Godsaker

Tiden går inte fort. Vill verkligen åka hem nu, träffa mina väninnor och snacka en massa tjejsnack, behöver prata av mig lite, har suttit här tyst ett tag nu. Min lärare ringde i dag också och ville boka möte för att komma och hälsa på på praktiken, blev lite förvånad över att vi kunde ses nästa vecka, vadå börjar inte skolan då? sa jag och var väldigt förvirrad. Nej det är inte förän i april. Haha jag är allt bra vimsig ibland, så jag slutar inte alls nästa vecka utan om två veckor, jaja så kan det gå. Ska snart fråga the boss om det finns något jag kan göra så att tiden går fort. Nu har den verkligen segat fram. Klockan kommer ju aldrig bli halv fem. Suckar.

Jag ska unna mig en god bakelse idag hade jag tänkt, hoppas de har nått gott med hallon och choklad, det är jag sugen på, mumsigt. Är en riktig liten gottegris. När jag kommer hem sedan ska jag ta en lång skön dusch. Ska undvika att tvätta håret idag men jag kommer nog inte lyckas, mitt hår är van vid att duschas varje dag så tyvärr så måste jag nog det fast det slits en hel del. Ska försöka få tid hos frissan på torsdag. Hoppas. annars kanske man slinker in i stan hos frissan där. Någon som vet någon bra frisör i Stockholms city?

Nu vet jag vad jag ska göra i helgen, jag ska baka mammas goda kladdkaka, Mums. Det var jätte länge sedan. Det bästa är att älskling och jag är ensamma hemma så vi kan äta upp allt själva hihi. Mumsfillibabba för godsaker..

image1722

Kommentarer
Postat av: helena

Håller med :) och kladdkaka är ju såå gott :)!! Bilden var ju liite frästande om man säger ;)

2008-03-18 @ 15:56:37
URL: http://www.helenaaolzon.blogg.se
Postat av: Soha

Ohh, gud så gott. Jag älskar verkligen kladdkaka.

2008-03-18 @ 16:44:19
URL: http://sohaa.blogg.se
Postat av: Olivia

ser gott ut =)

2008-03-18 @ 17:48:47
URL: http://bacio.webblogg.se
Postat av: N I C O L E

Olivia: Aaaa :D mums

2008-03-18 @ 20:15:04
URL: http://kiwiz.blogg.se
Postat av: N I C O L E

Soha: då är vi två =)

2008-03-18 @ 20:17:07
URL: http://kiwiz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0