Skapa sin egen stil är viktigt för mig

Att skapa sin egen stil är för mig väldigt viktigt, jag vill inte vara som alla andra utan jag vill vara unik i min stil. Men det är inte så lätt om man inte syr sina egna kläder, Men jag är värdelös på det.. Det är lite tråkigt eftersom jag hatar att vara som alla andra. Så när jag är ute och shoppar försöker jag verkligen att hitta något annorlunda som man kan skapa något med men det händer sällan.. Hehe det finns inget värre än att se någon på stan som har nästan exakt samma kläder som en själv, det är ju lite komiskt..

Detaljer är viktigt, det ska matcha det man har på sig men ändå sticka ut en aning. Inte för mycke saker heller, det är inte snyggt..

Nicole Richie tycker jag har en snygg stil och brukar ofta använda mig av hennes stil för att försöka skapa mig en egen.. Hon är min stilikon.. Hon har en jävligt häftig stil. Jag önskar att jag kunde skapa mig en mer egen stil.. Like her!

Det är också viktigt att man vågar, Våga vara annorlunda, vara sig själv. Mycket speglar i hur människan bär upp sina kläder, och hur starkt självförtroende och självkänsla man har. En person kan ha något mindre snyggt på sig men ändå bära upp det så pass bra så att man blir intresserad..

Tro på dig själv när du bär upp dina kläder. Skapa din egen image! och skit i vad folk tycker om det, det viktigaste är ju ändå att du gillar det, right?


Några tips på att hitta din egen stil
Fundera på vad du verkligen gillar för typ av kläder
utefter det kan du hitta det som passar dig
Second Hand affärer har unika plagg som man kan använda sig av
Baskläder kan man bygga upp grunden med
Om du kan sy, utnyttja det då, sy om kläder du redan har
Ha någon unik detalj



Kommentarer
Postat av: IdaBjörck

svar: tack så mycket :)

2008-07-01 @ 19:52:01
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: coco

jag önskar att jag var bättre på det jag med.

2008-07-01 @ 20:27:14
URL: http://cocorico.blogg.se/
Postat av: nicole

I agree. Det gäller att känna sig själv, sedan klä sig. kram

2008-07-01 @ 21:01:15
URL: http://nicoliis.blogg.se/
Postat av: maria

Känner igen mig själv jättemkt i texten. Jag HATAR att vara som alla andra, det är ganska svårt att hitta snygga kläder i bollnäs, för då har minst 5 på skolan samma plagg. Och när jag försöker sy mina egna kläder så blir det bara konstigt x] Men min stilikon är iaf Avril Lavigne, hon har lite tuffare men endå sött, typ en blandning.

2008-07-01 @ 21:22:37
URL: http://smultronblond.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

jag kör med att ta sånt som jag tycker ser fult ut när man kollar på det och sen så provar man det så är det grymt snyggt! det är bra att göra så, man kollar självklart på de som är snyggt också men man måste tänka lite också

2008-07-01 @ 21:25:30
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: N I C O L E

tack för era kommentarer =)

2008-07-01 @ 21:28:49
URL: http://kiwiz.blogg.se/
Postat av: jennie

har du ritat dom bilderna?

jättesnygga var dom i alla fall!

2008-07-02 @ 16:57:51
URL: http://madebyjennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0