Mord

Ska snart se Insider, väldigt intressant program.. Kollade på en snabbis av Efterlyst där de spekulerade vad straffet blir för anders eklund, 10 år eller något, alltså livstid, ehh??? han ska stanna där inne tills han dör, med vatten och bröd i en kall cell med ett jävla hål i golvet där han får skita.. SÅ ska mördare ha det i fängelser i Sverige, inte som de har idag.. Jävla svin alltså. Blir så förbannad.. Mördare ska aldrig komma ut i samhället igen. ALDRIG, never ever ..

Varför är inte straffen strängare i Sverige?

Det är ju rena lyxen här ju med jämfört med andra länder.. Det kanske skulle bli mindre mord och diverse om straffen var strängare ? vad tror ni ? tycker in Sveriges straff är för klena ?

Kommentarer
Postat av: Lisa.B

Det var lite tid för det han har gjort :S det där var förvånande! Allvarligt, alla fattar ju vad det är han har gjort. Han borde stanna där inne tills han dör!

2008-04-17 @ 22:46:55
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se
Postat av: Jennyh

det mest sjuka är väl att dom som sitter i fängelse får bättre mat än gamlingar på ålderdomshem och barn i skolan.. o bättre vård än många andra "vanliga". man undrar ju hur dom tänker egentligen :P

2008-04-18 @ 00:30:24
URL: http://missjennyh.blogg.se
Postat av: N I C O L E

Lisa: Ja eller hur

2008-04-18 @ 09:51:25
Postat av: N I C O L E

Jennyh: Ja precis, håller med, det är helt sjukt

2008-04-18 @ 09:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0