunden , gud vad skönt det var, gick med ett smile på läpparna. Att vara ifrån vardagen så länge som en vecka förändrar en människa. Man inser att livet är kort och man får passa på att njuta medan man kan och det ska jag verkligen göra nu. Jag är så glad att operationen var lyckad och att jag mår bra  (bättre)
visst det är många saker jag fortfarande måste gå igenom, jobbiga och svåra men det som inte dödar en gör en bara starkare. Det här har gjort mig starkare. Och TACK för det fina stödet. Jag klarade det , WIIIE . Nu ska jag bara njuta av livet. Jag vill tacka alla på sjukhuset och speciellt min läkare ni är underbara människor. @-->----

Nu blir det att blogga varje dag som vanligt :)

Idag som sagt gick jag upp ganska tidigt, vid nio kanske. Tog lite nyponsoppa (får inte äta vanlig mat på två veckor) så jag lever på soppor och massa annat, saknar verkligen riktig mat :/ men två veckor går fort, sen ska jag svulla, har bara gått ner ett kilo vilket var väldigt bra eftersom jag redan är spinkig så var jag rädd att jag skulle bli ett skellett på sjukan. Sen har jag storstädat och duschat och nu ska jag snart kolla på någon film. ÅHHHHHH ni fattar inte vad skönt det är att vara hemma. Måste bara säga det igen alltså. Åhhhhhhhhh. Big Smile ! Och JAAA det är svårt att vara utan choklad men den dagen jag får äta det igen då jävlar :D

Ta vara på livet medan ni kan , det ska jag verkligen göra nu :D



image256

~~ Älska Livet ~~


Sista inlägget på ett tag...

Har precis tagit en dusch med ett bakteriedödande lösning. Och sitter och njuter av en geisha just nu. Har varit hos Sandra för att hämta några tidningar och sen åkte jag och älskling och köpte en sallad. Ska snart börja packa. Jag är så nervös nu, hoppas bara jag kan somna ikväll. Ska vara på sjukhudet klockan 7 i morgon bitti och min beräknade operationstid är 10.30. Varför jag ska vara där så tidigt är för att om den personen innan mig avbokar står jag på tur. Suck.. Ajja får sova på sjukhuset. Om jag nu kan det.. FAN... Nu ska jag fixa det sista och lägga mig i sängen och kolla på House ! Ni får ta hand om er nu så hörs vi om ett tag :) ♥♥♥

image255

dagen innan operationen...

Har precis kommit in med hunden , vi har varit på våran andra långpromenad i dag, så himla mysigt väder. Solen skiner, men det är lite smått kallt ute , men men.. Underbart höstväder!


Idag har jag fixat och så här hemma, har packat lite och ska senare iväg till Sandra och prata lite och få låna lite tidningar. Tack gumman ♥

Ska snart hoppa in i en varm skön dusch. Ska även duscha senare ikväll med nån speciell lösning och imorgon med som dödar bakterier inför operationen. Ska ringa sjukhuset vid fem tiden för att få reda på när jag ska vara där imorgon. Nu är jag smått nervös. Skönt att ha älskling vid sin sida ♥ TACK till mina underbara vänner och familj..

image252


image253



Stöd bröstcancerfonden ...

Läste precis den här tjejens blogg. Hon är 20 år och har bröstcancer. Och i morgon den 10e oktober klockan 20.00 ska hon somna in. Jag finner inga ord vad jag ska säga. Det är för overkligt, hon är ju bara barnet nästan, hon har ju hela livet framför sig. Hon är 20 år.  Gå in och läs hennes blogg. Vi kan hedra henne genom att tillsammans besegra cancern. 20 kronor gör MYCKET.

http://colourfulmiracles.blogg.se

Stöd bröstcancerfonden  http://www.brostcancerfonden.se

20 kronor gör mycket, det kanske just är du som räddar ett liv än att köpa massa skit för pengarna.
Nu ska vi göra en förändring, så här kan det inte fortsätta. Vi måste göra något IDAG

