Onsdag

Gooodmorgon Sverige! mår ni bra? jag vaknade vid nio idag, ställer alltid klockan då för att inte sova bort hela dagen. Ja vad händer idag då ? jag vet faktiskt inte, packa lite, gå ut med Mexx och lite sånt, lite småsaker, och sen blir det bara att ta det lugnt, är lite förkyld så jag ska göra ett fotbad och sen sätta på mig sockor och mjukiskläder och dricka varm choklad, mumsigt! Vill inte bli sjuk, finns inget tråkigare, så nu ska jag kurera mig innan! hehe..

 Ni kan läsa en liten text jag skrev här om otrohet

Tycker det är ett intressan ämne, var går liksom gränsen?
hur långt skulle ni låta eran partner gå?
Har ni varit otrogna? varför?

Kommentarer
Postat av: Ida Björck

svar: så lite så :D

2008-08-13 @ 09:35:36
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Jen

Tja det är den som ligger på den där andra bloggen va?

2008-08-13 @ 09:40:20
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Jen

KLART JAG VILL LÄSA,, JAG VILL LÄSA ALLT DU SKRIVER

2008-08-13 @ 09:43:35
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: ilhana

oj, vilken fråga. jag har aldrig riktigt varit i ett seriöst förhållande, eftersom dom jag drar mig in i inte håller länge än 7 dagar eller så. har helt enkelt inte tid & lust & ha någon bredvid mig, det känns som om jag jämt måste hålla koll på vad han gör osv. i den här åldern tror jag inte ens att kärlek kan vara så pass seriöst heller. fast fråga inte mig, jag vet ju ingenting om det. fast otrohet är ett ämne som verkligen intresserar mig i största allmänhet. har aldrig varit det själv om jag ska vara ärlig, för då skulle jag få riktigt dåligt samvete & det skulle aldrig sluta bra om man öppnade sig & berättade det för den andra. menmen. alla är inte som mig, som sagt. det är vad jag tycker, i alla fall.

2008-08-13 @ 09:45:57
URL: http://sorandom.org/
Postat av: Melina

Godmorgon :)

2008-08-13 @ 09:46:26
URL: http://mmelina.blogg.se/
Postat av: A

HA en bra dag, kram kram

2008-08-13 @ 10:18:01
URL: http://justsweet.blogg.se/
Postat av: Julia

godmorgon hur mår du idag?:)

2008-08-13 @ 10:22:12
URL: http://jsomijulia.blogg.se/
Postat av: Julia

det är en väldigt bra dag :)

2008-08-13 @ 10:28:39
URL: http://jsomijulia.blogg.se/
Postat av: Jenny

Bra text du skrivit!! Vad ska du hitta på idag då? Kram :)

2008-08-13 @ 10:29:28
URL: http://yeahnysliv.blogg.se/
Postat av: Linn

Godmorgon på dig med :D

2008-08-13 @ 10:41:04
URL: http://linnsstyle.webblogg.se/
Postat av: Alexandra

Sv: Det är ganska svårt, otrohet går definitivt vid en puss, okej på kindne om det är en riktigt bra tjejkompis men det är ju ingenting jag tycker om att han gör direkt. Men hångel är otrohet. Och det värsta av allt är väl sex. Många skyller på alkoholen, visst man kan inte skylla allt på den för man vet exakt vad man gör, men när man är full tänker man inte på konsekvenserna på samma sätt som om man varit nykter. Jag kanske skulle kunna förlåta otrohet, det beror helt på vad som hänt och vilken pojkvän det är, är dte ett riktigt jälva misstag och han ångrar sig som fan så kanske , men då får personen inse att all tillit är borta. Jag har förlåtit otrohet en gång, vilket jag ångar mycket idag. Anledningen till att jag förlät honom var att jag aldrig riktigt visste vad som hänt. En gemensam kompsi till mig och den killen påstod att han hade haft sex med 4 tjejer på 2 dagar. Först blev jag jävligt förbannad och gjorde slut med min pojkvän och skrek de värsta grejerna till honom. Sen så mådde jag skit för jag saknade ju honom och personen som berätta för mig är en skit bra kille men han har en benägenhet att försöka förstöra vissa grejer iblan. Så jag började rinag runt till ahns kompisar som var med när det här skulle ha hänt. De sa att han absolut inte gjort något. Men du vet hru killar är, de skyddar "brorsorna" Sen var dte en av dom som jag var skit bra kompis med som sa att han hade klätt av en tjej men sen inte gjort något. Och den här killen svor på allt och han hade aldrig ljugit för mig förut. et man måste förstå med den här killen som var otrogen mot mig är att han var min första stora kärlek och vi hade ett bra förhållande annars, så jag valde att tro på den här killen. Något år efter att han och jag gjort slut, fick jag veta av en annan kompis att han ahde haft sex med de där 4 tjejerna för han hade erkänt för henne efter att han och jag gjort slut. Så där blev jag blåst. Men samtidigt ångrar jag inte att jag förlät honom för vi hade ett jävligt bra förhållande annars. Oj nu blev det ett långt inlägg haha men jag ville bara visa på att det är så svårt att säga "jag skulle dumpa honom direkt" men situationen kan vara så himla konstig.:P

2008-08-13 @ 10:44:13
URL: http://alexandramariaelisabeth.blogg.se/
Postat av: BLOPPIS

kika in min bloppis!

/L.

2008-08-13 @ 10:47:05
URL: http://metrobloggen.se/bearitbery
Postat av: JOSEFINE

godmorgon sötnos :D

2008-08-13 @ 10:49:46
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: Fannie

HEJ, jag är din nyaste läsare! =)Otrohet är något som gör mig illamående, såpass att jag helt ärligt inte ens tror jag kan öppna munnen och berätta hur jag känner för det. Nej, jag kan nog inte ens läsa om det.. Och nu ska jag sluta tänka på det! :)

2008-08-13 @ 10:55:53
URL: http://fanniesegrar.blogg.se/
Postat av: Kim Von J

Ny header va?FRÅGESTUND I MIN BLOGG! kom in och fråga något!

2008-08-13 @ 10:59:58
URL: http://kimj.blogg.se/
Postat av: Alexandra

God morgon!Nej usch jag skulle ALDRIG kunna vara otrogen, det är fegt och det sårar någon man älskar något så fruktansvärt.Om man nu känner sig dragen till någon annan gör slut först, svårare än så är det inte.

2008-08-13 @ 11:03:31
URL: http://darlingno1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0