Dags för att färga håret

Godmorgon sötnosar, har ni sovit gott ? jag drömde om att jag skulle bli blondin så nu blir det så, jag ska bli blondin idag, hoppas att någon kan hjälpa mig att färga, hatar att göra det själv och hos frissan är det för dyrt, har fått massor med tips av er på märken man ska ha. Tack . Även att man ska ha silvershampo sen .. Hoppas att det går bra med färgningen så att det inte blir orange, haha. ussh den gången det blev det fick jag panik, var ju tvungen att gå till skolan men då hade jag luva på mig och fick senare en tid hos frissan som tur var.

Oj jag glömde skriva att jag har löshår med clips, alltså det sitter fast med tre spännen så att man kan ta av sig det när man vill. Det är riktigt hår, frågan är om man kan färga det då och hur man gör ? some help please :)


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Godmorgon! Vad står på schemat idag? :)

2008-07-23 @ 09:32:50
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Okej. Hur ska du färga? :)

Just nu sitter jag och läser lite veckorevyn. Ska snart göra frukost, sätta mig på balkongen och mysa lite! Sen har jag en bokrecension att skriva och en bok att läsa ut! :)

2008-07-23 @ 09:37:06
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Sara

Hoppas att d kmr bli fint! :D

men d blir d säkert;) för du har ju så klarblåa ögon! :D

Ha en bra dag! kram

2008-07-23 @ 12:24:17
URL: http://ssaaaraas.blogg.se/
Postat av: anna

Fin bild

2008-07-23 @ 16:35:36
URL: http://annsay.blogg.se/
Postat av: carolina

om du vill färga ditt löshår äre bara att ta av de och måla på det med exempelvis en pensel och sedan använda fingrarna så det blir jämt, låta färgen sitta i lite o skölja ur precis som när du tvättar det. sedan ett tips te; köp återfettningskräm till det för färgningen sliter på det, då blir det som nytt igen. förstod inte om du ville ha hjälp med hur man färgar det eller angående hur du ska färga det. tycker färgen du har nu passar dig bra ! kanske något ljusare ??

2008-07-24 @ 12:21:58
URL: http://radi0.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0