~~ Tillsammans kan vi göra skillnad ~~

image246

Tacos ...


image244

image245

Såhär såg maten ut i fredags när jag hade tjejkväll. Älskar verkligen tacos.


ljuset ...

image242

Är det såhär det ser ut när man går mot ljuset


Citron är livet ...

image240image241

Till lunch gjorde jag en shnitzel sallad med gurka,riven ost, feta, kokta morötter, svamp, tomat, sallad
citronskivor, och massor med citronpeppar, hade även en klick thai cream fresh. Och till maten, ett glas citronvatten. Mmmm det var jätte gott. Jag älskar citron och morötter. det äter jag nästan jämt, nyttigt och bra.
Vi ska snart börja med middagen. Och så ska vi glo på fotboll, få se om jag gör det. Vet inte riktigt vad som
går på tv idag. Ska kolla,  nopp ingenting, kanske blir att kolla film , nån som kan rekomendera någon ???

bra böcker ...

Någon som kan rekomendera några bra böcker till mig ?
 ska nämligen iväg och köpa mig några stycken snart :)

2 dagar kvar ...

Sitter vid datorn just nu, har precis skjutsat ner mamma till centrum för att hon skulle in till stan med några jobbarkompisar :) så jag är hemma med Felicia som sover just nu. Vi ska ut med hunden när hon vaknar. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, bara slappat, iof har jag storstädat så att det är fint i vårat hus nu när jag inte kommer att vara hemma på ett tag.. Hoppas bara att det ser ut så när jag väl kommer hem igen.  Till middag blir det grillad laxfile och Bennys hemmagjorda potatissallad som är så god, det är jag som bestämt middag eftersom jag inte kommer att få äta riktig mat på 2 veckor, alltså jag kommer att få leva på soppa, hur ska jag klara mig, har ätit så mycket god mat nu så det kommer nog gå bra :) eller ?, Så jag och älskling ska iväg och handla sen, ska även förbi bokhandeln och köpa mig några böcker, älskar att läsa och nu har jag ju verkligen tiden till det. Jag känner mig inte speciellt glad för tillfället, har kanske nämt att en visdomstand håller på att växa upp och det gör fruktansvärt ont. Ingenting hjälper. Åt alvedon igår men inte ens det :( det gör OOOOOONT..Jag hinner inte göra något åt det nu när jag ska till sjukan om 2 dagar. 2 DAGAR, så jag får lida extra mycket. Men men bara att bita ihop. Men seeen, seeeen när jag kommer hem från sjukan, då jävlar ska tanden bort, du ska bort din jävla tand, och jag ska gråta av glädje när du väl är borta. För den smärta du ger mig nu, ska jag ge tillbaka. Mohahahah !

James <3

image239

~~ Kärlek ~~



Koftan

image238

åhh vad jag älskar din kofta <3

fredag och lördag

I går hade jag tjejmiddag hemma hos mig, Tina kom vid två tiden då vi babblade om allt mellan himmel och jord. Sen hämtade Tina upp Sandra i centrum vid halv fyra, sen kollade vi på filmer och hade allmänt trevligt :) åt Tacos, som är typisk mat för tjejmiddag, iallafall enligt mig :) . Mumms ! Vid 22 tiden drog dom hem, och jag somnade nästan direkt.

Lördagen (idag) började jag med att åka till jobbet, och var där några timmar för att sedan åka hem och städa och fixa lite. Ta en dusch, äta lite och så. Sen fixade vi lite på tomten. Sen tog vi en sväng till Ikea där vi inte hittade någonting. Alltså det fanns ingenting. Man brukar iallafall komma hem med någonting, jag köpte den gamla hederliga glassen för tio kronor. Det var kul att köra ända dit. Hittade på en gång så det var inga problem. Sen har vi varit på donken med mina brorsor. Sen inte mycket mer .. Är jävligt trött, men klockan är ju bara halv nio. Kan ju inte gå och lägga mig nu, inte på en lördag iallafall. Ussh !

