Dagens outfit ...

Fick just veta att jag inte har någon föräläsning idag, men jag mailade min projektgrupp och sa att jag vill att vi träffas klockan nio iallafall så att vi kan fortsätta med vårat grupparbete. Så jag hoppas verkligen att dom kommer så jag inte sitter där själv. Så jag ska snart springa till bussen men hinner skriva lite här. Dagens outfit består av ett linne från UTurn, Halsband från accoseara, kofta från Gina Tricot, stuprörsjeans från en affär på drottninggatan och skor från Wedins.
Gick upp kvart i sex i dag för att ta en längre dusch vilket var så skönt, man blir verkligen pigg av att duscha på morgonen, och så känner man sig extra fräsch hela dagen. När jag kommer hem från skolan i dag funderar jag på att ta Mexx med mig på en längre promenad. Måste komma igång lite mer med motion.
I helgen är det ju Halloween och vi har blivit erbjudna att följa med på en fest, men jag vet inte riktigt om jag vill dit. Men nått kul ska vi hitta på iallafall :)
Dagens outfit

image315



Mexx bär på en kvist med ett löv på :)

image314



Kommentarer
Postat av: Anonym

Snygging där (:

2007-10-29 @ 10:05:53
URL: http://www.maaango.blogg.se
Postat av: Anonym

Snygging där (:

2007-10-29 @ 10:05:57
URL: http://www.maaango.blogg.se
Postat av: Sandra

Naaaaa! söt Mexx!!!!! Jag blir tokig!!! Nice outfit, inget brunt va hoppas jag.... Hurrudu gummisen det är inte alls Halooween i helgen då är det Allahelgonahelg och på onsdag är det Halooween, då när du ska hem till mig :D! Pusssss

2007-10-29 @ 10:26:05
URL: http://kristallicierad.blogg.se
Postat av: nicole

Sandra: ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ja det är klart jag SKA

2008-02-19 @ 10:03:58
URL: http://kiwiz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0