Mat

Sådär då har man gjort klart arbetet jag skulle göra. Fixa ordning ljudfiler från mp3 till wav och hålla på att konventera också. Hur många som helst, men nu är det klart, då kan jag ägna några timmar till bloggen tills jag får ett nytt uppdrag. Det här kunde jag suttit med hela dagen men jag ville göra klart det så snabbt som möjligt, sån är jag, skönt att ha det gjort. Jag sitter här och funderar på vad jag ska äta till lunch, det närmaste stället är mc donalds. Men vet inte om jag vill äta det, har ingen bil heller så jag kan inte ta mig någonstans. B kommer hem ikväll från Schweiz. Då kan jag iaf åka med honom imorgon, vilket betyder sovmorgon. Och jag frågade honom om jag kan vara ledig på torsdag, och troligen kan jag det, jippie, vilket betyder att jag är långledig, börjar inte föräns på tisdag i skolan. Skönt.

Men på tal om maten, det får väl bli en ceasarsallad då. Men innan det ska jag ta en sväng med en kollegas hund :) skönt med lite motion innan lunchen.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Okej, tack för hjälpen :) inte lätt att vara ny alla ggr ;D

2008-03-18 @ 10:07:24
URL: http://vforsberg.blogg.se
Postat av: Veronica

Det ska jag, :) måste lägga till att jag tycker om din blogg. du kanske kan ge mig lite tips på hur man får till en bra blogg ? :)

2008-03-18 @ 10:10:42
URL: http://vforsberg.blogg.se
Postat av: NICOLE

Veronica: Nej det är ju inte det, fråga om du har nått mer du undrar över :)

2008-03-18 @ 10:11:17
URL: http://kiwiz.blogg.se
Postat av: NICOLE

Veronica: Vad kul att höra :D Roligt att du gillar den :) blir så glad när jag får höra det :) Hmm jadu det är svårt, men jag skriver om det jag tycker om att skriva om. Gör den väldigt personligt men samtidigt en blandning:) Skriv om det du tycker om att skriva om helt enkelt :) hehe svårt det där :) lycka till

2008-03-18 @ 10:16:16
URL: http://kiwiz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0