image237


4 dagar kvar :)

Höstens färger

image233

image234

image235

image236

Outfit

image230

image231

image232

Jeans: BikBok
Skor: DinSko
Kofta: BikBok
Halsduk: Wedins
Jacka: JC
Väska:  Murberry

Mexx

image225image226

Lilla Monny gillar att ligga på stolarna i köket där Mexx inte kommer åt honom :)
Jag har precis borstat Mexx och gett honom lite filmjölk med knäckebröd, det tyckte han
var gott, men blev lite kladdig runt munnen vilket bara är gulligt, han är ju fortfarande en "valp"
med en väldigt speciell personlighet :) han är bara för söt. Kolla tungan på sista bilden *söööt*

image227


image228

image229

Varm choklad och mackor...

Har precis tagit en paus i min storstädning, flickorna kommer imorgon :) har skurat golvet precis så då tog jag mig tid att skriva några rader här :) Var ute på en höstpromenad i solen med Mexx för en stund sen , när jag kom hem blev jag jätte sugen på varm choklad och mackor så det gjorde jag.. Mackorna rostade jag lite för att få dom lite knaprigare. Mums :) brödet heter fransk kudde och ät supergott!

image223

Kanelbullens dag

image222

Idag är det ju kanelbullens dag :)
Själv får jag se om jag äter en, är inte så förtjust i kanelbullar
Hur många har ni ätit?


Femårig mamma ...

image221

Den här tjejen var fem år när hon blev gravid och födde en son, mannen brevid är en läkare och inte pappan, man kan undra vem som är pappan till hennes son, fem år , det är helt sjukt ! Fyfan. Är det sant? ja tydligen, om man läser artikeln här nedanför. Men herregud, FEM ÅR . Världens yngsta mamma. Men frågan är , vem fan som är pappan, om hon blivit våldtagen, eller vad som har hänt ?


http://www.snopes.com/pregnant/medina.asp




Naomi Campbell

image220

Nån som luktat på Naomis nya parfym?

Har den rosa, den här lär också lukta gott :)


Minne som Doris...

ska iväg till bussen snart men hinner skriva lite här ! idag ska jag fixa mina arbeten innan jag lämnar in mappen, resten får jag göra hemma.. Nu blir det inte skola förän om 2 veckor minst. Efter skolan ska jag åka hem och städa städa städa, för det ser inge kul ut här, och tjejerna kommer imorgon, sen ska jag dra med mig älskling när han kommer från jobbet och handla middag till imorgon :) Myspys !

För en gångs skull var jag hur pigg som helst när jag gick upp. Blev piggare av den varma sköna duschen.
Idag är det väl kanelbullensdag om jag inte minns fel, tror mamma nämde det i går, men mitt minne är som Doris i Hitta Nemo så.. Inte för att jag gillar kanelbullar men ändå, får kanske en vaniljbulle ? man kan iallafall hoppas på det :)

image219

Ibland önskar man att man var en katt

Dagens middagstips!

Dagens middagstips!

♦ 2 stekta Laxfileer med citronpeppar på ( massor med citronpeppar )
♦ Hemmagjord potatissallad med rödlök och fetaost
♦ Vitlökssås som är gjort på grekisk yogurt, massa vitlök och lite fetaost
♦ Några tomatskivor och sockerärtor och två skivor citron
♦ Alkoholfri päroncider till maten

Enjoy

image218

Thailand

♥ Inte långt kvar nu älskling  ♥

image217

DKNY

Nästa gång jag köper parym så blir det den här
jag har en liten flaska och den luktar så himla gott :)


image216

Top Model Sthlm

Missa inte Top Model Sthlm ikväll klockan 21.00

Vilken är eran favorit?

Inredning

Jag var inne på en tjej som heter Jasmines blogg, och belv verkligen inspirerad av hennes rum . Nu vill jag göra om i min stuga, vill åka till Ikea och bara köpa massa saker, det ända som är snyggt i mitt och älsklings hus är badrummet, som jag har designat och inrett. Ska ta bilder. Det är iallafall små svarta mosaikplattor på golvet i glans, och en bit i duschen. Skit snyggt ! men nu vill jag verkligen göra om i sovrummet och "vardagsrummet" också. Jag tröttnar fort på hur saker och ting ser ut, inte minst på kläder. Jag skulle vilja ha en chokladbrun fondvägg istället för den svarta, en ny gaderob som är större för jag får inte plats med mina kläder. Bättre förvaringsmöjligheter. I stort sett ALLT ska göras om. ska ta itu med det snart, Ikea nästa !

Ge mig lite inspiration :)

Onsdag morgon!

Godmorgon!
Sitter här i skolan och tar mig tid till att blogga lite. Börjar om en halvtimme.. I går var jag som sagt med Sandra och shoppade lite. Har på mig den oranga Monki tröjan :) den sitter jätte bra. Jag var även på inskrivning på sjukhuset och fick ta massa prover och träffa min läkare. Nu är det exakt en vecka kvar till operationen. Nervöst men jag är väl förberedd. Älsklingen ska finnas vid min sida den dagen och det behöver jag verkligen. Tack sötnos <3
Men idag är det som sagt onsdag och en ny dag i skolan, vet inte vad vi ska göra på 3D kursen idag, men något kul som vanligt.. Sen är det bara imorgon jag går i skolan , sen blir det inte skola på nån vecka. Men jag jobbar på nu så jag inte ligger efter sen :) ..
Förutom att gå i skolan i dag så ska jag ut och träna, ska försöka dra med mig älsklingen, blev inte mycket till träning i går, vi var ute med Mexx typ en halvtimme. Så det blir att ta igen tiden idag, minst en timme. Idag har jag med mig min sallad som jag gav tips till i inlägget igår. Mums ! Jag älskar sallad, finns inget godare.



Lunch tips!

Dagens lunchtips

Kokta morötter
massa gurka
Stekta svampar
citronpeppar
2 olika cream fresh en thai och en franska örter

Mums :)

Nyttigt och bra

Shopping hos Monki!

Jag och Sandra började dagen med att sitta på donken och snacka i typ 2 timmar, sen gick vi mot Götgatan.
Äntligen besökte jag klädaffären Monki för första gången, och den är min favorit nu , den och gina. Jag kom hem med tre nya linnen .. Här är dom jag fastnade för. Ser ut som helt vanliga linnen men dom sitter jätte bra, iaf på mig :) Jag blev kär :P kostade bara 100 kronor styck också .. Tina du måste följa med nästa gång gumman :)


Vi besökte även glitter för att köpa örhängen som jag har brist på , alla bara försvinner, fattar ingenting ..
Blev sammanlagt 4 par nya :)


Tack för idag gumman :)

Efter det att jag och Sandra skildes åt drog jag till donken för att köpa middag, älskling hämtade mig på min moppe.. Sen kollade vi på filmen Happy Feet, men har inte sett klart den, vi är båda jätte trötta och ska bara lägga oss i sängen och mysa resterande tid av kvällen..

image215

Filmen Happy Feet verkar jätte bra, han är ju så gullig med sina små blå ögon <3






Hitta hem ...

image212

Jag kollade på Hitta hem för en stund sen. Jag blir så jävla irriterad
arg och ledsen på vissa människor för hur dom behandlar försvarslösa djur
som ger så mycket kärlek och glädje till oss
Varför skaffar man djur om man inte kan ta hand om dom
Ett djur behöver lika mycket kärlek som oss människor
Behandla djur så som du själv vill bli behandlad
Stöd djurskyddsföreningen

Middagstips :)

image209

Dagens middagstips

?Veg schnitzel
?stekta champinjoner
?kokta morötter
?stuvade makaroner
?thai cream fresch
?citronpeppar

Enjoy

Tjejkväll!

image208

~~ Vänskap ~~
Tina & Sandra

Tjejkväll hos mig på fredag?


Middagstips

Jag älskar att laga mat och tänker lägga ut mina egna mattips några gånger i veckan, kanske varje dag. Bilder också!

Dagens middagstips

♦2 vegetariska shznitslar (bra stavning men ändå) som man steker
♦Massor med kokta morötter och broccoli
♦vitlökssås (helst hemmagjord)
♦Burgurris
♦ ta citronpeppar och några bitar citron på maten så blir det en godare smak
♦ett stort glas iskallt vatten med en citronskiva i

Både nyttigt och gott :)

smaklig måltid!

Smoothies ...

image206

Jag googlade lite och hittade den här underbara bilden på smoothies.
Gud så gott. Våran smoothiemaskin är trasig men så fort den är fixat blir det smoothies
var och varannan dag :) Hehe , det är ju så gott. Jag ska nog köpa mig en egen smoothiemaskin
OBH nordica har ju ett antal snygga maskiner i coola färger och dom är inte dyra heller
399 kronor för den här :)
Den här önskar jag mig i julklapp ;)

image207

Mulberry Elgin

image204image205


Min väska är väldigt lik Mulberrys Elgin enligt Anni vilket jag kan hålla med om :) Kanske är det det märket.
Vet faktiskt inte . Men dom är jävligt snygga :) Min stil på pricken .. Vad har ni för märke på era bags?

morötter

image203

Jag har blivit ett stort fan av morötter, speciellt kokta. Finns inget godare
Nyttigt och bra för hyn och syn. Det är vad jag har hört iallafall :)
Vad är det godaste ni vet? som är nyttigt :P



Veckans planer!

Så här ser min vecka ut

Måndag:
Skola och plugga, träna

Tisdag:
träffa flickorna och ta en fika, Besök på sjukhuset, sen träna

Onsdag:
Skola och träna

Torsdag:
Skola och träna

fredag:
möte,städa hemma inför tjejkvällen med flickorna

Lördag:
Indisk fest, med massor med indisk mat :)

Söndag:
Jobba som vanligt. Shoppa lite!

Ska än så länge bara träna på vardagar, får ändå motion när man går ut med hunden och jobbar.

ännu en ny vecka

Tiden bara rusar fram , och nu sitter man här i skolan igen, måndag morgon  och det betyder att jag är mer zombie än vanligt. Gick upp vid 6 imorse. Längtar hem till sängen, speciellt täcket, myspys .. Undra vad vi ska göra på 3d kursen idag, spännande.  idag ska jag inte göra så mycket förutom skolan, ska nog hem och plugga lite. Få se vad som händer! Imorgon ska jag möta upp 2 kompisar, ska ta en fika i stan på förmiddagen. Klockan kvart i 1 ska jag på inskrivning på sjukhuset.. Ussh, nästa vecka opereras jag ! och kommer spendera 5 dagar där. Jag kommer att dö av trisstes. Ska få låna massor med skvallertidningar av kompisar, så jag inte bara ligger där och stirrar upp i taket.

Efter motionsrundan i går fick jag en liten kick, nu ska jag fixa kroppen inför Thailandresan, ingen fet mat, inget godis förutom på helger, bara dricka vatten och ramlösa, äta nyttig mat, och motionera en timme om dagen, det borde få trim på kroppen, jag har nästan exakt 3 månader på mig så det borde vara lugnt !

Till frukosten blev det knäckebröd med en skiva ost, massa tomater och inget smör. 2 päron och en banan, och sen en actimel. Det var gott ! Ska rensa magen från allt skit man har ätit nu. Sen när jag har opererat mig får jag inte äta fast föda på 2 veckor. oj oj oj. Vet inte hur jag ska klara mig. Så dagen innan operationen kanske man trycker i sig mc donalds eller nått hehe :)

Dagens klädsel består av ett par mörkblå jeans, en stor diesel tröja, vita högklackade och myspys halsduken som är brun :)

Sitter i skolan , först som vanligt. Ska börja jobba med Maya nu, som är ett jätte bra och roligt 3d program..

Ha en bra måndag !


RSS 2.0